Villi menneisyys, miten suhtaudutte?

hajalla

Olen elänyt villiä sinkkuelämää monta vuotta ja seurustelin tässä välissä pari vuotta ja nyt olen taas palannut ns. radalle. Seksikumppaneita on kertynyt tässä vuosien aikana reilut 70 kpl, joka on todella paljon, kun alkaa tarkemmin miettimään enkä todellakaan ole ylpeä tästä.

Kaipaan kuitenkin läheisyyttä ja hellyyttä. Olen todennut, että vakipanosuhteet eivät toimi, koska ihastun/kiinnyn tms. siihen toiseen osapuoleen jossain vaiheessa, jonka jälkeen suhde muuttuu vaikeaksi ja päättyy. Enkä myöskään tiedä, onko minusta seurustelusuhteeseen tällä hetkellä, koska kaipaan vapautta ja riippumattomuutta.
Joten kaikkein ns. helpoin vaihtoehto olisi hankkia aina uusi kumppani, jolloin homma pysyisi mielenkiintoisena, mutta tosiaan ilman tunteita pelissä. Tajuan kuitenkin, että pidemmän päälle en voi jatkaa näin, koska se rikkoo minut sisältä.
Mitä pitäisi tehdä? Pitäisikö olla jonkun aikaa täysin yksin ilman minkäänlaista kontaktia miehiin?

37

2885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luottamusta n

      Onko sinulla menneisyydessä yhtään miestä joka on ollut vain kaveri, jos on ollut niin koeta elvyttää kaveruus ja opi että mies voi olla pelkkä kaveri.

    • gfdgfdgfdgf

      No ainakin sinun kannattaa opetella olemaan yksin. Jos sinulla on pakottava halu saada kokoajan uusi mies niin olet kyllä aika pahasti hakoteillä.

    • dfetjqs

      En ottaisi sinua kumppanikseni. Valitan, mutta 70 on ihan liikaa. Olet jakorasia.
      Mikään ei estä sinua tyydyttämästä itse itseäsi jos et kerran halua seurustella ja jos vakikumppanitkaan eivät toimi.
      Tosin sinun olisi pitänyt ajatella tätä asiaa jo aiemmin.

      Nyt sinä olet jo jakorasia etkö voi muuttaa menneisyyttäsi. Yhtä hyvin voit jatkaa lutkailuasi koska ei sillä nyt enää niin väliä ole, onko sinulla 70 seksikumppania vai onko sinulla 100. Jakorasia olet joka tapauksessa ja vain epätoivoisimmat aisuri miehet voivat kuvitella ottavasa sininlaisen naisen kumppanikseen.

    • mies asdfasdf

      Eri mieltä kuin panettelijat. Itse arvostan kokemusta seksipuolella.
      En tykkää siitä että pitää opettaa panemaan.
      Tietty tuollakin kokemuksella voi olla lahnaksi tottunut.

      Älä murehdi kumppaneiden lukumäärää. se on vain numero. Kokemuksia pitää olla alla, sikäli jos vakiintuu, niin joku puuttuva juttu voi jäädä kaivelemaan myöhemmin. Se jättikyrpä taikka useampi mies, tai joku muu pervoilu. Ja seksistä kun puhutaan pervoilu on positiivinen adjektiivi ;)

      • sgdx

        Naisten "seksitaidot"? Myytti. Lahnoja ne on kaikki, enemmän tai vähemmän. Joka väittää jotain muuta valehtelee itselleen. Period.


      • miesolen
        sgdx kirjoitti:

        Naisten "seksitaidot"? Myytti. Lahnoja ne on kaikki, enemmän tai vähemmän. Joka väittää jotain muuta valehtelee itselleen. Period.

        Naisella on paljon seksuaalista valtaa. Nainen käyttää sitä myös paljon muuhunkin kuin seksiin.

        Siis feronomijutut on naisella paljon voimakkaammat kuin miehellä ja nainen käyttää sitä myös kaveruussuhteissa meihin miehiin.

        Halutessaan nainen on muutakin kuin kuollutkala.


      • Peräkammarissakoasut
        sgdx kirjoitti:

        Naisten "seksitaidot"? Myytti. Lahnoja ne on kaikki, enemmän tai vähemmän. Joka väittää jotain muuta valehtelee itselleen. Period.

        Hah haa, tietäisitpä! Mutta ethän voi tietää kun et näköjään ole saanut...


      • Naisetonihania
        sgdx kirjoitti:

        Naisten "seksitaidot"? Myytti. Lahnoja ne on kaikki, enemmän tai vähemmän. Joka väittää jotain muuta valehtelee itselleen. Period.

        Naisen aktiivisuus on kiinni miehestä. Hyvin harvoin minulle on sattunut passiivisia naisia. Täytyy vain osata herätellä uinuva rietastelija, joka kaikkien naisten sisällä on.


    • miesolen

      Kyllähän se syö ihmistä jos on noin usea käynyt polkemassa.

      Vakinaisemalle sinusta on se ongelma että vähemmän kokenutkin haluaa kokeilla asioita joista sinä olet jo varmasti saanut tarpeeksesi.

      Mutta ennenkaikkea tärkeintä on se että tarkistutat terveytesi niin ylä kuin alapäästäsi.

      Sitten etsit menneisyydestäsi miehen jota voit pitää pelkkänä kaverina. Siedätyshoidon jälkeen voit tumpata sen menemään.

      • aatteles tätä

        Ajatteles tätä mahdollisuutta:
        Jos on ollut lukuisia seksikumppaneita, niin se ei suinkaan tarkoita sitä, että kaikki mahdollinen seksin saralla on kokeiltu. Entäs jos ne yhdynnät onkin olleet pelkkää lähetyssaarnaajaa? Muut asennot kokeilematta. Ei ap kertonut, miten kukakin on häntä polkenut :).


      • miesolen
        aatteles tätä kirjoitti:

        Ajatteles tätä mahdollisuutta:
        Jos on ollut lukuisia seksikumppaneita, niin se ei suinkaan tarkoita sitä, että kaikki mahdollinen seksin saralla on kokeiltu. Entäs jos ne yhdynnät onkin olleet pelkkää lähetyssaarnaajaa? Muut asennot kokeilematta. Ei ap kertonut, miten kukakin on häntä polkenut :).

        Voi olla noinkin.... mutta kyllä se että moni käy polkemassa ja asiat on helppoja, kiun ei tarvi ku nolkkaa kääntää oikeaan asentoon......

        Niin sitä olin saniomassa, että kun ei ole mitää kynnystä... Mutta nyt jos ap. haluaa tauhottua ja vakiintua, niin se on melkonen kynnys rankata joku ihminen kumppaniksi jota ei sitten kierrätetä.

        Ja tosiin noi monien satojen panojen jutut on urbaanilegedaa sukupuolesta riippumatta ja kun tälläinen 70.-konenut nainen sit kohtaa miehen jolla on takana paaljon vähemmän kokemuksia ja jotain asioita ei ole kokenut ollenkaan, niin tulee se tilanne, että kummankin on kerrottava mitä haluaa ja mitä ei... ja sitten kumpikin varmaa haluaa sitten myös vaatia toiselta asiota ja kieltää....

        Se on muute aika yhtälö! Kaiken pitää periaatteessa alkaa siitä, että on seksitön kausi alussa.... ja tietty tuon naisen pitää kertoa tarinansa ja kokemuksensa, että toinen voi antaa aikaa ja uskoa että joskus lohkeaa

        Ja sen verran olen nettiä nettiä ja chatteja käyttänyt että tiedän netin olevan paikka jossa ei mitää mitää... ihmiset sylkee siellä ja vähättelee tai sit käyttää sikana hyväksi toisiaan.


    • Lampi ei kulu käytös

      Hällä väliä montako miestä sulla on ollut. Mun vaimolla on ollut enemmän miehiä kun sinulla ja sen myötä hän on todella ymmärtäväinen, taitava rakastajatar ja hellä. Kerrassaan upea nainen joka taitaa sekä henkisen puolen että teknisen puolen rakastelussa, kaikkea on tullut kokeiltua ja homma on vain parantunut lasten myötä. Ainoa pikku miinus on että hänen on välillä vaikea pysyä karsinassaan ja antaa vieraille mutta siinäkin hän lähinnä on ottanut suihin tai tuhkaluukkuun, ja siihen olen tottunut.

      • miesolen

        Huh sun juttujas. Olet tottunu siihen että vaimosi antaa persettä vieraissa.


      • Naisetonihania
        miesolen kirjoitti:

        Huh sun juttujas. Olet tottunu siihen että vaimosi antaa persettä vieraissa.

        Sellaisen naisen minäkin haluaisin. Vieraan jälkeen nainen on kuumimmillaan.


    • Mörrimöykky Esko

      Eikö sitten jokin vakiohellyys-järjestely toimisi? Ja eikö tollaset ole parhaimmillaan kun on tunnetta pelissä? Ei kai pakko ole seurustella kunhan pelisäännöt on molemmilla selvillä?

      Miksi rikkoo sisältä? Miksi muuttuu vaikeaksi ja miksi päättyy? Miksi pelkäät kiintymistä? Pysähdy nyt hyvä ihminen hetkeksi miettimään mitä oikein haluat lopultakin..

    • Kiinnostavaa on

      Saako tuntemattomilta läheisyyttä ja hellyyttä niin kuin sitä haluaisit?

    • hajalla

      No tällä hetkellä on menossa varmaan juurikin tuollainen ns. vakiohellyys-järjestely. Mutta ongelmaksi on alkanut muodostua tunteet ja kiintyminen mieheen. Ja miehen puolelta mustasukkaisuutta ja herjaavia kommentteja minua kohtaan liittyen muihin miehiin ja treffailuun muiden kanssa.

      Ja pidemmän päälle rikkoo sisältä pelkät yhden yön panot, joista ei pidemmän päälle saa mitään. Itsetunto kärsii, kun yhden yön jutut pitkällä tähtäimellä jättävät vain tyhjän olo ja sen fiiliksen, että ei kelpaa kellekään pidemmäksi aikaa.
      Ja vakipanosuhteet puolestaan muuttuvat juurikin vaikeaksi tästä tunteiden/kiintymyksen/välittämisen mukaan tulemisesta johtuen. Ja ne johtavat mustasukkaisuuteen ja omistushaluun, joiden toteutumattomuus aiheuttaa vihamielisyyttä ja tyydyttymätöntä oloa. Joten suhde päättyy yleensä jomman kumman toimesta näistä syistä ennemmin tai myöhemmin. Tällä hetkellä koen, että pystyn itse käsittelemään jollain tasolla näitä kiintymykseni tunteita järkiperäistämällä ne eli olen kiintynyt tähän yhteenkin mieheen nyt siitä syystä, että harrastamme seksiä ja olemme lähekkäin. Naisen mieli toimii niin. Järjellä ajatellen tiedostan, että emme sovi yhteen ns. pariskuntana, joten tilanne on siltä osin selvä. Olen kuitenkin havainnut, että mies on alkanut käyttäytymään mustasukkaisesti ja näiden tuntemusten pilaavan tämän seksisuhteemme.

      Ja kyllä, pelkään myös kiintyä ihmisiin. Haluan olla tällä hetkellä vapaa ja itsenäinen nainen, joten kiintyminen mieheen ja kiintymyksen mukanaan aiheuttamat tuntemukset eivät sovi tämänhetkiseen suunnitelmaani. Pystyn kuitenkin käsittelemään tunteitani ja pysymään riippumattomana valtavalla tahdonvoimalla. En kuitenkaan voi vaikuttaa toisen osapuolen tuntemuksiin ja fiiliksiin.

      • hajalla

        Hyvä huomio, sepä siinä onkin. Ei pidemmän päälle saa sillä tavalla kuin toivoisin. En saa tunnetta olevani tärkeä vaan lähinnä väline, jolla tyydytetään omia haluja.


      • Mm Esko

        "Ja vakipanosuhteet puolestaan muuttuvat juurikin vaikeaksi tästä tunteiden/kiintymyksen/välittämisen mukaan tulemisesta johtuen. Ja ne johtavat mustasukkaisuuteen ja omistushaluun, joiden toteutumattomuus aiheuttaa vihamielisyyttä ja tyydyttymätöntä oloa."

        Jos tekee pelisäännöt selviksi?
        -ei ulkopuolisia kumppaneita
        -ei seurustelua

        =ei mustasukkaisuutta?
        =toimiva välimuoto?

        Miksi ette toimisi pariskuntana?

        Miksi pelkäät kiintyä ihmisiin?


      • Mies Olen.

        Ehkä on paras, että olet yksin ja koskematon niin pitkään, kun saat itsesi vakuutettua, että pystyt olemaan yhden kanssa.

        Vai oletko antanut aihetta kumppanillesi?


    • En vaan ymmärrä

      Vähän nyt poikkeaa aiheesta mutta:

      Kertokaa hyvät ihmiset nyt mulle, miksi suhteessa pitäisi kertoa toiselle osapuolelle montako kumppania on ollut? Eikö sillä aiheuta vaan toiselle pahaa mieltä?

      Jos on ollut paljon seksikumppaneita, niinkuin esim. aloittajalla, niin voihan sitä mainita vaikka näin että olen seksuaalisesti aika kokenut.
      Mutta muuten ei tarvitse mainita mitään.

      Miks ihmeessä siis pitäisi kertoa jotain lukuja seurustelukumppanille?

    • jare33

      Et sie mihinkään tule muuttumaan. Sellaista se elämä on, aina halutaan sitä mitä ei ole. Eti kuule semmoinen ihminen, jolla on paljon kokemuksia kanssa, ymmärrätte toisianne, ja olette tasa-arvoisia.

    • alkuper.

      Kiitos paljon ajatuksia herättävistä kommenteista !

      En varmasti tulekaan muuttumaan, olette oikeassa. MUTTA sepä se, että mistä sitten löytäisin miehen, jolla on myös paljon kokemuksia, mutta joka HALUAA sitoutua ja vakiintua?
      Yleensä ne miehet, joilla on kokemuksia, ovat niitä, jotka eivät tosiaankaan ole valmiita vakiintumaan ja asettumaan aloilleen, jos sellaiseen joskus päätyisin itse.
      Kokemattomat miehet eivät halua minunlaistani kokenutta naista, mutta vastaavasti kokeneet miehet eivät halua asettua. Eli en voi edes löytää sopivaa miestä perheen perustamiseen sitten joskus tulevaisuudessa, kun sellaista haluan. Vaikeaa.

      • sadasd3333

        haha :D se on sun ongelmas


      • mies olen

        Tuhoontuomittu, että kaksi jakorasiaa saa keskenään aikaan toimivan suhteen. Kyllä ketjun alkajanaisen on nyt paras vain varmistaa, että yläpää ja alapää on kunnossa ja hiljentää elämäänsä ja etsiä asioita seksin ulkopuolelta.

        Jonkunajan päästä sitten voit etsiä miehen ystäväsi ja kertoa hänelle elämästäsi ja halustasi muuttua normaaliksi seksuaalisuudeltasi.

        Tehtyä ei saa tekemättömäksi, mutta aina voi yrittää muuttaa tulevaa.


      • miesolen
        mies olen kirjoitti:

        Tuhoontuomittu, että kaksi jakorasiaa saa keskenään aikaan toimivan suhteen. Kyllä ketjun alkajanaisen on nyt paras vain varmistaa, että yläpää ja alapää on kunnossa ja hiljentää elämäänsä ja etsiä asioita seksin ulkopuolelta.

        Jonkunajan päästä sitten voit etsiä miehen ystäväsi ja kertoa hänelle elämästäsi ja halustasi muuttua normaaliksi seksuaalisuudeltasi.

        Tehtyä ei saa tekemättömäksi, mutta aina voi yrittää muuttaa tulevaa.

        PS.

        Ketjunalkaja väittää ettei kokematon mies kelpuuta hänenlaistaan.

        Aivan satavarma kelpuuttaa. Kaikki aloitetaan vain kaveruudella ja sinä naisena etsit tilanteen jossa otat puheenvuoron ja kerrot elämäsi tarinan.


    • hyhhyhhoro

      Eipä sinua kukaan järkevä mies huoli jos olet ottanut suuhun ja pilluun 70 eri kyrpää. Näin se vain menee. Jokainen on oman onnensa seppä ja vastuussa omista päätöksistään. Eihän kukaan mies voi tuollaista panopuuta kunnioittaa millään tasolla kerta kyrpiä ja mälliä on mennyt joka reikään lähes sadalta jannulta.

      • lion_quuen

        haha haa, mä oon nainu yhteensä 250 miehen kanssa, nyt onnellisesti naimisissa ja ikää 27v. Kyllä ne vaan huolii ja ei sitä tarkkaa määrää kumppaneista tartte kertoakkaan. Ne ovat menneisyyttä ja sillä selvä.


      • Dino Rex
        lion_quuen kirjoitti:

        haha haa, mä oon nainu yhteensä 250 miehen kanssa, nyt onnellisesti naimisissa ja ikää 27v. Kyllä ne vaan huolii ja ei sitä tarkkaa määrää kumppaneista tartte kertoakkaan. Ne ovat menneisyyttä ja sillä selvä.

        Huolii kuka huolii. Kyllä naamastakin jotain näkee. Aivan varmasti erotan neitsyen satoja miehiä kaataneesta naisesta koska tahansa ja aivan varmasti valitsisin edellisen parisuhteeseen. Mut eipä siinä, jokainen tyylillään.


      • Aisurix
        lion_quuen kirjoitti:

        haha haa, mä oon nainu yhteensä 250 miehen kanssa, nyt onnellisesti naimisissa ja ikää 27v. Kyllä ne vaan huolii ja ei sitä tarkkaa määrää kumppaneista tartte kertoakkaan. Ne ovat menneisyyttä ja sillä selvä.

        Aisurista tuo on kiihottavaa. Mitään ei tarvitsisi jättää edes kertomatta tai salailla :)


    • varatut miehet

      Hivin saat tuolla menoo, huh huh.

    • sergeye

      Kyllä naamasta näkee jos naisella on ollut paljon kumppaneita. Kyllä varmaan naiset näkee miehestäkin aika pitkälti että onko kuinka kokenut jannu kyseessä. Kokemus -> kasvanut itsevarmuus näkyy eleissä ja olemuksessa selvästi.

    • YTM

      Olet elänyt itsekkäästi ottamatta huomioon potentiaalisia kumppaneita.

      Olet vailla luonteen lujuutta ja moraalia, ihmisenä rikkinäinen hylkiö.

      Toisin kun moni YTM joka tekee tekonsa tietoisesti vastalauseena kaltaisillesi naisille sinä olet vain tyhmä ja kiimainen otus.

      Et ole arvostanut miehiä joten turha odottaa arvostusta naisena.

    • alkuper.

      Miten voit sanoa minun eläneen itsekkäästi? En ole ketään satuttanut vaan homman säännöt ovat olleet selvillä molemmille alusta asti.

      Mutta niinhän se menee, että tilit tasautuvat lopulta. Vaikka pyörittelen miehiä ja joku voisi ajatella, että käytän heitä vain oman nautintoni saamikseksi, olen särkenyt sydämeni useamman kerran näissä jutuissa. Joissain tapauksissa olen joutunut kohtaamaan vielä enemmän sinkkuelämää ja vapautta rakastavia miehiä, jotka todellakin ovat nauttineet pelkästä seksistä. Silloin olen usein itse ihastunut ja joutunut taistelemaan itseni kanssa. Tällä hetkellä kyseessä tällainen mies, joka tosiaankaan ei halua sitoutua. Nyt mielenkiintoni on herännyt, koska haluaisin kesyttää hänet. Kiinnostus herää heti, kun joku ei antaudu helpolla sänkyyn tai suhteeseen. Miehessäkin on oltava haastetta.

      • ArmahdaITSESI

        Hyvä aloittaja, on ihan sama oletko ollut seksissä 70 eri miehen kanssa vai esim. 10 vuodena aikana 70 kertaa aktissa yhden miehen kanssa. Eli..... Se ei tee sinua huonommaksi tai paremmaksi montako eri kumppania sinulla on ollut. Katso eteenpäin.

        Mutta.... on sitten mies tai nainen, niin mikään suhde ei ala sillä että selitellään/avautuillaan sillä miten monta eri kumppania on ollut. On edes tahditonta kysyä tai tuoda sellaista esiin. Suu suppuun sellaisista. Jos joku kysyy, niin sillä on ilmeisesti hänelle merkitystä. Siihen vastaat "yhden käden sormet riittävät - hyvin, jääkin vielä" tai jotain muuta yhtä kornia. Älä missään tapauksessa ala yksilöimään tyyppeejä, joiden nimiä edes tuskirt muistaa kaikkia.

        Kun rakkaus osuu kohdalle, niin kyllä sen tietää eikä noita 70-100 muuta edes kaipaa eikä yhtään niiden tekemää temppua. Niin se vaan on.


    • Souturi

      Ei se järvi soutamalla kulu..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1217
    Aihe