Vitun facebook!!!!!!!!!!

Vitun vihainen Juho

Mikä vittu siinä on että facebook paskan pitää hallita koko vitun maailmaa ja ihmisten elämää!?!!? Vittu!!!! Ei saa vittu edes spotify premiumia puhelimeen tai tietokoneeseen jos ei liity facebookiin!!! Ei kuunnella musiikkia sitten koska minä en ainakaan siihen facepaskavittuun liity vaikka koko muu perkeleen maailma toimisi sen kautta niinkun kohta näyttää tapahtuvan. Kai kohta täytyy kuulua facebookiin että voi kuunnella vittu cd:tä tai muistitikkua autossa!!!!! Olis saanut jäädä syntymättä sekin kusipää kuka sen paskan on keksinyt!!

49

4342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ikinä faasepokkia

      Olen täysin samaa mieltä.Se paska olisi saanut olla keksimättä.
      Näin se on että kokomaalima pyörii vaasepuukin ehdoilla,ei mitään elämää ihmisillä nykyään ole muutakuin vaasepuukki.
      Minä en liity vaasepuukkiin,olkoon siellä vaikka kaikki muut ,maailman ihmiset,minä en.
      Ja ei tule minulle mitään ohjelmaa eikä mitään härpäkettä mikäli sen saanti edellyttää liittymistä faaseen,se saatanan paska sekottaa koko ihmiskunnan.
      Paska ja oikein saatanan vitullinen paska koko faasepuukki.

      • agentti86

        Nyt kyllä saat salaisia agenteja perääsi jotka tutkivat liikkeitäsi ja tekemisiäsi kynien ja kameroiden kanssa kun olet estänyt vakoillusi.Sillä joitakin hämärä juttuja täytyy olla kun salailet tietojasi mailmalta..(ok tsoukki)


      • Anonyymi

        JÄÄN KOHTA ITEKKII POIS,IHAN TÄYTTÄ PASKAA


    • jk

      e tiedä

    • boxi täyttyy

      Hei
      Olen Facebookissa ja antanut sinne s-postiosoitteeni. Miten saan sen pois? Facebookin päivityksellä se ei onnistu.

      • frhtw

        No meet sinne tietoihis, otat tilin > account ja suljet tilisi. Suljet ensin tietty seinäs jos se sul avoin on ollut. Pari viikkoo voi mennä ainakin ennenkuin FB noteeraa. Äläkä kirjaudu enää sisään jos näin menettelet ja ulos haluut.


      • tyhmäjosootmenny

        Ei sieltä pääse kukaan koskaan OIKEASTI pois.


      • LIsääLisääFacea
        tyhmäjosootmenny kirjoitti:

        Ei sieltä pääse kukaan koskaan OIKEASTI pois.

        Mutta sinne voi lisätä helvetisti lisää feikki profiileita, saavatpa hiukan ylitöitä kun miettivät mikä on oikea.


      • Anonyymi

        Fb täyttä skeidaa siellä jaetaan banneja mielivaltaisesti. Siellä ei ole sananvapautta koko systeemi joutaisi lopettaa. FB toimintaa taitaa valvoa kukkahattu tätit kun siellä ei saa suoraan sanoa suomeen tulleesta ongelmasta


      • Anonyymi
        frhtw kirjoitti:

        No meet sinne tietoihis, otat tilin > account ja suljet tilisi. Suljet ensin tietty seinäs jos se sul avoin on ollut. Pari viikkoo voi mennä ainakin ennenkuin FB noteeraa. Äläkä kirjaudu enää sisään jos näin menettelet ja ulos haluut.

        Et saa ikinä tietoja pois.. niin se menee..


    • että näin

      Kyllä kai sen sieltä asetuksista jostain saa pois mutta sillä nyt ei varmaan ole enää mitään merkitystä vaikka poistatkin sen,se on jo miljoonien ihmisten tiedossa.

    • facebooknro1

      jaa joo ei taida jollain olla senvertaa kavereita että ees ois järkee liittyy sinne ''faacepuukkiin''. yksin sais siellä ihmetellä

    • zz............

      pöpilän vakioasukki jo v.i.t.t.u.u.n!

    • On meitä muitakin.

      En ole mennyt facebookiin, vaikka sinne on moneen kertaan pyydettykin, ja monilla tuntuu kaikki pyörivän sen ympärillä.

    • fucking shit kill

      Vitun facebook ja ne mun profiilikuvat on oikeesti iha kauheita ja kaikki näkee ne ja muutenki siihe jää koukkuu&se o yleine paikka missä voi nolata ittensä:(

    • Fjwvskxneöa

      Mikä vittu siinä si on saatana että et voi siihen vitun facebookkiin vittu liittyä? Oot ihan vitun tollo, vittu käyttäisit järkeäsi. Voit vittu saatana tehdä sellaisenkin vitun profiilin mikä on täysin teksistu, ei sinun vittu tarvitse edes laittaa vittu omaa nimeäsi siihen vittu. Kuvaa ei vittu edes tarvi olla. Ja mikä vittu siinä vittu on että et voi tehdä vittu oikeaa profiilia? Siellä voi helposti keskustella kavereilleen ja tuttavilleen.
      Ps. Voisitko lopettaa kiroilun huomaat viestistäni kuinka typerältä se kuulostaa.

      • IltalehdestäPäivää

        Perkele vittu saatanan vittu perkele


      • AamulehtiHei

        Voi kilin pillu, saatana helvetti.


      • NormaaliToimittaja

        kyrpä vitttu saatanan perse


    • yksi plus kuusi

      Olen samaa mieltä ton kiroilevan aloittajan kanssa. Ärsyttää kun monet firmat/linkit tms. on siel ja sit niihin ei pääse kuin Facebooookin kautta. Mut sit mä oon ensi hermostuksen jälkeen vaan tuumannnut että olkoot sitten, en tarvii kyseistä palvelua.

    • facenarkkari

      Mä oon facebooklomalla, MUTTA nyt mä huomaan viettäväni ihan ...nmoisia
      aikoja jossain ihme suomi24 keskustelupalstoilla tykkäilemässä
      joidenkin ventovieraiden tyyppien jutuista.
      Odotan paluuta faceen, siellä on sentään tuttuja naamoja(joskaan niille ei
      voi keljuilla, ku ne muuten piilottaa/poistaa sut ;)

    • anon

      Ai kiroilu vituttaa, no tässä teille netistä löydetty mielipide johon kyllä täysin yhdyn.

      Vituttaa helvetin facebook "ystävät", selailen rauhassa nettipornoa ja vähän väliä kilahtaa joku vitun musiikkilinkki jossa kahdensanan kommentti tyyliin "tää kolahti". Perkeleen häiriköt, jos niillä urpoilla olisi edes omintakeisia postauksia mutta paskat, kaiken maailman kynnelle kykenevät palikat linkkaavat vitun soittolistamusaa jota joka helvetin radioasema soittaa. "Tuu facebookkiin", "siel on niin helppo pitää yhteyttä" miten vitussa olin niin tyhmä. Kaikki helmet hukkuu saatanan typerien elämänohjetaulujen ( "Työnnä tänään risuja perseesees, huomenna ne on ruusuja" ) ja toisen lajin nollapäiden "Taidan keittää kahvit ennenkuin tapan itseni syömällä sata korvapuustia, mutta sitä ennen järjestän sukkalaatikon"-viesteihin. Käsittämätöntä että Ihan kunnon normityypeistäkin tulee vitun "tykkään" nappi lampaita vaikka tosielämässä heillä on mielipiteitäkin. Facebook on ihan samaa paskaa kun "informaatioyhteiskunta", MINÄ EN OLE KIINNOSTUNUT VITUN JOKAPÄIVÄISYYKSISTÄ JOILLA IHMISET PIILOTTAVAT ELÄMÄNSÄ JA SEN TAPAHTUMAT KAIKENMAAILMAN PINTAGUANON ALLE. Ja nyt jos joku palikka sanoo että "Sähän voit suodattaa pois sen mitä et haluu" niin minä sanon että taidat olla joku näistä kolmen kategorian mulkuista jotka estää kaiken oikean yhteydenpidon muihin ihmisiin näillä vitun "minä olen täällä, mutta mulla ei oo mitään sanottavaa" viesteillä.

    • Facebook pois

      Olen täysin samaa mieltä aloittajan kanssa. Mukavaa nähdä että näinkin moni vihaa Facebookia, koko maailma tosiaankin pyörii sen ympärillä. Joka päivä saa kuulla siitä... vaikuttaa siltä että useimmilla facebookin käyttäjillä ei ole elämää koneen ulkopuolella.

      Facebook on kuin tauti jota sen käyttäjät levittää ja yrittää saada muutkin puhtaat, terveet ihmiset liittymään siihen, jolloin uhri pilaa elämänsä. Haista vïttu facebook.

    • TÖKKII KIVASTI....

      • HulluPulupoika

        ai kaverin molo:D


    • matujahomolesbovihaaja

      Siellä ei saa sanoa mitä tykkää. Aina on joku kaveri sormi pystyssä uhkailemassa poliisilla ja millä. Haukuin "kaverini" pystyyn ja suljin tilini. Menin muihin sosiaalisiin medioihin ja sanon nykyään asiat miten ne MINUN mielestäni on.

    • VittuMies

      Näin on, paska on koko vitun facebook, vittu siihen kuin en mukaan vittu mee vittu!. Eihän ihmiset vittu käy enään missään vittu kuin on vittu vaan tuo facebook facebook ja facebook vittu. Vittu että kaikki pitää hoitaa Facebookin kauta vittu, vittu että mää oon ihan loppu vittu. Vittu nyt lähden vittu pyörällä kaupungille vittu, kaverille pitäisi ilmottaa vittu mutta miten vittu mää sen teen kuin vittu ei ole vittu koko facebookia, vittu savumerkkejäkö tässä vittu vielä joutuu lähetetään kuin puhelinkin on rikki vittu. Ja sekin vielä vittu kuin rakastuin naiseen niin vittu olisi pitänyt vittu olla yhteydessä Facebookissa VITTU. Vittu jätin koko naisen kuin ei vittu voi olla yhdessä ilman koko vitun facebookia vittu. Nyt vittu vituttaa ihan vitusti mutta vitun väliä vittu.

      • Jytejytejyte

        Tää on kyllä ihan paras😂😂


    • Ovenkarmi

      Mikä on tämä face book?

    • vakepuuk

      en ole edes perehtynyt vakepuukkii..mitä siellä tehdään?

    • Vilihuliko

      Minä olin jokunen vuosi sitten facebookissa ja sitä paskaa satoi. Oli vaikka minkälaista koiran kusettajaa. Miehessä se alkoi tuntua turhamaisuudelta, joten läksin sieltä huitsin nevadaan. Vaikuttaa, että ne jotka siitä tykkää ovat jollakin lailla huomiota etsiviä itsetunnottomia ja sosiaalista kontaktia etsiviä, jotka sitten kadulla tavatessa olisivat tuppisuita.Joilta sitten menneekin jauhot suuhun.
      Siellä facebookissa on varmaankin niin helppoa valehella ja loistaa elämästään.

      • narsistienleikkikenttä

        minä ristin sen ajat sitten "facbook" ihmiskunnan perse reijäksi..!!!!!!


    • nofasebo

      En ymmärrä koko naamakirjaa. En tiedä siittä enkä välitä. Jos jonkun firman jutut on vain naamakirjassa niin minun kanssa jää asiakaskontakti tekemättä. EVVK koko juttu .

    • aikukiva

      tänään facebook ehdotti että antaisin syntymäpäiväni kunniaksi rahaa jollekin avunantojärjestölle. EI VITTU SIIS MUN SYNTYMÄPÄIVÄN KUNNIAKSIKO!!!!!??????
      voi vittu mitä saastaa!
      Annan niille kuukauden bännit!!!

    • ToivooJeesus

      rauhoitu. se on vain facebook.

    • LuuseritPoisTäältä

      Miksi kiroilet munapää. Eikö äiti halannut lapsena. Soita Iltalehteen tästä karmeasta vääryydestä ja itke itsesi uneen.

    • Enhaluamuttonpakkoolla

      Samaa mieltä alottajan kans.Kaikki on nykyää siellä.Olin sieltä pois yli vuoden ja se oli vapauttavaa. Mut mun lapset haluaa et olen siellä,joten joudun niide takia olemaa facessa, vaik ei pahemmmi kiinnosta koko face. Kaikilla elämä kiinni naamakirjassa kaikki mitä tehdää pitää laittaa sinne, en ymmärrä näitä ruoka kuvia ja eläinkuvia, et joka kääntees pitää ottaa kuvia ja imeä itteensä noita tykkäyksiä kun ihmisillä on nii huono itsetunto ei ne voi elää ilman niitä, kun poistuis facebook kokonaa olis mahtavaa. Inhoon koko facea ja prkle jos en tykkää kaikkie postauksista ni en tykkää .Mut eihän sielä vois laittaa edes peukku alaspäin tuttavien ilmotuksista kun sit olet niide vihamies.Poliittiset ja muut yhteiskunnalliset asiat niihin voit laittaa peukun alaspäin ilman et sut heti lyntätää maanrakoo, maailma pyörii vaa tuon facen kautta...on se pirullista.

    • vittuvitunvittu

      Facebook on mädätti

    • ihankutensielusi

      Pyydä anteeksi ole hyvä. Kielenkäyttösi on rumaa.

    • TeiniJonneJoraaJou

      Anteeksi aloitukseni. olen vähän tythmä kun kiroilen mutta en osaa olla kunnolla.

    • katse.muualle

      Fb ei ole kiinnostanut ikinä enkä aio koskaan liittyä mihinkään näihin some-juttuihin,ei ole edes älypuhelintakaan.Ihmiset jää koukkuun kuten huumeisiin,aina pitää tietää ihan kaikki ja ei nähdä mitään muuta kiinnostavaa tässä elämässä kuin ihan tyhjänpäiväiset päivitykset joka sekunnista.

      Ketä kiinnostaa....????? Katse peiliin ---jälleen kerran. Eläkää livenä havannoiden ympärillä oleva mutta kun pitää vaan tuijottaa kaiken aikaa siihen läpyskään.Menetätte niin paljon.
      Säälittävää.

    • Mädätystä

      Aloittajan kanssa samaa mieltä, täysi sensuuripaska lärvikirja nykyään herkkähipiäistä varsinkin eräitä suvaitsemattomia arvostelua kohtaan, tiedätte varmaan keitä...

    • AIKANSATOIMI

      jopas lärvikirja JOUTUKIN boikottiin..!!
      helvetin markkina kikkailu saitti...
      ja kyyläämistä toisten tekemisistä.. :(
      akkojen juoruamista ja niin tykätään että..

    • Anonyymi

      Tsot tsot - ei kirosanana pidä käyttää kenenkään kotiosoitetta, vai mistä se Juho on maailmaan putkahtanut?

    • Anonyymi

      Olen ihan aikaani seuraava ihminen, mutta koskaan en ole halunnut liittyä Facebookiin tai vastaavaan someorjalaitokseen. Ylimielisiä kuittauksia siitä on toki tullut ihmisiltä, jotka kaiken jakamisen hurmiossaan ovat kertoneet itsestään kaiken ja sotkeneet mukaan määrättömästi muittenkin ihmisten yksityisasioita. Itseasiassa ajattelen sen olevan melko yksinkertaisten ja ehkä myös hyvin yksinäisten ihmisten areenan. Ihmisten tarve kuulua ihmisten piiriin on luonnollista, mutta somen ehdoilla eläminen on outoa ja jopa kuvottavaa, prostituutionaallista itsensä jakamista, aina otettavissa ja auliina olemista. Some tuntuu myös satuttavan ja särkevän monen mieltä. Ihmisten toveroituminen on syvä prosessi, henkilökohtainen tavalla johon somen ohuus ei riitä. Nähdessäni toistuvasti ihmisten somepahoinvointia, en voi kuin kiittää visiota, joka esti itseäni siihen sotkeutumasta. Tervetuloa elävien ihmisten maailmaan!

    • Anonyymi

      vittu

    • Anonyymi

      Miten olisi YOU TUBE.Sen kautta kuuntelen paljon musikkia. ymm.Katselen kirjautumatta yhtään mihinkään.Lisäksi on radio ,Valtavasti kanavia musikkia Jokaisen makuun ulkomaita myöten. Todella elän ilman F.B/ instagram JA VOIN HITON HYVIN JUURI SIKSI.Moni ihminen todella on jättänyt F.B. eivätkä kaipaa sitä. Toiset taas luoneet profiilin. Mutta ei ottanut kamuja ymm. Van juuri siksi että pääsee maintisemisiin paikkoihin.Joten et ota kamuja.et ilmota profiiliasi kellekään.Voit profiilin laitta ihan vedetyn nimen ymm.

    • Anonyymi

      Pitäisi heti vintake kuva sivustoa vastaava sivut luoda HETI.Esim. vintage kuopion sivuille ei voi kirjoittaa OIKEITA komentteja, siellä kommentteja paikoista kirjoittavat ihmiset jotka eivät tiedä kuvan historiasta mitään tiedot ovat puuta heinää, korjata ei voi kun ei ole vasepookissa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe