Huokeita äitiysvaatteita netistä?

Mietin vuan

Mistä olette löytäneet nettikaupoista kohtuuhintaisia äitiysvaatteita. Oman paikkakunnan vaatekauppojen hyvin marginaaliset mammavaatenurkat on koluttu tuloksetta. Netistä löytyy kyllä paljon äitiysvaatteita, mutta 40-70 euroa on aika suolainen hinta perustrikoopuserosta jota käytät pari kuukautta :(

12

4574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mirellao6

      myy todella edullisia ja hyviä äitiys vaatteita. niin netissä kun liikkeessäkin.( jos sellainen liike pieneltä paikkakunnalta löytyy)

      • Mietin vuan

        Meidän HM:llä ei ole mammaosastoa ollenkaan, joten nettikauppaan suunnistin vinkkisi luettuani. Ei yhtään pitkähihaista paitaa! Yksi toppi, yksi neuletakki, yksi mekko löytyy valikoimasta... kahdet farkut, yhdet legginsit :) That's all. Nooh, pitää venyttää nykyisiä. Kiitos kuitenkin vihjeestä!!


    • tulor

      on myös hyvä paikka saada ihan merkkivaatteitakin kohtuuhinnalla. Ja tulevaisuudessa ne voi sitten myydä edelleen :)

      • huhtimamma

        on myös ollut mun makuun :)
        Olen ostanut sieltä 2 farkut ja 2 paitaa. Jotka on kivoja, mukavia ja kovassa käytössä ja hintakin ok.


      • minulla onn
        huhtimamma kirjoitti:

        on myös ollut mun makuun :)
        Olen ostanut sieltä 2 farkut ja 2 paitaa. Jotka on kivoja, mukavia ja kovassa käytössä ja hintakin ok.

        On ainut, mistä olen äitiysvaatteita löytänyt omalta paikkakunnaltani. Nettikaupat sitten varmasti erikseen =)

        Vaatteet ovat kyllä laadukkaita, mutta mun masu on kasvanut niin hurjasti ettei ostamani äitiysfarkut enää mahdu päälle! Tai mahtuishan ne, mutta se tukikangas painaa niin ilkeästi, etten kehtaa pitää.. :/
        Mutta äitiysfarkuissa yleensäkin on hyvä puoli se, että niitä voi käyttää myös raskauden jälkeen! Oivalliset varsinkin minunkaltaiselle isomahaiselle mammalle, niin tuskin kaikki raskauskilot lähtee edes synärillä pois.. =) Tukikangas on siis todella kätevä!

        Nyt olen ostanut vain tavallisista vaatekaupoista jotain hyvin istuvia housuja, ainut huono puoli vaan on että harvat näistä ylettyy masun päälle lämmikkeeksi. Ja tietysti lahkeet saattaa olla vähän ylipitkät tms.


    • Äippä to be

      Ite en oo ostanu kun yhen äitiyspaidan ja kahdet äitiysfarkut (housut kannattaa olla hyvät). Sitten oon ostanut ihan tavallisia pidempiä neuleita ja pidempihelmaisia paitoja, joita voi hyvin käyttää raskauden jälkeenkin. Ihan hyvin oon pärjänny noilla vaatteilla. Eipä tarvi hirveesti miettiä, mitä laittaa päälle :) Nyt siis jo viikkoja 33 1 ja näillä mennään.

    • Lilla-maj

      BumBeez eli http://www.bumbeez.com sieltä löydät kivan hintaisia ja kaiken lisäksi hyvän näköisiä. Siellä on muutenkin ihan huokean hintaisia lastentarvikkeita. :) Nyt on vielä ALE päällä!

      • tjeba

        Seraphine on mun mielestä hyvä ja ihan kohtuuhintainen merkki. Niiden odotusvaatteet on paljon pitkäikäisempiä. Voin kuvitella pitäväni ainakin farkkuja ja yhtä kietaisutoppia vielä pitkään raskauden jälkeenkin. Ostin vaatteet ihan normaalikokoni mukaan, kun en ole erityisemmin saanut liikakiloja raskaudesta, oon nyt viikoilla 25 4. Seraphinee saa ihan briteistä tilaamalla tai sitten myös muutama suomalainen nettikauppa myy.


      • kolmastulossa
        tjeba kirjoitti:

        Seraphine on mun mielestä hyvä ja ihan kohtuuhintainen merkki. Niiden odotusvaatteet on paljon pitkäikäisempiä. Voin kuvitella pitäväni ainakin farkkuja ja yhtä kietaisutoppia vielä pitkään raskauden jälkeenkin. Ostin vaatteet ihan normaalikokoni mukaan, kun en ole erityisemmin saanut liikakiloja raskaudesta, oon nyt viikoilla 25 4. Seraphinee saa ihan briteistä tilaamalla tai sitten myös muutama suomalainen nettikauppa myy.

        http://www.mamamia.fi verkkokaupasta löytyy laadukkaampia ja kivempiä vaatteita, jos tosiaan etsit jotain muuta kuin h&m tai anttila. Esim Happy Mum ja Ruby Fay on jotain vähän kivempaa kuin normaalit kropan päälle vedettävät äitiys "säkit".


    • marraskuussa äipäksi

      Tiedän tunteen, itselläni oli sama "kriisi", etten raaskinut maksaa housuista/paidoista tms vaatteista mitään älyttömiä summia, koska niiden käyttö on kuitenkin suhteellisen vähäistä.
      Ellokselta löysinkin edullisesti oikein hyvänlaatuisia vaatteita. Varsinkin mustat samettiset äitiyshousut ovat ihanat, hintaa oli vain 29.90 e, kun lähes kaikkialla muualla oli vastaavan mallisia housuja juuri 50-70 eurolla.
      Ja Elloksella myös kokoja on saatavilla laajemmin kuin monilla muilla, muistaakseni ihan 34-52 kokojen välillä. Itselläni myös tämä ratkaisi ostopäätökseni, koska käytän kokoa 44 ja 46, joten kaikkialta ei kokoiselleni edes löydä nykyään istuvia vaatteita.

    • uusi löytö

      Minä löysin kivan verkkokaupan www.Sisustajantaivas.fi. Siellä on naisten vaatteita jossa ihania pitsilahkeisia mamelukkeja. Kävin katsomassa myymälässä ja myyjä näytti housuja, niissä on todella tilava vyötärö ja käy hyvin isovatsaiselle kotihousuiksi ja tulevaan kesään. Myymälässä oli myös ihania tunikoita! Suosittelen!!!

    • Uusi kauppa

      www.9kk.fi verkkokaupasta löydät nuorekkaat, muodikkaat ja edulliset äitiys- ja imetysvaatteet ilman toimituskuluja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe