Pahat henget spiritismin jälkeen

bedgirl

Mulla on tosi iso ongelma.

Me päätettiin kaveriporukalla yksi ilta pelata spiritismiä ihan "huvin vuoksi" ja jännityksen kannalta. Ollaan kaikki 17-vuotiaita tyttöjä, ja oikeiden ohjeiden avulla saatiin yhteys henkiin ja kyseltiin kaikkea hengestä ja sen entisestä elämästä - oli kuulemma kuollut yksitoistavuotiaana väkivallan uhrina ja niin edespäin, ei siitä sen enempää.
Alkoi tapahtumaan kummia ja kynttilät sammuivat, lasi liikkui itsekseen ilman että sormet oli paikoilla. Pyydettiin hengeltä saisimmeko lopettaa, mutta vastaus oli joka kerta kielteinen. Ahdistus kasvoi lopulta niin kovaksi, että me lopetettiin ilman lupaa ja hajotettiin lasi meidän olohuoneeseen.

Tämän jälkeen kaikki on mennyt alamäkeen. Öisin herään aina tiettyyn aikaan ja olen kuulevinani ääniä ympäriltäni. Joskus olen kuullut askeleita huoneeni ulkopuolelta jotka tosin voi selittyä sillä, että asun äitini, isäni ja kahden isoveljeni kanssa samassa talossa. Joitain asioita ei kuitenkaan voi tämä selittää - nimittäin ahdistavat kuiskaukset joita olen kuullut ja pikkutytön kimakka nauru öisin.
Pelasimme spiritismiä kylpyhuoneessa, jossa en pysty enää olemaan kunnolla ahdistumatta. Olen kysellyt ohimennen veljiltäni, eikö heitä ahdista olla kylpyhuoneessa mutta ei kuulemma.
Aina kun menen kylpyhuoneeseen, minusta tuntuu, että on pakko päästä pois. Henkeä ahdistaa, ihan kuin joku olisi tarttunut kiinni kurkkuuni ja yrittäisi estää hengitykseni. Ja aina kun tulen pois kylpyhuoneesta, oloni on todella voimaton ja väsynyt, vaikka kuinka pirteänä menisin sinne.

Eniten minua ahdistavat kuitenkin unissa tapahtuvat asiat - ja öisin tapahtuvat. Esimerkiksi juuri ne askeleet ja yliluonnollisen pitkät pimeät hahmot huoneessani. Tahtoisin päästä tästä eroon, mutta pelkään, että on liian myöhäistä? Kaverini eivät ole kokeneet samanlaista kuin minä.

88

4989

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auttavakäsi123

      Olen kuullut spiritismistä vain pahaa. Kutsu pappi siunaamaan koko asuntosi, etenkin paikka missä harrastitte spiritismiä, jonka jälkeen lause isä meidän rukous yhdessä ääneen. Siunausta sinulle, toivottavasti pääset eroon kiusauksestasi. Sano vanhemmillesi suora totuus että harrastit spiritismiä. :)

      • joukutyyppi1

        spiritismissä lähtee kristin usko sanon minä


    • Lune Noire

      Ite en ole spiritismiä kokeillut, mutta talossamme tuntenut välillä pahoja henkiä. En tiedä mikä niiden taustatarina sitte on.
      Sillo ku tulee paha olo nii sanoo ääneen: Menkää valoon, teitä kaivataan siellä. (tai "sinua" voi kait kans sanoa, tolleen olen ton lauseen kuullu käytettävän) Ei välttämättä heti ekalla kerralla häivy mutta nyt on ainaki täällä talo niin hemmetin tyhjä hengistä. (Niin pahoista ku hyvistäki :( )

    • Keissa

      Olen monta kertaa ihmisiä varoittanut tälläkin palstalla näistä pimeyden touhuista, mutta kaikki menee kuin kuuroille korivlle. Henkivallat ovat todellisia ja spiritismissä toimii riivaajahenget. Minua auttoi aikoinaan vain uskoontulo ja se että annoin elämän Jeesukselle Kristukslle.
      Ni se siinä oli hyvää, että todella tajusin että näkymätön maailman on hyvinkin konkreettinen.

    • ....................

      Mielenterveyttään ei kannata noilla leikeillä vaarantaa mutta en usko hetkeäkään että sieltä jotakin henkiä kiusakseen saisi. Yleensähän spiritismiä ym. kokeilevat nuoret joilla jo ennakko-odotus on se että jotain tapahtuu. Eihän sitä muuten kokeiltaisi. Kun herkässä iässä olvat ihmiset alkavat kuvitella vaikka mitä ja lietsovat toisiaan pelkoon niin tuo on sitten tulos. Ja usein näistä asioista ovat kiinnostuneet myös ihmiset joilla on jonkinlaisia mielenterveyden ongelmia joita tuollaiset harrastukset pahentavat.

      Jos peloista ja "yliluonnollisen" kokemuksista ei itse pääse eroon niin sitten kannattaa hakautua ammattiavun puoleen. Aloittajakin sanoi etteivät hänen kaverinsa ole kokeneet samaa joten eiköhän kyse ole nyt hänen oman mielensä tuottamista asioista. Käy juttelemassa noista jollekin. Ja sitä spiritismiä ja muuta sellaista ei sitten enää, älä tietentahtoen sekoita päätäsi.

      • fbghj

        Ap kannattaa rukoilla omin sanoin ja pyytä suojelusta Jumalalta ja Jeesukselta. Spiritismi on ihan klassinen tapa saada ympärilleen kiusanhenkiä, sehän on niiden kutsumista! Mutta hyvä puoli on, että ne pelkäävät Kristusta, joka siis voittaa ne 100-0. Ehkä tämä ikävä kokemus on sinulla askel siihen suuntaan, että löydät Jumalan ja uskonnon. Aloite lukemisella, lue myös vaikka joku Lorna Byrne: enkeleit hiuksissani -kirja (pokkarina joka paikassa myynnissä). Mutta muista, että älä koskaan rukoile suoraan enkeliä, vaan rukoile Jumalaa ja pyydä häntä lähettämään enkeleitä suojaksesi.


      • .....

        luin juuri vähän aikaa sitten iltasanomista että spiritismi on vain mielikuvitusta. että siihen uskoo niin paljon että alitajunta liikuttaa kättä , joka tottakai liikuttaa lasia. älkää pilatko ihmiset mielenterveyttänne tuollasella pötypuheella :)


      • hyvä niinkin
        ..... kirjoitti:

        luin juuri vähän aikaa sitten iltasanomista että spiritismi on vain mielikuvitusta. että siihen uskoo niin paljon että alitajunta liikuttaa kättä , joka tottakai liikuttaa lasia. älkää pilatko ihmiset mielenterveyttänne tuollasella pötypuheella :)

        On hyvä pysyä erossa spiritismistä. Vaikka sitten niin, ettei usko sen toimivuuteen.


    • omaakokemustaon

      Kuulostaa paniikkihäiriöltä

      • seponsepon antti

        Jos on pakonomaista tarvetta tulkita väärin, niin vääriä tulkintoja on muitakin.


    • Jtp69

      Höpis köpsis.

      Ihan ootte hassuja, itse oon touhunnu noiden juttujen kanssa
      vuosia ja vuosia ja niissä oo mitään kummaa tai pelättävää.

      Kukaan tai mikään ei voi teitä satuttaa

      Jos ja todella epäilen jos lasi liikkui itsestään, koittakaa kuvata se.
      tai jokin muu yliluonnolinen tapahtuma mikä nykyisin piinaa teitä.
      Meinaan oikeesti tutkijoita on maailma täynnä jotka olis ihan extsaatissa jos jotain tommoista saatais videolle. Siksi (anteeks vaan) mä epäilen että koko tää juttu on satua ja ihmisten pelottelua.

      Toki olen tietoinen ja itsekkin törmänny energioihin joista jotkut tarvii johdatusta valoon tms. ja sitten vaan johdatellaan ne sinne, mutta oikeesti ei näitä juttui tarvii mitenkään pelätä. Itseasiassa jos pelkäätte, vedätte hieman matalampia energioita lähellenne, mutta koittakaa ottaa ihan rennoin rantein. Ei ne teitä voi satuttaa. Jos haluutte niistä eroon, niin nauratte vaan ääneen ja sanotte et ole kiinnostuneinta heidän seurasta ja pikku hiljaa kyseiset energiat häipyy maisemista.

      Kunhan vaan muistatte että ei tarvii pelätä niitä ollenkaan se on tärkeetä. Tutkikaa,ihmetelkää, jutelkaa niiden kanssa, mutta älkää ny ihan uskoko mitä ne kertoo, mutta kuunnelkaa korvat höröllä hymyssä suin, joskus ne on hirmu kivoja ja hauskaa seuraa joskus vähän tylyjä riippuen vähän kuinka korkee ja hyvä tahtoinen energia on kyseessä, mutta aina hirmu mielenkiintoisia tapauksia kummiskin.
      Ja jos nyt ihan pakko tarve saada puhdistettuu nää energiat pois niin pyytäkää vaikka arkkienkeli Mikaelia puhdistamaan ja lähettämään kaikki ei toivotut energiat valoon paranemaan. tms. Ei nää oo mitään sen kummempia juttuja, itsekkin lähetelly usein energioita valoon paranemaan, se on melkein velvollisuus heille kellä on kyky aistia ja kommunikoida heidän kanssaan ja jos ovat jumissa astraali tasolla syystä tai toisesta.

      Tsemppiä, iloa mukaan, nää on hauskoja juttuja kun oivaltaa vähän enempi näitä ja pääse alkujärkytyksestä eroon, että ne onkin totta :)

      Iloa kevääseen :)

      • jtp69

        Äh en lukenut ihan loppuun asti huolella.
        Varmaan tulee uniin sen takia että se on ainoo kanava jolla ko. energia
        kykenee ottamaan sinuun yhteyttä.

        Jos oikeesti sua ei kiinnosta nää jutut ja halut eroon jutusta vaikka sulla on ilmeisesti jotain kykyjä olemassa kun susta ollaan kiinnostuneita, niin paa
        makkaariin kynttilä palamaan ja vesilasi sen viereen ja pyydät että henki joka
        sinuun on yhteydessä siirtyy valoon paranemaan ja annat kyntilän palaa läpi yön.

        Toinen juttu on että mitäs jos kiinnostuisit aiheesta ja alat pohtimaan mitenkä saisit paremmin yhteyttä tähän energiaan, mikä hällä on hätänä, onko hän sukulaisia vai miksi haluaa tehdä itsensä tietoiseksi sinulle.

        Joka tapauksessa ota ihan rennoin rantein, ei tartte pelätä yhtikäs mittään, aina heistä pääsee eroon, mutta nauti tilainteesta ei oo ihan jokapäivästä herkkuu että on henkisiä kavereita lähestöllä.

        Tohon väsymys juttuun voi olla niin monia juttuja mikä siihen vaikuttaa eikä kaikki oo yhtään huonoja, yksi on esim se että ko. energia on niin paljon korkeempi värähteinen kun sä ja sun keho ei oo tottunut olemaan semmoisen lähettyvillä, on tapahtunut myös itselle.

        Ota ihan rennoin rantein ja juttele kaverilles joka sun seuras hengaa ja pyydä sitä pitää vähän etäsyyttä nyt hetken aikaa että saat ajatukset kasaan.

        Ihan kaikki risahdukset ja rasahdukset ei sitten oo mitään, ihmisluonne vaan on semmoinen että kun jotain jännittävää alkaa tapahtuu, sitä alkaa kiinnitää huomiota kaiken maailman yksityiskohtiin mitkä on aina olleet siellä, mutta ei oo vaan tullut kiinitettyä niihin huomiota :) . Pyydä vaikka tätä henkeä tuottamaan joku ääni useamman kerran ja jos onnistuu niin sitten voit funtsia että voisko toi nyt olla sitä vai edelleen jotain ihan tavis kolinoita mitä nyt on vähän jokapuolella kokoajan muutenkin.


      • No jo on

        Skepis on luvannut maksaa 1.000.000,- FIM todistetusta yliluonnollisesta ilmiöstä eli siitä vaan kamera esiin ja rahat tulee tilille.


      • 13 + 19
        No jo on kirjoitti:

        Skepis on luvannut maksaa 1.000.000,- FIM todistetusta yliluonnollisesta ilmiöstä eli siitä vaan kamera esiin ja rahat tulee tilille.

        Älkää menkö tähän lankaan!


      • jtp69 kirjoitti:

        Äh en lukenut ihan loppuun asti huolella.
        Varmaan tulee uniin sen takia että se on ainoo kanava jolla ko. energia
        kykenee ottamaan sinuun yhteyttä.

        Jos oikeesti sua ei kiinnosta nää jutut ja halut eroon jutusta vaikka sulla on ilmeisesti jotain kykyjä olemassa kun susta ollaan kiinnostuneita, niin paa
        makkaariin kynttilä palamaan ja vesilasi sen viereen ja pyydät että henki joka
        sinuun on yhteydessä siirtyy valoon paranemaan ja annat kyntilän palaa läpi yön.

        Toinen juttu on että mitäs jos kiinnostuisit aiheesta ja alat pohtimaan mitenkä saisit paremmin yhteyttä tähän energiaan, mikä hällä on hätänä, onko hän sukulaisia vai miksi haluaa tehdä itsensä tietoiseksi sinulle.

        Joka tapauksessa ota ihan rennoin rantein, ei tartte pelätä yhtikäs mittään, aina heistä pääsee eroon, mutta nauti tilainteesta ei oo ihan jokapäivästä herkkuu että on henkisiä kavereita lähestöllä.

        Tohon väsymys juttuun voi olla niin monia juttuja mikä siihen vaikuttaa eikä kaikki oo yhtään huonoja, yksi on esim se että ko. energia on niin paljon korkeempi värähteinen kun sä ja sun keho ei oo tottunut olemaan semmoisen lähettyvillä, on tapahtunut myös itselle.

        Ota ihan rennoin rantein ja juttele kaverilles joka sun seuras hengaa ja pyydä sitä pitää vähän etäsyyttä nyt hetken aikaa että saat ajatukset kasaan.

        Ihan kaikki risahdukset ja rasahdukset ei sitten oo mitään, ihmisluonne vaan on semmoinen että kun jotain jännittävää alkaa tapahtuu, sitä alkaa kiinnitää huomiota kaiken maailman yksityiskohtiin mitkä on aina olleet siellä, mutta ei oo vaan tullut kiinitettyä niihin huomiota :) . Pyydä vaikka tätä henkeä tuottamaan joku ääni useamman kerran ja jos onnistuu niin sitten voit funtsia että voisko toi nyt olla sitä vai edelleen jotain ihan tavis kolinoita mitä nyt on vähän jokapuolella kokoajan muutenkin.

        Nyt on kyllä arvoisa herra/rouva jtp69 niin pahasti hakoteillä, että ihan karmii puolestasi. Tässä on kyseessä 17-vuotias tyttö, joka pyytää apua! Olipa sitten feikki tai ei. Muttei hän halua muuta kuin eroon niistä. "Kunhan vaan muistatte että ei tarvii pelätä niitä ollenkaan se on tärkeetä." Noin ei sanota tytölle joka näkee öisin pitkiä pimeitä hahmoja. Vaikka olisitkin pelannut näitten parissa kauan, minä sanon sinulle mikä todella on tärkeetä - älä levitä tuollaista rohkaisevaa tekstiä asioista, joista sinäkään et ole perillä. Sillä sinä olet tehnyt tuttavuutta valheen ruhtinaiden kandsa. Sinunkin tiedoksi - Ouija-laudat eivät ole portti kummituksien eikä kuolleiden maailmaan. Se on helvetillinen työkalu, jonka ainut tarkoitus on että demonit pääsisivät ihmisiin käsiksi. (Lue tarkemmin vaikka tuolta: http://demonit-paranormaalit-tapahtumat-kysy-pastorin-pojalta.vuodatus.net/lue/2014/05/vastauksia-lukijoilleni-1) Ja mikäli olisin sinun nahoissasi, pelkäisin. Koska jos demonit eivät ole koko tuona aikana tehneet sinulle mitään, pelkään että seurassasi on tälläkin hetkellä aika paljon kuokkavieraita jotka odottavat vain hetkeä, jolloin ne alkavat henkisesti kiduttamaan sinua.


    • Roger Sahlberg

      Kaikkien tunteman nettikummituksen kunniaksi on mainittava ,
      että se ei koskaan esiintynyt spiritistisissä istunnoissa, eikä siis alentunut juomalasien liikutteluun.

      • Kristoffer Sahlberg

        Hyvä Roger !
        Tämä minunkin piti sanoa !
        Monesta on nettikummitustamme syytetty, usein ihan aiheellisestikin.
        MUTTA JUOMALASIEN LIIKUTTELUUN SE EI KOSKAAN OLE ALENTUNUT !


      • Olvi Sahlberg
        Kristoffer Sahlberg kirjoitti:

        Hyvä Roger !
        Tämä minunkin piti sanoa !
        Monesta on nettikummitustamme syytetty, usein ihan aiheellisestikin.
        MUTTA JUOMALASIEN LIIKUTTELUUN SE EI KOSKAAN OLE ALENTUNUT !

        Kaljapullojen liikutteluun se syyllistyy sitäkin useammin. Ei välttämättä spiritismin aikana mutta kumminkin.


      • Kustaa Sahlberg
        Olvi Sahlberg kirjoitti:

        Kaljapullojen liikutteluun se syyllistyy sitäkin useammin. Ei välttämättä spiritismin aikana mutta kumminkin.

        Olutpulloja se liikuttelee vain jos ne ovat täynnä.


    • fanittaaa

      Ainoat sinua riivaavat pahat henget on nää uskovaiset täällä palstalla. Kerrankin joku puhuu asiaa HYVÄ JTP69. Itse harrastan spiritismiä lähes viikottain eikä mitään "vaarallista" ole käynyt.

      • kunnes päsähtää

        Noin ajatelleita on hourulassa jo monta.


      • Kerta kannatat kyseisen käyttäjän menoa, saat luvan käydä lukemassa mitä tälle kommentoin. Koskee nähtävästi sinuakin.


    • Näin vapaudut!

      Spiritismin peluu antaa oikeuden pimeyden voimille tulla siihen tilaan, missä spiritismiä on pelattu ja sen elämään, joka sitä on pelannut.
      Miten korjaat vahingon:

      Pyydä Jeesus elämäsi herraksi. Sano "Jeesus tule elämääni ja pelasta minut!"

      Sano: "Pyydän anteeksi spiritismin pelaamisen syntiä ja sanoudun siitä irti. Pyydän, että tämä synnin portti suljetaan ja sinetöidään Jeesuksen nimellä ja verellä."

      Sitten ota ruokaöljyä ja voitele pieni risti jokaiseen asuntosi ikkunaan ja ovenkarmiin. Aina ristiä voidellessasi sano: "Voitelen tämän asunnon Herralle pyhitetyksi!" Lopuksi mene asunnon keskelle ja sano "Jeesuksen nimessä kaikki paha pois!" kolme kertaa. Kaikki demonit joutuvat nyt poistumaan.

      Sen jälkeen aina kun tunnet pimeyden läsnäoloa, sano kolme kertaa: "Jeesuksen nimessä pois!" Pääpirunkin on silloin lähdettävä.

      • Lähettiläs

        Hyvä vinkki!

        Mutta tuota JÄRJETÖNTÄ vahinkoa ei sitten enään pysty korjaamaan kuin Saatana, joka onkin huomattavasti parempi vaihtoehto kun jokin v... jessus


      • onko.joku.hätänä

        Järjettömyys todistaa itsensä pikemminkin sinun kirjoituksessasi.


    • antimanaaja

      Mene peilin eteen keskiyöllä ja sano kuuluvalla äänellä:
      "JUPUTIN PUPUTIN PUKSIS POIS !"
      ja henget poistuvat ovet paukkuen.

      • Olvi Sahlberg

        Nettikummitus (kuva) säikähti kerran pahapäiväisesti kun hyppäsin nurkan takaa ja karjaisin että JUPUTITI JÖPÖPTITI JUMPSIS JÖMPSIS ja irvistelin ja näytin pitkää nokkaa ja pärisytin kieltäni.

        Tehonnee muihinkin pahoihin henkiin.


    • murrrrrrr

      Johan sai petityttö neuvoja joka lähtöön !

      • Bible is true

        Bedgirl

        Raamattuun on kirjoitettu että Jumala lähetti rakkaan poikansa Jeesuksen Kristuksen tekemään tyhjäksi perkeleen teot. Synti on se mikä erottaa ihmisen ja Jumalan välit. Jeesus maksoi omalla ristinkuolemallaan ja verellään täyden hinnan meidän synneistä ja ainoastaan hänellä on valta antaa ne anteeksi! Jumala herätti rakkaan poikansa kuolleista ja HÄNTÄ pimeyden henkivallat kääntyy ja pakenee tänä päivänäkin! Jeesus kuulee rukouksesi Pyhän Hengen välityksellä ja hän pyytää sinua rakkaudessaan lähestymään ja rukoilemaan seuraavan rukouksen: "Jeesus Kristus tule auttamaan minua! Anna kaikki syntini anteeksi ja pese minut puhtaaksi verelläsi. Vapauta minut ja kotini pahojen henkien vallasta! Haluan tunnustaa sinut Herrakseni ja Vapahtajakseni ja auta minua seuraamaan sinua. Aamen"

        Jos rukoilit tämän rukouksen koko sydämestäsi olet uudestisyntynyt Jumalan lapsi ja Jeesuksen oma! Ala vahvistamaan uskoasi rukoilemalla ja lukemalla raamattua uudesta testamentista päivittäin ja etsi hyvä uskovien seurakunta missä saat kasvaa ja vahvistua.

        Lisätietoja: [email protected]


      • bibuliOnSieltä
        Bible is true kirjoitti:

        Bedgirl

        Raamattuun on kirjoitettu että Jumala lähetti rakkaan poikansa Jeesuksen Kristuksen tekemään tyhjäksi perkeleen teot. Synti on se mikä erottaa ihmisen ja Jumalan välit. Jeesus maksoi omalla ristinkuolemallaan ja verellään täyden hinnan meidän synneistä ja ainoastaan hänellä on valta antaa ne anteeksi! Jumala herätti rakkaan poikansa kuolleista ja HÄNTÄ pimeyden henkivallat kääntyy ja pakenee tänä päivänäkin! Jeesus kuulee rukouksesi Pyhän Hengen välityksellä ja hän pyytää sinua rakkaudessaan lähestymään ja rukoilemaan seuraavan rukouksen: "Jeesus Kristus tule auttamaan minua! Anna kaikki syntini anteeksi ja pese minut puhtaaksi verelläsi. Vapauta minut ja kotini pahojen henkien vallasta! Haluan tunnustaa sinut Herrakseni ja Vapahtajakseni ja auta minua seuraamaan sinua. Aamen"

        Jos rukoilit tämän rukouksen koko sydämestäsi olet uudestisyntynyt Jumalan lapsi ja Jeesuksen oma! Ala vahvistamaan uskoasi rukoilemalla ja lukemalla raamattua uudesta testamentista päivittäin ja etsi hyvä uskovien seurakunta missä saat kasvaa ja vahvistua.

        Lisätietoja: [email protected]

        Älä tee tuota virhettä, siitä sinua ei pelasta kukaan...


      • bää
        bibuliOnSieltä kirjoitti:

        Älä tee tuota virhettä, siitä sinua ei pelasta kukaan...

        pelottelehan enemmän bibulion sieltä. sinulla harhakuva asiasta. pelokkaat ihmiset pelastaa vain Jeesus Kristus ja antaa rauhan sisimpään. pyydä Jeesusta elämääsi, niin pelot ja kummittelut lähtee ympäriltäsi.


      • teop
        Bible is true kirjoitti:

        Bedgirl

        Raamattuun on kirjoitettu että Jumala lähetti rakkaan poikansa Jeesuksen Kristuksen tekemään tyhjäksi perkeleen teot. Synti on se mikä erottaa ihmisen ja Jumalan välit. Jeesus maksoi omalla ristinkuolemallaan ja verellään täyden hinnan meidän synneistä ja ainoastaan hänellä on valta antaa ne anteeksi! Jumala herätti rakkaan poikansa kuolleista ja HÄNTÄ pimeyden henkivallat kääntyy ja pakenee tänä päivänäkin! Jeesus kuulee rukouksesi Pyhän Hengen välityksellä ja hän pyytää sinua rakkaudessaan lähestymään ja rukoilemaan seuraavan rukouksen: "Jeesus Kristus tule auttamaan minua! Anna kaikki syntini anteeksi ja pese minut puhtaaksi verelläsi. Vapauta minut ja kotini pahojen henkien vallasta! Haluan tunnustaa sinut Herrakseni ja Vapahtajakseni ja auta minua seuraamaan sinua. Aamen"

        Jos rukoilit tämän rukouksen koko sydämestäsi olet uudestisyntynyt Jumalan lapsi ja Jeesuksen oma! Ala vahvistamaan uskoasi rukoilemalla ja lukemalla raamattua uudesta testamentista päivittäin ja etsi hyvä uskovien seurakunta missä saat kasvaa ja vahvistua.

        Lisätietoja: [email protected]

        Lesti sanoja..turhia väärä uskoisia sanoja,mitä lars mulkku on opettanut. Pilaa ihmisten elämiä,pentuja sata,vaikka rahat ei riitä ruokaan..tv pahus ja musiikki..lars leevi lesti on paholaisen kätyri ja mulkku!!!


      • ja.sit.nukkumaan
        teop kirjoitti:

        Lesti sanoja..turhia väärä uskoisia sanoja,mitä lars mulkku on opettanut. Pilaa ihmisten elämiä,pentuja sata,vaikka rahat ei riitä ruokaan..tv pahus ja musiikki..lars leevi lesti on paholaisen kätyri ja mulkku!!!

        lääkkehet ottanet??


    • kloklo3

      Tota noin, en usko tohon spiritismiin (enne kun oon ite kokeillut), mutta aattelin sitä tässä lähipäivänä olla mukana kokeilemassa. Mutta olin muutaman kaverin kanssa paikalla pari päivää sitten kun pari kaveria pelas( Katsottiin vaan vierestä ja neuvoin sääntöjä joita olin netistä lukenu. (En itse uskaltanu, oli myöhä ja väsytti ja mulla on kyllä hyvä mielikuvitus) Anyways ne sai sen lasi liikkumaan ja ei oikein mitään erikoista tapahtunu, mut ei ne kaveritkaan kovin tosissaan tätä pelannu, sen tiiän että kaverit oli ateisteja vai mitä ovatkaan eivät usko mihinkään ja silti sanovat että kun koskivat lasiin alkoi pelottaa ja lasi oikeesti liikku itestään mutta hitaasti. No en tiiä toimiiko peli jos kaikki huoneessa ei sitä edes pelaa, Mutta varoitin aina että pelatkaa kunniottamalla henkiä. No kaverithan ei kovinkaan kunnioittanut henkiä. No nyt mun huolen aihe onkin se et samana yönä noin siinä kolmen aikaan yöstä, En edes tiedä olinko unessa, muistan vaan kun katon seinää kohti ja mun eteen nousee tumma hahmo ja puhaltaa ja rupee nauramaan. En pysty liikku en puhuu, en huuta en mitään oon ihan jähmettyny paikoilleen kunnes kovalla tahdon voimalla saan liikahdettua vähäsen ja herään siitä painajaisesta, mutta huolen aihe onkin nyt siinä että mä katoin yhä sitä samaa seinää kohti ja en muista edes avanneeni silmiä, ainut oli kun sain liikahdettua hieman ni tuli vapautunu olo. Niin liittykö tämä siihen että olin paikalla kun kaverit pelas spiritismiä, vai silmät auki nukkumista, vai onko mulla vaan niin kova mielikuvitus ?? Sori jos oli hieman epä selkeesti kirjotettua en asiaa osannu oikein kuvailla. Mutta ahistava kokemus oli.

      • Karvakamunen

        kloklo3, sait unihalvauksen. Ei mitään yliluonnollista, aivot lukittuu johonkin valveen ja unen rajamaille ja tulee just todella ahdistava olo. Noi luettelemas oireet on ihan klassisia unihalvauksen merkkejä. Googleta niin huomaat. Itselle tuli jossain vaiheessa aika usein noita unihalvauksia mutta luin asiasta ja aloin pikku hiljaa tunnistamaan jos oli halvaus tulossa, esim. sormia liikuttelemalla sai sen pidettyä poissa/kurissa.


      • 18 + 19

        On ihan sama pelaako itse vai onko paikalla - tai tapahtuuko mitään tai ei. Kaikissa on riivauksen riski, ja jos riivauksen saa, siitä on erittäin vaikea päästä eroon. Uskoon tuleminen on ainut keino päästä pois pahan vallasta, tykättiin täällä uskonnosta kuinka kyttyrää hyvänsä.


      • 14 + 17
        Karvakamunen kirjoitti:

        kloklo3, sait unihalvauksen. Ei mitään yliluonnollista, aivot lukittuu johonkin valveen ja unen rajamaille ja tulee just todella ahdistava olo. Noi luettelemas oireet on ihan klassisia unihalvauksen merkkejä. Googleta niin huomaat. Itselle tuli jossain vaiheessa aika usein noita unihalvauksia mutta luin asiasta ja aloin pikku hiljaa tunnistamaan jos oli halvaus tulossa, esim. sormia liikuttelemalla sai sen pidettyä poissa/kurissa.

        Unihalvaukset ovat riivausta.


      • huh huh
        14 + 17 kirjoitti:

        Unihalvaukset ovat riivausta.

        Voi hyvänen aika taas....kylläpä silloin tosi iso osa meistä on riivattuja kun yhdenkin nuoria aikuisia koskevan tutkimuksen mukaan 40 prosenttia ihmisistä on joskus kokenut unihalvauksen.

        Missä todellisuudessa oikein elät?


    • simenn

      ei saa koskaan kysyä henkien menneisyydestä! eikä tulevaisuudesta, tai jumalasta jne. ite oon pelaillut tässä jo jonkin aikaa jne. jos ette saa lupaa vetää goodbyehin, niin älkää vetäkö, saattavat suuttua tosi pahasti. kysykää aina lupa, jos pelaatte. ja jos ootte uusia, kysykää tykkääkö henget teistä!!! muuten saattaa tapahtuu pahoja...

      • 12 + 14

        On ihan sama mitä kysyy tai milloin lopettaa. Demoniset henget valehtelevat minkä ehtivät ja ne jäävät riivaamaan asuintiloja ja ihmisiä, lopettipa istunnon luvalla tai ilman.

        Kun henkiä kutsuu, saa mitä tilaa, eivätkä henget mene pois käskemälläkään kun ne ovat tulleet. Eivät ainakaan muuten kuin käskemällä "Jeesuksen Kristuksen nimessä". Usein tarvitaan pappiakin, jotta viesti menee varmasti perille.


    • jalkaslainen

      Ketjun aloittaja: kirjoita ja ota yhteyttä tänne. He ovat auttaneet useissa tällaisissa tapauksissa ja ovat päteviä ja osaavia, asialleen omistautuneita. Heidän toimintansa on täysin maksutonta ja ilmaista.

      http://www.eskojalkanen.net/

      • Neuvoni

        Taasko täällä mainostetaan Jalkasen okkultistisia oppeja!

        Ketjun aloittaja: Älä missään nimessä ota yhteyttä "jalkaslaisiin".

        Jalkaslainen: Lopeta tuo huuhaa ja anna elämäsi Jeesukselle Kristukselle!


      • Entity handling

        Olen kyllä aikoinaan nauttinut suuresti Jalkasen kirjojen lukemisesta ja sen henki-uutuuskirjankin, mutta järkeni näyttää minulle moisten henkien komentelun olevan huuhaata. Ainakin itselleni henkilökohtaisesti kyse on pitkälti tunneperäisistä asioista yksilön omassa tulkinnanvaraisessa kokemuksessa. Niihin voi tietysti moni asia auttaa. Myös "henkien" hallinta. Siitä on eri kulttuureissa monia eri versioita ja tunnetaan vanhassa buddhalaisuudessakin nimellä "chöd", mutta buddhalaisessa menetelmässä, ymmäretään myös koko ajan sen kuvitteellisuus, eikä niitä "henkiä" missään vaiheessa uskota omasta mielestä erillisiksi itsenäisiksi olennoiksi, menetelmän toimivuudesta huolimatta.

        Ihminenhän voi kärsiä monenlaisista tunteista, elämäntilanteista ja elimistön toiminnoista riippuen, mutta tunteet ovat vain tunteita.


    • Disappear2

      Itse juoksisin mieluiten pakoon jeesusta sun muut paskaa..!
      1.Usko on pilannu mun ystävän
      Kun näitä hyviä palstoja luen tulee yökkäys uskovaisiin oon aina pitäny näitä juttuja satuina ja hölynpölynä enemmän kuin kummittelua.[en tiiä kuinka moni on samaa mielt et uskonto on pers!]uskovaiset voisi mennä sinne omille palstoillensa hihhuloittemaan.Tykkään lukea näitä juttuja mieluiten keskellä yötä sitten tulee näitä laimeita vastauksia joihinka kenenkään ei tartte uskoa yms.
      harmittaa kun ystävänkin puolesta että uskoo enemmän sontaa ;D!

      ''Kiitos näist tarinoista jutuista oon ollu iha joskus kananlihal öisin sen myönnän!'' :)

      • eipäs.yökkäillä

        Onneksi kaverisi älysi pelastaa oman elämänsä, ja jos tuli uskoon myöskin oman sielunsa!


    • jaikali

      Isosiskoni pelasi spiritismiä suurin piirtein 17 vuotiaana kavereidensa kanssa.
      Samat oireet tulivat kuin mitä sinä kerrot. Isä ja äiti ottivat yhteyttä uskoviin jotka tulivat meille, lukivat Raamattua ja siunasivat kotimme ja siskoni ja kummittelut loppuivat. Siskoni sai rauhan ja on tänä päivänä elävässä uskossa Herraan Jeesukseen Kristukseen.

      Raamatun esille ottaminen ja sen lukeminen on Jumalaan turvautumista. Sillä Jumala on Henki ja Sana joka tuli ihmiseksi Jeesuksessa Kristuksessa. Herra Jeesus Kristus on siis Jumala ihmisen olemuksessa. Hän vuodatti pyhän taivaasta tulleen verensä meidän syntiemme anteeksiantamukseksi. Jeesuksen veressä on voima ja suoja pahoja henkiäkin vastaan. Hänen nimessään kummittelut loppuvat. Jeesukseen Kristukseen uskovan ei tarvitse pelätä kummituksia eikä henkiä. Niin se vain on.

      On hyvä että täällä on uskovia jotka kertovat palstalaisille totuuden. Minä vain ihmettelen kun palstalla kerrotaan jatkuvasti pelottavia kokemuksia pahojen henkien aiheuttamista kummitteluista. Mutta tahtovatko nämä ihmiset tulla Jeesuksen Kristuksen luokse? Hänen luonaan on turva ja vapaus näistä asioista. Jeesus on Herra ja Hänen veressään ja nimessään meillä kaikilla on turva pahoja henkiä vastaan. Ottakaa tämä vakavasti!

      Kukaan todella Jumalan ja Jeesuksen tunteva ihminen ei tee tyhjäksi sitä tosiasiaa etteikö täällä maan päällä tapahdu yliluonnollisia ilmiöitä. Uskovat eivät pilaile eivätkä leikittele näillä asioilla. Suuri osa yliluonnollisista ilmiöistä on pahojen henkien aiheuttamaa. Varsinkin silloin mikäli pelkotunne on mukana. Nämä henget lähtevät kun joku uudestisyntynyt uskova siunaa huoneet, asunnon tai talon Jeesuksen nimessä ja käskee pahoja henkiä lähtemään ulos Jeesuksen nimessä. Silloin tulee rauha ja kummittelu loppuu.

      Minulla itselläni on tältäkin alueelta omia kokemuksia. En kuitenkaan tahdo kertoa niitä. Kerron mieluummin Jeesuksen tekemistä asioista kotisivullani. www.jaikal.se

    • hei1

      vittu mitä paskaaa saatanan paska aivot!

    • msskiddo

      Eihän täällä keskustella ollenkaan asiasta. Vähän pettymys mulle tää foorumi. :/

    • susssuuuuuuu

      Jos sua pelottaa öisin nii jos sulla on koira tai kissa niin kannattaa pitää se sun huoneessa öisin. Koirat meinaan haistavat, kuulevat ja näkevät demonei ja silleen ja kissat on manalan portin vartijoita niin silleen noi saattais loppuu. Ja selitys sille että sä koet niitä mut sun kaverit ei niin voi johtuu siitä että toiset ihmiset pystyy vastaanottaa henkien ääniä, kosketusta jne koska ne on ns. "meedioita". Henki ei spiritismissä ilmesty ikinä ellei yhdellä pelaajalla ole meediollisia kykyjä. Ja jos ette oo polttanu sitä lautaa niin seki voi olla se ongelma. Ja huom ei IKINÄ kannata puhua hengelle loukkaavasti tai kysellä kuolemasta, taivaasta, helvetistä jne eikä mitää itsestään selvyyksiä esim "Onko hauki kala?". Henget voi suuttuu siitäkin aika paljon. Mut hyvä että luitte ohjeet :)

      • 15 + 18

        Kissat eivät ole mitään "manalan portin vartijoita", henget voivat saastuttaa kenet tahansa, laudan polttaminen on turhaa (ja vaarallistakin) ilman vahvaa uskoa Jumalaan ja hengille pitää puhua nimenomaan loukkaavasti. Siis käskeä ne Jeesuksen Kristuksen nimessä pois!


      • gugguruu
        15 + 18 kirjoitti:

        Kissat eivät ole mitään "manalan portin vartijoita", henget voivat saastuttaa kenet tahansa, laudan polttaminen on turhaa (ja vaarallistakin) ilman vahvaa uskoa Jumalaan ja hengille pitää puhua nimenomaan loukkaavasti. Siis käskeä ne Jeesuksen Kristuksen nimessä pois!

        painu kuseen Jeesuksesi kanssa


      • 15 + 18 kirjoitti:

        Kissat eivät ole mitään "manalan portin vartijoita", henget voivat saastuttaa kenet tahansa, laudan polttaminen on turhaa (ja vaarallistakin) ilman vahvaa uskoa Jumalaan ja hengille pitää puhua nimenomaan loukkaavasti. Siis käskeä ne Jeesuksen Kristuksen nimessä pois!

        Hei-hei-hei :D Varo puhumasta liian innokkaasti. Eikö raamatussa sanota että: (Jaakobinkirje 1:19 - "Tietäkää, rakkaat veljeni, että itse kunkin tulee olla herkkä kuulemaan mutta hidas puhumaan ja hidas vihaan.")

        Ouija-lautojen polttamisesta sen verran, että raamatussa kehotetaan aika rohkeasti tekemään näin: (Toinen Mooseksen kirja 34:13 - "Repikää maahan heidän alttarinsa, murskatkaa heidän kivipatsaansa..") Spiritismissä käytetyt Ouija-laudat ovat vähintäänkin epäjumalien alttareita jne. Jos minä löydän jostain tulevan kämpän ullakolta sellaisen, se menee tuhkaksi niin kuin näin. Miksi ihmeessä pelätä kun meillä on Herra? (Evankeliumi Luukkaan mukaan 10:19 - "Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.") Ettekö ole lukenut raamatusta näitä sanoja: (Kirje roomalaisille 8:31 - "Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?") Miksi ihmeessä pelätä, kerta näinkin sanoo raamattu: (Toinen kirje Timoteukselle 1:7 - "Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.")

        Ja ihan vain vielä tuosta, että pitäisi puhua nimenomaan "loukkaavasti" hengille. Uskovainen ystäväni pelasi aikoinaan spiritismiä ja meni rumasti haukkumaan henkeä. Tyttö halvaantui. Siihen saakka, kunnes tämä pyysi anteeksi.


    • Salissa kopisee joku

      Itsekin tunsin joskus "pahoja energioita" lähistöllä kun olin stressaantunut. Nyt kun menee paremmin, niin ei ole tarvis ajatella että joku ruumiiton henkilö olisi ottanut tehtäväkseen minun "ahdistukseni".

    • Risti

      Rukoile..Isä meidän..!
      Pyydä pois pahat ja elä pelaa ikinä sitä.
      Näin ne multa lähti ..

    • 11 + 14
    • Hieman asiasta

      Pahuuden henkivallat ovat kädettömiä, jalattomia kyvyttömiä. Ehkä onnistuvat painostamaan ihmistä jotenkin, aiheuttamaan masennusta tai herättämään mielikuvia, kuka tietää. Spiritismipelit ovat yksi kanava, jota kautta henget saavat enemmänkin vaikutusvaltaa. Se lasin liikkuminen on varmaan jotain samankaltaista kuin meedioistunnoissa meediosta erittyvä ektoplasma. Sen avulla henget voivat materialisoitua. Sen avulla voi lasi liikkua. Ei siis tarvitse olla mitään näkyvää ektoplasmailmiötä, vaan luvan saatuaan henki saa otettua ihmisestä "ainetta" tai "energiaa", jolla lasi liikkuu. Mutta ilman ihmistä lasi ei liiku. Hengellä itsellään ei ole tämänpuolisia emmeitä.

      Ihminen kutsuu spiritismissä henkiä. Sehän on tietysti lupa saapua. Ja jos ovat saaneet jollakin tavalla sijaa, niin yrittävät sitä vahvistaa. Eivät lähde pois, ellei ole pakko. Tämän vuoksi spiritismiä pelanneet ovat saaneet seurakseen outoja ilmiöitä. Joista ei tahdo päästä eroon. Parasta on, jos ei kokeilisi spiritismiä lainkaan. Mutta henkien "vähävaltaisuudesta" kertoo se, että sittenkin saavat aika vähän aikaan, vaikka ovat luvalla liikkeellä. Joku on tosin aika vähälläkin menettänyt järkensä, pelailtuaan. Että se tietysti on aika paljon.

    • nimessä voima

      AP: Vaikket uskoisikaan Jeesukseen, niin sano siellä kylpyhuoneessa että "Jeesuksen Kristuksen nimessä sanoudun irti pimeyden voimista ja käsken lähtemään täältä". Toista tuota aina kun tilassa alkaa ahdistaa. Etpä voi menettääkään mitään jos tätä koitat.

    • huohh...

      kellokoski kutsuu monia tällä palstalla

      • uus prinsessa?

        Vedät reippaampaan tahtiin sen Kellokosken sairaalan ikkunan kiinni ja lakkaat kailottamasta sieltä.


    • Pysy terveenä...

      Ei kannata pelehtiä henkien kanssa. Yksinkertainen neuvo, helppo noudattaa.

    • sarahii

      voivoivoi mitä olet mennyt tekemään ;O henkimaailman viarailiat kolkuttelee kävelee seinien läpi yms olen tutkinut henkiä lähes 20-vuotta sinun ongelmaasi auttaa kirkko! papin on siunattava sinut ja talosi mutta se pitää tehdä ennen kuin aika loppuu!

    • sarahii

      tiesitkö myös että kun pelaat spiritismiä avautuu suora portti saatanaan! jollet käy kirkossa pääset saatananpalvojaksi vielä joku päivä!

      • Siihen nähden että olet tutkinut demoneita 20 vuotta, puhut aika merkillisiä. Kyllä, spiritismi avaa portin pahoille hengille. (Myös saatanalle, joo, mutta saatana ei jakaudu. Se on yhdessä paikassa ja etenee oman päänsä mukaan. Joten siihen on aika paljon harvinaisempaa törmätä. [Ensimmäinen Pietarin kirje 5:8 - " --- Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä."])

        Ja tuo nyt on aivan naurettava bäite että muuttuisi automaattisesti saatananpalvojaksi. Puhut tässä kuitenkin nuorelle teinitytölle. Spiritismi on demoneihin liittyvä juttu, mutta teinit erehtyvät joskus kokeilemaan sitä, joka ei tee niistä saatananpalvojaa.

        Toiseksi - kirkko ei ole vastaus, Jumala on. Uudelleen opiskelemista on sinulla.


      • Vältä vaaraa!!!
        pastorin_poika kirjoitti:

        Siihen nähden että olet tutkinut demoneita 20 vuotta, puhut aika merkillisiä. Kyllä, spiritismi avaa portin pahoille hengille. (Myös saatanalle, joo, mutta saatana ei jakaudu. Se on yhdessä paikassa ja etenee oman päänsä mukaan. Joten siihen on aika paljon harvinaisempaa törmätä. [Ensimmäinen Pietarin kirje 5:8 - " --- Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä."])

        Ja tuo nyt on aivan naurettava bäite että muuttuisi automaattisesti saatananpalvojaksi. Puhut tässä kuitenkin nuorelle teinitytölle. Spiritismi on demoneihin liittyvä juttu, mutta teinit erehtyvät joskus kokeilemaan sitä, joka ei tee niistä saatananpalvojaa.

        Toiseksi - kirkko ei ole vastaus, Jumala on. Uudelleen opiskelemista on sinulla.

        Se taisi tuo edellinen viesti olla vähän tunteellinen. Mutta oleellisinta oli varoittaa vaarasta. Joku pleen portti siinä näkyy voivan jäädä auki kun alkaa pimeyden henkivaltojen kanssa juttusille. Hankalampi sitten enää sulkea.


    • asd1

      Ollaanko täällä oikeesti tosissaan. Uskotteko oikeasti johonkin demoneihin/henkiin?

      • Katoha ittees

        Oletko ihan oikeasti ateisti. Tuputat tyhjää, tomeralla otteella?


      • Mystiq

        Jonkinlaista leikkiä. Semmoinen minkä olemassaoloa tai olemattomuutta ei voi todistaa, eli semmoinen mitä ei ole olemassakaan sanan varsinaisessa merkityksessä, on loputon rahasampo ja moni asia voidaan puheessa kietaista sen ympärille jolloin siitä tulee mystistä...


    • khsbyiycvi

      Spiritismi on vaan tapa keskustella astraalitason henkien kanssa,henkiä on hyviä ja pahoja ja joskus voi käydä niinki hassusti että sieltä tulee negatiivinen henki tai pahempaa mutta se on luutavasti harvinaista. pelko vetää myös puoleensa negatiivisia henkiä/olentoja joten kannattaa opetella hallitsemaan pelkojansa jotta mahdolliset haitat olisivat minimaaliset. Suojelua voit myös pyytää/rukoilla.

      • vaaranvaara!!!

        Ne on kaikki pimeyden henkiolentoja. Se joukko vaan on ison puoleinen. Ja joka ikiselle spiritismin pelailijalle ei ehkä riitä mitään langennutta "arkkikerubia". Pahoja silti. Jos eivät saa paljon pahaa aikaan, niin hyviksi eivät sillä muutu. Ovat vain taitamattomasta päästä. Mutta hyvin spiristimiä harjoitellen ja asiaan "syventyen" sieltä "takaa" voi heräillä ikävämpikin hahmo.


      • Ei leikkiä.
        vaaranvaara!!! kirjoitti:

        Ne on kaikki pimeyden henkiolentoja. Se joukko vaan on ison puoleinen. Ja joka ikiselle spiritismin pelailijalle ei ehkä riitä mitään langennutta "arkkikerubia". Pahoja silti. Jos eivät saa paljon pahaa aikaan, niin hyviksi eivät sillä muutu. Ovat vain taitamattomasta päästä. Mutta hyvin spiristimiä harjoitellen ja asiaan "syventyen" sieltä "takaa" voi heräillä ikävämpikin hahmo.

        Jep, asian kanssa ei ole mitään leikkimistä, ellei sitten todellakin tiedä mitä on tekemässä. Minun kotonani ei tällaista harrasteta, vaikka ehdoteltu on. Pelailkoot omissa nurkissaan.

        Ja näin ateistina dippainssinä sanottuna.


      • khsbyiycvi
        Ei leikkiä. kirjoitti:

        Jep, asian kanssa ei ole mitään leikkimistä, ellei sitten todellakin tiedä mitä on tekemässä. Minun kotonani ei tällaista harrasteta, vaikka ehdoteltu on. Pelailkoot omissa nurkissaan.

        Ja näin ateistina dippainssinä sanottuna.

        En mä kyllä suosittele sitä kenellekkään vaikka monilla onki paljon hyviä ja jännittäviä kokemuksia mutta,ne pelot ja kaikki negatiivisuus pitää jättää pois ja ennen kaikkea opetella suojaamaan ittensä. Tietämättömät ei vaan tajua että henkimaailmassa on myös todella pahoja voimia joista kannattaa ihan suosiolla pysyä kaukana.

        En mä väitä että kaikki on siellä niin mustaa,se on vaan maailma mitä me ei ymmärretä ja sen takia tulee paljon virheitä,henkimaailma on mysteeri siinä missä jumalakin. Mä uskon vakaasti siihen että me kaikki mennään henkimaailman kautta eteenpäin,ikäänku välipysäkin kautta kotiin missä me nähään ne kaikki paska mitä sun ajatuksissa on elämäs aikana pyöriny,ihminenhän luo oman todellisuutensa ja uskon vahvasti että se pätee myös sillä hetkellä ku nirri lähtee. Eläkää positiivisesti ja kunnioittakaa kaikkea elämää,niin hyvää ku pahaakin.


      • näinsenytvaanon
        vaaranvaara!!! kirjoitti:

        Ne on kaikki pimeyden henkiolentoja. Se joukko vaan on ison puoleinen. Ja joka ikiselle spiritismin pelailijalle ei ehkä riitä mitään langennutta "arkkikerubia". Pahoja silti. Jos eivät saa paljon pahaa aikaan, niin hyviksi eivät sillä muutu. Ovat vain taitamattomasta päästä. Mutta hyvin spiristimiä harjoitellen ja asiaan "syventyen" sieltä "takaa" voi heräillä ikävämpikin hahmo.

        "Ne on kaikki pimeyden henkiolentoja. "

        Eikä ole. Jeesuksen nimessä kun niitä lähestyy, niin suodattuu pahat henget pois joukosta.


    • Mustasilmä

      Olen ainoa henkilö maailmassa joka tietää yliluonnollisesta asioista..minä pystyn auttamaan paholaisen riivaamia henkilöitä.ajatelkaa minua ja ottakaa yhteyksiä minuun,niin pelastutte.

    • Kunniaylistys

      ENSIN poltetaan kaikki noitakalut välineet kankaat laudat rannekorut kaulakorut silmäkorut muutuskonnot kuin raamattu. Kaikki kirjat ja okkulttinen opetus. Meediotwiccatarotafrikka esineet kankaat korut kirjat patsaat kynttilät . Kaikki. Kaikki amuletit reikijutut myös. Mitään ei tarvi uhrata . Jeesus Kristus on uhri synnin edestä . Jeesus Kristus Nasaretilainen. Laskiaisena muistetaan Jeesusta kun alkoi kärsimykset syntiemme tähden. Voit laittaa seinille Jeesus on Herra Jeesus on Jumalan Poika textejä . Jeesus nousi kuolleista Jeesus elää . Jeesus sovitti syntini . Pääsen taivaaseen kylttejä . Jeesus polki käärmeen pään en pelkää .Jeesus Jumalan Poika voitti jokaisen Demonin ja Ne on tuomittu tulijärveen . Tunnustan suullani ääneen vaan Jeesuksen nimeä . Opettele isämeitää ulkoa. Pysy kristuksessa JOS ETTE OLE KASTETTUJA JEESUKSELLE MENKÄÄ PAPPIEN LUOKSE . Noitakalut poltetaan noidat pelastuu.

      • nnxnx

        henkimaailma ei suinkaan ole läpeensä paha,vaan yhtä luonnollinen kun tää meijänkin maailma. Toki siellä on pahoa henkiä,on täällä meilläkin pahoja ihmisiä. Ongelma on siinä että ihminen ei täysin ymmärrä henkimaailman luonnetta,siinä herkästi uskovat luulee kaiken sen olevan pahasta. ramattu ja henkimaailma ei sovi yhteen.


    • ratkaisu_tässä

      Tähän auttaa vain yksi asia.

      Kutsu Sam ja Dean Winchester paikalle niin homma on jo lähes selvitetty. Amatöörien ei kannata pelata henkien kanssa vaan jättää homma ammattilaisille.

    • 3plus12

      Ouija on pirullinen peli minkä pirullisuudesta on todisteita. Mitä ei tähän kehtaa kirjoittaa.

      • polter-geist

        Kirjoita vaan. On hyvä saada todisteita quija-laudan ym. spiritismin pelaajien kokemuksista. Mitä on tapahtunut, mitä sitten on alkanut tapahtumaan, jne.

        Lisää tietoa tarvitaan!


    • PascalPrööt

      Pese hampaat niin kyllä se hengitys siitä raikastuu.

    • Eipahalla

      Jos ymmärsin yhen kohdan oikein niin hengeltä ei saa ikinä kysyä kuinka se kuoli..

      • klöklölkö

        Miksi ei?


    • Uskovaine

      Ne on sitten pahoja henkiä mihin otatte yhteyttä että suosittelen jättämään kokeilemisen sikseen ja kääntymään Jeesuksen puoleen että pelastutte ja saatte ikuisen elämän.

    • Ihmisoikeuskunniaan

      Usein henget on vain oman mielen tuotetta, jos pelkää niin niitä alkaa ilmestyä. Toisaalta ihmisellä on oikeus kieltää henkiä tulemasta tiloihinsa, jos ilmaisee sen päättäväisesti niin niiten on pakkko totella. Jokaisella meillä on myös monia henkiauttajia, mutta he auttavat ainoastaan jos sitä pyytää, kuitenkin kannattaa pyyntö esittää niin että sanoo selkeästi että vain hyvät henkiauttajat saavat auttaa. Meditoiminen kannattaa, mantrat suojelevat pahoilta hengiltä.

    • Together1

      Luulen että pahoja henkiä voi olla, mutta ilmeisesti aivohäiriökin voi aiheuttaa sellaisia oireita. Pahuutta kyllä löytyy. Eihän tarvitse kuin katsoa mitä jotkut ihmiset tekevät toisilleen. Ihmiskehommehan koostuu periaatteessa aivan luonnollisista ja täydellisen persoonattomista aineksista, kuten vaikka lasi vettä olisi. Aivan samoja persoonattomia mineraaleja. Silti meissä vaikuttaa ilmeisesti jokin henki... Oma henkemme... Voimme myös rukoilla pyhää henkeä. Jos ihminen kuolee kaoottisessa tilassa tai tekee itsemurhan, hänestä sanotaan usein seuraavan paha henki, joka jatkaa jonkinlaista toimimista samassa tilassaan missä oli kuoleman hetkellä. Mutta sen mitä paha henki voi aiheuttaa, voi aiheuttaa pahaa tahtova ihminenkin, sillä ihmisessäkin on jonkinlainen henki. Ihmisen nautinnon halu ja ymmärtämättömyys aiheuttavat pahuuden. Turvaamalla korkeampaan voimaan ja ymmärtämällä kehon sisällön tarkkaan, saa rauhan.

    • sdfsdfsdfsdsdf

      Kokeile kysyä apua meediolta ja selitä hänellekin mitä tapahtui. www.henkinenkehitys.fi saat yhteystietoja

    • dthtfghxdjd

      Nyt alat lukemaan raamattua ääneen joka huoneessa, ja sanot JEESUS ON HERRA useita kertoja; ja annat elämäsi Jeesukselle, ja alat lukea Isä meidän rukousta vaikka 100 kertaa ääneen joka päivä, ja aina kun tulee joku kuiskaus, tai pelko sanot ääneen.:JEESUS ON HERRA! Ja JEESUKSEN VEREN SUOJAAN! ja Jeesuksen nimessä kaiki pahat henget ULOS täältä! ja pyydät Jeesuksen veren suojaa sinun yllesi joka hetki, ja aina kun tulee pelko aj pyydät taivaan hyviä enkeleitä suojaksesi. Laulat virsiä ja kuuntelet hengellistä musiikkia ja tv7:aa. ALat nyt tosissaan elää uskovaisen elämää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe