AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Blogille nimi

Blogille nimi

42 Vastausta 15 467 Lukukertaa
Hei! Olen miettinyt blogin perustamista mutta ongelmaksi on muodostunut nimen keksiminen.
Elikkä blogi olisi muoti ja lifestyle tyyppinen blogi. Blogi olisi nuorekas ja raikas.
olisiko kellään minkäänlaisia vinkkejä tai helpotusta?

Katsoppa mallia vaikka wordpress

...seteistä, tuossa olisi vaikka yksi hyvä esimerkki;
http://bluebrook.wordpress.com/
Mä oisin tekemässä omaa hevosblogia, tai jotain sinneppäin. Itse en hevostaomista mutta käyn tunneiööa ja ystään ponin raveissa käyn ja muutenkin käyn raveissa. Ensin ajattelin nimeä Dream Horse, mutta haluaisin ehkä sittenkin suomalaisen nimen. Laittakaa ehdotuksia englanniksi tai suomeksi hevosblogin nimeksi!!
Blogille kannattaa antaa nimi, joka kuvastaa jotenkin itseä, omaa tyyliä tms :) Itse seuraan seuraavia blogeja:
http://suosikki.fi/just-my-imagination/
http://biscotte-modedevie.blogspot.com/
http://www.eyelovemornings.blogspot.com/
http://haili.tumblr.com/
mulla on mun lempinimi bloginimenä, jos sulla on lempinimeä niin kannattaa kokeilla! Tässä mun blogi:
http://www.pitaija.blogspot.com/
Mulla on niin sama onglema ):
blogin nimen keksiminen on kamalan vaikeeta, itekki pohdiskellu ny ties kuinka kauan...kohta vois jo kirjottaa blogin siitä kuinka ei keksi blogille nimee
ite teen blogin ja haluisin jonkuu englannin kielisen, kauneuteen,muotiin,ulkonäköön, yms. liittyvän.
Fashion Blog olisi ehdotukseni muoti bloggaajalle. Oman blogini nimi on My Blog, mutta nyt mietin uutta nimeä koska se on niin tavallinen ja tylsä. Ehdotuksia tulemaan. Blogini:

http://myblognebu.blogspot.fi/

Saa liittyä lukijaksi ♥
Blogin nimen keksiminen ei ole niin elämän ja kuoleman kysymys: itsellekin tuli mieleen humoristinen, omaa pääkoppaa kuvastava nimi ja otin sen heti käyttöön. Hauskuus, persoonallisuus ja mieleenpainuvuus ovat mielestäni hyvät kriteerit hyvälle nimelle :) Tsemppiä pähäilyyn!

Oma blogini muuten on tässä:
http://villakoiriavinttikomerossa.blogspot.com/
Ja ainahan voi tehdä ns. työnimen ja parin postauksen jälkeen vaihtaa sen sopivammaksi, kun blogin sisältö on vähän hahmottunut. Itselläni oli ensin (ihan sen aikaa, että sain ulkoasun kohdilleen ja kirjoitettua pari tekstiä) ihan muu nimi ja sitten kävin läpi kaikenlaisia ideoita mielessäni ja lopulta löysin oikein hyvän nimen. Rupesin mainostamaan blogiani esim. keskustelupalstoilla/Facebook-profiilissani vasta kun olin vuoden pitänyt blogiani. Eli siitä oli jo kehittynyt jonkinlainen kuva. Hiljaa hyvä tulee.
Jos omat ajatukseni ovat hukassa, mietin esim. biisien tai kirjojen nimiä, joista sitten muokkaan omaan aihepiiriini sopivaksi.
Esimerkiksi näin:
Jonkun biisin nimi on Love for all seasons. Noh, esim. kirjoista kertova blogi voisi olla Book for all seasons tai tyyliblogi Style for all seasons.
Minäki ajattelin tehdä pullip-blogin mut niin sama ongelma!
Aivan sama ongelma! :D Haluan niin kovasti perustaa blogin, mutta se perhanan nimi!!!:D Hankalaa keksiä nimeä joka herättäis kiinnostusta. En todellakaan halua blogilleni nimeä: "My life" tai "This is my life " tai "Muotiblogi" tai muunlaista tylsää. Blogi käsittelee pääasiassa omia mielipiteitäni ja ajatuksiani.
Oma vinkkini on, että kannattaa rauhassa mietiskellä sitä nimiasiaa ja käydä eri vaihtoehtoja läpi. Nimeks kannattaa valkata sellainen, joka on helppo ja joka miellyttää heti. Lisäks plussaa jos ois sellanen, joka viel vuosienki päästä tuntuu kivalta ja vaik blogin aihe muuttus, niin nimi ei.

Omalle blogille oli kans hankala keksii nimee ja itselle nimimerkkiä.... sit eräänä aamuna suihkussa tuli ahaa elämys! Ja siitä nimestä tuli sit samal myös nimimerkki. :D

Oon varma, ettei tota ahaa-elämystä olis tullu, jos en olis harkinnu blogin perustamista tarkkaan. :D

Eli blogini nimi on Vivi Vinna.... Mitä mielikuvia se tuo teille, jos tuo? Ja mitä luulisitte, että blogini käsittele?

Jos kiinnostaa, niin ota selvää ja kurkkaa... Olisi mahtavaa saada kommentteja/palautetta... ja tottakai uudet lukijat ovat aina tervetulleita! :)

http://vivivinna.blogspot.com.es/
Olen miettonyt samaa! en millään keksi mitään... Eikä verkoskataan löydy mitään! Aion tehdä blogin koskien KOKO elämääni. että sellasta :)
Ehdotan sinulle nimeä: My Whole Life (Minun Koko Elämäni)

http://myblognebu.blogspot.fi/ (Oma Blogini on nimellä, My Blog, toistaiseksi, kunnes keksin uuden)
no onko hieman massa
Toi on aika hankala juttu, sen takia olen itte muutellut blogini nimea useasti mutta osoite on sama =) oman blogin nimi on tällä hetkellä In my dreams..

http://www.viivizkanblogi.blogspot.fi/
Olen yksi niistä jolla on sama ongelma, en keksi nimeä. Blogini kertoisi kynsistä. Onko kenelläkään ideoita?
Jos siitä on tulossa muoti- ja lifestyleblogi niin nimi voisi olla joku 'Yksi muoti- ja lifestyliblogi miljoonan aiemman samanlaisen joukkoon'.

Tällä tarkoitan lähinnä, että kun 98% blogeista tuntuu olevan muoti- ja lifestyleblogeja niin miten te jaksatte suoltaa niitä vielä lisää? :-D Kaikilla oma lifestylebloginsa ja kukaan ei oikeasti lue toistensa blogeja, korkeintaan sen toivossa ovat liittyneet lukijoiksi että saisivat sieltä kautta itselle lukijoita. Itse arvostan enemmän sellaisia blogeja jotka uskaltavat edes hieman erottautua muista...
Kommentoin tähän ketjuun ja vasta sen jälkeen aloin katsomaan mitä muut ovat kirjoittaneet. Olen niiiiin samaa mieltä tuosta, että muoti-ja lifestyleblogit (mitä lie se edes oikeasti tarkoittaa?) hukkuvat niin massaan ja erityisesti tuo että porukka liittyy lukijoiksi vain saadakseen itselleen lukijoita. Kirjottaisivat edes siinä vaateretkujensa kuvaamisen ohessa jostain muustakin kuten vaikka elokuvista, niin olisi heti kiinnostavampaa luettavaa. Ei haittaa vaikka ne olisivat jostain barbie-elokuvia, kunhan olisi edes mitä tahansa erottuvaa...
Niin ja en tarkoittanut kirjoitustani vain tämän ketjun aloittajalle vaan yleisesti nykybloggaajille. Jos kirjoitatte jostain muustakin kuin vain päivän vaatteistanne ja meikeistä ja kynsistä, niin jäätte paljon paremmin lukijoiden mieleen :)
Mulla on blogi: mywonderfullife-julia.blogspot.fi Itse en oo tyytyväinen sen nimeen (liian tylsä ja tavallinen) Miten olis jos vaihtaisin nimeksi: My way, My story? Kommenttia kiitos!
Kaikki lukemaan uutta muoti-,lifestyle- ja taideblogia !
http://www.jumpinmyshoes.blogspot.fi/
Moikka! nyt kaikki lukemaan uutta blogiani, kategorioista lifestyle-tyylinen, enjoy ! ;) vinkkejä otan vastaan kommenteilla blogiini esim mitä parantaa jne..

http://jassunblogi-jade.blogspot.fi
Mulla on sama ongelma,ajattelin tehdä semmoisen blogin joka kertoo koko mun elämästä... mut nimee en vaa keksi :-/
_Janzku_ Mulla on sama ongelma ;(
se on aika haastavaa löytää sopiva nimi blogille jos se käsittelee tiettyä aihetta. Mulla esim on jo yks blogi, mutta se on pikemminki sellanen että avaudun ja pohdin kaikkea mitä liittyy niin mun omaan elämään kun yleisestikin elämiseen, tunteisiin, tapahtumiin jne..

Siinä linkki : http://j-loveinlife.blogspot.fi/

Nyt tosiaan pari päivää pohtinu hullun lailla nimeä uudelle blogille..Argh!
Jos ei keksi nimeä omalle blogilleen, kannattaa miettiä, että onko mitään järkeä edes perustaa koko blogia. Muoti ja fitness blogeja on muutenkin jo liikaa. Ketään ei kiinnosta minkäväriset perus farkut olet tänään ostanut (4 miljoonalla suomalaisella on kuitenkin samanlaiset) tai, että tänään sait tehtyä 30 punnerrusta kun eilen meni vain 28. Olkaa ihmiset omaperäisiä.Olkaa uniikkeja. Ja muistakaa: eventually nobody gives a shit!
http://feathersdiamonds.blogspot.fi/

Blogia kirjoittelee 18- vuotias lähihoitajaopiskelija, joka unelmoi matkustamisesta ulkomaille,mallintöistä, Opiskelusta HealthCoach:iksi ja omasta vaateliikkestä. Rakastan muotia, raw foodeja, matkustelua, festareita ja uusien harrastusten kokeilua. Kirjoittelen Lifestyle tyylistä blogia, joten en mistään tietystä aihepiiristä kirjoittele. :)
Olisko kellään vinkkejä blogini nimeksi..
Blogini kertoo raskaus ajasta ja omasta elämästä. Kaikesta maan ja taivaan välillä.
En tahdo pelkkää raskauteen liittyvää vaan jonkun nimen mikä kattaa raskauden ja muun elämän.
Vinkkejä otetaan avosylin vastaan. Kaikki mitä keksin on jo käytössä joten mielikuvitusrikkaat ihmiset help me!
blogin nimen voi vaihtaa vaikka vuos sen jälkeen(: ite yrittäny tehä monta ja nyt yritän panostaa tähän blogiin (: liittykää lukijaks :D

http://kiitosanteeks.blogspot.fi/
Annan vinkin... Laita sinne se lukijat palkki, niin joku voi liittyäkkin sun blogiin lukijaks ;)
En itekkää tiiä, ehk jtn biisien sanoja.... itel on ollu ainaki mut jos haluu vaihteluuuu

http://jasun-unelmablogi.blogspot.fi/ & liity toki
liity mun blogiin lukijaks! katso edes? :)
candycrushsaara.blogspot.fi
Minulla on ihan sama ongelma! Oon tässä yrittäny keksii nimiä,ja tässä pari nimi ehdotusta teille muillekkin:
-life and luxury
-dream of freedom
-love and life
-spicy life
-(jotain josta pidät)Isac or nothing

Toivottavasti oli apua!;D
Jos haluat omaperäisen ja persoonallisen blogin, niin valitse nimeksi joku suomenkielinen nimi. Jos taas olet tekemässä muoti- ja lifestyleblogia, englanninkielinen nimi on ehdoton.
Moikka! Käykääs kattoo tää blogi → http://kutostenmietteet.blogspot.fi/

Se kertoo 6 luokkalaisten oppilaiden leirikouluhankkeesta! Postauksia tulee kaikista tapahtumista ja kohta tulee pstaus siitä, että MUSTA BARBAARI tulee meidän koululle esiintymään ja tukemaan meidän hanketta! Kiinnostavaa eikö? Liity ihmeessä lukijaksi!
Itsekkin olen perustamassa lifestyle blogia, nykyinen blogini kertoo koirastani ja siihen blogiin olen jo kyllästynyt =D Nimi olisi vain esteenä. Itse olen tehnyt sillä tavalla, että laitan otsikoksi vaikka "blogi" ja osoitteeksi "vdfhgrfjh09ijOIH.blogspot.fi" ja sitten muokkaan ulkoasun jne. ja sitten vasta muokkaan osoitteen janimen(bloggerissa voi ainakin muokata jälkeenpäin nimeä ja osoitetta).
saa liittyä lukijaksi: pystykorvaluca.blogspot.fi
Pidän lifestyle ja heppa-blogia. Enimmäkseen kerron kimosta (valkoisesta) hoito-ponistani, tunneistani ja tietenkin elämästäni. Nykyinen nimi on We are not perfect, mutta se on vain väliaikainen. Nimiehdotuksia? :)

Saa liittyä lukijaksi: ilonajabeeta.blogspot.fi

Ja tilata kanavaa: Ilkku u (youtube)
itsellänikin kesti nimen keksimisessä tosi kauan. En olisi uskonut, että se olisikin niin vaikeaa....kun ei se saa olla liian pitkä, klisee, englanniksikaan en halunnut yms.
Lopulta sitten päädyin tähän http://lamariette.blogspot.fi/ tein blogin eilen ja olen ainakin vielä siihen tyytyväinen :) .
Käykäähän kattomassa jos kiinnostaa 16 vuotiaan löpinät, ensimmäinen postaus käsitteli kesän 3 helppoa hiustyyliä.
Käykää kattoo tuo blogi! aika hieno! luen itse sitä paljon, vaikken ole jaksanut liittyä jäseneksi. kattokaa!!!!

iinessmujunen.blogspot.fi
http://minajamuud.blogspot.fi

Google translate avulla saa lukea mun blogia myös SUOMEKSI.

Kirjoitan arjesta, minun maailmankuvasta, ajatuksista, harrastuksista, ruuasta, lapsista, askartelusta, raskaudesta jne.
Kaikesta, mistä olen kiinnostunut.

Tervetuloa lukemaan!
 /   /  /  /  / Blogille nimi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta