AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Mistä löydän värikoodin

Mistä löydän värikoodin

5 Vastausta 4 532 Lukukertaa
mistä löytyy Focuksen värikoodi?

Konehuone

Konepellin lukon oikealla puolella(edestä katsottuna) on tyyppikilpi moottorin ilmanottoaukon kohdalla. Siinä kilven vasemmassa reunassa toiseksi alin kirjaimen ja numeron merkki. Voi olla kaksi numeroakin. Ensimmäinen merkki kertoo värin nimen(yleensä kirjain) ja toinen merkki kertoo vuoden jolloin väri on tullut(esim 8=1998). Muista kertoa väriä hakiessa malli koska eri ford malleissa on oma koodi samalle värille. Muista myös auton vuosimalli koska samalla värikoodilla saattaa olla erivuosina toinen väri. Uudemmassa koodi on tyyppitarrassa repsikanpuolen etuoven lukon vastakappaleen alapuolella b-pilarissa. Koodi löytyy samasta kohdasta kuin vanhassa. Sama koodien monimutkaisuus seuraa vuodesta toiseen, lisääntyy vielä kun uusia värejä tulee... Mutta ajan myötä näitäkin oppi tulkitsemaan.

itselä on C0

eikä punainen auton väri vastaa tätä:
C � Verona Green, Amalfi Blue, Petrol Blue, Medium Graphite

joo

saat värikoodin ja värin nimen helposti soittamalla ford merkkiliikkeeseen. valmistenumerolla katsovat etis tietokannasta haluamasi tiedon
Samaa mieltä tässä. Katsoin itse ensin tyyppikilvestä ja autossa olleesta kirjasesta maalikoodin ja menin automaaliliikkeeseen....löysi muistaakseni ainakin 4 eri maalia samalla koodilla. Merkkiliike kertoi sitten sen oikean.

valitettavasti tilauskamaa

useimmissa foordeissa eikä löydy hyllysta heti
 /   /  /  /  /  / Mistä löydän värikoodin

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta