Miehet, runkatkaa ennen treffejä

Valkoreisi..

Hullultahan tuo kuulostaa, mutta helpottaa niitä ja niiden treffikumppaneita, joilla kivekset ovat aivoja isommat.

Mikään ei ole kamalampaa, kuin tissejä ja persettä täristen kuolaava puutteessa oleva jätkä!!

Joillakin treffit ovat yhtä taistelua himoja vastaan ja ajatukset ajautuvat väkisin ihan muualle kuin itse tilanteeseen.

Eli muistakaa ennen seuraavaa kertaa..

21

8590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkkuuuooo

      miks sitte pitäis lähtee koko treffeille?

    • petrinygarddd

      sitten käy helposti niin ettei koko treffit enää kiinnostakkaan

    • näintoiminnäintoimin

      Vanha juttu. Kuka nyt täysillä kasseilla lähtee treffeille varsinkaan naisen kanssa jota himoitsee? Lyhyeksi jää nautinto flaksin käydessä..

    • dsfas

      Sekaisin Marista -leffassahan tuota suositeltiin, mutta itse en harrasta. Pikemminkin olen monta päivää runkkaamatta ennen treffejä, että pysyy se terävyys ja saalistushalu päällä.

    • kivespussit(ko)

      Itseasiassa tämä toimii, mutta tosiaankin se nainen ei sitten enää tunnukkaan niin haluttavalta, ja siinähän pitää tuntea sellaisiakin tuntemuksia.

    • Treffimies 34 v

      Itselläni toimii parhaiten niin, että on pari kolme päivää ennen treffejä runkkaamatta. Jos tumputtaa juuri ennen treffejä, niin ei tosiaan enää ole sitä saalistusviettiä, ja nainen ei vaikuta erityisen himottavalta.

      Mutta jos jotain viikon verran on runkkaamatta, niin silloin kyllä treffeillä panetus on niin kova, ettei enää pysty ajattelemaan järkevästi mitään muuta kuin pillua. Joten keskitie on paras. Varmaan riippuu miehestä, miten kannattaa toimia.

      • Mies

        Mulla on sama homma, pari päivää on aika sopiva, kolmannen ja neljännen päivän välissä voi ruveta nuppi sekoamaan jos ei oikeesti tee mitään. Oma raja kannattaa ettiä, semmonen just että on se saalistusvietti mutta ettei tärise :D sekin voisi vähän häiritä jos nainen koko ajan punastelis ja sitten penkiltä noustessa ois pieni märkä viiva, eipä sillä että olis sattunut kohalle, mutta mistä sitä koskaan tietää. Paastoaako naiset ennen treffejä?


    • ei_toimi_ihan_niin

      Joo tollasta ohjetta oon noudattanu aina kun on alkanu panettaan, ensin vetää käteen ja sitten miettii mistä hommaa naisen. No kas, eipä sitä naista sitten enää teekään mieli kun on itse hoitanu homman. Siksi kai olen yhä sinkku yli kolmekymppisenä.

    • Ei kai siinä sitten

      Kannattaa olla avoin ja salaperäinen

      Avoin sikäli että kertoo mitä teki ennen treffejä, eli helpotti oloaan. Kaikesta muusta sitten kannattaa olla salaperäinen.

      • minä vaan

        Varmaan tulee pisteet kotiin kun kertoo emännälle, että "runkkailin tuossa ennen tänne tuloa. Ajattelin vain parastasi, etten heti alkaisi panemaan sinua". Juuri tällaisia miehiä ne lyylit etsivät.


    • oårereå

      Kyl mä haluun ekoilla treffeillä ainakin naisen nyloneille runkata spermat.

    • AtleettiKotleetti

      Kyllä runkkaaminen ennen treffejä saa aikaan sen että silmät avautuu. Puutteessa moni "rehevä" suomeksi ryhävalas näyttää todella seksikkäältä, mutta kun runkkaat palautuu arki pinnalle ja mietit että mitä ihmettä minä täällä teen kun paremmankin näköisiä on.

    • bxmncvbmxc

      Edellisenä päivänä on hyvä aika poistaa paineet. Ei ole sitten treffeillä ylilatingissa, mutta ei missään tapauksessa välinpitämätönkään.

    • uhkuu

      Mitäs jos naiset tulisivat treffeille ilman meikkejä ja stayuppeja. Ei miehiä himoittaisi niin paljon ja näkisi heti sen oikean tason ulkonäön suhteen.

    • ?

      TM-------->HUOMIOTAKO HAET?
      ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
      Puutteessa oleva palstatietäjä.

      ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^.

    • 8+19

      Ehkä riippuu myös vähän tilanteesta, jos treffikumppani on todella nätti hoikka nainen niin runkkaus voisi olla hyvästä.
      Mutta jos nainen on vain melkein OK niin sitten kannattaa olla ainakin muutama päivä runkkaamatta että pysyy jonkinlainen kiinnostus yllä :D

    • Ei näistä ole

      Kun tämän listan vastaukset lukee voi sanoa että ei ole ihme jos parisuhteet ei onnistu!. Miehet kulkee seksin himossa naisten seurassa? Mikä teitä miehiä todellisuudessa vie?? Kun himottaa kelpaa huonompikin ja kun ei haluta niin voi olla yksin. Missä järki ja elämä? Elämä joka eletään arjessa naisen kanssa järki mukana? Ei elämä ole pelkkää nus.simista!!!

    • mies jostakin vm86

      Mä runkkaan aina ennen treffejä koska jos en runkkaa niin alkaa stondaamaan jossakin välissä kun nainen vähentää vaatetta ja rinnat roikkuu biljardipöydän päälle topissa. Siinä alkaa kädet tärisemään ja puhe sammaltamaan kun liikaa panettaa :D. Tosin voisihan tuotakin kokeilla ettei vedä pariin päivään, olisikohan sitten liian innokas?

    • härnääjä

      :) Minusta on kiva saada stondaamaan miehet vaikka en niitten kanssa sitten olisikaan. Itse asiassa on aika hauskaa kun tanssit hitaita ja tunnet että toisella rupee pikku hiljaa seisomaan:) Siinä onkin jo sitten mukava muutenkin härnätä. Puoli huolimattomasti kosketella käsillä tai lantiolla . Katsoo kuinka kauan menee ennen kuin miehen pitää mennä runkkaamaan. Minä olen pitkä,hoikka ja punahiuksinen. Yleensäkin laitan ravintolaan lyhyen hameen koska olen silloin menossa fiilistelemään. Ainakin melko varmaa on että minusta pitää silloin olla kaukana..Vaikka on noita ollut tulijoitakin 8D)))Tosin lähtee sieltä joku välillä mukaankin. Härnään itseni puutteeseen 8(

    • Valkoruisku

      Totta,toimivaksi kokeiltu niksi.
      Runkkaa vielä vaika päivällä jo, jos illalla on treffit. Isoin hinkuvonku laantuu ja silti illaksi ehtii keräämään uutta puhtia sille varalle, jos treffit onnistuu.
      Näillä onnistuneilla treffeillä nainen on ollut myöskin aidosti yllättyneen ihastunut, kun en ole tullut viiden minuutin työntelyllä vielä, vaan nainenkin on ehtinyt seksiin kunnolla mukaan. Toinen etu tuossa ennakoinnissa on se, että ennakkorunkun jälkeen jaksaa keskittyä esileikkeihinkin sitten huomattavasti perusteellisemmin->tytöt tykkää;)

    • kari runkkari

      Voiko runkata treffeillä? Silloinhan toinen näkee, että homma hoituu tarvittaessa itsestään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe