AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Miten saitte hevosen ?

Miten saitte hevosen ?

5 Vastausta 211 Lukukertaa
Miten te olette saaneet hevosen/ponin ? Olen ratsastannut 7 vuotta ja nyt haluisin niin kovasti hevosta/ponia. Miten te olette saaneet hevosen/ponin?
MInäkin olen ratsastanut aika paljon ja oma hevonen on unelmissa.. Parastapa on ensin varmistaa että on aikaa ja rahaa hevoseen ja miettiä esim. minne hevosen voisi majoittaa ja muuta sellaista mikä on tässä tarpeen.. sitten vain kysyt sitä joka hevosen ostamisesta teidän perheessänne huolehtii, ja pidätte vaikka ns. kokouksen jossa keskustelette asiasta.. Jos saat luvan eikun vain tallipaikkoja katsomaan ja etsimään hevosenmyynti ilmoituksia.. Onnea!

ISKÄNI OSTI,EI KUMMOSEMPAA

Niin eli iskäni vaa osti(:

Moi.

Sain ensimmäisen ponini 5-vuotiaana. Olin sitä ennen jo käynyt säännöllisesti ratsastamassa ja äitini oli kokenut hevosihminen. Poni oli shettisruuna, joka on mulla tälläkin hetkellä. Harjoittelin ruunalla esteitä ja kaikkea koulusta maastratsastukseen. Se hevonen on ollut mulla nyt 8-vuotta ja sinä aikana meille saapui toinen shettis, risteytysponi ja lämppärivarsa. Niin se hevoskuume vaan uusiutuu aina parin vuoden välein :) Olen nyt 13-vuotias ja valmennan itse lämppärivarsaani raveihin. Ei sit hevosen ostamista estänyt mikään, kun äitikin oli ihan hurahtanut hevosiin. Yritä saada porukkas hurahtamaan niihin, niin eiköhän se siitä (;
moikka, mullakin on nyt oma ex-ravuri lämppäri ori jonka sain sen omistajalta synttärilahjaksi. Olin haljeta ilosta kun näin orin seisomassa tarhassa rusetti kaulassaan (: mutta niin siis tosiaan, juuri niiin että ensin pitää miettiä onko rahaa ja aikaa käydä joka päivä tallilla kelillä kuin kelillä. Ja tietenkin riippuu minkä ikäinen olet niin jos poikaystävät ovat seuraavavaihe kannattaa miettiä että meneekä aika vaan "seukkailuun" vai riittääköö aikaa 7 krt viikossa tallille? Mutta keskustele asiallisesti perheen jäseniesi kanssa, niin toivotaaan parasta! (:
Soitin omistajalle, että oisin halukas tulee kattomaan hevosta. Siitä sitte jonkuajan päästä tein tarjouksen ja löin rahat kouraa.
Eli ihan itte ostin.
 /   /  /  / Miten saitte hevosen ?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta