AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Taivaan tulet, uudet jaksot

Taivaan tulet, uudet jaksot

19 Vastausta 1 373 Lukukertaa
Nyt, kun Taivaan tulien uudetkin jaksot alkaa olla puolessa välissä niin täytyy sanoa, että oikein surettaa,kun sarja lähestyy loppuaan. Nämä uudet jaksot ovat, mikäli mahdollista vielä ensimmäistäkin tuotantokautta parempia. Todella nautittava! Toivottavasti jatkoa seuraa.
Minusta taas uusi kausi on pettymys vanhaan verrattuna. Hahmot ja niiden käytös ja tapahtumat ovat hirvittävästi liioiteltuja, joka käänteessä huudotaan ja huidotaan niin kuin oltaisiin vähintään Sisiliassa eikä Suomen Lapissa. Tapahtumat ovat täysin epäuskottavia . esimerkiksi se roisto, joka uhkasi tappaa puoli kylää kostaakseen jonkin kymmeniä vuosia sitten isälleen tapahtuneen "vääryyden", tai se juopporemmi, joka kuin taikaiskusta raitistui joutuessaan sattumalta pienen vauvan hoitajiksi (vauvajakso oli tosin uuden kauden paras ja hauskin), tai poliisi, joka antaa epämääräisen tyttöystävän huijata kaikki rahansa - sokeitahan rakastuneet miehet ovat, mutta POLIISIN jos kenen luulisi osaavan varoa. Viime jaksossa, kun ystävättäret kertoivat toisilleen olevansa kumpikin raskaana, heidän piti lähteä iloaan kiljumaan kadulle (!!), jossa kuinka sattuikaan ohi kulki vähintään 50 esikoululaista.

Ihan kuin Väänänen pitäisi yleisöä vähän tyhmänä, ettei vähemmälläkin ymmärrettäisi. Sarjan juonenkäänteet on kaikki lainattu ulkomaisista sarjoista. Ainoa omaperäinen piirre on murre, satunnaisesti vilahtavien Lapin maisemien ohella.
Lopputekstien mukaan Junnin vaimoa esittää edelleen Minna Kivelä, mutta jos kyseessä on sama henkilö mitä ihmettä sille on tapahtunut? Aivan eri näköinen kuin ennen?

Toinen Minna

Eikös Junnin vaimo ollu aikasemmin Minna Koskela ja nyt sitten Kivelä. Jotenkin edellinen oli sopivampi Junnin akaksi.
Juu, Minna Koskela se oli ensimmäisellä kaudella.

samaa

mieltä meilläkin päin. Mennyt keinotekoiseksi örveltämiseksi, liiloitteluksi ja vuorosanojen huutamiseksi koko sarja. Ja kysymme miksi? Olisiko pitänyt antaa käsikirjoitus jollekin toiselle.

Huutaminen

Tuo kommentti huutamisesta on kyllä totta. Etenkin nuorten naisten puhe ja sanomiset tuntuu menevän sellaiseksi huutamiseksi, ettei siitä tahdo saada selvää. Esim Tiina Aron puhe, vaikka pelokaskin, viime jaksossa oli aika epäselvää.

samaa mieltä

Minä olen myös pettynyt näihin uusiin jaksoihin. Odotin jatkoa kuin kuuta nousevaa ja nyt olen katsonut kaikki jaksot mutta joka kerta jää jotenkin paha maku suuhun.
Pahin pettymys oli Junnin vaimon vaihtuminen. Hyviä näyttelijöitä kumpikin mutta Väänäsen ja Koskelan välillä oli sellaista kipinöintiä että sitä oli ilo seurata.
Aiheet ja tapahtumat ovat nyt epäuskottavia ja koko juttu etenee jotenkin väkisin nytkähdellen.
Aimon typeryys sylettää, se menee jo rutkasti yli tavallisen suomalaisen juntin "pillusokeudesta".
Raunin ja Sinikan sisko-lässytykset kummastuttavat. Eihän he mitään siskoksia ole vaikka se oli oikein jakson nimeksi laitettu eilen.
Pettymys, paha pettymys oli tämä jatko.
Onneksi edes tunnusmusiikki on entinen.

Musiikki ym.

Tuo tunnusmusiikki on tosiaan hyvä. Menisikö tuo Aimon typeryys ihan rutkasti yli? Kyllä ihastuneet peräkamaripojat ja pitkään yksin eläneet poikamiehet(Aimokin on vähän sellainen) ihastuessaan aika typeriä ovat, ei mahda mitään. Ja tuo Aimon ratkeaminen ryyppäämään oli varsin hyvin kuvattu. Noista sisko-höpinöistä en kyllä minäkään erityisemmin pitänyt. Juottaakohan se venäläinen Päivikille jotain mömmöjä, kun käytös vaihtelee kuin jakomielitautisella, siitähän on vähän vinkkiä jo annettu. Saapas nähdä.

tunnusmusiikki

on parasta ja se on Ismo Alangon. Pettymys oli taas viimeisin osa. Olen ymmälläni että mitä on tulossa, kun kohellukset jatkuvat ja huutaminen...Nimenomaan tapahtumat( ihmisetkin) ovat epäuskottavia. Yliampuvaa. Tositilanteessa ei emmitä jos epäillään kohdunrepeämistä vaan potilas oitis leikkauspöydällä...

Samaa mieltä,

Kari Väänäsen kunnioitus kasvaa kohisten.

Jotenkin viimeaikoina naispoliisin aggressiivisuus on ollut liiallista.

Etelän väen

on vähän vaikeeta välillä saada puhheesta selevää murteesta johtuen. Pölöjää olisi kuitenkin henkilöiden puhua kirjakieltä. Tässähän on koko ajan ideana ollut liioitellut hahmot - ei mitään "täällä pohjan tähden alla" tyyppejä. Esim. nämä juopot isinä. Ja tietenkin polliisipäällikkö itse!!

Mikä ihme

Mikä ihme siinä on, että suomalaisista sarjoista osataan tehdä korkeintaan yksi hyvä kausi ja sitten taso putoaa kuin lehmän häntä. Viimeisin jakso oli jo pohjanoteeraus. Taas huudetaan ja melskataan. Pääjuoni on niin sekava, ettei se jaksa kiinnostaa. Kolmesta miehestä ja lapsesta ei olla alun jälkeen saatu mitään uutta irti. Aimon juonikuvio tuntui pelkeltä täytteeltä. Jos ideat loppuu, jätettäisiin sarjat siihen yhteen kauteen.

Uudet jaksot tylsiä

Epäuskottavia jaksoja. Känniläisten ukkojen jorinat eivät kiinnosta. Niinkuin joku jo sanoikin liikaa huutamista ja tyhjänpäiväistä huitomista. Asialliset juonen käänteet jäävät ukkojen varjoon.

pettynyt minäkin

En enää katso sarjaa, todellakin paljon edellistä kautta huonompi!
Samaa mieltä, parempia nämä toisen kauden jaksot ovat kuin ensimmäisen.

nyt

on nähty uudet jaksot ja täytyy todeta, että oli pettymys. Paljon huutamista ja kummallisia juonia. Ei arjen realismia juuri lainkaan. Toivottavasti kolmannen kauden jaksot ovat paremmat. Tuskin niille on vielä käsikirjoitusta ja ohjaaja voisi ottaa jonkun muun käsikirjoittajaksi. Sellaisen joka ensin on perehtynyt jo nähtyihin.

valitettavasti

Valitettavasti tulee vielä ainakin se kolmas kausi http://yle.fi/alueet/lappi/2011/02/sydamella_tehty_taivaan_tulet_saa_jatkoa_2348190.html Eipä kyllä ole hurraamista, josta taso ei parannu. Toinen kausi on ollut surkea. Älytöntä räyhäämistä, sekavaa juonenkuljetusta, vuodeosaston tapahtumia on tutkittu koko kausi ja mitään järkevää saatu aikaan. Viimeisen jakson loppuratkaisu tehtiin ihan liian nopeasti siihen nähden miten pitkään asiaa oli tahkottu. Ruokakilpailu tuntui ajan tuhlaukselta, taas uutta huuota ja mesomista. Hommasta on puuttunut punainen lanka, joka pitäisi tarinan kasassa. Mukaan on mahtunut turhalta tuntuvia täytejaksoja tai tapahtumia, kuten sen entisen tehtaanjohtajan "huuma" ja Aimon talviset seikkailut junaradalla.

Suomessa osataan tehdä sarjoista yksi hyvä kausi, sitten ryssitään koko homma (esim. Karjalan kunnailla, Lehmänvuosi, ns. maalaiskomediat Kuusniemellä, saas nähdä kuinka käy Pirunpelto -sarjalle), ainoa poikkeus on ollut Metsolat.

niin totta

niin totta. Parasta taivaan tulissa oli Vesa Kietäväinen. Hänessä on sitä "jotain". Symppis tyyppi. Käsikirjoitus oli ihan p:stä. Revitty ja huitaistu jostain. Ei hyvää lupaa jos kolmas kausi on samaa paskaa.

Lehmän vuosi on ollut hyvä ja todenmakuinen. Maalaiskomediatkin menettelee, vaikka ovat yliampuvia, mutta vetävät hulluudellaan mukaan. Karjalan kunnailla sarjaan en päässyt ikinä mukaan, jokin tökki niissäkin. Taivaan tulien eka jakso oli hyvä ja odotti samaa toisesta. Suuri pettymys oli ja tuli.

allekirjoitan

Ihan just noin. Taivaan tulien jatkot oli iso pettymys enkä Karjalan kunnailla sarjasta tykännyt alkuunkaan.
Lehmän vuosi oli hyvä! Siihen odotan jatkoa.
Pirunpellosta tykkäsin mutta nyt ei jaksa katsoa uusintoja kun vasta tulivat ja ovat vielä muistissa. Toivottavasti uudet jaksot pitävät tason samana.
 /   /  /  /  / Taivaan tulet, uudet jaksot

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta