AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kaleva Boikottiin!

Kaleva Boikottiin!

46 Vastausta 1 502 Lukukertaa
Tanssiravintola Kaleva on ottanut käyttöön uuden suunnan musiikissa.
Ravintolan johto on kieltänyt orkestereita esittämästä perinteistä tanssimusiikkia! Kaikki valssit, tangot ja humpat sekä jenkat ovat kielletty! Samaten perinteinen naistentunti on lopetettu. Tämän takia olemme yhdessä päättäneen boikotoida Kalevaa, kunnes palataan perinteiselle tanssilinjalle. Lähetä tämä viesti mahdollisimman monelle tanssivalle ystävällesi. Tavataan Mäntymotellilla!

ENPÄ USKO

EN USKO,JOS SIELLÄ ON YKSI ORKAN KUNTI PILKALLAAN SANONU VITSINÄ.EN USKO ETTÄ RAVINTOLAN JOHTO ON NÄIN SANONU.TOISAALTA JOS MEININKI MUUTTUIS ROKIMPAAN SUUNTAAN NIIN VOISIN RUVETA KÄYMÄÄN SIELLÄ ITSEKIN.MÄNKÄÄ SINNE MOTELLILLE NIIN SAATATTE NÄHÄ RANDELIININ KAKEN ELÄVÄNÄ.KOP,KOP,KOP AVAA HAKAS..THYI HELEVETTI
Mikähän noilla on muuten vialla, kun haluavat kuulla ne samat iänikuiset renkutukset joka kerta? Eiköhän se hopeinen kuu ole tehnyt sitä helvetin siltaansa sinne merelle jo niin kauan, että yltää jo Australiaan?

Hyvä

muutosta on saatu aikaiseksi siinäkin ravintolassa.
pitäisiköhän ihan piipahtaa katsomassa pitääkö paikkansa.

Outs, Ahh, Miks ?

- Eikös siellä ennää saakkaan tanssia "sylitanssia" -D.

mitäs..

ne osuuskaupan joraajat täällä valittavat! eiköhän ne kohta keksi mennä abc-asemalle tanhuamaan!
ja pyörimään bonusten perään!
..eipä mäntymotelikaan teitä kauan tanssita jos sen vesilasin keralla humppaate ,teijän kusella käyntikin jo
maksaa ravintolalle,eihän se kukkokaan käskien laula.
..jottain tolkkuu pittää olla

Ole huoleti

Tankataan auton tankki täyteen ja ajetaan sen " vesilasin ja WC:n " hinnalla isoille apajille ! ......Mäntymotellia unohtamatta !
Pääsylippu on yleensä maksettu ja muutakin paikalla naposteltu. Tanssijat ei niin köyhiä ole kuin luulet.

Kyllä tässä maakunnassa vielä tansseja löytyy ihan perinteisiä :) tansseja kunnioittaen !
Mitä ei Mikkelistä saa;)...... Se löytyy muualta.......

Ihanaa kesä tulee ja tanssilavat aukee ! Jippii ;) - Mikkelin Hiihtomäkikin aloittaa varsin ryhdikkäästi, hienoa ! - pistää ihan Suut Makiaksi ;) D .
Kyllähä oli veemäinen teko jos tuo totta on,et ei saada "valssata" kalevas,noo kaleva menettää monta asiakasta,ja eiku mäntymotellille juomaan sitä vettä ja valssaamaan,hah haha
[ no eipä teille muuta ko menkää niille apajille tuun ihmeessä perrää ,jos ei myntynin voimalla
ni vaikka utteliaasuutani,
''ko teillä tota varallisuutaki ruppee olemaa ,näiköhän miullekkii tytöt jo kupin tarjoo,ko heitä
tanssii pyytelen.ja kyllähän siihen kottiinkuljetuskin kuuluu,--

rock and roul

kaleva todennäköisesti menettää kaikki entiset kanta-asiakkaat jos tämä riipaiseva tieto pitää paikkansa.niille saatanan vesilasin tilaajille se on oikein.Jari Sillinpää ois oltava ja finlanderskoja mut mikään ei sais maksaa mitään kun nämä tanssijyrät tulee paikalle.se ei ole liike toimintaa.ossuuskaupassa on toivottavasti joku ottanu laskimen käyttöön.paikkaan pitää saada laadukasta poppii ja rokkii..niin kaleva saa aivan uuden asiakaskunnan joka juo gt:tä ja kossua eri limpsoilla,olutta yms.josta ravintola saa sitä rahhoo.maksan ilomielin lipun suomirokin kärkinimistä vaikka se olis 25-30 euroa hahhahhaa.

ROULILLE

MINÄKI OLEN VALMIS MAKSAMAAN KUNNON MUSASTA HINNAN MEIDÄT35-50 ROCK-FANIT ON AIKA LAILLA JÄTETTY.JOISIN ARLAN MAITOA JOSSA KAHVILIKÖÖRIÄ JA VOTKAA OLIS HIUKAN.JOISIN MAITOA NÄIN TEHTYNÄ SIIHEN EI PÄÄMINISTERI PYSTY..
´€€€€€€€€€-NO NYTHÄ työkii ruppeette asiasta rupattelemaa .
-se vaan on nii et kaikenlainen kaupan-käynti liittyy petokseen,ja toi vesilasin juominen on ,
-melko härskii ,näin tähänaikaa ja viellä ilkeevät valittaa musikista,ja kauppiaan vika se on sekkii jos ei
-viejää 'paperit viel mukkaa ottavat,luulevat et jos matkalla viellä jottai sattuis.

petos

ei käy edes vitsistä tommonen savolaislänkytys..ei tuosta ota perkelekään selvää.mitkäpaperit.ALKOHOLITARKASTAJAT ME JUODAAN VIINAAA TULEMME VIISAMMIKSI TÄTEN,JUODAAN VIINAAA EIKÄ TARTTE VETÄÄ KÄTEEN,SELVINPÄIN,,,,..
%%%%-kyseessä oli varmaankin ne ws-paprut ,eihän sitä ikinä myö tietä mite heilläki se loppuyö on
-menny mut heidän juttujen perusteella .tarviihan jo siinä paperii

TOTTA SE ON

Näin asian on,vanhojen tanssien tassijat ajetaan kauemmaksi ja paremmille parketeille.Kaleva on siis haudannut vanhat perinteet,ei miesten-,ei naisten- eikä sekahakuu. Menkööt menojaan.........Me löydämme uudet paikat,tanssivarpaan kutina tyydytetään.Onneksi kesäkin on jo lähellä.

HYVÄ

KESÄ TULEE JA MINÄ MENEN KATSOMAAN AINOASTAAN NIITÄ MINIHAMEITA.NÄMÄ TANSSINTAITAJAT ON TODELLAKIN VITTUMAISTA SAKKIA.ILMOITTAVAT VAIN ETTÄ VALTAAVAT JONKUN PAIKAN JA SITTEN MINÄ EN NIIN HYVÄ TANSSIA OLENKIN HEIDÄN TIELLÄ.KYLMINÄKIN TYKKÄÄN OLLA NAISEN LÄHELLÄ JA TANSSIA NYYH,NYYH.EI perkele.MENEN NUKKUMAAN.LONELY BOY

HIRVEETÄ

KUN TOMMOSTA TEHDÄÄN JOS ON EDES TOTTA NIIN POINTSIT OSUUSKAUPALLE JA KILPAILUA KYLILLE.VEDENJUOJAT VOIVAT VUOKRATA HALLIN ITSELLEEN JA KATSOA KESKENÄÄN MITEN MENEE
Olen kuullut myös, että bändien taso on kohentunut Kalevassa? Sinne siis kun osuu Mikkeli kohdalle.
Humppa meni jo, samoin jenkka ja muut ketkutukset. Nykyinen 40 - 50 v ei kuunnellut nuoruudessaan enää ko.tanssimusiikkia vaan kunnon menoa ja meininkiä.

Millaisia naisia siellä käy?

Ai että Naisia ?

- Em mää vaan tiijä ;) Suut Makiaksi, niin on hyviä "torttuja" kuulema - D.
Elkee tulkee !

ONKO VARMA

JOS KALEVAAN TULEE BOYCOT-YHTYE HET TUUN KUNNON KASARIA BOYCOT,BOYCOT

kalevaan

KALEVA JA BOYCOT kuulostaa hyvältä se yhtye

asiaa

onpa rafla tehnyt oikean päätöksen. jonninjoutavat parketintahkoajat, jotka eivät raflalle tuota juurikaan mitään, joutavatkin vaikka niille lavoille. ja tilalle asiakkaita, jotka tuovat paikalle myös tuottoakin.

Niin

Sinne parketillehan voisi kehitellä jotain muuta toimintaa ..... kenties mutapainia orkesterin säestäessä !
Painittaisko ? D,

Jos

on totta niin hyvä.Mä oon se viiskymppinen ja en mitään humppaa kuuntele ja vielä vähemmän tanssin.Jos ne saa sinne rock-linjan niin minäkin käyn siellä.Omastakin kaupungistakin löytys iha kivoja rock-bändejä ain välil keikalle sinne.
Mikkelissä on tietääkseni jo useampi rokkia ja muuta eurohumppaa soittavaa ravintola. Miksi ette käy niissä? Vai joko niihin on tullut porttikielto kun kaatelette kaljat pitkin tanssiparkettia?
Onhan tässä keväässä se hyvä puoli että tanssilavat aukeavat jo pikapuoliin.
Siihen asti sitten mennään vaikka sinne Motellille.

Kyllä Mikkelissä

on nuorisolle ihan tarpeeksi perseenheilutus paikkoja ja surkeeta diskojympytystä . Kyllä Mikkelissä pitäs yksi paikka olla myös meille jotka rakastaa kunnon tanssia ,eikä takapuolen heilutusta .

JUSTJOO

SIIS TYKKÄISIN ETTÄ perse PYÖRIS ROCKIN TAHTIIN MUTTA TURHA TÄSSON SRLITTÄÄ.ITSE OLEN 48V ROCK-MUSIIKIN YSTÄVÄ JA KÄYNY AINA KUN JOPA MIKAELISSA ON SITÄ OLLUT.MIKKELISSÄ EI OLE KOVAHINTAISILLE HUIPPUBÄNDEILLE TILAA,EI MAHDU PORUKKAA TARPEEKSI.EMMÄ SITÄ EUROHUMPPAA KAIPAA SILLE ON OMAJENGI SAMOIN RÄPPIHOMMAT,NIITÄ DUOJA JOTKA PALKATESSA SANOO ET MEILTÄ ONNISTUU KAIKKI ROKISTA HUMPPAAN ON LIIKAA,EI ONNISTU OIKEEN MIKÄÄN.SIT SE ILLAN AINOO ROKPIISI ON RAFAELINENKELI.HYVIÄ BÄNDEJÄ ON PALJON TALVIKAUDEKSI EN KÄ NIITÄ LUETTELEMAAN.
Nyt ilmeisesti ne jotka eivät halua tanssia paritansseja tahtovat valloittaa viimeisenkin sivistyksen saarakkeen. Koska sitä jumputusta on jo muissa ravintoloissa, niin mikä niissä on vikana, kun ne eivät teille enää kelpaa? Kyllä ravintola tuottaa limsanjuojillakin kun pääsylippu asetetaan oikeaan hintaan. Minua ei erikoisesti hätkäytä, mikäli lippu maksaisi sen 15 euroa, kunhan vain saa sellaista musiikkia mistä pitää. Eikä kai kysymys ole siitä minkä ikäinen on, vaan mitä haluaa tanssia.

totta puhut

pentudiskoja on mikkelissä ihan tarpeeeksi . Aikuisillekin sais edes yksi paikka olla.

PENTUDISKO?

tästä sen huomaa kun ei eroteta diskoa ja rock-musiikkia,rock,rockrock.eräät ovat sitä mieltä että on vain vanhaa tanssimusiikkia ja kaikki muu pirun keksimää jumputusta,ai jumalauta.miten tyhmii ihmisii

Sekö tekee ihmisen

tyhmäksi jos ei tykkää disko eikö rock musiikista .

JUST JOO

KAPEAKATSEISET LÄHINNÄ ÄRSYTTÄÄ OLEN HUOMANU ETTÄ IÄN MYÖTÄ MINÄKIN VOIN KUUNNELLA MUUTAMAN ISKELMÄN,MUTTA NÄMÄ VANHAN TANSSIMUSIIKIN YSTÄVÄT EIVÄT KESTÄ SITÄ ROKKIA ...SENKIN SENKIN BMMBÄMMÄ

JEP

arvoisa bmmbm,se juuri tekee ihmisestä tyhmän jos ei rock-musiikkia voi kuunnella,,,,,tuo sun kysymys jo osoittaa että näin on käyny,.,.

Launtai 13.3.10

Ihan tanssittavaa musiikkia esittivät ainakin lauantaina. Porukkaa oli enemmän kuin ennen ja se on ihan hyvä. Vaikkei niitä perinteisimpiä tanssilajeja tullutkaan, niin kyllä tanssiminen silti oli tosi kivaa! Eikä siellä ollut mikään discomeininki tai porukat älyttömässä jurrissa. Perinteisellä paritanssityylillä suurin osa meni ja jos joku tykkää rocata, niin siitä vaan. Annetaan kaikkien kukkien kukkia!

Mainos Puree ;)

-Kaikki tanssitaidottomat ja kaljan ystävät nyt KALEVA ON TEIDÄN !!!!

Mäntymotelilta löytyy ne TANSSITAITOISET parketin kuluttajat !

JUST JOO

TOSTA JUST HUOMAA SEN TIUKKAPIPOISEN PORUKAN ELI NÄMÄ tanssitaitoiset .NE KUULEMA JO VIRITTÄÄ RAUTAPORTTIA MÄNTYMOTELLIN YMPÄRILLE.ETTEI VETTÄ JUOVAT JA KUSELLA KÄYVÄT KIILUSILMÄISET TANSSIKÖPSÄT PÄÄSE SISÄÄN MUUTAKUIN 35e/hlö maksusta...

TiukkapipoAko ?

Voe-e herranpieksut sentään - XD
Tanssitaitoa on ihan liikaakin, mutta 'tiukkapipoista' ei miusta sua tekkemälläkään;)
Niin monta, monta, monta miestä oon Kalevankin parketilla koulinut foksin saloihin - D
Muutaman miehen opettanut buggiinkin. Tangon taivuuksesta tanssin ilon pisaroihin ja jatko
I N N O S T U K S E E N - tanssikursseille miehiä riittää - ouh jees , niin sitä pitääkin Mikkelissä !!!

Joo

kun on kerran häävalssin tanssinu ni eiköhä se riitä,pääsee keskittymään sen jälkeen rock'n roll musiikkiin.....
Antakaa kaikkien kukkien kukkia!
Ei siellä ole mitään muutettu. Eli ei boikottiin. Musiikkivalikoimaa on vaan laajennettu eri genreihin. Kyllä välillä valssit soi mutta Suomi Iskelmä ja suomidisco on linjaus...
Jos ei ole käynyt niin ei kannata puhua..
Käyppäs katsomassa Kalevan nettisivuja. Sielläkin kerrotaan suunnan muuttuneen.

"Ravintola Kalevassa on alettu tanssia jo vuoden 1968 jälkeen. Kaleva sijaitsee edelleen keskellä kaupunkia, tällä hetkellä Sokos-korttelin muutosten keskellä. Nykypäivänä Kalevassa mennään nuorekkaasti suomi-iskelmän, suomipopin ja suomidiscon tahtiin. Uusi KaraokeCorner on avoinna kaikkina aukioloiltoina. "

Parempikin tietäjä ?

- Selvästi on tapahtunut muutosta ! MISSÄ OVAT NE HYVÄT TANSSIMIEHET ?
Mäntymotellilla.

Juoksuttaa, juoksuttaa

Sinnepä sitä sitten tullaan katsastammaan "Tosimiehiä" !!!
Heinolan buggimies paikalle ;)
Lisätäämpä tähän vielä että Kalevassa on jätetty perinteiset HUMPAT / Jenkat pois kuten myös sota-ajan rallit ns. Elämää juoksuhaudoissa.

Musiikkilinjaukseen on liitetty nykyaikainen tanssimusiikki ja suomipop, suomidisco, ulkomainen disco ja etelän rytmejä. Salsaa, sambaa, Lambadaa jne riippuen tiskijukasta. Bändit soittavat omansa mukaan..

Myös perinteisiä paritansseja on mutta naisten ja miesten haku on poistetty käytöstä.
http://www.hitit.fi/page.php?p=charts&s=2

Jokainen kykenevä ja itseensä uskova kyllä bongaa tanssiseuraa sieltä.

Jotenka Danssari voi mennä vaikka ettimään uuden paikan missä pompitaan juoksuhaudoissa tai sitten opetella uusi rytmejä. Tämä tiedoksi myös kaikille muillekkin jotka pätevät turhaan ja mussuttavat että huonoksi on mennyt. Siellä ei ole pakko tanssia paritanssia vaan voi myös bilettää mielensä mukaan ja irrotella. Ei siell vinoon katota. Kuten laulussa sanotaan: "heitä pois jo arkipaita..."

Veikkaan että tämä tulee olemaan loistopaikka tulevaisuudessa..
Eurosinkuille.. *erittäin Sulavaa liikettä..ja mars parketille.

Nähdään kalevassa.
 /   /  /  / Kaleva Boikottiin!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta