Töihin Pretaxiin?

numerot&luvut

Kokemuksia Pretax tilitoimistosta, erityisesti Helsinkin Kampin toimipisteestä. Tulin hakeneeksi kirjanpitohommiin ja tervetuloa kutsu tuli lyhyen ja hieman sekavan työhaastattelun päätteeksi. Erottuuko edukseen alan paikoista vaiko mahdollinen pohjanoteeraus?

33

8479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Josse-71

      Takana useita vuosia kyseisessä Kampin Pretaxissa - onneksi jo ymmärsin aikapäiviä sitten hakeutua oikeisiin töihin ja mielyttävämpään työympäristöön.
      Varaudu siis:
      -Äärettömän sekavaan työnjohtoon ja töiden koordinointiin. Esimiesten vaihtuvuus maailmanennätysluokkaa.
      -työkuormitus vaihtelee 0-200% (niinkuin alalla välistä tuppaa) ennalta arvaamattomat "tuuraukset", nämä yhdistettynä tuohon edelliseen ja seurauksena kaaos. Jos olet mallia järjestelmällinen vaarassa sulakkeen palaminen, jos olet mallia viheltelijä saatat pärjätäkkin
      -palkkaus alle alan ka:n, palkkakehitys=unohda
      -työtä tehdään tiimeissä, varaudu nk. lusmuilijoihin tiimissäsi, joiden työ kipataan käteväsi harteillesi
      -työhön opastuksenkin esimiesporras kippaa kätevästi jollekin tiimisi koleegalle, jolla a) ei ole aikaa oman työkuormansa ohessa opastaa b) ei kiinnosta tippaakaan kenekään opastaminen. tapaus b) erittäin yleistä ja surkeinta ettei munaton työnjohto pistä asiaa kuntoon.
      -tähänastisen työhistoriani räikeintä kyräilyä ja selkäänpuukotusta naiskolleegojen kesken, sääli seurata sivusta. Itse painin kaksilahkeisena muiden haasteiden ympärillä. Tiimien lusmuilijat käyttivät työnteon sijaan aikansa minun nuoleskeluun, harvinainen tapus kun olinkin naisvaltaisessa yhteisössä. Kuvottavia kotkia kimpussa aamusta iltaan.

      Siis suosittelen lämpimästi v-ä-l-t-t-ä-m-ä-ä-n paikka ja hakeutumaan muualle. Todennäköistä on että pienemmän kokoluokan alan työyhteisö ei ole noin totaalisen sekaisin ja huonosti johdettu. Nämä ei-materiaaliset aspektit ne sinut loppuun nakertaa, eikä tuo rahallinen korvauskaan kompensoi ala-arvoista kokonaisuutta.

      • ....

        Itse ajattelin hieman, että voisi mennä työssäoppimaan Pretaxiin ( ei tosin tuonne kampin toimipisteeseen), mutta saa nyt nähdä. Onhan täällä melko paljon muitakin vaihtoehtoja.


    • turha-asiantuntija

      itsetuntoni ei salli enää suositella Pretaxia. Asiakkaiden hyväksikäyttöä (älyttömät hinnat, laskutetaan vaikkei mitään tehty vuosikaupalla), työntekijöiden riistoa ja totaalinen paskasekoitus ihmisiä, jotka eivät osaa, eivätkä halua osata johtaa.

      Liikaa työtekijöitä, jotka suostuvat kaikkeen ilman korvauksia, joten uusilla ei ole mahdollisuuksia edes markkinapalkkaan. Ei kannata ilmaista omaa mielipidettä kenellekään, muuten päädyn nopeasti pihalle. Esimiehen vaihtuvat jatkuvasti, työntekijävaihtuvuus melkein 20 % luokkaa ja kasvaa. Säästä itsesi tältä painajaiselta.

      • Ei kannata

        Uskomatonta, mutta sama meno jatkuu edelleen:( En todellakaan voi suositella kenellekkään!
        Näin huonosti johdettua yritystä en ole ennen nähnyt.
        Esimiehet eivät kykene vastaanottamaan palautetta, innovatiivisuus tuhotaan, esimiehillä ja johdolla omat suosikkityöntekijät, jos et satu olemaan esimiehesi suosiossa ja vielä ehdotat parannuksia.... urasi tyssää siihen!
        Hyvät ymmärtävät vaihtaa paikkaa ;)


    • Vaasa Pretax

      Olen ollut Vaasassa hetken, allekirjoitan kaikki nuo. On siis aivan totta, vaikka kuullostaa uskomattomalta. Kannattaa kiertää kaukaa. Johto oli pahin mitä moitin, varsinkin se, että "työpaikkahaastatellaan" sängyn kautta. Tämä on niin vanhanaikaista ja kukaan ei tätä enää sulata, tämä on jotain luvulta-x.

    • pretax3

      Talo on ihan hyvä. Se on ihan omasta asenteesta kiinni miten asioihin suhtautuu. Muutaman huonosti johdetun toimipisteen takia ei kannata mustamaalata koko yritystä. Luultavasti nämä manaajat manaisivat ihan paikan kuin paikan, koska keskittyvät työnteon sijaan oman pahan olon purkamiseen. Jos ei itse ole menestynyt elämässään, niin tuskin se on työnantajan vika!

      • EhkäPretaxiin

        Hei tämä juttuputki on todella hyvä, saisimmeko tänne mitenkään kommentteja Pretaxin 800 henkilöltä myös myönteisestä laidasta! En jaksa uskoa, että tässä kuvattu olisi yleinen kanta. Joku voisi panna vaikka Pretaxin väelle linkin tähän keskusteluun!


    • Netvisorkäyttäjä

      useamman vuoden jälkeen tuli mitta täyteen. Joustoa, joustoa, ei ylityökorvauksia, jos asioita ei ole etukäteen kysytty ja varmistettu. Esimiehet vaihtelevasti paikalla ja tavoitettavissa. Paljon kollegoja ja haastavakin työ, jos sellaisia asiakkaita haluaa hoita., Muut eivät tiedä/ ehdi perehtyä sinun töihisi, joten loman jälkeen kaikki hommat ovat takuulla odottamassa. Paperilla kyllä on listattu tuuraajat ja hyvältä näyttää, totuus vain on toisenlainen. Erehdyin sairastumaan flunssaan väärään aikaan: 1vko kotona kovassa kuumeessa ja yksi asiakas päätti tehdä isoja muutoksia toiminnassaan ja minä painoin sairasloman jälkeen niskalimassa töitä, kun mistään ei löytynyt apua, esimieskin kävi vain vieressä voivottelemassa, mutta mitään konkreettista ei tehty.. Resurssit voivat olla hyvin tiukalla tai ns. assistentit niin osaamattomia, että saat tehdä työn heidän jälkeensä uudelleen. Ainainen kiire, kiire, kiire. Nyt olen toisessa tilitoimistossa ja tunnen olevani taivaassa. Työn määrä on mitoitettu oikein ja työntekijöiden osaamista ja työntekoa seurataan (ei kytätä!) jatkuvasti, joten vapaamatkustajia ei joukossa ole. Pretaxilla voi lorvailija viihtyä pitkäänkin, kun on hyvissä väleissä esimiesten kanssa.

      Olen kuullut, että Pretaxin eri yksiköt ovat erilaisia, ja joissain jopa viihdytään. Tämä on varmasti paljon kiinni siitä, miten aikoinaan esim. ostettujen tilitoimistojen yhdistämiset on osattu hoitaa ja millainen on yksikön vetäjän näkemys asioiden hoitamisesta. Itse olen osittain tyytyväinen kertyneeseen työkokemukseeni, mutta se stressin määrä ja millainen olikaan työilmapiiri, kun kollegat ja itsekin oli uupunut ja stressaantunut. Nähtyäni nyt myös todella surkeaa työnjälkeä, en usko että meidän yksikössä kukaan olisi kehdannut sellaista tehdä, ammattiylpeys ja työn laatu on ollut monelle kuitenkin hyvin tärkeä asia.

      • Tyytyväinen työntekijä

        Olen tyytyväinen Pretaxiin työnantajana. En ole johdon lellikki. Kuitenkin tuuraukset toimivat niin lomien kuin sairauspoissaolojenkin aikana. Yhtiöllä erinomainen koulutusjärjestelmä - koulutusta ja haasteita saa juuri sen verran kuin haluaa. Työaika joustot hyvät. Palkkaus
        parempi kuin muilla tilitoimistoilla. Työnantaja joustaa elämäntilanteen mukaan ...
        Moni asia on omasta asenteesta ja motivaatiosta kiinni.


      • näin meillä

        Porissa ainut jousto on liukuva työaika. Joka on surkeaa ylitöiden korvausta. Näennäisesti reilua, mutta tosiasiallisesti ei ole reilua.


      • ohhh1
        Tyytyväinen työntekijä kirjoitti:

        Olen tyytyväinen Pretaxiin työnantajana. En ole johdon lellikki. Kuitenkin tuuraukset toimivat niin lomien kuin sairauspoissaolojenkin aikana. Yhtiöllä erinomainen koulutusjärjestelmä - koulutusta ja haasteita saa juuri sen verran kuin haluaa. Työaika joustot hyvät. Palkkaus
        parempi kuin muilla tilitoimistoilla. Työnantaja joustaa elämäntilanteen mukaan ...
        Moni asia on omasta asenteesta ja motivaatiosta kiinni.

        ohhhh, olet joko juuri aloittanut työt siellä tai olet esimies/johtoasemassa :0


      • 2+11
        näin meillä kirjoitti:

        Porissa ainut jousto on liukuva työaika. Joka on surkeaa ylitöiden korvausta. Näennäisesti reilua, mutta tosiasiallisesti ei ole reilua.

        Liukuva työaika on kyllä oikeasti aika luksusta. Monilla aloilla töihin tullaan minuutin tarkkuudella (käytännössä siis pitää tulla etuajassa) ja pois lähdetään sitten vuoron loputtua. Tauoille mennään kun erikseen päästetään. Tällaisissa töissä aiemmin olin ollut ja nykyään tuo liukuva työaika on erittäin mukava, vaikka ymmärrän kyllä että moni ottaisi mielummin rahana. En tosin pretaxilla ole töissä.


    • ex-pretax

      Pretax kyllä ottaa kaiken työntekijän selkänahasta mitä voi... ihan hyvä siellä oli harjoitella kirjanpitoa, mutta palkka on niin huono!

    • pretaxlainen

      Moi, hurjia juttuja, Pitääkö kukaan muu kuin minä Pretaxia jees paikkana?

    • Pretaxlainen

      Tampereen Pretax:
      - asiakastöiden organisointi hakusessa, tiimiesimiehet eivät tiedä, kuka tekee mitäkin ja milloin
      - töitä tehdään liian monella ohjelmalla, kirjanpitoa jopa neljällä eri ohjelmalla, jolloin tehokkuus laskee
      - työkuorma ei jakaudu tasaisesti, toisilla on liian vähän töitä ja toisilla liikaa
      - kun asiakkaita on jaettu uudelleen, ei ole katsottu yhtään henkilön taustaa, koulutusta ja kokemusta
      - johdolla ei ole strategiaa eli pitkän tähtäimen suunnitelmaa. Henkilöstön irtisanomiset kohdistetaan eniten kokemusta omaaviin.
      - ei tunnustusta ja kiitosta joustamisesta ja venymisestä

      • run Forest, RUN!

        "ei tunnustusta ja kiitosta joustamisesta ja venymisestä"

        Porissa yksityisessä tilitoimistossa sama tilanne. Verenmaku suussa saa painaa töitä ja ruoskia itsestään ihan kaikki irti. Kiitosta ei saa, mutta palkka onkin komea lähes 2000 euroa/kk bruttona.

        Eipä valu elämä hukkaan, eipä joo.


    • poijärvi

      Kaipaisin lisää kokemuksia nykyisestä Accountor (ent. Pretax) yrityksestä työnantajana. Olisi kiva kuulla myös tiiminvetäjien, ylempien toimihenkilöiden ja johdon näkemyksiä jos joku viitsisi täällä kommentoida. Miten yrityksessä toimii työtekijöiden kouluttaminen? Entä mahdollisuus luoda uraa? Onko työkokemusta Accountorilla arvostettu muissa työpaikoissa?

      • mustispperss

        Mä aloitin keväällä Pretaxilla, oon kyllä hieman pettynyt johtamiseen, no, ei edellinenkään paikka kaksinen ollut. palkka kuitenkin hyvä, parempi, mitä täällä mainittiin, työkokemusta tosin liki 10 vuotta alalta. Onneksi työsuhde on määräaikainen. Johtamista kaipaisin töissä enemmän, toivoin, että olisin löytänyt työpaikan, missä ei tultaisi töihin sairaana, en löytänyt ja nyt ollaan itse petipotilaana. Olen ehtinyt tehdä haasteellisia hommia, aivan uudella ohjelmalla, josta ei siis mitään kokemusta, enkä saanut niihin koulutusta ja tiimiesimies lykkää kaikki duunit, mitä ei itse ehdi (lue: kiinnosta) minulle ja olen sittä niitä raapinut kokoon. Asiakkaat ovat tietty kivoja ja vittuuntuneita munattomaan toimintaa, olen niitä sitten lepytellyt koko työssäolo aikani.


      • accountorjohto
        mustispperss kirjoitti:

        Mä aloitin keväällä Pretaxilla, oon kyllä hieman pettynyt johtamiseen, no, ei edellinenkään paikka kaksinen ollut. palkka kuitenkin hyvä, parempi, mitä täällä mainittiin, työkokemusta tosin liki 10 vuotta alalta. Onneksi työsuhde on määräaikainen. Johtamista kaipaisin töissä enemmän, toivoin, että olisin löytänyt työpaikan, missä ei tultaisi töihin sairaana, en löytänyt ja nyt ollaan itse petipotilaana. Olen ehtinyt tehdä haasteellisia hommia, aivan uudella ohjelmalla, josta ei siis mitään kokemusta, enkä saanut niihin koulutusta ja tiimiesimies lykkää kaikki duunit, mitä ei itse ehdi (lue: kiinnosta) minulle ja olen sittä niitä raapinut kokoon. Asiakkaat ovat tietty kivoja ja vittuuntuneita munattomaan toimintaa, olen niitä sitten lepytellyt koko työssäolo aikani.

        Moi terve, kuulun firman johtoon ja kannustaisin mustisperssiä ottamaan kokemuksensa puheeksi ihan oikeasti lähiesimiehen kanssa. Meillä on ohjelmassa kuukausittainen esimiespalaveri, jossa kuuluisi katsoa oma tuloskortti eli tavoitteet läpi. Suomessa tuotamme sisäisesti yli 3000 valmennuspäivää ja tänä vuonna aloitimme uuden johtamisvalmennuksen - joka erityisesti korostaa yhteistä osallistumista ja vastuuta onnistumisesta. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia heti henkilöstön motivaation jälkeen ja valmennamme itseämme näiden asioiden ympärillä. Maailma ei tietenkään ole milloinkaan valmis ja varmasti onnistumme vaihtelevasti käytönnön kohtaamisissa, mutta aidosti halauamme paremppa. Jos oman esihenkilön kanssa juttu ei ole tarpeeksi avointa, käytössä on ainakin kolme kanavaa: luottamushenkilöt, jotka auttavat todella mielellään tunnistamana kehitystarpeet esimiesporukassa, henkiöstöjohto ja muu ylin johto, joita myös voi luottamuksella lähestyä. Teemme työpaikastamme yhdessä parempaa - auta meitä siinä!


      • pskanesta
        mustispperss kirjoitti:

        Mä aloitin keväällä Pretaxilla, oon kyllä hieman pettynyt johtamiseen, no, ei edellinenkään paikka kaksinen ollut. palkka kuitenkin hyvä, parempi, mitä täällä mainittiin, työkokemusta tosin liki 10 vuotta alalta. Onneksi työsuhde on määräaikainen. Johtamista kaipaisin töissä enemmän, toivoin, että olisin löytänyt työpaikan, missä ei tultaisi töihin sairaana, en löytänyt ja nyt ollaan itse petipotilaana. Olen ehtinyt tehdä haasteellisia hommia, aivan uudella ohjelmalla, josta ei siis mitään kokemusta, enkä saanut niihin koulutusta ja tiimiesimies lykkää kaikki duunit, mitä ei itse ehdi (lue: kiinnosta) minulle ja olen sittä niitä raapinut kokoon. Asiakkaat ovat tietty kivoja ja vittuuntuneita munattomaan toimintaa, olen niitä sitten lepytellyt koko työssäolo aikani.

        Kuulostaa enemmän kun tutulta :D


      • ex-työntekijä
        accountorjohto kirjoitti:

        Moi terve, kuulun firman johtoon ja kannustaisin mustisperssiä ottamaan kokemuksensa puheeksi ihan oikeasti lähiesimiehen kanssa. Meillä on ohjelmassa kuukausittainen esimiespalaveri, jossa kuuluisi katsoa oma tuloskortti eli tavoitteet läpi. Suomessa tuotamme sisäisesti yli 3000 valmennuspäivää ja tänä vuonna aloitimme uuden johtamisvalmennuksen - joka erityisesti korostaa yhteistä osallistumista ja vastuuta onnistumisesta. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia heti henkilöstön motivaation jälkeen ja valmennamme itseämme näiden asioiden ympärillä. Maailma ei tietenkään ole milloinkaan valmis ja varmasti onnistumme vaihtelevasti käytönnön kohtaamisissa, mutta aidosti halauamme paremppa. Jos oman esihenkilön kanssa juttu ei ole tarpeeksi avointa, käytössä on ainakin kolme kanavaa: luottamushenkilöt, jotka auttavat todella mielellään tunnistamana kehitystarpeet esimiesporukassa, henkiöstöjohto ja muu ylin johto, joita myös voi luottamuksella lähestyä. Teemme työpaikastamme yhdessä parempaa - auta meitä siinä!

        Moi,
        Niin johdolla on ollut ja on näköjään edelleen kauniita sanoja muttei tekoja, ikävä kyllä. Itse yritin saada muutosta aikaan, mutta lähiesimieheni ei niitä sulattanut, vaikka samaa tahtotilaa julistettiin johdon tasolta, johon myös lähiesimieheni kuului. Pretax:ssa on potentiaalia ja lukemattomia mahdollisuuksia, ainakin minun mielestäni, MUTTA kuka jaksaa löydä päätä seinään ja taistella tuulimyllyjä vastaan?? En ainakaan minä, eikä moni muukaan, joiden olen kuullut lähteneen talosta minun jälkeeni.


    • Entinen työntekijä

      Kiertäkää kaukaa ja juoskaa karkuun. Kamalaa työntekijöiden hyväksikäyttöä ja onnetonta johtamista.

    • Entinen työntekijä

      Accountorjohdon viestiin pari vastakommenttia. Joo kyllähän siellä on uusi johtamismalli, valitettavasti johto on niin pitkään hengailllut ilman vastuusta, niin eipä se näy missään. Johto pitäisi potkia pellolle. Ainoa mikä johtoa kiinnostaa on uusmyynti ja sen tekeminen jää työntekijöiden vastuulle. Uusia työtekijöitä on vaikea saada, kuten täälläkin teksteistä huomaa, eihän kukaan halua sinne. Silti uusia asiakkaita otetaan ja johto ripottelee ne jo muutenkin väsyneiden työntekijöiden kesken. Ylempää johtoa ei todellakaan kiinnostaa henkilöstö ja tiimiesimkesten työskentelyyn ei puututa mitenkään vaikka ongelmia tuodaan esille. Toisaalta on siellä hyviäkin esimiehiä mutta valta on ylimmällä johdolla, joka taas ei edes käy henkilöstön luona. Johtaminen on kaaosta, yhtenä päivänä on yt:t ja seuraavana päivänä tavoite on kasvaa. Pitkän aikavälin suunnitelmallisuus puuttuu kokonaan. Sitten tietysti osa suojatyöpaikassa siellä. Ennen tätä firmaa en tajunnut, että yksityisellä on varaa pitää niin paljon työtekijöitä, jotka ei saa mitään aikaiseksi. Joo koulutuksiin saa osallistua, kunhanryä ei kärsi, eli siis ne jotka osaa tehdä on 200% työllistettyjä niin joo ei onnistu! mutta sehän on oma vika. Muutenkin kaikki on omalla vastuulla. Pitää tehdä työt, pitää lomat, hoitaa, että työt hoituu vaikka on lomalla/sairaana. Työnantaja jopa huijaa kaikissa, eli jos sovit jotain niin pyydä kirjallisena muute. Se on yhtä tyhjän kanssa. Jos työhaastattelussa luvata, että palkka nousee koeajan jälkeen, älä usko vaa. Pyydä se tyäsopimukseen kirjallisena. Tuo on firman tapa saada halvalla työtekijöitä.

    • vailla to-paikkaa

      Olin juuri laittamassa kyseiseen puljuun kyselyä koulun työssäoppimisesta, josko irtoisi paikka, mutta taidanpa jättää väliin tämän ketjun luettuani.

    • onnellinenexakkak

      En voi muuta kuin yhtyä yllä oleviin kommentteihin. Lähes tulkoon kaikki negatiiviset kommentit Accountor / Pretaxista pitävät sataprosenttisesti paikkansa ainakin Helsingin Ympyrätalon toimipisteen osalta. Nimimerkillä: "olin töissä siellä 6-7 vuotta, joten tiedän, mistä puhun". Mutta nyt sentään onnellisesti toisen työnantajan palveluksessa.

      Kaikkein surkeinta Accountorissa on esimiestyö. Ja lähimmät tiimiesimiehet/palvelupäälliköt ovat substanssiosaamattomia melkein kaikki. Mikä on siis todella raskasta tiimin ja asiakastyön sujuvuuden kannalta. Kirjanpitäjät ovat asiakastöineen täysin yksin, eikä loma-, sairaus- ja/tai kiiretapauksissa apua ole oikeasti saatavissa. (Huom! tuuraajat ovat vain näennäisiä "tuuraajia", eivätkä todellisuudessa tiedä tuurattavista asiakkaista/tehtävistä juuri mitään. Eli silmän lumetta koko tuurausjärjestelmä).
      Tiimiesimiehen ja palvelupäällikön/-johtajan ainoa mielenkiinnon kohde on se, että varmasti kaikki tehdyt tunnit tulevat laskutettua asiakkailta ja mielellään vähän enemmänkin.... (Esimiehet saavat sitten bonuksensa ja illanviettonsa tai sulan hattuunsa) :)

      En yksinkertaisesti voi suositella kenellekään työpaikaksi.

      P.s eivät muuten osaa kirjoittaa edes asinmukaista työtodistusta.

      Ja yksi juttu on vielä pakko mainita, nimittäin bonuspalkkausjärjestelmä....Heh....se on suorastaan vitsi, älkää laskeko sen päälle yhtään mitään, jos työhaastatteluissa tuodaan esille etuina!

    • ylimielinenvaikutelma_

      Olin kerran tuolla haastattelussa. Haastattelija katseli minua päästä varpaisiin nokan vartta pitkin (olin kyllä pukeutunut siististi ja asiallisesti) ja totesi, että sinähän varmasti haluat kesälomaa (oli juuri kesän alkua tuo aika) ja siihen sitten päättyi haastattelu enkä saanut töitä. En todellakaan olisi tarvinnut enkä halunnut minkäänlaista kesälomaa vaan nimenomaan töitä, mutta ilmeisesti olivat päättäneet eräänlaisen tekosyyn sitten. Ehkä tarkoituksena tosiaan on, että ketään ei palkata, ei varsinkaan kesäksi tuuraamaan ketään... Ei kovin hyvää vaikutelmaa tullut kyseisestä puljusta.

      • pysykää_kaukana

        Et todellakaan menettänyt mitään, vaikka sua ei sinne valittu. KannattA olla onnellinen siitä, että työnantaja ei ainakaan ole Accountor Helsinki./Ympyrätalo...muista kaupungeista en tiedä.


    • askokkeli

      itse olen accountorilla töissä pienessä yksikössä, meillä yksi lusmuilee ja on myrkyttänyt ilmapiiriä jo vuosia, eroon siitä vaan ei pääse. muuten hyvät työkaverit on. mielipiteet varmasti vaihtelevat toimipaikoittain, keskiarvollisesti henkilökunnan tyytyväisyyskyselyissä ei ole mitään loistavia tuloksia tullut. great place to work -tuloksissa valiteltiin vastuita, palkkausta ja johdon osaamattomuutta, nämä pätevät kyllä, mutta samat ongelmat muissakin alan yrityksissä on tässä kokoluokassa. koulutusta meillä on saanut talon sisältä ja ulkopuolelta niin paljon kuin on halunnut, liukuva työaika iso plussa.

    • Setälämä

      Pienemmässä yksikössä ehkä saa koulutusta, mutta isommassa (Hki Ympyrätalo) se ei ole niin itsestään selvyys. Paitsi omalla ajalla saa kouluttautua niin paljon kun haluaa. Ha ha! Ja työnantaja kyllä ottaa kaiken irti opeistasi...

    • Ihanhyvätyöpaikka

      Hyvät kokemukset Accountorista! Aina löytyy asioita, jotka voisi olla paremmin, mutta niin on ihan jokaisessa duunipaikassa. Sanoisin, että omalla asenteella on iso vaikutus - helppo aina haukkua kaikkea muuta. Perusasiat on hyvin Accountorilla. Ne työllistää paljon ihmisiä, maksaa kilpailukykyisen palkan, kouluttaa jos haluat oppia, liukuva työaika ja muutenkin ihan mukavaa porukkaa! Töitä joutuu kyllä tekemään kovasti, mutta itse ainakin olen sitä mieltä että siitähän mulle ylipäänsä maksetaan...

      • 17e

        Missä yksikössä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa? Kuulostaa niin uskomattomalta firman tumtien.


      • Eikoskaanvaikkaviimtyöp

        Onko tämä pulju vielä olemassa? Oletan, että on tukehtunut omaan mahdottomuuteensa.


      • Anonyymi

        Ne perusasiat sai mut kyllä nostamaan kytkintä :D Oikeastaan lähtölaskenta alkoi tästä back-office touhusta. Iso joukko työkavereista löysi paremmat työpaikat vuosien aikana ja kuntapuoli parempine palkkoineen vetää väkeä. Työpaikka joustaa vain yhteen suuntaan, ei enää ikinä isoon konserniin töihin, se on tarinan opetus. Toivottavasti löydän paikan, missä työntekijöitä arvostetaan.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe