Haluaisin nymfomaani-naisen

m35

haluan "nymfomaaninaisen"..löytyiskö?

63

46231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eki

      älä halua,jäät viikossa toiseksi.jos et jaksa panna 6-10kertaa/vrk hän soittaa jollekkin tutulle ja menee hänelle yöksi.parempi että sinä määräät tahdin.

      • Nymfo nainen hyökkäs

        Naulankantaan, aluks se on kivaa mut ei sitä jaksa..


    • jaa

      ja millähän rahkeilla?

    • tt.

      montakovuotta aattelit panna? yhtäsoittoa kun ei mikään riitä!

    • tonza26

      kerran on tullu törmättyä nymfo naiseen.
      ja vaikka se kuulostaakin niin uskomattomalta ja vaikkei minulla ole kovin suuret kriteerin nais ystävästäni, ei tämä pitemmän päälle jaksanut innostaa.
      tyttö halus melkein heti uudestaan kun oli jo pari kertaa saanut, alko tuntumaan ettei likkaa todellakaan mikään muu tässä maailmassa kiinosta.

      kyllähän tuollainen nymfo ois oikein mukava pelkkänä vakipanona, jos sellaisia harrastais..

      • ja yksin

        Olen kokenut tuon monta kertaa.Olen 40v nainen,joka haluaa seksiä koko ajan.Omalta kohdaltani voin sanoa ,että elämäni on yhtä helvettiä.On noloa,hävettävää ja todella surullista olla tällainen.Miehet ovat aluksi innoissaan,mutta kokevat riittämättömyyttä ja etsivät mielummin normaalin kumppanin.


      • jjjlölömlml

        Ai että se on hymfo, joka haluaa heti uudestaan ja pariin kolmeen otteeseenkin ? :D

        Se on ihan normaalia, tiedoksesi. Oman mieheni kanssa tehdään se aina vähintän kolmesti peräkkäin ihan rutiinisti. Mä olen nelikymppinen ja hän on jo viisikymppinen ja väittää joskus, ettei muka pystyisi, mutta kyllläpä näyttää silti pystyvän, välillä hoitelee mut suulla ja käsillä myös. Seksi kestää siis aina pari kolme tuntia meillä.

        Mielestäni nymfomaani on sellainen, joka haluaa seksiä joka minuutti vuorokaudesta.


      • Anonyymi
        ja yksin kirjoitti:

        Olen kokenut tuon monta kertaa.Olen 40v nainen,joka haluaa seksiä koko ajan.Omalta kohdaltani voin sanoa ,että elämäni on yhtä helvettiä.On noloa,hävettävää ja todella surullista olla tällainen.Miehet ovat aluksi innoissaan,mutta kokevat riittämättömyyttä ja etsivät mielummin normaalin kumppanin.

        Ja yksin kirjoita minulle kärsin himosta auta [email protected]


    • mies27

      nymfo nainen (siis oikeasti nymfo, ei pelkästään seksuaalisesti terveen akviivinen) aiheuttaa sulle painjajaismaista stressiä. Eka viikko nymfon kanssa on kuin paratiisissa, eka kuukausi kun on mennyt, niin "no onhan se seksi uskomattoman hyvää, mutta kun mä en koko ajan jaksaisi" ja jos vielä vuoden päästä olette yhdessä, niin se monta kertaa päivässä tapahtuva seksi tuntuu enemän kidutukselta kuin nautinnolta. Itse kestin noin kaksi viikkoa ns. "aktiivikautta". Tuosta seurasi muute toistaiseksi ainut kerta, kun olin tyytyväinen kun kumppanini oli jäänyt kiinni pettämisestä.

      Mikäli nymfo nainen haluaa olla yksiavioinen, niin ihanteellisin valinta olisi lesbo nyfomaani toisen lesbo nyfomaanin kanssa. Vaikka löytyy miehiä jotka kykenee jopa 10 yhdyntään vuorokaudessa (itse miel. 1krt/vrk), niin tuskin kukaan mies pystyy "edes" pariin tuhanteen yhdyntään vuodessa.

      • 4,6 x vuodessa

        eikä siitäkään tule kuin n 1500 yhdyntää vuodessa laskekaa tarkemmin muut seksipäivät päälle


      • m 31

        "Eka viikko nymfon kanssa on kuin paratiisissa, eka kuukausi kun on mennyt, niin "no onhan se seksi uskomattoman hyvää, mutta kun mä en koko ajan jaksaisi" ja jos vielä vuoden päästä olette yhdessä, niin se monta kertaa päivässä tapahtuva seksi tuntuu enemän kidutukselta kuin nautinnolta."

        Itse olen ollut jo vuoden yhdessä tuollaisen nymfonaisen kanssa joka haluaa seksiä monta kertaa päivässä. Seksi tuntuu edelleenkin ihan hyvältä ja päivittäin panettaa.

        "Vaikka löytyy miehiä jotka kykenee jopa 10 yhdyntään vuorokaudessa (itse miel. 1krt/vrk), niin tuskin kukaan mies pystyy "edes" pariin tuhanteen yhdyntään vuodessa."

        Tuo on ihan totta, ja tuon ongelman on joutunut ratkaisemaan säännöstelemällä orgasmeja. Eli vaikka 10 yhdyntää, mutta vain yksi orgasmi päivässä. Halut pysyvät tallella.

        Nymfonaista pitää rakastella kuten kiinalaiset miehet tekevät, keskeyttävät yhdynnän jos meinaa tulla orkku ja jatkavat myöhemmin.


    • jou

      Meillä mies halusi nymfomaanin ja sai nymfomaanin, mutta kun sitä seksiä sitten sai niin miehellä alkoi kunto loppumaan :) Noh, kunto ja kunto... Halut väheni.

      Sanotaanko näin, että haluat naisen joka haluaa yhtä usein kuin sinäkin... Tarvittaessa nymfo ja tarvittaessa pihtari ja tarvittaessa jotain siltä väliltä.

      • jamesmcl

        "haluat naisen joka haluaa yhtä usein kuin sinäkin... Tarvittaessa nymfo ja tarvittaessa pihtari ja tarvittaessa jotain siltä väliltä."

        Hyvin sanottu. Tuossa kiteytyy hyvin parisuhteen yksi vaikeuksista: kompromissin löytäminen.


    • Ramoun

      Minulla oli viime vuonna suhde uskomattomaan kauniiseen tummaverikköön, joka tiesi että hänellä on vielä unelmavartalo. Ja hän ei epäröinyt käyttää seksikkäitä vehkeitä. Ei pojat sentään, aivan uskomaton nainen. Oikein kavereitakin alkoi harmittaa, vaikken heille oikein edes kertonut.

      Itse olen entinen urheilija ja minulla on vieläkin hyvä kunto ja pelit toimii. Tän muijan kanssa piti hässiä ihan koko ajan. Sitä suhdetta kesti kuusi kuukautta.

      Ennätys on 18 panokertaa kahdessa päivässä. Pankaa paremmaksi! Pari kertaa kun muija tuli töistä, olin kellarin kanahäkissä laittamassa urheiluvarusteita kuivumaan, niin muija arvasi että olen siellä. Heti alkoi imutus ja sitten itse meininki. Ei huomattu, että vanha rouva oli viereisessä pesulassa. Ja sit kaikkein pahin on, kun pitää kesken elokuvateatterissa olon käydä miesten vessassa hässii, tai junamatkalla vessassa, automatkalla sivutiellä, näitä riitti.

      Kerran piti saada panna ennen aamujunaa keittön pöydällä. Kun pöydällä oli kahvinkeitin edessä, niin se roiskaistiin vaan pöydältä nurkkaan, niin että lasikannu hajosi. Ja se pöytä hakkasi aamulla tosi kovaa seinään vasten. Talvella kun oltiin Serenassa, niin etsittiin panopaikkaa. Löydettiin Serenan oven edestä sellainen puinen kota ja sinnehän sitä mentiin, heti tuli joku urpo moottorikelkalla sinne katsoo kuka raiskaa, kun meikäläinen lykkii.

      No joo, jälkikäteen ihan hauskoja hommia, mutta kyllä aika vaikeaa. Välillä piti lähteä johonkin mökille kavereiden kanssa, kun alkoi pelistä nahat lähtee. Oikein alkoi hävettää naapurien puolesta se panemisen ääntelykin. Oli kyllä TOSI MIES olo...

      No nyt kun olen poikamies ja pari kertaa soittanut, että pidetäänkö hauskaa, niin se ei yllättäen käy. Hänellä ei ole minun jälkeen olevinaan yhtään miestä?! Aikaa jo 8 kk. Hän oli nääs varma, että minä olisin hänen lopun iän ja hänen lapsiensa isä. Oli kyllä todella vaikeaa erota todellisesta unelmanaisesta, tosin tämä ei ollut ainoa syy.

      • vai sillä lailla

        Ettet vaan olisi unta nähnyt....


      • Anonyymi

        Vittu mikä tarina!😂😂😂


    • nymfetti

      Hei,
      itse ole lievän asteen nymfi, nymfetti, nymfomaani. Olen huomannut ajattelevani seksiä koko ajan, ennen harvemmin, nyt lähes jatkuvasti.
      Ajattelen useita eri miehiä, näen joka yö hyvin aktiivisia unia eikä työpaikalla kulu tuskin tuntia etten ajattelisi naimista.
      Asun vakaassa parisuhteessa, haluaisin usein melko rajua seksiä, jopa useita kertoja päivässä. Haluan usein niin kovaa vahtia, että vuodan jälkeenpäin verta, ja seksi pitää jättää yhteen kertaan tai pitää välipäiviä. Mutta eivät haluni siitä tyrehdy.
      Tiedän, etten ole oikeastaan sairas, en sairasta nymfomaniaa. Olen ehkä lievin esiintyvä muoto, sillä pahempaakin ilmenee. Minun kiinnostukseni ei ole sairaanloista, vaan normaalia, eikä se haittaa parisuhdettamme, ja vaikka haluan hullun lailla muita miehiä kuvitelmissani, minun ei tulisi mieleenikään pettää miestäni.
      Suhteen alussa suutuin ja loukkaannuin, jopa itkin jos hänen oli lopetettava seksi kesken vaikka humalan vuoksi. Nykyään olen kypsempi, mutta minua harmittaa, jos häntä ei huvita ja minua huvittaa.
      Minua vaivaa myös se, että vaikka tahdon tehdä hänen olonsa hyväksi kaikin puolin, mm. suuseksillä, en voi antaa hänen tehdä samoin minulle. Minusta se tuntuu... väärältä. Olen varma, ettei hän tahdo, vaikka tahtookin. Pyydän häntä vain ottamaan minut rajusti. En kaipaa hellyyttä yhdynnän aikana.

      Olen 19 vuotias nuori nainen Tampereelta. Kirjoittakaa naiset, joilla on samanlaisia kokemuksia. Nymfomaani ei ole hyvä muuhun kuin yhdenillan suhteeseen. Kaltaiseni ei nymfo, mutta viriili nainen, taas voi olla mukavakin kokemus.

      Onnea etsintään.

      • oikea nymfo

        Haukotus! Oikea nymfomaani elää jalkapallojoukkueen kanssa, nussii eläimiä ja kaikkia kokoajan. TEOT SEN RATKAISEE EI HAAVEET!!!!


      • Pia22

        Huomaan monesti haluavani paljon enemmän kuin miehet pystyvätkään antaa. Olen seksuaalisesti avoin enkä pelkää jos muutama naapurin mummo sattuu näkemään hässimisen. Kerta toisensa jälkeen kuitenkin miehet joiden kanssa seurustelin sanoivat ei oo:ta. Satuttaahan se että jotkut sanovat että " haluat liikaa". Vaikka kuinka yritin olla mieliksi ja pitää taukoa.. Näitä lukiessani tajusin että ehkäpä minusta sitten ei ole vakavaan parisuhteeseen koska miehet eivät yksinkertaisesti jaksa toteuttaa alituista seksinhimoani kuin viikon tai pari. Loukkaavaako?


      • Wallut

        Joo
        Olen miespuolinen nymfo
        Aina tarttis saada pillua


      • kone Stadista

        sama täällä muakin panettaa lähees kokoajan myös työpaikalla ja sitten otonakin pitää saada ainakin 3 kr päivässä


      • Hohhoijaa...

        "itse ole lievän asteen nymfi, nymfetti, nymfomaani. Olen huomannut ajattelevani seksiä koko ajan, ennen harvemmin, nyt lähes jatkuvasti.
        Ajattelen useita eri miehiä, näen joka yö hyvin aktiivisia unia eikä työpaikalla kulu tuskin tuntia etten ajattelisi naimista."

        Tiedoksi: sinä et ole nymfomaani. Kaltaisiasi naisia on valtakunta täynnä. Vaikka AJATTELISIT seksiä 1000 x päivässä, ei se tee sinusta nymfomaania. Jos sen sijaan TODELLISUUDESSA panisit JOKA PÄIVÄ kymmeniä kertoja pakonomaisesti, olisit lähempänä termin merkitystä.

        Kehotan tutustumaan faktoihin, ennen kuin alkaa kirjoittelemaan höpönhöpöjä.


      • Haaveeteinymfomaniaa
        oikea nymfo kirjoitti:

        Haukotus! Oikea nymfomaani elää jalkapallojoukkueen kanssa, nussii eläimiä ja kaikkia kokoajan. TEOT SEN RATKAISEE EI HAAVEET!!!!

        "Oikea nymfomaani elää jalkapallojoukkueen kanssa, ****** eläimiä ja kaikkia kokoajan. TEOT SEN RATKAISEE EI HAAVEET!!!!"

        Juuri näin. Seksiä voi ajatella vaikka 24/7 eikä se tee nymfomaaniksi. Suosittelen perehtymään asiaan vähän paremmin, täällä näitä "mä oon nymfo"-höpönlöpön-haaveilijoita riittää, jotka eivät tiedä asiasta yhtään mitään.


      • maxxx95
        Pia22 kirjoitti:

        Huomaan monesti haluavani paljon enemmän kuin miehet pystyvätkään antaa. Olen seksuaalisesti avoin enkä pelkää jos muutama naapurin mummo sattuu näkemään hässimisen. Kerta toisensa jälkeen kuitenkin miehet joiden kanssa seurustelin sanoivat ei oo:ta. Satuttaahan se että jotkut sanovat että " haluat liikaa". Vaikka kuinka yritin olla mieliksi ja pitää taukoa.. Näitä lukiessani tajusin että ehkäpä minusta sitten ei ole vakavaan parisuhteeseen koska miehet eivät yksinkertaisesti jaksa toteuttaa alituista seksinhimoani kuin viikon tai pari. Loukkaavaako?

        Mistä sun kaltaisias löytää? Ei kaikki miehet ole tollaisia! Olisin enemmänkin kuin tyytyväinen ja onnellinen jos saisin sinunlaisen naisen! :o


    • nymfomaani naisen

      Jotkut meistä miehistä myös ovat "nymfomaaneja" ja haluavat naisen joka on vastaavan halukas

      • Löytyi viimein

        Olen aina ollut yli-seksuaalinen.
        tuntui tosiaan että mikään ei riittänyt, mitä enemmän nain sen enemmän teki mieli.
        Sitten tapasin itseäni parikymmentä vuotta nuoremman miehen, hän oli vähän päälle kolmikymppinen.
        Ensimmäiset pari vuotta naitiin koko ajan mikä oltiin yhdessä.
        Onneksi hän asuu eri paikkakunnalla eikä työn takia voinut asua kanssani.
        Oltaisiin varmasti muuten naitu itsemme hengiltä.
        Ollaan tapailtu kuusi vuotta viikonloppuisin, hän on ensimmäinen mies joka sai minut rauhoittumaan.

        Naidaan vieläkin mutta ehdimme jo tekemään muutakin.


    • acsa

      Täällä minä olen!!

      • Habazi (Homo)

        homo.


      • kylmä totuus
        Habazi (Homo) kirjoitti:

        homo.

        Naiset on nymfomaaneja ja miehet miehiä


      • miehiäkin..
        kylmä totuus kirjoitti:

        Naiset on nymfomaaneja ja miehet miehiä

        Miehiä, joilla sairaalloisen voimakas vietti kutsutaan erotomaaneiksi .


    • naapurin naikkonen

      itse olen aivan kohta 18 vuotias, ja mitä lähemmäksi ikä tulee, sitä suuremmat seksi vietit minulla on. voisin harrastaa seksiä todella useasti päivässä ! olen vakituisessa suhteessa, ja poikaystäväni ei ole niin viriili kuin minä. hänelle on jo normaalia 1-2 kertaa päivässä harrastaa seksiä, mutta minulle joku 8 kertaakaan ei kuullosta mahdottomalta. se on välillä todella ahdistavaa kun olen pitänyt semmoista ajatusta aina mielessäni, että miehet haluavata ja ajattelevat koko ajan seksiä. töissä voi olla joskus jopa hankalaa, kun alkaa ajatella seksiä ja tietää että sitä nyt ei saaa heti. mutta voiko tämä nyt olla vain semmoinen "vaihe"? saako lääkäristä jotain haluttomuus pillereitä?

    • tai sit sairausdiagnoosi

      Sellaista kroppaa ei ole edes yhdelläkään miehellä,et "kiimasta kiihkoutuisi" tosissaan siis TERVEEMPI nainen.Ei ole ruokaa ihmisessä,kuten soijalenkkiä,tai isoja hunajameloneita,joihin tukehtuu silarimassoihin niin et on liimaa nenässä,apuva sentiin.

    • tekopimppi

      Kannattaa hakea kumipimppi kaupasta, se ei petä ja saa aina kunnon orkut!

    • JEP!!!!

      Isoisälläni oli joitakin vuosia nymfo. Hän kertoi minulle opastavaan sävyyn vanhoilla päivillään, että älä poika ikinä ota nymfoa, koska mikään ei ole niin kauheaa kuin nainen, jota ei voi tyydyttää tarpeeksi - mulla oli sodassakin helpompaa. Uskon isoisääni ja luulen, että hänen varoitustaan kannattaisi muidenkin kuunnella. Oli isoisä aika kuihtuneen näköinen muuten.

      • OTA MINUT!!

        Erosin poikakaveristani äskettäin. Hänen kanssaan tuli harrastettua seksiä useampaan kertaa päivässä. Nyt olen huomannut, että haluan koko ajan lisää ja lisää ja lisää, ja nyt tuntuu että mikään ei riitä. Seksiä haluaa käytännössä koko ajan ,missä mudossa vaan. koska vaan. missä vaan.
        Miehet elämässäni eivät tunnu pysyvän tahdissani, eivät sitten millään.
        Nytkin haluttaa.
        Tästä alkaa olemaan nautinto kaukana.


      • Isokalu
        OTA MINUT!! kirjoitti:

        Erosin poikakaveristani äskettäin. Hänen kanssaan tuli harrastettua seksiä useampaan kertaa päivässä. Nyt olen huomannut, että haluan koko ajan lisää ja lisää ja lisää, ja nyt tuntuu että mikään ei riitä. Seksiä haluaa käytännössä koko ajan ,missä mudossa vaan. koska vaan. missä vaan.
        Miehet elämässäni eivät tunnu pysyvän tahdissani, eivät sitten millään.
        Nytkin haluttaa.
        Tästä alkaa olemaan nautinto kaukana.

        Laitappa mailia [email protected] jos haluat kunnolla ja paljon isoa kalua


    • jokelsin

      kannattaa harkita harakiriä mutta älä menetä toivorikkauttas kyllä se kävellee vastaan sen jälkeen kokemuksesi perusteella pernteinen luomu nainen päänsärkyineen tuntuu tosi mukavalta

    • Fr4nk_k

      Laittakaas joku nymfo mailia mulle ([email protected]), jos kiinnostaa panna hyvännäköistä urheilijamiestä.. Katsotaan että kuka jaksaa ja miten pitkään.

      • Kylmä totuus...

        Taitaa olla nymfonaiset vähissä. =D


      • Anonyymi

        Vitun juustomumuna!😂


    • mies 33 vuotta

      Juu minullekkin sellainen kelpaisi. Oman naiseni kanssa harrastamme seksiä joka toinen tai kolmas päivä, mutta joka päiväkin kelpaisi tai miksei vaikka useamminkin.

    • Näinkulutanaikaa

      Niin. Mitä nympfomania sitten oikein on?. Itse seurustelen itseäni 11 v nuoremman naisen kanssa. Kun olemme samassa huoneessa, olemme koko ajan toisissamme kiinni. Rakastelemme 4-8 kertaa päivässä. Toisen läheisyys kun vain saa minut kovenemaan kerta toisensa jälkeen. En kuitenkaan koe, että naiseni on nympfomaani. Vai tarkoutatteko, että haluatte naisen joka haluaa teitä kokoajan? Onko se nympfomaniaa?

      • joku roti

        Töissä et käy?--ilmeisesti kumpikaan?--


    • Nymfo-man

      Sais edes kerran naista.

    • catch 1

      Jos sellaisen löytdät niin saata katua pian! Nymfo haluaa ja paljon ja vaikka "jormasi" olisi jo ruvella rynkytyksestä..Nymfo haluaa lisää ja sillon yksi mies ei riitä..vaan useita sellainen nymfo tarvitsee.

    • Mitta täynnä nymfoja

      Minulla on ollut nymfomaani nainen vuonna 2011 ja alussa se oli hienoa noin 2 viikkoa, mutta sen jälkeen seksi alkoi tuntumaan jo ahdistavalta. Aivan kuin elämässä ei olisi muuta kuin seksiä ja jatkuvaa nussimista!!! Mikäli ei ollut sängyssä köyrimässä, niin nainen oli jatkuvasti munissa kiinni hinkkaamassa!! Teki mitä hyvänsä ruokaa, siivosi, söi, jne. niin eikö tämä nainen ollut koko ajan käsi housujeni sisällä!!!

      Tätä kestin kaksi kuukautta, jolloin piti muuttaa oikein toiselle paikkakunnalle karkuun, eikä se meinannut jättää minua siihenkään, vaan penkoi jostain uuden osoitteeni ja tuli kyttäilemään autostaan minun liikkeitäni ja kävi pimpottelemassa ovikelloa!!

      Tuskaa lisäsi se, että jo reilun viikon kestänyt jatkuva köyriminen aiheutti minun esinahkaan TODELLA kivuliaan ajoksen, jota piti käydä oikein näyttämässä lääkärissä. Määräsi tähän sellaista rauhoittavaa rasvaa ja piti desifiointi aineella puhdistaa sitä useasti päivään. En ole sellaista tuskaa ja kipua aiemmin saanut kohdalleni kuin mitä se "paise" aiheutti!!!

      • AEwqrq

        ei terve mies viriiliä naista pelkää.


    • no thanks

      Kun saat heppi nilellä kävellä lekuriin-alat ajatella että jatkuva paneskelu riittäköön.

    • Mikä on nymfo?

      Itse naisena huomasin ajattelevani seksiö koko ajan.
      Sitten lopetin ajattelemisen.
      Olenko nymfo vai pervo vai mikä?

    • gprodjkhgöhltd

      Miksei nää nymfot hanki taikasauvaa ja pyllytappia. Orgasmit taattuja hetkessä.

    • sithiljeneekunlapsiitule

      nyfoja on useimmamt rakastuessaan par vuotta yhdytäään 5 kertaa viikossa.

    • NtiPumpuli
      • Anonyymi

        Hei nainen olle vapaa 50 mies kilti reilu rakastava suojeleva rehelinen 183cm 118kg sinset silmät eläkellä työtapaturma ei paljon ystavia ollen aikayksin elämässä ei naista elämässä ollis kiva löyttä tavalinen kanssa käy nymfomaani nainen itse en olle löyttänyt naista koska omistan paksun todella hikoman muona jota en pystyy itse tyydyyttä himot hirvet ollisin pelkasta iloinen jos joku nainen kiinosta minut himot jaa haluat itsekin saada helpostusta ollen kanta hämessa olleko yksin. TÄMÄ HIMO ONGELMAN KANSSA. ANNA NAINEN ELÄMÄNI. TARKOITUS


    • Anonyymi

      En usko että haluat,se on addiktio.Eli Nymfomaani ei saa koskaan tarpeeksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oletko selannut hotelleja, niihin nykyään majoittuu tavalla jos toisella nymfinainen ja sugarbabyja.
      Esittävät jotain muuta...mutta tarkkasilmäinen arvaa...mistä on kyse.

    • Anonyymi

      Nymfomaani nainen tarvitsee minunlaisen miehen.
      Olen aktiivinen seksin saralla ja kestän pitkään.ja pystyn uusintaan melko pian.
      Sen lisäksi mielihaluni on panna omaa naista kimpassa muiden kanssa.
      Tämä nykyinen naiseni ei sano koskaan ei kimppaseksille.
      Minun kaverit on panneet kihlattuani sekä useat naapurimme.
      Työkaverit käy välillä saunomassa meillä viikolla ja yöpyvät meillä ja panemme kihlattuani vuorotellen.
      Kihlattuni saa kullia monelta mieheltä ja voi ihan hyvin..
      Häntä pannaan melko paljon ja säännöllisesti.

    • Anonyymi

      Löytyy tätä nykyä.

      Mulla oli linnunpoika viime viikolla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe