Merrell retkikengät ja maahantuojan palvelu

Ostamani Merrell Siren Ventilator Mid Gore-Tex kengät vuotivat kuin seulat iltin kohdalta. Palautin kalliit kengät myyjäliikkeen kautta maahantuojalle. Maahantuojan vastauksena oli, että kengät eivät vuoda ja kehoitus käyttää muita kuin puuvillasukkia vaelluskengissä.
Vastaus tuntui todella loukkaavalta, koska ensinnäkin kengät itsessään eivät vuotaneet, vaan iltistä nähdävästi puuttuu kalvo. Toiseksi en todellakaan käytä puuvillasukkia vaelluskengissä. Omistan vanhat samalaiset kengät, jotka eivät vuoda eli tiedän tarkalleen, että näissä uusissa kengissä on vikaa.
En todellakaan voi suositellä Merrellin kenkiä enkä palveluja.
Onko muilla samanlaisia kokemuksia Merrellin kengistä ja Merrellistä.

23

10605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nhiodeoå

      "Kalliit kengät" ja "vaelluskenkä". Kumpiakaan ko. kengät eivät ole.

      Itselläni on kyseiset kengät, eivätkä ne vuoda. Toisaalta kaatosateeseen laitan suosiolla kumpparit. Vaelluksilla käytän vaelluskenkiä. Omiin Merreleihini (kyseistä merkkiä löytyy kotoani enemmänkin) olen täysin tyytyväinen. Entä jos käsittelisit kenkäsi suihkeella, joka antaa tekstilille vedenpitävän kalvon?

      Mutta osta nyt hyvä ihminen vaelluksille oikeat vaelluskengät. Sirenit ovat ihan liian heppoiset vaelluskäyttöön.

    • uihiuuii

      Ymmärään tunnelman kun palvelu ei pelaa, mutta voiko sillä tuomita koko merkin?
      Itse en käytä kalvokenkiä silloin kun tarvitsen vedenpitäviä kenkiä koska kengän kalvo menee aina ennen pitkää rikki., johtuu ihan kengän taipumisesta kävelyn aikana Merreliini olen erittäin tyytyväinen.

    • PettynytParkki

      Joo, tunnelma on sama kun valitin Tamba Breeze kenkieni pohjan vuotavan. Vasemman jalan kenkä kastuu läpi pohjasta. Ja myyjä sanoi, että se kuuluu kenkien ominaisuuksiin ja älä käytä sateella. Ja juteltuani ystäväni kanssa : sama kohtelu. Eihän kengät saa pohjasta vuotaa. Hmm ja kalliit kengät! Taidan vaihtaa merkkiä.

      • Anonyymi

        Samoin!!


    • Äänestysjaloilla

      Siitä opimme että Merrellin kenkiä ei kannata ostaa.

    • Anonyymi

      Joo mulla on kanssa vuoden vanhat ns.vaelluskengät Merrelit ja taitekohdista tursuu vanut ulos ja pohjakin on lähdössä irti!!Olen todella pettymyt koska kengät makso kuitenki 159 €

      • Anonyymi

        Sama vika, jääpitoa en myöskään kehtaisi mainostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama vika, jääpitoa en myöskään kehtaisi mainostaa.

        Kiinassa tehdään.....


    • Anonyymi

      Ostin viime syksynä Merrellin Moab FST Ice Thermo WTPF W -naisten pitopohjakengät. Kestivät hyvin vettä loppusyksyn ja talven. Kun nyt taas otin nämä kengät kesän jälkeen käyttöön, vuotavat kuin seula! Maksoin kengistä yli 160€ ja harmittaa aika tavalla. Edelliset Merrelit ostin syksyllä 2017, joissa Gore Tex-kalvo kestivä vuoden ja sen jälkeen vuotavat. Ei oikein viitsi joka vuosi ostaa vedenpitävää kenkää, ja maksaa siitä 160€, ja kuintenkaan ei kestä pidempää.... Kyseiset kengät eivät ole päivittäisessä käytössä, joten pitäisi kestää hiemen pidempään.

    • Anonyymi

      Kalvokengät eivät sovi vaelluskengäksi. Kalvo murtuu/repää aina käytössä, se on vaan niin yksinkertainen tosiasia. Kumisaapas on itsessään vedenpitävä ja ihan hyvä vaellusjalkine, jos sen käyttöön on tottunut.

      Rahalla sitten saa täysnahkaisia, vuosien käytön kestäviä vaelluskenkiä. Niiden vedenpitävyys perustuu siihen, että rasvattu nahka ei vety eikä päästä vettä lävitse. Säännöllisesti puhdistamalla ja rasvaamalla kengät pysyvät kunnossa. Valitettavasti kunnon kengiä ei saa ihan pikkurahalla, van ne maksavat heti useita satasia.

      Ikävä totuus on se, että halpaa ja hyvää ei myydä samassa paketissa.

    • Jalaksen Phantom Drylockilla (~150e) on menty kesät talvet vuodesta 2014. Piti ostaa toinenkin pari kaappiin odottelemaan milloin entisistä aika jättää

    • Anonyymi

      Merrelit kannattaa kiertää kaukaa. Itsellä 3kk vanhat eikä kilsoja sataakaan, molemmista pohjat irti. Pitäisi aina muistaa ettei sorru huonolaatuisiin halpiskenkiin kuten merrel

      • Anonyymi

        2022 lenkkarit kävelyä varten. Toinen kesä menossa, vasen kenkä liimauksistaan auki kärjestä ja sivuilta. Hengenvaarallisen liukkaat keväällä. Ei ikinä enää Mereleitä minun jalkaan.


    • Anonyymi

      Taitaa tuo huono laatu ja veden pitämättömyys olla merkillä ihan ominaisuus. Jos ovat päättäneet olla korvaamatta tuotetta takuun puolella niin eivät muuttaa kantaa vaikka kuinka heille selittäisi asiaa.

    • Anonyymi

      Merrell oli vielä 20 vuotta sitten hyvä merkki, ilmeisesti ei ole enää. Tässä olen pohtinut uusia vaelluskenkiä, mutta taidan vaihtaa vain suutarilla pohjat ja mennä vanhoilla muutaman vuoden lisää :)

      • Anonyymi

        Sama kokemus merrelin goretex kengistä. Hyvät luulin ostaneeni, mutta kahden vuoden käytön jälkeen kantapään sisävuoraus rikki ja pohjat irtoavatliimauksistaan. Ainoat oikeat alpinen kengät, niissä pohjat valamalla kiinnitetty ja kesto aivan eri luokkaa.


    • Anonyymi

      Uudet Merrelin MOAB FST 3 THERMO MID WP M -MIESTEN PITOPOHJAKENGÄT ovat kyllä hinta-laatu suhteeltaan pyöreä 0. Luvattua pitoa vetisellä jäällä ei enää kahden viikon satunnaisen käytön jälkeen ollut nimeksikään, ja jalat on heti märkänä lyhyen sohjossa kävelyn jälkeen. PASKA OSTOS, EN SUOSITTELE. 189€ , jolla oisi saanut kunnon Icebugit. Ei pidä uskoa myyjien puheita.

    • Anonyymi

      Ostin Merrelin Vego Mid Leather kengät,pohjat sellaista kumia,että ei pystyssä pysy,erittäin huono ostos,liukuesteitä käyttänyt koko talven.Olen pettynyt,kalliit kengät.

    • Anonyymi

      Merrelit ovat ihan paskoja!!!!! Kolmet Coretexit olen ostanut ja joka päiväisessä käytössä kestää n.4kk!!! Reiät tulevat sivuihin ja eivät suojauksesta huolimatta pidä kosteutta...älkää ostako

    • Anonyymi

      Huonot, ÄLKÄÄ OSTAKO MERRELEITÄ.
      KIINAKAMAA
      E
      REKLAMAATIOITA TEHTY JA SEURAAVA ON KULUTTAJANEUVONTA.
      YHTEISKANNE PITÄISI TEHDÄ .
      KIINA 🤮

    • Anonyymi

      Taitaa vaan olla Merrelit Vietnamissa valmistetut... Merrel Moab:it hajosivat n. kuuden käyttökuukauden jälkeen - päällinen repesi pohjasta irti päkiän kohdalta, eikä vedenpitävyydestä ollut tietoakaan. Palasista kootut pohjat irtoilivat kappaleina ja kuluivat kuin pyyhekumi ala-asteella. Tosin myös syksyksi ostetut Salomonin Gore-tex:it imivät vettä kuin pesusieni seuraavana keväänä. Olen oppinut sen, että en hanki enää kenkiä, joiden pohjat on koottu useista kappaleista ja joiden päälliset ovat jotain muuta kuin aitoa nahkaa.

    • Anonyymi

      Ostin 22.5.2023 Merrelin lenkkari, lokakuun alussa pohja kulunut puhki. Terv kari

    • Anonyymi

      Numerot päin vettä mulla jalka 42 eisovi ja joko 43 puristaa ei sovi villa sukka ei mitään pitoa tavalliset halvat kengät paremmat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe