Aikanaan kadonnut

ex-forssalainen-

Leinosen Katariinaksi mainittu henkilö, ehkä 1995, tunteeko kukaan ja löydettiinkö koskaan ??

38

10108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sl

      Ei ole löydetty. Katosi Forssassa, tiliä ei käytetty katoamisen jälkeen, luultavasti henkirikos. Ilmoittakaa, jos tiedätte jotain.

    • vielä:

      Lainaus suomi24:

      forssasta pojjaat
      11.12.2009 19:12

      Ei ollut kyl tekijän ainoa uhri.kyllä poliisi on tekijän tiennyt jo vuosia.mutta kun ei pysty todistamaan mitää,
      Samainen tekijä itki kerran olkapäätäni vasten ja myönsi liinaharjan ja sen forssasta kadonneen katariinan tapot.Säikähti sit sanomaansa ja veti sanansa takas. mut monille se on sitä samaa jauhanu kun pää on ollu jäässä.tiedä sit.mut mä ainakin uskon.ja olisiko ollut vuosi 2003 kun se tappoi yhden narkkarin forssassa ja siitä joutu istumaan törkeänä pahoipitelynä ja kuolemantuottamuksena,samoihin aikoihin se lähti kaverinsa kanssa eurooppaan kai kamaa hakemaan,vaan se palasi ja kaveri vieläkin kateissa.auto sentään löytyi ruotsista.ja nyt se sai sit 13vuotta linnaa turussa tehdystä kaksois-surmasta.
      Eli se kaveri olis kyl kykenevä tollaseen liinaharja hommaan.ja turun toinen uhrikin oli nuori nainen.

      • SIISMITÄ

        Tää forssasta pojjaat kommentaattori on kyllä pahasti hakoteillä. Joutas saada syytteen puheistansa. Hippi muuten inhoaa kamaa, ei haluu olla tekemisissä. On yleisessä tiedossa et hippi on lusinut toisten tekemiä juttuja ja kuulin et toi turun hommakin olis osittain syntipukkina olemista. Saiko siitä rahaa vai miks lähti lusiin.


      • Anonyymi
        SIISMITÄ kirjoitti:

        Tää forssasta pojjaat kommentaattori on kyllä pahasti hakoteillä. Joutas saada syytteen puheistansa. Hippi muuten inhoaa kamaa, ei haluu olla tekemisissä. On yleisessä tiedossa et hippi on lusinut toisten tekemiä juttuja ja kuulin et toi turun hommakin olis osittain syntipukkina olemista. Saiko siitä rahaa vai miks lähti lusiin.

        . No nyt meni paksuksi, Hippikö se itse on käynyt täällä kommentoimassa kun taisi päästä vapaaksikin just 2017. JS ei todellakaan ole istunut kenenkään puolesta, päinvastoin, istunut liian harvoista teoistaan. Oli Forssassa asuessaan todella vaarallinen ja ennalta arvaamaton tapaus, jolle ei voinut kääntää selkäänsä. Muutti sitten vähän ennen näitä tappoja turkuun. Tunsin tyypin erittäin hyvin, pyörittiin osin samoissa porukoissa, vaikkei mitään "moikka" tuttuja enempää oltukkaan. Tervejärkistä etäisyyttä pidin. Huumeita ei ehkä käyttänyt, mutta viinaa senkin edestä. Turun kaksoistapossakin oli kyse siitä, että naisuhri oli viemässä viinapulloa mukanaan, se riitti hipin mielestä kuolemantuomioon, toinen meni siinä samaan vaivaan. Nykyisin maalailee tauluja pääkaupunkiseudulla ja naiset fanittaa facebookissa. Toivottavasti oli, ja on vieläkin, tosissaan kertoessaan lehdille että on nyt muuttunut mies. Se vaan että päänsisäinen mekanismi hallitsemattomaan impulssiivisuuteen ja aggressiiviseen käytökseen ei parane itsestään, tai pelkällä ajatuksenkaan voimalla, niin toivottavasti psykoterapiat on käyty ja korkki on pysynyt visusti kiinni. Tähän Liinaharjan tapaukseen ei näemmä liity, mutta tietojen, tai juorujen mukaan, olisi voinut liittyä alkuperäiseen NBK jengiin Laten ehdoilla.


    • Nooraleena

      Voisiko joku kertoa lähemmin tuosta Katariinan katoamisesta? Se oli muistaakseni aamupäivää, kun hävisi johonkin?

      • ex-F

        Jos tämä nainen katosi Weturista? Niin "O" sanoi että on haudattu Toronsuolle.


      • Marileena

        Hei muistaisin jotta oli helmikuun loppupävinä vuonna 1996.

        Joki oli ainakin silloin jäässä ja muutenkin erittäin kylmää aikaa.
        Maanantai iltana nähtiin viimeisen kerran mikäli muistan oikein.

        Surullista kun ei ole koskaan selvinnyt ainakaan virallisesti.


    • Josoisinpoliisi

      Forssan poliisi niin tumpelo että en ihmettele että miksi mikään asia ei selviä täällä tuppu kylässä.

    • alleenni

      pitää kyllä tuntea suokin - ei sinne kuka tahansa lähde - kai........

    • epäiltynro1

      empä minä ainakaan usko ainakaan liinaharjan enkä kyllä katariinankaan juttuihin hipin liittyvän.
      liinaharjalle mulla on oma epäilys ja sitä kohtaan joskus löytynytkin jonkun sortin todisteita mutta ei riittävästi.
      itse kierrän koko tyypin kaukaa ja jos kapakassa yrittää tungea samaan pöytään,passitan heti eri osoitteeseen.
      täällä tyypillä myös jokseenkin tuota pedofiilin vikaa,
      niin tuollainen ihminenhän ei samassa pöydässä mun kans istu!!

      • hyi tuhma

        Hipp:n sukuako syytät ?


    • 113355

      Mikä hippi siihen sitten liityis?

    • epäiltynro1

      siis nimen omaan en usko että se on hippi joka noi tapot on tehny!!

      • V.s

        Ei varmastikkaan ole hippi syyllistytnyt noihin. Miten te kehtaatte syyllistää. Saisitte hävetä.


    • hyi tuhma

      uskot omaan syyllisyyteesi ?

    • kigtff

      Siis onko siihen joku Hipp muka liittynyt?

    • Jamppamari

      Onko joku isokenkäinen tämän katoamisen takana, kun ei mistään löydy mitään infoa?!

      • Anonyymi

        Villi veikkaus , Sarin katoamiseen liittyy ihan Tammelan oma ”eliitti”.


    • kyllästynyt....

      miten ollaan taas vaan siivottu asiat maton alle? missä tyttö on? jos toronsuolla, onko poliisi koskaan viitsinyt etsiä sieltä? OIKEUTTA UHRILLE!!!

    • CSI

      Aikanaan Poliisi-tv:ssä kerrottiin, että poliisi tietää syyllisen. Kun ruumista ei löydy, niin tekijää ei saada vastuuseen.

      • .

        CSI, ei kerrottu.


      • lintubonkari

        pien onkelma varmaan poliisillakin on sillä tuo torron suo on iso eteläsuomen isoin ja uskon heidän tarkistavan moiset vihjeet... ja se on luonnonsuojelu alue ja alue on myös kansanpuistona joten bonkaamaan vain suolle, mitä sielyä sit löytyykin


      • POLPOheristelee

        Suomessa ei tarvitse löytää ruumista, jotta voidaan antaa esim. taposta tuomio.
        Muuten, minäkin tiesin erään Hippin kouluaikoina kauan sitten. Muistan etunimenkin.


    • minä.

      Tunsin, mutta ei tietoa löytymisestä

    • RobertRessler

      Voiskos joku tapauksen tunteva kertoa jotain tästä tapauksesta, kun tietoa ei ole missään tarjolla? Kertois vaikka, että koska on tarkalleen ottaen kadonnut, mikä vuosi, kuukausi, päivä ja kellon aika. Mistä on kadonnut... oliko ollut baarissa iltaa viettämässä, oliko liftannut...?

    • Huikankehällä

      Onko se totta että JMS epäillään, vaikka vain huhua. Oliko nuorempana JMS vaalea, kiharanlainen tukka. Kuvasta nyt katellut et pulipää.

    • Tintsukka

      Tiesin Katariina Leinosen, eikä Sari Liinaharjan ja hänen surmansa välillä ollut montaakaan vuotta.Nythän tutkitaan Piia Ristikankareen katoamista.Piikkiö, Tammela ja Forssa,kaikki lähellä toisiaan.Istuin vuosi Sarin katoamisen jälkeen erääseen autoon, hieman humalassa.Äijä laittoi kätensä heti polvelleni ja sanoi olevansa Turusta, ettei kukaan kuulemma sitten tiedä.Hän lähti viemään minua samaan suuntaan mistä Sari aikanaan löytyi.Pääsin puhumalla kotiin.Auto oli valkoinen Volvo.Minulla on hyvä vaisto ja tiedän asioita ennakolta, silloin jotenkin napsahti, että tuo mies tappoi Sarin.Hän oli likainen ja tunnistaisi hänet vieläkin.Poliisille olen ilmoittanut sekä Forssan että Turun,ei mitään vaikutusta.Nyt todella toivon, että Piia Ristikankareen jäännökset löytyvät, ja että tämä murhaaja vihdoin tulisi tunnontuskiin.Uskon vakaasti, että Saria ei Forssa-asunnot surmannut.Uskokoot muut mitä lystää.

      • Anonyymi

        Sun pitäis ilmoittaa KRP:lle, koska KRP noita juttuja tutkii. Noi paikallispoliisit pistää nää sun ilmoitukset johonkin pöytälaatikkoon, mihin ne myös jää. Tieto vinkeistä ei heiltä liiku KRP:lle.


      • Anonyymi

        90-luvun puolivälissä, en muista ihan tarkkaan vuotta. Forssan torilla oli tapana hengata pe ja la iltaisin/ öisin, sekä pummata autoilevilta kyytejä keitaalle. Osaltani ja kavereiden myös pummaaminen loppui yhteen erikoiseen kertaan. Jälleen kerran pyydettiin kyytiä keitaalle vanhan näköisestä autosta, jossa oli kuskin lisäksi toinen mies. Auto lähti torilta ja vei meidät Koijärvelle ja paikkaan jolla kerrottiin että täältä se Liinaharja löytyi. Ei ollut kiva olo vaan jo paniikki, ja mainitsin että lähellä asuu sukulaisia. Päästiin takaisin Forssan torille, mutta siihen loppui liftaus.


    • Anonyymi

      Vieläkö Forssassa muistetaan tästä jotain? Raisa Räisänen on kovin tunnettu, mutta Leinonen on täysin vaiettu...

      • Anonyymi

        Hmm, ihan totta, tästä ei toimittajat ole tasaisin väliajoin kirjoittaneet ja netin syövereistäkin löytyy tosi vähän verrattuna noihin muihin yllämainittuihin tapauksiin. Valitettavasti itsekään en mitään tiedä ja olin koko tapauksen ihan unohtanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hmm, ihan totta, tästä ei toimittajat ole tasaisin väliajoin kirjoittaneet ja netin syövereistäkin löytyy tosi vähän verrattuna noihin muihin yllämainittuihin tapauksiin. Valitettavasti itsekään en mitään tiedä ja olin koko tapauksen ihan unohtanut.

        No ei sinullakaan mitään sanottavaa ollut.


      • Anonyymi

        Katariina olikin juoppo, eihän heillä niin väliä ole. Itse kuulin joskus 99, erään puliveivarin suusta, että siellä se Katariina on Torron suossa, eikä varmasti löydy.


    • Anonyymi

      Onko Leinosesta uutta tietoa?

    • Anonyymi

      Katariina on julistettu kuolleeksi ja tutkinta on keskeytetty jo aikaa sitten.

      • Anonyymi

        Tietenkin se on keskeytetty, koska nainen katsottiin elämäntavoiltaan "huonoksi". Eihän forssan poliisit yksinkertaisesti osaa, eikä viitsi mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietenkin se on keskeytetty, koska nainen katsottiin elämäntavoiltaan "huonoksi". Eihän forssan poliisit yksinkertaisesti osaa, eikä viitsi mitään.

        ehkä sinä voisit paikata puuttuvia tietoja


    • Anonyymi

      Poliisilla on useita selvittämättömiä henkirikoksia alkaen Kyllikki Saaresta. En tiedä, liittyykö aiheeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1305
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1166
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1051
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      967
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      844
    Aihe