Huonot ihmisuhteet

_en_kerro

Onko yksinkertasesti sellasia ihmisiä olemassa, jotka ei kelpaa muille kavereiksi? Ehkä ne on niin ärsyttäviä, vaikka ei ne haluais, tai ehkä niissä on vaan jotai epämiellyttävää. Voihan kyse olla vainoharhasuudesta, sekopäisyydestä tai siitä kunnioittaako itteään ja miten näkee maailman.
Itellä on tällänen ongelma. Oon tällänen 18v nuori mies. Harvoin pystyn luomaan uutta kaverisuhdetta, ja monesti tuntuu tulevan joku kylmä katse. Tai sitten toista ei kiinnosta ollenkaan. En mä kyllä osaa kauheen hyvin puhua ihmisten kans. Moni tuntuu vaan alottavan puhumisen ja tutustuu siten uusiin ihmisiin. Itestä tuntuu ettei ole mitään puhuttavaa ja sitte tulee niitä vittumaisia hiljasia hetkiä. Sitten kun mokaan jotenki puhuessa, kun en tiedä miten vastata tai muotoilla kysymyksen, niin saan kusipään leiman. Tai ainakin sellasen tylsän ihmisen leiman. Sitte porukkaa ei kiinnosta enää. En sano, että täysin paska näis asiois olisin. Joskus saattaa läppää lentää. Ongelma vaan on yhteyden luomises ( miten alottaa keskustelu ja mistä puhua), en oikeen tiiä asioista ja mitään ei tule mieleen. Tuntuu väkisin väännetyltä, jos alkais vaan puhua perusjutuista yhtäkkiä "hei millasta musiikkii kuuntelet" jne..
Tosin itteensä ei kannata syyttää näis asioissa. Varhaisteini-iän elin purkissa, olin ujo ja liian haavoittuvainen ja jäin aika paljon jälkeen muista. Siinä syy miksen osaa luoda hyvin mitää yhteyttä. Yläasteen jälkeen aloin miettiä toden teolla, et mikä helvetti on vialla. Kehitystä on tullu roimasti, mut luulen et sitäki on viel helvetisti jäljellä. Joka päivä tulee yritettyy parantaa sosiaalisia taitoja. Jos en mee taaksepäin, niin eteenpäin. Nyt tuntuu vaan, että oon ihan hakuteillä. En tiiä mitä pitäs tehä ja tuunko koskaa pääsemää siihe mitä haluun. Kavereita on muutama. Eli ei mitään 100 kaveria. Täällä nuoril helvetin isot kaveriverkostot. Mut tosin kumpi on tärkeempää? Mä vai 100 muuta tyyppiä?
Ehkä tärkeintä on olla tyytyväine itteensä ja tietää mitä haluaa. Jos jonku asenne ei kelpaa, niin sitä ei ota omaan maailmaansa sitte. Jos ei kunnioita itteensä, nii miten muutkaa voi kunnioittaa?

Välillä joudun hirveeseen raivotilaan, ku tulee nöyryytetty olo, jos on puhunu jolleki (tytölle baarissa, jolleki koulussa) ja takas tulee vaa jotai negatiivista. Sitte muille tää on helpompaa. Täytyy tosin myöntää, et välillä oon ollu vähä kusipää noissa baareissa. Viime vkl mua oikeestaan nöyryytettii vähäse ja olin ihan shokissa siitä. Sitte kotona rupes taas raivostuttamaa ja teki mieli tehä pahaa niille ja muille ketkä oli joskus ollu vittumaisia. Tääki viha johtuu vaan siitä miten joskus enne oli asiat huonommi, ja koska mulla ei ole taitoa luoda mitää yhteyttä. Myös se etten koskaa ole sanonu kunnolla takas. Pitää tapella ittensä kans, et rauhottuis välillä.

Joka tapauksessa tää on välillä helvetin rasittavaa. En tiiä onko tää sellasta, mitä tapahtuu koko aja jokasella. Ehkä munki pitäs vaa vaihtaa omaa maailmannäkemystä, vaikka onki vaikeeta. Mitä tälläsessä paskamaisessa tilanteessa pitäs tehä?

3

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17v jätkä-

      Mul on sama ongelma, yritän kympillä parantaa ihmissuhde taitoja ja laajentaa kaveripiiriä, tsemppiä sulle. :P

    • gsdgsg

      Mitä jos ettisit "omanlaistasi" seuraa... En nyt meinaa että joku "säälittävien otusten jengi" pitäis perustaa, vaikka voishan sekin toimia. Mut siis ajattelin vaan, et et kai säKIN yritä tehdä tuttavuutta vain niihin joilla on se hirvee kaverilössi? Nimittäin ehkä ne ei vaan oo sun tyyppisiä. Ei se sit oo yksin sun vika jos juttu ei luista.

    • Täys pelle

      Tiedän yhen pisamanaamasen pellen jolla on silmälasit ja vaaleat hiukset joka on hiton ärsyttävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe