kusadasi aqua fantasy

aurinkoa odotellessa :)

onko kenelläkään kokemuksia turkin kusadasista ja hotelli vesipuisto aqua fantasysta ? olemme lähdössä lokakuussa 2 viikoksi nazarin matkalla porukalla 3 aikuista ja 15v ja 8v :)
Tämä on kolmas matka nazarin kautta,ensin olimme kemerissä ja sitten sidessä ja side oli ihanan idyllinen paikka.
Mutta kiitoksia etukäteen jos jonkinmoisia tietoja saamme kyseisestä kohteesta :)

11

2819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saanel

      Moikkelis. Olimme kyseisessä paikassa kesäkuun alussa ja hotellimme oli Aqua Fantasy. Noin pähkinän kuoressa sanoisin että ihan ok, mutta ei ihan sellaista luksusta kuin antavat ymmärtää. Lapsille tietenkin paratiisi, mutta ei ehkä aikuisille.

      Huoneet ovat siistit ja viihtyisät, sekä ilmastointi toimii koko ajan eikä vain muutaman tunnin päivässä kuten joissan paikoissa.

      Ruoka on hyvää ja sitä on todella riittävästi, mutta siihen kyllästyy todella nopeasti. Kävimme syömässä niissä ala carte ravintoloissa välillä sekä Kusadasissa pari kertaa. Ne olivat todellisia namihetkiä : ) Siellä on upeita tarjouksia niihin ala carte ravintoloihin jotka kyllä kannattaa hyödyntää.

      Hotellin Animation-tiimi ei mielestäni ollut niin hyvä kuin monessa muussa paikassa, esim. heidän illan esityksensä olivat aika heppoisia ja eikä ammattitaidosta oikein ollut tietoakaan.
      Mutta päivällä he vetivät hienosti kaikkea mahdollisa, jumpasta tanssiin ja jos jaksaa siinä kuumuudessa pelata kaikkea mahdollista, niin ei muuta kuin mukaan osallistumaan.

      Suosittelen ehdottomasti heti ensimmäisenä päivänä menoa turkkilaiseen saunaan ja siihen kuuluvaan ihon kuorintaan ja hierontaa. Ah, se oli aivan ihanaa. Ja ota myös bikinien yläosa päälle, minulla oli vain alaosa ja tissit vilkkuivat mukavasti kaikkien nähtävillä : )

      Varautukaa siihen että hotellin kauppa on todella kallis ja sieltä ei saa esim. olutta tai viiniä ostettua huoneeseen. Lisäksi kauppias ei puhu englantia eikä hymyile. Mutta hänellä on kielitaitoinen apulainen, mutta hänkään ei osaa hymyillä. Huoneissa on kyllä maksullinen minibaari, mutta on aika suppea valikoimaltaan, paitsi sieltä löytyi mm. kondomeja jotka minun 10-vuotias poikani meinasi syödä.

      Hämmästyttävää minusta oli se, että hotellin henkilökunta ei oikeastaan tervehdi ketään ennenkuin itse tervehdit heitä ja hymy on aika tiukassa. Kun taas kaikkialla muualla missä liikut tapaa aivan mielettömän ihania ja puheliaita turkkilaisia joilla on uskomattoman hyvä huumorintaju. Osallistumalla siihen saimme mm. ilmaisen taksimatkan sekä hirvittävän paljon lahjoja kaupoista vaikka ei niin kamalasti edes osteltu.

      Alue on todella laaja ja sinne meinaa ensimmäisinä päivinä eksyä, vesipuisto on toooodella iso ja siellä ainakin minun poikani viihtyi joka päivä. Vesipuisto avautui klo 10.30 ja sulkeutui illalla kuudelta. Vesipuiston alueella ei ole mitään ilmaista, mutta heti portin ulkopuolella on hotellin baari josta saa juotavaa ja syötävää.

      Rannalla on idyllinen kuppila, jossa on iltaisin elävää musiikkia ja toinen viihtyisämpi aivan vieressä jossa on karaoke ilmeisesti myös joka ilta. Samalla suunnalla on myös se amfi missä esitykset ovat joka päivä maanantaita lukuunottamatta.

      Lomailijat ovat pääasiassa ruotsalaisia, hollantilaisia ja brittejä, muutamia venäläisiäkin oli, mutta ei niin paljon kuin esim. Belekissä ollessamme. Se ehkä selittyy sillä ettei kyseessä ole niin luksuspaikka mikä kelpaisi heidän "tasolleen".

      Hotelli antaa oman "luottokortin" johon on ladattu 300 liiraa ja kaikki mitä ostatte esim. all inclusive ajan ulkopuolella, veloitetaan siltä kortilta. Samaten jätskit (hotelli tarjoaa jätskiä kerran päivässä ilmaiseksi, sitä paikallista venyvää) ja hieronnat ja hoidot veloitaan kortilta. Kortille voi myös ladata lisää rahaa respassa. Tämä tietenkin sitten maksetaan lähtiessä.

      No nyt ei oikein tulee muuta mainittavaa mieleen, toivottavasti tästä oli jotain apua. Ja menkää ehdottomasti Kusadasiin syömään Golden Boy-ravintolaan, ruoka oli taivaallista ja meidän hintoihin nähden edullista. Oikein ihanaa matkaa teille!

      • aurinkoa odotellessa :)

        Suuret kiitokset näistä tiedoista :) Pitääpäs laittaa korvan taakse tämä Golden Boy-ravintola :)
        Tytön takia tämä hotelli valittiinkin jos olisi "aikuisten" matka,olisimme valinneet varmaan jonkun keskustasta :)
        Arvelinkin,että hotellilla kallista. Viime vuonna olimme sidessä Pegasos World-hotellissa ja siellä oli kanssa kallista omissa kaupoissa. Edellis vuotena olimme kemerissä Deturin matkalla hotelli Garden Resort,hotelli oli sopivan kokoinen ja ilmapiiri kodikas,hotellista tykkäsimme kovasti. Kemer itse on kallis ja venäläisten valloittama paikka.
        Mutta,me odottelemme syksyä ja toivottavasti aurinko paistaa kuumasti :)


      • family *2

        Hei! Olemme menossa Aqua Fantasyyn elokuussa ja jäi vähän askarruttamaan tuo 300 liiraa kortilla. Eli pitääkö sekin lähtiessä maksaa? Entä oliko mahdollista pitää huone pidempään, vaikka matkanjärjestäjä ei tätä tarjonnutkaan? Ja muistatko / osaatko kertoa mitä nuo hieronnat yms. maksoivat, pitikö niihin varata aika hyvissä ajoin etukäteen vai saiko ajan heti samalle päivälle?

        Kiitos jo etukäteen, toivottavasti luet tämän ennen matkaamme :)


      • Lomalle!

        Heippa!
        Olisko jollain aikaa kertoilla, minkä hintaisia aktiviteetit oli tuolla Aqua Fantasy-hotellissa?
        Esim. keilaukset yms. Ja mitä tarkoittaa että pullotettu vesi ei kuulu All Inclusiveen? Joutuuko joka vedestä maksaa, kun ymmärtääkseni siellä ei kannata juoda muuta kuin pullotettua vettä? Ollaan lähdössä elokuussa kyseiseen paikkaan ja yritetään arvioida, että paljonko tuota käteistä siellä mahtaa mennä? Ja käykö hotellissa eurot? Kiitokset jo etukäteen vastanneille :)Voipi kuulostaa tyhmiltä kysymyksiltä, mutta edessä on ensimmäinen lomareissu moneen vuoteen :)


    • me kaksi

      Hei, oletteko menossa syysloman aikaan? Olemme tulossa myös tyttöni (7-v) kanssa sinne viikoksi (isi TAAAAS töissä pääsemättömissä )o:
      Kiva jos saadaan noinkin samanikäistä seuraa!

      • aurinkoa odotellessa :)

        heippa,huomasin vasta nyt kirjoituksesi. Olemme lähdössä 8-22.10 eli syysloma viikko on siinä yksi :)
        oletteko lähdössä 8 päivä tai siitä viikon päästä ? sehän olisi kiva jos kaveri löytyisi heti :)


    • 2 aikuista lomailija

      Hei!
      Onko siinä vesipuiston lähellä muita kohtuutasoisia/hintaisia hotelleja?
      Pääsekö vesipuistoon, vaikkei ole kyseisen hotellin asiakas?
      Jos pääsee, paljonkohan maksaa?

      • Perheloma

        Hei, olemme menossa Turkkiin Kusadasiin Aquva Fantasyyn 7-22. Elokuuta 2014. Äiti isä 14 vuotiaat kaksospojat ja 12 vuotias tyttö. Olisi kiva jos samanikäistä seuraa löytyisi lapsillemme :-) Ilmoitelkaa jos kavereita löytyisi etukäteen jo tätäkin kautta. Mielellään otetaan lomavinkkejä vastaan, koska tämä on ensimäinen reissumme tuonne !


    • Sofi

      Onko joku lähdössä syyslomaviikolla? eli 13.10.2014?

    • jouce1

      Moi!
      Toukokuun viimeisellä viikolla Kusadasiin. Onko kellään kokemusta West Ada Inn
      hotellista.Hotellin voin vielä vaihtaa ,jos jollain on todella huonoja kokemuksia!
      Siis tänä vuonna tämä reissu!

    • malluainen80

      Hei!
      Ollaan lähdössä Nazarin reissulla Aqua Fantasyyn 21.5.2015. Kiinnostaisi myös tietää tuosta juomavesiasiasta, jo sta joku tuossa ylempänä kysyikin. Luin jostain tripadvisorista että huoneessa olisi päivittäin 2 litran vesipullo tms. Mutta eikö all inclusiveen muka muuten kuulu juomavesi? Siis ravintoloista, baareista tai buffeteista?

      Hotellissa olleet, söittekö jääpaloja reissussa? Kaikki vinkit otetaan vastaan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe