Sydän-kiuas - Sauna - Suomi24

provo;)

Löylynheiton moninkertainen maailmanmestari ei kestänyt Sydän-kiukaan löylyjä vaan juoksi saunasta ulos, kirjoittaa Iltasanomat.

39

814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli lähdettävä

      I.S rankkasS-kiukaan4.9.2011 10:10 0 Avaa Sulje Ilta-Sanomat 2.9. 2011.

      Palovammoistaan toipuva Timo Kaukonen testasi perheen ja Ilta-Sanomien toimittajan kanssa sydänsaunan.

      "Lahtelaisen keksijän Reijo Vierimaan kehittämän kiukaan löyly oli tavallista tasaisempi ja lempeämpi, joten se sopii palaaneelle iholle."

      Ilta-Sanomain toimittaja kertoi saunoneensa Kaukosen kanssa Sydänkiuas-saunassa yli 95 asteen lämmössä ja samalla totesi, löylykauhan käyneen siihen malliin, että oli lähdettävä vilvoitteluun.

      • Logiikka?

        Ilta-Sanomain toimittaja kertoi löyly oli tavallista tasaisempi ja lempeämpi, joten se sopii palaaneelle iholle."ja samalla totesi, että oli lähdettävä vilvoitteluun.

        Siis jos löylyissä voi olla nahatta MIKSI sieltä PITI LÄHTEÄ POIS? Jotain järkeä paskanjauhamiseenkin..Miten saunassa voi olla ja seuraavassa lauseessa juostaan saunasta ulos?

        Vai hakkasko se toimittaja mestaria löylykauhalla hä?


    • vain ammattikäyttöön

      Palohenkilöstön rankkaus Sydänkiukaan käyttökokemuksista on jytky palaute, joka perustuu kahden kauden käyttökokemuksiin..

      Sydän-kiukaan löylyihin ei Muoniossa uskaltaudu kuin koulutettu palohenkilöstö (sytädev).

    • Tuorein uutinen

      IIK Oy:n julkisuudessa hyökkäävästi esittämät kopiointiväitteet Sydäri Oy:tä vastaan osoittautuivat perättömäksi mainostempuksi.

      Kastro Oy haastoi oikeuteen mallisuojan rikkomisesta Syvältä Oy:n, Molo Oy:n ja Narri Oy:n. Kaskas Oy väitti mediassa, että yrityksen perustaja Pelle Herrman on keksinyt vastavirtakiukaat ja niin sanotun uudensukupuolen jatkuvalämmitteisen kaminakiukaan. Väitteen mukaan he olisi myös ostaneet patentin jatkuvalämmitteisen kaminakiukaan keksijältä Johan Nytoli Batmanilta 1932.
      Helsingin käräjäoikeus hylkäsi Kuskus Oy:n kanteet ja tuomitsi Hiki-Kiuas Oy:n sekä Johan Nyton Batmanin uudet sukupolvet maksamaan Elin Oy:n oikeudenkäyntikulut, yhteensä 25 000 €. ja mallisuojan korjauskustannukset.
      Syylä Oy:n muotoilemat Likainen- ja Legenda-kiuasmallit ovat mallioikeuslain tarkoittamalla tavalla uusia ja yksilöllisiä malleja. Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt alapääsuojat huolellisten tutkimustensa jälkeen, näin ollen kopiointiväitteet ovat siattomia ja koukkaavia. röh

      Syän Oy harkitsee kanteen nostamista Ensimmäinen-Kiuas Oy:tä vastaan maineen likaamisesta mikä ei lähde edes LAATUTAKULLA tai TIKULLA.

      • saaffda

        loistavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)


    • Valehtelet.

      Ei se Löylynlyönnin MM juossut sytän-saunasta löylyjä vaan v"tutusta pakoon kun sytän kusi alleen:
      _____________________________________________________
      Savusaunamaisen pehmeitä löylyjä »
      Sydän-kiuas® tuottaa tasaisen pehmeät löylyt, koska kiuaskivet eivät kuumene liikaa.

      • Kyllä puhut Pk...

        S-kiukaassa on kivet kiukaan kuumemmassa paikassa , johon löylyvesi heitetään .Katsokaa piirustusta ( kannattaa ajatella itse ) eikä lukea mainoksia .
        Vertaa vaikka 3-veto kiukaaseen ( lämpötila-ero ainakin 200 - 250 astetta.

        s- kiuas on vastavirtakoe .
        3- veto kius taasen myötävirta , tuohan ratkasee löylylämpötilat.


      • munmoka
        Kyllä puhut Pk... kirjoitti:

        S-kiukaassa on kivet kiukaan kuumemmassa paikassa , johon löylyvesi heitetään .Katsokaa piirustusta ( kannattaa ajatella itse ) eikä lukea mainoksia .
        Vertaa vaikka 3-veto kiukaaseen ( lämpötila-ero ainakin 200 - 250 astetta.

        s- kiuas on vastavirtakoe .
        3- veto kius taasen myötävirta , tuohan ratkasee löylylämpötilat.

        Eihän kivien lämpötilat määrittele löylylämpötiloja? Jos niin olisi, ikillä saunan pitäisi kuumua eniten (kuumimmat kivet)?

        Molemmissa pohjakivet on tulipesän päällä (kuumin paikka).
        S-kiukaassa savusolista on yläosa hiukan kivien kanssa kosketuksissa mutta pintakivet on oman onnensa nojassa. 3-vedossa savukanavat on vastaavasti kokonaan kivien peitossa? Siinä mielessä 3-veto hyödyntää savukaasujen lämmöt tehokkaammin mutta se ei ratkaise peruslämpötilaa. Löylyt on 3-vedossa kovemmat koska kivien lämpötilat ovat tasaisemmat?

        Ei kun siis minähän se tässä sekoilen? Tarkoitit siis löylyjen lämpötilaa, et peruslämpötilaa?
        Minä olin siis väärässä! Paitsi että vastavirta"koneen" voisi myös tehdä tavalla jolloin kivet olisi yhtä tehokkaasti käytössä kuin myötävirta"koneessa"? Siinä mielessä savukaasujen virtaussuunta ei ole määrittelevä tekijä löylylämpötilojen suhteen. Esim. jos vastavirtakanavat olisi tulipesän päällä, ei sivuilla jolloin lämpöenergia osittain hukataan?


    • I.S paljasti

      I.S paljasti S-kiukaan olevan kopio vuodelta 1932

      Ilta-Sanomain toimittaja kertoi "Lahtelaisen keksijän Reijo Vierimaan kopioiman vastavirtakiukaan löyly oli tavallista, joten se sopii paalaamoon."ja samalla totesi, että oli SydänKastorkopio-saunasta lähdettävä viipymättä naapurin AITO/IKI-saunaan.

      Useiden vuosikymmenien kehitystyön tuloksena vanha teknologia oli hylättävä ja tilalle oli kopioitava uuden sukupolven teknologiaa suoraan vuodelta 1932 KOPIOTAKUULLA.

    • S-kiuas,

      raajarikoille?

    • Sori, avaukseen

      tuli väärää infoa.

      Saunasta juoksikin ulos toimittaja. Sydän-saunaan jäi "Sauna-Timo" joka edellisellä kerralla paloi niin pahasti että oli pidettävä kauan koomassa..

      Todella hyvää mainosta? Kas kummaa kun et liittänyt kuvia Heinolasta liitteeksi?

      Tarkoitan sitä, että juttuhan kuvaa tilannetta jossa "normaali-ihminen" poistui helpottuneena saunasta ja saunaan jäi ihminen joka lääkäreiden varoitteluista huolimatta jatkaa näköjään itsetuhoista tapaa saunoa. Sekö oli mainoksen viesti? Osta Sydän-kiuas ja liity Timon joukkoon ja polta itsesi?



      Kannattaisi jatkossa ehkä käyttää mainoksissa naisia ja lapsia, ei palaneita ihmisiä?

    • kysyi9911

      Mikä I.S linkissä on mainosta?

    • vastasi911

      maksettu9.9.2011 20:12 mainos? Ilmankos timo oli asetettu kiukaan viereen kuvattavaksi..
      ___________________________________________________________

      Lahtelaisen keksijän Reijo Vierimaan kehittämän kiukaan löyly on tavallista tasaisempi ja lempeämpi, joten se sopii palaneelle iholle.

      Istumme KEKSIJÄN mökkiSAUNAN KUISTILLA, keskellä päijäthämäläistä peltomaisemaa, valmiina testaamaan löylyt.

      Kauhan käydessä toimittajan jutut alkavat käydä vähiin. Pian on aika syöksähtää ulos, jossa ilma on tarpeeksi viileää hengitettäväksi.
      ____________________________________________________________

      I.S harkitsee syytteen nostamista toimittajan hengitysilman kuumentamisesta tasolle, jossa on aika syöksähtää ulos.

    • s ei paras kiuas

      Miksi maksaa ylihintaisesta peltilaatikosta, jolta puuttuu CE-tyyypikilpi, kun markkinoilla on jo samanhintainen nykydirektiivin täyttävä kiuas. Tiedätte kyllä mikä.

    • testattu

      taitaa olla hiukan halvempi?

    • Läpihyväkiuas

      Huvittavia nuo muiden valmistajien trollit. Mitä vastaatte nyt kun Sydän-kiuas, vertailutestin voittaja, ainoana kiuasvalmistajana on julkaissut viralliset TESTIRAPORTIT?

    • Niiseonn

      Onko tuolla syfänkiukaalla siis tarkoitus tosiaan lämmittää sauna 150c? :o Onko sydänkiukaan valmistaja julkaissut testiraporttia missä ilmoitetaan savukaasujen maksimilämpötila saunan ollessa 150c? Tuo savukaasujen maksimilämpötila pitäisi tietää, hormiluokkaa valitessa.

      • syfänkiukaalla

        Olkoon Sydän-saunan lämpötila 110 tai 150 astetta, kiukaasta lähtevän savukaasun maksimi lämpötilassa ei tapahdu siinä määrin muutoksia jolla on merkitystä Sydän-kiukaan hormiluokkaa määritettäessä.
        Saunan koosta riippuen lämmitysaika olisi hiukan pitempi.


      • omaanjalkaanampumista

        Vanhaakin vanhempi avaus (provo kuten nimimerkissä kerrotaan) mutta mielenkiintoinen kuva viestiketjussa "sauna Timosta" tarkemmin kiukaan paloilmamäärien säädöstä. Sitä kun ei ole vielä tuossa vaiheessa mikä on helppo todeta iltasanomien kuvasta tuhkaluukku sepposen selällään ja hormissa helposti yli 600C. Kuva ajalta milloin hormilämpötilojen ka:ksi ilmoitettiin 345C mikä on nyt huiput muutaman kymmenen asteen erolla alle 400C. Kiuas on edelleen yksi ja sama edellisessä viestissä esitetyt lämpötilat ovat vain poikkeavat koska ko. kiukaaseen on jälkiasennettu paloilmarajoitin mikä estää esim. kiukaan käytön tavalla mikä esitellään iltasanomien kuvassa.

        Vastauksena edellisen viestin väitteeseen kuinka vastavirtalämmönvaihdin muka määrittelee hormilämpötilat. Perätön väite.


      • TestivoittajaKuitenkin

        Onko tuolla syfänkiukaalla siis tarkoitus tosiaan lämmittää sauna 150c? :o Onko sydänkiukaan valmistaja julkaissut testiraporttia missä ilmoitetaan savukaasujen maksimilämpötila saunan ollessa 150c? Tuo savukaasujen maksimilämpötila pitäisi tietää, hormiluokkaa valitessa.

        SINULLE FAKTA VASTAUS SYDÄN-KIUKAAN TESTIRAPORTISTA;

        Lämpöturvallisuustesti:
        Savukaasun lämpötila max 394.6 °C
        Savukaasun lämpötila hormilähtö max1) 441.2 °C
        Lämpötila saunatestihuoneen ulkopuolella 21.7 25±5 °C Hyväksytty
        Saunatestihuoneen lämpötila testin jälkeen 120.2

        Jos testisauna olisi lämmitetty 150c, Sydän-kiukaan savukaasun max lämpötilat olisivat ehkä muutaman kymmenen astetta korkeampia.


      • maalaisjärkihukass
        TestivoittajaKuitenkin kirjoitti:

        Onko tuolla syfänkiukaalla siis tarkoitus tosiaan lämmittää sauna 150c? :o Onko sydänkiukaan valmistaja julkaissut testiraporttia missä ilmoitetaan savukaasujen maksimilämpötila saunan ollessa 150c? Tuo savukaasujen maksimilämpötila pitäisi tietää, hormiluokkaa valitessa.

        SINULLE FAKTA VASTAUS SYDÄN-KIUKAAN TESTIRAPORTISTA;

        Lämpöturvallisuustesti:
        Savukaasun lämpötila max 394.6 °C
        Savukaasun lämpötila hormilähtö max1) 441.2 °C
        Lämpötila saunatestihuoneen ulkopuolella 21.7 25±5 °C Hyväksytty
        Saunatestihuoneen lämpötila testin jälkeen 120.2

        Jos testisauna olisi lämmitetty 150c, Sydän-kiukaan savukaasun max lämpötilat olisivat ehkä muutaman kymmenen astetta korkeampia.

        8:n kuution koppi ja 150C mikä on lämpötilana ihan järjetön ei testisaunassa koneellisine vetoineen hirveästi hormilämpötiloja nosta mutta kerroppa kuinka korkealle ne hormilämmöt nousee kun testisaunan sijaan kiuas kannetaan esim. 20:n kuution hirsiseen pihasaunaan tiilihormeineen ja lämmitetään sitä vaikka pari tuntia esim. sataan asteeseen esim. keväällä tai syksyllä? Katsos kun esim. sydän kiukaan hormilämmöt nimellistestissä suuremmassa testisaunassa matalemmissa lämpötiloissa ovat jo suurempia kuin lämpöturvallisuustestin korkeimmissa lämpötiloissa. Esimerkin kautta monta muuttujaa mitä hormilämpötiloihin tulee minkä takia jokin lämpöturvallisuustestin tuloksien sokea tuijottaminen on lähes lapsellista jos ei ihan suoranaista harhaanjohtamista.


    • grillit.erikseen

      70 astetta, korkeintaan 80 on puukiukaalla varustetun saunan asiallinen lämpötila.

    • Tili_Timo

      Miksi Sydän-luvut myöhässä?
      www.asiakastieto.fi/yritykset/FI/warmheart-oy/16502048/taloustiedot

      • Testiraportit

        Sydä-kiukaan luvut löytyy Testiraporteista.
        Näkyy olevan HABITARESSA osasto 7 c104.

        Muiden Testiraportteja yrityksistä huolimatta näytetä?
        Hormilämmöt tuppaa muilla olevan kohtuuttoman korkeita, lähtevää savukaasun max lämpötilaa ei löydy muiden sivulta?
        Testiraportissa ilmoitetaan tulipesän valmistuksessa käytetty materiaalit.
        Esimerkiksi käytetään normaalia rakenneterästä jonka hilseily lämpötila on 500 astetta, ja sen ylittää perinteistä jokainen kiuas.
        Sydän-kiuas ilmoittaa mm. tulipesän materiaali 16 Mo3 tulenkestävä teräs 5mm, joka kestää yli 1000 asteen lämpötiloja.

        Jokainen voi miettiä kannattaako sellaista kiuasta ostaa josta ei annata virallista testiraporttia .


      • Happitarveosastosuljettu
        Testiraportit kirjoitti:

        Sydä-kiukaan luvut löytyy Testiraporteista.
        Näkyy olevan HABITARESSA osasto 7 c104.

        Muiden Testiraportteja yrityksistä huolimatta näytetä?
        Hormilämmöt tuppaa muilla olevan kohtuuttoman korkeita, lähtevää savukaasun max lämpötilaa ei löydy muiden sivulta?
        Testiraportissa ilmoitetaan tulipesän valmistuksessa käytetty materiaalit.
        Esimerkiksi käytetään normaalia rakenneterästä jonka hilseily lämpötila on 500 astetta, ja sen ylittää perinteistä jokainen kiuas.
        Sydän-kiuas ilmoittaa mm. tulipesän materiaali 16 Mo3 tulenkestävä teräs 5mm, joka kestää yli 1000 asteen lämpötiloja.

        Jokainen voi miettiä kannattaako sellaista kiuasta ostaa josta ei annata virallista testiraporttia .

        Jahas tuorein hokema jota saadaan kuulla muuta tuhat kerta jokaisessa avauksessa vanhoissa sekä tulevissa - hilseilee...


    • kertakäyttökamaa

      toisin sanoen yksi teollisuudenala on kusettanut kokonaista kansaa lähes sata vuotta

    • Habitare
      • eipystyliianhapokasta

        Ymmärsinkö oikein 7 kiuasmallia joista yksi on valmistettu tulenkestävästä tms. ja muut läkkipellistä?


      • ristiriitaistatietoa

        Esitin kysymyksen vierailtuani sitä ennen "mallisto" sivuilla päätyen sivuilla esitettyjen tietojen perusteella kysymykseen "Ymmärsinkö oikein 7 kiuasmallia joista yksi on valmistettu tulenkestävästä tms. ja muut läkkipellistä?"

        Esim: "Tulikivelle, kaikki tiedot löytyvät Sydän-kiukaan mallisto sivulta."

        "SUOMI 100

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Hiottu ruostumatonta terästä
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi
        TULIPESÄ
        Ruostumattomasta tulenkestävästä teräksestä

        TUPU

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Aukotettu hiottu ruostumatonta terästä
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi

        HUPU

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Hiottu ruostumatonta terästä
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi

        LUPU

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Aukotettu korroosiota kestävä sinkitty teräs maalattu
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi

        ROOPE

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Korroosiota kestävä sinkitty teräs maalattu
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi


        ONNI
        ULKOVAIPPA JA ETULEVY
        Korroosiota kestävä sinkitty teräs
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi

        JOKERI

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu, ruostumaton teräs
        ETULEVY
        Painokuvioitu, ruostumaton teräs
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi"

        Rautalangasta väännettynä sama kysymys uudestaan "Ymmärsinkö oikein 7 kiuasmallia joista yksi on valmistettu tulenkestävästä tms. ja muut läkkipellistä?" (Sydänmallia en laskenut mukaan) koska kuten edeltä voit todeta mallisto sivuilla ei kerrota tietoja jotka kerrot sieltä löytyvän.


      • ristiriitaistatietoa
        ristiriitaistatietoa kirjoitti:

        Esitin kysymyksen vierailtuani sitä ennen "mallisto" sivuilla päätyen sivuilla esitettyjen tietojen perusteella kysymykseen "Ymmärsinkö oikein 7 kiuasmallia joista yksi on valmistettu tulenkestävästä tms. ja muut läkkipellistä?"

        Esim: "Tulikivelle, kaikki tiedot löytyvät Sydän-kiukaan mallisto sivulta."

        "SUOMI 100

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Hiottu ruostumatonta terästä
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi
        TULIPESÄ
        Ruostumattomasta tulenkestävästä teräksestä

        TUPU

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Aukotettu hiottu ruostumatonta terästä
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi

        HUPU

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Hiottu ruostumatonta terästä
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi

        LUPU

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Aukotettu korroosiota kestävä sinkitty teräs maalattu
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi

        ROOPE

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu ruostumatonta terästä
        ETULEVY
        Korroosiota kestävä sinkitty teräs maalattu
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi


        ONNI
        ULKOVAIPPA JA ETULEVY
        Korroosiota kestävä sinkitty teräs
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi

        JOKERI

        MATERIAALIT
        ULKOVAIPPA
        Painokuvioitu, ruostumaton teräs
        ETULEVY
        Painokuvioitu, ruostumaton teräs
        LUUKUT JA TUHKAPELTI
        Ruostumattomasta teräksestä, nokeentumaton lasi"

        Rautalangasta väännettynä sama kysymys uudestaan "Ymmärsinkö oikein 7 kiuasmallia joista yksi on valmistettu tulenkestävästä tms. ja muut läkkipellistä?" (Sydänmallia en laskenut mukaan) koska kuten edeltä voit todeta mallisto sivuilla ei kerrota tietoja jotka kerrot sieltä löytyvän.

        Koska vastaanottopuolella ei tunnu olevan kaikki kotona tarkennan edellistä kysymystä toteamalla kuinka mallien "tupu, hupu, lupu, roope, jokeri ja onni" kohdalla valmistaja eli sinä et kerro sivuillasi mitään siitä, mistä materiaalista em:n kiukaiden tulipesä on valmistettu poiketen "suomi100" mallin tiedoista.

        Mikä naurettavinta höpiset Sydän-kiuas 10, 30 ja 50 malleista valm.materiaaleineen joita ei edes esitellä mallisto sivuilla??


      • Saunomonologivalvoo

        Miksi Tulikiven mainos linkit eivät ole sääntöjen vastaisia?
        Miksi Sydän-kiukaan vastaukset Tulikivelle poistettiin.


      • saunafani

        Sydän-kiukaan muotoilemattomat laatikkokiukaat on Habitaressa tyylittömien esillepanijoiden FOLK-hallissa. Tulikiven kauniisti muotoillut kiukaat ovat AHEAD–hallissa, missä esitellään ja myydään monipuolisesti uusinta muotoilua:
        http://habitare.messukeskus.com/messuilla/hallit/
        Tulikiven takkoihin, kiukaisiin, sisustuskiviin ja ruoanlaittosarjaan voi tutustua Habitare-messuilla osastolla 6f2.
        http://www.tulikivi.fi/www/fi/flow2014_2.nsf/docs/habitare_tiedote

        Tulikiven ja monen muun valmistajan sivuilla ei kerrota, kauniisti muotoiluista kiukaista lähtevän savukaasun max lämpötilaa, eikä julkaista virallista Testiraporttia .
        Valmistajan ilmoittama CE - hyväksytyn savukaasun lämpötila ei välttämättä ole kiukaasta lähtevän savukaasun max lämpötila, joka on tiedettävä kiukaan hormiluokkaa määritettäessä, jos valmistaja ei sitä ilmoita, niin ÄLÄ OSTA!

        YM:n teettämissä TTY:n testeissä, markkinoilla olevista neljästä CE- hyväksytystä kiukaasta on mitattu >600 - 800 jopa yli 1000 C. lähevän savukaasun max lämpötilat.
        PALORISKIT kiukaat ovat aiheuttaneet useita satoja tulipaloja ja suomessa.

        Suomi saunan puolesta! Tässä jälleen YLLÄPIDOLLE poistettavaa, koska tämä on totuus!


      • partasutin
        saunafani kirjoitti:

        Sydän-kiukaan muotoilemattomat laatikkokiukaat on Habitaressa tyylittömien esillepanijoiden FOLK-hallissa. Tulikiven kauniisti muotoillut kiukaat ovat AHEAD–hallissa, missä esitellään ja myydään monipuolisesti uusinta muotoilua:
        http://habitare.messukeskus.com/messuilla/hallit/
        Tulikiven takkoihin, kiukaisiin, sisustuskiviin ja ruoanlaittosarjaan voi tutustua Habitare-messuilla osastolla 6f2.
        http://www.tulikivi.fi/www/fi/flow2014_2.nsf/docs/habitare_tiedote

        Tulikiven ja monen muun valmistajan sivuilla ei kerrota, kauniisti muotoiluista kiukaista lähtevän savukaasun max lämpötilaa, eikä julkaista virallista Testiraporttia .
        Valmistajan ilmoittama CE - hyväksytyn savukaasun lämpötila ei välttämättä ole kiukaasta lähtevän savukaasun max lämpötila, joka on tiedettävä kiukaan hormiluokkaa määritettäessä, jos valmistaja ei sitä ilmoita, niin ÄLÄ OSTA!

        YM:n teettämissä TTY:n testeissä, markkinoilla olevista neljästä CE- hyväksytystä kiukaasta on mitattu >600 - 800 jopa yli 1000 C. lähevän savukaasun max lämpötilat.
        PALORISKIT kiukaat ovat aiheuttaneet useita satoja tulipaloja ja suomessa.

        Suomi saunan puolesta! Tässä jälleen YLLÄPIDOLLE poistettavaa, koska tämä on totuus!

        R.K.V


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe