Maailmanloppu tulee isot maanjäristykset

Jarkko Moilanen

Raamatussa on kerrottu lopun ajan katastrofeista. Maanjäristykset aurinkomyrskyt jne. ovat tuhoisaa arkipäivää lopun ajan maailmassa.

Lue lisää jos uskallat.

http://koti.phnet.fi/petripaavola/lopunajantapahtumia.html

19

1040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eisodalle

      Linkin sivulta löytyy myös.

      Raamatun sana profetoi, että ihmiskunnan vuosien ja päivien lopulla monet kansat kääntyvät Israelia vastaan ja hyökkäävät Israeliin. Raamattu profetoi suuresta sodasta päivien lopulla, viimeisinä aikoina.

      Tämä kohta on varsin mielenkiintoinen, sillä se kertoo, että Israelin kansaa ja maata vastaan hyökätään viimeisinä päivinä, eli ihmiskunnan viimeisinä päivinä. Sitten se kertoo sen, että Israel on silloin kansa, joka on koottu monien kansojen seasta. Tämä kohta ei siten voi tarkoittaa Babylonian n. 600 eKr. sekä Assyrian n. 700 eKr. pakkosiirtolaisuuden jälkeistä aikaa, koska Israelin kansa oli Babyloniassa ja Assyriassa pakkosiirtolaisuudessa yhdellä alueella, ei monien kansojen keskuudessa. Israelin kansa hajotettiin kaikkien kansojen sekaan vuoden 70 jKr. Jerusalemin temppelin hävityksen jälkeen. Israelin kansa ei ole vielä kokonaisuudessaan palannut takaisin kaikkien kansojen keskuudesta, mutta tulee palaamaan sinne.

      Tämä Hesekielin kohta kertoo myös keitä hyökkääjät ovat. Varhaiset arabilaiset ja Syyrialaiset kirjoittajat sanoivat skyyttalaisten ja tataarien asuvan Maagogin maassa. Skyyttalaisten asuinpaikasta on esitetty monenlaista tietoa. Todennäköisesti skyyttalaiset asuivat Kaspian meren sekä Mustan meren pohjoisen puoleisilla alueilla sekä Aasiassa Balhas- ja Baikal-järvien alueilla. Skyyttalaisten kerrotaan tulleen näille alueille Kiinasta. Maagogin maa sijaitsee siis nykyisin osittain Venäjän maalla sekä Maagogin maa sijaitsi myös seuraavien maiden alueilla: Ukraina, Georgia, Armenia, Azerbaidzan, Kazakstan, Uzbekistan, Tadzhikistan, Kirgisia ja Turkmenistan. Näyttäisi siltä, että ainakin Venäjä on mukana hyökkäämässä Israelin maahan. Samoin mahdollista on, että jotkut noista entisistä neuvostotasavalloista voivat olla myös mukana tässä hyökkäyksessä. Venäjän edeltäjä Neuvostoliitto tuki Israelin itsenäistymistä, mutta vuosien 1967 ja 1973 sodissa Neuvostoliitto tuki arabeja, ei Israelia. Myös nykyinen Venäjä on enemmän tukemassa arabeja kuin Israelia. Koska skyyttalaiset tulivat Kiinasta ja varmasti myös osa heistä jäi sinne, niin uskon myös Kiinan olevan mukana hyökkäämässä Israelia vastaan. Venäjän ja Kiinan armeijat pitävät nykyisin yhteisiä sotaharjoituksia, sekin on osoitus lopun ajan sotilaallisista liittoutumista.

      Hesekiel mainitsee Persian myös hyökkääjänä. Persian valtakuntaan kuului alueita Intiasta, Egyptistä, Euroopasta, Afrikasta, läntisestä Aasiasta (mustan meren alueilta ja Kaspian meren alueilta, Kaukasukselta, Arabiasta aina Persian lahdella asti). Persian keskus sijaitsi nykyisen Iranin alueella. Iran ja muita Lähi-idän arabivaltoja osallistuu myös hyökkäykseen Israelia vastaan. Iranin tavoite on ollut vuodesta 1979 Israelin valtion tuhoaminen sekä Jerusalemin valloittaminen. Venäjä nykyään tukee Irania. Tässäkin heillä on yhteinen linkki, joka sitten päivien lopulla ajaa heidät sotaan Israelia vastaan.

      Hesekiel kertoo Etiopian hyökkäävän Israelia vastaan. Etiopia sana on Hesekiel 38:5 sana kush, joka tarkoittaa mustaa. Kuusin maan kerrottiin sijaitsevan etelään Egyptistä, joka viittaa nykyiseen Sudanin alueeseen. Sudan siis hyökkää myös Israelia vastaan. Sudan on ääri-islamilainen maa, joka on siis Israelin maan vihollinen.

      Puutin maan kerrotaan ja hyökkäävän Israelia vastaan. Puutin maan sanottiin sijainneen Pohjois-Afrikassa. Todennäköisin vaihtoehto Puutin maaksi on Libya, joka sijaitsee aivan Egyptin vieressä. Josefus sekä Plinius käyttivät Puutin heimon asuinpaikasta nimeä Libya. Septuaginta käyttää Puutista myös sanaa Libya muutamia vuosisatoja Hesekielin profetian jälkeen. Näyttää siis melko selvältä, että Puut on Libya.

      Goomer hyökkää myös Israelia vastaan. Goomerin maa sijaitsi Vähä-Aasiassa nykyisen Turkin alueella. Turkki on myös mukana tässä hyökkäyksessä Israelia vastaan.

      Toogarmah hyökkää myös Israelia vastaan. Toogarmah sijaitsi nykyisen Armenian ja Georgian alueella, eli jompikumpi tai molemmat maat hyökkäävät Israelia vastaan.

      Raamatun profeetallisen sanan mukaan lopunaikana Venäjä, Kiina sekä edellä luetellut arabimaat muodostavat jonkinasteisen sotilasliittoutuman tai sotilaallisen yhteistyöoperaation. Hesekiel kirjoitti Jumalan Hengen ohjaamana Hesekielin kirjan n. 593-571 eKr. Jumalan sanan profetia on todella tarkka.

      Raamattu kertoo, että sinä päivänä kun nämä hyökkääjät hyökkäävät Israelin kansan kimppuun Jumala aiheuttaa suuren maanjäristyksen Israelissa sekä vaikuttaa sen, että hyökkääjät häviävät aloittamansa sodan.

      nettilähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/lopunajantapahtumia.html#5

      Näyttää ainakin noilta osin mielenkiintoiselta. Venäjä ja Kiina tekevät nykyään sotilaallista yhteistyötä sotaharjoituiksien muodossa ja antavat tukeaan arabeille. Jos sittenkin raamattu on totta?

    • yutyu

      Oletko jotenkin usan puollella?Usa tahtoo hyökätä kanssa israeliin,vaika antaa ymmärtää olevansa hyvä ystävä tällä hetkellä.Entäs euroopan maat?usan liittolaisethan kanssa israelia vastaan.Yks asia kuitenkin askarruttaa tässä israelisa.Miten silä voi olla veto-oikeus yk-ssa?Eihän mullakaan pienillä mailla ole.Onko tässä jumalalla osuutensa jotenkin?

    • Israelilainen

      Raamattu kylläkin viittaa Israelia koskevissa lopunajan profetioissa milteipä vain ja ainoastaan hengelliseen israeliin. Maallinen Israel, joka nykyään näyttäytyy idän valtiona on pakanain tallattavana ajan loppun saakka. Tämä on AINOA merkityksellinen profetia Israelista, johon paholainen on saanut ihmisten huomion kiinnittymään hengellisten asioiden sijaan.

      Petri Paavolan ja kumppaneiden Israel-höpötykset joutaa vetää vessasta alas ja alkaa keskittymään hengellisiin kysymyksiin ja oman sielunsa tilaan!

      Jeesus saapuu pian!

    • mankelissa

      Katsotaan rauhassa mihin suuntaan asiat kehkeytyy ni sit voidaan katsoa kuka on oikeassa.

      • Ei voida

        Katsoa kuka on oikeassa,koska nämä asiat tapahtuu miljoonien vuosien kuluessa.


      • Raamatun Pyhä Sana
        Ei voida kirjoitti:

        Katsoa kuka on oikeassa,koska nämä asiat tapahtuu miljoonien vuosien kuluessa.

        Olet oikeassa. Tällä verukkeella voimme levittää Sanaa Raamatusta koska kukaan ei voi todistaa sitä vääräksi.


    • tieteilijä

      EurAasian manner pyörii ympäri ja jännityksiä kertyy kallioihin, joita sitten purkautuu aika ajoin. Suomen kohdalla kehänopeus lienee n. 4 cm/vuodessa,. Vastaava lienee Jpaninkin kohdalla eli järistys kerran 100 vuodessa näyttää olleen ja siirros 4 metriä kerrallaan. Seuraavana voi olla vuorossa Alaska, mahdollisesti 5 vuoden päästä. Pohjois Suomeen tulenee siis maanjäristys tuon arvion mukaan mahdollisesti 15 - 25 vuoden päästä, jollloin voi muodostua uusi Kevon kanjoni tms.

    • Tuomiojan Eki

      Jumalan tuomio kohtaa pian maanpiiriin!

    • Ei mitään uutta

      Järistyksiä on ollut aina,maanjäristys on yhtä luonnollista kuin ihmisen hengitys.
      Hullut ihmiset yrittää vääntää tästä väenväkisin jotain elämää suurempaa draamaa.

    • denari
    • sgergewrg
    • kerty

      Syynä voi olla atomivoimalat!
      Näyttää atomicholokausti edenneen ainakin merenrantakaupungissa, sillä asfatin kivet poksahtelevat polkuoyörän nastojen alla n. 10-25 kpl/ 25 metriä. Syynä atomivoimaloista vuotavien säteilyjen muuttuminen merenrannalla ja asfaltin hiilen kautta alkuaineita muuttavaan muotoon ja poksaukset siten kemiallisia palamisia. Bariumin käyttäminen palon sammutuksissa saattaisi auttaa atomipalotapauksissa. Kellareiden vaikutukset näkyvät siteen, että kellarin sijaitessa meren puiolella ei poksauksia kuulu juuri ollenkaan. Myös syvät ojat merenrannansuuntaisen tiev vierillä näyttää torjuvan muutokse ja kivet eivät poksahtele .Voisi siis torjua atomipaloa kaupungeissa tekemällä rannoille syvät kuivat kaivannot, joissa riittävän luja kate, ettei tulisi niiden takia onnettomuuksia.(Riittävä leveys ja syvyys torjuisi kallioiden kautta kulkevat säteilyt.
      Räjäytysonnettomuudet voivat olla muuttuneiden kallioiden räjähtelemisiä! Mutta nuo voi testata kokeilla! Pakkanen ja suuri kuumuus antavat ensinäytteet räjähtelemisistä, jos kiviä rasittaa puristimissa tai ajelee melumittari/mikrofoni asennettuna nastoitettuu polkupyörään!

    • hohhohhoooo

      paavolanpetrin aivopiereskelythän ne rulessi :D .. taitaa olla hoidon tarpeessa

    • attonaatto

      Yes totuus rulettaa.

    • turkissa

      Kohta on kiire pelastautua.

    • sovetski
    • aikke

      Pian paukkuu.

    • Ei ole uskatamisesta kiini,tiedämme se että meidän vapautuksemme on lähellä,tästä pimeyden maaikmasa,luomakuntakin huokaa jumlanlasten pääsyä vapauteen,on kuin synnytys kivuissaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe