AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Risto Lampi

8 Vastausta 890 Lukukertaa
Moi!

Onko kenelläkään kokemusta Risto Lammesta, joka toimii Tampereella? Mulla on ongelmia selän kanssa (skolioosi) ja mietin löytyiskö apu häneltä. Vastailkaa, kiitos!

kukas se on

kun ei kerran kukaan tiedä niin meneppäs käymään siellä ja kerro heti saman iltana täällä tuntemuksesi tällä palstalla niin voimme oppia jotakin

ääliö

kyseessä on kalevalainen kansanparantaja, eikä hänestä ollut mitään apua. Minulla on välilevynpullistuma. KÄsittely tuntui lääppimiseltä ja tuskin siitä on kellekkään mitään apua.

ai on vai

toisenlaisia kokemuksia, kävin kanssa kerran er'äällä kirolla jonka ovessa luki etä kalavalainen kansanparannus, ajattelin mena stekkaan asian mutta kaveri tosiaan kikkaili ja availi lukot kiertomanipulaatiotekniikalla ja sitten pikkusen leipo alasalkää ja ajattelin että tollastako tää on.

meni muutama vuosi ja kävin sit yhdelllä naisella joka on myös kalevalainen kansanparantaja sen sijaan että olisi heitttänyt puolessa tunnissa pihalle, nainen käsitteli minut päästä varpaisiin jaaikaa meni pari tuntia ja oli todella vetreä olo myös seuraavana päivänä.
kannattaa näköjään vertailla asioita

thaihieronta

päästä varpaisiin .HUH. sitäkö se kalevalainen kansanparannus onkin. en taida uskaltaa käydä.

eihän sinne

hyvän olon saaminen ja parantuminen oireiasta ja mahdollisesti sairauksista on tänä päivänä täysin vapaa ehtoista toimintaa.
miksi meni hierontaan vaikka tiesi etti saa hieroa?
Todella pätevä! Lantion virheasento korjattu ja vaivat jääneet sinne. Ei tapahdu yhdellä käyntikerralla tietenkään. Todellista apua saatu. Fysioterapia ja hieronta vain ensiapua tähän verrattuna.
Tutustupa myös kalevalaista jäsenkorjausta esittelevään ohjelmaan(Luontaisesti terve osa 9)
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta