AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

7 OEM.

32 Vastausta 989 Lukukertaa
Jos asentaa windows 7 OEM version kannettavaan tietokoneeseen ja jos kannettava hajoaa
niin saako saman 7 OEM version asentaa pöytäkoneeseen?

oem

on ainoastaan yhdelle koneelle.

Eiii...

mutta kokeillahan aina saa, en ole varma tästä seiskan käytännöstä mutta xp oem meni ainankin koneseen kuin koneseen.
Ei. OEM versiot ostetaan tietokonekohtaisesti. Nykyään ei enää sentään tarvitse ostaa tietokonetta samalla, mutta vaihtoa ei voi tehdä eikä teknistä tukea saada. Windows pitää myös ostaa erikseen joka koneelle.

Suosittelen Windows 7 Professionalin normiversion ostoa. Se kun toimii sellaiset 9v vielä niin helposti tulee tarvetta vaihtaa toiseen koneeseen.
Älä valehtele kun et ole edes Microsoftilla töissä. Jos otan vanhasta koneesta vaikka kiintolevyn uuteen koneeseen, niin se riittää omantunnon tyynnyttämiseksi ja voin rauhassa aktivoida oem-version uuteen koneeseen. Mustasytämmiset tekee sen ilman kiintolevyäkin. Remove-Wat.

OEM on vapaa

Mikäli systeemi on muuttunut, niin se on sitten mennyt täysin huomaamattani. Tosin en näe mitään järjellistä tai laillista syytä moiseen.

Kuitenkin, jotta puhuisimme samasta asiasta : OEM - versiolla tässä yhteydessä tarkoitan täyttä käyttistä CD:llä, jonka nykyisin voi ostaa vaikkappa ilman konetta, kovalevyä tai muuuta komponenttia.

En tarkoita koneeseen naitettuja / paritettuja valmiiksi asennettuja versioita.

Itse ostin aikoinaan OEM XP Pro:n ( CD:llä koko käyttis ) samalla kun ostin palikat joista kasasin pöytäkoneen. Tuo käyttis ei ole vain ko. koneeseen. Tosin sen voi asentaa vain yhteen koneeseen kerrallaan. Mikäli nykyinen tilttaisi tai muuten sen kiertoon laittaisn, niin toiseen koneeseen asentamisen jälkeen se vain pitää rekisteröidä uudestaan Mickeylle. Mikäli olisi jotakin epäselvää rekisterömisessä, niin yksi puhelu Mickeyn asiakaspalveluun riittää korjaamaan tilanteen.

>> Jos asentaa windows 7 OEM version kannettavaan tietokoneeseen ja jos kannettava hajoaa
niin saako saman 7 OEM version asentaa pöytäkoneeseen?

Mikäli kyseessä täysi lisenssi OEM - versio CD:llä, niin ei mitään laillista estettä ( ellei kuviot ole muuttunet sen jälkeen josta yllä mainitsin, en tosin näe syytä miksi ). Se vain pitää uudestaan rekisteröida ko. koneelle.

Suuresti kyl

.

että ylittyy se kolmen laitteen rajan eroavaisuus missä wintoussi huomauttaa ystävällisesti että olet syyllistymässä lisenssi rikokseen :)

.
jaaa, että ihan rikos...

OEM 7

Kiitos vastauksista.

Lienee parasta asentaa se pöytäkoneeseen eikä läppäriin.

Wat juttuun en koske ettei piilopolliisit ala vainoamaan nuhteetonta kansalaista.
Vainoamaan? Ei edes MS tiedä siitä.
Miten niin ei mikki tiedä?

Mitä oon lukenut netistä niin jos on vilunki seiska käytössä niin on pölähtänyt näytölle ilmoitus että ei oo aito vinukka käytössä. Eikös kone lähetä tiedot koneesta mikille?

eii

se on vaan pelote että sun kaltaset ihmiset säikähtää ja lopettaa sen käytön....

Ei.

Ole mulla vielä seiskaa koneessa, mutta kohta on, kun kävin semmosen pari päivää takaperin ostamassa.
Olosuhteiden pakosta oli tyydyttävä home versioon vaikka professionaali tai ultimate versio olisi ollut maullaan.
Pahin vika tuossa, että pitää ostaa Windows 8 myös. Kuluttajamallit on tehty niin, että niissä mennään joka julkaisussa.

seiska.

Piti kiristää nälkävyötä selkärankaan kiinni että sai edes tuon homen hankittua.

Niin.

Nyt pitää jollain ilveellä keksiä miten seiska asennetaan koneeseen ubuntun rinnalle siten ettei ubuntu häviä bitti avaruuteen.
Tottakai tietää kun siellä on se tarkistustoiminto.

mikä helvetin tarkistustoiminto?

aika fail oikeesti, samaa seiskaa voi asentaa samalta levyltä vaikka 1000000 eri koneelle ja aktivoida vaikka hanurilla jos se siitä kiinni on, vitut tarvii ees aktivoida se toimii ihan normaalisti ei haittaa ketään eikä mitään jos alhaalla lukee " windows ei ole aito rekisteröi se tai tulee suihinotto " vittu oikeesti :D itelläni sama seiska 4 eri koneessa ja hyvin pelittää, aika rahastajia nää microsoftin hörhöpäät niinku sinäki ottanu pari spiripiriä liikaa, huhhuh ..

Lääkitys jäi "ottamatta"

Pelaat High stake pokeria, mutta et kovin kauan !
Jos ohjelma maksaa niin siitä tietysti maksetaan siitä pyydetty hinta tai ollaan käyttämättä. Rikollistahan tuo on kun viedään leivät ohjelmoijien suusta.
Tarkistuspäivitystä KB971033 ei tietenkään pidä ladata. Sekään ei osaa kaikkia loadereita rampauttaa. Tai sitten poistaa koko aktivoinnin jollain RemoveWATilla.
Luuletko tosissasi, että kaikki päivitykset MS:ltä tulisivat normaalisti, jos se tietäisi kyseessä olevan piraattiversio?
Saa nähdä paneeko MS KB971033:n tai vastaavan pakollisena ensi vuonna ilmestyvään SP1:en? Sekään ei tietenkään estä kuin kädettömiä.

Eikö tästä ole selvät ohjeet

Ilman kysymättä ?
OEM on emolevyä seuraava käyttis ja "taidolla" sen saa asennettua toiselle emolevylle, mutta täytyy olla tietoa hiukan enempi kun On and Off nappula !

OEM.

"OEM on emolevyä seuraava käyttis"

Tämän oem mukana ei tullut emolevyä. Piti ostaa pirun kallis usb-tikku jotta sai tuon oem:än.

Eipä tietenkään,

Mutta se "kone" johon sen asennat ensimmäisen kerran ja activoit se, niin sitä ei voi asentaan toiseen koneeseen, ilman "soittoa" MSN finland "pääkallo paikalle" !
Jos sinun tarvi ostaa joku USB tikku, saadaksesi sen OEM, niin sinua on "retkutettu" pahemman kerran kaupoissa !
Siis, tietämättömyydesta kärsii ajoittain !!!!!!!!

Tietenkin.

"Jos sinun tarvi ostaa joku USB tikku, saadaksesi sen OEM, niin sinua on "retkutettu" pahemman kerran kaupoissa ! "

Olisin tietty voinut ostaa sen nettikaupastakin ilman "lisuketta"

Rahtimaksuineen hintaa olisi tullut suunnilleen samaksi vaikka kaupasta sen osti.

Todennäköisesti ole oikeassa ....

Mutta laki on siitäkin huolimatta se, että mihin sen asennat ensimmäisellä kerralla ja activoit sen, niin se seuraa sita "lootaa tai läppistä" siitä lähtien, mutta jos sattuu "teknillisiä" häiriöitä, niin sen voi uudelleen "activoida" uuteen "ympäristöön" soittamkalla Suomen MSN "toimistoon" ja sieltä saa uuden "key numeron" uuteen asennukseen !
Toivottavasti tämä selvensi asian ?
Parasta syyskesää sinulle ja happy surffin ................

Kiitti.

Kiitos. Kyllä asia on nyt selvä.

Kiinnostaisi mielummin asentaa se läppäriin kun pöytäkoneeseen.

Muuten, miten seiska mahtaa pyöriä miniläppärissä? Miniläppärissä on tosin 2 gigaa muistia, luulis sen riittävän.
Prosessori on N450, siitä en osaa sanoa riittääkö kuinka rivakkaan menoon.

"Parasta syyskesää sinulle ja happy surffin"

Kiitos, sitä samaa sinulle.

Toimii, mutta ...

Window seiska ei ole paras "sovellutus" mini läppäriin, mutta minulla pelaa Ubuntu 10.04 LTS Remix kiitettävästi Mini läppärissä, mutta on hiukan opintoa uudelle käyttäjälle Ubuntun käytöstä .

Mitä parasta syyskesää sinulle ja toivottavasti saat systeemin toimimaan OK !

Jo vain.

Mullakin on miniläppärissä sama ubuntu kun sullakin, ja hyvin pelittää.

"mutta on hiukan opintoa uudelle käyttäjälle Ubuntun käytöstä ."

Sama juttu täällä, sillä erotuksella, että on paljon opittavaa.

Mitä parasta syyskesää sinulle ja toivottavasti saat systeemin toimimaan OK !"

Sitä samaa.

Totuus on ,

Että, on käyttis mikä tahansa, niin kaikki toimii hyvin määrätyissä toiminnoissa ja linux ei ole poikkeus, joten se toimii erinomaisesti "ikääntyneissä" systeemeissä ja tällä hetkellä lähes paras käyttis mini läppäreissä, joten jos on halua hiukan syventyä systeemiin, niin se on paras sovellutus mini läppäreihin ja toiminta on "saumaton" !
Kiva kun annoit oman mielipiteesi asiasta ja hyvät syyskesät sinulle myös !

Rikollinen teko

Windowssia ei voi ostaa omaksi, microsoft myy vain käyttöoikeuksia ja on rajannut tiukasti käyttöjärjestelmät konekohtaisiksi. Jos läppärisi leviää kokonaan niin siinä menee käyttöoikeutesi siihen koneeseen asennettuun windossiin samalla ja uuteen koneeseen tai pöytökoneeseen täytyy ostaa uusi käyttöoikeus (windowssi). Käyttöjärjestelmän omistaja, siis mikrosoft on hyvin tarkka miten vuokralainen, sinä käytät heidän omaisuuttaan, siksi windowsiin on asennettu piiloon esim. kaikenlaista pientä mikrosoftille tietoa keräävää ohjelmapätkää sinun tekemisistä.

Ei

Ei saa. Paitsi jos asennat läpykästä jonkin Oemin mukana tulleen osan kanssa. Aika harvoin läpykän osat sopii pöytäkoneeseen. Niin siis ja rekisteröit sen kans.

Käytännössähän asia on toki ihan helppo, mutta laiton.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta