AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Mallorca, Alcudia Pins

Mallorca, Alcudia Pins

7 Vastausta 1 991 Lukukertaa
Olen siis Mallorcalle lähdössä Syyskuussa ja kysyisin, että onko yhtään kokemuksia Alcudia Pins- nimisestä hotellista?
No ,joo,kymmenisen vuotta sitten tuli käväistyä sen hotellin aluella,joka vaikutti kaiken kattavalta,eli alueelta ei juurikaan tarvitse poistua ellei halua.Kaikenlaista tarjontaa oli n.s. omasta takaa.Nämä tiedot ovat sen verran vanhentuneita että ,ei pidä liiaksi kiinnittää niihin huomiota.Koko Alcudian,nyt jo huomattavasti kasvanut, tieno on kaikkiaan tutustumisen arvoinen.
Oltiin tämän vuoden toukokuussa kyseisessä hotellissa. Hyvä hotelli lapsiperheiden lomanviettoon ja plussaa että matala, hienohiekkainen ranta aivan vieressä. Isohkot huoneistot ja iso parveke.

Miinusta ruoka, meillä oli all inclusive paketti ja sitä ei voi suositella. Muuten kiva loma ja mukava iltaohjelma. Viihdyttiin siis ruokaa lukuunottomatta mainioisti! Mukavaa lomaa!
Oltiin Alcudia Pinsissä 2011 huhti-toukokuussa. Kuten edellinen kirjoittaja jo toteaakin, all inclusive oli todella ala-arvoinen verrattuna muihin vastaaviin kokemuksiin. Valikoima oli suppea, lapsille ei ollut erillistä buffettia, esillepano ei ollut erikoinen, mehut kamalan makuisia ym. Lisäksi all inclusiveen sisältyi ärsyttäviä rajoituksia ravintolavarauksien suhteen, eli todellisuudessa all inclusive ei ollutkaan kaiken sisältävä ruoka- ja juomapaketti.
Hotellialue on ihan siisti, muttei mitenkään häikäisevä. Hotellin sijainti on huono ajatellen esim. illallisen jälkeistä näyteikkunashoppailua - kaupat ovat kaukana.
Ranta on lähellä ja se on hienohiekkainen ja siisti. Meitä häiritsi se, ettei alueella ollut rantakatua esim. lenkkeilyyn tai juuri illallisen jälkeiseen kävelyyn ja katseluun.
Lastenallas on yksi monipuolisimmista, jonka olen nähnyt. Eri ikäisen lasten vanhempana häiritsevää oli se, että pienten ei ollut muista altaista näköetäisyydellä.
Meidän perhe ei palaa tähän hotelliin. Muissa vastaavissa kohteissa saa paljon parempaa vastinetta rahoilleen.
Ollaan menossa ensi viikolla sinne viikoksi perheen kanssa. Mitä rajoituksia all inclusive pakettiin sisältyi?
Kerro Mister Mallorca kokemuksia.. Harkitaan perheen kanssa tuota hotellia perheen kanssa ja epäilyttää nuo aiemmat kirjoitukset.
Nyt, kun olen lukenut muiden tuoreita kokemuksia,niin itse menisin kyllä lähemmäksi Alcudian satamaa ja hotellitarjontaa siellä.N.S. järven paikkeilta sataman suuntaan on runsaasti hyviä majoituspaikkoja,suosittelen.Siellä aikoinani itsekin asustin.
Alcudia Pins hotellissa lomailleilta kysyisin ruokakaupan lastenruoka valikoimista. Ollaan lähdössä kyseiseen hotelliin 10 kuukauden ikäisen kanssa. Kannattaako ruuat ottaa suomesta vai saako hotellin kaupasta tuttuja purkkiruokia?
 /   /  /  /  /  / Mallorca, Alcudia Pins

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta