ns. "varttikatto"

oamkotiasuja

Ostimme v-93 v76 rakennetun omakotitalon. Kyseisessä kohteessa ns. mineriitti kate tai senajan hitti tuote "vartti" levy tais olla silloisen partekin tuote, sisältää sitä vihattua asbestia, Kymmenen vuotta sitten puhdistutin ja maalaututin, nyt olis sama arbeti edessä. Vieläkö kannattaa vai pitäiskö uusia koko kate? Ihmeen hyvin ovat levyt kestäneet, muutamia vain halki. Talon pinta-ala 117m2 eli alle silloisen aravarajan 120m2.

Rannilan ja ruukin sinkityt teräskatteet kustantaa about 15.000 asennettuna, alusruoteitten kanssa.

Nykyinen katto ei vuoda mistään, mutta kosmeettisesti ruman näköinen kkun harmaa perusväri puskee punaisen pintavärin alta esiin.

55

7222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katto ammattilainen

      Usko tai älä niin se katto on jo sitten menetetty !
      Jos se katto on jo kerran maalattu 10-vuotta sitten niin ei sitä luotettavasti enään kukaan Sulle tule maalaamaan uudestaan ! Tosin tällä alalla on niin monta epärehellistä yrittäjää että maalaavat sen sun katon vaikka olis lumetkin vielä katolla. Alkuperäisen varttikaton voi nykyaikaisilla maaleilla maalata, mutta ammoisina aikoina maalattua kattoa ei kyllä enään kannata maalata uudestaan. Todennäköisyys että uusi maali pysyy kiinni siinä vanhassa maalissa on häviävän pieni. Toisaalta voithan uhrata rahojasi 3000€ uuteen maalaukseen ja ensi talven jälkeen kun ne hilseilee sieltä alas niin sitten laittaa sen 15000€ siihen uuteen kattoon ! Nykyaikaisilla maaleilla maalatut katot voi maalata uudestaan seuraavan 10-15-vuoden päästä mutta 10-15-vuotta sitten maalatut katot on jo menetetty.

      • 57v

        Kiitos asiallisesta vastauksesta! samoilla linjoilla minäkin olin, tulipahan kuitenkin kysyttyä asiaa ammattilaisilta. Uuden katteen tekijä tulossa ensi viikolla katsastamaan katon ja väsäämään sitten tarjousta.

        15.000e kattaa myös uudet otsalaudat, piipun pellitykset, lumiesteet, tikapuut, rännit ja syöksytprvet, joten paljon työtä ja tarvikkeita mahtuu hintaan, niin ja vanhan katteen purun ja poiskuljetuksen. Tai siis naapurilla kustansi tämän, soitin samaan firmaan. Hintaa alentaa 6000 e kotitalousvähennys.


    • Katto ammattilainen

      Oikea hinta tuollaisessa urakassa olis 100€ / m2 sis alv 23%
      Kannattas kysästä muutamalta muultakin tarjouksia !
      Et maininnut uutta aluskatetta ? kai sekin kuuluu tuohon 15000€ ?
      Ei se ole tyhmä joka pyytää liikaa vaan se joka maksaa liikaa !

      • 57v

        Aluskate sisältyi hintaan naapurilla. Jos ajatellaan, että pohjapinta ala 117m2, niin harjakatosta kertyy neliöitä helposti 150-160m2. Näin ainakin pers tuntumalta ajateltuna. Tarjousta varten otetaan mittanauha käteen ja mitataan pituun ja leveys lappeesta x2.

        Naapurilla työhön meni 2 työpäivää, neljä asentajaa , yksi peltiseppä, yksi "kourumies", näki jotta eivät ollet ensimmäistä kattoa tekemässä.

        Saatan toki pyytää tarjouksia muiltakin.


    • Magnus Ondulinesta

      Voit myös asentaa Onduline kuitubitumikatteen Varttikaton päälle. Voit tehdä työn itsekin ja 0,95x200 cm levyjen asennus käy näppärästi. Katso www.onduline.fi

    • tiilikainen r765

      Hirveä tuo hinta, 15000 euroa pienestä ja helposta remontista ! Mikset tee itse, talkoot pystyyn ja katto vaihtoon. Me tehtiin just vastaavillla lähtökohdilla olevaan taloon kattoremppa, vartti pois ja pelti tilalle.
      -pellit
      .piipun pellitys (asennettuna)
      -rännit (asennettuna)
      -päätykolmiopaneelit
      -ikkunapellitys
      -otsalaudat
      -aluslaudat
      -seinien kaikki paneloinnit ( talo osin tiiliverhoiltu )
      Lape 18x 6m (noin)
      Hintaa rempalle tuli 7500e sisältäen tukun työvälineitä joita ostin remonttia varten,kompura runkonaulain,puukkosaha yms.
      Ei ne katontekiät ole NASAn raketti-insinöörejä,homma on helppo ja kattoremontista suoriutuu varmasti kunhan lukee ohjeet huolellla ja tekee tarkasti kaikki vaiheet. Niin,vanhat varttikatteet sain tuupattua tutun mökille saunan katoksi,niiden hävitys olisi kustantanut n 600 euroa lisää.
      Budjetista jäi varoja talven lomareissua varten,10.000 oli oma alkup arvio.

      Ja vielä sananen näiden liikkeiden ammattitaidosta. Jos joku täällä Oulun seudulla sattui huomaamaan niin alan suurin tekijä etsi keväällä kattotyön tekijöitä MOLin sivuilla, "aiempi kokemus ei välttämätön". Polttipa eräs firma rivitalonkin ja vielä lumiesteiden asennuksen yhteydessä...

      Tässä vaihtoehto mietittäväksi, ymmärrän toki että kaikilla ei ole aikaa,viitseliäitä kavereita,terveyttä tai massia löytyy.

      • remppajaa

        mikä pelti??


    • REMONTIN KESTO 2vko?

      kauanko mahtoit tehä tota hommaa??tais pojalla jäähä vähennykset käyttämättä..

      • KATE-PRO kokemuksia?

        mikä tää kyseinen firma,oltiin tehty urakkasopimus niin kate-pron myyjä yritti alkaa tekeemään tarjousta ja sano että kukaan ei tee näin halvalla.meille se hinta ei ollu tärkein muutenkaan pyyettiin myyjää poistumaan monta kertaaki.kilpailutettiin ja otettiin keskihintanen tekijä.kertokaapa ihmiset miten teillä menny katon parannustyöt.


      • aljohin5

        Katto kuntoon vaivottamasti!www.peltiveljekset.fi


      • Töissä ko. firmassa
        KATE-PRO kokemuksia? kirjoitti:

        mikä tää kyseinen firma,oltiin tehty urakkasopimus niin kate-pron myyjä yritti alkaa tekeemään tarjousta ja sano että kukaan ei tee näin halvalla.meille se hinta ei ollu tärkein muutenkaan pyyettiin myyjää poistumaan monta kertaaki.kilpailutettiin ja otettiin keskihintanen tekijä.kertokaapa ihmiset miten teillä menny katon parannustyöt.

        Pohjois-pohjan ja lapinläänin sekä eteläsuomen alueella toimiva vesikattojen remontointiin, sekä julkisivujen maalauksiin erikoistunut yritys. asentaa weckmannin peltiä. tekee ns. "avaimetkäteen" periaatteella. perustettu 2009.


    • koskelo & tölli

      minä ainakin varoisin monestakin syystä
      - firma tehnyt paljon tappiota, voi kaatua milloin tahansa
      - älä maksa mitään ennakkoon
      - nimi koskelo pelottaa kovasti, tosi huono maine ja historia
      - omistajilla ei mahdollisuutta rahoittaa firmaa
      - kaupan teko hyvin kyseenalaista niin kuin esimerkki yllä kertoo

      • Raporttipaljastaa

        Ostin raportijn kyseisestä yrityksestä, näin suosittelen tekemään kaikista firmoista, joita epäilee. Kate-pron raportti ei ollut ruusuista luettavaa. Omapääoma menetetty, velka kasvanut rajusti 27000:sta 123 000 euroon yms. En maksaisi käsirahaa kyseiseen yritykseen missään tapauksessa, mutta tämä on vain minun mielipiteeni. Otteita raportista kopioituna "Maksuhäiriöriski on keskimääräistä selvästi korkeampi. Perinteinen maksuvalmius current ratiolla mitattuna on heikko. Yrityksen rahoituspuskuri on hyvin pieni toimialan mediaanitasoon verrattuna. Kate-Pro Oy:n vakavaraisuus on omavaraisuusasteella mitattuna heikko (-162,7 %). Yrityksen oma pääoma on pääomalainatkin omaan pääomaan lukien alle puolet osakepääomasta. Yrityksen velkarasitus on pääomarakennemittareiden valossa huomattavan suuri". Jokainen ostaja arvioikoon itse voiko tähän firmaan luottaa, itse en alan talouspuolen ammattilaisena uskaltaisi ostaa. Jos sattuisin tavaran ja työt saamaankin niin riski on, että jos jotakin sattuu niin tämä yritys ei ole silloin ehkä enää pystyssä vastaamassa takuista ja velvoitteista.


    • ihan tyytyv.

      Meille tuli uusi vesikatto Kate-pron kautta, eikä ole pahaa sanottavaa. Työ kävi sujuvasti ja ammattitaidolla, ja lopputulos oli hieno. Otettiin ensin rahoitus, joka kuitenkin muutettiin pankkilainaksi, koska se tuli edullisemmaksi, ja pystyttiin yhdistämään entiseen lainaan. Hinta samassa suhteessa kuin naapurn teettämä katto Katto-Optimalilla. Ei moittimistat tosin hänelläkään. Kallista, mutta nyt on katto pään päällä, ja tön tapahtui ammattitaidolla, ei olisi ollut mahdollista tehdä omana työnä tai pimeänä työnä jollakin tuttavalla.

      • tollijone

        toivottavasti ei ilmene mitää asennusvirheitä yms, koska voi olla, että takuuta työllesi ei enää ole, jos firma menee nurin velkavaikeutensa kanssa.


    • käteisellä?

      Tein tilauksen Kate-Prolle. Kauppasopimuksen lisäksi täytyi täyttää ja allekirjoittaa OP-Pohjolan rahoitushakemus/-sopimus. Mitähän tuo sopimus käytännössä tarkoittaa, jollen aio ottaa ko. pankista rahoitusta. Meneekö joka tapauksessa laskutuspalkkio 7,- ? Mihin muuhun rahan menoon siinä sitoutuu?

    • Varoituksensananen

      Hyvä nimimerkki "käteisellä".
      Toivottavasti tiedostit minkälaisen riskin otit, kun ostit yritykseltä, joka on näin huonossa kunnossa. Voi olla, että takuuta asennuksellesi ei ole, koska talousraportti näyttää, että yritys voi kaatua milloin vain. Myös tavaroiden ostaminen voi olla kate-prolle vaikeaa, koska toimittajat eivät kovin helposti luota tällaiseen yritykseen enää.
      Toivottavasti sait kotimyyntiasiakirjan ja voit halutessasi peruuttaa kaupan, jos myyjä otti sinuun yhteyttä eli aloite kauppaa tuli myyjältä.
      Toivottavasti et ole maksanut mitään etukäten, koska pahimmillaan et saa tuotteita ja palveluita, mutta rahasi jäävät konkursipesälle, jos kate-pro kaatuu.
      Suosittelen lämpimästi ostamaan yritykseltä, jonka taustat kunnossa, oli se yritys minkä niminen sitten tahansa.
      Riskejähän jokainen saa toki ottaa elämässään sellaisia kuin haluaa, mutta onpahan sinua ainakin varoitettu.
      Jos et usko niin aloita esimerkiksi vaikka siitä, että tarkista toimitusjohtajan ja muiden johtajien koulutus tässä yrityksessä. Luotatko yritykseen, jonka johdolla ei ole koulutusta alalle, myyntitaitoja sitäkin enemmän kyllä ja kauniita puheita.

      • Tarjousta en edes avannu

        varokaa hyvät ihmiset näitä suhareita. Kuinka monta tuli vedätetyksi Ecolator suomi oy:n aikana paskapuhdistamoilla. Samat herrat suheeraa.


    • ilmari 65

      bitumiliuosta 50litraa,dieseliauton jäteöljyä 23 litraa,tärpättiä 11 litraa 200m2 350eur,ensin kiepsautin teräsharjalla 1980 laitetusta varttikatosta sammaleet pois.seuraava käsittely 30 vuoden kuluttua,95 vuotiaana,jos pysyn katolla.

    • kainuulainen56

      oli mollin sivuilla kate pron työpaikka ilmoitus eipä kannata hakea paikkaa mita olen lukenut nyt näiltä sivuilta oli aika nekatiivistä palautetta itsekin yritäjänä toimivana noin.180 kattoa,katon korotuksia tehneenä

    • kattoapina66

      kate pro kuva galeriasta huomasin että katto töitä tehdään tikaiten avulla se on työturvallisuudun kanalta lainvastaista vain yhdessä kuvassa näkyi jonkin laiset telineet jos jotain sattuu sattaa olla vaikeuksia tapaturma vakutuksen kanssa.

      • jep

        Ei ole lainvastaista jos asentajat tekevät toiminimellä kuten kateprolla. Se on sitten yrittäjän omalla vastuulla pysyä katolla.


      • Taptap1
        jep kirjoitti:

        Ei ole lainvastaista jos asentajat tekevät toiminimellä kuten kateprolla. Se on sitten yrittäjän omalla vastuulla pysyä katolla.

        Kate-pron edustaja tulee tekemään tarjousta tarjousta kattorempasta. Otanpa tutun kirvesmiehen mukaan, joka on itsekin kattohommia tehnyt ja vielä enemmän nähnyt.

        Lieneekö yrityksellä töistä pulaa kun pitää soitella mahdollisille asiakkaille? Tällä kertaa tartuin syöttiin, koska ensi keväänä on tarkoitus kattoremontti tehdä. Rupesin tosiaan etsimaan yritystietoja netistä ja tässä ketjussa joku haukkui Kateproota konkurssikypsäksi firmaksi. Mikähän lienee nykytilanne?


    • tilaajavastuu.fi

      Katsokaapas tiedot tilaajavastuu.fi sivuilta = Mikäli yritysten tiedoissa on merkintä OK pitäisi yrityksen tiedot olla silloin kunnossa. Esimerkiksi moni isännöitsijä katsoo nykyisin kyseisiltä sivuilta firmojen tiedot koska ne ovat helposti sieltä katsottavissa.

      Mikäli yrittäjät toimivat rehellisellä pohjalla ovat he useimmiten rekisteröityneet tilaajavastuu.fi palveluun, tilaajavastuu.fi hakee firman tiedot automaattisesti ja pitävät niitä ajantasalla!

      Kuluttajalle yrityksen tietojen haku kyseisessä palvelussa on ilmaista!

      • huolettaapikovasti

        Katsokaapas mikä kasvu henkilökunnassa lyhyellä aikavälillä. kaikki uudet henkilöt tietty heti johtajiksi ja päälliköiksi. Näin talousammattiaisena voin sanoa, että jos ennestään firma on ollut huonossa talouskunnossa niin näiden nimitysten jälkeen konkurssi lienee täysin selvä asia. Tietenkin uudet johtajat ovat voineet sijoittaa summia firmaan saadakseen hienon tittelin, mutta ehkä niin hölmöjä hekään eivät ole. Mielenkiinnolla odotamme uusia talouslukuja. Tuskin näkee seuraavaa tilinpäätöstä. Varokaa ihmiset tätä firmaa, se on minun kokemukseni mukaan järkevää. Pahinta olisi maksaa etukäteen jotain. Ne rahat voi mennä kankkulaan ja syvälle.


      • historian toistoa
        huolettaapikovasti kirjoitti:

        Katsokaapas mikä kasvu henkilökunnassa lyhyellä aikavälillä. kaikki uudet henkilöt tietty heti johtajiksi ja päälliköiksi. Näin talousammattiaisena voin sanoa, että jos ennestään firma on ollut huonossa talouskunnossa niin näiden nimitysten jälkeen konkurssi lienee täysin selvä asia. Tietenkin uudet johtajat ovat voineet sijoittaa summia firmaan saadakseen hienon tittelin, mutta ehkä niin hölmöjä hekään eivät ole. Mielenkiinnolla odotamme uusia talouslukuja. Tuskin näkee seuraavaa tilinpäätöstä. Varokaa ihmiset tätä firmaa, se on minun kokemukseni mukaan järkevää. Pahinta olisi maksaa etukäteen jotain. Ne rahat voi mennä kankkulaan ja syvälle.

        tuo Kimpimäki oli aiemmin ecolaorilla, sitten kattoremonteja myymässä, konkurssi tuli siellä cube-elementsillä. Käykö niin, että samalle miehelle sattuu sama uudestaan? Toivottavasti asiakkaat ei nyt menetä rahojaan, sekä urakoitsijat


    • paskan myivät

      kate pro heh heh hehheeeehhee voi jee älkää menkö halpaan,,,,minä menin,,,sokeakin osaa paremmin kun ne äijjät,,,

      • SUKI SUKI

        erittäin hyvin sanottu siellä,,,ÄLKÄÄ MENKÖ HALPAAN,,,,,


    • seppo nurmijärvi

      kate pro ottaa kermat päältä ja aliurakoitsija hoitaa työt materiaaleineen.

      • polliissi

        onks tuo Tölli sama joka oli ecolatorilla ja sitä epäiltii mm henkilökunnan salakuuntelusta? joku poliisitutkintaki siitä taisi olla


      • taloustohtori

        kate pro ei ehkä edes pysty ostamaan tavaraa mistään, ainakin jos katsoo noita firman talouslukuja


      • TJ läks
        taloustohtori kirjoitti:

        kate pro ei ehkä edes pysty ostamaan tavaraa mistään, ainakin jos katsoo noita firman talouslukuja

        Nyt vaihtui taas toimistusjohtaja, kolmas nuorimies jo samalla pallilla vuoden sisään. kaikki on tietysti kunnossa, enhän minä sitä tarkoita, kunhan ihmettelen. Ehkä se on tätä modernia kierrätystä. kait uudella toimitusjohtajalle on niin mahtava koulutustausta, että kannatti vaihtaa parempaan. Eikä vanha tj mitään karkuun lähtenyt, ei tietenkään, miksipä hyvästä firmasta karkuun tarvitsisi lähteä. on nämä uskomattomia veijareita, ja jotkut hölmöt näiltä ostaa tavaraakin, lienee jo holhouksen alla suurin osa ostajista, kun eivät taustoja tutki yhtään


    • Ottaakko..?

      Liekkö kellään mitään ajankohtaista tietoa kate-prosta?
      Heinäkuussa tulisivat katon laitamaan..

      • kattomies

        missäs päin suomea kate proon remppa tulossa ?


      • Suuntima..
        kattomies kirjoitti:

        missäs päin suomea kate proon remppa tulossa ?

        Itä-Suomessa, Joensuun suunnalla..


      • riskipeliä

        pyydä nyt hyvä mies kirjallisesti firman talousluvut. Toivottavasti et maksanut mitään etukäteen. Riski, että firma kaatuu on suuri, silloin menee rahasi (jos maksoit ennakkoa) ja takuille saat heittää hyvästit. Kannattaa myös tarkistaa kuinka hurjasti maksoit ylihintaa, ota heti pari vertailevaa tarjousta. Lue myös kommentit samojen miesten edellisesta firmasta eli ecolatorista. Aika hurjaa oli sotku sielläkin


    • MaanMatonen.fi

      Lähes 3-miljoonan tulosta voittoa vähän yli 100-tuhatta euroa kattoalalla on kyllä todella surkee! kertoo vaan siitä että riskejä kaihtamatta painetaan pitkää päivää ja yksikin käppi niin homma on sitten siinä.

    • hajala

      moikkelis juuri kävi kyseinen kate pro koti käynnillä ja väkisin oisi pitänyt ostaa katto 13333e ja sain 1 päivän aikaa miettiä siis oikeesti en ollut moista edes suunnitellut mutta soittivat ja sanoin että voihan sitä tulla vilkaisemaan kotio päästyäni yks heppu oli jo katolla aika touhuu :(

      mikä tää firma sit on ja otanko katon sieltä katto pitäisi kyllä uusia mut en sit tiiä

      • Kattomies

        Hajala, saitko jo tekijän katollesi? Törmäsin ketjuun vahingossa googlen kautta
        Olemme Halikosta käsin toimiva vesikattoalan yritys ja jos tarvetta, voin käydä urakkakatselmuksen ja saat sähköpostilla tarjouksen joka voimassa 6kk.
        Meillä niin päin, että asiakas palaa asiaan jos kiinnostaa, ei myyjä :)
        Tilaajavastuu.fi ja Luotettava Kumppani -jäsenyritys
        [email protected]


    • maksumies 13

      Varttikate on asbestia jätemaksu on aikamoinen huomio että kattourakoitsia
      huolehtii entisen katon jätteestä ja Kaatopaikka maksusta.
      kateaine on painavaa kertyy muutama tonni jätettä

    • kunnostaa pitäs

      Varttikattosi kannattaisi pestä ja maalata ! Peltikatoksi muunnettuna pitää sellaista meteliä sateella ettei unista tule enään mitään. tietenkin maksaa vielä kolme kertaa enemmän kun maalattuna ja hiljaisena.

    • mhelt

      Hajala. Missä päin asut. Missä pro on nyt kierellyt. Todella omituista kuulla ja valitettavaa että myyjä on mennyt ominpäin katolle ilman sinun läsnäoloasi. Itse olen kattomyyjä eri firmasta eikä toimintatapamme ole tälläinen ainakaan omani. Tämä ei ollut salaisuus että olen myyjä erifirmassa. Mieluummin olen rehellinen ja otan palautteen vastaan kasvotusten sekä kuuntelen itse asiakasta niin paljon kuin mahdollista. Laittaisitko vaikka s.postia jos herää kysymyksiä tiiän monia firmoja eikä omanikaan kaikkien mielestä ole paras itse tykkään ja on muitakin firmoja kun me jotka osaa hommansa. [email protected] laita tohon viestiä jos kaipaat mitä tahansa neuvoa.

    • On niitä muitakin :)

      Kate Pro-firma teki meille vähän aikaa sitten kattoremontin.
      Jälki oli kyllä hyvä kun se lopultakin saatiin tehtyä, mutta sitä remonttiporukkaa sai ootella kuukausia ja aikataulu venyi peräti 4:llä kuukaudella annetusta aikataulusta.
      En suosittele, en todellakaan koska aikataulut ja mikään sovittu asia ei pitänyt ja jos en olisi pitänyt puoliani, niin olisin maksanut jopa ylimitatusta kattopellistä.

    • pohojosen poeka

      Kate-Prota pyörittää samat huijarit, kun ecolatoria ja lämoöluxia.
      On härskiä touhua. Yrittäjäasentajilla maksatetaan kaikki tarvikkeet, kun on ensin virheellisesti annettu tietoa urakkahinnoista. Laittaisi nyt joku stopin tohon rikolliseen toimintaan.

      • Exorja

        Niin ja nämähän on koko sikariporras L positiivisiä..


      • katteeksi

        Lämpölux laittoi ikkunat ja autotallin oven ja nyt vielä tiilikaton pesun ja maalauksen Kate pron toimesta. Vanhempiani höynäytettiin aivan kuus nolla katto homma maksoi 8000€ kolmen päivän homma ikkunat 15000€ parin päivän homma ja autotallin ovi 3300€ päivän homma. Aivan sika hintaisia nuo urakat olivat kun eivät vanhukset ymmärtäneet kysyä ensin pojaltaan että kannattaako moisiin ryhtyä. Nyt he surkuttelevat että ei olisi pitänyt päästää kaupparatsuja edes sisään kun puhuivat pyörryksiin. En suosittele kenellekkään näitä puoskareita.


      • Sokkelinkivittäjä
        katteeksi kirjoitti:

        Lämpölux laittoi ikkunat ja autotallin oven ja nyt vielä tiilikaton pesun ja maalauksen Kate pron toimesta. Vanhempiani höynäytettiin aivan kuus nolla katto homma maksoi 8000€ kolmen päivän homma ikkunat 15000€ parin päivän homma ja autotallin ovi 3300€ päivän homma. Aivan sika hintaisia nuo urakat olivat kun eivät vanhukset ymmärtäneet kysyä ensin pojaltaan että kannattaako moisiin ryhtyä. Nyt he surkuttelevat että ei olisi pitänyt päästää kaupparatsuja edes sisään kun puhuivat pyörryksiin. En suosittele kenellekkään näitä puoskareita.

        Noita kaupparatsun uhreja on nähty monta. On eläkeläisiltä viety säästöt kun on luxin ja kateproon myyntitykit vetässy kunnon provikat. Miten katon pesu ja maaalus voi maksaa 32€/m2 kun samalla hintaa saa uuden katon? Ikkuna asennus 300€/kpl kun siihen menee yks tunti työtä per ikkuna? Kusetusta koko homma!


      • Vedätys

        32€ neliölle? Tuolla hinnalla saa uudet tiilet katolle asennettuna! Älkää sortuku näihin huijauksiin.


    • i00000000i

      Vanha varttikatto alle ja pelti päälle.

      • Katoilla_vuodesta_1985

        Menee silti asbestityöksi. Kiinnikkeiden maksimi määrä 6 kpl ilman asbestityölupaa.


    • jouko1234

      Tarvitsee asbestipurkuun liittyvät luvat, myös asiakkaalla on ilmoitus vastuu työstä.
      Ja sanktiot ovat mittavat ilman lupia. Ympäristörikos.. yms mukavaa.

    • Pilipalix

      Kattofirma mollaa toista saadakseen itse asiakkaita. Trollausta.

    • varttii

      varttikattoa ei saa enää pestä painepesurilla

    • ööööööööööööööööööö

      kyllä kolme vuotta sitten teki katepro katon nyt katto vuotaa että tämmösiä ammattilaisia ne on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe