AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / E46 perä irtoaa...

E46 perä irtoaa...

5 Vastausta 1 305 Lukukertaa
... on tulkintani ao. linkin varsin ylimalkaisesta ongelmakuvauksesta. Tietääkö kukaan tarkemmin faktoja?

http://www.auto-motor-und-sport.de/d/52439

tuota

Tuo Aatun-kieli on jäänyt vähän lapsipuolen asemaan, mutta kokemuksesta voin sanoa, että perän saa irtoamaan luistonestoista ja systeemeistä huolimatta, mutta kontrollin menettämiseksi pitää jo tehdä tosissaan töitä. Minusta on vain positiivista, että perä vähän välillä luistaa. Ajoin eilen X3:lla ja tuntui niin kovin steriililtä, kun ei perä yhtään luistanut. Tosin jotain olisi pitänyt olla vialla, että sillä olisi lähtenyt perä luisuun.

Joku muu ongelma kyseessä...

...tässä sillä tuota ei nimittäin ihan vaam rattia kääntämällä saa korjattua!!!

tuota

Alkua englanniksi, eihän tuossa nyt mitään oleellista ole.

BMW: Problems with the rear axle with 3er-BMW-Modellen of the type E46 it can come with vehicles from the production period January 1998 until February 2000 to tears in the range of the rear axle suspension. According to data from BMW so far in Germany approximately 520 vehicles became remarkable. "particularly with vehicles with higher motorizing, cars, those with trailer on the way are frequent and driving school cars can this lack occur? ...

Täältä faktaa

Bei 3er-BMW-Modellen des Typs E46 kann es bei Fahrzeugen aus dem Produktionszeitraum Januar 1998 bis Februar 2000 zu Rissen im Bereich der Hinterachsaufhängung kommen.

BMW 3 sarjan E46 malleissa jotka valmistuneet tammikuun 1998 ja helmikuun 2000 välisenä aikana voi esiintyä murtumia taka-akselin alueella.

Nach Angaben von BMW sind bislang in Deutschland rund 520 Fahrzeuge auffällig geworden. "Besonders bei Fahrzeugen mit höherer Motorisierung, Autos, die häufig mit Anhänger unterwegs sind und Fahrschulwagen kann dieser Mangel auftreten“, so BMW-Sprecher Wieland Bruch auf Anfrage von "auto motor und sport“. Eine genaue Anzahl der betroffenen Fahrzeuge konnte der Sprecher nicht nennen.

BMW:n mukaan saksassa tavattu 520 autoa joissa ongelma on havaittu. Ko. vikoja voi esiintyä erityisesti autoissa joissa on tehokkaampi moottori, vedetty peräkärryä/vaunua tai käytetty autokouluissa. Tarkka vahingoittuneiden autojen lukumäärä ei ole tiedossa.

Tästä saa joku muu jatkaa :)

Emme taida tietää

Referoitunahan ko. linkissä kerrotaan syndroomasta ylimalkaan, että ensin ilmenee epämääräisiä ääniä taka-akselistosta, jatkossa ajokäytös epämääräistyy ja lopuksi jopa voi perä irrota kardaanista.

Faktana kiinnostaisi tietää, mikä repeää: jokin tukivarsi, perän valukotelo, vaiko auton pohjapelti?
 /   /  /  /  / E46 perä irtoaa...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta