Hervannan autotarvike

Hervantalainen

Ollu kaksi eri autoa korjattavana ekassa ei tullu takajarrut kuntoon 2 korjaus kerran jälkeen ja ite joutu korjaa että sai katsastuksesta läpi ja auton arvo oli n. puolet korjausmaksun määrästä.

Toinen auto oli vasta etujarru remontissa ja vaihtoivat 2 kertaan jarrupalat eteen ja veloittivat tietysti normi hinnat. Ekan kerran jälkeen sanoivat että on kunnossa ja testattu.Kiireessä lähin treeltä lahteen niin ei kerinny testailla ja jarrut oli jumissa n. 10 km jälkeen.

Nämä asiat ei sinänsä kiinnosta kun vain sen takia että asiakaspalvelu tilanteessa palvelivat vasta kun muut asiakkaat oli lähtenyt ja henkilökunnastakin jäi vain omistaja paikalle ja sekin puhui päälle ja jankkasi kaiken toimivan.

En suosittele mihinkään autonkorjaus toimintaan ja varaosiakin haen tästä eteenpäin muualta.

16

3716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyhmiä sakotetaan.

      Tottatosiaan! Aivan sama juttu täällä.
      Käsijarru ei pitäny ja vein Hervannan autokorjaamoon.
      Vaihtoivat jarrulevyt, vaikka ne oli vuosi aiemmin vaihdettu ja tietty jarrupalat.
      Auton piti olla kunnossa siltäosin, mutta kuinkas kävikään.
      Jonkinaikaa ajettuani, huomasin paksun savupilven autoni perässä.
      Jarrut oli jumissa, eikä siinä vielä kaikki.
      APS valo alki palamaan. APS anturi oli kuumennut ja vaurioitunut.
      Menin takaisin korjaamoon. Sanoivat, että kyllä ne jarrut alkaa toimimaan, kun ajelen jonkinaikaa, ja että se APS valon palaminen johtuu mukamas etujarrun anturiviasta.
      Käyttivät testissä ja varmistivat, että etummainen APS anturi oli rikki.
      En uskonut moista hölynpölyä ja vein testattavaksi muualle.
      Testi näytti, että anturivika on takapyörässä.
      Sanon näin.
      Varaosien laatun on huono.
      Ammattitaito on huono.
      Vahingon sattuessa, ei myönnetä mitään.
      Yhdyn edelliseen ja kierrän kaukaa kyseisen korjaamon!

      • autotarviki<3

        veikkanpa vain että vika ei ole korjaamossa vaan teidän korvien välissä sillä itse olen huollattanu autojani useamman kerran viimeksi viime viikolla ja palvelu oli aivan mahtavaa ja mikä parasta , rahapussini ei kärsinyt melkein yhtää suoraan sanottuna ei yhtään muihin korjaamoihin verrattuna!


      • kierrä kaukaa
        autotarviki<3 kirjoitti:

        veikkanpa vain että vika ei ole korjaamossa vaan teidän korvien välissä sillä itse olen huollattanu autojani useamman kerran viimeksi viime viikolla ja palvelu oli aivan mahtavaa ja mikä parasta , rahapussini ei kärsinyt melkein yhtää suoraan sanottuna ei yhtään muihin korjaamoihin verrattuna!

        Sain äsken elämäni huonointa "palvelua" ko puljussa, samalla kun minut laillisesti ryöstettiin. Toki hinta olisi pitänyt kysyä etukäteen että olisi osannut poistua heti. Asiakkaita ei huomioida lainkaan, tietokone, puhelin, kaverit, kaikki menee edelle.


    • Niinpä niin

      Tulin sieltä juuri..800 € meni ja auto jäi tienpäälle
      auto meni ehjänä ja tuli rikkinäisenä ulos..Rosiksessa
      tavataan.
      Ei ollut eka kerta.

    • Sellaista se on

      No multa ne ajo auton koeajolla rekan alle
      vakuutus ei korvaa koska kuski oli ottanut, mutta on kuulemma ihan tuolla raastuvassa tuttu asikas,eiköhän toi ole jossain kuluttaja lehdessäkin ollut mustalla listalla.

    • Kuinka kehtaavat

      Vein auton öljynvaihtoon. Ensin ei meinannut löytyä sopivaa suodatinta. Moni kävi sitä katsomassa ja lopulta totesivat että kyllä tämä TAITAA sopia. Samalla kun tilasia oljyvvaihdon niin pyysin katsomaan onko jotain korjattavaa kun ei itse osaa arvioida jos vika tulee pikkuhiljaa. Kaikki muu oli heidän mielestää kunnossa mutta valot piti säätää. Niitä säädettiin pitkään kun kukaan ei oikein tiennyt mistä säädetään. Pitkään ruuvattiin jotain.
      Menin katsastukseen ja kaikki oli kunnnossa mutta valoi oli päin p....ttä. Olivat vääntäneet valot ääriasentoon näyttämään alas. katsastusmies sääti valot ja sanoi että mene antamaan korjaamolle "nootti". Menin korjaamolle ja esitin asian. Hyvin tylysti todettiin että miksi et tullut takaisin niin olisi korjattu "vika".
      Että näin kohdellaan autoikijaa Hervannan autotarvikekorjaamossa. Taisi mennä korjaamoon maku kun omistaja vaihtui kukaan ei vastaa mistään.

    • herwood1

      Kävin noin vuosi sitten kesällä Hervannan Autotarvikkeessa vaihdatuttamassa jakopäänhihnan. Katsoin ensin netistä hervannan autokorjaamoita ja pyysin tarjouspyyntöjä. Edullisin hinta tuli kyseisestä korjaamosta,joten valinta meni puhtaasti halvimman tarjouksen mukaan.

      Remontti maksoi sen mitä oli sovittu ja aikataulukin piti,joten lähdin tyytyväisenä ajelemaan katsastuskonttorille. Auto ei mennyt katsastuksesta kuitenkaan läpi,koska vetoakselin ruuvit olivat erittäin löysällä eikä periaatteessa autolla olisi saanut ajaa metriäkään. Ajoin samantien takaisin korjaamolle,jossa kysyin oliko vetoakseliin koskettu jakopäähihnan vaihdon yhteydessä, niin omistaja naureskeli ja kielsi kaiken. Tilanteesta jäi erittäin huono fiilis,enkä ole asiakkaaksi heille enään tapauksen jälkeen mennytkään. En myöskään suosittele kenellekkään.

      • hervanda

        Ainahan jakohihnan vaihdon yhteydessä vetoakselit irroitetaan ja pakoputken takimmainen äänenvaimennin, voi että mitä pässejä täälä on.


      • Anonyymi
        hervanda kirjoitti:

        Ainahan jakohihnan vaihdon yhteydessä vetoakselit irroitetaan ja pakoputken takimmainen äänenvaimennin, voi että mitä pässejä täälä on.

        Ookeestikko??


    • oooooooooooooooooo

      Mulla kolmeen autoon vaihdeltu ohjausosia kyseisessä paikassa. Ei mitattu pyörän kulmia ennen vaihtoa ja osat vaihdettu summamutikassa, nyt kaikissa autoissa etukumit sököt kun kulmat mitä sattuu. Ei myöskään mainittu, että kulmat olisi syytä tarkastaa. Saahan näin tietysti myytyä renkaita, mutta vain kerran yhdelle asiakkaalle, joka ei toista kertaa poikkea.
      En minä ainakaan.

    • Asiakas8

      Etujousien vaihto tässä korjaamossa ja päivässä piti hoitua. Toisin kuitenkin kävi. Korjaamo soitti että yksi osa täytyisi vaihtaa vielä ja niitä ei varastosta löytynyt heti. Asia muuten ok mutta autoa en saanut ulos seuraavana päivänäkään. Toisena päivänä olivat onnistuneet sekoittamaan auton keskuslukituksen jolloin ovet oli täysin lukossa eikä sisään ollut asiaa. Lukkopesääkin koittivat sorkkia, mutta ei vaan tuottanut tulosta. Jouduimme murtautumaan auton hinausauton kanssa, ja koodaamaan ITSE auton keskuslukitus normaaliksi. Vitutti suunnaton työ, piti olla helppo. Korjaamo onnistui sössimään lisää ja myös omaa työaikaa kului auton hoitoon. Eivät pahoitelleet tai hyvittäneet menetettyä työaikaa tai aikaa jolloin oltiin ilman autoa. Tämän perusteella en suosittele tätä korjaamoa ja suuhun jäi paska maku.

      • NykyinenFiatmies

        5v vuode kokemus eikä moitittavaa.polttimon vaihot käyny aina lennosta vaihdatuttaa. ohjaus osia itsellekin vaihdettu eikä renkaita ole renkaita syöny.varmaan ollut alunperinki kohillaan. Kerran käytin ohjaukulmat säädössä kun neuvoivat euromasterille kun molemmat raidepäät vaihdettiin mutta turhaa oli kun eivät arvot olleet muuttuneet.kerran ollut ongelma huollon jälkeen kun lukko jäätyi ja sisälle ei päässy. Apua tuli ja pahoitteluja kuulu.en ajatellut että olisi huollon vika lukon jäätymiselle.vanhana pösömiehenä tiedän että ainakin omassa 206 löi keskuslukot päälle kun olin nuuka enkä kaukosäätimeen vaihtanut patteria ajoissa. Ikänä ei siihen pösöön jousia ollut vaihettu.ehkäpä sitten muuten joku sössinyt jossai kohtaa


    • Anonyymi

      Meillä jarrut tuli kuntoon, myös etujarrut

    • Anonyymi

      15 vuotta sitten autoni pakoputki rikkoutui, kyselin ympäri kaupunkia uutta, mm. merkki korjaamo lupasi kahden viikon päähän uuden. Vihdoin sain avun seuraavalle päivälle Hervannan Autotarvikkeesta erittäin edullisesti. Siitä lähtien kaikki tarvittava autoilleni tehty siellä.
      Jarrujen korjauksen jälkeen auto ei mennyt läpi katsastuksessa, mutta he korjasivat uudelleen täysin ilmaiseksi ja katsastettiin.

    • Anonyymi

      Täysin samaa mieltä, aivan surkeata asiakaspalvelua, jos haluat pahoittaa mielesi tänne vaan odottelemaan ammattitaidotonta palvelua.

    • Anonyymi

      Tuntuu että tiotokone tärkeämpi kuin asiakkaat ja jos eiole muuta työväkeä kuin rengaan vaihtoa niin kyllä on aika ala arvoista toimintaa luulis että se raha kelpaa myös heille pari kaveri töihin tekeen muutakin kuin pelkää rengairen vaihtoa 👎👇

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe