AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / caaraklinkka kotka

caaraklinkka kotka

85 Vastausta 3 143 Lukukertaa
vietiin auto kotkan caaraklinikalle rantahakaan leikarin taakse autohuoltoon itse ostamieni osien kanssa, työ luvattiin tehdä n.100 eurolla työhön meni aikaa n.2 tuntia tuntipalkka hinta 57€/h nettisivuilla, mutta todellisuudessa 60€. Aivan asiaton palvelu, huutoa tuli mekaanikolta, kun pyydettiin laskua, joka oli loppupelissä 160 € todella tingittynä. Josta osat oma ostamat, joten tämä oli pelkkä työn hinta.
Takuuta ei annettu laitolle, pyysin verollista erittyly kuittia, jota en kuitenkaan saanut, vaan sain kuitin mikä oli paperille kirjoitettu, eikä kelpaa veroitukseen. Huom. paperissa ei edes ollut liikkeen leimaa, eikä alveja.
EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN TÄTÄ KORJAAMOA, HAJOITTAA AUTOA ENEMMÄN KUIN KORJAA!!!!!! AUTO EI ENÄÄ OLE SAMA KUIN VIEDESSÄ SE SINNE!!!!!!!!!!!!!
opiskelija tyttönen, jolla ei ole periaatteessa, rahaa, niin korjaus tuli todella kalliiksi!!!

Kiitos tiedosta!

Itseasiassa meinasin huomenna soitella sinnekin kun laturin hihnan vaihto olisi edessä. Kiitos kun ilmoitit niin en viitsi edes soittaa. Kiitos kun tiedotit!

Tyytyväinen asiakas on yrityksen

Paras mainos menestykseen !

Näinhän se on että kun nykyään jätät auton korjaamolle, niin se on arpapeliä mikä on loppuhinta.
Tosin olen kyllä yllättynyt myös positiivisesti erällä korjaamolla Karhulassa, sillä löytyi myös vika jonka korjaamalla heti huollossa, säästi autoni varmalta moottorin tuholta.
Aikaisemmin kieltäytyivät korjaamasta yhtä kotteroa, kun ammattilaisina arvioivat kustannusten tulevan sille tasolle, että auton arvo tuplautuisi ja oikeassa olivat silloinkin.

Tähän korjaamoon vien siis myös jatkossa koslani korjattavaksi ja huoltoon.
Tuohon kun lisää että eräs varaosaketju on valmiiksi neuvotellut kohtuu hinnat, niin homma eikun paranee.

Pitää toki myös muistaa, että jos vie Opelin huoltoon/korjaukseen ei sieltä Mersua palauteta !

Terkuin
Temari

Niin tuota

Vai että takuita olis vielä pitänyt antaa???? Mitähän esim.Kahvilanpitäjä sanoisi kun menet sinne omat eväät mukana, mutustelet siellä lämpimässä ja viet varsinaisen asiakkaan paikan.
Joo ei putkifirmatkaan ilmeisesti asenna esim öljypolttimoa, jos se ei ole heiltä hankittu. Näin luulisin.
kyllä meidän firma vaihtaa

Hyvä tietää

Kaveri kertoi,että oli vaikeaa saada putkimiestä asentamaan öljypoltinta jonka hän oli itse "halvalla" hankkinut.

Kiitos tiedosta

Soittelen ensiviikolla.

Höpöhöpö

Tottakai vaihtaa.
kyllä työlle annetaan yleensä takuu ja antavat myös merkkiliikkeet ja omilla ostamilla osilla on myös takuu

Et sillai..

Niin mitenhän tuo nyt sitten on jos itse tuo varaosat ja jos hajoaa se osa niin
takuuhan ei kuulu minusta remonttimiehelle.?

Kyllä useimmat korjaamot

asentavat myös asiakkaan hankkimat osat. Osille he eivät silloin luonnollisestikaan anna takuita.

Takuu

kuuluu vain asennustyölle, jos asiakas tuo omat varaosat mukanaan. Varaosien viallisuus ja/tai epäyhteensopivuus jää asiakkaan vastuulle. Toisaalta, kunnollinen autokorjaamo informoi tästä asiakkaalle työtä vastaanottaessaan/havaitessaan osien olevan epäsopivia tai huonolaatuisia.
HUOM!!!! LISÄÄN VIELÄ OLEMME OTTANEET KULUTTAJASUOJAAN YHTEYTTÄ JA PYYSIVÄT HUOMENNA KÄYMÄÄN, JOTEN ASIA MENEE HEIDÄN TUTKITTAVAKSEEN, KOSKA LUVATTU TAKSA PITÄÄ PITÄÄ PAIKKAANSA 15% KOROTUS MAKSULLA, MUTTA TÄMÄ MENI REILUSTI YLI 60% SOVITUN HINNNAN YLI!! MERKKILIIKKEELLÄ OLISIN SAANUT HALVEMMALLA NÄMÄ SAMAT TYÖT JA TAKUUN TEHDYLLE TYÖLLE!!! VAIKKA OSAT OLIVAT OMIA, NIILLEKKIN LIIKE ANTAA TAKUUN TEHDYSTÄ TYÖSTÄ!!!!!

Opiskelijan

parempi viedä jatkossa kotteronsa vain merkkiliikkeeseen ettei tarvitse täällä jälkikäteen huutaa...

Hyvä

Hyvä ,että joku pitää puolensa. Jos tehty muut ,kuin sovittu niin täytyy kysyä asikkaan lupa.Näinhän ei oltu tehty niin hinta arvio on sitova (+15%). Missäs temari autonsa huollataa kiinnostuin.
tuttu viisas autohuoltajani ei oma mies, mutta läheinen laittaa tästä lähin kaikki mitä autooni tulee, mutta tonne puljuun sitä ei enää ikinä viedä!!!!
Se on varmaan se kuuluisa halva ja hyvä. Opiskelijat voidat ajaa fillarilla!

Niin siis !

Jos korjaamo ottaa nokkaporot ostetuista osista, niin on myös parempi olla ottamatta työtä vastaan.
Turha siintä on enään jälkeäpäin itkeä, kun JOUTUI tekemään asiakkaalle halvemilla osilla.
Ei sitä koslaa tarvitse aina merkkihuoltoon viedä, vie vain tunnetusti hyvään korjaamoon.
Toki kun varaosamyynti ja korjaamo on sopimuspohjalta tehneet tykö itsensä asiakkaalle, niin ei tartte hakea osia muualta tai korjailla kauempana.
Tosin tuonne Karhulaan kuin Leikarillekin on järjestettävä aina kyyti suuntaan jos toiseen, mutta Karhulaan viedessä ei sitä koe ongelmaksi.
Odotan mielenkiinnolla miten tämän Kotkalaisen "piha-auton" maine kaikuu korviin jossain välissä.

Älä opiskelia menetä hermoja näiden kanssa, aina näitä riittää ja kyllä asiakkaalla on oikeuksia myös, ei pelkästään palveluntarjoajalla ; )

Temari
kiitos on ainakin joku puolellani!! :D laitoin vain tänne tietoa eteenpäin, koska itse petyin PAHASTI palveluun, enkä halua kenellekkään muulle samaa, enkä pahoittaa kenenkään mieltä. suomessahan on sananvapaus.

kOTKAN AUTOHUOLTO

TEMPAISI PUNTOON KANNENTIIVISTEEN VÄÄRINPÄIN.Nokka-akselin runkolaakerit tuhoutuivat voitelun puutteeseen.Ei ollut halpa korjaus eikä sitä tehneet he eikä tee mitään muutakaan huoltoa omistamiini kulkupeleihin.(Huolto oli tehty edellisen NAISomistajan aikana kuitit on)

Haloo!

Itse viedyille varaosille ei mikään liike anna takuuta!!!! Jos tilaat Hesarin ja saat Kymärin.... sorry!!!
Et ole ainut, joka ottaa kyseisestä yrityksestä kuluttajasuojaviranomaisiin yhteyttä. Pari vuotta sitten aivan kammottava kokemus kyseisestä yrityksestä ja yrityksen puolesta kuluttajasuojaviranomaiselle valehdeltiin komeasti. Paha todistaa mitään, kun totuudesta ei enää ollut tietoakaan ja kaveritkin haalittiin todistajaksi (vaikkeivät paikalla olleetkaan).
Toivottavasti saat jotain järjestystä putiikin toimintaan, kun ei ole muut siinä onnistuneet. Todellakin toivotan onnea matkaan. Kierot firmat/yrittäjät pitäisi saada karsittua...

Siitä kuitistasi

Kuitissa ei tarvitse olla leimoja. Kuitissa pitää olla yrityksen nimi, päiväys (sekä alv.merkintä mikäli yritys on alv.alainen). Lisäksi kuittiin yleensä lisätään yrityksen tunnus.
Leimoja ei ole käytetty vuosiin.
Tavallinen paperi, jossa lukee kuitti, lasku, käteiskuitti, käteislasku jne. riittää.
niin pitää olla yrityksen nimi ja muut mutta ei ollut ja ei tämä oikein ole

Itse olen ollut tyytyväinen

Minulle on tehty ne työt mitä on luvanneet sekä ilmoitettuun hintaan.
Nopeasti ja mielestäni myös ammattitaidolla.

Ei paha korjaamo

Tuo tuntipalkka tuntuu kuitenkin aika edulliselta, jos vertaa monen muun merkkiliikkeen tuntipalkkoihin ja joissa vielä vikaa ei saatu selvitetyksi. Itse kävin juuri tuolla korjaamolla jokunen kuukausi sitten ja vika löytyi ja auto tuli kuntoon ja leimankin laittoi katsastusmiäs hetken päästä, menen muulloinkin!
niin oli mullakin osat valmiina ja hinta oli lyöty jo lukkoon sekä viat tiedossa mitkä piti laittaa, mutta teki asiansa, mutta ei kuitenkaan sovitulla hinnalla. Eivät soittaneet lisäkustannuksista, vaikka oli sovittu erikseen, että soittavat, jos on jotain isompaa, mutta ei ollut ja hajottivat kaiken lisäksi minulta kaasarin, jota on vaikea saada enää tähän hätään kun autosta menee ajoaika umpeen.
sentään on viisas tuttu joka osaa laittaa autoja, mutta tätä vikaa ei olisi saanut itse tehtyä, kun ei ollut siihen tarkoitukseen sopivia työvälineitä.
Minä olen myös sopinut hinnan etukäteen, ettei tule ylltyksiä ja itse korjaan kaiken minkä pystyn tai voin olosuhteisiin nähden, ei ole tallia ja korjaa sitten talvella. Minä kävin sitten Karhulassa alan liikkeessä kysymässä, että mitä tulisi jollain haarukoinnilla maksamaan korjaus. Kysymyksessä oli vanhan osan korjaaminen tai uusi osa ja nämä vaihtoehdot hintoineen halusin tietää mutta omistaja olikin huono käytöksinen ei sanunut hitoja vaikka ennen sanoi ja tehtiin. Nyt ei käynyt koska ei tiedetä mitä pitää tehdä ja mitä se voi maksaa, vaikka siellä tehdään juuri sitä työtä mistä nyt oli kyse ja joka päivä kaivinkoneista henkilöautoihin ja kuorma autoihin ja siltä väliltä.Sanoi tylysti, että tuo se tänne ja sitte selviää hinta, turhaan siinä nyt soitat suutas. Ajattelin, että jos ei tiedetä hintaa, niin ei kyllä pääse minua rokottamaan niin, että viedään sika säkissä sinne kun vielä tarkalleen tiedettiin molemmat mikä autossa on vika ja mitä pitää tehdä. Minulle ei tuntiveloitus merkitse mitään, vaan se että paljonko maksaa korjaus. Siihen loppui sen liikkeen käynnit minulta näillä näkymillä. Alan ammattilaisena kun ei tiennyt mitä maksaa korjaus ja toisessa paikassa se sanottiin jo puhelimessa ja siellä se sitten korjattiin ja hyvä tuli. Paikkakuntaa kyllä joutui vaihtamaaan pois Kotkasta, koska täällä on vähissä sellaiset ammattiliikkeet jota korjauksessa tarvittiin. Joutui avun hakemaan Joutsasta asti, en käynyt siellä, vaan lähetin osan sinne ja se tuli korjattuna takaisin ja asialisesti ilman suunsoittoa kävi kaikki jutut. Että eipä tällailla mielestäni liiketouhuja hoideta.

Ja jatkoa !

Caaraklinikasta olen kuullut myös hyvää eli en tuomitse huonoksi yhden huononkaupan perusteella !!!
Tässä tapauksessa siis on käynyt väärin ilmeisesti, nuorien ja etenkin opiskelioiden kohdalla peräänkuulutan korjaamon vastuuntuntoa eli heillä ei ole heittää helpolla niitä lisäeuroja eli suoraan kiinteähinta josta ei livetä ilman erillistäsopimista. Kahvirahat on siis kynittävä niiltä joilla sitä on !

Omatkokemukset eli näiden perusteella itse korjautan !
Nissan, niin ehdottomasti Hyväntuulenauto.
Kosla (pitää sisällään kaiken merkkiset kulkuneuvot joita ei muuten mainittu), Hynninen (AD-Karhula)
Volvo, Autosalpa KOUVOLA
Mersu, merkkiliike.
Toyota, merkkiliike
vaikka olen opiskelija tyttönen, minulla oli matkassa autonasentaja, jolla vain itsellään ei ollut työkalua, jolla vaihtaa tarvittavat osat, eli jakoremmi, kysytty vielä ammattilaisilta, merkkiliikkestä ja kaikki ovat tähän menessä antaneet halvemman tarjouksen kuin kyseinen liike. ( vaikka ei ole merkki liike tälle autolle)mutta jos tämä hinta joka oli lyöty lukkoon olisi pitänyt paikkaansa, niin tämä olisi ollut halvin kaikista kysymistäni paikoista, merkkiliikkeen ja tämän liikkeen hintaero oli 20€, ei paljon, mutta kysessä merkkiliike vastaan nyrkkipaja.
kaikki nämä viat ovat korjattu, mitä he aiheuttivat, tuttuni kautta, joka on läheinen ja vanhempi ihminen, joka TIETÄÄ AUTOSTA KUIN AUTOSTA KAIKEN!!!
SEN TAKIA KYSEINEN IHMINEN OLI MUKANA, KUIN AUTO VIETIIN SINNE JA ASIAT OLI SOVITTU KAIKKI ETUKÄTEEN PUHELIMITSE SEKÄ PAIKANPÄÄLLÄ!!
ITSE EN TIEDÄ AUTOISTA JUURI MITÄÄN, SIKSI TUTTUNI MUKANA!!!
JOS OPISKELIJA KYSEESSÄ, NIIN PITÄISI JO YMMÄRTÄÄ, ETTEI OLE RAHAVARAT KOVIN HYVÄT JA SOVITTU ON AINA SOVITTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuitista

Pitää olla Y-tunnus eli Yritys-ja yhteisötunnus.
Ja tulevaisuudessa kirjallinen sopimus.
Samoja kokemuksia kyseisestä paikasta... palveluun ei voi luottaa. Heillä sattui moka, kun luulivat että en tiedä asioista mitään. Yrittivät laskuttaa yli hintaa eikä ihan vähän.
Merkkiliikkeessä teetätin jakohihnan vaihdon. Pyysin yksilöidyn tarjouksen osineen,töineen ja pientarvikkeineen. Kokonaishinta oli halvempi kuin nyrkkipajassa,jossa halpoja työtunteja olisi tullut enemmän . Kokonaishinta ratkaisee ei se mikä on tuntiveloitus. Ja merkkiliikkeessä ajoturva säilyy.

Jäähdyttäjän vaihto.merkkiliikkeessä halvempi ja nopeampi,sillä joka automerkissä on omat juttunsa ja niksinsä. Hinta-arvio= 100% paikkansapitävä eli tietää jo autoa viedessä paljonko rahaa korjaukseen menee.

Yleiskorjaamoista olen kuullut paljon kehuja Hyväntuulenautosta. Ja peltikorjaamo on aivan HUIPPULUOKKAA kunnolliset,kalliit laitteet.
Merkkiliikkeessä jokaisesta työstä saat yksilöidyn hinnan.

Siellä ei kukaan sano,että "mul on 50 euroo tunti katotaa sit paljonko tunteja on mennyt".

Monet työt saa merkkiliikkeessä halvemmalla.

Lisäksi saat kuitin ja työtakuun.
jopolla pääsee
Hullut mopotytöt korjaa räskissä auton kuin auton siideripalkalla! Sinne minä vien mersuni aina huoltoon.
Huoltaako ne ihmisiäkin niinkui teboil mm. lupaa?
Samanlaisia kokemuksia täälläkin, automies henkeen ja vereen kun olen, niin mua kusetetaan vaan kerran per liike.
Caaraklinikka kusetti mua aurauskulmien säädössä. Laittoi romut kiinni, palveli sen säädön aikana kolmea asiakasta, myi osia, teki varauksia ym. Multa veloitti tuntiveloituksen koko ajasta eli lähes 2h vaikka teki työtä alle tunnin. Samalla keikalla ostin jarrusatulat, niiden piti olla uusia eikä korjattuja, siksi olin valmis maksamaan pari kymppiä kappaleelta enemmän kuin muissa liikkeissä. Tuli sit kahdelta eri valmistajalta korjatut satulat.

Säätöhommat moottoriin tekivät hyvin, mutta noiden muiden takia en autoani kyseiseen puljuun vie. Toinen kusetusfirma on Reijon diesel. Siellä sovittiin kansirempan hinnaksi 120e, hakiessa se hinta olikin jo 220e. Pomon bemariin piti turbo vaihtaa, reijon diesel olisi laskuttanut 12h siitä, merkkiliike teki sen 4h. ja reilusti alle puoleen hintaan.

tuttuatutumpaa

Tulee tuon nimen kuullessa mieleen tarina asianajajasta, joka kuoli nuorena. Pyhän Pietarin portilla tämä ihmettelee syytä nuorena kuolemiseen. Pietari tutkii papereitaan ja tuumaa; "Vai nuori, laskutettujen tuntien mukaan olette pitkälti yli satavuotias".
Mikäs on helpompaa kun myydä osia, "aseveli hintaan", mitä ei tarvitsisi edes vaihtaa ja laskuttaa vielä valohoidostakin. Ja sen varaosan voi myydä aina seuraavalle hyväuskoiselle laadukkaana "kunnostettuna" varaosana, asevelihintaan tietysti....
Reijon Diesel tosiaan kusettaa asiakasta ja rajusti..tosi huijarifirma...en suosittele siellä teettämään mitään autoihin liittyviä korjauksia..saat kaupanpäälle vielä tosi tylyä kohtelua..levittäkää tietoa että saadaan moiset korjaamot eliminoitua...

Tuttujuttu

Vein aikanaan autoni sinne alapallonivelen vaihtoon. Auto oli siellä sovittuna aikana, eikä laitossa ollut muita autoja, menin kahville, tulin 2 h myöhemmin, kuten sovittu. Autolle ei oltu tehty MITÄÄN. OK... no ei menetetä malttia. Sovin, että 1h myöhemmin homma selvä.

Taas kahvit, takaisin ja auto seisoi edelleen samassa paikassa!!! nYT ALKOI JO HIEMAN OTTAMAAN PÄÄHÄN. MENIN HALLIIN, EIKÄ HERROJA TAKAOSAssa KIINNOSTANUT TULLA EDES JUTTUSILLE. OK.

Kävelin hallin perukoille, menin avaintaululle ja otin omani pois ja läksin, enkä palaa.....

Kai aloittajakin oli sopinut omien osien käytöstä ja kuka sanoo, että osat olisi ollet halvempia? Liike on aivan uskomattoman paska. Tosin samaa paskaa saa osakseen muuallakin, tässä näkee suomalaisen työmiehen moraalin. Sitä ei enää ole, vitut veisataan toisten ihmisten rahoista ja omaisuudesta.

Aika paha

Kyllä tähän tarvittaisiin myös yrittäjän versio tapahtuneesta, vai kuinka? Näin ulkopuolisesta tuo maksettu työkustannus ei nyt aivan mahdoton ole. Jos työ on ollutkin hankalampi kuin on oletettu niin yrittäjänkö pitäisi ottaa lisäkustannus omaan piikkiin? Käytetystä ajastahan on vain asiakkaan kertomus joka voi toki olla puppua.
Väite, että autoa rikottiin korjauksen aikana vaatisi myös hieman lisävalaistusta. On vaikea käsittää kuinka kaasari vioittuisi nokkahihnan vaihdon aikana. Se, ettei työlle anneta takuuta voi johtua esim. siitä, ettei asiakas tuonutkaan kaikkia osia joita hyvään lopputulokseen pääsemiseksi olisi tarvittu?

Aina merkkiliikkeessä

olen käyttänyt eikä kertaakaan yllätystä laskussa. Tekevät myös työn kunnolla. Toki usein saattaa olla kalliimpaa kuin näillä ns nyrkkipajoilla mutta jos halpaa ostaa niin paskaa usein saa...
Ja jos sulla on tilattu aika vaikka 09.00 niin silloin auto otetaan työn alle. Tietenkin voi tulla yllätyksiä esim sairastapauksien muodossa. 12-vuotta olen samaa merkkiliikettä käyttänyt,ei moiteen sijaa.
Reijon diisel on pahin kusettaja jota tiedän näillä seuduin. Siellä rahastetaan tyhjästä. Ruikskusuuttimien tarkastuskin olisi maksanut kuuteen sylinteriin markoissa melkein viisi tuhatta kun olisi uusinut kaikki ja niitten uusinta tuoihon hintaan on kamala. Summassa sanottiin, että jos ne on kunnossa, ei ole järkeä ehjiä uusia ja siellä ne tarkastettiin ja yhdessäkään ei ollut vikaa ja tarkastus maksoi seitsemän kymppiä ja vastaava Rijon diiselissä useita tuhansia, että sellainen korjaaja on tällaisen kokemuksen perusteella.

Tuttua

Paljon olen kuullut vastaavanlaisista tapauksista pelkästään tuttaviltani. Ja auto on "huollosta/korjauksesta" tullessa huonommassa kunnossa kun sinne vietäessä. Rahat kyllä kelpaavat, kalliskin paikka on, mutta asiakaspalvelu olematon....

Ihmettä kerrakseen!!

Voi hyvät hyssykät!! Muistelkaapa miten alku äitinne EEVA toteuttl tahtonsa.Se käärme luikertelee nyt sisällänne neuvvoineen(kokemuksena pitkä suhde).Haluaisin tässä vaan huomauttaa että kun on vaihto-osat omasta takaa niin onhan teillä muutakin vaihtokelpoista vähien eurojen korvikkeeksi "omasta takaa".

Hyvänä puolena ko vaihtokaupassa saattaa syntyä pitempiaikainen monimuotoinen huoltosuhde joten rohkeasti vaan tarjouksia kehiin.

Ps tämän tyyppinen vastaus kuuluu pääsääntöisesti palstan viestiketjuihin.
Arvostan sinua ihmisenä,mutta en halua huoltosuhteeseen kanssasi.

Oletko todella noin ehdoton??

Nykyisten vapaiden tuulien aikana en itse pidä mitään mahdottomana.Taantuman syveneminen lamaksi saattaa tehdä ko tavasta ties miten suosittua.Joten suosittelen hyvissä ajoin huoltosuhteen perustamista ennenkuin joudumme myymään ei oota.

Ps viittaan vapaiden tuulien aiheuttamien huoltosuhteiden positiivisiin puoliin kuten esim mahdollisen isännän kehut auton hyvästä kunnosta ja ehkä hönkäisy sinä itsekin suorastaan sädehdit.

Kevättä odotellessa terveiset täältä rasvamontun reunalta (kukaties vaikka myös sinun oma huoltajasi).
nyt sitten tuli todistettua että caaraklinikka tuhosi autoni kun kävin tarkastamassa merkkiliikkeessä autoni , tuli julki, että caaraklinikka oli löysyttänyt autostani vetarin sekä laskenut öljyjä niin, että siitä oli ihan öljyt loppu, mutta onneksi vika saatiin korjattua pian merkkiliikkeessä ja merkkiliike voi todistaa että se pitää paikkaansa. siis näitten vikalistojen perusteella EI TODELLAKAAN KANNATA VIEDÄ AUTOA HUOLTOON!!

Uskotaan...

Uskotaan...

Oliko vielä peruna pakoputkessa ja sokeria bensatankissa...

Keksitkö vielä lisää???????????????????
EI KUULE VARMAAN OLE KEKSITTYÄ JUTTUA!!! PAINAKAA SE MIELEENNE!! JA PETTYNEET VOIVAT OLLA LAITTAMATTA KOMMENTTEJAAN, JOS EI KESTÄ OIKEAA PALAUTETTA!!
TAI VIE AUTONSA SINNE JOS HALUAA SEN JÄLKEEN KÄYTETYT OSAT TILALLE!!! ETTÄ KIITOS VAIN KAIKILLE JOTKA OVAT PUOLELLANI!!!

Hohhoh

Et taida edes tietää miten autosta vetari, elikkä virallisemmin vetoakseli irroitetaan. En paljoa turhaan huutelisi, melko läpinäkyvää mustamaalasta.

Tai sitten joku muu ei tiedä !

Hae ystävä hyvä huoltokirja vaikka kirjastosta lainaksi niin opit vähän "autoista".
Sitaateissa koska kyseessä taisi olla Fiat.

Pojjaat poijjaat että ou suonna pilluva näköjjään.

Suotana tuollasta jorinnaa.Tuollaset lopit pittäis taetaa yheksänkymmenen astehen kulmoon ja työntöö vanhan kunnon skantinavian veivi persiisee vähä pyörävyttää ja hönkästä jot nyt lähtee jossei muut ni poluupit paksust suolest.
KYSEESSÄ EI OLE FIAT!!!! EIHÄN JAKOHIHNAN VAIHDOSSA VETARIA IRROITETTA SAATIKKA SITTEN VENTTIILIN KOPPAA TURHAN TAKIA!! KYLLÄ MINÄ vittu TIEDÄN VAIKKA TYTTÖ OLENKIN YMMÄRRÄN SILTI AUTOISTA ENEMMÄN KUIN JÄTKÄT!!!

IHMEISSÄÄN

Miten on onnistuttu löysäämää vetari???? Ja vaikka oiskin jotenki kummassa onnistuttu siinä niin sieltä tulevat öljyt on lootasta eikä koneesta.... merkkiliike tuskin rupee ainaskaa ilmasiks tutkimaa tollasii juttui.... oisko pikkasen liioitteluu nyt nois jutuis. Ja 160 ekee ei oo paha hinta auton huollost, on se huomattavast halvempaa kun se että hommaat itelle tilat ja työkalut.... Voin toki olla väärässäkin.
tässä vinkki miten vetari irroitetaan päästetään päämutteri irti ja vedetään ulompi nivel jarrulevyn sisältä ulos jonka jälkeen se vedetään vaihdelaatikosta irti mut miten tämä jakopään remppaan liittyy ei päämutteri itsestään aukea koska on lukite siinä ja auto oli tarkastettu katsastusta varte edellisenä päivänä ei tämä ole mitään mustamaalaamista vaan tosiasia

Kevyitä olivat vinkit

Eli eipä vetari vielä irtoa noilla vinkeillä. Eipä ole näkynyt yrittäjän vastinetta tähän satumaiseen tarinaan. Syytä olis ilmaantua tai alan uskoa että tarinassa voisi hieman olla tottakin joukossa.
Meinaat, että kaikki Kotkalaiset seuraa SUOLI24 foorumia?

:D

Juu, näinhän se menee.... kiitti vinkistä... viimeks ku otin irti ni joutu kyl purkaa pikkasen enemmän kun yhden mutterin ja sit vaan nykäsemäl irti... No en jaksa väitellä. Tunnut tietävän kaiken ja varmaan kaikesta... ettet vaan olisi se keskustelun alussa ilmennyn opiskelijatytön mainitsema vanhempi kaikkitietävä asiantuntija :D KUITTAA JA POISTUU KESKUSTELUSTA HALLILLE!!!! Ite ku tekee ni ei tarvii perästä huudella!

Sattuuko

etunimesi olemaan Johanna (Joha) ? Ammattilaisasentaja olet, kohta taas näytetään miten takavetosta viedään. Jakajaa päin, niin että alatukivarret vääntyy.. :)

Hmm..

Ihan jees kuulla kokemuksia autokorjaamoista, mutta VOISITKO NYT vittu PAINAA SEN CAPS LOCKIN POIS PÄÄLTÄ!!!

Tee rikosilmoitus...

Kun olet niin varma asiasta.

Jos et tee, niin olet pelkkä paskanjauhaja ja yrittäjän kunnian loukkaaja.
Teikari itsekö tämän kommentin heitti, toistat itseäsi.
eiks täällä ole sananvapaus ja eikä kirjoittaja minun mielestä loukkaa kyseistä firmaa kun ei ole sanonut nimiä siis työmiehien ja varmaan itsekin laittaisin tänne juttua jos kävisi samallalailla ja en usko että on paskaa jauhanut ja kirjoittaja kirjoittaa asiallisesti ja asiaa
Siellä firmassa missä Teikari työskentelee, niin kierrän se kaukaa kokemukseni perusteella sanottuna. Niistä töistä ei nimittäin tule takuuta ja minulle työn tulos oli pettymys kun sai heti korjata saman vian uudelleen, muutama kilometri riitti ajoa ja sama homma vaikka laitettiin uusilla osilla, mutta jokin mätti ja tarkemmin tutukituna se oli korjaajasta kiinni.

jep

Onnettomia ovat asentajat siellä, mutta kaikkein vähiten autoista ymmärtäjät istuvat siinä vastaanottotilan puolella puheet ovat täyttä pask... Sopii täysin asiakkaille jotka eivät ymmärrä maailmanmenosta mitään niin voivat lähteä tyytyväisenä kun huoltoneuvoja on puhunut täyttä höpöä sen minkä kerkeää. Vähäkin asiaa ymmärtävät lopettavat kyseisen huoltopisteen käytön viimeistään ensimmäisenkerran jälkeen.
Voi olla ettei se prinsessa ole yhtä tymä kuin nämä miehenpuolikkaat mutta senkin maine menee tuossa sakissa samaa kyytiä pöntöstä alas.

Kotkan Autohuolto

Suosittelen sitä mc koneen lähellä olevaa huoltoliikettä! Sinne voi viedä omat osat ja öljyt eikä ne ala siitä nipottamaan. Työn hinta sovitaan ennakkoon eikä ylimääräsiä veloteta vaikka menisi miten paljon tunteja. A+++++++++
paljonkohan maksaa katkojankärjet uuteen kärjettömään lataan.entä uusi kaasutin jos onkin ruisku.
Minusta tuntuu,että nää pikkukorjaamot eivät anna hintaa esim jäähdyttäjän vaihdolle. Sanovat vaan tuntitaksan. Merkkiliikkessä kaikki työt on hinnoiteltu pilkun tarkasti.
Kotkan Autohuolto ?

Nimi

Kuulostaa tutulta.

vasikka firma

Olen samaa mieltä,minä vein oman auton huoltoon ni ne vasikoi ja soitti poliisille että mun autossa oli turbo kone ja yllätys kun kytät tuli vastaan ni vilkut päälle ka konepelti auki ja kukaan muu ei tiennyt koneesta ku caaraklinikka

Eipä uutta....

Jo 90-luvun puolella tämä puulaaki tapetilla huonosta hinta/laatu suhteesta. Ihme, että vieläkin toiminnassa... onhan näitä höynäytettyjä sitten riittänyt!

Kerrankin erääseen autoon vaihdettiin joka kerta sytytysjohdot, kun oli käyntihäiriöitä. 6x/vuoden aikana... vika oli kaasuttimessa...

No, antaa firman jatkaa, ei se minulta pois ole, mutta sääli siellä käyviä asiakkaita!!!!
Onhan tuo kyllä aikamoista touhua ollut nämä vuodet. Asiakapalvelua ei ole ollenkaan, pelkkää vittuilua.

Välttäkää paikkaa.
Tuomo Kasken huoltamo ruonalan shellillä on ollut itselleni luotto paikka aina kun olen käytetyllä ajellut.

Kohtuu hintaista mukavaa palvelua ja aina on saatu kuntoon sovittuun hintaan.
Aikanaan vein auton alapallonivelen vaihtoon sinne. Kestää koleme tuntia???? No ei ollut muita siihen hätään. Kun menin, ukot istui perällä, autoon ei oltu edes koskettu. Eikä kukaan tullut edes sanomaan mitään. Katselin sitä pari minuuttia, kävelin tiskin taa ja otin taulusta avaimet. Heippa!
Ja paskat tälläisiä iki-vanhoja kirjoituksia nostatte kärkeen eikö voi tehdä uusia aloituksia uusista asioista ajankulukseen sttä paitsi se caaraklinikka ei enää vuosiin ole sijainnut Leikarin takana.Ja muutenkaan tälläiset kirjoitukset joissa nimetään liike tai henkilö eivät ole asiallisia.
Tosi tiukkapipo oletkin. Kanavia, joissa asiallisesti kerrotaan kokemuksia yritysten toiminnasta kyllä kaivataan ja PITÄÄ OLLA! Jos on firmoista kyse, jolle ei edes kuluttajasuojaviranomaiset voi mitään, koska valehdellaan ja kieroillaan, on parempi, että ihmiset sitten saavat tietoonsa ja äänestävät jaloillaan. Miksi pitäisi yritysten saada kusettaa asiakkaita toinen toisensa jälkeen???
Jos hoitaa hommansa kunnolla ei paljon kommentteja näy - paitsi positiivisia...
Toki joskus joku huonolla tuulella oleva voi päästellä suustaan vähän väriteltyjä juttuja, mutta jokainen meistä on sen verta älyllä varusteltu, että osaa ajatella objektiivisesti...?
Sitäpaitsi lukuisat kommentit tästä kyseisestä yrityksestä kertonee, että kusetettuja ei ole vain yksi...
Heh. Vai ei ole asiallisia. Kyllähän tälläiset asiat pitää tuoda kaikkien tietoon, nyt ei kuule eletä enää ryssänvallan alla! IDOOOTTI!
Samanmoinen kokemus mulla kyseisestä puljusta. sovittiin työlle hinta, mutta autoa hakiessa hinta oli tuplaantunut. maksoin, vaan eipä tarvi enää sinne autoa viedä.
caaraklinikan asiakkailta tuli samalaista tarinaa jo 90 luvulla ilqam internettiä, että se niistä vanhojen nosteluista
"!!!!!! AUTO EI ENÄÄ OLE SAMA KUIN VIEDESSÄ SE SINNE!!!!!!!!!!!!!" , no tuohan on enemmän kuin suotavaa, jos viet risan auton korjaamolle, niin kai sen nyt pitää olla toisenlainen sen jälkeen!! Ja toinen" EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN TÄTÄ KORJAAMOA, HAJOITTAA AUTOA ENEMMÄN KUIN KORJAA!!!!!!" Milläs lailla se korjaamo hajotti autoa enemmän?, ei käy kyllä ilmi tässä kommentissa!!!
Joo eivät aikoinaan osanneet bemarin kardaanin tukilaakeria oikein vaihtaa.
No eivät osanneet kyllä autosalvassakaan. Piti sitten lopulta ite vaihtaa kolmannen kerran oikein pingotettuna. perkele.
 /   /  /  / caaraklinkka kotka

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta