AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Ilmakiertoinen lattialämmitys

Ilmakiertoinen lattialämmitys

1 Vastausta 525 Lukukertaa
Onko kenelläkääm kokemuksia kyseisetä lämmitysmuodosta. Olemme ajatelleet laittaa tulevaan taloomme ilmakiertoisen lattialämmityksen ja lisäksi varaavan takan. Asuin pinta-ala olisi 140 neliötä ja 1-tasoinen talo olisi kyseessä. Lattian pintamateriaali olisi pääosin laatta mutta makuuhuoneissa olisi laminaatti. Jos jollain on kokemusta niin otamme kertomuksia kokemuksista vastaan. Samalla voit kertoa paljon tämä lämmitys muoto tulee maksamaan vuodessa. Sähköllähän se ilma ilmeisesti lämmitetään??? Ja onko muutakun yksi ainut firma joka sitä markkinoi?

Kiitokset ja kumarrukset.
Kannustaisin harkitsemaan laattalattian käyttöä vuoden 2010 vaatimukset täyttävässä talossa. Nimittäin talo tulee olemaan niin hyvin eristetty että lattialämpö ei mene päälle juuri koskaan ja näin lattia tuntuu lähes aina kylmältä. Tai sitten on pakko nostaa huonelämpötilaa niin paljon että energiaa rupeaa kulumaan hurjasti.

Ilmakiertoinen lattialämmitys on näin muutoin hyvä, mutta valmistajia on vähän ja näin kilpailua ei oikein synny. Hyvä puoli ko. lämmitysmuodossa on tietenkin se että lämmityksestä johtuvan vesivuodon todennäköisyys on tasan nolla ja kanavisto on "ikuinen".
 /   /  /  / Ilmakiertoinen lattialämmitys

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta