Rusaselle taas pesula kaupungin piikkiin

3. kerta todensanoo

kaupunginhallituksen esityslistalla 7.12.2011 kokouksessa on esitys 1,4 miljoonan euron uuden pesularakennuksen rakentamisesta ..edellinen on vieläkin kaupungin omistuksessa, ensin rusanen möi paketin etolalle ja etola totesi ettei se kannata ja möi pesulan lindströmille ja alkoi ajamaan sitä alas

..nyt on sitten rusanen vailla pesulaa ja aikoo yhteistyökumppaneineen perustaa uuden, joka pitäisi veronmaksajien pussista rahoittaa ja joka kilpailisi lindströmin kanssa

kaupunki on halleja rakennellut yrityksille ja mm. Moilanen on hallinsa ostanut itselleen ja bisnes on ollut tuottavaa veronmaksajille silloin kun yritykset ovat oikeasti hallinsa myös lunastaneet.. ainoat kaupungin varoilla rakennetut hallit jotka ovat edelleen ns. veronmaksajien käsissä ovat rusasen ensimmäinen pesulahalli kaaritiellä, rusasen toinen pesuhalli abc:n takana ja nyt siis pitäisi kaupunkilaisten varoilla rakentaa kolmas pesulahalli

kaupungissa olisi sitten yksi pienempi pesula ja kaksi isompaa toisiaan vastaan kilpailevaa pesulaa - kaikki pieksämäen kaupungin omistamissa kiinteistöissä ja veronmaksajien tukemana!?!

79

6014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhdasta tulee

      Halvemmaksi taitaisi tulla kaupugille ja kaupukilaisille ostaa rusasille kaksi sankoa, jos heillä on niin kova halu pestä pyykkiä. Toiseen saippuavesi ja toiseen huuhteluvesi. Sankot voisi sijoittaa saunalamppuun. Siinä rakennuksessahan taisi yleisen saunan jälkeen toimia pesula. Pyykkien kuivumista odotellessa voisi vaikka ottaa oluet. Tai tyylin sopivammat sidukat.

    • Mäntysuopa

      Mulla olis pyykkilauta jonka voisin lahjoittaa!

    • jk

      onneksi en maksa veroja pieksämäkeen

    • Jotain rajaa

      Tässä on oiva esimerkki sosiaalisesta yritystoiminnasta. Veronmaksaja ottaa riskit kantaakseen ilman korvausta. Vastavuoroisesti hyvä "veli" yrittäjä rahastaa voitot ensimmäisen tilaisuuden tullen. Sosialisteille menee läpi perustelu, että näin turvataan työpaikkoja. Kaupungin byrokraateille tämmöinen puljaaminen tuo työtä. Mitään järkeä tässä yrittämisessä ei ole. Halvemmaksi tulisi antaa työllistyneille palkkaa vastaava raha ilman vastinetta.

      Muut kuin tämän kaltaisesta kuppaamisesta hyötyvät yrittäjät toivovat elinkelvottomien yritysten ja/tai kunnanisien kirstämiseen taipuvaisten yrittäjien tukemisen lopettamista. Yritykset ja yritysten työntekijät rahoittavat kaupungin ja muutaman mukamas yrittäjän pelleilyn. Jokainen puliveivareille verotetty euro on pois suurelta enemmistöltä.

    • Pulsaattorikone

      Kaupunginhallitus laittoi tänään Rusakot nyrkkipyykille :)

    • akubaba

      kaaritiellä oleva pesula ei ole rusasen. se on bovalliuksen tällä hetkellä.

      • oikaisuuuu

        Kaaritiellä on sekä Rusasen että Bovalliuksen pesulat. Bovallius toimii omassa hallissaan ja Rusasen pesula siinä kaupungin rakentamassa.

        Rusanen möi rahvaan pyykkipesulan Bovalliukselle ja yrityspesulan Etolalle (nyk. Lindström) ja itselleen jäi Rusanen Microclean joka siis edelleen on Kaaritiellä.

        Uusi pesula on tulossa myös Kaaritielle Bovalliusta ja Rusasta vastapäätä. Lindströmin pesula on Suonenjoentien varressa.


    • akubaba

      kaupunki ei antanut rahoja rusasen uudelle halille joten rusanen micro clean laajenti vaan pienen alueen bovalliuksen pesula hallin toisesta päästä.

    • lisäoikaisu

      kaaritiellä olevan pesulahallin omistaa kokonaan Pieksämäen Kaupunki.
      Hallissa on vuokralla Bovallius pesula ja Rusanen MicroClean Oy.

      • pieni on piiri

        Jollain tavalla kaupungin päättäjien, joidenkin yrittäjien ja muutaman "yleishyödyllisen" säätiön ja yhdistyksen piirileikki epäilyttää.


    • Nimi Erkki

      Lindström vähentää väkeä Pieksämäellä

      Tekstiilipalveluyhtiö Lindström uudelleenjärjestelee tuotantoaan. Pieksämäeltä vähennetään 9 työpaikkaa. Asiaan päädyttiin juuri päättyneissä yt-neuvotteluissa.

      Järjestelyn tavoitteena on saada Pieksämäen yksikön toiminta kannattavaksi.

      Pieksämäen palvelukeskus erikoistuu mattojen ja hotellitekstiilien huoltoon. Hotellitekstiilien huollosta vastaa Lindström Oy:n tytäryhtiö Comforta Oy.

      Pieksämäelle siirretään alueen asiakkaiden mattohuolto Hollolan palvelukeskuksesta. Työvaate- ja teollisuuspyyhepesulatoimintaa ei jatketa Pieksämäellä.

      http://www.lansi-savo.fi/Uutiset/11869348.html

    • Yäk!!

      Luokoon tämä pesulaguru nyt kiireesti ne yli sata työpaikkaa, jotka lupasi jo edellisen pesulan valmistuttua. Edellisiä lupauksia ei ehtinyt lunastaa, kun meni jo uusia lupauksia antamaan. Joko kaupunki kohta ymmärtää, kenestä on oikeasti johtamaan yritystä niin, että kaupunkilaiset saavat vastinetta verorahoilleen.

      • Ruikki

        Nämä viimeiset kaksi Rusasen sukupolvea on enemmän näitä nyrkkipyykkääjiä kun johtajia, pesulan perusti aikoinaan pappa rusanen. Mutta eihän se tietenkään ole ihan hölmö joka pyytää vaan hölmö joka maksaa. Tais vedättää Linströmiäkin aikansa kunnes pakattiin Rusasen kamat pahvilaatikkoon ja käännytettiin firman ovelta kotiin, niin ja otettiin avaimet pois. Ovat ikänsä olleet olevinaan parempaa porukkaa kun muut mutta röyhkeitä huijjareitahan ne on koko perhe. Ovat onneksi saaneet nenilleen useammassa kaupassa tätä nykyä...


      • kade100

        Lievää kateutta ilmassa.


      • Ruikki

        Totta, kateuttahan se on mutta pystyy kuitenkin kulkemaan selkä suorana ja nukkumaan yönsä hyvin puhtaalla omallatunnolla! Ja sitä ei muuten rahalla voi ostaa,ei ainakaan toisten rahoilla...


    • PrklPorvarit

      Rusanenhan on tän perusteella pummi jos kerta kaupunki kustantaa hälle
      pesutupia!
      Me tavan duunarit rahoitetaan rusakoitten pesuloita.
      Niin nokkavaa sukua ovat,että kyllä saisi itse kustantaa pyykkilänsä.

    • Kuntaneuvoja

      Vasemmisto haluaa työpaikkoja ja oikeisto investointitukia ... ja yhteiskunnalle hyödyttömät, samassa salaseurassa kaupungin johdon kanssa istuvat, henkilöt vetävät rahat liiveihinsä.

      Yksi kuntakoon kasvattamisen taustalla oleva julkilausumaton syy on juuri tämän hyödyttömän pelin lopettaminen. Eivät nämä Pieksämäen johdossa hääräävät amatöörit ole kyenneet huolehtimaan asukkaiden edusta vuosikausiin.

    • Penan puhtaat

      Kuulehan "Johtaja Rusanen" :Olen tehnyt sulle 80-luvulla töitä (edesmenneen) isännän laskuun ja kuulin että hyvällä katteella, eikö se jo riittäisi vai pitäiskö saada veronmaksajilta vielä parempi kate kuin Finskiltä? Taitaa Pieksämäellä valtaosa päättäjistä kulkea puhtailla Rusasen matoilla?

    • Pitkäsmäki

      Pikkasen pitäs ottaa mallia Moilasen yritystoiminnasta: Saimi teki juuren ja Jussi ja Matti teki siitä leipää! Olen ylpeä siitä että olen saanut tehdä töitä siihen firmaan "isäntäni" kautta. Ilolla sain seurata yrityksen harkittua kasvua ja siinä sivussa kun pojat opettivat äitiä leipomon pihalla autoa ajamaan...kaikilla oli hauskaa mutta ei haudan vakavaa!

      Hyvää jatkoa Moilasen yritykselle toivottaa:Läheltä Palvalampee

      • Ekku Pinkeli

        Muistattehan tankata rusasella!


    • Lisää likapyykkiä

      Kannuksensa ansaitseva yrittäjä perustaa itse yrityksensä, rahoittaa sen toiminnan, johtaa yritystä inhimillisesti oikeaa työtä tekemällä eikä keikkumalla lehtien palstoilla. Miten jollekin mikään ei riitä? Kaupungin täytyy rahoittaa kätöseen mennyt firmanpitoyritys, sittenkö vielä toinen samanlainen? Kaupunki takkiinsa ottaneena viisastui ja tilalle piti keksiä EU. Tavallisena duunarina voin olla onnellinen, etten elä kenenkään toisten rahoilla, kuten jotkut näyttävät tekevän. Kaupungilla kuulutaan olevan kovin pettyneitä ko. yrittäjään. Mitkä lie mahdollisuudet enää menestyä täällä?

      • bio-luvil

        Laita linkkejä joista näkee hiukan virallisempaa tietoa, ennen kaikkea tuosta EU-kytköksestä.

        En asu ko. paikkakunnalla, joten en tiedä mitään kyseisestä henkilöstä tai hänen yritys-"imperiumista".


      • Lisää likapyykkiä

    • Puhdasta tulee
      • Mahdollisimman kauas

        Saa mennä, tuskin kenellekään tulee pariskuntaa ikävä.


      • Con Artist
        Mahdollisimman kauas kirjoitti:

        Saa mennä, tuskin kenellekään tulee pariskuntaa ikävä.

        Pitäisikö sinne Inariin laittaa sähköpostia jossa kerrotaan tämä juonen kuva.

        Eli kunta rakentaa pesulan ja pian yrittäjä myykin sen pois voitolla ja tulee tämän jälkeen kunnantalolle ruinaamaan lisärahaa uuden pesulan rakentamiseen.


      • Clean Golf
        Con Artist kirjoitti:

        Pitäisikö sinne Inariin laittaa sähköpostia jossa kerrotaan tämä juonen kuva.

        Eli kunta rakentaa pesulan ja pian yrittäjä myykin sen pois voitolla ja tulee tämän jälkeen kunnantalolle ruinaamaan lisärahaa uuden pesulan rakentamiseen.

        Onkohan tämä pyykin peseminen ja golfin pelaaminen miten läheisiä harrastuksia keskenään. Ainakin yhtiön hallituksessa istuu molemmilla aloilla Pieksämäellä kunnostautuneita sankareita.

        http://finder.fi/Pesuloita/Rusanen Microclean Oy/PIEKSÄMÄKI/paattajat/1613793


      • Mahdollisimman kauas
        Con Artist kirjoitti:

        Pitäisikö sinne Inariin laittaa sähköpostia jossa kerrotaan tämä juonen kuva.

        Eli kunta rakentaa pesulan ja pian yrittäjä myykin sen pois voitolla ja tulee tämän jälkeen kunnantalolle ruinaamaan lisärahaa uuden pesulan rakentamiseen.

        Älä vaan mene laittamaan mitään postia. Jos huonosti käy, jäävät vielä tänne!


      • muorisko
        Con Artist kirjoitti:

        Pitäisikö sinne Inariin laittaa sähköpostia jossa kerrotaan tämä juonen kuva.

        Eli kunta rakentaa pesulan ja pian yrittäjä myykin sen pois voitolla ja tulee tämän jälkeen kunnantalolle ruinaamaan lisärahaa uuden pesulan rakentamiseen.

        On tullu perille


    • Surffia

      Tuskin Rusaset ovat toimineet mitenkään "väärin" myydessään pesulaansa. Kaupungin päättäjät ovat sitä heille mättäneet laillisin keinoin. heidät tässä pitäisi panna korvausvastuuseen sillä nauttivat palkassaan myös vastuusta.

      • lkjlkjdd

        Siinä olet oikeassa, että kaupungin elinkeinotoimella ja johtajilla pitäisi olla jotain konkreettista vastuuta toimistaan. Toisaalta edesvastuutonta ja hävytöntähän tuo on käyttää hyväksi kaupunginjohtajien ymmärtämättömyyttä, mutta ainahan näitä hyväksikäyttäjiä ja siipeilijöitä on ollut ja tulee olemaan.


      • Mahdollisimman kauas

        Kysymys ei varmasti olekaan siitä, että yrityskauppa on jotenkin väärin tai laitonta. Ei se sitä olekaan. Se on moraalitonta. Tässä vain häikäilemättömyydellä ei tunnu olevan minkäänlaista rajaa. On helppo uskoa, että elinkeinojohtaja on antanut siunauksensa perustaa tällainen valmiiksi tuhoon tuomittu firma. Paljonko paloi rahaa niissäkin istunnoissa? Paljon. Kenen rahoja? Ei ainakaan Rusasen.

        Jos kerran Rusanen lunasti pesulansa kaupungilta, niinkuin lupasi, veronmaksajat eivät joudu kärsimään. Mutta lunastiko? Ei. Järjestikö työpaikat, jotka lupasi? Ei.

        Lukekaa ihmiset lehtiä, rivien välissä on parhaat jutut!


      • Kyllä tulee puhdasta
        lkjlkjdd kirjoitti:

        Siinä olet oikeassa, että kaupungin elinkeinotoimella ja johtajilla pitäisi olla jotain konkreettista vastuuta toimistaan. Toisaalta edesvastuutonta ja hävytöntähän tuo on käyttää hyväksi kaupunginjohtajien ymmärtämättömyyttä, mutta ainahan näitä hyväksikäyttäjiä ja siipeilijöitä on ollut ja tulee olemaan.

        Mistä kaupungin päättäjät olisivat osanneet arvata tämän touhun lopputuloksen? Heille on todennäköisesti luvattu samanlaisella pokerinaamalla paljon muutakin kuin ne kusetustyöpaikat. Onneksi ottivat lopulta opikseen. Seuraavaksi puhdistusalan asiantuntija aikoo vissiin putsata pohjoisen Suomen.


      • iuyhgjhn
        Kyllä tulee puhdasta kirjoitti:

        Mistä kaupungin päättäjät olisivat osanneet arvata tämän touhun lopputuloksen? Heille on todennäköisesti luvattu samanlaisella pokerinaamalla paljon muutakin kuin ne kusetustyöpaikat. Onneksi ottivat lopulta opikseen. Seuraavaksi puhdistusalan asiantuntija aikoo vissiin putsata pohjoisen Suomen.

        Hyvänen aika. Jos tällaisia hankkeita tehdään, niin pitäisi ammattitaitoa ja sopimuksien "rivien välistä" lukutaitoa olla sen verran, että moiset koukut pystyisi välttämään. Elinkeino-/kaupunginjohtaja tittelillähän ovat töissä.


    • Luvil

      Siis kaupunki rahaa mättänyt!

    • Andyä

      Sopimuksissa olisi voinut olla tarkat ehdot ja sanktiot mikäli sopimus ei toteutuisi. Kyllä kaupungilla on lakimiehiä käytössään. Viranhaltijoilla ja luottamushenkilöilläkin pitäisi olla joku vastuu aiheuttamistaan tappioista kaupungille. Huono sopimuskin on jo huonoa ja vastuutonta viranhoitoa. Kuitenkin nämä tämänkin sopimuksen päättäjät ja tekijät nauttivat virkavastuullaan viranhaltijan palkkaa.

      • Ja puhdasta tulee

        Mitä kaupungin lakimies teki ennen kuin siirtyi kaupungin hommiin?


      • Hän on...
        Ja puhdasta tulee kirjoitti:

        Mitä kaupungin lakimies teki ennen kuin siirtyi kaupungin hommiin?

        Jorma Lohi


    • MIIAR

      Antakaa meidän suvun olla rauhassa.

      • teuvo3

        teille oikein


    • Bio Ariel

      Kaikki ymmärtänee hyvin, että kun yhteiskunnan varoja annetaan lähteä edellämäinitulla tavoin ja luvatut työpaikat eivät todeudukkaan mitkä ovat olleet synnyttämässä sopimuksia niin kyllä siitä pitää saada vapaasti keskustella. Mielenkiintoisammaksi tekee jos jutun takana onkin ollut koko suku eikä vaan pari suvun jäsentä.

      • Perhe on paras!

        On se vaan harmi kun yhden ihmisen hölmöilyn ja härskiyden takia saa koko suku osansa. Näin on näköjään käynyt.


    • mattomoguli

      kyllä kuulostaa melko kummalta yritystoiminnalta...mutta niin kauan kun maksaja löytyy jori jatkaa yritystoimintaa...kun sen viivan alle pitäis kuitenkin jäädä jotain...jos ei osaa muuta kun myydä hintaa niin...surullista

    • Remonttimestari

      Puikkosen firma kuuluu tähän samaan Hyvä veli-kerhoon kun Rusanen. Ei tarvitse puikkosen paljoa vinkaista niin johan kaupunginjohtaja on rahoittamassa. Montakohan remonttia se on latomoon teettänyt kaupungin rahoilla.

      Ja mites sattukaan, että kaupunginjohtajan vaimo pääsi yhden puikkosen firman toimitusjohtajaksi.. :)

    • Hienoja kuvioita

      http://yle.fi/uutiset/lappipesu_oy_laajentaa_pieksamalle/6008505

      "Bovalliussäätiölle pesulatoiminta siirtyi Pieksämäeltä Etolalta, joka puolestaan osti muutama vuosi sitten osti perheyrityksenä pitkään toimineen Rusasen pesulapalvelut. Nyt Lappipesu Oy:n toimitusjohtajana toimiva Jori Rusanen ostaa Lappipesu Oy:lle entisiä pesulatilojaan."

      • Toimittajan virhe?

        Pieksämäen lehti: "Hotellisiivouksen markkinajohtaja Lappipesu Oy siirtää yhtiön kotipaikan Pieksämäelle."

        Tähän asti pelkästään Ivalossa toiminut Lappipesu Oy ei ole hotellisiivouksen markkinajohtaja. Yli puolet Lappipesusta omistaa turkulainen N-Clean, joka on yrityksen itsensä mukaan markkinajohtaja (http://www.nclean.fi/node/4).


    • puhpah

      totta kai rusasia hyysätää.
      vieläkä niil on se farkkuliike

    • nyrkkipesula

      Inhottavan koppavia ja ylenkatsovia yrittäjiä. En koskaan käynyt ei oikein ollut asiakaspalvelua.

      • ???

        Miten sä voit tietää jos et koskaan käynyt???


      • ---
        ??? kirjoitti:

        Miten sä voit tietää jos et koskaan käynyt???

        Mistäs sä tiedät kuka mä olen ja missä käyny


      • ...

        Niin puhut itses pussiin ,että en koskaan käynyt ,ei ole asiakaspalvelua.Mä luulin että toi viesti oli mulle että mistä tiedät.


    • :(

      On ne:(

      • ...

        En halua enää Pieksämäen lehteäkään kun siellä on vähän väliä sama pärstä suurine puheineen. Saisko jotain vaihtelua välillä?


    • Raha-anomus
    • klo5
      • klo6

        Mistä näitä juttuja riittää. Pitäsikö sunkin vain keskittyä omiin juttuihin.
        Eikä tosta linkistä mikään aukea.


    • ääniharavat

      Mattopesula laitteineen toimii Naarajärvellä kaupugin tiloissa. Miten on mahdollista, että julkisilla varoilla tällaistä pyöritetään? EU-kilpailulainsäädäntö rajoittaa yksityisellä sektorilla toimintaa.

      • asiat.stop

        Mene helvettiin ei kuulu sulle ja lopeta penkominen heti.!!


      • vanhajuttu.on

        Tässä asiassa ei ole mitään vilpillistä mietitään muita uutisia jos siellä olisi jotai kiinnostavaa uutta mista keskustella


    • sersar

      Hyvä

    • ttttttttttttttttttttttt

      ...tttttttttttttttt

    • Anonyymi

      Toisille sitä lohkeaa lovvoo.

    • Anonyymi

      Onko pesulaa enää olemassakaan?

    • Anonyymi

      Veroeurot on yrittäjien yhteisessä käytössä kaupungin kassassa. Jos rahaa ei ole kassassa, kaupunki ottaa velkaa veronmaksajien piikkiin. Yrittäjistä on tullut sosialisteja.

    • Anonyymi

      Ei saa niitä enää tukea. Ei tule työllistymistä korkeintaan kuin hetkeksi. Ei missään nimessä yhtään kaupunkilaisten rahaa sille suvulle.

      Jos on osaava ja bisnes idea on järkevä saa rahaa sijoittajilta.

      Hävettää tuollainen siipeily

    • Anonyymi

      Joo ,ei voi lähteä saunaan kun fööni jäi kotiin.....

      • Anonyymi

        Jori Rusanen teki miljoonien sopimukset Saudeihin mikrokuitu liinoilla edellisen hallituksen viennin edistämis matkan kylkiäisenä. Arto Tenhunen oli kummina.


    • Anonyymi

      Ei näy mitenkään Pieksun katukuvassa....ei oo lamboja

    • Anonyymi

      äÄyrikroisoksina ei kyseisen suvun vesoja ole , kaupathan meni aivan hanuriin. Saudit kai haistoi veren kuten niin usein ennenkin.

      • Anonyymi

        Vesterinen odotti pikkurilli pystyssä tilaisuuttaan siinäkin kaupassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vesterinen odotti pikkurilli pystyssä tilaisuuttaan siinäkin kaupassa.

        Neiti Rusanen ja vesterinen.


    • Anonyymi

      Porvarit!!

      • Anonyymi

        Tuo Rusasen tapaus oli suurin julkinen ryöstö,ja kaupunki oli antava kätyri.Tehdään ja luvataan sitten ,viedään liike muualle ja rahat perässä.Mutta rosvot on rosvoja ja ne pärjää ketkä ilkeää.


      • Anonyymi

        Neiti Rusanen,kaikkine kikkaroineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neiti Rusanen,kaikkine kikkaroineen.

        Ne tekee jotka hyötyy,siat on sikoja


    • Anonyymi

      "Haiseeko lestadiolaisuus."

      • Anonyymi

        Rusaset on kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta. Sieltähän ne oli kaupungin johtoryhmäkin joka rahaa työnsi ahteriin. Tämä vasta oli alkua lestailullu. Sitten tuli pakkomielle varikko ja iglukoulu suunnittelu farssi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rusaset on kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta. Sieltähän ne oli kaupungin johtoryhmäkin joka rahaa työnsi ahteriin. Tämä vasta oli alkua lestailullu. Sitten tuli pakkomielle varikko ja iglukoulu suunnittelu farssi.

        Rusaset,jori ja koko Perhe Pieksämäen suurimmat julkkis rosvot.Neiti rusanen hajuvesien kuningas.


      • Anonyymi

        Ei vaan rosvous


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3168
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1962
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1821
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1518
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1375
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1365
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1089
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1008
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      834
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe