Pro teollisuustarvike

Kokemuksia

Hei. Olisin tiedustellut että millainen firma kyseinen firma on kun aattelin hakea sinne mutta sitä ennen kysyisin että kannattaako? kuinka helppoa tavaraa on saada kaupaksi ja vaatiiko takuupalkka tietyn määrän kauppoja ja paljonko toi tiettymäärä on?

64

11649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esa-Iisakki

      Global Group Finland Oy

    • kokemuksia

      mitä tuosta? vai onko se sama firma vai firma johon kannattaa ennemmin hakea?

      • OksatPOIS72

        Googleta tuo global... ni tiiät. liiketoimintakieltoa, kaikkea muuta kivaa...


    • ostapoispesuaine

      hyvää pesuainetta halvalla, 30L 699,- eur, osta , osta , saat kaupanpäälliseksi vaikka imurin, osta, osta, osta

    • Tyrkytätyrkytä

      En suosittele!!

    • kokemuksia

      Okei. Kiitos vinkeistä. Harmi sinänsä kun palkka kuulosti ihan hyvältä plus vielä se että se olis Thaimaassa kaukana täältä Suomesta. No tähän pätee juuri se, että jos joku näyttää täydelliseltä niin se tuskin sitä on.

    • loistava!

      Hei, todennäköisesti ihan helvetin helppoo ja takuupalkka maksetaan vaikka joisit vaan kahvia... Levittäkää punainen matto, nyt on kova myyjä työnhaussa! :D

    • Januskrek9

      huva duunia, selloist se on ku karma, sit se anta mita pyyta.

    • pelkkaapaaskaa

      samat omistajat kaikissa näissä: global service centerillä, global group finlandilla ja pro teollisuus. Kertoo paljon kun kokoajan firman nimi vaihtuu. Rehellisen firman ei tarvitse vaihtaa nimeä vuoden kahen välein eli tämänkin on pakko olla pelkkää kusetusta!!!

      • huijareita riittää

        zep Finland samaa puljua....lopalin tehtaat, pro-teollisuustarvike jne..,,aika paljon yrityksiä pyörittää samaa hommaa , miksiköhän näin, olisiko mitään tekemistä sen kanssa että omistajat ovat talousri...


    • myyrä best

      Rahat saamatta firmalta..Todella syvältä..

    • Niinpä2012

      Hauskaa et kommentoitte asioita joista ette tiedä mitään...
      Ite firmassa 2v (Global) olleena voin sanoo,et kaikki on toiminut hyvin. Palkkaa tulee just nii hyvin kuin osaat myydä!
      Ja noista firmoista: Global Group on puhelinmyyntifirma ja Pro teollisuustarvike on kenttämyyntifirma...ja kummatkin toimii edelleen. Nimiä ei ole vaihdettu!

      • Pekka

        Turha haukkua kun firmat antaa pesuainetynnyrin ostajalle taulutelkkarin, etelän matkan jne


      • oskarionneton77
        Pekka kirjoitti:

        Turha haukkua kun firmat antaa pesuainetynnyrin ostajalle taulutelkkarin, etelän matkan jne

        Just joo, tynnyri maksaa pokalle about 1500 eur alv, globalille alle 100 eur, kyl siint on hyvä antaa alle 250 eur telkku jatai 300 eur etelänmatka, jää ihan hyvin viel katetta. miettikää nyt itte järjellä.


      • haiskahtaa sanasi

        taidat olla itse niitä yrittäjiä jotka yrittävät puolustella kusettamista


    • globbali999999

      älä jauha shaissee...pomot tääl vaan väijyy

    • tiedän globalista

      Pari tuttavaa olleet Thaimaassa töissä ja voivat kertoa mitä siellä todella tapahtuu. Firma kusettaa myyjiä sanomalla etteivät asiakkaat ole maksaneet laskua tai ottaneet tavaraa vastaan. Provikasta jää noin puolet tulematta. Mitkään sopimukset ei pidä paikkaansa. Asiakkaita kusetetaan ettei kaupanpäällisiä lähetetäkkään. Uusi firma on ZEP Finland joka hakee Thaimaahan tai Suomeen myyjiä. Sama kaava uusi nimi.

      Yksi firma voi toimia muutaman vuoden sillä esimerkiksi oikeudenkäyntiin menee herkästi kaksi vuotta ja enemmänkin kun viivytellään kaikessa. Ja ikävä kyllä suurin osa ihmisistä ei viitsi viedä asioita eteenpäin. Jos tämän firman kanssa tekemisissä olette, pitäkää tarkkaa kirjaa jokaisesta asiasta ja sopimukset kaikista asioista. Kun alkaa noita oikeuden päätöksiä tippumaan niin Global ajetaan alas ja uusi firma tekee samalla tavalla. Globalin yrittäjillä on pitkä historia samankaltaisia juttuja.

      • 2+10

        Kun oikeudenkäynneistä tiedät niin olet itsekin huijari ja rikollinen.Sääli ettet ole onnistunut elämässäsi missään.Onneksi saat sossusta apua ja sijaisperhe kasvattaa lapsesi.Alkoholiongelmasi loppuvat sitten haudassa,mihin ei onneksi mene kovin pitkää aikaa.


      • saojd
        2+10 kirjoitti:

        Kun oikeudenkäynneistä tiedät niin olet itsekin huijari ja rikollinen.Sääli ettet ole onnistunut elämässäsi missään.Onneksi saat sossusta apua ja sijaisperhe kasvattaa lapsesi.Alkoholiongelmasi loppuvat sitten haudassa,mihin ei onneksi mene kovin pitkää aikaa.

        Taisi se koira älähtää? "Pomoko" se siellä vai kuka se skitsoilee? Hahahaha!

        Älä huoli, kyllä huijari vielä joskus saa oikeutetun palkkansa tässä maailmassa. Ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella. Sore dewa.


      • Mikkelin Kissa

        Vielä tuntuu global sykkivän hyvin,viime vuonna liikevaihto hipoi jo lähelle 4 Miljoonaa€,mihin perustat väitteesi.


      • Anonyymi
        2+10 kirjoitti:

        Kun oikeudenkäynneistä tiedät niin olet itsekin huijari ja rikollinen.Sääli ettet ole onnistunut elämässäsi missään.Onneksi saat sossusta apua ja sijaisperhe kasvattaa lapsesi.Alkoholiongelmasi loppuvat sitten haudassa,mihin ei onneksi mene kovin pitkää aikaa.

        Se koira älähtää,johon kaikilla kalastaa.sen lauluja laulat,kenen leipää syöt ja eli olet mukana toiminnassa.


    • Oudon maan lintu

      Hupsista, Globalilla ja Pro teollisuustarvikkeella on sama osoite ja yhteystiedot. Katsokaapa vaikka ytj.fi :stä Vaikka Pro on väittämänsä mukaan ollut alalla 25 vuotta, niin miksi ihmeessä se on rekisteröitynyt kaupparekisteriin osakeyhtiöksi vasta 2011?

      Pro teollisuustarvikkeella toimittajalista on huikea, kun Globalilla on vain pari.
      Herättää epäillyksen jo pelkkä ajattelu tuotteiden hinnoista.

    • 302

      Samat omistajat jne. Samaa puljua mutta vaan eri nimi kun Globalin nimi on ryvettynyt jo niin pahasti. Tähän listaa voit lisätä ZEP Finland Oy ni troikka on valmis. Kaikki 3 samojen omistajien alla eli siitä voi miettiä miten nää hommat menee :D

      • bangkokilainen

        global,zep seka pro.samat ihmiset kaiken takana ja firmat toimivat samassa osoitteessa bangkokissa suomesta otetaan tyon tekioita ja kahden viikon paasta sanotaan et joudutaan purkaan tyosopimus kun et myy tarpeeksi tosi kova painostus kokoajan.jos et saa myyntia sinulle ei kukaan edes puhu muutakun et tyosopimus puretaan ja tilityksia myynneista ei ole tullu eika taten tule provisiotakaan. vaikka oikeasti asiakkaat ovat maksaneet laskunsa normaalisti....


    • jaahs

      pitäisi jonkun varmaan ilmoittaa noista firmoista ja niiden laittomista työntekijöistä Thaimaan viranomaisille niin loppuis sekin leikki... anyone?

    • bangkok

      Onko kellään tietoa näiden firmojen yhteystiedoista Bangkokissa?

    • krp paljastaa
    • hghdfh

      tottahan kaikki ketkä on käyny bangkokissa kusetettavana tietää paikan yhteystiedot. laita s.posti ni nakkaan sinne kaikki tarvittavat tiedot.

      • Veli-Matti Toppari

        Tällä palstalla on kirjoitettu yrityksestämme vuodesta 2009 erittäin paljon täysin paikkansa pitämätöntä tietoa. Tässä hieman faktoja yritystemme puolelta.

        Global Group Finland Oy, liikevaihto 2012 n. 3 miljoonaa euroa, työllistää Suomessa ja Thaimaassa n. 25 henkilöä.

        Pro Teollisuustarvike Oy, liikevaihto 2012 n. 3,5 miljoonaa euroa, työllistää Suomessa ja Thaimaassa yhteensä n. 25 henkilöä.

        ZEP Finland Oy, perustettu vuonna 2012, työllistää tällä hetkellä Suomessa ja Thaimaassa n. 10 henkilöä.

        Mikään yritys, joka toimisi tällä palstalla väitetyllä tavalla, ei kykenisi vastaavan suuruiseen liiketoimintaan. Yritysten palveluksessa työskentelee noin 60 henkilöä. Näin ei varmasti olisi, mikäli toiminta olisi sellaista kuin tällä palstalla kuvataan. Nämä kaikki luvut ovat virallisia ja jokaisen tarkastettavissa. Vuonna 2013 yritysten yhteen laskettu liikevaihto tulee ylittämään 10 miljoonaa euroa. Yrityksiä on kolme, koska niillä on kaikilla erilainen tuotesegmentti ja hieman erilainen toimiala. Esimerkiksi ZEP Finland Oy toimii suoraan Yhdysvaltalaisen päämiehensä alaisuudessa tuoden Suomeen ZEP-tuotemerkin tuotteita. Näistä lisää tietoa esim. www.zep.com

        Kaikki tällä palstalla esitetyt syyt eri yhtiöiden nimien jne. käyttämiseen ja niiden toimintaan eivät pidä miltään osin paikkaansa. Kaikki kolme yritystä voivat erittäin hyvin ja kasvavat nopeaa tahtia.

        Mikään yrityksistä ei ole koskaan jättänyt ensimmäistäkään palkkaa maksamatta kenellekkään. Kaikki velvoitteet työntekijöitä kohtaan on hoidettu. Yritykset eivät varmasti toimisi, mikäli ne menettelisivät tällä palstalla väitetyllä tavalla.

        Maksamme puhelinmyyjille pohjapalkkaa 1650-2150 euroa kuukaudessa riippuen sopimuksesta. Ennen kuin allekirjoitamme työsopimuksen, on jokaisella työntekijällä työharjoittelu. Työharjoittelun aikana työntekijällä on mahdollisuus esittää kykynsä myyntityöhön. Teemme työsopimuksen heti, kun harjoittelija on tehnyt 3 kauppaa. 3 kaupan saaminen kestää keskimäärin noin puolitoista viikkoa. Tämän jälkeen teemme työsopimuksen, joka edellyttää päivittäistä työntekoa 7,5h klo 8-15.30, sekä tiettyä määrää soitettuja puheluita per päivä. Jokaisella työntekijällämme niin Suomessa kuin Thaimaassa on pohjapalkka. Tällä palstalla esitetyt väitteet siitä, että Thaimaassa ei olisi pohjapalkkaa, eivät pidä paikkaansa.

        Thaimaahan pääsee Suomesta siirtymään välittömästi, kun on Suomessa osoittanut pärjäävänsä tässä työssä. Emme päästä Thaimaahan ensimmäistäkään työntekijää, joka ei oikeasti pärjää myynnissä. Senkin osalta tällä palstalla esitetyt väitteet eivät pidä miltään osiltaan paikkaansa. Haluamme pitää jokaisen työtä tekevän myyjän talossamme ja kohtelemme myyjiämme erittäin hyvin. Tästä osoituksena mm. Thaimaan pitkät työsuhteet ja erittäin pieni vaihtuvuus. Keskimäärin työntekijämme Thaimaassa ovat olleet siellä jo yli kaksivuotta. Työ on kuitenkin kovaa ja haastavaa. Se vaatii keskittymistä ja tahtoa onnistua. Kaikki eivät siinä pärjää. Tämän huomaa valitettavasti tämän palstan keskusteluista.

        Jokainen motivoitunut työntekijä on tervetullut meille Suomeen ja Thaimaahan. Reilut 40 myyjäämme viihtyvät työssään ja työpaikassaan. Thaimaassa työviihtyvyys on aivan huipussaan.

        Hankimme jokaiselle Thaimaassa työskentelevälle työntekijällemme viisumin ja työluvan. Meillä ei kukaan työntekijöistä työskentele ilman työlupaa.

        Artikkeleita Kauppalehdessä: http://www.kauppalehti.fi/etusivu/kemianjatti tarjoaa etatoita bangkokista/201210283699?rdrf=1&request_ahaa_info=true

        http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20110156005

        Mistään ”huuhaa” yrityksistä ei kirjoiteta Kauppalehdessä.

        Veli-Matti Toppari, Myyntipäällikkö ZEP Finland Oy, Erottajankatu 4, 00120 Helsinki


      • Tyrmistynyt
        Veli-Matti Toppari kirjoitti:

        Tällä palstalla on kirjoitettu yrityksestämme vuodesta 2009 erittäin paljon täysin paikkansa pitämätöntä tietoa. Tässä hieman faktoja yritystemme puolelta.

        Global Group Finland Oy, liikevaihto 2012 n. 3 miljoonaa euroa, työllistää Suomessa ja Thaimaassa n. 25 henkilöä.

        Pro Teollisuustarvike Oy, liikevaihto 2012 n. 3,5 miljoonaa euroa, työllistää Suomessa ja Thaimaassa yhteensä n. 25 henkilöä.

        ZEP Finland Oy, perustettu vuonna 2012, työllistää tällä hetkellä Suomessa ja Thaimaassa n. 10 henkilöä.

        Mikään yritys, joka toimisi tällä palstalla väitetyllä tavalla, ei kykenisi vastaavan suuruiseen liiketoimintaan. Yritysten palveluksessa työskentelee noin 60 henkilöä. Näin ei varmasti olisi, mikäli toiminta olisi sellaista kuin tällä palstalla kuvataan. Nämä kaikki luvut ovat virallisia ja jokaisen tarkastettavissa. Vuonna 2013 yritysten yhteen laskettu liikevaihto tulee ylittämään 10 miljoonaa euroa. Yrityksiä on kolme, koska niillä on kaikilla erilainen tuotesegmentti ja hieman erilainen toimiala. Esimerkiksi ZEP Finland Oy toimii suoraan Yhdysvaltalaisen päämiehensä alaisuudessa tuoden Suomeen ZEP-tuotemerkin tuotteita. Näistä lisää tietoa esim. www.zep.com

        Kaikki tällä palstalla esitetyt syyt eri yhtiöiden nimien jne. käyttämiseen ja niiden toimintaan eivät pidä miltään osin paikkaansa. Kaikki kolme yritystä voivat erittäin hyvin ja kasvavat nopeaa tahtia.

        Mikään yrityksistä ei ole koskaan jättänyt ensimmäistäkään palkkaa maksamatta kenellekkään. Kaikki velvoitteet työntekijöitä kohtaan on hoidettu. Yritykset eivät varmasti toimisi, mikäli ne menettelisivät tällä palstalla väitetyllä tavalla.

        Maksamme puhelinmyyjille pohjapalkkaa 1650-2150 euroa kuukaudessa riippuen sopimuksesta. Ennen kuin allekirjoitamme työsopimuksen, on jokaisella työntekijällä työharjoittelu. Työharjoittelun aikana työntekijällä on mahdollisuus esittää kykynsä myyntityöhön. Teemme työsopimuksen heti, kun harjoittelija on tehnyt 3 kauppaa. 3 kaupan saaminen kestää keskimäärin noin puolitoista viikkoa. Tämän jälkeen teemme työsopimuksen, joka edellyttää päivittäistä työntekoa 7,5h klo 8-15.30, sekä tiettyä määrää soitettuja puheluita per päivä. Jokaisella työntekijällämme niin Suomessa kuin Thaimaassa on pohjapalkka. Tällä palstalla esitetyt väitteet siitä, että Thaimaassa ei olisi pohjapalkkaa, eivät pidä paikkaansa.

        Thaimaahan pääsee Suomesta siirtymään välittömästi, kun on Suomessa osoittanut pärjäävänsä tässä työssä. Emme päästä Thaimaahan ensimmäistäkään työntekijää, joka ei oikeasti pärjää myynnissä. Senkin osalta tällä palstalla esitetyt väitteet eivät pidä miltään osiltaan paikkaansa. Haluamme pitää jokaisen työtä tekevän myyjän talossamme ja kohtelemme myyjiämme erittäin hyvin. Tästä osoituksena mm. Thaimaan pitkät työsuhteet ja erittäin pieni vaihtuvuus. Keskimäärin työntekijämme Thaimaassa ovat olleet siellä jo yli kaksivuotta. Työ on kuitenkin kovaa ja haastavaa. Se vaatii keskittymistä ja tahtoa onnistua. Kaikki eivät siinä pärjää. Tämän huomaa valitettavasti tämän palstan keskusteluista.

        Jokainen motivoitunut työntekijä on tervetullut meille Suomeen ja Thaimaahan. Reilut 40 myyjäämme viihtyvät työssään ja työpaikassaan. Thaimaassa työviihtyvyys on aivan huipussaan.

        Hankimme jokaiselle Thaimaassa työskentelevälle työntekijällemme viisumin ja työluvan. Meillä ei kukaan työntekijöistä työskentele ilman työlupaa.

        Artikkeleita Kauppalehdessä: http://www.kauppalehti.fi/etusivu/kemianjatti tarjoaa etatoita bangkokista/201210283699?rdrf=1&request_ahaa_info=true

        http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20110156005

        Mistään ”huuhaa” yrityksistä ei kirjoiteta Kauppalehdessä.

        Veli-Matti Toppari, Myyntipäällikkö ZEP Finland Oy, Erottajankatu 4, 00120 Helsinki

        Parahin Veli-Matti Toppari,

        Tosi hieno asia tietysti jos yhtiöillänne menee noin hyvin kuin kerrot. Minulla on kuitenkin kerrottavana "hieman" erikoinen omakohtainen juttu. Näin työkkärin mol.fi -sivustolla mielenkiintoisen ilmoituksen, jossa teidän ZEP Finland Oy hakee Lappeenrannan myyntitoimistoonsa 10 myyntitykkiä. Sovin maanantaina 13.5. puhelimitse ko. konttorin päällikön kanssa työhaastattelun tiistaille 14.5. Haastattelu oli sujuva ja tehokas kestäen noin 20 minuuttia. Päällikkö sanoi uskovansa kykyihini ja ottavansa minut töihin tiedustellen samalla koska voin aloittaa. Sovimme, että ilmoitan vielä saman viikon perjantaina, keskusteltuani ensin nykyisen pomoni kanssa, aloitanko maanantaina 20.5. vai ma 27.5. Mutta soittaessani kyseisen ilmoitusluontoisen puhelun, siis perjantaina 17.5., tyrmistykseni oli kohtalainen kun aluepäällikkö kertoikin, että en voikaan aloittaa töitä koska ZEP Finlandin Tampereen ja Lappeenrannan myyntikonttorit on suljettu! Ohhoh, melko nopeaa toimintaa. Hyvät lukijat, ylläolevista päivämääristä voitte päätellä, että kolmen päivän kuluttua työhaastattelustani, jolloin asiat ainakin Lpr:n konttorin suhteen kaikesta päätellen olivat hyvin ja ihanasti, paikalliskonttori olikin jo suljettu!! Ja Tampereen konttori siinä sivussa!

        Maalaisjärjellä varustetusta ihmisestä on jo outoa, että mol.fi -sivustolla haetaan toimistoon 10 myyntitykkiä, sovitaan työhönpääsystä ja jo miltei samanaikaisesti ilmoitetaan, että pari konttoria on juuri suljettu. Sitähän en voi tietää, olisiko aluepäällikön vastaus puhelimessa ollut sama jo päivän tai kaksi aiemmin, siis päivän tai kaksi haastattelun jälkeen. Jos minulla olisi myynti- tai mikä tahansa firma, niin minä ainakin informoisin rekrytoijaani, ettei ota enää työntekijöitä, koska toimisto suljetaan.

        Aavistuksen outoa on minusta sekin, että tuo mainitsemani ZEP Finland Oy:n Lpr:n toimiston 10 myyntitykin työnhakuilmoitus on yhäkin mol.fi:ssa, vaikka konttori on siis aluepäällikön tietojen mukaan suljettu.

        Koska tällainen hämäryys on kohdalle sattunut, olen valmis ja kiinnostunut vaihtamaan asiaan liittyviä kokemuksia muiden ZEP Finlandin kanssa outoja kokeneiden kanssa.

        Terkuin,

        Esa Uski, Lpr
        [email protected]


      • jepulisjee1

        Onkohan vieläkin Sukhumbvit soi 4 sivukujalla? Huomasin, että hakevat taas MOL:n sivuilla niin myyjiä kuin pomoakin....


      • huijausta vai rikoll
        Veli-Matti Toppari kirjoitti:

        Tällä palstalla on kirjoitettu yrityksestämme vuodesta 2009 erittäin paljon täysin paikkansa pitämätöntä tietoa. Tässä hieman faktoja yritystemme puolelta.

        Global Group Finland Oy, liikevaihto 2012 n. 3 miljoonaa euroa, työllistää Suomessa ja Thaimaassa n. 25 henkilöä.

        Pro Teollisuustarvike Oy, liikevaihto 2012 n. 3,5 miljoonaa euroa, työllistää Suomessa ja Thaimaassa yhteensä n. 25 henkilöä.

        ZEP Finland Oy, perustettu vuonna 2012, työllistää tällä hetkellä Suomessa ja Thaimaassa n. 10 henkilöä.

        Mikään yritys, joka toimisi tällä palstalla väitetyllä tavalla, ei kykenisi vastaavan suuruiseen liiketoimintaan. Yritysten palveluksessa työskentelee noin 60 henkilöä. Näin ei varmasti olisi, mikäli toiminta olisi sellaista kuin tällä palstalla kuvataan. Nämä kaikki luvut ovat virallisia ja jokaisen tarkastettavissa. Vuonna 2013 yritysten yhteen laskettu liikevaihto tulee ylittämään 10 miljoonaa euroa. Yrityksiä on kolme, koska niillä on kaikilla erilainen tuotesegmentti ja hieman erilainen toimiala. Esimerkiksi ZEP Finland Oy toimii suoraan Yhdysvaltalaisen päämiehensä alaisuudessa tuoden Suomeen ZEP-tuotemerkin tuotteita. Näistä lisää tietoa esim. www.zep.com

        Kaikki tällä palstalla esitetyt syyt eri yhtiöiden nimien jne. käyttämiseen ja niiden toimintaan eivät pidä miltään osin paikkaansa. Kaikki kolme yritystä voivat erittäin hyvin ja kasvavat nopeaa tahtia.

        Mikään yrityksistä ei ole koskaan jättänyt ensimmäistäkään palkkaa maksamatta kenellekkään. Kaikki velvoitteet työntekijöitä kohtaan on hoidettu. Yritykset eivät varmasti toimisi, mikäli ne menettelisivät tällä palstalla väitetyllä tavalla.

        Maksamme puhelinmyyjille pohjapalkkaa 1650-2150 euroa kuukaudessa riippuen sopimuksesta. Ennen kuin allekirjoitamme työsopimuksen, on jokaisella työntekijällä työharjoittelu. Työharjoittelun aikana työntekijällä on mahdollisuus esittää kykynsä myyntityöhön. Teemme työsopimuksen heti, kun harjoittelija on tehnyt 3 kauppaa. 3 kaupan saaminen kestää keskimäärin noin puolitoista viikkoa. Tämän jälkeen teemme työsopimuksen, joka edellyttää päivittäistä työntekoa 7,5h klo 8-15.30, sekä tiettyä määrää soitettuja puheluita per päivä. Jokaisella työntekijällämme niin Suomessa kuin Thaimaassa on pohjapalkka. Tällä palstalla esitetyt väitteet siitä, että Thaimaassa ei olisi pohjapalkkaa, eivät pidä paikkaansa.

        Thaimaahan pääsee Suomesta siirtymään välittömästi, kun on Suomessa osoittanut pärjäävänsä tässä työssä. Emme päästä Thaimaahan ensimmäistäkään työntekijää, joka ei oikeasti pärjää myynnissä. Senkin osalta tällä palstalla esitetyt väitteet eivät pidä miltään osiltaan paikkaansa. Haluamme pitää jokaisen työtä tekevän myyjän talossamme ja kohtelemme myyjiämme erittäin hyvin. Tästä osoituksena mm. Thaimaan pitkät työsuhteet ja erittäin pieni vaihtuvuus. Keskimäärin työntekijämme Thaimaassa ovat olleet siellä jo yli kaksivuotta. Työ on kuitenkin kovaa ja haastavaa. Se vaatii keskittymistä ja tahtoa onnistua. Kaikki eivät siinä pärjää. Tämän huomaa valitettavasti tämän palstan keskusteluista.

        Jokainen motivoitunut työntekijä on tervetullut meille Suomeen ja Thaimaahan. Reilut 40 myyjäämme viihtyvät työssään ja työpaikassaan. Thaimaassa työviihtyvyys on aivan huipussaan.

        Hankimme jokaiselle Thaimaassa työskentelevälle työntekijällemme viisumin ja työluvan. Meillä ei kukaan työntekijöistä työskentele ilman työlupaa.

        Artikkeleita Kauppalehdessä: http://www.kauppalehti.fi/etusivu/kemianjatti tarjoaa etatoita bangkokista/201210283699?rdrf=1&request_ahaa_info=true

        http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20110156005

        Mistään ”huuhaa” yrityksistä ei kirjoiteta Kauppalehdessä.

        Veli-Matti Toppari, Myyntipäällikkö ZEP Finland Oy, Erottajankatu 4, 00120 Helsinki

        hyvä veli-matti !

        Joko olet tietämätön tai osallistut tähän huijaukseen. Olen itse ollut töissä lopalin tehtailla ja voin kertoa että pohjapalkkaa ei minun tietääkseni saanut yhtään kukaan.
        Luvattu 1650e mollin sivuilla aikoinaan. Provisioista sai noin puolet.Perusteena asiakas ei ole maksanut laskua.Tarkistin muutaman kerran ja asiakas oli vallan hämmästynyt kun kyselin että ette ole maksanut. Eli olivat maksaneet mutta lopalin tehtailla ei vaan huomattu tällaista pikkujuttua. Kyllähän tämä jonkunlaisen huijauksen tuntomerkit täyttää ,huijataan asiakkaita ja työntekijöitä.Onko rikollista ?, se on hyvä kysymys.Puhumattakaan työluvista, niitä ei 90 %ollut, vain muutamalla ja nekin piti itse maksaa.Kannattas varmaan ilmottaa taimaan poliisille...lähtö tulee nopeasti....


      • Anonyymi
        Veli-Matti Toppari kirjoitti:

        Tällä palstalla on kirjoitettu yrityksestämme vuodesta 2009 erittäin paljon täysin paikkansa pitämätöntä tietoa. Tässä hieman faktoja yritystemme puolelta.

        Global Group Finland Oy, liikevaihto 2012 n. 3 miljoonaa euroa, työllistää Suomessa ja Thaimaassa n. 25 henkilöä.

        Pro Teollisuustarvike Oy, liikevaihto 2012 n. 3,5 miljoonaa euroa, työllistää Suomessa ja Thaimaassa yhteensä n. 25 henkilöä.

        ZEP Finland Oy, perustettu vuonna 2012, työllistää tällä hetkellä Suomessa ja Thaimaassa n. 10 henkilöä.

        Mikään yritys, joka toimisi tällä palstalla väitetyllä tavalla, ei kykenisi vastaavan suuruiseen liiketoimintaan. Yritysten palveluksessa työskentelee noin 60 henkilöä. Näin ei varmasti olisi, mikäli toiminta olisi sellaista kuin tällä palstalla kuvataan. Nämä kaikki luvut ovat virallisia ja jokaisen tarkastettavissa. Vuonna 2013 yritysten yhteen laskettu liikevaihto tulee ylittämään 10 miljoonaa euroa. Yrityksiä on kolme, koska niillä on kaikilla erilainen tuotesegmentti ja hieman erilainen toimiala. Esimerkiksi ZEP Finland Oy toimii suoraan Yhdysvaltalaisen päämiehensä alaisuudessa tuoden Suomeen ZEP-tuotemerkin tuotteita. Näistä lisää tietoa esim. www.zep.com

        Kaikki tällä palstalla esitetyt syyt eri yhtiöiden nimien jne. käyttämiseen ja niiden toimintaan eivät pidä miltään osin paikkaansa. Kaikki kolme yritystä voivat erittäin hyvin ja kasvavat nopeaa tahtia.

        Mikään yrityksistä ei ole koskaan jättänyt ensimmäistäkään palkkaa maksamatta kenellekkään. Kaikki velvoitteet työntekijöitä kohtaan on hoidettu. Yritykset eivät varmasti toimisi, mikäli ne menettelisivät tällä palstalla väitetyllä tavalla.

        Maksamme puhelinmyyjille pohjapalkkaa 1650-2150 euroa kuukaudessa riippuen sopimuksesta. Ennen kuin allekirjoitamme työsopimuksen, on jokaisella työntekijällä työharjoittelu. Työharjoittelun aikana työntekijällä on mahdollisuus esittää kykynsä myyntityöhön. Teemme työsopimuksen heti, kun harjoittelija on tehnyt 3 kauppaa. 3 kaupan saaminen kestää keskimäärin noin puolitoista viikkoa. Tämän jälkeen teemme työsopimuksen, joka edellyttää päivittäistä työntekoa 7,5h klo 8-15.30, sekä tiettyä määrää soitettuja puheluita per päivä. Jokaisella työntekijällämme niin Suomessa kuin Thaimaassa on pohjapalkka. Tällä palstalla esitetyt väitteet siitä, että Thaimaassa ei olisi pohjapalkkaa, eivät pidä paikkaansa.

        Thaimaahan pääsee Suomesta siirtymään välittömästi, kun on Suomessa osoittanut pärjäävänsä tässä työssä. Emme päästä Thaimaahan ensimmäistäkään työntekijää, joka ei oikeasti pärjää myynnissä. Senkin osalta tällä palstalla esitetyt väitteet eivät pidä miltään osiltaan paikkaansa. Haluamme pitää jokaisen työtä tekevän myyjän talossamme ja kohtelemme myyjiämme erittäin hyvin. Tästä osoituksena mm. Thaimaan pitkät työsuhteet ja erittäin pieni vaihtuvuus. Keskimäärin työntekijämme Thaimaassa ovat olleet siellä jo yli kaksivuotta. Työ on kuitenkin kovaa ja haastavaa. Se vaatii keskittymistä ja tahtoa onnistua. Kaikki eivät siinä pärjää. Tämän huomaa valitettavasti tämän palstan keskusteluista.

        Jokainen motivoitunut työntekijä on tervetullut meille Suomeen ja Thaimaahan. Reilut 40 myyjäämme viihtyvät työssään ja työpaikassaan. Thaimaassa työviihtyvyys on aivan huipussaan.

        Hankimme jokaiselle Thaimaassa työskentelevälle työntekijällemme viisumin ja työluvan. Meillä ei kukaan työntekijöistä työskentele ilman työlupaa.

        Artikkeleita Kauppalehdessä: http://www.kauppalehti.fi/etusivu/kemianjatti tarjoaa etatoita bangkokista/201210283699?rdrf=1&request_ahaa_info=true

        http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20110156005

        Mistään ”huuhaa” yrityksistä ei kirjoiteta Kauppalehdessä.

        Veli-Matti Toppari, Myyntipäällikkö ZEP Finland Oy, Erottajankatu 4, 00120 Helsinki

        No Veli-Matti Toppari, myyntipäällikkö!
        Katsoitko 11.5.2022 MTV3 Rikospaikka ohjelman, jossa juurikin käsiteltiin teidän huijariyritystä. Hyvä voittaa pahan, valo voittaa pimeyden!


    • Leijona X

      Terve!

      Olen itse aloittanut PRO:n palveluksessa viime vuoden puolella. Olen myyjä, ja tehnyt paljon työtä oppiakseni tuotteet, myyntitaktiikan ja oikeiden asiakkaiden löytämisen. Minua kannustetaan jatkuvasti, ja teen työtä myös tuloksien eteen.

      Olen ihan oikeasti tyrmistynyt em teksteistä, joita täällä on kirjoitettu. Ne eivät todellakaan pidä paikkansa ja olen ihan varma että joka ikinen myyjä on kanssani samaa mieltä. Työpaikalla käy paljon kokeilijoita, jotka paukuttelevat henkseleitä kertoen kuinka hyvä myyntimies on. Tosiasiassa alku on haastava jokaiselle. Se joka ei tee alussa paljoa työtä, ei voi saada tuloksiakaan. Valitettavasti monelta puhujalta loppuu virta jo alussa. Ja on selvää, että koska kyseessä on liiketoimi eikä hyväntekeväisyysyritys, ei ketään sellaista joka ei tee tulosta, voi vaatia jatkamaankaan. Itse kuitenkin olen sen oppinut, että kun tekee työnsä edes keskinkertaisesti, tulosta tulee. Viime kuun nettopalkkani oli 3,4k euroa ja tiedän että tulos ei ole edes kovin kummonen. Haluan korostaa että PROn tuotteet ovat aidosti kaupan tuotteita huomattavasti korkeatasoisempia. ZEP taas tuo amerikkalaista osaamista n. tusinalla erikoistuotteella, joita väittäisin maailman parhaimmaksi omassa luokassaan. Ja nyt puhutaan ammattikäyttöön tarkoitetuista tuotteista.

      Itse epäroin minäkin aluksi, että tuleeko tästä mitään - en ole toiminut vastaavien tuotteiden myyjänä ikinä - mutta en kadu päätöstäni tippaakaan. Homma on hauskaa, ja pitää ymmärtää että aina ei ole mukavia päiviä, kun aina ei tule kauppaa. Pitkällä juoksulla niitä kuitenkin on ja itse uskon että vain taivas on rajana.

      Minä ainakin liputan tämän firman puolesta. Tuotteet puhuvat puolestaan.

    • oppipoika8

      plaa plaa, mee nukkuu päiväunet

    • UteliasUuno1

      Morjes!

      Ihan mielenkiintoinen kuvio kaikkinensa. Millaista näyttöä suomen päässä vaaditaan ennen kuin Thaimaan ovet aukeaa?

      T. Pakkasta karsastava

    • TataJANA

      alapäännäyttöä

    • muijaseppo

      Uhh,,,,,,,,,,,,ihana suomalainen muija

    • ZepSWDEN

      Zep Finland voi ja elää hyvin, Palkkaamme satoja uusia työntekijöitä.

    • rt88oli

      ZepRussia nyt kuvioissa, maailmanvalloitus voi alkaa, JIPII; JIPPII; HYVÄ ZEP

    • Ex-työntekijä

      Uskoisin, että minulla on firman entisenä työntekijänä aika hyvä käsitys tästä.

      Homma on rankkaa, eikä helppoa rahaa tule. Tuotteet on, kuten kaikilla, "kaupparatsuilla" ylihinnoiteltuja - firman tarvii toimia! Itse koin et asiakkaan näkökulmasta "kampanjat" ovat syvältä...

      Kuitenkin yritys maksaa palkat just niin kuin on sovittu ja silloin kun on sovittu! Näiden lisäksi kulukorvaukset maksetaan sovitusti.

      Mikäli olet hyvä myyjä ja sinnikäs, niin lähde ihmeessä! Tuotteet ovat laadukkaita, vaikka ylihintaisia. Hyvä ja ahkera myyjä pääsee tosi hyville tienisteille!

    • pesuainehuijari

      taas rekrytoivat vimmatusti, ilman tulosta, hahahhahaha

    • Pekka4

      kusetukseen perustuu koko yrityksen strategia. Ei kai muuten luvata etelän matkoja, taulutelkkareita kaikille, jos ostaa pytyn pesuainetta.

    • Maununaho

      Esa maununaho on maailman reiluin ukko, pitää minkä lupaa, kyllä sä oot palkkaa saanu.

      • KeKiS24

        Asiakas itse maksaa lahjukset tuotteen hinnassa.


    • siivoon_tai_en

      Kiitos tästä ketjusta! Meinasin jo sortua tilaamaan. Tai no, tuskin kuitenkaan luettuani vähän tarkemmin mistä on kyse. Ei niitä siivousaineita niin helkkaristi kulu. Ja mikä ihmeen vekotin siinä olisi tullut muka "postikulujen hinnalla"?
      Kai joku tähän sortuu, Satu Tuomisto näköjään saatu mainoskasvoksi.

      • Tero990

        Sama kaava kaikilla näillä kemikaalikauppiailla. Osta nyt 4 kertaisella hinnalla, niin saat lahjakortin tai tabletin suoraan kotiin. Esim. Rasvanpoistaja nettikaupasta 7eur. purkki ja Zep tarjosi joskus puhelimessa 28 eur.purkki. ja taulutelkkari kaupan päälle. Tosin olis pitäny ostaa 48 purkkia. Aika vedätystä mitähän verottaja sanoo näihin kaupanpäällisiin?


    • turha-toivo

      Näköjään vieläkin on hengissä firma yrittäneet soittaa ikivanhaan firman numerooni mitä lie kauppaavat?

    • Erottajankatu4

      Hae jos olet valmis tekemään palkkasi eteen töitä 12 h ja sekään ei takaa sulle menetystä. 2 viikkoa ja jos et tee tavoiteta ulos. Johtajat puhuu paljon mut ennen kuin allekirjoitat mitään kysy montako kauppaa suomen omistaja on tehnyt. Lopuksi käytä maalaisjärkeä. Toinen älä haen missään tapauksessa on Zep Finland samat omistajat.

    • Erottaja4

      AI niin global group Finland älä missään nimessä sotkeudu jos haluat edetä myyntiurallasi ja saada ihmismäisen kohtelun.

    • Johanna63

      En ole ollut töissä kyseisellä firmalla, mutta pettynyt silti firmaan. Sain pari vkoa sitten paketin Valintataloon ja ihmettelin että mitähän siellä on koska mitään en ole tilannut. No paketissa luki näyte, avasin sen verran että kurkkasin.. jotain pesuainetta, en ottanut purkkia kokonaan paketista ulos, oli spraypullo ahtaasti pakattu. Se jäi pöydälle. nyt tuli taas Valintataloon paketti, mitähän tällä kertaa. 11kg paketti, pesuaineita 299€ hintaan. Ed paketin pohjalla oli ollut lappu jossa luki että jos en peruuta niin 2vkon päästä tulee vuoden pesuaineet, että jep. Tietääkseni en ole tilannut edes näytepulloa, firma väittää että alihankkijan mukaan puhelimessa olen tilannut näyte pullon ja koska en ole vastannut heille niin siksi paketti on lähetetty minulle. Olen vkon ollut kovassa flunssassa, ei ole tullut mieleenkään siivous ettäkö olisin aineeseen tutustunut. Laitoin sähköpostia kys firmaan, vastasivat että ei kuulu heille, olen tilannut alihankkijalta, jos haluan palauttaa on se palautus minun itse maksettava.
      Että näin, heillä vaikeneminen on tilauksen merkki.

    • HannaHuumonen6

      Hyvä virma, kaatoa vaille konkurssi. Hyvästi pesuaineet

      • Ana77ujs

        Vieläkö tuo yritys toimii ? olisin kiinnostunut töistä. Ottakaa yhteys, olen hyvä myyjä. [email protected]


    • Mohammed8u

      hyväfirmaosta ma tule toihiin sit kesainlomajalkeenki. Oko se viel halpa?

    • Löydänsut

      Uuteen nousuun vaan. Pesuaineet tekee aina kauppansa. Kyllä Esa A, taas virittelee uuden firman, vit...koijari. Varo vaan

    • zx45

      global, pro, vastarintaliike?

    • pex9oliu

      ammuu, onko töitä?

    • AxlSmith66

      Nyt muutama paikka vapaana hyvälle myyjälle, suomen paras provisio, Kiinnostuitko ?
      Ota yhteyttä,Axl Smith 0444 787233 [email protected]

    • Anonyymi

      KONKURSSISSA 28.1.2019

    • Anonyymi

      Konkurssitutkinnassa tuli esiin mm. että Salon Kaupungin virkamies oli ostanut kyseisen puljun tuotteita ja tietysti normaaliin tapaan vastaanottanut telkkareita jne. kotiosoitteeseensa. Laskussa toki ei lahjuksista ollut mitään puhetta. Virkamies sai välittömät potkut ja on syytteessä lahjusrikoksesta. Näitä tulee varmasti lisää, joten kannattaa suihkia ne loistavat teflonsuihkeet äkkiä johonkin :D

    • Anonyymi

      Olisko sama yhtiö joka 2010 perustettiin entisen autoliikkeen jälkeen, nimi ainakin sama. Konkurssi siinäkin, kun autoja tuotiin suomeen amerikasta. Espoo kotipaikka ja liike ensin Kotkassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mielenkiintoista jopa vanhusten hoitoa näissä kuvioissa.

    • Anonyymi

      Veli-Matti Toppari: Tulisiko nyt lisää kommenttia näistä firmoista ja niiden toiminnan laillisuudesta?
      Kiitos!

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe