öljyvuoto

java4

auto on ford focus -00. 1.8l tdci farmari ongelma on että vuotaa öljyä jostain ihme paikasta, jota ei oikein kunnolla pysty paikallistamaan kun on niin paljon koneen osia edessä. se tiedetään että että -öljypohja ehjä -tiivisteet ehjiä -öljyproopu kiinni -öljysuodatin kiinni eli kaikka järkevät jutut katsottu mistä yleisimmin vois olla häikkää, mutta tätä ei vain tajua. hjelp. onko jollain kokemusta tai ehdotuksia? miten sais helpolla kuntoon kun ei viitsisi koko konehuonetta purkaa kun laiska on. ja siis ei mitään hajua mistä vuotaa kun koko konehuone öljyssä kun makaa auton alta, kun katsoo päältä niin ei mitään vikaam utta alta kun katsoo pesenkin jälkeen niin joka paikka taas sutussa heti.

9

5674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paska.

      Ruostuu ja osia saa vaihtaa tiuhaan, venttiilikoneisto nakuttaa kuin diesel, ohjauksessa klappii joku laakeri hajalla, auto on vuoden 2002 Focus, viime vuonna meni korjauksiin 3000€

    • poiki joskus

      Öljynpaineanturi sieltä moottorin ja tulipellin välistä ei siis syylärin ja moottorin välistä. Sotki kyllä kivasti ja hukkasi öljyäkin ja oli todella hankala paikka vaihtaa 22 tai 24mm pitkähylsy muuten rikot sen uuden anturin kiinni laittaessa (niin meillä eli 2kpl,tta meni uusiksi) ei vaikuttanut mihkään?. Kun koetin autoa käyntiin johdon ollessa irti öljynpainevalo sammu normaalisti ja mietin sitä että tuolla öljyvuodolla olisi kohta saanut moottorin rikki. Vuoti onneksi pakoputken päälle josta rupesi tuoksumaan.

    • ovat...

      tunnettuja siitä, että aina vuotaa öljyä jostakin. Minulla on ollut Opeleita, Renaulteja ja Nissaneita. Missään ei ole öljyvuotoja ollut!

    • Sepi

      On niin huono kuvaus sulla, että ei pääse perille, vajuuko ohjautehostajan öljy? Siihen saa pelkän öljytiivisteen muutamalla eurolla.

      • jeejee

        Sama käry mullakin. Vuodon aiheutti alipainepumppu koneen etuosassa siinä akun vieressä. Vaatii uuden pumpun joka vaihtotöineen kustantaa karvan alle 300 eunukkia.


      • Kimmo72

        Mulla vuoti myös alipainepumppu. Korjattavissa ihan kotikonstein. Pumppu on kasattu niittaamalla ja niitit löystyy ajan kanssa. Pumppu irti, porataan niitit pois ja pikku pultit tilalle. Tiivisteliimalla vielä varmistus pitävyyden ja takaisin paikalleen. Pumpun alla kulkee kaapelinippu johon löysä pumpun kansi oli hinkannut jo jäljet. Tämä kannattaa tarkistaa samalla ettei tule yllätyksiä sähköpuolelle myöhemmin. Tänä päivänä pelkän tarvikepumpun hinta melkein kolmesataa ja orkkis yli neljän sadan. Joten korjaus kannattaa.


    • 56445645

      (-00 1.8tdci) Omassa autossani öljyä vuotaa jostain moniurahihnan puoleiselta laidalta ja hihna ja vetari kostuvat öljystä ja lennättävät öljyä joka paikkaan. moniurahihnan ympärillä on melkoinen sumu kun kone on käynnissä. Ei mitään hajua mista vuotaa.

      • Kikke

        Juu sama homma mulla oli nyt. Anteeksi jos kyselen vähän myöhässä löytyikö vika siihen??


      • Korpela

        Sama juttu meidän Mondeossa. Nyt selvisi, että öljypohjan tiivisteestä vuotaa. Vieläpä jostain yläpohjasta. Purettavaa paljon ennen kuin pääsee käsiksi. Itse tiiviste maksaa vain muutaman kympin. Keskiviikkona menee korjaukseen. Pitkään luultiin korjaamollakin, että stefa vuotaa nokkahihnan vaihdon jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe