AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / haiseva juusto

haiseva juusto

14 Vastausta 1 230 Lukukertaa
eli eli... Mulla on yksinkertainen ongelma. Juustot jääkaapissa alkavat haista todella kuvottavalle jo parin päivän päästä pakkauksen avaamista. Ei ole väliä, käytänkö juustokupua, muovipussia, juuston omaa pakkausmuovia ympärillä... Aina sama juttu. Jääkaapissa on viileät niinkuin pitääkin. Ja siivoan jääkaapin kauttaaltaan yleensä kuukauden välein. Tympii ostaa 9 euron oltermanni, joka haisee parin päivän päästä niin pahalle, ettei pysty syömään...

Osaiko joku neuvoa, mistä tämä johtuu?

kysymys on

sinun nenästäsi. kun et osta juustoa niin säästyt hajulta.
arvasinkin tämän, että tulee tällaisia viestejä. Jos et osaa ottaa kantaa itse asiaan, älä vaivaudu, kiitos!

Eipä...

sattunut kohdalle moista ongelmaa. Laitatko juustot heti jääkaappiin syötyäsi vai unohtuvatko pöydälle moneksi tunniksi....
heti laitan takaisin ja pyrin pakkaamaan niin tiiviiksi kun pystyn.
Jospa kyseessä onkin juuston ominaishaju joka pääsee valloilleen avattuasi pakkauksen, itse en suosi näitä mauttomia kermajuustoja joten ko. oltermannista en voi sanoa mitään.
Yleensä juustoilla on voimakkaat tuoksut ja ne kuuluvat asiaan mutta suomessa tunnutaan suosivan mahdollisimman mauttomia laatuja kuten edam ja oltermanni sekä, mikä pahinta kevytversioita niistä.
Eurooppalaiset juustomaat tuottavat satoja voimakkaasti tuoksuvia juustoja jotka maistuvat mainioilta joten suosittelen retkeä jonkun hyvin varustetun kaupan juustotiskille ja ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia makuja.
Piti ihan nostaa vanha aihe pöydälle.. Itselläni nimittäin täsmälleen samanlaisia kokemuksia. Kun (minkätahansa Valion KERMAJUUSTON) avaa alkuperäispakkauksesta, on tuoksu aivan ok. Ja 1-2 päivää jääkaapissa olemisen jälkeen se alkaa haisemaan vähän kuin hiiva tms... Harmi sinänsä, koska tuoreena tuo oltermanni on aivan huippujuusto.
...se on merkki siitä, että juusto vaan paranee.
hahahah! urpo on unohtanu laittaa jääkaapin päälle XD kyllä ne juustot pitäs viikon jos toisenki siel säilyy. ja meillä oli kerran kolme kuukautta polari siel eikä ollu homeessa tai haissu millekkään.
Joskus tv:ssä näytettiin että juusto pitää kääriä johonkin voipaperiin tms eikä siihen tiiviiseen muovipakkaukseen. En nyt muista mikä se oli, mutta luullakseni jotain hengittävää paperia?
Mistä saa ostaa noin kallista oltermannia?
Juustot tosiaan nykyään pilaantuvat hyvin nopeasti. Olen huomannut saman ostettuani joskus liian suuren kimpaleen. Ainoa keino on ostaa se määrä, jonka käyttää muutamassa päivässä. Valmiiksiviipaloidut juustot ovat se pahin tapaus - huonoa jo seuraavana päivänä.

Kukaan tuskin enää muistaa Valion vahaanpakattua palloedamia, jonka raikas maku säilyi muutamaa päivää pitempääkin. Enää sitä ei saa edes jouluna, kuten kymmenen vuotta sitten.

Jotenkin häiritsee ajatus, että juustotiskeillä käytetään samaa leikkuria tai veistä juustojen leikkaamiseen - näinhän siirretään esmerkiksi homejuuston itiöt goudaan.
Hah, vasta ostettiin valmiiksi viipaloituja virolaisia juustoja ja hyvin säilyi.
Se mikä on hyvää toisesta ei välttämättä ole hyvää toisesta. Tallinna-matkailu ei aina älyä tai makuaisteja kehitä - halpaa toki, tiettyyn ajatukseen asti.
Prismasta noita saa. Halvalla.
 /   /  / haiseva juusto

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta