AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Mieheni eroottiset unet

Mieheni eroottiset unet

3 Vastausta 483 Lukukertaa
Nyt olen hieman ymmälläni... muutama viikko sitten heräsin siihen kun mieheni masturboi unissaan. Seksi on kyllä hieman jäännyt vähemmälle, koska yhteistä aikaa ei hirveästi ole lähiaikoin ollut mutta oikeaasti johtuuko tämä siitä?

Ja mielenkiinnolla haluaisin tietää kenet mieheni siinä unessa vietteli...


huoh
En tiedä, miten nainen toimii. Itse olen mies, ja ainakin itse toimin seuraavasti:

Jos seksiä ei ole vähään aikaan, alkaa tehdä mieli. Sitten seksi pyörii mielessä enemmän ja enemmän. Sitten se saattaa tulla myös uniin. Tosin joskus se tulee uniin, vaikka seksiä olisikin juuri harrastanut. Se ei ainakaan minua saa ymmälleni.

Sille, että seksi tulee uniin ei voi mitään. Sitäkään ei voi valita kenen kanssa unessa seksiä harrastaa. Unille yleensäkään voi mitään, tai ainakaan miehet ei voi, en sitten tiedä, jos te naiset voitte.

Olen kyllä unissani tehnyt jotain paljon käsittämättömämpiä ja pelottavampia juttuja kuin harrastanut seksiä. Enkä ole yhtään ymmälläni.

huoh.
Tervetuloa reaalimaailmaan.
Tiesitkös, että miehellä seisoo usein aamuyöstä, ihan luonnollisesti vaan ja ilman kosketustakin? Aamuerektio, you know. Sitä on joskus mielenkiintoista ihailla vierestä kun itsellä ei ole elintä jonka elämän näkisi uloskinpäin :)

Joo, ei se ole mikään ihmetyksen aihe jos mies masturboi unissaan, se kuuluu miehen seksuaalisuuteen. Saathan sinäkin orgasmeja unissasi, eikö niin? Niitä ei vaan toinen näe ellei herää tuntemaan sun liikkeitäsi.
Itse olen auttanutkin miestäni monena amuna ja herätessään mun kosketukseeni on siitä tilanteesta tullut hänelle vieläkin nautinnollisempi. Onpa joskus edetty yhdyntäänkin sellaisesta tilanteesta.
En sano, että sunkin pitää kokeilla samaa, sillä jokainen mieskin on yksilö eivätkä kaikki välttämättä tykkää herätä siihen että kumppanikin huomasi hänen kiihotuksensa. Seksuaalisuus on aina myös privaatti juttu.

Äläkä sä mieti sitä "ketä" se siinä ajattelee kun masturboi, sillä ei ole mitään merkitystä koska untahan se vaan on. Itsekin näen joskus unia mitä ihmeellisimmistä elokuva- tai musiikkisankareista joiden kanssa tulee muka tehtyä unissa kaikenlaista, vaikken kuunaan vois kuvitellakaan meneväni sellasten kanssa oikeasti sänkyyn!

Harrastakaa yhteisiä hetkiä tunteella ja ajatuksella ja antakaa toisillenne myös oikeus kokea yksin märkiä unia. Se on normaalia. Sellaisen kieltäminen ja siitä syyllistäminen sen sijaan kielii vain omasta syyllisyydentunnosta ja ymmärtämättömyydestä.
Kiitos kovasti kummastakin vastauksesta.

Toi kyllä osui hyvin naulan kantaan ja antoi koko jutulle paljon inhimillisemmät piirteet :) Koko homma vaikuttaa siis huolettomalta tosiseikalta, mihin ei voi mitenkään itse vaikuttaa..
Mut kyl must tuntuuu et jos mä meen miehen ja unen väliin niin mä sekaannun tns keskeytän koko homman et seuraavalla kerralla mä keskityn vaan tarkastelemaan tilannetta :)
 /   /  / Mieheni eroottiset unet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
31 v. E-Pohjanmaa
35 v. P-Savo
32 v. Pirkanmaa
44 v. V-Suomi
49 v. Kymenlaakso
39 v. I-Uusimaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta