Mies petti siskon kanssa

Tänään sain sitten selville että oma ja erittäin läheinen sisareni on pettänyt mieheni kanssa, ja vieläpä useampaan otteeseen. Mies oli/on vieläkin erittäin tärkeä minulle mutta en tiedä miten asiaan suhtaudun. Itkenyt olen ja miettinyt että kyllä tämä tästä mutta eipä tunnu helpottavan. Elämäni on ollu kovin vaikeaa ja mieheni ollu suurena tukena aivan kuten siskokin mutta nyt tuntuu kun olisin kokonaan ulkopuolella. Ystäviä ei ole sillä olen ujo ja ahdistun ihmisporukassa helposti. Aikaisempikin mies lähti siskon takia kun hän oli keksinyt hienoja tarinoita kuinka en välittänyt miehestä ja kuinka petän häntä aina kun vain mahdollista. Mies oli uskonut ja lähtenyt. Tämä myös aiheutti noin vuoden kestoisen välien poikkeamisen siskoni kanssa ja nyt alan katumaan että menin luottamaan siskooni. Tiedän myös että siskoni pyörittää useampaa miestä samaan aikaan, enempää siihen en ole puuttunut kuin että varoitellut seuraamuksia. En tiedä enää mitä tehdä. Olo on erittäin tyhjä ja petetty. Ei ystäviä joilta hakea tukea ja lohtua, unta en saa, mielessä vaan pyörii ajatus siskostani ja miehestäni. Mikä siis avuksi?

33

4264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ease the pain

      Aika kammottavaa.. meinaan olisi ollut myös heille jos olisivat joutuneet kokemaan saman tahoillaan. Koita jaksaa.. kyllä sä selviät siitä. Mikä ei tapa se vahvistaa.

      • tsemiä

        Toivon että sulla on joku normaali ihminen joka ei esimerkiksi puolustele näitä kahta ja sano että elämään nyt vaan kuuluvat kaikennäköiset asiat ja ymmärrä ikäänkuin paremmin tätä törkeän tempun tehnyttä paria. Toivon että voit jutella jonkun sellaisen ihmisen kanssa joka todella osaa tukea ja rohkaista sua tässä tilanteessa.


    • -potkin-

      Jätä mies ja potki siskos pellolle. Sun kohdalla on tehty tupla luottamuksen petos. Ja sitä ei saa takas, usko pois. Nyt ku ne on makaneet keskenään se äijä alkaa vertailla millast on olla sun kans ja millast siskon kans...hyi ****ana! Ja mitä siskoon tulee en kyl enää ite ainakaan siskoks sanois. Vaan potkisin pihal tollasen ämmän. Ja jos sä jäät miehen kans ja pidät siskon kuviois ne tekee sen saman aina kun on mahdollista. Sun siskol ei oo sieluu ja sun mies haluu vaan pilluu joka paikast. Unohda ne kaks ja aloita uus elämä ilman niitä. Ai niin...ja jos tuntuu että näät painajaisii usein ja et pysty muutenkaan mihinkään niin suosittelen kääntymään psykin puoleen, vaikka tuos tapaukses niiden kahen pitäis mennä.

      • Anonyymi

        Mitenköhän, tuon luottamus petos asian kanssa oikeasti on? Onko tämä kyseinen mies, koskaan luvannut ja vannonut tälle naiselle, että ei paneskele sitten siskoa , kun ollaan kimpassa?

        Lisäksi ihmettelen, että miten siitä siskosta on kuoriutunut täysiverinen huora, täällä keskustelussa?
        Huora on ammatti, jota harjoittaa niin miehet, kuin naisetkin, mutta vain maksua vastaan. Hyötyykö siis sisko taloudellisesti ko. paneskelusta? vai antaa ilmaiseksi?

        Miksi vain sisko on syyllinen tähän soppaa ja missä on miehen vastuu?

        Terveisin Järvisen rouva


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenköhän, tuon luottamus petos asian kanssa oikeasti on? Onko tämä kyseinen mies, koskaan luvannut ja vannonut tälle naiselle, että ei paneskele sitten siskoa , kun ollaan kimpassa?

        Lisäksi ihmettelen, että miten siitä siskosta on kuoriutunut täysiverinen huora, täällä keskustelussa?
        Huora on ammatti, jota harjoittaa niin miehet, kuin naisetkin, mutta vain maksua vastaan. Hyötyykö siis sisko taloudellisesti ko. paneskelusta? vai antaa ilmaiseksi?

        Miksi vain sisko on syyllinen tähän soppaa ja missä on miehen vastuu?

        Terveisin Järvisen rouva

        Jokainen normijärjellä varustettu odottaa siskolta lojaalisuutta, miehet nyt on mitä on. Ihme puolustelua. Väärin tekivät molemmat, ei kysymystäkään.


    • Exän entinen

      Ei siskosi eikä miehesi ansaitse sinun rakkauttasi.

      Joskus sukuun mahtuu myös narri jolla on "ammattina" toisten mielen pahoittaminen.

    • hmph:)

      Sun siskos on sairas huora.Tunnevammaisia ne on kumpiki,Lähde kun vielä voit.Keksi sitä ennen joku todella hyvä jäynä kusipäille.

    • hannele

      Oletko edelleen miehesi kanssa?Minulle kävi samoin kun sinulle.Miehen panin mäkelään,ja sisaren kanssa välit ovat jonunlaiset.Selviät kyllä mutta se vie aikaa.käy psygolgian luona ja sairaalassa pyydä unitabletit.Älä ole miehesi kanssa tekemisissä pitkittää vaan sinun paranemista etkä pääse eteenpäin.tiedän tasantarkkaan kuinka vaikeaa sinulla on.Käväise lukemassa muiden juttuja tukiverkosta se auttaa,kirjoittele itsekkin sinne.Minä kirjoittelin itselle kirjeitä ja joka ilta kun pistin nukkumaan sanoin itselle;Annan itselle anteeksi.Tiedän mitä tuskaa käyt läpi,mutta sinä selviät usko pois nyt sanat tuntuu niin turhalta mutta AIKA PARANTAA HAAVAT.Voimia sinulle, älä anna periksi.Olet hyvä ja tärkeä sinua tarvitaan.ps,poista se mies elämästäsi,olet liian hyvä hänelle.

    • Wanha uggeli

      “Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes."
      -William Gibson

      Eli suomeksi:

      "Ennenkuin toteat potevasi masennusta tai matalaa itsetuntoa, varmista ensin, ettet sittenkin itseasiassa ole vain joutunut paskiaisten ympäröimäksi..."

    • entinen pöljä

      älä välitä,olen nainut vaimoni kolmea sisarta, mutta vaimoni kaikkein paras ihnminen, ne muut sai jäädä.

    • hshsrhsrhwrh

      Sulla on kyllä jäätävä sisko!!!
      Tommonen kannattaa heivata elämästä kerralla ja lopullisesti!!!

    • nimi lehteen

      Siskosi taitaa ola sen paikkakunnnan pahin lutka ja jakorasia.

    • idiedthen

      Sama täällä... vuosi aikaa tapahtuneesta ja yhä sattuu niin helvetisti.

    • kihniöläinen

      Minäkin panin siskoani eikä sattunut lainkaan

      • Anonyymi

        Kiitos sisko vitusta.


    • monninkylä

      On kyllä pervoo jos petti liskon kaa

    • ittetekisinnäin

      siskon kansaa välit poikki

    • Maria-Katariina

      Jätä molemmat. Ei kannata jatkaa. Siskosi teki sen jo toisen kerran. Jos tapaat vielä jonkun hyvän miehen niin et saa koskaan esitellä häntä sisarellesi ja kerro hänelle mitä olet saanut kokea, ettei mies ihmettele minkä vuoksi et halua esitellä häntä. Älä päästä siskoasi enää koskaan elämääsi. Et puhu puhelimessa, et kutsu kylään ja kiellät kaikenlaisen yhteydenpidon. Kaksi kertaa on jo pilannut kaiken ja tekee sen vielä kolmannenkin kerran. On sairas tai kateellinen miehistäsi! Parempi vielä muuttaa toiselle paikkakunnalle, jos sellainen on töiden ym. suhteen mahdollista. Ihan kauheaa kaikki! Voimia sinulle - ja kaikkea hyvää uudelle elämällesi!

    • Juhaniaho

      Voisitko harkita että jakaisitte sikosi kanssa tämän miehen.... välit korjaantuu ja muuttuu paremmaksi kun olette kaikki saman katon alla. Sisko on sentään sisko ja jos mies on oikein hyvä niin ei sitä kannata hukkaan heittää.

      • 2012v

        pelle panomies oot.


      • Anonyymi
        2012v kirjoitti:

        pelle panomies oot.

        Kiusaaja keksinyt kyllä tän jutun! Älkää välittäkö, sairas päästään, apua tää kirjoittelija tarvii, elää harhoissa ja pahasti! On sairaan kateellinen jollekkin!


    • uusimiessinulle

      uskomatonta, ei kannata jatkaa.

    • Kukapaneeketä

      Onneksi mulla ei noin läheinen ollut ketä ukko kävi panemassa. Todella raskasta jos noin läheinen ihminen on. On toki meilläkin yhteisiä tuttuja tuon petturin kanssa mutta onneksi vain kavereita. Olisi kyllä ollut helvetti irti jos kävisi panemassa mun läheistä sukulaista. Ystävistä pääsee eroon mutta sukulaisuussuhde ei pääse. Sikoja näkyy olevan miehet. Nytkin tulee kokoajan ilmi lisää juoruja kuka nai ketä varattuna. En käsitä miten miehet kykenee tuollaiseen paneskeluun. Raskas on sinun kuvio kyllä kun oma sisko on mukana. Olen kiitollinen ettei meillä tällästä kuviota ole. Voi paljon helpommin eroon päästä tuosta lortosta kuin että se olisi oma sisko.

    • stressaavvaaa

      kunnon perhedraamaan oot joudunut, välit poikki

    • Anonyymi

      Voimia sinulle.. Minulle kävi melkein samalla tavalla. Minun eksäni petti minua puolen vuoden ajan pikkusiskoni kanssa. Minulla oli suhteen aikana paljon epäilyksiä heistä kahesta mutta en ikinä halunnut uskoa siihen. Jälkeenpäin kun olen miettinyt asiaa niin menneisyydestä välähtää muistoja mitkä oli hälyttäviä merkkkejä ja joista olisi pitänyt tajuta jotain. Eksä jätti minut ennen kun sain tietää pettämisestä, joten häneen olin katkonut aiemmin välit kokonaan ja siskoon sen jälkeen, kun sain tietää. Viha eksää ja siskoa kohtaa on niin suuri että se on vaikuttanut kaikkeen. En pysty olemaan siskoni kanssa saman katon alla, olen estänyt kaikkialla sosiaalisessa mediassa, enkä voi kuunnella jos perheeni puhuu siskostani. Sama koskee eksääni luonnollisesti. Viha ja suru on niin suuri että siitä on todella vaikea päästää irti ja se vie helvetin paljon aikaa ja tuntuu ylitsepääsemättömältä. Minun neuvoni on laittaa välit poikki kokonaan ja yhteydenpidot. Vaikka on kyseessä oma sisko rakkaimpia asioita elämässäsi, niin muista oma arvosi. Siskot ei tee näin. Kaikille joille on käynyt samalla tavalla ja selviää siitä, niin selviää mistä vaan sen jälkeen.

      • Anonyymi

        Vittu sentään kun olet noin mustasukainen minusta että kuvittelet että minä haluan nussia ketään muuta kuin sinua!!!!!!!!!!en koskaan ole edes ajatellut mitään sellaista sun veljestä vaikka kuinka paljon on SAMAA NÄKÖÄ!!!!!!!!!!!! tiedät että en ole mikään sika! vittu sentään sun kanssa Jonna!!!!!!!!!!! rakastan vain sinua!!!!!!!!!


      • Anonyymi

        Tää mustamaalaus annetaan poliisin tutkittavaksi! Sama mies trolli keksinyt tällaisen kiusaa mis jutun, ku ei ole saanut sitä siskon miestä, sairas ihminen!


    • Anonyymi

      No huh huh, onneksi mulla ei ole siskoa. Laittaisin välit poikki loppuelämäksi. En voisi olla tekemisissä noin sairaan kusipää kanssa enää koskaan. Ja mies saisi lähteä samaa matkaa. Vastenmielistä ja oksettavaa.

    • Anonyymi

      Älä ensinkään uhriudu. Tuo sinun kirjoituksesi pisti niin kovin silmään, että oli ihan pakko laittaa viestiä.
      Nyt lopetat tuon veen vinkumisen ja otat eron, sekä muutat ihan omaan asuntoon ja alat elämään omaa elämääs ja päättämään, että sinä määräät, kuka sun päiväs pilaa ja se ei ole miehesi tai siskosi!
      Ota elämäs haltuus, sillä jokainen hetki, kun olet onneton, on poissa sinulta iäksi.
      Olen 55 vuotias ja tämän nähneenä, voin kertoa, että, nyt pää pois persuksista ja kohti uusia kokemuksia.
      Ei se järvi soutamalla kulu.
      Terveisin Järvisen rouva

      • Anonyymi

        Järvinen on nyt pahasti myöhässä. Eiköhän tuokin ole 8:ssa vuodessa selvinnyt 😂


    • Anonyymi

      Ei välttämättä

      • Anonyymi

        Yksin kirjoittelija kiusaaja transumies!


    • Anonyymi

      nyt on sisko voimaantunut😕

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe