Huomasin olevani homo

Keravalainen

Hei olen 13 vuotias poika keravalta ja huomasin vasta pari kuukautta siiten olevani homo.

Ennen pidin itseäni heterona mutta huomasinkin olevani kiinnostunut pojista kun katselin tv sarja gleetä ja ajattelin että ompa tuo Kurt (chris colfer) söpö.
Vasta hetken päästä tajusin että pidin häntä oikeasti hyvän näköisenä. Mietiskelin asiaa monta viikkoa ja tajusin olevani homo.
Olen se jo itselleni myöntänyt ja pidän itseäni homona. En ole asiasta kertonut kenellekkään ja kerron vasta aikaisintaan kun olen lukiossa. Ylä-asteella jos joku saisi tietää niin elämästäni tulisi täyttä helvettiä.
Olen ihastunut yhteen poikaan meidän koulussa. Hän on saman ikäinen kuin minä mutta en tunne häntä lainkaan. Luulisin että hänkin on homo. Hän käyttään niin tyylikkäitä vaatteita ja kulkee aina tyttöjen kanssa ja on itsekkin hieman tyttömäinen. Se ei tietenkään tee ihmisestä homoa mutta mä vaan luulen niin että hän on. Oisin kiinnostunu että onko keravalla ketään muita mun ikäsiä homoja. Jos on niin toivon että vastaat tähän viestiin. Pelkkä esim. Olen 13v homo keravalta riittää. Saisin siitä voimaa jatkaa eteenpäin kun tietää että ei ole ainoa. On hieman ahdistavaa kun porukka heittää homoläppää kokoajan, vaikka naurankin välillä niille. Kaikista törkeimmistä asioista tulee hieman paha olo esim "ravintoketjussa on ylimpänä ihmiset sitten eläimet ja sitten homot" höhöö olipa hauskaa... Vaikka tämä ei olisi juuri se oikea keskustelupalsta ikäiselleni niin olen huomannut että täällä liikkuu paljon ikäistäni porukkaa. Ps. Anteeksi kirjoitus virheistä(kirjoitin kosketus näytöllä)

95

7016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajatuksia...

      Ihanan suoraviivaista ajattelua, kuten tuohon ikään kuuluukin. Vähättelemättä tuntemuksiasi Chrisiä kohtaan, mitkä johtopäätökset seksuaalisuudestasi siitä vedätkään! Tunteesi ovat varmasti aitoja, sillä olethan ne itse kokenut. Sitä en siis kiistä.

      En näe kuitenkaan, miksei heterokin voisi pitää toista hyvännäköisenä. Sinulla on vielä aikaa tutkia seksuaalisuuttasi, oli se sitten hetero-,bi- tai homoseksuaalisuus. Ihmeellistä ihmisten lokerointia kirjoittaneen mielestä, ihmiseen itsessään kun itse ihastun.

      Varmasti ikäistäsi sateenkaarikansaa löytyy Keravalta, kuin muualtakin. Ikäisesi sellaiset tuppaavat olemaan... no missäs muualla kuin siellä kuuluisassa kaapissa. Yläaste ja murrosikä kun ei mikään maailman helpoin paikka ole tuoda julki juuri löytämäänsä seksuaalisuuttaan. Tuo kaapissa elämisen vaihe on surullista, mutta kai se on läpi käytävä... Heti kun olet kuitenkin valmis tulemaan ulos, niin pysy itsevarmana. Olet siten paljon hyväksyttävämmämpi ennakkoluuloisessa maailmassamme. Itsevarmuuteen myös viehättyy paremmin kuin epävarmuuteen.

      Mutta mitä tähän yläasteen ihastukseesi tulee, niin suosittelen, että menet ihan rohkeasti juttelemaan vaikka välitunnilla. Ihan niitä näitä. Ei tarvitse heti pamauttaa mitään elämää suurempaa mysteeriä. Vielä parempi jos ootte samalla luokalla. Löytyy helposti juteltavaa. Keep it up!

    • eräs 12345

      Et todellakaan ole ainoa homo keravalla, tilastollisesti n. 10% keravalaisistakin on homoja.

    • tomokomo

      Voi, et usko kuinka hyvältä tyypiltä vaikutat! Mun tarina alkoi vähän toisin. Olen kotoisin sanotaanko että junttilasta. Täällä ihmiset eivät tosiaan ymmärrä Homoja tai muitakaan "epämääräisiä". Itse huomasin olevani homo joskus ala-asteella vaikka en myöntänyt sitä itselleni. Vanhempien silmissä olen epäonnistunut (tässä en jaksa selittää miksi). Kolmannella luokalla huomasin mun yhden hyvän kaverin. Oltiin tosi tamanlaisia ja melkein parhaita kavereita. Sitten mietin sitä ja kuinka pitäisin sitä kädessä tai suudeltais sitten kun ollaan isompia. Itse kauhistuin koska olen oppinut että "vääränlaiset ajatukset ovat syntiä". Tulin surulliseksi koska en voinut enkä halunnut olla se mikä olin. Syytin mun kaveria mun omasta huonosta olosta. Sen jälkeen ei oltu kavereita. Valitettavasti se ei myöskään jäänyt siihen. Aloin kiusaamaan häntä. Olin ikäisekseni aika ovela ja joissain määrin julma. Tein hänen elämästä helvettiä ja kaikki sen takia että pidin hänestä. Nyt kun olen menossa kahdeksannelle, mietin, mitä olisin voinut tehdä. Nyt tuo sama ystävä itkee lähes päivittäin, käy kuraattorilla ja psykologilla kerran viikosssa ja elää ilman ystäviä. Miten kaikki olisi voinut olla paremmin ilman mua.

      Mutta tosiaan. Vaikutat tosi kivalta tyypiltä, heh. Ja älä huoli, usein lukiossa ihmiset sitten tulevat sieltä kaapista jos sitten murrosiän jälkeen tuntevat tälläisiä "tuntemuksia". Hyvää kesää toivottaa tomokomo

    • Homojaylpeäsiitä

      Olen Itsekkin 13 ja Uskalsin Kertoa Homoudestani Äidilleni Jo tämän ikäisenä.. toisaalta olen sitä tyyppiä että en välitä mitä muut ihmiset musta sanovat.. olen omanlainen Friikki Ja Mua ei kiinnosta jos joku ihminen alkaa mua haukkumaan mä olen kuka olen Ja mua ei kukaan muuta sanos kuka mitä vaan.

      • Uusimaa its best

        Olen Hyvin Iloinen Siitä Että Et Välitä mitää muut Sanoo susta tai on mieltä antaa se mennä korvien läpi aina itseläkin ollut sama tapaa ja Homohan olin jo ennen 12v Ei Äippä Kyl vielkän tiedä sitä vaikka olen jo 17 Enkä kyllä itseasissa uskalla kertoakkan tulisi viel kirvestä päähän :D


      • Seksuaalisuutesi voi muuttua vielä, kun ikää tulee lisää. Ei sieltä kaapista kannata tuossa iässä vielä tulla minusta, anna asioiden hautua vielä parisen vuotta ja katso sitten tilanne uudelleen. Ja se on ihan oikein ettet välitä mitä muut sanovat, se on sun elämä ja sinä määräät siitä, tosin vanhempana vielä enemmän.


      • troijanhelenahomeros
        peepingtommi1 kirjoitti:

        Seksuaalisuutesi voi muuttua vielä, kun ikää tulee lisää. Ei sieltä kaapista kannata tuossa iässä vielä tulla minusta, anna asioiden hautua vielä parisen vuotta ja katso sitten tilanne uudelleen. Ja se on ihan oikein ettet välitä mitä muut sanovat, se on sun elämä ja sinä määräät siitä, tosin vanhempana vielä enemmän.

        Miksi sinua 14 kritisoivaa viestiä on poistettu?
        Sinussa on paljon hämärää!
        Eikö sinua saa kritisoida?


    • oismeocs

      Kerroin asiasta 14-vuotiaana. Olen nyt 21 ja on helppoa, kun ei tarvitse pohtia enää kaapista ulostulemisia.

    • Homojaylpeäsiitä

      Samaa Mieltä sun kanssa oismeocs Helpottaa aika paljonkin ku siit kertoo sillon melkee heti kun sen tietää

    • Avuliashomo

      Tää oli eka palsta jota luin noin 1/2 vuotta sitten.

    • tytötkinkiinnostaa

      Muistakaa et loppupeleissä aikuisena 99% porukasta on kuitenkin naimisissa olevia biseksuaaleja. Joten olkaa varovaisia teiän homoutenne julistamisen kanssa.

    • Sivuuta muiden asiat, elät omaa elämääsi, joka on ainutkertainen. Eikä seksuaalisuutesi vielä ole kiveen hakattu, se voi murrosiässä muuttua vielä suuntaan tai toiseen. Tai olla muuttumatta. Jos olet homo, onko se maailmanloppu? Ei minusta. Ei sinun edes ole mikään pakko tulla kaapista ulos ennenkuin koet olevasi varma homoudestasi ja valmis siihen. Sen tietää, kun aika on oikea siihen, eikä sitä kannata kiirehtiä minusta. Kyllä sen aina tietää, kun aika on oikea.

      Ja tiedän aapolapin taas kohta huutavan miten sekaannun alaikäiseen tälläkin kirjoituksella :D

      • enoleaapo

        Etkö kestä että sinun kirjoituksia kritisoidaan? Vai missä on vika?
        En ole aapolapin


      • jospaolisinaapo
        enoleaapo kirjoitti:

        Etkö kestä että sinun kirjoituksia kritisoidaan? Vai missä on vika?
        En ole aapolapin

        Ei kaikki ole aapolapin ja kyllä muutkin huomaavat mitä aapolapin on huomannut.
        Aikuinen mies nostaa esille 13v pojan aloituksen ainoastaan yksi asia mielessä ja ilmoittaa hänen kommentinsa kritisoijat ylläpidolle vain koska ei halua kritiikkiä hänen mieltymyksistä ja jatkaa edelleen keskustelua, että hänen suuntautumisen huomaisivat lapset ja ottaisivat häneen yhteyttä.
        Peepingtommi kai 40v mies joka ilmoittaa pitävänsä itseään nuoremmista miehistä mutta ei alle 30v, luulen että hänellä on tullut kirjoitusvirhe ja tarkoittaa varmaan joko ei alle 3v tai 13v., mutta silti miehellä suuri kiinnostus kommentoida aloittajaa pari vuotta myöhässä ja samalla nostaa aloitus uuteen päivänvaloon ja miksi mies tekee sen jos ei ole kiinnostunut juuri aloittajan ikäisistä?


      • Jahas taas erään tutun kirjoittajan uusi teksti uudella aliaksella. Kannattaisiko sinun hieman tietää asioista mistä huutelet? Ensinnäkään en ole missään sanonut olevani kiinnostunut itseäni nuoremmista ja mitä ikääni tulee, se ei tänne kuulu, etkä sitä tiedä. Etkä tule tietämään. Taidatpa itse olla täällä pikkukakkosen perässä, koska noin asia sinua kiinnostaa.


      • heteropride
        peepingtommi1 kirjoitti:

        Jahas taas erään tutun kirjoittajan uusi teksti uudella aliaksella. Kannattaisiko sinun hieman tietää asioista mistä huutelet? Ensinnäkään en ole missään sanonut olevani kiinnostunut itseäni nuoremmista ja mitä ikääni tulee, se ei tänne kuulu, etkä sitä tiedä. Etkä tule tietämään. Taidatpa itse olla täällä pikkukakkosen perässä, koska noin asia sinua kiinnostaa.

        Teet täällä samaa kuin teit vankilassa, et uskalla myöntää olevasi pedofiili. Ihan oikein että sait selkääsi.


      • peepingtommi1 kirjoitti:

        Jahas taas erään tutun kirjoittajan uusi teksti uudella aliaksella. Kannattaisiko sinun hieman tietää asioista mistä huutelet? Ensinnäkään en ole missään sanonut olevani kiinnostunut itseäni nuoremmista ja mitä ikääni tulee, se ei tänne kuulu, etkä sitä tiedä. Etkä tule tietämään. Taidatpa itse olla täällä pikkukakkosen perässä, koska noin asia sinua kiinnostaa.

        Et taida itse tietää mitä huutelet.


    • Realistiroope

      Edellä mainitun viestin kirjoittaja on feikki. Tekstityyli on tyypillistä aikuiselle kirjoittajalle, ei teinijannulle. Piste.

    • kummallistaoutoa

      Paljon on ylläpito poistanut tietyistä kohdin viestejä.

      • ANKARAA.VITTUILUA.OLLUT

        Siksi tietysti poistettu paljon viestejä kun palstalla joku on häirikkö vittuillut saatanasti tahallaan

        PS:en tarkoita gay-henkilöiden viestejä


      • eimullamuutasanottavaa
        ANKARAA.VITTUILUA.OLLUT kirjoitti:

        Siksi tietysti poistettu paljon viestejä kun palstalla joku on häirikkö vittuillut saatanasti tahallaan

        PS:en tarkoita gay-henkilöiden viestejä

        Tiedä tuosta ankarasta vittuilusta, mutta erään rekisteröityneen jälkeen usein katoaa koko keskustelu, eli samalla katoavat hänen omat "ankarat vittuilu" , kuten saatamme tässä keskustelussa huomata.
        Viitaten edelliseen, sanot "häirikkö" joten olet päättänyt, että olisi ollut vain "yksi häirikkö" mikä on hyvin epätodennäköistä.
        Olet itseäsi puolustamassa, aliaksella, koska juuri sinun rekisteröityneen nimimerkin jälkeen on tapahtunut juuri viestien poistot .


      • EiSherlockHolmes

        Kummasti katoaa aina viestin, kun tulee kritiikkiä eräästä tunnetusta henkilöstä.
        Ei tarvitse olla mikään Sherlock Holmes, yhtälön ratkaisemiseen miksi ne viestit poistetaan.


      • bdbfd

        Tuskin se asiallinen kritiikki täältä mihinkään katoaa, en ainakaan ole huomannut moista. Oliskohan vika kritisoijassa? Asiat voi ilmaista asiallisesti tai epäasiallisesti. Jälkimmäinen taitaa olla täällä ainoa tapa.


      • sanatonobjekti
        bdbfd kirjoitti:

        Tuskin se asiallinen kritiikki täältä mihinkään katoaa, en ainakaan ole huomannut moista. Oliskohan vika kritisoijassa? Asiat voi ilmaista asiallisesti tai epäasiallisesti. Jälkimmäinen taitaa olla täällä ainoa tapa.

        Jospa se olisi kritiikin objektissa?


    • troijanhelenahomeros

      Pitää nostaa esille tämä keskustelu, koska en saanut viimeiseksi vastausta kysymykseeni.

    • Miestenmiestenmies

      Oon 13 v homo helsingistä, xDD

    • homoseksuaalisuus on valinta. Homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä. Tee siis parannus ja usko Herraan Jeesukseen niinkuin Raamattu opettaa.

      • Anonyymi

        Tuo lukee kuin Piru Raamattua.Kyllä on kiva tuomita muita kun on itse niin puhdas...siis omasta mielestään!!


      • Anonyymi

        Itselleni heterous on osa syvintä luontoani enkä voisi valita olla homo mutta sinulla ilmeisesti on toisin, jos näet asian valintakysymyksenä.


    • Anonyymi

      Homoseksuaalisuus ei ole valinta, se on synnynnäistä, eikä sitä voi syntymän jälkeen enää muuttaa.. Seksuaalinen suuntautuminen tapahtuu jo sikiöllä äidin kohdussa. Silloin sikiön aivoissa kehittyy esim testosteroonin synty. Sen määrä vaikuttaa seksuaaliseen käyttäytymiseen. Homous ei ole perinnöllistä eikä tarttuvaa.

      • Anonyymi

        Kirjoitat asiaa.


    • Anonyymi

      Sillä lailla, niin se käy. Monet heräävät nykyään huomatakseen, vaikkei käy pikkujouluissakaan.

    • Anonyymi

      Oletko edelleen homo?

      • Anonyymi

        En, palsta käännytti heteroksi


      • Anonyymi

        Oletko homo ja minkä ikäinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En, palsta käännytti heteroksi

        En yhtään ihmettele


    • Anonyymi

      Muuttavatko radanvarren homot Vantaalle?

    • Anonyymi

      Jep, muutin Vantaalle. Täällä se on tuttua ja turvattua.

    • Anonyymi

      Olen keravalta, homo ja kaksitoista.

    • Anonyymi

      Mikä ruokavalio?

    • Anonyymi

      Korsossa asun , 10 vee lähtien vain pojat mielessä ja maaliskuussa 14v. Yökylässä aina on jotain jännää.

    • Anonyymi

      Huomasin 10-11 v pojat ovat kiinnostavia ja mittailtiin kunnes vähän kokeiltiin kaverin kalua jne. Tietysti tuli tytöt sitten ja niiden kanssa sormeilin ja tytöt repivät munaa lujaa että sattui ja pallit olivat kovilla. En ollut ihan 13v kun eräs 15v kundi sitten otti suihin ja taivas aukeni, tytöt eivät olleet osaan mitään tällaista tehdä no jatkoin vielä tyttöjen kanssa ja sain panna niitä, mutta kundin kanssa oli jotain parempaa ja nyt olen 16v ja pojat ovat ensin ja tytöt tulevaisuudessa vain lasten tekoa varten.

    • Anonyymi

      Joo kaveri kysellyt usein et katsotaan pornoa ja tänään se tulee meille, eikä muita oo kotona. Sillä aina kikkeli kovana suihkussa urheilun jälkeen ja aina se mulle sitä näyttää ja sillä ei oo mtn kiirettä pukea joten ollaan usein viimeisiä jolloin saan nähdä kun se vetää esinahan taakse ja kuivaa pitkään. On se vihjaillut et hän voisi imee mun kalua.
      Lahdessa asutaan ja molemmat ollaan 13v

    Ketjusta on poistettu 114 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe