Iisalmen paska portsarit

nyrpeitä paskoja

Vittumaisimmat, tyhmimmät ja itsestään liikoja luulevat ihmiset Iisalmessa löytyvät portsareista. Useimmat heistähän ovat vielä jotain entisiä tai nykyisiä narkkareita. Myös ns. jalkapalloilija, jääkiekkoilija, kehonrakentajia. Ällöttäviä tyyppejä. Aina oon ite päässy kyllä baariin mielistelemällä, Mutta todellisuudessa inhoon heistä jokaista.

79

6000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kui myös

      samaa mieltä olen ,ja niinhän se on ettei ns.kunnon miehet tähän ammattiin rupeiskaan vaan ne pohjapaskat ja muistaako kukaan mikä huumehässäkkä oli n.10v sitten pari paikallista portsaria välitti huumeita ja touhus kaikkea muuta mikä ei todellakaan kestä päivänvaloa ja tätä nykyä kulkee pokkana kaupungilla kun mitään ei ois tapahtunu.Tämmöset paskat pitäis saada lopuksi linnaan ym...hyi hitto mitä paskaa.

    • en tule uudestaan

      Samaa mieltä näistä, asialliset, siististi pukeutuneet ja asiakaspalvelusta jotain ymmärtävät ovat jääneet historiaan. Stellassa oli yksi, sekin katos jonnekkin, taisi lähteä asiallisten asiakkaiden perään muualle.

    • vm70

      Viime vuonna Nellys Cornerissa oli semmonen pitkä järjestyksenvalvoja,ei turhaa hosunu:=) Jos joku nukahteli niin ei ollu heti tarttumas niskasta kiini ja linkoamassa ulos.Erittän asiallinen ja fiksusti pukeutunut:) Sama järjestyksenvalvoja takas:=)

      • kellopussi

        Ny puhut asiaa!


    • baarissaaa

      Puumassa ja Stellassa ehkä iisalmen parhaimmat portsarit tällä hetkellä. Mukavia ja asiallisia, ellei sitten joku itse heittäydy heille vittumaiseks. Cavessakin se vanhempi mies on erittäin mukava ja pirteä aina. Kun taas sitten Bepopin poket painii aivan eri sarjassa. Yritetään vähän olla jotain, mitä ei oikeesti ollakkaan ;) Kyllä lihasmassaa salilta saa mutta järkee tai asiakaspalvelukykyä ei kyllä ollenkaan

    • Lainkuuliainen.

      Jos ne ovat todenneet sinut, aiempien käyntikertojen perusteella, liikeideaan sopimattomaksi.

      • Suojele ympäristöä.

        Pukeudu hyvin, käyttäydy hyvin ja ei se haittaa jos tuoksutkin hyvälle, silloin sinulla voi olla mahdollisuus saada vähintäänkin normaalia palvelua. Niin ja ole selvä mennessäsi ja rahaa ota mukaan. Jos on paska housussa, sen poitosta veloitetaan nykyään 100€. (Käteismaksu)


    • mikä on niin hienoa?

      Taitaa poken hommat nousta monelle hattuun, niin kuin tiskin takana työskentelevilläkin..(poikkeuksiakin löytyy). Sääliksi käy muutaman poken "tyttöystäviä"!

      • Gynekologi.

        Älä sääli, siinä hommassa on pillu luontaisetuna, onneksi ne ei siitä vielä Vanhanen ja Katainen kateuksissaan verota, nehän keksi sen 28% arvonlisäveron ko. ammattiin.


    • Nyt raiskaillaan.

      Nyt kun portsarit on tuntipalkalla, nokka on vähän kierossa. Ennen kun olivat palvelurahapalkalla, olivat auliita palvelemaan ja järjestämään edullisia yöpymispaikkoja ja tilanteita joissa voi asiakkaat hoitaa ns. luonnollisia toimenpiteitään. Veronmaksajat lisääntyivät ja kaikki pyöri luontaista rataansa. Nyt on toisin.

      • Ei epäystävällinen.

        Totta on joka toimii vartijanakin Iisalmessa on ylimielinen paska kaikki poket on yrmeetä eikä sovi palveluammattiin ennen portsaritkin osas käyttäytyy ja oli asiakasystävällisiä mut mitä nää jeesukset nykyään on menisivät itteensä.


    • yök

      Kannattaisiko katsoa Peiliin? Tänä päivänä niin kuin Aina, jos toiselle kumartaa toiselle pyllistää milloinkaan ei kaikkia voi Miellyttää? Työtäänhän Hekin tekee? Omalla tyylillään. Tosin ei ole asiasta moneen vuoteen tullut perehdyttyä. Ainahan sitä nykypäivänä jostakin pitää Valittaa?

    • jfkshf

      Loppupeleissä siihen, että pääsee ovelle töihin ei kauheita tarvita.. On homman hyvin osaavia ja sitten ei. Huomannut olen, että vanhemmat miehet pärjäävät paremmin jo pelkän ulkoisen olemuksen/uskottavuuden puolesta.. nämä nuoremmat ovat ehkä jopa hieman provosoivia ja heti menossa voiman kanssa päälle (EI KAIKKI.)

    • eikusyömäänjajuomaan

      Ikävä portsari on loppupeleissä asiakasystävällinen. Asiakkaalle syntyy syvä inho ravitsemusliikkeitä kohtaan, ja vaikka jossain elämän tilanteessa olisi hyvinkin aikaa ja rahnaa kuluttaa ravintolassa, niin tämä ikävien portsareiden synnyttämä vastenmielisyys alaa kohtaa koituu asiakkaaden eduksi, sillä yhden viinilasillisen hinnallahan saa kaupasta koko pullon, ja ruoka, no joo , on hyvää ruokaa ja vähemmän hyvää ruokaa..........vaan hinta- ja laatutietoinenhan eron tietää....joten kiitos kaikki porttimiehet joilla hihan ympärys on suurempi kuin hatun numero.

      • bodia 59

        harvassa on poket joilla on suurempi hihan ympärys kuin hatun numero(noin 60 cm


      • Takkalenkki.

        Ei yhdessäkään ruokaravintolassa ole portsaria. Hae se lauantaimakkara siivuina sieltä maxista, siellä on vartija. Älä juonittele täällä, toinen vaihtoehto, käy lääkärissä.


      • sgghgh
        Takkalenkki. kirjoitti:

        Ei yhdessäkään ruokaravintolassa ole portsaria. Hae se lauantaimakkara siivuina sieltä maxista, siellä on vartija. Älä juonittele täällä, toinen vaihtoehto, käy lääkärissä.

        McDonald's on ruokaravintola ja kyllä siellä ainakin järjestyksenvalvojat on ;)


    • aasiakas--

      Ei koskaan mitään ongelmia portsareiden kanssa. Johtuneeko siitä että osaan käyttäytyä?

      • Holhousyhteiskunta.

        Ei ne portsarit ilkeitä ole, vaan kun ne joutuu noudattamaan tätä 1800 luvulta olevaa vanhaa alkoholilainsäädäntöä. Tämä holhoava laki joutas jo romukoppaan. Käykääpä missä eu maassa tahansa, on paljon vapaampaa anniskelun suhteen, eikä humalaisia näy missään. Täällä holhotaan tavallista ravintola kävijää, kun mykkä vit.... Viinaa myydään 4 sentin mitalla ja 18 kesäinen elämää kokematon tytönläpäre arvuuttelee silmiin katsoen, vieläkö tuo kuuskymppinen vanha juoppo yhen kestäs. Tosiasiassa vaikka 7-8 kestää. Ulko-ovella sitten sulkemisajan seudussa, poliisimaija kyttää, kuinka humalassa sitä oikein ollaan ja onko se ovi sitten varmasti tasan 3 tai 4 aikaan lukossa. Eipä ihme, että ihmiset hakevat Tallinnasta isoja eriä alkoholia ja nauttivat kotonaan. Valtio jää vaan verotuloja vaille. Niin eipähän ole niitäkään rahoja politiikoille varastettavaksi, eikä kreikkaan lahjoitettavaksi.


    • tervetulloo toisteki

      Joo, kyllä yks ammattitaitoisen portsarin ominaisuuksia on se, että osaa lantin saatuaan kumartaa niin syvään, ettei asiaks huomaa sen ivallista hymyä. Hyvää iltaa, tervetulloo heh heh heh heeee......heeeeeh heh heh heh heeee...

    • huhhuh

      Käykää noille pokeille hattuilemas työajan ulkopuolella,saattas naamavärkki muuttua uuteen uskoon:=) Tämä ei ole oikea paikka haukkua heitä. Ei pidä mölhöillä Baaris:=)
      Aikanne haukkutte täällä,luulette olevanne jotain:=) Järjestyksenvalvojat tekevät sen työn mihinkä heillä on oikeus.Kasvakaa aikuiseiksi.

    • jkfsh

      "Käykää noille pokeille hattuilemas työajan ulkopuolella,saattas naamavärkki muuttua uuteen uskoon"

      Ammattitaitoinen poke ei todellakaan laittais naamaa uuteen kuntoon, ehkä norsun värkille mutta henkisesti, ei fyysisesti.

      Itselläni ei ole minkäänlaisia ongelmia kyseisen ammattikunnan kanssa ollut, mutta sivusta seuranneena voiman käyttö on ollut tilanteeseen nähden tarpeetonta. :/

      Ja tuosta edellä mainitusta pettämisestä... Kyllä se vaan luonteen lujuutta vaatii pysyä uskollisena kumppanilleen.. niin ovimiehillä kuin tiskin takana olevillekin. Siis yritän sanoa että minkä tahansa ammattikunnan harjoittaja pettää jos on pettääkseen, että ei se ole ammattiinsidonnainen homma ollenkaan. Mutta ehkä ravintola-alan työntekijöille tarjontaa (ja houkutuksia?) on aivan eri tavalla saatavilla kuin vaikka öö... roskakuskeille. :)

      • 3+17=22

        Kyllähän asia on niin että hyvä poke ei tarvitse isoa hauista. Asiansa osaava poke saa asiakkaan kuin asiakkaan yleensä puhumalla poistettua ravintolasta.


    • Portsari paska <3

      HAKKAAN TEIJÄM FAIJAT

      • Diapam.

        Olet tainnut väärinperustein, päästä avohoitoon?


      • tenupetteri
        Diapam. kirjoitti:

        Olet tainnut väärinperustein, päästä avohoitoon?

        Kautta aikain portsariksi on valikoitunut normaalitöitä ja työaikoja vieroksuvat tai oikeissa töissä epäonnistuneet alkoholiongelmista kärsivät miehet. Lisäksi älykkyysosamäärä ja pään ympärysmitta vastaavat toisiaan.


      • jaa a
        tenupetteri kirjoitti:

        Kautta aikain portsariksi on valikoitunut normaalitöitä ja työaikoja vieroksuvat tai oikeissa töissä epäonnistuneet alkoholiongelmista kärsivät miehet. Lisäksi älykkyysosamäärä ja pään ympärysmitta vastaavat toisiaan.

        Olen ollut joskus töissä Iisalmessa yökerhon ovella portsarina.
        Toivoisin että ne portsarit ovat juuri noita, sillä muuta ette ole ansainneet.


      • siitäs saatte
        jaa a kirjoitti:

        Olen ollut joskus töissä Iisalmessa yökerhon ovella portsarina.
        Toivoisin että ne portsarit ovat juuri noita, sillä muuta ette ole ansainneet.

        samaa mieltä.


    • Totuus

      Totta ,iisalmenportsarit on 90 luvunsta lähtien ollet just ns.aivottomia normaalia työtä vieroksuvia jotka on yrittäneet kohentaa hah haa portsarina egoansa ja tyhmiä kun ovat siinä onnistumatta. Sensijaan vallankäytöllänsä ja lukuisilla yhdenillan ja huumesekoiluidensa takia on leimautuneet loppuiäkseen sioiksi joita ei missään arvosteta. Miettikääpä kuka haluaa jakaa elämänsä tämmöisen kanssa ????? Ei kukaan tai sitten menneisyys ei ole tiedossa vastapuolella. Hyi hitto tautipesät pitäis eristää keskenään.

    • t. ERNESTI PERSEESTÄ

      ITSE EN PIDÄ IISALMEN POKEISTA (KYLLÄ, YLEISTÄN SEURAAVAA), KOSKA JOS JOKU ALLE 18 VUOTIAS MUIJA VAA PUKEUTUU KUIN MIKÄKIN ILOLINTU, NIIN JOKOS POKE BAARIIN LASKEE. MISSÄ VASTUUNTUNTOISUUS LAPSIA KOHTAAN? VAIKKA KAIKKIEN LASTEN VANHEMMAT EI NIISTÄ VÄLITÄ JA ANTAA NIITTEN TUHOTA ITTENSÄ, NI PITÄÄKÖ VIELÄ POKEJENKIN SALLIA TÄMÄ VÄÄRYYS JA LASKEE SINNE BAARIIN RYYPPÄÄMÄÄN, HELPOKS UHRIKS HYVÄKSKÄYTTÄJILLE? .. LIEKKÖ POKEISTA LÖYTYY NIITÄ ITSESTÄÄNKIIN, JOTKA SAKKOLIHAA HALAJAA?

      JA JOS POKELLE MAINITTEE ET MIKS LASKI ALAIKÄSEN TAI KAKSIKIIN BAARIIN, NI VOIT OLLA VARMA ETTET ITE SISÄLLE PÄÄSE, ET AINAKAAN JOS MEINAAT KÄRÄYTTÄÄ.

      VAROKAA POKET, JOKU KAUNIS PÄIVÄ, TARKASTAJA TULLOO ;) SUATTAA SITTE TYÖPAIKKA OLLA IIIIIISO KYSYMYSMERKKI! MENNÖÖ NE ANNISKELULUVAT BAARILTA NIIN HELEPOSTI JOS ALAIKÄSILLE MYYP :P

      • Holhousyhteiskunta.

        Se 18v on jo täysikäinen. itsehän hiän laittaa sellaisen mekon, että helma on karvotuksen kanssa samassa tasossa. Se vain on niin ,että nuorena se on vitsa väännettävä. Sitten kun se luontainen kutina on niin kova, että ei sitä yksikään portsari pysty rauhoittamaan, sen on suatava vain se paksu jöti jostain sisäänsä, sillä se asettuu vähäks aikoo. Itse oot tainnu piästä eläkeelle, ennen ensimmäistä kokemusta? Kyllä laukeamaan pittää piästä. Se on elämisen ehto. Kyllä alle 18v voi olla ravintolassa, anniskelu alkoholinsuhteen on toinen asia.


      • t.ERNESTI PERSEESTÄ
        Holhousyhteiskunta. kirjoitti:

        Se 18v on jo täysikäinen. itsehän hiän laittaa sellaisen mekon, että helma on karvotuksen kanssa samassa tasossa. Se vain on niin ,että nuorena se on vitsa väännettävä. Sitten kun se luontainen kutina on niin kova, että ei sitä yksikään portsari pysty rauhoittamaan, sen on suatava vain se paksu jöti jostain sisäänsä, sillä se asettuu vähäks aikoo. Itse oot tainnu piästä eläkeelle, ennen ensimmäistä kokemusta? Kyllä laukeamaan pittää piästä. Se on elämisen ehto. Kyllä alle 18v voi olla ravintolassa, anniskelu alkoholinsuhteen on toinen asia.

        Itse puhuin ALLE 18 VUOTIAISTA. Ja jos minua tarkoitat, että "itse olet tainut piästä eläkeelle, ennen ensimmäistä kokemusta?" niin olet väärässä, olen vasta 22 vuotias ja kokenut tahtomattani siitäkin edestä. Mutta missäpä niitä vastuuntuntoisia aikuisia ainakaan iisalmes ois? sitten valitetaan nuorista mitä ne tekee ja jne. Mut eihän ketään kiinosta muutako pilata alle 18 vuotiaat ,lykkimällä niitä jossain kujalla tai räkälän wc:ssä.


      • Vanha Gynegologi.
        t.ERNESTI PERSEESTÄ kirjoitti:

        Itse puhuin ALLE 18 VUOTIAISTA. Ja jos minua tarkoitat, että "itse olet tainut piästä eläkeelle, ennen ensimmäistä kokemusta?" niin olet väärässä, olen vasta 22 vuotias ja kokenut tahtomattani siitäkin edestä. Mutta missäpä niitä vastuuntuntoisia aikuisia ainakaan iisalmes ois? sitten valitetaan nuorista mitä ne tekee ja jne. Mut eihän ketään kiinosta muutako pilata alle 18 vuotiaat ,lykkimällä niitä jossain kujalla tai räkälän wc:ssä.

        Lisää vain käyttöastetta, tekniikka paranee kokemusten myötä. luulen, että psyyke voi myös paremmin, nimittäin orgasmi parantaa aivotoimintaa!


      • zdzd1
        Vanha Gynegologi. kirjoitti:

        Lisää vain käyttöastetta, tekniikka paranee kokemusten myötä. luulen, että psyyke voi myös paremmin, nimittäin orgasmi parantaa aivotoimintaa!

        Enpä ole Iisalmen baareissa alaikäisiin koskaan törmännyt. Aina itseltänikin kysytty paperit, vaikka nätti pieneen mekkoon pukeutuva 18 v joskus olinkin. Sen tiedän, että Puumaan pääsi joskus alaikäisenä, mutta se nyt on sellainen räkälä muutenkin.......


      • zdzd1
        zdzd1 kirjoitti:

        Enpä ole Iisalmen baareissa alaikäisiin koskaan törmännyt. Aina itseltänikin kysytty paperit, vaikka nätti pieneen mekkoon pukeutuva 18 v joskus olinkin. Sen tiedän, että Puumaan pääsi joskus alaikäisenä, mutta se nyt on sellainen räkälä muutenkin.......

        Tai siis ei puumaan, vaan alehan se sillon vielä oli.


    • Sari Lappalainen

      Olipas "rakentavaa" keskustelua :) No joo, minähän en sinällään ole mikään sanomaan kun olen näitä poken hommia tehnyt vasta kesän ajan..mutta itse ainakin pyrin kohtelemaan ihmisiä tasavertaisena. Paljon on vielä opittavaa mutta kukaan ei ole seppä syntyessaan..asiallisen kritiikin otan vastaan mutta jos tullaan huorittelemaan ja hyppimään silmille niin annan kyllä takaisin. En minäkään mene kenenkään työpaikalle kännissä ulisemaan ja räyhäämään, asiat voi hoitaa nätimminkin. Mutta tottahan se on, me portsarit olemme niitä jotka ottaa kaiken paskan vastaan jos jollain sattuu olemaan huono ilta...eikä siinä mitään, kyllä minä ainakin jaksan tiettyyn pisteeseen teidän huolia kuunnella :) Ja tuota en kyllä ymmärrä että, jos joku tietää että baarissa on alaikäisiä niin mietitään sitä päästääkö poke sisälle jos käräyttää O.o minä ainakin olen vain tyytyväinen jos joku tulee sanomaan että semmonen erhe on päässyt käymään...ja semmonen ihminen joka toistuvasti päästää alaikäisiä sisälle, ei ehkä ole sovelias näihin hommiin..jokaiselle sattuu virheitä varsinkin alkuun eikä siitä pidä tuomita...Jatkossa hyvät ihmiset tulkaa antamaan sitä asiallista kritiikkiä joko suoraan tai baarin omistajalle..ei se hyödytä täällä kritisoida ja haukkua. Ja muuten, en ole aivoton (vaikka nainen olenkin) ,enkä pelkää normaalia työtä (käyn päivätöissä), eikä minulla ole tarve kohentaa itsetuntoa/egoa (sitä on jo ihan valmiiksi riittävästi ilman jv-lätkää) :D Te asiakkaat olette meille ne jotka meitä opettaa ja kouluttaa loppujen lopuksi, miksi siitä pitää tehdä niin hemmetin vaikeaa ja negatiivistä? Toinen tykkää tyttärestä, toinen äidistä ja niin sen pitääkin olla. Terkuin: Sari, Istuva Härkä/ Stella

    • Satunnaisesti vakioa

      Heh..no sieltä tuli kunnon vastaus narisioille :D Kumpiko sinä niistä stellan naisportsareista olet? Molemmat on mukavia, se pitempi on aika täräkkä tapaus..monta kertaa on pojan nulikat sanallisesti ojennukseen laittanut..vierestä olen hekotellut ;) Isäni ja hänen ystävät aina kehua miten ystävällinen nainen siellä on töissä. Eikä se kikkarapääkään mikään tyhjäntoimittaja ole. Paljon olen tuttaviltakin positiivistä palautetta Stellan henkilökunnasta saanut ja itse pidän myös saamastani palvelusta, jatkakaa samaan malliin!

    • tytzi69

      Stella?? Ei ole enää vuoden päästä sama nimi ovella:=)

      • Mies

        Niinkö luulet :) Uskallan olla erimieltä! Samaan malliin jos jatkuu, niin konkka on vain kateellisten huhupuhe. Kerrankin Baari jossa viihtyy, me vanhemmatkin tallaajat. Karaoke puoli parhautta!


    • nappi1231

      Miksi ei ole??

    • nappi12333

      Mitäs mieltä marjahaan järkkäristä?

    • 20 centtiä taskussa.

      Täh?? Iisalmessa naispoke? Ihan periaatteesta hienoa! En aikoinaan sitäkään ihmettä siellä nähnyt. Toivottavasti "Sari" jaksaa hommissaan.

      • ärhäkkä(kö)

        hyvin myö naesjärkkärit jaksettaan iisalamessa, huippua. tykkeen työstäni ja kaikista asiakkaista (:


    • Täti-ihminen

      Iisalmessa on muitakin naisportsareita ja hyvin ovat tainneet menossa mukana pysyä..Puumasta tosin taisi se yksi lähteä jonnekkin...älkää aliarvioiko nais pokea, siinä se pärjää missä miehetkin jos vain haluaa ja asenne on kohillaan..Istuvassa Härässä taitaa ainakin tästä "Sarista" asiakkaat tykätä...mitä olen kuullut ja parikertaa asiakkaana itse nähnyt..En väitä, etteikö hänellä olisi paljon opittavaa koska olen ymmärtänyt, ettei näitä hommia ole kauaa tehnyt, mutta hyvin on ainakin tähänasti pärjännyt. Ja mitä Stellan portsareihin tulee niin, nuorta sakkia on mutta eipä ole heistäkään valittamista ollut..tosin se kikkarapäinen tyttö on joskus aika äänekkäällä päällä, mutta se taitaa kuulua välillä työnkuvaan :) Ja miespoket siellä taitaa tasapainottaa näitä neitokaisten "räväkkää" luonnetta ;) Mukavan rauhallisia heppuja.

    • jippijiii

      En tykkää ko nais pokesta..luulee olevansa enemmän mitä on..menis jonnekkin muualle pätemään.!!

    • Täys_juoppo

      Nais pokeilla on taito ratkasta asiat puhumalla.. Monet nuoret mies poket luuloo olevansa jotain ameriikan miehiä ja kaupungin kermaa ovimikkona ollessaan, mutta on niitä mukaviakin mies pokeja tokkiisa

    • stolsjanna

      Eihän marjahaassa ole järkkäriä tollo!

      • paska asiakas

        kaikkein kammottavimmat saatiin nyt tänne Lapinlahdelle hillumaan.
        Sahan jäännöksiä ovat.
        Karmeita tappelunhaastajia ja vittulevat aisakkaille enemmän kuin palvelevat.
        Liuhu tukka partanaama ja kiilusilmä punakka.
        Tosi k.y.r.p.i.ä.


    • Sivusta seuraaja

      Mikä pistää ihmiset käyttäytymään asiattomasti? Ei se ole työntekiöiden vika eivätkä he tahallaan sekoittele takkeja ollakseen ilkeitä. Työtään he tekevät ja parhaansa yrittävät, että jokainen oman takkinsa saa illanpäätteeksi. Törkeää oli erään asiakkaan käyttäytyminen lauantaina Stellan narikassa..kyllä siinä oli naisjärjestyksenvalvojalla kestämistä, kun sitä haukkumista kuunteli vaikka monta kertaa asiallisesti sanoi..ja sinne takkien sekaanhan ei ole muilla asiaa kuin henkilökunnalla,eikö niin? Missä on vanhat kunnon hyvät käytöstavat nykypäivän nuorisolla.

    • öyks

      Asiakasko aina Oikeassa? Kyllä pitäisi katsoa Peiliin Monen kännäävän? Ainapahan se joka työtään tekee Saa palkakseen vaan Haukut. (koirilta) Itsessä ei mitään Vikaa?

    • miu8

      käyttäytykää pellet asiallisesti ja odottakaa että olette täysi-ikäisiä ennen kuin yritätte baariin, niin ei tule pokejen kanssa mitään tappeluita.... Mulla ei ainakaan ole koskaan ollut mitään ongelmia ;)

    • Tanssija48

      Se Stellaan "tanssiva" järkkäri, jolla on aina ne värinauhat hiuksissa on Best! Saa asiakkaatkin hyvälle mielelle sillä Olemuksella, ainakin meidän akkaporukan joka kerta :D vaikka vanhempaa väkeä edustetaankin.
      Toivottavasti on viikonloppuna töissä!!!!!

    • trgfbvyh

      Täys pelle koko jätkä!

    • kuuakkali

      Samat sanat.

    • Puumanpelle

      Puumassa on ihme tyyppi . Se lähes kaljukaveri .

    • Lähikuppiloitsija

      IstuvaHärkä rules!! Parhaat työntekijät ikinä!!! Jopa se uusi järkkäri sopii joukkoon iloiseen..vaikka onkin välillä äkänen. En just nyt muista nimeä mutta isot tis....silmät siniset semmoiset sillä on :D Sinne vaan kaikki..rakastakaa ja halikaa toisianne!

    • Inariiisa

      Mä oon saanu tosi törkeetä palvelua ovella jonossa, "parempi" väki pääsee ensin jne. Kaikki ei oo keski-ikäsiä ja/tai varakkaita. Menin Caveen!

    • baaarissa

      Puumassa ehdottomasti iisalmen parhaat portsarit, varsinkin myky ja tommi! Ottavat asiat rennosti, juttuunkin pääsee ja joskus ohimennen kyseleevät sisällä että kuinkas on ilta menny, mutta tietysti tarpeen tullen käyttäytyvät työnsä mukaisesti ja porukkaa lähtee vaikka kantamalla pihalle jos tarve vaatii. Verrattuna esim Caven pokeihin jotka ovat tuppisuita ja aina naama norsunv**ulla.

      • gtrpollo

        ELÄPÄS HANNE YLEISTÄ


    • Ihmetteliä

      Miksi muuten Stellassa vaihtuu osa jv:stä aika usein? Sitä mustatukkasta naista ei oo pitkilleen siellä töissä näkynyt..eikö pärjännytkään hommissaan vai lähtikö muualle? Ja muutama muukin vaihtanut paikkaa..mistä moinen?

      • ioewhfo

        voehan se olla että että tulloopi erilaisia muuttujia matkaan. hyviä kaikki työssään ja kohtelijaita vaikkakin nuoria.


    • fightForright

      Kierrättäävät ni ei tarte liikoja maksella...ei mun paikka:(

    • voi aikoja...

      Jotta voi niitä aikoja entisiä, kun oli 80-luku ja ne tutut portsarit parissa suosituimmassa ravintolassa...voi niitä aikoja D.

      • Marjaana 50

        Kyllä, silloin aikoinaan vanhojen kunnollisten portsarien palvelut ulottuivat hyvinkin syvälle. Joskus sen tunsi jopa mahanpohjassaan. Oi niitä aikoja, niitä kaipaan....


      • niitä palveluja
        Marjaana 50 kirjoitti:

        Kyllä, silloin aikoinaan vanhojen kunnollisten portsarien palvelut ulottuivat hyvinkin syvälle. Joskus sen tunsi jopa mahanpohjassaan. Oi niitä aikoja, niitä kaipaan....

        Sinäkö se olit?
        Eräs entinen portsari oli aamuyöllä "hyväillyt" rajunlaisesti naisasiakasta.
        Rouva oli kiellellyt, "elä nuin kovasti, mulla on syväntaati".
        Portsari siihen sanomaan, "elä pelekee, ohitin juuri oikealta"!


    • slödfgh

      Mitäs mieltä nykyisin ollaan iisalmen ravintoloiden ovimiesten palvelutasosta?

    • kyllästynyt

      ihan perseestä ne kaikki on

    • asdasdasd3

      Iisalmessahan on just hyvät portsarit :D nykyään asun kuopiossa täällä sitä löytyy vaikka miten vittumaista portsaria

      • säätänä

        ja osaavat nyrkkiä heilutella salakavalasti työajan ulkopuolella. Raukkamaiset paskahousussa kulkijat. Nurkan takaa pesee.


    • ihquuuuuu

      Portsariksihan aletaan jos ee pääse vanginvartija - tai poliisikouluun. Hylkiötyö.

      • exportsariitsekin

        No enpä usko että kovinkaan montaa portsaria olisi missään vaiheessa poliisin saati vanginvartijan työ kiinnostanut millään tavalla. Ja sitten ne jotka semmoisen luonteenpiirteen omistavat että tulevat portsariksi kun eivät ole päässeet vanginvartijaksi tai poliisiksi eivät tule portsarina pärjäämään. Kukaan joka tulee leikkimään seriffiä jonnekin ravintolan ovelle ei ole sopiva henkilö portsariksi. Portsarin työ ei tarkoita kyttäämistä, pätemistä, intoilua, asiakkaiden raudoittamista jne. Portsarin työ on yhtäaikaa asiakaspalvelua, oikenlaista auktoriteettiä ja ns. pelisilmää pitää olla. Mitä paremmin osaat hoitaa asiakaspalvelutyötä varsinkin humalaisten kanssa sen paremmin pärjäät portsarin työssäsi. Voimalla, hauiksen koolla ja ulosheittotaidoilla ei mitata portsarin pätevyyttä millään tavalla. Valitettavasti jokaiseen ammattiryhmään aina näitä epäkelpoja yksilöitä eksyy mutta asiat mitkä luettelin pätevän portsarin ominaisuuksista löytyy onneksi suurimmalta osalta iisalmen portsareista.


    • sfsfwr

      Iisalmen portsarit on parhaita!

      • Punanenä

        No, jaa...joku on hyvä ja joku taas vähemmän hyvä!
        Asenne ratkaisee!


      • Valkonenä
        Punanenä kirjoitti:

        No, jaa...joku on hyvä ja joku taas vähemmän hyvä!
        Asenne ratkaisee!

        No kertokaa toki missä paikoissa on nää hyvät ja huonot?


      • rohanna1
        Valkonenä kirjoitti:

        No kertokaa toki missä paikoissa on nää hyvät ja huonot?

        Itse menen usein selvinpäin baareihin, ja monesti tulen uloskin suht tolokuissani.. Tällöin olen saanut todella hyvää palvelua ainakin Tuopin ovella sekä Puumassa juurikin näiltä kaljupäisiltä kavereilta. Stellassa on miesten osalta semmonen hälläväliä meininki, ei tervehditä, avataan pois mennessä ovea jos muistetaan jne.., naiset ottaa katsekontaktia ja kohtelevat kuin ihmistä konsanaan, hyvän yön toivotuksineen. Ja itse siis olen nainen. Cavessa käyn harvoin, mutta ohimennessä kaikki poket kyllä tervehtii, liekkö sitten sisäänheittäjän elkeitä tms ;)


      • iideni
        rohanna1 kirjoitti:

        Itse menen usein selvinpäin baareihin, ja monesti tulen uloskin suht tolokuissani.. Tällöin olen saanut todella hyvää palvelua ainakin Tuopin ovella sekä Puumassa juurikin näiltä kaljupäisiltä kavereilta. Stellassa on miesten osalta semmonen hälläväliä meininki, ei tervehditä, avataan pois mennessä ovea jos muistetaan jne.., naiset ottaa katsekontaktia ja kohtelevat kuin ihmistä konsanaan, hyvän yön toivotuksineen. Ja itse siis olen nainen. Cavessa käyn harvoin, mutta ohimennessä kaikki poket kyllä tervehtii, liekkö sitten sisäänheittäjän elkeitä tms ;)

        Itse en muista yhtääkään kaljupäistä Tuopista, mutta hyvää palvelua sieltä on aina saanut! Samoin Cavessa. Stellassa varsinkin eräs naispuoleinen portsari hoitaa työnsä oikein mainiosti!


    • zero1

      Itse olen myös saanut parhainta palvelua cavessa. Stellassa huonointa.

      • vakioasiakas

        Asiallinen asiakaspalaute kunniaan ;) Stellassa on hyvä palvelu niin tiskillä, kuin narikassa ja ovella...nytkin viikonloppuna eräät vanhemmat herrasmiehet muisti narikkatyttöä ruusulla...tuskin paskalla palvelulla tuommosta olisi tapahtunut. Portsaritkin on vain ihmisiä ja aina ei voi olla hyvä päivä, ei edes töissa...pientä ymmärrystä heitäkin kohtaan. Ja yleensä se tuntuu että, saa huonoa palvelua kun kännissä toilailee ja joutuu ulkoruokintaan...


    • sdghtrhgtrgh

      Eekös joku myynnä horkkaakin joskus? Vae myypkö vielähhii jos on niissä hommissa ies.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe