AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / olisiko myynnissä

olisiko myynnissä

8 Vastausta 110 Lukukertaa
ostettaisiin hamstereita Pieksämäen läheltä.. rodulla ei niin väliä, kunhan olisi ystävällistä sorttia ja ei liian iäkäs.. Itselläni on aikasemmin ollut kaksi hamsteria ja olen tykännyt niistä lemmikkinä koska ne ovat helppo hoitoisia ja niistä kuitenkin on seuraa yllättävän paljon.

Ei nyt

asiaan liittyen, mutta hamstereista ei ole olemassa eri rotuja...

no ei

asiaan liittyen, mutta hamstereista ei ole olemassa eri rotuja... Onhan, vaikka niitä kutsutaankin yleensä lajeiksi. On syyrialaiset hamsterit, talvikot, cambellit, robovskit, kiinankääpiöhamsterit, ja kaikilla on erivaatimukset, esim syyrialainen on täysin erakko eikä siedä lajitoveria, kun taas joillekkin kääpiöhamstereille lajitoveri on hyväksi.

ihan vain sitä

lemmikkiä hankkiessani totta kai itsestään selvyytenä otan selvää ensin eläimestä, että osaan hoitaa sitä oikein ja suhtautua siihen oikealla tavalla ja että pystyn antamaan sille hyvän elämän.

ja mitä väliä sanooko rotu vai laji? se ei ole tässä nyt mikään pääasia. Halusin vain kysyä onko Pieksämäellä tai Pieksämäen lähellä hamsteria/hamstereita myynnissä. En sen enempää.

En hankkisi eläintä jos en sitä osaisi hoitaa. Pyydän kyllä apua kun sitä tarvitsen vaikka eläinkaupasta, eläinlääkäriltä tai vaikka lainaan hamstereista kertovia kirjoja kirjastosta. Toivottavasti asia nyt tuli selväksi ja voidaan jatkaa alkuperäisen viestin kohdalta.

just joo

"Onhan, vaikka niitä kutsutaankin yleensä lajeiksi. On syyrialaiset hamsterit, talvikot, cambellit, robovskit, kiinankääpiöhamsterit..."

Eli leijona ja tiikeri on nyt tämän logiikan perusteella eri rotuja?? Kun mitä väliä sillä nyt sitten on....

Syrkit yksin
Kiinarit yksin
Talvikot yksin

Robot ja cämpsyt pareittain.

öhh?

"Eli leijona ja tiikeri on nyt tämän logiikan perusteella eri rotuja??" No ei ne nyt samaa lajiakaan ole, vaikka rotu onkin väärä sana? Vai väitätkö nyt sitten muuta?

hiton

miksi on nyt vain niin vaikea pysyä aiheessa? miksi ei voi tänne vastata onko hamstereita myynnissä ja sitten selittää sellaiseen viestiin, jossa kysytään, että voiko hamstereita laittaa kaksi kappaletta samaan häkkiin, niin niitä vastauksia jota tässä viestissä ei ole edes kysytty. yksinkertaista.

ja antakaa niiden tiikerien ja leijonien olla koska ne ovat aika kaukana hamstereista.. ei kuitenkaan ruveta eksymään noin paljon aiheesta. eli ihan tuohon alkuperäiseen viestiin: Onko Pieksämäen lähellä hamstereita myynnissä?

Jos vaikka joku nyt tietäisi ja kertoisi sen tuolle alkuperäisen viestin kirjoittajalle.

joo

"miksi on nyt vain niin vaikea pysyä aiheessa? miksi ei voi tänne vastata onko hamstereita myynnissä ja sitten selittää sellaiseen viestiin, jossa kysytään, että voiko hamstereita laittaa kaksi kappaletta samaan häkkiin, niin niitä vastauksia jota tässä viestissä ei ole edes kysytty. yksinkertaista.

ja antakaa niiden tiikerien ja leijonien olla koska ne ovat aika kaukana hamstereista.. ei kuitenkaan ruveta eksymään noin paljon aiheesta. eli ihan tuohon alkuperäiseen viestiin: Onko Pieksämäen lähellä hamstereita myynnissä?

Jos vaikka joku nyt tietäisi ja kertoisi sen tuolle alkuperäisen viestin kirjoittajalle. "

Joo, en tuohon pieksamäki juttuun vastausta tiedä, mutta ihmeellistä kun tuo yksi alkoi jauhamaan ettei hamstereita ole eri rotuja, onhan se tietysti vähän väärä nimitys, laji olisi parempi kun ei hamsuja ole ihminen sillä tavalla jalostanut kuten vaikka kissoja tai koiria, mutta ei se niin tarkkaa ole.

Mutta

Mutta nyt aiheeseen takaisin.
 /   /  /  / olisiko myynnissä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta