Missä myydä naisten vaatteita??

nyteroon?

Hei missä Helsingissä on kirpputori jolla voisi myydä pois tarpeettomat naisten vaatteet ja kengät niin että menisivät myös kaupaksi? ja kannattaako ottaa viikoksi vai lyhyemmäksi vai pidemmäksi aikaa? joukossa on myös merkkituotteita. Olen jo koittanut huutonettiä ja yhtä kirppistä huonolla menestyksellä, sain tuoda kaikki takaisin kotiin vaikka hinnat olivat halvat :(

10

1276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaatekauppa käy

      Itse olen myynyt etupäässä naisten vaatteita useilla kirpputoreilla useita vuosia. Olen mahdoton impulssiostaja ja lisäksi tulee tuotua kaikenlaista ulkomailta esim. jälkikasvulle (ei enää lapsia). Lisäksi paino on vaihdellut eli myös liian isoja vaatteita löytyy. Hyvälaatuista tavaraa, osa aivan käyttämättömiä.

      Kokemukseni mukaan kauppa käy kaikkialla, vaikka osalla ihmisistä on vaatteiden suhteen ennakkoasenne, että minähän en kirppikseltä vaatteita osta. Ihmettelen sitä kovasti, ostan itsekin kirpputorivaatetta, en mitään euron lumppua, vaan sellaista, joka on lähes uuden veroista. Esimerkiksi nyt on päälläni pusero, josta maksoin kuusi euroa, itse olisin pyytänyt vaatteesta kutakuinkin saman eli mitään ylihinnoiteltua ei kannata ostaa ja myydä.

      Viikko, korkeintaan kaksi kannattaa pitää pöytää. Ja hintoja pitää käydä alentamassa lähes päivittäin, jos kauppa ei käy. Siinä se juju onkin: hintojen täytyy muuttua. Jos pitää neljääkymppiä nahkatakin hintana sinnikkäästi koko ajan, koska on aikanaan maksanut takista kaksisataa, nin poishan sen saa viedä kun pöytää tyhjentää.

      Itse en viitsi myydä huutonetissa, turhaa vaivaa.

    • roskiinko

      En uskalla enää ottaa kirppispöytää hävisin sen verran rahaa kun sain raahata kaikki takaisin kotiin! myynnissä oli myös merkkivaatteita ja kaikki vaatteet olivat hyväkuntoisia ja suurin osa myös uusia. En ole edes yrittänyt myydä mitään neljälläkympillä saati kahdellasadalla vaan hinnat ovat olleet 5-15e mutta silti kauppa ei käynyt. Huutonetissä kävi aikoinaan paljon paremmin kauppa, mutta nyt ostajat taitavat pelätä vain uusia postikuluja..

    • Kirppiafan

      Huutonetissa on hankala myydä vaatetta: eihän sitä voi koittaa. Ei se koko välttämättä mitään kerro: samankin merkin koot voi olla eri malleissa erilaisia.

      Kyllä vaatekauppa käy, kun viitsii nähdä vaivaa sen eteen, mitä vie kirpputorille ja miten vaatteet laittaa esille ja miten ne hinnat elävät. Ei kannata ottaa pöytää halvimmasta kirpputorista, jossa käy yksi asiakas tunnissa: siellä ei käy kauppa muutenkaan.

    • eienää

      itse järjestin pöydän hyvin ja pistin vaatteet tankoon roikkumaan, hinnat olivat halvat 3-15e mutta sain tuoda kaikki takaisin, tosin sen kirppiksen asiakaskunta oli lähinnä vain sellaista että ostivat hikisiä ja nukkaisia vaatteita, kyllä kävin itse katsomassa ja haistamassa muiden pöytien vaatteita jotka olivat huonompia kuin Uffla..

      Nyt kaipaisinkin vinkkejä millä kirppiksellä käy nuoria naisia jotka ostavat hyväkuntoisia vaatteita? ehkä valtteri?

    • vaatekauppa käy

      Olen myynyt myös valtterilla, mutta en myy enää: kauhea paikkana. Siitä on vuosia kun olen myynyt siellä. Tosin nuoret näyttävän asioivan Valtterilla. Minusta se on vain ihan hirveän törkyinen ja ne myyntipaikat on monet hyvin ahtaita.

      Mene vaikka itse myymään Jäähallin kirppikselle kun se taas aloittaa toimintansa.

      Itse olen myynyt siellä täällä, myös Helsingin ulkopuolella ja aina on kauppa käynyt.

    • kirppistelijä

      Kokeilkaa itsepalvelukirppiksistä Kaivarin Kanuuna, Merikatu 3, HKI. Merkkituotteita myynnissä (paljon uniikkia), kauppa käy vaikka korkeempi viikkovuokra. Toinen hyvä on Kannelmäen Aino.
      Myymättä jääneet tuotteet vaan vaikka Fidalle, tuotto menee alsten ja perheiden hyväks ulkomailla, jääpähän hyvä mieli.

    • Ostan ja myyn

      Vaate menee missä vain, kunhan se on hyväkuntoinen ja ei ole 30 vuoden takaa. Toki joskus on ollut poikkeuksia eli vaatekauppa ei käy, ilman mitään järjellistä syytä.

      Oletteko panneet merkille niitä kahta sisarusta, jotka myyvät kesällä Vermon torilla ja talvella Jäähallissa. Tummatukkaisia, eläkeläisiä. Kaikki vaatteet hyväkuntoisia, silitettyjä, tämän ajan muotia. Ostavat niitä ilmeisesti muilta kirppiksiltä jälleenmyyntiin ja laittavat lisää hintaa, olen nähnyt siellä omianikin. Ei haittaa minua ollenkaan. Mainitsin tämän vain esimerkkinä vaatekaupasta, joka käy, vaikka yksittäisillä vaatteilla on hintaa 10 - 30 euroa, voi olla enemmänkin joku takki. Silti kauppa käy.

      Eli se käy, kun viitsii nähdä vaivaa.

    • Oulussa kirppiksellä

      Miksi ei mene kaupaksi naisten topit ja paidat, osa uusia ja osa kerran pari käytettyjä,ja pestyjä, mallit nykyaikaisia ja hinnat 0,50 - 2 eur? Koot S ja M. Kaikki naisten vaatteet jäivät myymättä, mutta lasten vaatteista myin lähes kaikki 0,50 - 2 eur kappale.

    • vähänkäytettyfi

      Vähänkäytetty.fi!

    • heliiiii

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe