AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / 325i iivari

325i iivari

39 Vastausta 1 509 Lukukertaa
mistä johtuu kohtuuton öljynsyönti kyseisessä autossa? 1000km ja litra menee diamondia,auttasko öljynmerkin vaihto? pajalla kertoivat että rengastus auttas mutta voiko 120tkm kohdalla renkaat olla poikki jo nyt? 325i koneissa tyyppivika renkaitten kuluneisuus/katkeaminen kuulema.

Öljyn kuluminen

on BMW:n tyyppivka. Omassa aikoinaan meni vaihtovälillä 5 litraa öljyä. Mikään muu autoistani ei ole noin paljoa kuluttanut. Niin ja se minun BMW oli e90 330i, vaihdoin sen pois 100 tkm ajettuna.

Siis häh?

Mulla ei vie yhtään öljyä ja on ajettu 140 tkm (E91 330i -06). Lieneekö tyyppivika vai tyypin vika.

Ei öljyn

kuluminen voi olla kuskin vika. Jos öljyä kuluu kohtuuttomasti niin se on tehtaan vika. Ei se sinunkaan auto ihan kunnossa ole jos öljyä ei kulu yhtään. Ettei vaan öljyyn sekoitu muita nesteitä?

hmmmmmmmmmm

korjaamolla tietävät aika pitkälle mistä autosta mitkäkin osat kuluu tahi rikkoutuu, sinuna kysyisin hinta arvion kyseisestä rempasta ja tekisin sen sitten. 100 000 kilsaa ja uudet osat niin ei paha homma! iteltä vaihettiin ko malliin 80 tonnin pinnas,tehasvikaahan se on jo kun kama on liian karheeksi tehty ja pehmyttä mut nyt pelaa ainakin 100 tonnia. onnea ja 2 donarii menee mut se spelaa sit:)

karkaisuvika

325 malleissa sekä samana vuonna tehdyissä muissakin on karkaisuvika öljymännänrenkaissa,enemmän ajaneille ne meni takuuseen mutta ei niillä jotka ajoivat vuodessa vähemmän.
kuuleppas poju! minkä takia pitää ostaa tollasta paskaa joka laukee sadassa tonnissa?

osta vaikka tojo tai mese ja ajat ilman remppoja vuosia.

mulla oli yks bemari kun erehdyin sellasen"sportin" ostamaan ja EN ENÄÄ IKINÄ SELLAISTA HALUA!

ETKÖ ENÄÄ

IKINÄ SELLAISTA HALUA? No et tietenkään kun sinulla raukalla ei ole varaa uuteen Bemariin.

hahhahaaaa

no johan pomppas:) vai ei ihmisellä varaa ostaa jotain bemaria niinkö? eikös kyseisellä ollut jo paska biimeri ja ei enää sellasta paskaa halua? taitaa lukemisen ymmärtäminen olla vähän hakusessa....

Kunhan

valehtelee. Totta kai sanoo että on omistanut ja se oli surkea, kun totuus on se että koko tyypillä (sinulla?) ei ole varaa koko autoon. Sinuun osu ja uppos!

Ai niin, HAHAHAHAHAAA luuseri!

niinpä...

prkl ei menny takuuseen männänrengasvika kun kuulema aika oli menny unpeen8kk, autolla 120tkm lasissa vasta, eikait auta kun korjata oman pussin kautta tää:(

Outoa

Oma 320i 2006 ei syö lainkaan öljyä, tai ainakin olemattoman vähän.

En tiedä

Et edes kerro, mikä malli taikka moottoriversio on kyseessä. Vaikea vastata.

Omassa 2.5-litraisessa mittarissa on 321 000 km, enkä koskaan ole lisännyt öljyä huoltojen (noin 14 000 km) välillä.

Siis tarkoitatko todella, että koneeseen täytyy kaataa normaalihuoltovälissä 15 litraa Diamondia?

Olisko öljyproppu pudonnut tms.

Eiköhän

se ole e90 tai e46. Ja jos se on loppupään e46 tai alkupään e90 niin niissä on ihan sama moottori.

dodiin iivari

kone purettiin ja tutkittiin syy öljynsyöntiin niin 2.pytystä oli renkaat poikki kokonaan ja 4.pytystä ihan kuluneet loppuun. eli uudet renkaat tulee myllyyn ja nippuun ja ajamaan, ihmetyttää kylläkin moinen kuluminen...onko syynä huonot öljyt kuitenkin?

56543

täh?

romu mikä

romu on tommonen paska jos ei kestä noita kilometrejä!!!!

huhhhhhhhhhhhhhhuhhhhhhhhhhhhhuhhhhhhhhhhh

kyllä hävettäs muaki

selvitystä

selvennetään asiaa: parissa mallivuodessa on nuo viat,ei muissa. ja korjaamalla saa toimivan kamppeen.
ja voihan ölppää lisätä aina.
Se johtuu ihan puhtaasti bemarin äärimmäisestä laadusta ja siitä, että tehtaalla on ajateltu että bemarikuski tykkää availla konepeltiä vähän väliä, tuijotella moottoria ja sitten lisätä vähän öljyä.

§§§§§§§§§§§§§§§

ompa huono auto kun kilisee jo melkein uutena! vaihtamalla merkkiä paranee!

paljoko

paljoko joutuu maksamaan tommosesta moottorirempasta yleensä?
1500-2000e riippuen alkuperäisosista tai tarvikeosista kasattuna, ite otin tarvikeosista ja myyntiin sitten koko helahoito.

joku sai "hyvän" pirssin;)

siis täh?

_siis onko teillä muka menny noilla kilometreillä jo kone siihen kuntoon että öljyy pitää lisäillä? millasia ajotapoja teillä on?

Kyllä sitä

öljyä joutuu lisää ihan uusiinkin autoihin. Olen nykyiseen Bemariini joutunut huoltojen välissä lisäämään 0,5-1 litraa öljyä. Autolla on kohta ajettu 150 tkm.

Johtuu

siitä, kun autotehtaat(kuluttajien painostuksesta) haluavat nykyisin pitkät huoltovälit (2-30000) ja öljyt(vaikkakin kehittyneet huimasti, sitten takavuosien) eivät siltikään kestä esim. 30000km, on moottori valmistettava siten että se kuluttaa hiukan öljyä, ja sitä on lisättävä. Näin saadaan se huoltoväli venytettyä. UUdet autot kuluttavat hiukan öljyä, merkistä riippumatta, kyseessä ei siis ole bmw:n ongelma, eikä ongelma yleensäkään.
tämä on kummallinen vika kun bmw foorumit eivät tiedä/ole kuulleet moisesta männänrengasviasta mutta täällä provopetterien palstalla "jokaisessa" on männänrenkaat poikki tai vähintään loppuunkuluneet ;)

BMW

forumilla kuuluu ylistää Bemua, ei kertoa niiden viosta. Jonkun Bemaristin maailma saattaisi muuten romahtaa.

Todellinen

Sinähän puhut kuin ei alaleukaa olisikaan.

Menepä hyvä ihminen -tai kasva sellaiseksi - käymään BTCF-sivustolla, niin huomaat, että siellä nimenomaan käsitellään asiallisesti kaikenmaailman vikoja. Ja sieltä saa lisäksi hyviä neuvoja eikä mitään lapsien mussutusta ja vituilua.
kyllä 325 malleissa on ollut yleisesti männänrengasvikaa,eihän bmw foorumilla sellaisia huudella! eihän se BMW voi mennä rikki:) buhahhaahaaaa
kyllä siellä huudellaan kaikki mahdolliset viat mutta moisesta ei kukaan ole kuullutkaan mutta esim. harvinainen mutta mahdollinen dieseleiden läppävika on kaikkien tiedossa..

EX-E90 325i

vei öljyä n. 1 litra/30 000 km

Nykyinen E90 330i facelift on vienyt öljyä vajaa 1 litra/20 000 km

Näin minulla.

tyyppivika

Bemut ei ole kovinkaan laadukkaita nykyään.

Normaali...

Itseasiassa melko normaali... ei hätää jos ei polta öljyä, siis et pakoputkesta tulis jo sinertävää savua... Itsellä syö noin litran 1500 km kohden Teboilin öljyllä... Castrol on sit pysyny 5000 km ja sit litran lisäys... Mutta ajan silti hivenen halvemmilla Shellin öljyillä ja ihan ok toimii... Ja litran kulutus 1000-2000 kohden on ihan yleistä ja normaalia, jopa käyttöohjekirjakin ilmottaa sen normi määräksi jopa 2.0i Opel Vectrassa.

Aikasemmin omistin Toyota Avensiksen ja serkulla ja yhdellä kaverilla oli samanlainen, ja ihmeteltiin pitkään mikä niis on kun kaikki syö melkein koko öljymäärän koneesta pois öljynvaihtovälin aikana... Kysyttiin sitä Toyotan huollosta ja sano et niin pitääkin, että sit pitää huolestua jos ei katoa yhtään. Nykyaikasissa öljyissä ja moottoreissa kun osa öljystä haihtuu niin sanotusti. Ja Teboilin Goldis oli TM testis kaikista suurin haihtuvuus ja olikohan 3 suurin Diamondis.

Normaali....

Unohtu laittaa tohon edelliseen tää seuraava linkki... Katsokaa vaikka tosta faktaa jos ette usko... http://fi.wikipedia.org/wiki/Moottori%C3%B6ljy#Moottorin_.C3.B6ljynkulutus

Minkä

ikäinen autosi on? katso ohjekirjasta valmistajan määrittämät laatuvaatimukset öljylle, ja jos ei oikea, vaihda oikean laatuluokan öljyyn. Kannattaa myös kokeilla toista öljymerkkiä, sekin monesti auttaa.

Siinä taas yksi KATEELLINEN

jolla ei ole varaa edes poikaystävälleen ostaa anustappia!

no vittunii

no on pemarissa männänrengas ongelmat jo yleisesti tiedossa! valmistaja siirtää vastuun öljynsyyhyn yms paskaan! toleranssit liian suuret tehtaalta lähtiessä ja männänrenkaat jotakin paskaa peltiä,siksi kuluvat ja katkeavat!

meillä huollossa joka viikko 3-4 pemua tulee korjattavaksi ja muille sitten sanotaan että" huollossa käytettiin"

huhhuh mitä kusetusta koko homma!
hahhahhaaaa!!!! ostakaa vaan sitä PRERIUM LAATUA niin hyvä tulee hehhehhh.....onhan tuo toki jo kovat kilometrit jo rullannutkin buhahahaaaaaaaaaaa!!!!
Ja taas yksi surkea toyotero jauhaa paskaa minkä ehtii. Taisi toyonpakasta hajota moottori ja
moposta katketa ketjut etkä ole päässyt poikaystävä luokse toyohomo.
ei tojotalla oo tietääkseni homomainetta niinkuin bmw "pojilla" :)
 /   /  /  /  / 325i iivari

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta