Maaseudun huveja

00==00

Olen jo kauan ollut aikuinen, mielessä on usein vuosien takainen tapahtuma, joka oli kauhea järkytys, mutta samalla se kiihotti sukupuolisesti ihan älyttömästi.
Olin vanhempieni kanssa muutamana vuotena juhannuksen tietämissä maalla- enoni maatilalla aina noin viikon päivät, yksi painava syy siellä oleskeluun oli varmaan sahtitynnyri, sahti kun isälleni maittoi päivittäin.

Oli siellä serkkulikkakin, jota en oikeastaan kunnolla tuntenutkaan, pidin vähän kummallisenakin, minua huomattavasti vanhempi, ajeli jo autolla ja hänellä oli oma hevonenkin, tai ainakin luulin niin.
Pelkäsin tuota hevosta, näin sen välillä laitumella, yksi asia vaan herätti hirveästi mielenkiintoa, vatsan takaosasta työntyi ajoittain ulos jotain pitkää elintä, pidempi kuin käsivarteni, en oikein päässyt selvyyteen, mikä se oli.

Kun aikuiset lähtivät kaupunkireissulle, johon oli matkaa kuulemma 30 kilometriä, me "lapset" jäätiin talonvahdiksi, auto oli tuskin ehtinyt pihasta, kun serkkutyttö sanoi, että tules katsomaan, mitä hevoselle täytyy välillä tehdä.

Hevonen oli tallissa ja kävelimme sinne, jäin tietysti turvallisen välimatkan päähän, kun hevonen näki meidät, niin se elin alkoi työntymään ulos ihosta, sitä tuli ja tuli vaan, minullekkin tuli kumma olo.
Serkkutyttö, siis Piia oli ottanut jostain suuren kudinpuikon, sellaisen joilla oli nähnyt mummon kutovan paksua villapaitaa, siinä oli päässä iso pyöreä puupallo ja terävään päähän oli työnnetty pullonkorkki.

Piia kyykistyi melkein hevosen alle ja otti kädellään kiinni siitä valtavasta elimestä, siveli sitä edes takaisin, otti otteen siitä päästä, missä oli kumman näköinen pahkura, tule katselemaan Piia sanoi, annetaan sille pitkä hekuma- uusi sana, jota en ollut koskaan kullut.
Piia otti kiinni siitä kudinpuikon korkista ja alkoi työntämää toista päätä siihen elimeen, ihmettelin, miksi hän sanoi puikkoa hekumaksi, puikko liukui hitaasti sisään siihen elimeen ihan korkkia myöten, se tuntui minusta kamalan jännittävältä, pimpissäni alkoi myös tykyttämään kauheasti, tykkäsin siitä tunteesta, mutta koskaan ei ollut tykyttänyt näin voimakkaasti.

Sitten Piia veti sen puikon miltei ulos ja työnsi taas sisään, jatkoi sitä liikettä hitaasti ja tasaisesti- sisään- ulos-sisään ulos.
Hevonen tuli levottomaksi, piti inhottavaa hirnuvaa ääntä ja teppasi takajaloillaan, yhtäkkiä siitä elimestä alkoi valumaan jotain valkoista, sitä meni Piian kädellekkin, mutta Piia jatkoi vaan sitä työntelyä tasaiseen tahtiin.

Hevonen vaan piti sitä inhottavaa hirnumista ja vaihtoi jalkaa, niin että kopse kävi, kunnes sitä valkoista ryöpsähti oikein paljon lattialle, Piia veti puikon ulos ja nousi seisomaan, elin ruiski sitä valkoista valtavan määrän, katselin silmät selällään, en ymmärtänyt mikä tapahtuma on kyseessä.

No se siitä Piia sanoi, mentiin karjakeittiöön, missä Piia pesi kätensä ja sen puikon- pitää vielä harjata lattia, ettei porukat huomaa. Tämän tehtyään lähdettiin kävelemään sisälle päin, "tuletko mun kanssa runkkaamaan" pelästyin kauheesti, tiesin mitä runkkaaminen oli, kun olin sitä tehnyt, täälläkin, luulin, että Piia oli saanut sen jotenkin selville, mutta näki varmaan kauhistuneen ilmeeni ja sanoi, että taidat olla vielä niin pieni tyttö, ettet runkkaa, en niin sanoin hieman helpottuneena, no Piia meni sisälle omaan huoneeseensa ja minä jäin pihalle "odottelemaan" vanhempien saapumista.

168

93765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maiel

      Yleensä ns, aikuisviihde, videot, kertomukset ei minua hetkauta, pikemminkin päinvastoin, tympäisee, kaikki saman ikivanhan kaavan mukaan.
      Mutta kun jokin tavoittaa sieluni syvyyksissä olevan mustan laatikon, niin....
      Olen myös koittanut etsiä juttuja, missä miehille tehdään jotain vastaavaa.....

      • Monesti kirjoitettu tarina on parempi kuin video. Kirjoitetussa pääsee mielikuvitus valloilleen. Toisaalta videossa näkee mitä tapahtuu.


    • paharasti

      Minulle on joskus tehty muutama näytteen otto vastaavan tapaisesti.
      Etsittiin kipua aiheuttanutta turhaan, myöhemmin löytyi syyllinen, nailonlankapiikki joka tunkeutunut terskaan.

      Oudon sukupuolitaudin metsästys

      Housut pois ja pöydälle makaamaan:
      Totisena poikana katsoin, kun naislääkäri painelulla laittoi hiukan seisomaan, että sai ruiskun sisään virtsaputkeen ja ruiskutti jotain kirvelevää sisään. Seuraavaksi metallipuikolla kaavittiin syvältä näyte labraan.
      -Kirvely jatkui ja samalla alkoi sietämätön turvotus läpi koko ulkoisen tutkimuksen.
      Kun piti lähteä pois oli pakko mennä vastaanoton vessaan istumaan ja odottamaan seisakin laskemista. Oli niin arka, että autoon meno oli suurta tuskaa, ja siellä istuin varmaan tunnin vetskari auki takki näkösuojana ennenkuin uskalsi lähteä kotiinpäin.

    • sukkapuikko runkkari

      Kiihoittava tarina,mutta luonnoton ja menisi eläinrääkkäyksen puolelle, jos noin tekisi oikeasti. Mitään esineitä ei saa työnnellä eläinten sisään.
      Mutta lisää hevostarinoita please

    • Kiihoittunut Mies.

      Nuorena tajusin jutut kukista ja mehiläisistä jo ennen kouluikää. Leikin usein naapurin lasten kanssa, naapurissa oli ravihevosia. Siihen aikaan hevosten astutus hoitui perinteisellä tavalla, ravimiehet toivat naapuriin hevosiaan astuttavaksi. Tietysti meidät lapset hätisteltiin pois astutuksen aikana, mutta katselimme tuota kiinnostavaa ja kiellettyä touhua aina jostain piilosta. Nauroimme ja hihittelimme kun näimme orihevosen roikkuvan pitkän elimen, joka välillä taipui eteenpäin suoraksi. Myös astutus tapahtuma oli jännää seurattavaa, kun ori hyppäsi tamman selkään ja tuo valtava elin työntyi tamman sisään. Astumisen jälkeen ori vetäytyi pois tamman päältä, sen elin vetäytyi tamman sisältä ja siitä ruiskahteli ulos nestettä, jota luulimme virtsaksi koska emme vielä silloin tienneet sen olevan orin spermaa. Varmaan tuosta lapsuuden jännistä kokemuksista johtuu, että vielä nytkin minua kiihottaa kovasti jos näen orihevosen elimen roikkuvan ulkona. Monesti erilaisissa tapahtumissa jos paikalla on hevosia ja näen jollain hevosella roikkuvan elimen, kiihotun näkemästäni ja minun on pakko etsiä jokin paikka, jossa voin purkaa paineeni jäykistyneestä kullistani. Olen myös katsellut netistä kuvia, jossa näkyy hevosen mahtava elin ja runkkaillut samalla kulliani.

    • sukkapuikko runkkari

      You tubesta noita astutus ja roikutusvideoita löytyy pilvin pimein.
      Minua myös kiihottaa orit.
      Suomessa on paljon tamma ja varsa näyttelyitä, joissa on 1-3 vuotiaita orivarsoja ja niissä on usein mielenkiintoista nähtävää.

    • hevostyttö100
    • sukkapuikko runkkari
    • hevostyttö100
      • Anonyymi

        Eikö pimppiäkin kutita kivasti? :) mulla ainaki alkoi munaa kutittaa ja seisoo kun katoin ton videon ;)


    • hevostyttö100

      On nuo orit vaan niin seksyjä.

      • 00==00

        Juuu, tuolla oriilla oli kovat paineet pakottamassa, ori itsetyydyttää silleen, kun videossa näkyy, taisi vaan tulla häirityksi, tai sitten sitä valtaisaa ryöppyä ei näytetty


      • kiinnostunut:)=)

        Mites, oletko ikinä joutunut helpottamaan orin aiheuttamaa poltetta asioihin..?:)
        Tuleeko muuten naiselle yleensä kuinka helposti mielleyhtymiä ym ajatuksia oriin erektion näkemisestä jo tai muuten..?
        Kiinnostais hieman tietää...


    • hevostyttö100

      Olen tuossa vuosien varrella nähnyt satoja kertoja tuota orien itsetyydytystä eli masturbointia eli runkkaamista, mutta en ole koskaan nähnyt tästä aiheutuvaa siemensyöksyä, joten se on erittäin harvinaista!

      • Ihan mielenkiinnosta

        Haluaisin tietää, että huolehditaanko noista oriista jotenkin, jos ne eivät voi paineitaan purkaa sillä luonnonmenetelmällä, (uo lätkytys ei oikein näytä tehokkaalta) luulisi olon muuttuvan sietämättömäksi muuten, kuten nuorilla :) miehilläkin yleensä.


      • aabbccdd
        Ihan mielenkiinnosta kirjoitti:

        Haluaisin tietää, että huolehditaanko noista oriista jotenkin, jos ne eivät voi paineitaan purkaa sillä luonnonmenetelmällä, (uo lätkytys ei oikein näytä tehokkaalta) luulisi olon muuttuvan sietämättömäksi muuten, kuten nuorilla :) miehilläkin yleensä.

        Olen kuullut juttuja(Tosin varmaks en tiedä), että joillain talleilla oreja hyppyytetään sillon tällöin pukilla muulloinkin kuin siementä kerätessä.
        Lähinnä ajateltu kai niiden mielenrauhaa, kun saavat päästellä isommat paineet pois tekotammaa panemalla.
        Mut tiedä sit tosiaan, pitääkö paikkaansa.
        Olis kyllä kivä nähdä, kuinka ori tyydyttää itsensä ilman apuja. Siis viä siemensyöksyyn asti. kellään linkkejä?


    • hevosten testaaja

      Orit joilla ei astuteta tai on pitkä väli astutuksien välillä,kuten esim talviaika, niin kyllä luonto hoitaa tehtävänsä ei siinä ihmistä tarvita. Olen itse nähnyt muutaman kerran kun ori tyhjentää vanhan varastonsa. Ori on vaan virtsaamis asennossa letku roikkuen (ei erektiossa) ja siemenet purkautuvat ulos samoin kuin normaalissa siemensyöksyssäkin, tosin hieman hitaammin ja heikommalla paineella.
      Näkemissäni tapauksissa ensin purkautuivat siemenet ja sitten vasta orit aloittivat sen mahaansa vasen lätkyttelyn ja terskan paisutuksen, vaikka sen olisi luullut toimivan toisinpäin.

      • Miss Neiti

        Saako muuten orin laukaistua perinteisesti käsipelillä, vai tarviiko pukin tm. omaa kivaa?
        Olen joskus aikanaan mielenkiinnosta yrittänyt, mutta ei ole onnistunut. Silloinen ori oli muuten silmin nähden erittäin kiihottunut ja tuntui tykkäävän, muttei tosiaan roiskimiseen asti.
        Koitin perinteisellä edestakas vetelyllä ja terskan hyväilyllä.


      • hevosten testaaja
        Miss Neiti kirjoitti:

        Saako muuten orin laukaistua perinteisesti käsipelillä, vai tarviiko pukin tm. omaa kivaa?
        Olen joskus aikanaan mielenkiinnosta yrittänyt, mutta ei ole onnistunut. Silloinen ori oli muuten silmin nähden erittäin kiihottunut ja tuntui tykkäävän, muttei tosiaan roiskimiseen asti.
        Koitin perinteisellä edestakas vetelyllä ja terskan hyväilyllä.

        Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi,( mutta ei kutittaen) eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

        Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.
        Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.
        Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä!


      • Kesätyöläinen
        hevosten testaaja kirjoitti:

        Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi,( mutta ei kutittaen) eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

        Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.
        Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.
        Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä!

        Kyllä ne siitä pitävät.
        Itse joskus kauan sitten olin yhden orin kanssa väleissä.
        Eli just sama juttu kun sullakin, hyväilin sitä aina sukuelimistä, opetin sen siihen sillä, et aina kun se oli kalu pihalla, menin sen luo ja otin kalusta kiinni.
        Aluksi oli ihmeissään eikä edes kovettunut, mutta sit, aika piankin, ymmärsi jujun.
        Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin.
        Välillä juoksi vauhdilla mun luo ja oli niin JUMALATTOMAN kiihottunut valmiiksi, sen kullin olis survonut vaikka kiviseinästä läpi ja tää hörisi ja pyöri joka suuntaan. Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten.
        Se kesä meni vähän liiankin nopeasti.


      • hevosten testaaja
        Kesätyöläinen kirjoitti:

        Kyllä ne siitä pitävät.
        Itse joskus kauan sitten olin yhden orin kanssa väleissä.
        Eli just sama juttu kun sullakin, hyväilin sitä aina sukuelimistä, opetin sen siihen sillä, et aina kun se oli kalu pihalla, menin sen luo ja otin kalusta kiinni.
        Aluksi oli ihmeissään eikä edes kovettunut, mutta sit, aika piankin, ymmärsi jujun.
        Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin.
        Välillä juoksi vauhdilla mun luo ja oli niin JUMALATTOMAN kiihottunut valmiiksi, sen kullin olis survonut vaikka kiviseinästä läpi ja tää hörisi ja pyöri joka suuntaan. Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten.
        Se kesä meni vähän liiankin nopeasti.

        Minulla on samansuuntaisia kokemuksia, kun ori huomaa miten kivalta se kullin käsittely tuntuu niin se on aina valmiina nautintahetkiin ja tunnistaa kyllä leikkikaverinsa.


      • Kesätyöläinen
        hevosten testaaja kirjoitti:

        Minulla on samansuuntaisia kokemuksia, kun ori huomaa miten kivalta se kullin käsittely tuntuu niin se on aina valmiina nautintahetkiin ja tunnistaa kyllä leikkikaverinsa.

        Juu sen kyllä huomas.
        Useasti tosiaan hörisikin jo valmiiksi siihen malliin, että olin varma et kohta roiskuu.
        Harmi vaan ettei enää ole saumoja päästä edes satunnaisesti leikkimään.
        Kuulin kyl tästä orista että on nykyään siitoskäytössä, eli pääsi kloppi sit käyttämään aitoonkin tavaraan tuota namiansa.


      • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
        hevosten testaaja kirjoitti:

        Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi,( mutta ei kutittaen) eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

        Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.
        Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.
        Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä!

        Ei ne muutu luonteeltaan miksikään kaikkien päälle hyppiviksi seksipedoiksi.
        Itse joskus kanssa aikanaan harrastin hyväilyleikkejä parin oriin kanssa lähes päivittäin ja hyvin meni asiat. Välillä kävivät tammalla/pukilla ja väliajat olivat sitten minun käsittelyssä. Juoksivat aina luokseni kalu kovana höristäen ja olivat tyytyväisiä, vielä kun sain muutaman kerran laukaistua spermat heiltä pois niin oli aina kuin piste iin päällä.


      • hevosten testaaja kirjoitti:

        Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi,( mutta ei kutittaen) eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

        Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.
        Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.
        Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä!

        Orit jotka leimaantuivat hyväileviin ihmisiin niin miten ne osoittivat kiinnostuksensa?


      • Kesätyöläinen kirjoitti:

        Kyllä ne siitä pitävät.
        Itse joskus kauan sitten olin yhden orin kanssa väleissä.
        Eli just sama juttu kun sullakin, hyväilin sitä aina sukuelimistä, opetin sen siihen sillä, et aina kun se oli kalu pihalla, menin sen luo ja otin kalusta kiinni.
        Aluksi oli ihmeissään eikä edes kovettunut, mutta sit, aika piankin, ymmärsi jujun.
        Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin.
        Välillä juoksi vauhdilla mun luo ja oli niin JUMALATTOMAN kiihottunut valmiiksi, sen kullin olis survonut vaikka kiviseinästä läpi ja tää hörisi ja pyöri joka suuntaan. Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten.
        Se kesä meni vähän liiankin nopeasti.

        Hankasitko koskaan aisaa pilluasi vasten?
        Ihmettelivätkö muut ihmiset koskaan orin mielenkiintoa sinua kohtaan?


    • HimoOri

      Ihanaa huomata että on muitakin kaltaisiani:):)
      Orin jäykkä kulli on kyllä jotain todella upeeta ja astutus on todella upeata katsella.
      Toimii mulle huomattavasti paremmin kuin tavallinen porno.
      Aivan mahtava näky, kun orin jalkovälistä sojottaa puolimetrinen, kivikova parru mikä heiluu sinne tänne ja mitä se jäykistelee välillä vatsaansa vasten ja on ilmiselvästi erittäin kiihottunut.
      Ja hevosten akti itsessään, siinä vaiheessa kun ori hyppää selkään niin tamma päästää jotain ruiskeita just ennen kuin ori työntyy sen pimpsaan ja aloittaa sen mielettömän edestakas työntelemisen. Ja näyttäähän se muutenkin upeelta, kun tää valtava muna sojottaa syvällä siellä tammassa.
      Olis kiva löytää joku nainen, ketä kiihoittuu myöskin hevosten seksistä yhtä paljon kuin minä.
      Seksi sellaisen naisen kanssa olis MAHTAVAA, kenen kanssa voisi katsella astutuksia ynnä muuta aiheeseen liittyvää lämmitellessä ja seksin aikana.
      Itse ainakin kiihotun räjähtämisen partaalle näistä ja saan mielettömiä ja runsaita orkkuja erittäin helpolla.
      Ja olis kiva vetää pientä roolileikkiäkin ehkä.. Olis "oma tamma astutuksessa":)
      Ehkä joku samanhenkinen leidi vois ehdottaa jotain, jos ei kuullosta liian kinkyltä...?
      ja tarinatkin jo olis tervetulleita.

      • kiimainen tamma

        AH, KYLLÄ!!! Täällä ois yks tamma kiimassa, voit vaikka sitoa, nyt tai heti! ;)


      • HimoOri
        kiimainen tamma kirjoitti:

        AH, KYLLÄ!!! Täällä ois yks tamma kiimassa, voit vaikka sitoa, nyt tai heti! ;)

        Jaahas, mistäs päin olet?
        Jos oikeesti kiinnostaa, niin voitaishan me näkyilläkin ko asian tiimoilta.
        Eiköhän nuo asiat hoidu kuntoon sit jos siltä tuntuu;)


    • Paritus Himotus

      Olis kiva, jos hevostyttö100 vois vaikka kirjoittaa jotain kertomuksia noista asututuksista ym:)
      Ja joku muukin nainen ja jos on jotain omia kokemuksia, miltä on tuntunut olla astutuksessa mukana ym aiheeseen liittyvää.

    • Kateellinen(ko)

      On todella kiihottavaa katsella kun ori astuu tamman.
      Kuinka se kivikova elin heiluu puolelta toiselle ja kuinka se selkään hypätssään jäykistää sen melkein vatsaansa kiinni ja survoo sen tamman pilluun.
      ja se, kuinka ori runnoo voimalla sellaisia monen kymmenen sentin mittaisia työntöjä ja loppuvaiheessa menee juurta myöten sinne tammaan ja antaa häntä heiluen tulla tamman lavoja purren:)
      Aivan mahtavaa.
      Ja toinen on tuo siemenen kerääminen keinopukilla.
      Ne orin runnovat työnnöt ja sen kalun älyttömät nytkähdykset, kun se laukee. Ja sitä sperman määrää!! Näyttää ainakin, et sitä tulee lasillinen kerrallaan joka ryöpsähdyksellä ja ne hörähtelyt nautinnosta siinä samalla.

    • hevosten testaaja

      Miss Neidille. Kyllä orin saa laukeamaan käsinkin, mutta siihen tarvitaan oikeaa tekniikkaa (ja apuväline). Ensinnäkin ori vaatii melko luonnolliset olosuhteet,eli koska kiimasen tamman sisällä siis synnytyskanavassa on "kuuma", eli ori tarvii peniksesään sen lämmön tunteen ja siellä kalun juuressa kevyen puristuksen, siis sen jonka tamman häpyhuulet saa-aikaan,eli luonnollisen tuntemuksen!
      On olemassa sperman keruu tekniikka, joka suoritetaan käsin ilman mitään pukkia ja siinä käytetään apuvälineenä lämpimään veteen kastettuja ohuita pesusieniä (tai riepuja). Tästä menetelmästä on englanninkielisillä hevossivuilla juttuja.

    • Miss Neiti

      Kiitos infosta:)
      Olen välillä miettinytkin, josko noin onnistuisi.
      Tää on kyllä ihan omaksi(ja orin) huviksi, kiinnostaa kuitenkin sen verran kovin tuo "jättipatukka" ja haluttaisi kokea tuo siemensyöksykin livenä.
      Ja kyllähän se kiihottaakin ajatella edes noin isoa erektiotakin...

    • ?????

      Noi on kyl ihania videoita.
      Mut se, mikä mua ihmetyttää, et kuin noinkin suoria juttuja voi ladata youtubeen lähiotosten kanssa. Kuitenkin naisilta on jo rinnatkin peitossa.
      Naiminen on kuitenkin aina sitä itseään, on se sit miehen tai orin tuuppimista kun näytetään.

    • sukkapuikko runkkari
    • fbdakbbmkab

      Ihan uteliaisuudesta...
      Mahtaisko aikuisten liikeistä saada animal sex-matskua. Siis ei mitään eläimiin sekaantumista todellakaan, vaan just noita astutusvideoita ym aiheeseen liittyvää?
      On kuitenkin yks aika hyvä innon lisääjä ja tympii aina touhuta siinä pöytäkoneen äärellä kullan kanssa tai itsekseen näitä katsellen.
      Ja sit, kun mulla on kotiteatterisysteemi, niin olis kiva pistää seinän kokoisena pyörimään just joku heppojen tilanne.
      En juurikaan käy missään aikuisten liikkeestä ja tuskin löytyy kanttia kysyä kylmiltään, olis eri asia jos tietäis jo valmiiks, et tarjontaa olis.

    • g

      Olin joskus hetken aikaa tekemisissä erään naisen kanssa, ketä kiihotti nuo astumiset ym.
      Oli todella hienoa seksiä meillä, kun katseltiin siinä seksiä harrastaessa youtube-matskua.
      Otin hänet aina vielä takaa, joten hän sai siitä ihan älyttömät kiksit, kun kuvitteli jotain pätkää katsellessa et hän on siinä orin alla...
      Ja kyllähän siitä itsellekin tuli aikamoiset olotilat=)

    • hevosten testaaja

      Onko "miss neiti" tehnyt mitään kivaa orien kanssa viime aikoina?

    • Miss Neiti

      Vähän juu.
      Onnistuin muuten just tän palstan neuvoilla laukaisemaan orin tässä yks kerta:)
      Mahtavaa!!=)=)

    • hevosvaari

      Miss Neidillä näyttää olevan tilaisuus leikkiä oriiden kanssa. On mukava tietää se-että on naisiakin jotka ovat hevosten sukuelimistä kiinnostuneita ja uskaltaa ns. tulla kaapista ulos ja kertoa mieltymyksestään.

      • Miss Neiti

        Silloin tällöin kyllä.
        Kyllä orin kalu puoleensa vetää, vielä kun sen saa käsipelillä "toimimaan":)
        Mahtavia patukoita:)


    • varaori

      Onneksi eräs naispuolinen ystäväni kiihottuu myöskin astutuksista ja siementen otosta.
      Häntä kiihottaa juuri oriin työnnöt, liikkeet ym. Sen laukeamisesta puhumattakaan.
      Jotenkin oli sit luonnollinen jatkumo, että aloimme harrastaa seksiä yhdessä kun kerta sama(jos ei harvinainen niin yleisesti ottaen salattu) fetissi. Välillä harrastamme ihan perusseksiä, mut kyllä nuo astutukset ym on iso osa seksielämäämme.
      Hänestä huomaa, ja hän on huomannut minussa eron perusseksin ja astutuskiihoituksen aiheuttamassa innossa.
      Joskus vain hyväilemme toisemme loppuun käsipelillä astumisia katsellen, mutta välillä astun hänet samalla himolla, kuin mitä ori ottaa tamman/pukin.
      Seksimme on mahtavaa:)

    • Hevonensaakunnolla
    • hakusanaksi

      brutal5

      • sukkapuikko runkkari

        Miss Neiti; onko tullut lisää hienoja kokemuksia oriheppojen kanssa? Entä siemenet lentääkö puruille,vai otatko talteen ja maistelet myöhemmin tms.


    • Miss Neiti

      Muutama..:)
      En kyl maistele sentään, annan rauhassa ruiskia pitkin lattioita.
      Käsille kyl on tullut, se on tuntunut hyvältä:)
      Otan usein terskasta kiinni, kun tunnen et orilta tulee. Paisuu ihanasti just ennen siemensyöksyä ja ne nytkähtelyt..:)

    • hevosten testaaja

      Miss Neiti, vieläkö orin kanssa täytyy käyttää sitä lämpökäsittelyä, vai riittääkö pelkästään naisen hellä käsi?
      Keinovaginalla tapahtuva spermankeruussa,sen vaginan lämpötila on n.42-44 celsiusastetta, ja se ei saa olla kuumempi, ettei tule (palohaavoja) tai epämiellyttäviä kokemuksia orille.

    • Miss Neiti

      Annan lämpöä, mut onnistuu kyl ilmankin. On kait jotenkin yhdistänyt minun kädet siihen siemensyöksyyn, niin sen fiilikset on usein jo sen mukaiset. Välillä roiskinut jo suurin piirtein saman tien, kun olen ottanut terskan käteen ja hieman hieronut.
      Olen vain ajatellut, että ori nauttii siitä vielä enempi, kun on lämmintä kalun ympärillä. Tiedä sitten, olenko oikeassa..
      On tosiaan muutenkin niin älyttömän kiihottunut, en ole ikinä kyllä nähnytkään niin kovaa erektiota.

      • hevosten testaaja

        Moi Miss Neiti! Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn.


      • Miss Neiti
        hevosten testaaja kirjoitti:

        Moi Miss Neiti! Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn.

        Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle:)
        Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua...:):)
        Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin(nyt oli lämpökäsittely mukana). No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni.
        Sotki kyllä KUNNOLLA vaatteni pikkupöksyjä myöden, spermaa oli varmaan se litra ja niitä roiskeita valui nilkkoihin asti.
        Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas..:/;)
        Ei muuta kuin pyykille sen jälkeen. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.


      • Miss Neiti
        Miss Neiti kirjoitti:

        Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle:)
        Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua...:):)
        Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin(nyt oli lämpökäsittely mukana). No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni.
        Sotki kyllä KUNNOLLA vaatteni pikkupöksyjä myöden, spermaa oli varmaan se litra ja niitä roiskeita valui nilkkoihin asti.
        Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas..:/;)
        Ei muuta kuin pyykille sen jälkeen. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.

        Niin sen orin kalu oli siis paljasta tavaraani vasten, että pudotin pöksyjä sen verran alas et sain tän patukan huulille.


      • hevosten testaaja
        hevosten testaaja kirjoitti:

        Moi Miss Neiti! Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn.

        http://www.fifine.org/hengst.gif
        Tuossa on kuva tuosta käsipelistä.
        Kun laittaa googleen haun. stallion crumping, niin siitä löytyy artikkeleita tuosta käsin tapahtuvasta sperman keruusta.


      • kiimainen tamma
        Miss Neiti kirjoitti:

        Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle:)
        Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua...:):)
        Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin(nyt oli lämpökäsittely mukana). No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni.
        Sotki kyllä KUNNOLLA vaatteni pikkupöksyjä myöden, spermaa oli varmaan se litra ja niitä roiskeita valui nilkkoihin asti.
        Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas..:/;)
        Ei muuta kuin pyykille sen jälkeen. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.

        Mahtavaa, kiitos tästä!! Kerro vielä miltä tuntui kun laukesi? Enemmän yksityiskohtia?


      • hevosten testaaja
        Miss Neiti kirjoitti:

        Niin sen orin kalu oli siis paljasta tavaraani vasten, että pudotin pöksyjä sen verran alas et sain tän patukan huulille.

        Moi. Miss Neiti!
        Ihan vain mielenkiinnosta, koska pidän oreista yli kaiken,millainen se sinun orisi on
        onko se suomenhevonen vai joku lämmin(puoli)verinen? Onko sillä kookas kalu vai pieni jne. Kun leikit orisi kanssa hyväiletkö koskaan sen kiveksiä?
        Minun kokemukseni mukaan moni ori pitää kivesten hyväilystä ja pidän siitä itsekkin, koska tunne on samanlainen, kuin hyväilisi naisen rintoja.


      • Anonyymi
        Miss Neiti kirjoitti:

        Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle:)
        Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua...:):)
        Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin(nyt oli lämpökäsittely mukana). No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni.
        Sotki kyllä KUNNOLLA vaatteni pikkupöksyjä myöden, spermaa oli varmaan se litra ja niitä roiskeita valui nilkkoihin asti.
        Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas..:/;)
        Ei muuta kuin pyykille sen jälkeen. Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.

        Haluis olla mukana.


    • Astuilija

      Katseltiin muijan kanssa noita astumisia youtubesta aiemmin tänään. Ei helkkari, ei voi muuta sanoa:)
      Meillä oli omat astutukset siinä samalla, joutu ottamaan hänet kolme kertaa ja luulen et kerta vielä kiellon päälle tänään;)
      Ei sillä että hän valittaisi, päinvastoin, tykkää kun pimpsaa survotaan oikein kunnolla roiskeiden kanssa. Käytiin kyllä kierroksilla molemmat.
      Kyllä naiminen tuntuu mahtavalta noiden videoiden lämmittämänä.

    • Rva x

      Taisin olla jotain 16 v kun televisiosta tuli joku leffa, joka alkoi siten, että hevoset suoritti aktin.
      Se oli taitavasti kuvattu, ensin näytettiin tamman pillua, joka teki pumppausliikettä, ori tuotiin esiin ja sen valtavan pitkästä elimestä valahteli jo etukäteen "sitä."
      Kun ori hyppäsi selkään, niin näytettiin miten pitkä elin upposi ihan juurta myöten sisään, muutamat edes-takaisin liikkeet ja ori veti elimensä ulos.
      Lähikuvassa näytettiin, miten tamman pillusta alkoi valumaan spermaa ja ori aloitti pillun nuolemisen, sitä jatkui kauan, en sitten tiedä, saako tamma siinä orgasmin, mutta erit. kiihottava tapahtuna, ihan vieläkin housut kastuu, kun muistelee..

    • Siitoksia kiitos

      Muistan myöskin nähneeni telkusta leffoja, missä näytettiin astumisia.
      Eräs ranskalainen hevostilalle sijoittunut elokuva on jäänyt erityisesti mieleeni.
      Tämä oli joskus 80-luvulla, olin aika nuori sälli silloin. Näissä kanssa näytettiin aika läheltä, kun ori sai hetken pakaroille lätkimisen jälkeen työnnettyä munansa tammaan ja alkoi pumppaamisen. Ja kuinka se puri lauetessaan tamman lapoja häntäänsä huiskutellen yms..
      Kiihottaa vieläkin kanssa.
      Harmi, kun ei näytetä näitä ko leffoja enää.

      • hevosten testaaja

        En tiedä onko filmi sama, koska rva x.än ja sinun kuvailusi poikkeaa hieman toisistaan, mutta eräs ranskalainen elokuva alkaa parin minuutin astutuskohtauksella. Elokuvan suomenkielinen nimi oli "Pedon vallassa" oikealta nimeltään, jos muistan oikein La bette, tai ainakin sinnepäin.
        Minulla on tuo elokuva nauhalla ja tarkoitus on kopioida se DVD.lle, kunhan ensin löydän sen nauhan,


      • Siitoksia kiitos
        hevosten testaaja kirjoitti:

        En tiedä onko filmi sama, koska rva x.än ja sinun kuvailusi poikkeaa hieman toisistaan, mutta eräs ranskalainen elokuva alkaa parin minuutin astutuskohtauksella. Elokuvan suomenkielinen nimi oli "Pedon vallassa" oikealta nimeltään, jos muistan oikein La bette, tai ainakin sinnepäin.
        Minulla on tuo elokuva nauhalla ja tarkoitus on kopioida se DVD.lle, kunhan ensin löydän sen nauhan,

        Voi muuten olla juuri tuo sinun mainitsemasi elokuva, En muista siitä hirveästi muuta paitsi juuri tyuon hyvin näytetyn astumisen. Ja siitä on tosiaan yli 20v kun olen sen nähnyt viimeksi.
        Mut hyvä tietää tuokin leffa, jos vaikka löytyisi jostain divarista edes.
        Kaikki extramatsku, mitä on tarjolla, kelpaa kyl mulle. Oli se astuminen tia pelkkä orin seisokki. Ei tarvitse olla pelkän youtuben varassa.


    • Siitoksia kiitos

      Levykauppa äxällä on varastossa ainakin muutama ko leffa. Nimellä Peto-La bète-The Beast.
      Pistin tilaukseen tänään, pitäis olla noudettavissa ehkä jo pe. Hinta 6,95e.
      On vissiin muutenkin aika roisi leffa vieläkin, vaikka on tehty 70-luvulla.
      Mielenkiinnolla odottelen.

    • hevosten testaaja

      Joo se on se sama, josta mainitsin. TV.ssä se näytettiin suomennoksella: Pedon vallassa.Siinä on naispääosassa Suomalainen nainen nimeltä Sirpa Laine, ranskankieliseltä nimeltä LANE. Ainakin TV versiosta oli sensuri poistanut sen seksiaktin pedon kanssa ,joka tapahtui suolla. Kerro oliko se mukana tuossa sinun versiossasi, sitten kun olet katsonut sen leffan.

    • Rva x

      Sehän se, Pedon vallassa.
      Olisi ihan kiva saada jostain tuo alkupätkä siitä filmistä. Oli melkoinen sokki (myönteisessä mielessä) nuorelle tytölle nähdä niin realistinen ja ammattimaisesti kuvattu tapahtuma.
      Erikoisesti se kalun työntyminen tamman sisään ja lopuksi pillun nuoleminen- täysi kiihottuminen oli kyllä valmis parissa sekunnissa :D
      Noin muuten, hevosen "se" on yksi niistä salaisista fantasioista, mitä päässä liikkuu.

    • Siitoksia kiitos

      Levykauppa äx, sieltä löytyy.
      Vkl katsoin ja siinä oli tää loppukohtauskin mukana, mis tän naisen peruukki jopa sai kunnon kyytiä;) ja on aika hottis tää miss lane..
      En tiedä onko youtubessa tätä alun astutusta, mut tosiaan levykauppa äxällä on vielä muutama kappale ko leffaa hintaan 6,95e:) Et kannattaa ostaa ihan tuon astumisen takia jo.
      Mulla oli kyl kans keppi sekunnissa löysästä halkeamispisteessä tän alun astutuskohtauksen jäljiltä..Yks mahtavimpia pätkiä tätä puuhaa mitä olen nähnyt:)

    • hevosten testaaja

      No hankkiko Rva x sen kyseisen elokuvan,kun se kerran oli saatavana.
      Ja onko Miss Neiti antanut hepalleen nautinnon hetkiä?

      • Rva x

        No eipä tullut kuitenkaan hankittua, on varmaan kasetilla, eikä ole enää nauhuria.
        toisaalta miehenikään ei tiedä tästä jutusta mitään ja omat fantasiani (eivät kestä päivänvaloa) saattaisivat tuhoutua, nyt juttu on ajan kultaama ja toimii hyvin, etenkin yksinäisten nautintohetkieni käynnistäjänä.


    • Miss Neiti

      Olen kyllä, elämä etenee kuten tähänkin asti:)

    • kiinnostunutkin

      Osaisiko kukaan sanoa pitäisikö ruuna peniksen hyväilystä?

      • Munatin

        Kyllä varmaankin..
        Eihän se mielihyvän tunne varmaan ole hävinnyt mihinkään, jos vaikka halut on hävinneetkin palleroiden matkaan.
        Ja olen ainakin itse nähnyt ruunien joskus roikottavan ja jäykistelevän kalujaan samalla tavalla kuin oritkin.


    • orien ystävä

      Tämä on sekä orien,että ruunien kohdalla yksilöllistä. Kyllä ainakin oma ruuna ja moni muukin ruunakaveri piti kyseisestä hyväilystä.

    • hevosten testaaja

      Kerro nyt hyvä Miss Neiti hieman millainen ori sinulla on.
      Itselläni oli aikoinaan montakin ori kaveria,ei tosin omia, mutta kuitenkin oli tilaisuuksia leikkiä niiden kanssa ja testata niiden käytöstä. Kun ori huomaa miten mukavalta se peniksen ja kivesten käsittely tuntuu niin ne on aina valmiita yhteistyöhön ja nauttivat käsittelystä.

    • Miss Neiti

      Suomenhevonen, aika nuori vielä.
      Kyllä tämäkin aika pian "oppi tavoille", eikä tosiaan ole mikään hullu seksipeto silti.

    • hevosten testaaja

      Minä pidän kaikista hevosista,mutta Suomenhevonen on kuitenkin kaikkein rakkain, se on vaan jotenkin läheisempi kuin muut.
      Varsinkin suomi orien vehkeet ovat useimmin näyttävämmät ja kookkaammat kuin lämmin ja puoliveristen. Toki noilla muillakin on eri kokoisia ja näköisiä elimiä, mutta suokeilla on usein värikkäämmät, kun taaas ruunikoilla on usein mustat tai hyvin tummat vehkeet.
      Esim. lämminveri ravurit ovat pääasiallisesti väritykseltään ruunikoita, hyvin harvat on
      vaaleita.

      • Miss Neiti

        Munkin mielestä Suomenhevosella on yleisesti ottaen isommat varustukset..
        En tosin ole lämminveristen kanssa kovin paljoa ollut tekemisissä, mutta niihin "tuttuihin" verrattuna kokoero on selvä. Että suokeilla on paksumpi kalu useimmiten.
        Tällä mun leikkikaverilla on aika älyttömän paksu(ainakin tuntuu siltä), et mieluummin kyl käsittelen sitä.. Saa sit käden täyteen:)
        Ja tuo väritys on kyl toinen mieluisa. Mun mielestä tuollainen laikukas kalu on todella kaunis.


    • Miss Neiti

      Ostin muuten tuon Pedon vallassa myöskin, on ollut kyllä iloa täs ilta-aikaan ja välipäivinä:) Sais vaan jostain vaikk tunninkin mittaisen pätkän noita tilanteita hyvin kuvattuna.

    • hevosten testaaja

      Miss Neiti ja muutkin Naiset.

      Minulla ei noita-astutuksia ole kovin montaa videoituna. mutta muita ORI videoita taitaa olla n.30 tuntia videoituna: On näyttelyvid. joissa orit kiertää näyttelykehää tai areenaa kalut esillä,- tarhoissa tuulettelua ja paljon muita orien esityksiä.

      Jos Miss Neitiä tai muita naispuolisia kiinnostaa niin minulle voi toiveistaan kertoa.

      [email protected]

      • Miss Neiti

        No..Mulla kyllä on tota erektiomatskua paljon tarjolla jo livenäkin ja kuvattuakin matskua löytyy reilusti. Mutta katsotaan nyt, jos haluan lisää niin kyselen:)
        Olikin aika raisua viikonloppuna, heppa kävi ylikuumana tauon jälkeen.
        Tuli luokse kalu pitkällä juoksujalkaa ja nippanappa ehdin aloittaa käsittelyn, kun tuli jo aikamoisella ryöpyllä:)
        Eilen ja tänä aamunakin sitten otin takaisin tätä isännän "selibaattia" ja tänään nyt kävi sekin vielä, että kalu mekon helman alle, niin sai emäntäkin osansa;)
        Mutta eipä voi valittaa:)


      • hevosten testaaja
        Miss Neiti kirjoitti:

        No..Mulla kyllä on tota erektiomatskua paljon tarjolla jo livenäkin ja kuvattuakin matskua löytyy reilusti. Mutta katsotaan nyt, jos haluan lisää niin kyselen:)
        Olikin aika raisua viikonloppuna, heppa kävi ylikuumana tauon jälkeen.
        Tuli luokse kalu pitkällä juoksujalkaa ja nippanappa ehdin aloittaa käsittelyn, kun tuli jo aikamoisella ryöpyllä:)
        Eilen ja tänä aamunakin sitten otin takaisin tätä isännän "selibaattia" ja tänään nyt kävi sekin vielä, että kalu mekon helman alle, niin sai emäntäkin osansa;)
        Mutta eipä voi valittaa:)

        Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!
        On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.
        Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista!
        Niin ja lisää naisia kaivattaisiin.


      • Miss Neiti
        hevosten testaaja kirjoitti:

        Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!
        On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.
        Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista!
        Niin ja lisää naisia kaivattaisiin.

        Ok.
        Eli taitaa loppua sitten koko touhu..:/


      • hevosten testaaja
        Miss Neiti kirjoitti:

        Ok.
        Eli taitaa loppua sitten koko touhu..:/

        Eli taitaa loppua sitten koko touhu..:/

        Ei välttämättä,ei varmaan kukaan tule esim. kotiin nuuskimaan mita kukin tekee koiriensa kanssa tai mitä kukin puuhaa tallissaan, mutta kaikki yhteydenpidot ym.vaikeutuu jne. Täytyy vaan sitten jatkossa olla varovaisempi. Jos jotain lakimuutoksia tulee, niin siihen menee vielä aikaa, eihän ne lait heti muutu, kun niitä suunnitellaan. Siis ei ne omaa toiminaa vaikeuta,kun on varovainen, mutta videoitten lataaminen ja hallussapito voidaan kieltää jne.


      • Mites on asiat??
        hevosten testaaja kirjoitti:

        Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!
        On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.
        Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista!
        Niin ja lisää naisia kaivattaisiin.

        Joku onpi mustis..jos ei oikeesti niin leikisti;)
        zoofilia poistettiin Suomen rikoslaista vuonna -71, eli samoihin aikoihin kuin homoseksuaalisuus.
        Mutta toisin kuin homoseksuaalisuus, mitä pidetään nykyään normaalina ja jopa terveenä taipumuksena, zoofiliaa pidetään vieläkin parhaimmassakin tapauksessa seksuaalisen käyttäytymisen häiriönä ja muutenkin suoranaisena sairautena, mikä vaatisi joka tapauksessa hoitoa.
        Tiedä sit, missä se hoidontarpeen raja yleisesti ottaen tulkitaan olevaksi. Eli voi olla jo fantasioinnissa/parittelusta kiihottumisessa tai vasta itse aktissa.
        Mutta joka tapauksessa, zoofilia voidaan luokitella eläinsuojelurikokseksi tai jopa eläinrääkkäykseksi. Vaikka tuskinpa tuo orin imutus vielä rääkkäystä on, tai edes tuo jos joku nainen hieroo jalkoväliään orilla, mut kuitenkin..
        Joten kannattaa varmaan KAIKKIEN teidän miettiä, mitä juttelee aiheesta ja missä juttelee. Sitä tiedä, millainen kontrolli tälläkin palstalla jo on, vaikka tätä ei näköjään sensuroida eikä ole kielletty.


      • hevosten testaaja kirjoitti:

        Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!
        On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita.
        Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti. Vielä kun se on mahdollista!
        Niin ja lisää naisia kaivattaisiin.

        Muuttuiko laki vuoden vaihteessa?
        Mikä tilanne on nyt?
        Onko orien leikki ihmisten kanssa kielletty?


      • Anonyymi
        Godivan kirjoitti:

        Muuttuiko laki vuoden vaihteessa?
        Mikä tilanne on nyt?
        Onko orien leikki ihmisten kanssa kielletty?

        Ok


    • Kaikkea sitä näkee

      Tuolla brutal5 piste com sivustolla oli uskomattomia videopätkiä.

      • Kaikkea sitä näkee

        http://brutal5.#com/3341/horse/ (poista # merkki).


    • hevosten testaaja
    • Ihaa the donkey

      No onpa tässä istelläkin vähän kokemusta.
      Pari kertaa katsellut noita astumisia ja myöhemmin kultaani kuksiessa on kyl ajatus laukannut...

    • orien ystävä

      Onko Miss Neiti: keksinyt mitään uutta heponsa kanssa?

    • MinäQ

      Lukisin mielelläni tarinoita asiasta. Hyvät novellit ovat aina iloinen löytö. Ja käy ne kankeammatkin kokemukset.

      • 00==00

        Niin, että lukisit tarinoita juuri aloituksen kaltaisista asioista?
        On niitä kyllä "tiskin alla" ja ovat koelukijoiden mielestä hyvin kiihottavia ja siksi ne on kyllä tarkoitettukin.


    • Videoklippi
    • Sukkapuikko runk.

      Miss Neiti. oletko vielä hengissä?

    • !!!!

      Giihottavaaaa....

    • hevosten testaaja.

      Miss Neiti. Onko heposi vielä pysynyt kilttinä? Kuten uskon.

    • kysyjä

      Miss Neiti mikä on meno nykyään?

    • kysyjä

      Miss Neiti on varmaan myynyt heponsa.

    • oriaasi
    • lähiöhoitajatar

      Vieläkö Miss Neiti on neiti vai rouvako nykyään

      • OutoLintu1

        Samat sällit kyselevät naisena Miss Neidin perään.
        Onko se nyt noin kova hinku yhden perään?


      • Anonyymi

        Neiti edelleen ja sama hepokin vielä.
        Ja ollaan vieläkin kiihkeässä seksisuhteessa. Tai no suhteessa muutenkin ja seksi toimii:)
        Olen pitkään myös antanut sille suuseksiä ja joskus, eli usein, antanut tulla sen päällenikin. Siis laueta.
        Todella sotkuista, mutta saan itsekin ihan älyttömän orgasmin siitä, kun se roiskii spermansa päälleni. Kasvoille, rinnoille ja pitkin. Ja otan kyllä sen usein jalkoväliinkin. Silloin aluksi oli aika jyytävää, millaisen sotkun aiheutti, mutta tykkään siitäkin, kun saa siemensyöksyn jalkojeni välissä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neiti edelleen ja sama hepokin vielä.
        Ja ollaan vieläkin kiihkeässä seksisuhteessa. Tai no suhteessa muutenkin ja seksi toimii:)
        Olen pitkään myös antanut sille suuseksiä ja joskus, eli usein, antanut tulla sen päällenikin. Siis laueta.
        Todella sotkuista, mutta saan itsekin ihan älyttömän orgasmin siitä, kun se roiskii spermansa päälleni. Kasvoille, rinnoille ja pitkin. Ja otan kyllä sen usein jalkoväliinkin. Silloin aluksi oli aika jyytävää, millaisen sotkun aiheutti, mutta tykkään siitäkin, kun saa siemensyöksyn jalkojeni välissä..

        Olen siis tuo Miss Neiti, tämä "orikullin imijä";)
        Muuttunut tämäkin systeemi, ettei nimimerkkiä saa kait muuten kuin kirjautumalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen siis tuo Miss Neiti, tämä "orikullin imijä";)
        Muuttunut tämäkin systeemi, ettei nimimerkkiä saa kait muuten kuin kirjautumalla.

        Olisi todella mahtavaa oäästä näkemään miten omet orisi kullia ja otat sen jalkijesi väliin.


    • kennetsii

      Tuota alkuperäistä aihetta sivuten, minulla on laite, jonka pitkä metallipuikko työnnetään virtsaputkeen (aika syvälle) toinen n. sormen paksuinen peräaukkoon, niistä menee johdot itse laitteeseen, joka antaa säädettäviä sähköpulsseja, nautinnon tunteet ovat käsittämättömän ihania ja niistä voi nauttia 1-2 tuntiakin, joten se alkuperäinen juttu ei niin kaukaa ole haettu.

    • Tiedoton

      Haluan hyväillä ponia tai hevosta. Auttakaa mitä teen? :)

      • Anonyymi

        Anna viettiesi viedä.
        Jos sulla on mahdollisuus, niin ehkä joku hevospaikka... Tosin omin luvin ei auta mennä sellaisiin, olet sen jälkeen käräjillä pahimmassa tapauksessa.


      • Anonyymi

        Toteuta halusi ja nauti


    • Anonyymi

      Miksi muuten youtube on vetänyt koko astutusmatskun kiinni. Tai siis että on aika pelleilyä koko touhu?
      Ei pääse katsomaan niitä videoita, ellei näytä jotain credit-korttia tai lähetä kuvaa henkkareista sinne"
      Mälsää..
      Miss Neiti.

      • Anonyymi

        Netistä löytyy nykyään paljon hyviä filmejä ilmaiseksi missä naiset ja miehet touhuavat heppojen kanssa. Ja ihan niitä missä hepat keskenäänkin. Minä tosin nähdä miten miss neiti touhuaa oman prinsa kanssa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Netistä löytyy nykyään paljon hyviä filmejä ilmaiseksi missä naiset ja miehet touhuavat heppojen kanssa. Ja ihan niitä missä hepat keskenäänkin. Minä tosin nähdä miten miss neiti touhuaa oman prinsa kanssa!!

        No, en kyllä kaipaa yleisöä siihen touhuun, me kaksi orini kanssa riitämme siihen.
        Hetki sitten harrastettiin taas juurikin... Tai no kävin nyt suihkussa, mutta kuitenkin, aika hetki sitten.
        On jotenkin niin superihanaa imeä hänen kullia ja runkata sitä samalla. Siinä vaiheessa varsinkin, kun alkaa laukeamaan, kun sen terska paisuu suussani älyttömäksi ja koko kulli kovettuu entisestään, ennen kuin alkaa roiskimaan spermaansa mun suuhun ja ympäriinsä. Kun eihän se kaikki mahdu sisäänkään. Ja ne kullin nytkähtelyt ja orin huohottava hörähtely...
        Ja käsipelillä pelkästään häntä hoitaessa kun työntelee oikeastaan itse siinä tietyn pisteen ylitettyämme.. Ai ai. Ne lantion liikkeet ja rajuus joka työnnössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, en kyllä kaipaa yleisöä siihen touhuun, me kaksi orini kanssa riitämme siihen.
        Hetki sitten harrastettiin taas juurikin... Tai no kävin nyt suihkussa, mutta kuitenkin, aika hetki sitten.
        On jotenkin niin superihanaa imeä hänen kullia ja runkata sitä samalla. Siinä vaiheessa varsinkin, kun alkaa laukeamaan, kun sen terska paisuu suussani älyttömäksi ja koko kulli kovettuu entisestään, ennen kuin alkaa roiskimaan spermaansa mun suuhun ja ympäriinsä. Kun eihän se kaikki mahdu sisäänkään. Ja ne kullin nytkähtelyt ja orin huohottava hörähtely...
        Ja käsipelillä pelkästään häntä hoitaessa kun työntelee oikeastaan itse siinä tietyn pisteen ylitettyämme.. Ai ai. Ne lantion liikkeet ja rajuus joka työnnössä.

        Miss Neiti mitä kuuluu nykyään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, en kyllä kaipaa yleisöä siihen touhuun, me kaksi orini kanssa riitämme siihen.
        Hetki sitten harrastettiin taas juurikin... Tai no kävin nyt suihkussa, mutta kuitenkin, aika hetki sitten.
        On jotenkin niin superihanaa imeä hänen kullia ja runkata sitä samalla. Siinä vaiheessa varsinkin, kun alkaa laukeamaan, kun sen terska paisuu suussani älyttömäksi ja koko kulli kovettuu entisestään, ennen kuin alkaa roiskimaan spermaansa mun suuhun ja ympäriinsä. Kun eihän se kaikki mahdu sisäänkään. Ja ne kullin nytkähtelyt ja orin huohottava hörähtely...
        Ja käsipelillä pelkästään häntä hoitaessa kun työntelee oikeastaan itse siinä tietyn pisteen ylitettyämme.. Ai ai. Ne lantion liikkeet ja rajuus joka työnnössä.

        Tuota olisi kyllä mahtavaa katsella vierestä. Siitä voisi jo jotain maksaakkin😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miss Neiti mitä kuuluu nykyään?

        Mitäs tässä, seksisuhteessa vieläkin orini kanssa.
        Itseasiassa olen menossa kohta orini luo ja ajattelin käyttää häntä mun "hieromasauvanani.."
        Eli sitten, kun olen leikitellyt sen kanssa tarpeeksi ja on riittävän kiihottunut itsekin, niin mekonhelmaa ylös, pikkarit alas ja orini kulli haarojenväliin ja hieron sitä tussuani vasten. Otan varmaan siemenetkin tuonne alakertaan taas. En nyt sisään tietenkään, kun se ei mahdu, mutta annan sen laueta muna mun haarovälissä. Ja siinä vaiheessa varmaan taas laukean itsekin, kun muna alkaa takomaan mun pimpsaa vasten niiden nytkähtelyjen tahdissa ja spermat valuu reisille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs tässä, seksisuhteessa vieläkin orini kanssa.
        Itseasiassa olen menossa kohta orini luo ja ajattelin käyttää häntä mun "hieromasauvanani.."
        Eli sitten, kun olen leikitellyt sen kanssa tarpeeksi ja on riittävän kiihottunut itsekin, niin mekonhelmaa ylös, pikkarit alas ja orini kulli haarojenväliin ja hieron sitä tussuani vasten. Otan varmaan siemenetkin tuonne alakertaan taas. En nyt sisään tietenkään, kun se ei mahdu, mutta annan sen laueta muna mun haarovälissä. Ja siinä vaiheessa varmaan taas laukean itsekin, kun muna alkaa takomaan mun pimpsaa vasten niiden nytkähtelyjen tahdissa ja spermat valuu reisille.

        Nautinnollisia hetkiä teille.
        Mitä se tuntuu kun aisa on pillua vasten ja ori töytäisee voimalla saadakseen terskan ja pätkän aisaa sille pilluusi?


      • Anonyymi
        Godivan kirjoitti:

        Nautinnollisia hetkiä teille.
        Mitä se tuntuu kun aisa on pillua vasten ja ori töytäisee voimalla saadakseen terskan ja pätkän aisaa sille pilluusi?

        Kiitos, nauttia tässä on saanutkin ja isosti. Kirjaimellisestikin:)
        Aika vaan on mennyt kuin siivillä...
        Se tuntuu taivaalliselta, varsinkin jos olen orkun partaalla siinä vaiheessa. Ja jos en ihan olekaan, niin siinä tilanteessa tulen itsekin.
        Suomenhevosorillani on vielä todella paksu aisa, joten pillu on kyllä tukevasti piilossa sen vartta vasten, nivustaipeita myöden.
        Se on kyllä aika rajuakin, ne pari kolme töytäisyä, mitkä survaisee saadakseen siemensyöksyn alkamaan. En oikein osaa sitä kuvaillakaan kunnolla, mutta se on hyvällä tavalla rajua ja tuntuu todella taivaalliselta. Antaa kunnon sävärit, mitkä valtaa koko kropan.
        Ja sitten, kun paisuu entisestään alkaen nytkähtelemään ryöppyjen tahtiin, niin se "hieroo" mullekin orkun. Kyllä sen spermaa varmasti menee mun pilluunkin, mutta ihanaa, kun lämmin ja märkä neste sotkee mun haarat täysin ja valuvat hiljalleen siitä reisiä pitkin alaspäin.
        Mahtava tunne.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos, nauttia tässä on saanutkin ja isosti. Kirjaimellisestikin:)
        Aika vaan on mennyt kuin siivillä...
        Se tuntuu taivaalliselta, varsinkin jos olen orkun partaalla siinä vaiheessa. Ja jos en ihan olekaan, niin siinä tilanteessa tulen itsekin.
        Suomenhevosorillani on vielä todella paksu aisa, joten pillu on kyllä tukevasti piilossa sen vartta vasten, nivustaipeita myöden.
        Se on kyllä aika rajuakin, ne pari kolme töytäisyä, mitkä survaisee saadakseen siemensyöksyn alkamaan. En oikein osaa sitä kuvaillakaan kunnolla, mutta se on hyvällä tavalla rajua ja tuntuu todella taivaalliselta. Antaa kunnon sävärit, mitkä valtaa koko kropan.
        Ja sitten, kun paisuu entisestään alkaen nytkähtelemään ryöppyjen tahtiin, niin se "hieroo" mullekin orkun. Kyllä sen spermaa varmasti menee mun pilluunkin, mutta ihanaa, kun lämmin ja märkä neste sotkee mun haarat täysin ja valuvat hiljalleen siitä reisiä pitkin alaspäin.
        Mahtava tunne.

        Älyttömän kiihottavaa.
        Itselläni ei mitään kokemusta, mutta ihana lukea kun nautit elämästäsi orisi kanssa.
        Ja se sperman määrä on varmaan kyllä aikamoinen..


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Älyttömän kiihottavaa.
        Itselläni ei mitään kokemusta, mutta ihana lukea kun nautit elämästäsi orisi kanssa.
        Ja se sperman määrä on varmaan kyllä aikamoinen..

        Kyllä mä nautin aika paljonkin.. Ja miksen nauttisi?
        Rakastan vain tuota paksua, puolimetristä mulkkujötikkää niin hitosti. Toki nyt rakastan hevostani muutenkin, mutta sen mulkku on kuin herkkukirsikka kakun päällä.
        Ja sitä spermaa tosiaan tulee paljon. En ole mitannut, mutta paljon sitä tulee.
        Osaan laukaista orini myös käsipelilläkin ja annan sen ruiskia kyllä päällenikin, vaikka iso sotkuhan siitä tulee, kun on sitten naama, hiukset, rinnat/rintakehä hevosen spermassa, mutta suihku on sitä varten.
        Olen myös monesti ottanut sen terskan suuhuni siinä vaiheessa, kun olen huomannut että ejakulointi on alkamassa. En nyt pysty tai saa nieltyä sitä lastia, mutta kyllähän sitä saa suun täydeltä ja valuu väkisinkin ulos jo siinä vaiheessa, kun se on suussani.
        Pesen totta kai orini vehkeen ensin kunnolla. se itse asiassa ottaa sen(kin) vähän kuin esikeikkinä ja on jo tolkuttoman kova siinä vaiheessa, kun saan sen maistelukuntoon.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä mä nautin aika paljonkin.. Ja miksen nauttisi?
        Rakastan vain tuota paksua, puolimetristä mulkkujötikkää niin hitosti. Toki nyt rakastan hevostani muutenkin, mutta sen mulkku on kuin herkkukirsikka kakun päällä.
        Ja sitä spermaa tosiaan tulee paljon. En ole mitannut, mutta paljon sitä tulee.
        Osaan laukaista orini myös käsipelilläkin ja annan sen ruiskia kyllä päällenikin, vaikka iso sotkuhan siitä tulee, kun on sitten naama, hiukset, rinnat/rintakehä hevosen spermassa, mutta suihku on sitä varten.
        Olen myös monesti ottanut sen terskan suuhuni siinä vaiheessa, kun olen huomannut että ejakulointi on alkamassa. En nyt pysty tai saa nieltyä sitä lastia, mutta kyllähän sitä saa suun täydeltä ja valuu väkisinkin ulos jo siinä vaiheessa, kun se on suussani.
        Pesen totta kai orini vehkeen ensin kunnolla. se itse asiassa ottaa sen(kin) vähän kuin esikeikkinä ja on jo tolkuttoman kova siinä vaiheessa, kun saan sen maistelukuntoon.

        Ai että on kiihottavaa. Kulli kivikovana kuvittelen tuota kaikkea. Olisi niin ihana nähdä livenä kun orisi tulee. Sperma ryöpsähtelisi päällesi ja suuhusi ja naamalle ja ja …
        Kyllä omat spermatkit varmasti lentelisi, mutta kakkoseksi jäisin 😁


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Ai että on kiihottavaa. Kulli kivikovana kuvittelen tuota kaikkea. Olisi niin ihana nähdä livenä kun orisi tulee. Sperma ryöpsähtelisi päällesi ja suuhusi ja naamalle ja ja …
        Kyllä omat spermatkit varmasti lentelisi, mutta kakkoseksi jäisin 😁

        Se on ihan uskomaton hetki, sen terskakin paisuu vielä entisestään, vaikka se on iso muutenkin jo. Melkein kuin omenaksi, jos nyt ehkä vähän liioittelen. Mutta paisuu kuitenkin.
        Ja sitä spermaa tosiaan tulee aika helvetin paljon ja ekat ruiskautukset varsinkin vielä kovalla paineella.
        Ja pidän sen mulkun varresta vielä kädellä samalla, kun terska on suussani tai juuri kasvojeni/yläkroppani lähellä, niin se varsikin nytkähtelee ihanasti. Sen tuntee oikein, kuinka se "pumppaa" sitä spermaa ulos kalua pitkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se on ihan uskomaton hetki, sen terskakin paisuu vielä entisestään, vaikka se on iso muutenkin jo. Melkein kuin omenaksi, jos nyt ehkä vähän liioittelen. Mutta paisuu kuitenkin.
        Ja sitä spermaa tosiaan tulee aika helvetin paljon ja ekat ruiskautukset varsinkin vielä kovalla paineella.
        Ja pidän sen mulkun varresta vielä kädellä samalla, kun terska on suussani tai juuri kasvojeni/yläkroppani lähellä, niin se varsikin nytkähtelee ihanasti. Sen tuntee oikein, kuinka se "pumppaa" sitä spermaa ulos kalua pitkin.

        Varmaan juuri se puoli sekuntia ennen kuin orisi tulee on taivaallista..
        Tunnet kädessäsi sen kun kullin varressa sperma liikahtelee kohti terskaa, joka samalla juuri isonee vielä suussasi.
        Tiedät että ihan kohta purskahtaa hirveällä paineella iso lasti lämmintä spermaa suuhun.
        Se hetki!
        Ja sitten kun sitä vaan tulee ja tulee…
        Tämä kiihottaa minua myös todella paljon ajatella miltä se kaikki näyttää..

        Odottelen innolla ja kiimaisena lisää tarinoita sinusta ja oristasi..

        Jos haluat vaihtaa ajatuksia asiasta muutenkin, niin minulla on treffit puolella tili samalla nimimerkillä..


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Varmaan juuri se puoli sekuntia ennen kuin orisi tulee on taivaallista..
        Tunnet kädessäsi sen kun kullin varressa sperma liikahtelee kohti terskaa, joka samalla juuri isonee vielä suussasi.
        Tiedät että ihan kohta purskahtaa hirveällä paineella iso lasti lämmintä spermaa suuhun.
        Se hetki!
        Ja sitten kun sitä vaan tulee ja tulee…
        Tämä kiihottaa minua myös todella paljon ajatella miltä se kaikki näyttää..

        Odottelen innolla ja kiimaisena lisää tarinoita sinusta ja oristasi..

        Jos haluat vaihtaa ajatuksia asiasta muutenkin, niin minulla on treffit puolella tili samalla nimimerkillä..

        On juu.
        Ja toinen on sekin kyllä, kun pidän sitä jalkovälissäni ja hieron sillä orkun itselleni, orini saa kyllä silloinkin siemensyöksyn myöskin.
        Tuntuu niin hiton hyvältä pillua vasten ja sitten, kun ori alkaa ejakuloimaan, niin hitto..
        Se paksu varsi kun on sopivasti huulten välissä siinä vaiheessa, kun orini alkaa ejakuloimaan...


      • Anonyymi kirjoitti:

        On juu.
        Ja toinen on sekin kyllä, kun pidän sitä jalkovälissäni ja hieron sillä orkun itselleni, orini saa kyllä silloinkin siemensyöksyn myöskin.
        Tuntuu niin hiton hyvältä pillua vasten ja sitten, kun ori alkaa ejakuloimaan, niin hitto..
        Se paksu varsi kun on sopivasti huulten välissä siinä vaiheessa, kun orini alkaa ejakuloimaan...

        Varmaan ihanasti pitkittyy oma orgasmisi, kun pillusi on tiiviisti jötikän ympärillä ja tunnet pillussa kun spermaa liikkuu vartta pitkin. Ja näet se valtavan purskauksen ihanaa spermaa lentävän metrien päähän..


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Varmaan ihanasti pitkittyy oma orgasmisi, kun pillusi on tiiviisti jötikän ympärillä ja tunnet pillussa kun spermaa liikkuu vartta pitkin. Ja näet se valtavan purskauksen ihanaa spermaa lentävän metrien päähän..

        Joo ja ne nytkähtelyt...
        Joillakin kerroilla olen saanut ujutettua sen terskaa häpyhuulteni väliin ja sitten, kun sen siemensyöksy alkaa, niin voi kristus sentäs..
        Sen paisuminen ekaksi ja sitten alkaa sellainen spermatykitys, ettei tosikaan. Koko alapää on kyllä rähmässä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joo ja ne nytkähtelyt...
        Joillakin kerroilla olen saanut ujutettua sen terskaa häpyhuulteni väliin ja sitten, kun sen siemensyöksy alkaa, niin voi kristus sentäs..
        Sen paisuminen ekaksi ja sitten alkaa sellainen spermatykitys, ettei tosikaan. Koko alapää on kyllä rähmässä.

        Meinasinkin seuraavaksi kysyä, että oletko joskus saanut pilluun lasin. Ja olet!!
        Ja sitä sitten riittää varmaan pillun perukoilla sitten seuraavaan päivään asti…
        On kiihottavaa. On.
        Kulli tanassa odottelen viestejäsi


      • Karppa_76 kirjoitti:

        Meinasinkin seuraavaksi kysyä, että oletko joskus saanut pilluun lasin. Ja olet!!
        Ja sitä sitten riittää varmaan pillun perukoilla sitten seuraavaan päivään asti…
        On kiihottavaa. On.
        Kulli tanassa odottelen viestejäsi

        Lastin 😅


      • Karppa_76 kirjoitti:

        Meinasinkin seuraavaksi kysyä, että oletko joskus saanut pilluun lasin. Ja olet!!
        Ja sitä sitten riittää varmaan pillun perukoilla sitten seuraavaan päivään asti…
        On kiihottavaa. On.
        Kulli tanassa odottelen viestejäsi

        Lastin 😅


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Meinasinkin seuraavaksi kysyä, että oletko joskus saanut pilluun lasin. Ja olet!!
        Ja sitä sitten riittää varmaan pillun perukoilla sitten seuraavaan päivään asti…
        On kiihottavaa. On.
        Kulli tanassa odottelen viestejäsi

        Juu olen, tai osan siitä siis.
        En mä sitä sen kullia saa sisään, tietty kun seisaallani olen sen kanssa touhutessani.
        Mutta saan sen ohjattua pillunhuulteni väliin hyvin ja saan liikuteltua sitä niin, että hieroo huulten välissä ihanasti ja se varsi tuntuu klitoristakin vasten.
        On kyllä ihana tunne kun se terska alkaa ensin paisumaan hulten välissä ja sitten alkaa ne nytkähtelyt ja sperma lentämään. Saan kyllä takuuvarmasti itsekin orkun siinä vaiheessa.
        Niin kyllähän osa siitä lastista menee väkisinkin mun sisään ja muutaman kerran noiden tilanteiden jälkeen olen huomannut vielä myöhemmin illalla, kun pillustani on valunut spermaa ulos. Vaikka tietty käyn alapääpesulla aika piankin aktin jälkeen.
        Ja muutenkin aina tuon jälkeen reidetkin on paksusti hevosen spermassa ja sitä limaa tietty leviää joka paikkaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juu olen, tai osan siitä siis.
        En mä sitä sen kullia saa sisään, tietty kun seisaallani olen sen kanssa touhutessani.
        Mutta saan sen ohjattua pillunhuulteni väliin hyvin ja saan liikuteltua sitä niin, että hieroo huulten välissä ihanasti ja se varsi tuntuu klitoristakin vasten.
        On kyllä ihana tunne kun se terska alkaa ensin paisumaan hulten välissä ja sitten alkaa ne nytkähtelyt ja sperma lentämään. Saan kyllä takuuvarmasti itsekin orkun siinä vaiheessa.
        Niin kyllähän osa siitä lastista menee väkisinkin mun sisään ja muutaman kerran noiden tilanteiden jälkeen olen huomannut vielä myöhemmin illalla, kun pillustani on valunut spermaa ulos. Vaikka tietty käyn alapääpesulla aika piankin aktin jälkeen.
        Ja muutenkin aina tuon jälkeen reidetkin on paksusti hevosen spermassa ja sitä limaa tietty leviää joka paikkaan.

        On kiihottavaa, totisesti.
        Juuri niinkuin omissa mieleikuvissanikin ajattelin, että osa menee varmasti ohi, mut osa pääsee ihanasti pillun perukoille..
        Ja just se hetki kanssa, kun sitten illalla valahtaa satsi lämmintä siementä ulos pillusta…
        Seisottavaa..


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        On kiihottavaa, totisesti.
        Juuri niinkuin omissa mieleikuvissanikin ajattelin, että osa menee varmasti ohi, mut osa pääsee ihanasti pillun perukoille..
        Ja just se hetki kanssa, kun sitten illalla valahtaa satsi lämmintä siementä ulos pillusta…
        Seisottavaa..

        Se tuntuu ihanalta ja on rivoa, kun sen kulli nytkähtelee terska paisuneena mun haarovälissä ja valuttaa lämmintä spermaa alapäähäni...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se tuntuu ihanalta ja on rivoa, kun sen kulli nytkähtelee terska paisuneena mun haarovälissä ja valuttaa lämmintä spermaa alapäähäni...

        Kiinnostaako se miehen kulli enää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se tuntuu ihanalta ja on rivoa, kun sen kulli nytkähtelee terska paisuneena mun haarovälissä ja valuttaa lämmintä spermaa alapäähäni...

        Tamman emättimen kemialliset olosuhteet ovat aika samanlaisia kuin naisella. Se tarkoittaa sitä että alapesulla ei pysty huuhtelemaan pillua kokonaan puhtaaksi. Sen sijaan emättimenkin puolelle, matkasta vähän jääneet hevosen siittiösolut ovat ehtineet muutamassa hetkessä uimaan kohdun puolelle ja siellä ne sitten nauttivat olostaan, ja muutaman päivän innokkaasti uiskentelevat etsiskellen munasoluasi. Minua kiihottaa se kuinka emättimen ja kohdun malli on vielä siitä mielenkiintoinen, että kun hevosesi ejakuloi voimakkaasti sisääsi, ja kuten kaikki koulusta tietää, neste ei puristu kokoon, niin se aiheuttaa emättimen puolella ylipaineen, joka taas tyhjentää kohdun puolelta painetta pois. Eli kohdun tilavuus pienenee siinä hetkessä kun emätin täyttyy spermalla. Samalla kun emättimesi täyttyy silmänräpäyksessä ensimmäisellä suihkulla hevosesi spermasta, ja siinä huulilla on vielä voimakas terska puskemassa paikkaa kiinni, niin kun emättimessä paine on kasvanut ja spermaa jo ylipaineen takia on lentänyt ulos reisille, seuraavaa suihkausta odottaessa emätin pääsee rentoutumaan ja tasaamaan painettaan. Sillä hetkellä kun emätin rentoutuu ja paine tasautuu, silloin emättimen tilavuus pienenee. Kun tuo tapahtuu, myös kohtu rentoutuu, mutta vastaavasti sen tilavuus taas kasvaa! Aivan kuten lääkeruiskulla imettäessä, siitä syntyy alipaine kohtuun ja alipaineen vuoksi myös sinne virtaa, ei ilmaa, vaan hevosesi siemennestettä. Ellei tuota toimintaa olisi kohdun ja emättimen välillä, kukaan ei pystyisi tulemaan raskaaksi. Oma orgasmisi vielä voimistaa sitä vaikutusta, ja tuo tyhjiöpumpun periaatteella toimiva kohtusi, siis kirjaimellisesti auttaa imaisemaan aina orgasmisupistuksessa lisää hevosesi siemennestettä kohdun puolelle. Tuo on kiihottava toimintapa, koska se varmistaa että sinulla on hevosesi spermaa varmasti sisälläsi vielä kauan aikaa ennenkuin sieltä alkaa lirahtamaan ylimääräisiä ulos. Jos jostain ihmeestä pystyisit olemaan yhdynnässä koko ajan, ja hevosen löysä kulli olisi vielä sisällä tulppaamassa, orgasmisupistusten päättyessä kohdussasi saattaisi olla melkein desilitra, eli puoli juomalasillista hevosesi spermaa. Oletko ollut koskaan jossain julkisella paikalla, tilaisuudessa tms, tai ystävien tai perheen kanssa, kun hevosesi spermaa on valahtanut pikkuhousuihin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tamman emättimen kemialliset olosuhteet ovat aika samanlaisia kuin naisella. Se tarkoittaa sitä että alapesulla ei pysty huuhtelemaan pillua kokonaan puhtaaksi. Sen sijaan emättimenkin puolelle, matkasta vähän jääneet hevosen siittiösolut ovat ehtineet muutamassa hetkessä uimaan kohdun puolelle ja siellä ne sitten nauttivat olostaan, ja muutaman päivän innokkaasti uiskentelevat etsiskellen munasoluasi. Minua kiihottaa se kuinka emättimen ja kohdun malli on vielä siitä mielenkiintoinen, että kun hevosesi ejakuloi voimakkaasti sisääsi, ja kuten kaikki koulusta tietää, neste ei puristu kokoon, niin se aiheuttaa emättimen puolella ylipaineen, joka taas tyhjentää kohdun puolelta painetta pois. Eli kohdun tilavuus pienenee siinä hetkessä kun emätin täyttyy spermalla. Samalla kun emättimesi täyttyy silmänräpäyksessä ensimmäisellä suihkulla hevosesi spermasta, ja siinä huulilla on vielä voimakas terska puskemassa paikkaa kiinni, niin kun emättimessä paine on kasvanut ja spermaa jo ylipaineen takia on lentänyt ulos reisille, seuraavaa suihkausta odottaessa emätin pääsee rentoutumaan ja tasaamaan painettaan. Sillä hetkellä kun emätin rentoutuu ja paine tasautuu, silloin emättimen tilavuus pienenee. Kun tuo tapahtuu, myös kohtu rentoutuu, mutta vastaavasti sen tilavuus taas kasvaa! Aivan kuten lääkeruiskulla imettäessä, siitä syntyy alipaine kohtuun ja alipaineen vuoksi myös sinne virtaa, ei ilmaa, vaan hevosesi siemennestettä. Ellei tuota toimintaa olisi kohdun ja emättimen välillä, kukaan ei pystyisi tulemaan raskaaksi. Oma orgasmisi vielä voimistaa sitä vaikutusta, ja tuo tyhjiöpumpun periaatteella toimiva kohtusi, siis kirjaimellisesti auttaa imaisemaan aina orgasmisupistuksessa lisää hevosesi siemennestettä kohdun puolelle. Tuo on kiihottava toimintapa, koska se varmistaa että sinulla on hevosesi spermaa varmasti sisälläsi vielä kauan aikaa ennenkuin sieltä alkaa lirahtamaan ylimääräisiä ulos. Jos jostain ihmeestä pystyisit olemaan yhdynnässä koko ajan, ja hevosen löysä kulli olisi vielä sisällä tulppaamassa, orgasmisupistusten päättyessä kohdussasi saattaisi olla melkein desilitra, eli puoli juomalasillista hevosesi spermaa. Oletko ollut koskaan jossain julkisella paikalla, tilaisuudessa tms, tai ystävien tai perheen kanssa, kun hevosesi spermaa on valahtanut pikkuhousuihin?

        Olen kyllä kuulutkin, että pillu "imee" ainakin orkun aikana spermaa sisälle kohtuun johtuen juuri siitä orgasmin aiheuttamasta lihasten supistelusta.
        Mutta tuota en ole hoksannut, että sperma tekisi jotenkin sellaista painetta pilluun, minkä tasaantuminen vähän niinkuin työntäisi spermaa kohtuun.
        Mutta tuo tulppana oleminen on kyllä tuttua ja aika ihanaakin, seksistä miehen kanssa siis tuttua juttua.
        Ja ehkä ainakin aika monet miehet jäävät vielä mielellään naisen sisään sen vuoksi ejakuloinnin jälkeen.
        Sanovat sen kyllä tuntuvan vielä hyvältä, mutta ehkä se on evoluution tulosta. Eli tuntuu miehestä juuri sen vuoksi hyvältä jäädä naisen sisään, jotta siementen kulkeutuminen kohtuun varmistuisi.
        Joskus olen ollut, mutta harvoin. Yleensä harrastan hevosseksiä siten, että saan olla kotona sen jälkeen. Toki spermaahan voi olla pillussa ja naisen systeemissä muutenkin päiviäkin seksin jälkeen.
        Pari kertaa kylläkin on käynyt niin, että olen hevosseksin jälkeen lähtenyt jonnekin tai joku onkin tullut käymään myöhemmin.
        Ja vaikka olen ehtinyt peseytymään aktin jälkeen, niin kyllä sen on huomannut, kun pillusta on valunut vielä nesteitä ulos. Enkä ole siinä vaiheessa ollut enää mitenkään kiihottunut, joten luultavasti on tosiaan ollut orini spermaa.


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Kiinnostaako se miehen kulli enää?

        Eipä hirveitä, joskus tosin on ihan hitonmoiset himot miesmulkkuunkin.
        Sillä ihan, kun se nyt mahtuu pilluuni.
        Onneksi mulla on yksi aika hyvä miespuolinen kaveri, jolta saa apuja tarvittaessa. Melkeinpä yksi puhelinsoitto riittää, kun ilmoittaa että nyt olisi tarvetta, niin yleensä on samana päivänä jo paikalla. Joskus tulee samantien apuun, jos sattuu olemaan vapaalla.
        En ole tosin sanonut hänelle mitään siitä, mitä teen hevoseni kanssa, mutta voi olla että on aavistellut jotain.
        Olen joskus hänen allaan ollessani miettinyt, että kunpa tietäisi, että joskus parikin tuntia aikaisemmin orini kulli on ollut alapäässäni ja roiskinut spermansa mun haaroihini..


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eipä hirveitä, joskus tosin on ihan hitonmoiset himot miesmulkkuunkin.
        Sillä ihan, kun se nyt mahtuu pilluuni.
        Onneksi mulla on yksi aika hyvä miespuolinen kaveri, jolta saa apuja tarvittaessa. Melkeinpä yksi puhelinsoitto riittää, kun ilmoittaa että nyt olisi tarvetta, niin yleensä on samana päivänä jo paikalla. Joskus tulee samantien apuun, jos sattuu olemaan vapaalla.
        En ole tosin sanonut hänelle mitään siitä, mitä teen hevoseni kanssa, mutta voi olla että on aavistellut jotain.
        Olen joskus hänen allaan ollessani miettinyt, että kunpa tietäisi, että joskus parikin tuntia aikaisemmin orini kulli on ollut alapäässäni ja roiskinut spermansa mun haaroihini..

        Tässä on kyllä jotain niiiin irstasta ja rivoa. Siis hyvässä merkityksessä.
        Orisi siemenet syvällä kohdussa valmiina ja tuttavamies tietämättä asiasta laittaa oman lastinsa perään.
        Neito nauttii eikä paljasta salaisuuttaan..
        Seisottavaa. Piste.


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Tässä on kyllä jotain niiiin irstasta ja rivoa. Siis hyvässä merkityksessä.
        Orisi siemenet syvällä kohdussa valmiina ja tuttavamies tietämättä asiasta laittaa oman lastinsa perään.
        Neito nauttii eikä paljasta salaisuuttaan..
        Seisottavaa. Piste.

        Ei sitä passaa paljastaa asioita.
        Vaikka joskus miestuttuni kyllä heittää jotain rivoa läppää hevosiin liittyen, mutta taitaa olla enempi hänen huumoria kuin että tietäisi mun puuhista.
        Vaikka kyllähän se taitaa hevospiireissä olla tiedossa, että kyllähän ne orin kalut usein herättää huomiota ja voi aiheuttaa vähän lisäkierroksia asioihin, kuten astutuksetkin, vaikka niistä ei puhuta.
        Mutta on tuo aika rivoa tosiaan, kun joskus samanakin päivänä hoitelen molemmat. Tai no, miestutun annan hoidella mut, mutta kuitenkin.
        Vaikka saan kyllä hiton hyvät orkut orinikin ansiosta, niin joskus jää vähän niinkuin kaivelemaan, jolloin tarttee seksiä miehenkin kanssa.
        Ja hän on kyllä aika hyvä kumppani, tekee vahvoja ja ronskeja työntöjä olematta kuitenkaan kovakourainen, niin jotenkin siitäkin tulee olo kuin olisi orin kanssa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitä passaa paljastaa asioita.
        Vaikka joskus miestuttuni kyllä heittää jotain rivoa läppää hevosiin liittyen, mutta taitaa olla enempi hänen huumoria kuin että tietäisi mun puuhista.
        Vaikka kyllähän se taitaa hevospiireissä olla tiedossa, että kyllähän ne orin kalut usein herättää huomiota ja voi aiheuttaa vähän lisäkierroksia asioihin, kuten astutuksetkin, vaikka niistä ei puhuta.
        Mutta on tuo aika rivoa tosiaan, kun joskus samanakin päivänä hoitelen molemmat. Tai no, miestutun annan hoidella mut, mutta kuitenkin.
        Vaikka saan kyllä hiton hyvät orkut orinikin ansiosta, niin joskus jää vähän niinkuin kaivelemaan, jolloin tarttee seksiä miehenkin kanssa.
        Ja hän on kyllä aika hyvä kumppani, tekee vahvoja ja ronskeja työntöjä olematta kuitenkaan kovakourainen, niin jotenkin siitäkin tulee olo kuin olisi orin kanssa.

        Aa että..
        Olisi kyllä niin mahtavaa joskus nähdä kun orisi tulee. En ole koskaan nähnyt edes kun hevoset nai..
        Vaikka kun käsin lypsäisit ja antaisit hänen roiskia pitkin lattioit.. tai no käsille.. tai minne nyt sattuu lentämäänkään..
        Kyllä tuo elämäsi tuntuu olevan ihanaa. Omasta tallista helpostusta aina halutessaan ja soitolla sitten miestä jatkamaan nautintoa.
        Jos josku tänne isolle kirkolle tulet käymään, niin laitahan viestiä niin juodaan vaikka kahvit


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Aa että..
        Olisi kyllä niin mahtavaa joskus nähdä kun orisi tulee. En ole koskaan nähnyt edes kun hevoset nai..
        Vaikka kun käsin lypsäisit ja antaisit hänen roiskia pitkin lattioit.. tai no käsille.. tai minne nyt sattuu lentämäänkään..
        Kyllä tuo elämäsi tuntuu olevan ihanaa. Omasta tallista helpostusta aina halutessaan ja soitolla sitten miestä jatkamaan nautintoa.
        Jos josku tänne isolle kirkolle tulet käymään, niin laitahan viestiä niin juodaan vaikka kahvit

        On kyllä mahtava näky tosiaan. Kyllä mä pelkästään käsipelilläkin sitä hoitelen, juuri sillä että saan vain katsella sitä, kun sperma lentää..
        Ja on kyllä hyvä tilanne, aina kun haluaa kikkelileikkejä orin kanssa, niin pihan poikki talliin vain.
        Ja joskus taas tuttavani naidessa mua olen kuvitellut sillä hetkellä olevani orini kanssa... Että siinä pystyy kyllä tekemään mielikuvaleikkejäkin hyvin samalla. Vaikka hiton hyvää kyytiä tuttavani antaa muutenkin, eli ei ole mitenkään huono rakasaja hänkään. Tai astuja, jos niin haluaa sanoa.


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Aa että..
        Olisi kyllä niin mahtavaa joskus nähdä kun orisi tulee. En ole koskaan nähnyt edes kun hevoset nai..
        Vaikka kun käsin lypsäisit ja antaisit hänen roiskia pitkin lattioit.. tai no käsille.. tai minne nyt sattuu lentämäänkään..
        Kyllä tuo elämäsi tuntuu olevan ihanaa. Omasta tallista helpostusta aina halutessaan ja soitolla sitten miestä jatkamaan nautintoa.
        Jos josku tänne isolle kirkolle tulet käymään, niin laitahan viestiä niin juodaan vaikka kahvit

        Niin ja hevosten naiminenkin kyllä on hieno näky livenä, sitäkin tullut aika usein nähtyä.
        Kiihottavaa, kun ori survoo kulliaan tammaan rajuilla työnnöillä ja laukeaa sinne tamman lapoja purren ja hörähdellen lauetessaan nautinnosta ja helpotuksesta.
        Ja kuinka se puolimerinen parru jyystää tamman häpyhuulten välissä pitkiä työntöjä edestakaisin ja on kiiltävänä tamman pillulimoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä mahtava näky tosiaan. Kyllä mä pelkästään käsipelilläkin sitä hoitelen, juuri sillä että saan vain katsella sitä, kun sperma lentää..
        Ja on kyllä hyvä tilanne, aina kun haluaa kikkelileikkejä orin kanssa, niin pihan poikki talliin vain.
        Ja joskus taas tuttavani naidessa mua olen kuvitellut sillä hetkellä olevani orini kanssa... Että siinä pystyy kyllä tekemään mielikuvaleikkejäkin hyvin samalla. Vaikka hiton hyvää kyytiä tuttavani antaa muutenkin, eli ei ole mitenkään huono rakasaja hänkään. Tai astuja, jos niin haluaa sanoa.

        On kyllä totta tosiaan ihan mahtavaa tilanne sulla.. Otatko mieheltäkin takaapäin mieluiten? Kyllä jos minä kanssasi asuisin, niin olisi kulli pystyssä jatkuvasti kun saisit tallissa touhuta vapaasti mitä haluat, kunhan sitten muistat minunkin vehkeet lypsää välillä juur samalla tavalla kuin orisi kanssa teet..


      • Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä totta tosiaan ihan mahtavaa tilanne sulla.. Otatko mieheltäkin takaapäin mieluiten? Kyllä jos minä kanssasi asuisin, niin olisi kulli pystyssä jatkuvasti kun saisit tallissa touhuta vapaasti mitä haluat, kunhan sitten muistat minunkin vehkeet lypsää välillä juur samalla tavalla kuin orisi kanssa teet..

        Tuo äskeinen siis minun kommentti kanssa.. kiihkoissasani en edes muistanut kirjautua 😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä mahtava näky tosiaan. Kyllä mä pelkästään käsipelilläkin sitä hoitelen, juuri sillä että saan vain katsella sitä, kun sperma lentää..
        Ja on kyllä hyvä tilanne, aina kun haluaa kikkelileikkejä orin kanssa, niin pihan poikki talliin vain.
        Ja joskus taas tuttavani naidessa mua olen kuvitellut sillä hetkellä olevani orini kanssa... Että siinä pystyy kyllä tekemään mielikuvaleikkejäkin hyvin samalla. Vaikka hiton hyvää kyytiä tuttavani antaa muutenkin, eli ei ole mitenkään huono rakasaja hänkään. Tai astuja, jos niin haluaa sanoa.

        Pakko kysyä että kun annat orin ruiskuttaa spermat suoraan päällesi, niin oletko alastomana vai lähes täysissä pukeissa? Pikkuhousuista kerroit että ovat päällä ja että ainakin mekko on ollut kertomasi mukaan päällä. Ne ovat varmasti sellaisen satsin jälkeen kuin spermaräjähdyksen jäljiltä, kangas aivan valuen litimärkänä? Puetko ne pikkuhousut vielä spermasta märkänä takaisin päälle kun kuljet pihan poikki, ja onko suihku talossa vai jossain tallin puolella? Tässä haluan siis kysyä siitä että käveletkö sen pihan poikki aivan spermaa valuen kotiin sisään ja käveletkö alastomana, jonkun saunatakin kanssa, vai spermaiset vaatteet päällä?

        Tarkennuksena että en ole Karppa, vaan se joka kirjoitti siitä kohdun toiminnasta. Henkilökohtaisesti oma luontoyhteys on valitettavasti katkennut 90 luvulla. Joskus 80 luvulla muistan kuitenkin isovanhempien kodista kuinka siellä tammaa astutettiin ja sieltä minut ja pari muuta lasta käännytettiin pois. Sen verran näin että orilla oli iso kulli pystyssä mahaa vasten. Kuulemma siellä ei lapsia tarvittu katsomaan, haha. No, näin pervona olisi voinut "ura" heilahtaa voimakkaamminkin eläinten puolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä totta tosiaan ihan mahtavaa tilanne sulla.. Otatko mieheltäkin takaapäin mieluiten? Kyllä jos minä kanssasi asuisin, niin olisi kulli pystyssä jatkuvasti kun saisit tallissa touhuta vapaasti mitä haluat, kunhan sitten muistat minunkin vehkeet lypsää välillä juur samalla tavalla kuin orisi kanssa teet..

        On juu, tuplakullia saa oikeastaan aina kun tahtoo, jos näin ajattelee ja ilmaisee asian.
        Naidaan miehen kanssa milloin mitenkin, yleensä ihan normisti. Mutta kyllä takaapäinkin on yksi asento meillä, nojaudun yleensä nojatuolin tm selkänojaa vasten ja hän hoitelee asiat siten. Tykkää kyllä siitä, kun näkee samalla oman kullinsa mun pillun sisällä ja itse tykkään siitä kun menee tosi syvälle.
        Joskus naidaan niin, että menen pöydän päälle selälleni makaamaan, nostan jalat hänen olkapäilleen ja hän työntelee aika rajustikin menolle. Sen verran haipakkaa, että kytykn työntöjen tahdissa edes takaisin siinä maatessani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakko kysyä että kun annat orin ruiskuttaa spermat suoraan päällesi, niin oletko alastomana vai lähes täysissä pukeissa? Pikkuhousuista kerroit että ovat päällä ja että ainakin mekko on ollut kertomasi mukaan päällä. Ne ovat varmasti sellaisen satsin jälkeen kuin spermaräjähdyksen jäljiltä, kangas aivan valuen litimärkänä? Puetko ne pikkuhousut vielä spermasta märkänä takaisin päälle kun kuljet pihan poikki, ja onko suihku talossa vai jossain tallin puolella? Tässä haluan siis kysyä siitä että käveletkö sen pihan poikki aivan spermaa valuen kotiin sisään ja käveletkö alastomana, jonkun saunatakin kanssa, vai spermaiset vaatteet päällä?

        Tarkennuksena että en ole Karppa, vaan se joka kirjoitti siitä kohdun toiminnasta. Henkilökohtaisesti oma luontoyhteys on valitettavasti katkennut 90 luvulla. Joskus 80 luvulla muistan kuitenkin isovanhempien kodista kuinka siellä tammaa astutettiin ja sieltä minut ja pari muuta lasta käännytettiin pois. Sen verran näin että orilla oli iso kulli pystyssä mahaa vasten. Kuulemma siellä ei lapsia tarvittu katsomaan, haha. No, näin pervona olisi voinut "ura" heilahtaa voimakkaamminkin eläinten puolelle.

        Silloin, kun hieron sillä pilluani, vaatteet yleensä on päälläni. Mekko siis ja pikkarit, tällaiset nopeasti tieltä pois otettavat vaatteet. Siinähän ei tarvitse muuta, kuin laskea pikkarit alemmas ja nostaa mekon helmaa ylös ja sitten mulkku jalkoväliin ja varsi hieroo huulten väliä.
        Sitten kun hommat on tehty, nostan pikkarit ylös ja ne on kyllä oikein kunnolla orini spermassa, kuten koko alapää. Oikein kyllästetty spermalla.
        Ja kyllä mä joskus sitä runkatessanikin pidän mekon päällä, joskus kyllä olen täysin alastikin siinä tilanteessa. Ja kun ejakuloi, niin suuhun se mitä menee ja rinnoille+vartalon päälle loput.
        Kiihottaa vielä sekin, kun olen ihan kuin kuorrotettu spermalla... sekä että, spermaiset vaatteetkin päällä jotenkin kiihottaa.
        Ja siten kävelen sitten sisälle pesulle, asun kuitenkin sen verran syrjässä, että voin kävellä aika huoletta alastomanakin pihalla.
        Niin ja tykkään kyllä siitäkin, kun annan sen roiskia spermat haaroihini, kun kaikki on häpykarvoitusta myöden tahmaisena orin spermassa ja pikkarit on vielä jalassa. Ja kun sisällä alan sitten riisuutumaan suihkua varten, niin ovat limaiset ja karvoitukseni kanssa on spermaroiskeissa.
        Ehkä mulla on tai on ainakin tullut jonkinasteinen spermafetissi sen jälkeen, kun aloitin touhut hevoseni kanssa...
        Tuttavani spermat otan kyllä aina sisääni, mulla on kuitenkin pillerit ja ollaan terveitä, niin ei tarvitse pelleillä kortsujen kanssa. Ja hän ejakuloi aina aika voimakkaasti, niin tunnen hänen nytkähtelyt mun sisälläni, kun häneltä tulee, ja saan itsekin yleensä viimeistään siinä vaiheessa orkun. Joskus kyllä kuvittelen hänen kanssaan ollessani, että orini astuu minua sillä hetkellä. Tuo omaan orkkuuni aika laillakin lisää voimaa.
        Toki kyllä mä joskus annan tuttunikin roiskia päälleni, ainakin jos hän itsekin sitä haluaa ja runkkaan kyllä häntäkin. Tykkään myös siitä, kun häneltä tulee ja hänen spermansa sotkee käteni, vielä kun jatkan hänen kalunsa hieromista vielä hänen orkkunsa jälkeen, niin sitä leviää pitkin kättäni. Sormien väliin ja kaikkialle.
        Itse alpsena en oikein tajunnut ja ehkä tykännytkään hevosten astutuksista, vaikka kyllähän orin kikkeli oli iaka mahtipontinen näky tuolloin. Mutta aika pian murrosaikani tienoilla aloin kyllä kiihottumaankin niistä ja katselinkin niitä mielelläni.
        Meitä ei onneksi ajettu pois katsomasta silloin, kun jossain käydessämme astutettiin tammoja.
        Se on aika ihanaa katseltavaa juuri, kun orn kulli on kivikovana vatsaa vasten ja heiluttelee sitä ennen astumista. Ja kuinka jäykistää sen vatsaansa vasten tamman päälle hypätessään ja alkaessaan etsimään oikeaa kohtaa.
        Ja sen kun näkee vielä kullistakin, kun ori saa siemensyöksyn tammansisällä, se varsikin jotenkin supistelee, minkä kyllä näkee silmälläkin, kun sperma virtaa kullia pitkin niiden sykähdysten tahdissa kiveksistä tamman sisään.
        Ja sitten, kun ori laskeutuu tamman päältä pois ja jo reilusti löystynyt kulli luiskahtaa sen pillusta ulos ja spermaa vielä valuu kullin päästä.
        Yksi tosi paljon mua kiihottanut asia aikanaan oli sellainen, kun ori astui tamman ja se kuitenkin tuli tammasta ulos jo kesekn siemensyöksyn. En muista, eikö ori pysynyt tamman päällä loppuun asti vai pudottautuiko tarkoituksella alas, siis sillä että oli saanut jo siemensyöksyn alkamaan ja sitä kautta tahtomansa, mutta kuitenkin.
        Oli rivon irstasta, kun ori laskeutui, eka ryöpsähdys oli vamraan lentänyt tamman sisään ja loput se roiski maahan. Silloin kyllä mulla tuli kiire masturboimaan, sen muistan. Kun sen kulli heilui ylösalas sykähdysten tahtiin ja sieltä lensi pitkiä, valkoisia spermaroiskeita maahan. Olin joku teini-ikäinen tuolloin.
        Ei muuta kuin kiireesti "vessaan" ja klittani sai kyllä kyytiä tuolloin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä mahtava näky tosiaan. Kyllä mä pelkästään käsipelilläkin sitä hoitelen, juuri sillä että saan vain katsella sitä, kun sperma lentää..
        Ja on kyllä hyvä tilanne, aina kun haluaa kikkelileikkejä orin kanssa, niin pihan poikki talliin vain.
        Ja joskus taas tuttavani naidessa mua olen kuvitellut sillä hetkellä olevani orini kanssa... Että siinä pystyy kyllä tekemään mielikuvaleikkejäkin hyvin samalla. Vaikka hiton hyvää kyytiä tuttavani antaa muutenkin, eli ei ole mitenkään huono rakasaja hänkään. Tai astuja, jos niin haluaa sanoa.

        Kerrohan taas ihania päivityksiä kun tulee aihetta.. edelliset kommenttini kirjoitin kiihkoissasi kirjautumatta.. 😁


      • Anonyymi kirjoitti:

        Silloin, kun hieron sillä pilluani, vaatteet yleensä on päälläni. Mekko siis ja pikkarit, tällaiset nopeasti tieltä pois otettavat vaatteet. Siinähän ei tarvitse muuta, kuin laskea pikkarit alemmas ja nostaa mekon helmaa ylös ja sitten mulkku jalkoväliin ja varsi hieroo huulten väliä.
        Sitten kun hommat on tehty, nostan pikkarit ylös ja ne on kyllä oikein kunnolla orini spermassa, kuten koko alapää. Oikein kyllästetty spermalla.
        Ja kyllä mä joskus sitä runkatessanikin pidän mekon päällä, joskus kyllä olen täysin alastikin siinä tilanteessa. Ja kun ejakuloi, niin suuhun se mitä menee ja rinnoille vartalon päälle loput.
        Kiihottaa vielä sekin, kun olen ihan kuin kuorrotettu spermalla... sekä että, spermaiset vaatteetkin päällä jotenkin kiihottaa.
        Ja siten kävelen sitten sisälle pesulle, asun kuitenkin sen verran syrjässä, että voin kävellä aika huoletta alastomanakin pihalla.
        Niin ja tykkään kyllä siitäkin, kun annan sen roiskia spermat haaroihini, kun kaikki on häpykarvoitusta myöden tahmaisena orin spermassa ja pikkarit on vielä jalassa. Ja kun sisällä alan sitten riisuutumaan suihkua varten, niin ovat limaiset ja karvoitukseni kanssa on spermaroiskeissa.
        Ehkä mulla on tai on ainakin tullut jonkinasteinen spermafetissi sen jälkeen, kun aloitin touhut hevoseni kanssa...
        Tuttavani spermat otan kyllä aina sisääni, mulla on kuitenkin pillerit ja ollaan terveitä, niin ei tarvitse pelleillä kortsujen kanssa. Ja hän ejakuloi aina aika voimakkaasti, niin tunnen hänen nytkähtelyt mun sisälläni, kun häneltä tulee, ja saan itsekin yleensä viimeistään siinä vaiheessa orkun. Joskus kyllä kuvittelen hänen kanssaan ollessani, että orini astuu minua sillä hetkellä. Tuo omaan orkkuuni aika laillakin lisää voimaa.
        Toki kyllä mä joskus annan tuttunikin roiskia päälleni, ainakin jos hän itsekin sitä haluaa ja runkkaan kyllä häntäkin. Tykkään myös siitä, kun häneltä tulee ja hänen spermansa sotkee käteni, vielä kun jatkan hänen kalunsa hieromista vielä hänen orkkunsa jälkeen, niin sitä leviää pitkin kättäni. Sormien väliin ja kaikkialle.
        Itse alpsena en oikein tajunnut ja ehkä tykännytkään hevosten astutuksista, vaikka kyllähän orin kikkeli oli iaka mahtipontinen näky tuolloin. Mutta aika pian murrosaikani tienoilla aloin kyllä kiihottumaankin niistä ja katselinkin niitä mielelläni.
        Meitä ei onneksi ajettu pois katsomasta silloin, kun jossain käydessämme astutettiin tammoja.
        Se on aika ihanaa katseltavaa juuri, kun orn kulli on kivikovana vatsaa vasten ja heiluttelee sitä ennen astumista. Ja kuinka jäykistää sen vatsaansa vasten tamman päälle hypätessään ja alkaessaan etsimään oikeaa kohtaa.
        Ja sen kun näkee vielä kullistakin, kun ori saa siemensyöksyn tammansisällä, se varsikin jotenkin supistelee, minkä kyllä näkee silmälläkin, kun sperma virtaa kullia pitkin niiden sykähdysten tahdissa kiveksistä tamman sisään.
        Ja sitten, kun ori laskeutuu tamman päältä pois ja jo reilusti löystynyt kulli luiskahtaa sen pillusta ulos ja spermaa vielä valuu kullin päästä.
        Yksi tosi paljon mua kiihottanut asia aikanaan oli sellainen, kun ori astui tamman ja se kuitenkin tuli tammasta ulos jo kesekn siemensyöksyn. En muista, eikö ori pysynyt tamman päällä loppuun asti vai pudottautuiko tarkoituksella alas, siis sillä että oli saanut jo siemensyöksyn alkamaan ja sitä kautta tahtomansa, mutta kuitenkin.
        Oli rivon irstasta, kun ori laskeutui, eka ryöpsähdys oli vamraan lentänyt tamman sisään ja loput se roiski maahan. Silloin kyllä mulla tuli kiire masturboimaan, sen muistan. Kun sen kulli heilui ylösalas sykähdysten tahtiin ja sieltä lensi pitkiä, valkoisia spermaroiskeita maahan. Olin joku teini-ikäinen tuolloin.
        Ei muuta kuin kiireesti "vessaan" ja klittani sai kyllä kyytiä tuolloin.

        Olitkin jo jatkanut ihania, seisottavia kertomuksistasi…🤗


      • Anonyymi kirjoitti:

        On juu, tuplakullia saa oikeastaan aina kun tahtoo, jos näin ajattelee ja ilmaisee asian.
        Naidaan miehen kanssa milloin mitenkin, yleensä ihan normisti. Mutta kyllä takaapäinkin on yksi asento meillä, nojaudun yleensä nojatuolin tm selkänojaa vasten ja hän hoitelee asiat siten. Tykkää kyllä siitä, kun näkee samalla oman kullinsa mun pillun sisällä ja itse tykkään siitä kun menee tosi syvälle.
        Joskus naidaan niin, että menen pöydän päälle selälleni makaamaan, nostan jalat hänen olkapäilleen ja hän työntelee aika rajustikin menolle. Sen verran haipakkaa, että kytykn työntöjen tahdissa edes takaisin siinä maatessani.

        Tuplakullia. Parasta.
        Otatko välillä miehen ekaksi ja sitten orisi pääsee täydentämään jo valmiiksi spermaisen pillusi..
        On ihanan irstasta, totta vieköön.. seisottavaa!!


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Tuplakullia. Parasta.
        Otatko välillä miehen ekaksi ja sitten orisi pääsee täydentämään jo valmiiksi spermaisen pillusi..
        On ihanan irstasta, totta vieköön.. seisottavaa!!

        Yleensä olen orini kanssa ensin, siis niinä päivinä, kun touhuan kummankin kanssa.
        Toki olen joskus tehnyt sitäkin, että ollaan naitu miehen kanssa ensin kunnolla ja sitten joskus myöhemmin samana päiväånä olen vielä mennyt hoitelemaan oriani.


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Tuplakullia. Parasta.
        Otatko välillä miehen ekaksi ja sitten orisi pääsee täydentämään jo valmiiksi spermaisen pillusi..
        On ihanan irstasta, totta vieköön.. seisottavaa!!

        Tuli tänään mieleeni, jos ottaisi jonkun naisten lelun lisäksi orin kanssa leikkeihin.
        Siis näitä klitorisperhosia, vai miksi niitä sanotaan..
        Kun laitetaan naruilla lanteille siten, että se perhonen tai mikä lie on pillua vasten ja värisee klittaa vasten. Ne on kuulemma muutenkin todella hyviä, mutta lähinnä sitä ajatellen, kun hoitelen ja imen oriani, niin samalla sellainen klitoriskiihotin väristäisi mun alapäätä.
        Jäisi kaksi kättä vapaaksi mulkulla leikittelyyn....


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuli tänään mieleeni, jos ottaisi jonkun naisten lelun lisäksi orin kanssa leikkeihin.
        Siis näitä klitorisperhosia, vai miksi niitä sanotaan..
        Kun laitetaan naruilla lanteille siten, että se perhonen tai mikä lie on pillua vasten ja värisee klittaa vasten. Ne on kuulemma muutenkin todella hyviä, mutta lähinnä sitä ajatellen, kun hoitelen ja imen oriani, niin samalla sellainen klitoriskiihotin väristäisi mun alapäätä.
        Jäisi kaksi kättä vapaaksi mulkulla leikittelyyn....

        Mahtava idea.. sun niiin pitää tehdä tuo. Varmasti voimistaa vielä orgasmiasi! Se kun tulet orisi kanssa samaan aikaan ja vielä orgasmisi entisestään vähän pitkittyy.. olen varma että orisi aistii jollain tasolla ja antaa vielä yhden ekstraryöpyn päällesi


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuli tänään mieleeni, jos ottaisi jonkun naisten lelun lisäksi orin kanssa leikkeihin.
        Siis näitä klitorisperhosia, vai miksi niitä sanotaan..
        Kun laitetaan naruilla lanteille siten, että se perhonen tai mikä lie on pillua vasten ja värisee klittaa vasten. Ne on kuulemma muutenkin todella hyviä, mutta lähinnä sitä ajatellen, kun hoitelen ja imen oriani, niin samalla sellainen klitoriskiihotin väristäisi mun alapäätä.
        Jäisi kaksi kättä vapaaksi mulkulla leikittelyyn....

        Jokos olet ehtinyt tätä kokeilla? Tai muuta kivaa tapahtunut sinun ja orisi kanssa?


      • Anonyymi
        Karppa_76 kirjoitti:

        Mahtava idea.. sun niiin pitää tehdä tuo. Varmasti voimistaa vielä orgasmiasi! Se kun tulet orisi kanssa samaan aikaan ja vielä orgasmisi entisestään vähän pitkittyy.. olen varma että orisi aistii jollain tasolla ja antaa vielä yhden ekstraryöpyn päällesi

        Perhosen sijasta tai lisäksi suosittelen pillun sisään laitettavaa kauko-ohjaimella toimivaa "kuulaa". Se pysyy sisällä hyvin ja sillä pystyy ohjaamaan erilaisia värinätiloja ja voimakkuuksia. Perhosta on hankala saada pysymään sopivalla paikallaan

        Tosin, jos ori pääsee ruuttaamaan oikein kunnolla emättimen aukkoa vasten ja sperma täyttää emättimen, se kuula saattaisi siinä paineessa luiskahtaa pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuli tänään mieleeni, jos ottaisi jonkun naisten lelun lisäksi orin kanssa leikkeihin.
        Siis näitä klitorisperhosia, vai miksi niitä sanotaan..
        Kun laitetaan naruilla lanteille siten, että se perhonen tai mikä lie on pillua vasten ja värisee klittaa vasten. Ne on kuulemma muutenkin todella hyviä, mutta lähinnä sitä ajatellen, kun hoitelen ja imen oriani, niin samalla sellainen klitoriskiihotin väristäisi mun alapäätä.
        Jäisi kaksi kättä vapaaksi mulkulla leikittelyyn....

        Oletko jo hankkinut jonkinlaista laitetta seksileikkeihin rakkaan orisi kanssa?


    • Anonyymi

      Ihana kertomus

    • Anonyymi

      Mä saan ihan tavallisessa orin lypsy penkissä orin kullia.
      Ukkeli avittaa ettei liian syvälle mee.
      Ihana kun pursuu yli

      • Anonyymi

        Valahtaako sinulla vielä tunteja jälkeenpäin orin spermaa kohdunpuolelta emättimeen ja ulos reisille? Tuntuuko sen ejakulaation aikana että kohtu on kovilla siitä paineesta? Ajattelin vain sillä kun olen nähnyt videopätkiä joissa nainen ottaa koko terskan suuhun ja sitten kun ori ruiskaisee spermaa, niin se tulee niin kovalla voimalla, että se menee selvästi kurkusta suoraan ruokatorveen sisälle, ja loput pursuaa näkyvästi kovalla voimalla suupielistä ja nenästä ulos, ennenkuin nainen yrittää turhaan yskiä spermaa kurkustaan ulos vaikka se on jo ruokatorvessa menossa kohti vatsaa. Evolutiivisesti ajatellen on varmaan ollut tärkeää hevosilla ns. pakoeläimillä, ruiskuttaa voimalla ja syvälle, että siittiöt myös jäisi naaraan, ihmis- tai hevosnaaraan, kohtuun. En yhtään ihmettele että naiset ovat siitä innostuneet kun vertaan siihen teelusikallisen lirahdukseen joka perusjannulta tulee, minäkin, jos olisin nainen, valitsisin hevosen kullin ja sen määrän siittiöitä ihan mikä päivä tahansa!


      • Uuh.. on varmasti ihanaa. On teillä ukkelin kanssa ihana harrastus. Miltä juuri se hetki tuntuu, kun ori alkaa pumpata voimalla spermaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valahtaako sinulla vielä tunteja jälkeenpäin orin spermaa kohdunpuolelta emättimeen ja ulos reisille? Tuntuuko sen ejakulaation aikana että kohtu on kovilla siitä paineesta? Ajattelin vain sillä kun olen nähnyt videopätkiä joissa nainen ottaa koko terskan suuhun ja sitten kun ori ruiskaisee spermaa, niin se tulee niin kovalla voimalla, että se menee selvästi kurkusta suoraan ruokatorveen sisälle, ja loput pursuaa näkyvästi kovalla voimalla suupielistä ja nenästä ulos, ennenkuin nainen yrittää turhaan yskiä spermaa kurkustaan ulos vaikka se on jo ruokatorvessa menossa kohti vatsaa. Evolutiivisesti ajatellen on varmaan ollut tärkeää hevosilla ns. pakoeläimillä, ruiskuttaa voimalla ja syvälle, että siittiöt myös jäisi naaraan, ihmis- tai hevosnaaraan, kohtuun. En yhtään ihmettele että naiset ovat siitä innostuneet kun vertaan siihen teelusikallisen lirahdukseen joka perusjannulta tulee, minäkin, jos olisin nainen, valitsisin hevosen kullin ja sen määrän siittiöitä ihan mikä päivä tahansa!

        Näin joskus videon, missä oli kuvattu lähikuvana orin siemensyöksy tamman sisällä.
        Oli aika kiihottava muutenkin, mutta videossa spermaa roiskui tai oikeastaan purskahteli tosi kovalla paineella pillusta ulos sykäysten tahdissa, kun ori päästi sisään. Ja oli kyllä vielä todella syvällä tamman sisällä.
        Eli kovalla paineella tosiaan roiskii.


    • Anonyymi

      Onko kaikki hevos naiset runkareita,,,jotka eivät ole saaneet miestä????

      • Anonyymi

        Eivät ole.
        Itse ainakin saan sekä oria että ihmismiestä.


      • Anonyymi

        Heppanaiset ovat aika helppoja tapauksia, jakavat helposti,


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eivät ole.
        Itse ainakin saan sekä oria että ihmismiestä.

        Onko paljonkin eroa. Siis tietysti on, mutta lähinnä sinun ajatuksiasi mietin.. otatko mieheltä suihin samalla kuin ori panee sinua? Tai toisinpäin?
        Olisi ihana nähdä livenä tuota touhua…🤩


      • Anonyymi

        Venäjän Keisarinna Katariina ll. oli myös aikalaistensa mukaan harrastanut lemmenleikkejä oriiden kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjän Keisarinna Katariina ll. oli myös aikalaistensa mukaan harrastanut lemmenleikkejä oriiden kanssa.

        Olen kanssa kuullut samaa, että keisarinna olisi peräti astuttanut itseänsä hevosilla.
        Tiedä sitten, pitääkö kuinka paikkansa, mutta näin tosiaan ainakin kerrotaan, että olisi ollut hänen mieliharrastuksensa.
        Olen kyllä nähnyt valokuvan joskus, missä nainen oli yhdynnässä orin kanssa.
        Eräs tuttuni muutaman vuoden takaa vissiin harrasti noita juttuja, tykkäsi katsella siis ainakin, en tiedä, tekikö itse orien kanssa mitään.
        Niin hän oli jossain tapahtumassa ollessaan ottanut kuvan, missä nainen makasi orin alla ja orin kalu oli hänen sisällään sen verran, mitä se oli mahtunut siihen naiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen kanssa kuullut samaa, että keisarinna olisi peräti astuttanut itseänsä hevosilla.
        Tiedä sitten, pitääkö kuinka paikkansa, mutta näin tosiaan ainakin kerrotaan, että olisi ollut hänen mieliharrastuksensa.
        Olen kyllä nähnyt valokuvan joskus, missä nainen oli yhdynnässä orin kanssa.
        Eräs tuttuni muutaman vuoden takaa vissiin harrasti noita juttuja, tykkäsi katsella siis ainakin, en tiedä, tekikö itse orien kanssa mitään.
        Niin hän oli jossain tapahtumassa ollessaan ottanut kuvan, missä nainen makasi orin alla ja orin kalu oli hänen sisällään sen verran, mitä se oli mahtunut siihen naiseen.

        Kokeiltu on oria vaimoni kanssa.
        Astutus penkki jsa mies vahtii ettei liian syvälle ja fiilis kummallakin.
        Kivaa hommaa ja hevosten hoitajilla aika yleistä tiedän ravihommissa ainakin viisi naista mut ei näistä puhuta. Lastit on isot ja kauniita orit...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokeiltu on oria vaimoni kanssa.
        Astutus penkki jsa mies vahtii ettei liian syvälle ja fiilis kummallakin.
        Kivaa hommaa ja hevosten hoitajilla aika yleistä tiedän ravihommissa ainakin viisi naista mut ei näistä puhuta. Lastit on isot ja kauniita orit...

        Joo taitaa olla aika yleistä tai ainakin huomattavasi yleisempää, kuin uskotaan.
        Ja kyllähän se ainakin "äkkiä ajateltuna" varmaan tuntuu naisestakin aika hyvältä.
        Siis orin kalu, kun ei tosiaan ei ole eikä pääse liian syvälle.
        Orin terskahan nyt ainakin turpoaa ihan helkkarin isoksi, kun siemensyöksy alkaa ja se nytkähtelee todella voimakkaan näköisesti, kun olen nähnyt orin ruikkivan vapaasti siemeniään. Niin varmaan tuntuu hyvältä pillussa se kaikki.
        Ja sitä spermaa tosiaan tulee ihan helvetisti.
        Jotenkin vähän kuumottaakin mielikuva.. Orin kalu naisen pillussa ja sen spermaa pursuaa ulos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo taitaa olla aika yleistä tai ainakin huomattavasi yleisempää, kuin uskotaan.
        Ja kyllähän se ainakin "äkkiä ajateltuna" varmaan tuntuu naisestakin aika hyvältä.
        Siis orin kalu, kun ei tosiaan ei ole eikä pääse liian syvälle.
        Orin terskahan nyt ainakin turpoaa ihan helkkarin isoksi, kun siemensyöksy alkaa ja se nytkähtelee todella voimakkaan näköisesti, kun olen nähnyt orin ruikkivan vapaasti siemeniään. Niin varmaan tuntuu hyvältä pillussa se kaikki.
        Ja sitä spermaa tosiaan tulee ihan helvetisti.
        Jotenkin vähän kuumottaakin mielikuva.. Orin kalu naisen pillussa ja sen spermaa pursuaa ulos.

        Karjulla, eli urossialla on sellainen penis että se on ohut, kynän paksuinen, sen kärki on terävä ja ikäänkuin kairan muotoinen, eli ruuvautuu ja se penis toimii täysin itsenäisesti, niin että se pystyy etsimään ja mukautumaan täydellisesti vartalon muotoihin. Karjun orgasmi myös kestää kolmekymmentä minuuttia, jonka aikana se syöksee kolmenlaista erilaista spermaa jolla kaikilla on tärkeä osa.

        Kun nainen saa karjun sisäänsä, siitin ei uppoa pelkästään emättimeen, vaan se porautuu suoraan kohtuun. Karju ei työnnä penistään naiseen, vaan penis itsekseen ohjautuu heti kun se on kuuman emättimen (tai peräsuolen) tunnistanut ja syöksyy silmänräpäyksessä emättimeen ja porautuu kohtuun. Naiselle tuo voi hieman nipistää, mutta se ei tuota varsinaista kipua.

        Ensimmäiseksi kohdussa se alkaa ruiskuttamaan vetistä spermaa ja käytännössä sitä tulee niin paljon että se täyttää koko kohdun, eli sitä tulee noin pari desilitraa ja kohtu antaa periksi siemennesteen paineelle!

        Sen jälkeen alkaa tulla toisenlaista spermaa, joka on paksumpaa ja sitkaampaa, se rentouttaa niin emakkoa, mutta myös ihmisen kohtua. Tuon tarkoituksena on järjestää ensimmäiselle siemennesteelle turvallinen paikka, ja suoja jossa pH arvo on sopiva karjun siittiöille. Tuotakin ejakulaatiota kestää se kymmenen minuuttia, jonka jälkeen alkaa tulla vielä täysin erilaista siemennestettä. Tuota kolmatta siemennestettä kutsutaan liimaksi, sillä sitä se käytännössä on. Siinä ei ole kovin paljon siittiösoluja, jos ollenkan, ja sen tehtävänä on liimata kohdunsuu ja emätin, niin ettei ensimmäinen siittiörikas siemenneste pääse solahtamaan naisen kohdusta emättimeen ja emättimestä ulos!

        Tuo liima on niin vahvaa, että jos ihmisnainen antaa sian tulla kokonaan, noiden parin kolmenkymmenen minuutin ajan sisäänsä, ensinnäkin sitä spermaa tulee niin paljon että osa siitä vetisestä ja siitä hieman runsaammasta spermasta joutuu valumaan ulos, mutta kun sitä liimaspermaa alkaa tulemaan, ja kun nainen odottaa sen ajan että karju saa tehtyä työnsä ja vetäytyy kokonaan pois, saattaa olla että löysää siemennestettä valahtaa vedettäessä pois, tai ettei sieltä tule enää yhtään tippaa ulos, koska kaikki muu siemenneste, noin neljä desilitraa pysyy sisällä vielä pitkään, jopa muutaman tunnin ajan! Tuo liimasperma varmistaa että siittiöt ovat varmasti ehtineet joka koloon ja notkelmaan etsimään ihmisemakon munasoluja. Lopulta se liimasperma alkaa antamaan periksi ja sitten yhtäkkiä pikkuhousut ovat täynnä karjun siemennestettä.

        Karjun astunnan jälkeen nainen pystyy tuntemaan kohtunsa olevan äärimmäisen täynnä ja sitä ei pysty puristamaan pois sen jälkeen kun se liimasiemenneste on laskettu sekaan.

        Koska sika ja ihminen muistuttavat niin paljon toisiaan fysiikaltaan, ihmisessä sian sperma toimii aivan samoin kuin emakossakin, ainoana poikkeuksena että se on täysin vaaratonta, siinä mielessä ettei nainen pysty synnättämään porsuetta.


    Ketjusta on poistettu 67 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe