Valikko
Etsi

Miten nainen isketään?

Kysy tai kerro vinkkejä naisen iskemiseksi.

ALOITA UUSI KESKUSTELU

Keskustelut

Eilen 11.50
Kaikki on lopussa vai huoriin?
Tässä ikääntyessä olen huomannut ikävän seikan: naisia ei löydy enää. Yhden yön jutut olisivat parasta, samapa se kun tarjolla ei ole lyhyttä eikä pitkää. Opiskeluaikoina löytyi vielä naisia joille pano riitti hyvin ilman mitään typeriä parisuhdekiemuroita - missä ihmeessä moiset naiset nykyään ovat? Toki tämä on ollut vaikeata minulle kaiken ikäisenä. Mutta ennen sentään kun kännäili bileissä ja baareissa sitten joskus vaan tapahtui jotain, sillä tavalla minulla on alkaneet ne kaksi pidempää seurustelusuhdettakin mitä minulla on ollut. (huom. ensimmäisen jälkeen 10 vuotta ilman mitään, sitten toisen jälkeen nyt jo 3 vuotta). Nyt kun olen lopettanut dokailun niin huomaan että en tajua ollenkaan, mistä tietää milloin naiset ovat kiinnostuneita. Näyttäisi siltä että ketään ei vähempää voisi kiinnostaa. Olen silti hoikka, vähän lihaksikaskin, notkea, että luulisi ettei se ainakaan ole esteenä. Ulkonäöstäni muuten en tiedä mitään, ei mitään hajua onko naama ok vai ei. Siis onko kyse siitä että 50v on jo niin vanha ettei saa enää kuin maksullista naista? Vai enkö vain tajua ollenkaan mitään merkkejä? Tai onko se se kun kaikki media on täynnä tyyppejä jotka ovat ammatikseen komeita, ja mimmit vertailevat niihin ja ainahan niille tietenkin häviää. Vai onko suomi ihan seksitön? Ei siltä kyllä vaikuttaisi kun katsoo aiheeseen liittyvien palstojen ja keskustelujen määrää. Flirttailu on kanssa sellaista josta en ymmärrä mitään. Kyllähän minä osaan tuijottaa, ja jutellakin, mutta mikäs vittu se sellainen "pilke silmäkulmassa" on? Jollain silmätipoillako sellaisen saa?
5
 
30.06.2015
Kuinka saada tyttö nauramaan
Olen kolmekymppinen mies ja olen minulla on vähän huonoja kokemuksia naisista, joten itseluottamukseni ei ole aivan parhaimmillaan. Naiset pitävät kyllä minua hyvänä ja luotettavana tyyppinä sekä mukavana kaverina, mutta siihen se jääkin. Minulla on hyvä huumorintaju ja ymmärrän monenlaista huumoria. Naisethan tykkäävät hauskoista jutuista, huumorista ja ystävällismielisestä kiusoittelusta sekä sopivasta leikkisyydestä. Minulla on yksi tyttökaveri josta olen kiinnostunut myös parisuhdemielessä. Hänen mielestään minulla on hyvä huumorintaju. Kyllä tämä tyttö aina välillä nauraa jutuilleni. Välillä kuitenkin tuntuu tosi vaikealta keksiä hauskoja juttuja tai heittää hyvää huumoria ja tulee turhan harvoin hauskuutettua esim. tätä ko. tyttöä. En oikein aina tiedä, että miten saisin tytön nauramaan ja miten hauskuuttaisin häntä. Ehkä pitäisi olla rohkeampi ja kokeilla enemmän eri juttuja, koska kyllä minä hänet aina välillä saan nauramaan. Olisiko jotain vinkkejä, että millaisia juttuja kertomalla tytöt saa nauramaan ja miten heitä pystyisi hauskuuttamaan? Millaisesta kiusoittelusta tytöt tykkäävät? Kyllä minä välillä tätä tyttökaveriani kiusoittelen, mutta se on enemmän satunnaista. Oikeastaan se on aika jännä juttu, että minulla on kyllä hyvä huumorintaju, mutta minusta itsestäni tuntuu välillä vaikealta kertoa hauskoja juttuja ja "heittää läppää". Miten tätä saisi kehitettyä? Osaan välillä olla hauska, mutta miten voisin kehittää tätä ominaisuutta ja olla vieläkin hauskempi?
15
 
16.06.2015
Tarvin neuvoa(jaksakaa lukea kiltit)
Okei, elikkä käyny semmonen juttu, että oon ihastunut erääseen tyttöön. Tunnetaan ihan hyvin, mutta ei kuitenkaan olla mitään bestiksiä. Oon ollu sen kanssa muutaman kerran baarissa(ei kuitenkaan ihan kahestaan) sitten ollaan oltu samoissa bileissä pari kertaa, käyty haaparannalla porukalla, oon jopa nukkunu sen luona pari kertaa, en kuitenkaan vieressä(tai no kerran:D). Juttu on vaan nyt siinä, että olen helvetin ujo, kummatkin meistä ollaan hyvin sisäänsuuntautuvia, eikä meillä oo hirveesti kyllä mitään yhteisiä kiinnostuksia mistä vois vaikka puhua(mulla on sen numero BTW). Ja mieluummin tunnustaisin tunteeni hänelle kahdestaan, mutta siinä on aina joku mukana ja se joku on sen veli puoli(ja myös mun paras kaveri). Mulla on ollu pari chänssiä tunnustaa, mutta muistan olleeni hyvin kännissä ja se taas selvinpäin niin oisin varmaan vaikuttanut aika tunkeilevalta ja se on sanonu, että sitä ärsyttää kun kaikki miehet yrittää sitä(kun se on kato niin nätti (: ). En oo varma mitä se mun paras kaveri tykkäis jos alkaisin sen kanssa kun se muutenkin ihmettelee kun näkee meijän vaikka viestitelevän. Se mun ihastus on kyllä sanonu mua hyvän näköseksi :) kerran tosi kännissä, mutta en tiiä tarkottaako se että se ois kiinnostanu. Sori hei jos tuli pitkä, oispa joku jolle vois avautua niin ei tarvis tulla nettiin itkemään tälläisistä asioista. Ois kyllä voinu romaaninkin kirjoitaa tästä asiasta mutta tää nyt jäi tämmöseksi :).
3
 

Sivu /377