Hyvä kiipeilypuu/raapimispuu

raps1

Tietäiskö joku jotain hyvää sivustoa mistä tilata kiipeily/raapimispuu kissalle? oon ajatellu hommata kisulleni isomman raapimispuun :) oon selaillu eri sivustoja. Täytys löytää joku sellanen puu joka kestää rajut leikit eikä mee heti rikki ja joka on tukeva ettei heilu :D

16

3693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kissi3

      Osta vipstore.fi ja klikkaa kissankulma etsit oman alueesi edustajan ostettiin näsinneula joka on kattoon asti ja kissa tykkää tosi paljon. Meille tuotiin kotiin ilman toimituskuluja maksoi 69 euroa. Toivottavasti löydät:)

    • raps1

      no mulle ei mahu ihan mitään kauheen isoo puuta,mut kyl se joku 150cm tai vähän yli saa olla

    • kissi3

      Se vie lattialta tosi vähän tilaa ja voit säätää pituuden huoneesi korkeuden mukaan. En viitsi antaa numeroa täällä mutta voitko antaa vihjeen missä päin suomea asut??

    • LaDigue

      Tilasin Zooplussasta ison kiipeilypuun ja hintakin oli mielestäni halpa. Ainoa pettymys oli se, että hintaan sisältyi kotiinkuljetus ja silti paketti päätyi postiin. Ison raskaan paketin kotiinsaaminen ei ollut ihan läpihuutojuttu. Mutta kaikenkaikkiaan olen ihan tyytyväinen ja kissat tykkää!
      http://www.zooplus.fi/shop/kissat/raapimispuut

      • pakettiautolla kotii

        Pakettisi päätyi postiin koska et ollut kotona kun pakettia on yritetty toimittaa kotiisi. Itselleni kävi samalla tavalla. Mitään ilmoitusta posti ei etukäteen laittanu. Olivat vaan käyneet oventakana ja vieneet puhelinkopinkokoisen paketin postiin . Laitoin Zooplussalle reklamaation asiasta mutta e.m on heidän toimintatapansa.
        Opin seuraamaan Zooplussan lähettämästä linkistä pakettini kulkua ja ennakoin tuontiajankohdan.


    • kissi3

      Tuon kautta ei oteta mitään kustannuksia ja tuodaan kotiin asti

    • 53+2

      Kiipeilypuuna meillä on tavallinen kotimainen puunrunko oksineen joka on juntattu kiinni lattiaan ja kattoon. Oli siinä joskus kaarnakin päällä, mutta nyt se on kynsitty pois ja roskaa tuli. Ihan sama, pääasia että kissoilla on ollut hauskaa.

      Erittäin toimiva raapimispaikka on ihan tavallinen kynnysmatto joka on kiinnitetty laudoista tehtyyn alustaan. Tämä alustalevy on kiinnitetty sänkymme päätyyn ja vaikka kolme kissaa on käyttänyt ko. paikkaa sekä raapimis- että kiipeämisvälineenä, on sama matto kestänyt käsittelyä vuosikausia.

      Kaveri teki kissoilleen oivallisen kiipeämispaikan päällystämällä yhden huoneen seinistä karkealla käytävämatolla. Kissat kulkevat pitkin seinää ylös- ja alaspäin sekä sivuttain ja epäilemättä siitä nauttivat.

      Vain mielikuvitus on rajana! Kulkekaa luonnossa avoimin silmin, sekä myös rautakaupassa. Jotain saattaa tarttua mukaan josta kissoille on iso ilo! Kissojen lelut, kiipeily- ja raapimapaikat ym. ei tartte olla kalliita valmissellaisia vaan vaatimattomammat itsetehdyt ovat ihan yhtä mieluisia.. jopa enemmänkin!

      • Mhdjkshaö

        Hyvä vinkki, mutta muistakaapa hyvät ihmiset, että vain omasta metsästä saa kantaa puita kotiin! Muussa tapauksessa tarvitaan lupa. Itse valitsen kuitenkin mieluummin valmiin, koska itse tekeminen vaatii vähän liian paljon aikaa ja vaivaa nykyisessä elämäntilaasse (varsinkaan kun ei ole autoa).


    • Bebe66

      www.kissahuonekalut.fi kotimaisia tukevia kissankiipeilytelineitä

    • Sani0

      Meillä on kanssa zooplussan huoneenkorkuinen ja hyvin kelpaa (ei vie kovin pahasti tilaa koska isommat tasot korkealla eikä ihminen sitä katonrajatilaa kuitenkaan tarvitse). Joskin tuota maton kiinnittämistä seinään pitäisi ehkä harkita... Mutta asunto on pieni; olohuoneessa seinämatto olisi kai aika sisustuksellisesti kaamea?

    • +5.87

      Parhaimmat kiipeilypuut ovat onneksi ihan ilmaisia, eikä niitä tarvitse mistään tilata. Pihastamme löytyy upeita koivuja, joita kissat rakastavat. Vierestä alkaa metsä, josta löytyy kuusia ja mäntyjä.

    • Mintmint
    • Stolmen

      Ikeasta löydät pylvään jonka voit vuorata köydellä.

      En ihan muista, olisiko kissan tolppa. Ja itse ajattelin, että tuon S?? voisi laittaa vaikka irralliseen levyyn kattoon ja lattiaan.

      Google: Kissatolppa. Kylkiviiva.net.

      Näin hauskaa

    • eipakkoostaa

      Meillä kaadettiin sukulaisen pihasta suuri haapa, ja sopivasta haarakohdasta tehtiin se kissanpuu.Kuorittiin kuoret pois.Haaraan laitettiin levy, jonne kissat sitten kiipeää loikoilemaan.Puu kiinnitettiin paksuhkoon levyyn, joten siitä tuli tukeva,pysyy hyvin pystyssä, vaikka kissat kuinka kovaa siihen juoksisivat.
      Puuhun laitetiin sitten sopivasti köyttä juureen ja korkeammallekkin, se kiinnitettiin naulaamalla.Lisäksi voi laittaa erilasia leluja, palloja narussa jne.niin on kissalle mieluista leikitettävääkin puussaan.Et jos jollain sukulaisella pihallaan ylimääräinen , kissalle sopiva puu, tai metsässään, niin niistä saa hienoja.Kaverilla on ollu olkkarissaan sellanen kyljellään puoliksi oleva runko, jossa myös oksia, niin on kiipeilemistä niissä, ja sisustuselementtinäkin hieno.
      Kaikki riippuu mielikuvituksesta, ja tietysti tilasta.Eihän ne puut vie paljoa tilaa, jos laittaa rungon menemään seinänvierustalta katonrajaan, mutta kivoja ne kyllä kissoista on.Samalla tyylillä voi sisustaa ulkoiluaitauksia, riittävästi kiipeily ja piilopaikkoja, niin kyllä katit tykkää ;)

    • juupjaap
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe