Valikko

Särkynyt sydän

Vuodata surusi ja pahaolosi tällä palstalla. Kerro oma tarinasi!

ALOITA UUSI KESKUSTELU


Keskustelut

Eilen 20.43
Voi tyttö, et tiedä, mistä päästit irti!
Seuraa paljon kysymysmerkkejä! Mikä helvetti siinä on, että tämän päivän ihmiset enenevissä määrin eivät osaa pitää kiinni parisuhteistaan? Sitoutumiskammoako se on, kun jätetään heti leikki kesken kun arki tulee vastaan? Miten voidaan olla niin hölmöjä, että kuvitellaan nurkan takaa löytyvän aina jotain parempaa, vaikka käsissä olisi kultakimpale? Minua on juuri satutettu jättämällä parisuhteessa, se koskee, mutta vähintään yhtä paljon koskee, kun tietää, miten yksin minut jättänyt ihminen tulee lopulta jäämään valitsemallaan tiellä. Tämän ihmisen historia tukee myös väitettäni. Ei ole kaunista katsottavaa jos vielä viisikymppisenä juostaan nettitreffeillä viikonloppu toisensa perään. Olemme molemmat vasta kolmenkympin tuntumassa, mutta pelkään hänelle käyvän edellisen lauseen mukaisesti. Voisin ajatella, että kävi vain huono tuuri ja jatkaa eteenpäin, koska minulla on puhtaat jauhot pussissa, mutta kai se kertoo jotain rakkauteni syvyydestä kun jään huolimaan, miten hänen tulee käymään. Älkää luovuttako helpolla, taistelkaa toistenne puolesta, löytäkää toisenne aina uudestaan! Minä haluaisin taistella vielä, mutta sinä luovutit, vaikka kaikki puitteet olivat kohdallaan, sen myönsit itsekin. Minua ei haittaa, vaikka tunnistaisit minut tästä kirjoituksesta, voit vaikka huikata minulle, jos tunnistit! Haluan sinut takaisin, yhdessä me selviämme mistä tahansa, älä unohda minua!
9
Suhteet > Särkynyt sydän
03.03.2015
~If i would fly away
If I would fly away. No one is not going to miss me, no one is not going to remember me. I have nothing left to wait or love. People have left me alone. I used to believe in true and forever love, but now it’s all gone. It is hard to forget someone that meant the world to you. I don’t want a second change, I just want to leave, and never come back. Forever love isn’t true. No matter how hard you try, eventually you get hurt so badly, you can’t get up anymore. With all the tiny pieces of my heart that are left, they all still love you. But you don’t love back and you have found someone else to love. Knowing that all the time I spent with you, is now gone forever, is the hardest thing I can imagine. I literally have nothing left. I did everything to be with you, but you didn’t want that. You chose someone else instead. No one is not perfect, but that’s the worst thing you can do to someone that really loved you. This is just those situations in life when you jsut want to let go everything and die without no one noticing. In three years, you get to know someone better than no one else, you know allmost everything about that special someone. I allways thought that i would love that same person forever. And when you need more support in your life than never before, that someone says goodbye to you. I can't trust people anymore. I lost everything. I hope that someone is now reading this and realizes what's happened. If you think some things don't have bigger effect in someones life, you are terribly wrong. Allways think before act. -That someone who cared about you...
0
Suhteet > Särkynyt sydän
27.02.2015
Vaimo ihastui ja petti heti
Eli tilanne oli tämä, olemme olleet naimissa 1.5 vuotta, ja seurusteltu n. 6 vuotta. Kerran vaimo petti minua, noin vuosi sitten. sen annoin anteeksi kun olimme molemmat vähän vaikeassa tilanteessa ja rakastimme toisiamme. Ja kesä ja syksy menikin paremmin kuin hyvin. Kuitenkin talven tullessa, suhteemme alkoi rakoilla, en saanut vastarakkautta vaikka yritin vaikka mitä. Ajattelin yrittää suhteen kulkevan omalla painollaan joka taas ottikin tuulta alleen, kunnes vaimo tapasi kerran illanvietossa erään miehen. Alkuun vain juttelivat mukavia ja minäkin mietin että hyvä että sai uuden kaverin, en osannut epäillä mitään. Sitten meni n.2 viikkoa aikaa ja vaimoni meni kahville miehen kanssa, en vieläkään aavistanut mitään. Yhtäkkiä hän muuttui, oli omissa maailmoissa, ja kyselin mikä on. En saanut koskaan vastausta, pelkkää tiuskimista. Kunnes hän meni jollekin "kaverille" yökylään, jolloin aloin epäillä menikö oikeasti tämän uuden tuttavuutensa luokse. Aamulla tuli kotiin ja kertoi että menee illalla käymään vielä siellä. ei kuulunut yöksi kotiin taaskaan. En saanut enää nukuttua, enkä voinut kuin epäillä pahinta. Kaveruus on vaihtunut johonkin muuhun. Ja myönsi käyneensä tämän mieskaverinsa luona, ja sanoi olleensa niin väsynyt että nukahti sohvalle. Aloimme riidellä ja hän sanoi että on löytänyt uuden ihanan ihmisen rinnalleen, mutta ei ikinä tekisi minulle mitään mikä satuttaa minua. Meni ehkä 3-4 päivää ja mietin vakavasti itsekseni mitä teen, en enää riitä hänelle. Ja niimpä sitten TÄNÄÄN hän tuli kotiin "jostain" umpikännissä ja sanoi nussineensa joka yö tätä miespuolista kaveriaan. Sydämeni on räjähtämäisillään irti rinnasta. Tämä on nyt toinen kerta vuoden sisään, tosin ensimmäinen kerta oli vain se kerta, mutta nyt hän on kuulemma tulisesti rakastunut tähän mieheen. Ja mieskin on valmis suhteeseen. Toisaalta toivon pelkkää pahaa heille. En voi uskoa että hieman aiemmin kuin tapasi tämän uuden, vannoi minulle rakkauttaan kaunis hymy kasvoillaan. Ajoin hänet pois kotoa, otin vihkisormuksen pois ja sanoin että tämä oli tässä. En voi enää antaa anteeksi, meillä oli vaikeita aikoja, harrastelimme usein seksiäkin ja hän nautti siitä. mutta 2-3 viikkoa aikaa mennyt ja kaikki on mennyt pilalle. Hieman ahdistaa tämä elämä... En halua että mua satutetaan enää yhtään enempää.
1
Suhteet > Särkynyt sydän
26.02.2015
Nainen jätti, petti ja rakensi uuden elämän
Olen 38-vuotias mies. Tapasin entisen vaimoni hieman alle kolmekymppisenä. Menimme naimisiin ja saimme kaksi lasta. Mielestäni olimme onnellisia. Toki en voi väittää, että intohimomme olisi pysynyt täysin samana, mutta seksiä oli kuitenkin 3-4 kertaa viikossa. Toin naiselle kukkia, ostin kylpylälomia, maksoin talon, sanoin päivittäin häntä rakastavani, tein jopa ruuat jne. Tuntui, ettei mikään riittänyt. Sitten viime vuoden lopulla, marraskuussa tuli pommi: nainen haki avioeroa. Nainen oli ottanut jo suhteen aikana uuden miehen ja muutti tammikuussa kuluvaa vuotta tämän kanssa samaan asuntoon. Tavannut tyypillseen tapaan tyttöjenillassa. Nainen oli puhunut erosta kaikkien muiden paitsi minun kanssani, panetellut ja haukkunut minua rumastikin tuttaville. Tämä tuntui pahalta, koska ei tullut mieleenikään haukkua ihmista, jonka kanssa on jakanut elämänsä niin syvästi. Nainen oli jopa sanonut sisarelleni, että naisella on aina oikeus tunteisiinsa ja toimia niiden mukaisesti. Mitään oikeutta tai vastuuta hänellä ei selvästi ollut minun suhteeni, kun oli katsonut uuden miehen, haukkunut minua, pettänyt ja jätti aivan tyhjän päälle. Hakee oikeudelta lähivanhemmuutta. Mietin vain jos minä miehenä olisin toiminut samoin, etsinyt uuden naisen, haukkunut lähipiirille julmin sanankääntein ja hakisin tyttärieni huoltajuutta. Olisin kai aika sika kaikkien mielestä? Kukaan lähipiiristä ja ystävistä ei ole naista tuominnut. Sekin tuntuu pahalta. Ilmeisesti miehillä ja naisilla ei toimi samat säännöt ja moraali: mies saa kantaakseen kunniataakan ja sosiaalisen häpeän, jos jättää perheensä, mutta nainen tekee itsenäisen ratkaisun ja oikeutettu toimimaan näin. Olen tosi surullinen ja masentunut. Olen kuullut monista muista miehistä, joille on näin käynyt. Tekisikin mieli kysyä naisten moraalista, että eikö omatunto yhtään kolkuta ja eikö asiat voisi fiksummin hoitaa, kuin näin? Olisi jättänyt ensin ja etsinyt sitten uuden miehen eikä haukkunut yhteisille tutuille.
2
Suhteet > Särkynyt sydän

Sivu /392