Keskeytyneitä häitä

takkari

Emmerdalessa tunnetusti useat (enimmät?) häät ovat keskeytyneet alttarilla. Muistellaanpa, keiden häissä on käynyt näin?
Aloitan kauempaa, Tina Dinglen ja Luke McAllisterin häistä
http://www.youtube.com/watch?v=076MP4E5AMI

Linkki, esim. Youtubesta, mielellään mukaan

63

1804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suuriikäero
    • Nicolan ja Carlosin
      • ikifani

        Myöskään Betty eikä Seth solmineet loppujen lopuksi avioliittoa. Olivat omantunnon liitossa.


      • takkari
        ikifani kirjoitti:

        Myöskään Betty eikä Seth solmineet loppujen lopuksi avioliittoa. Olivat omantunnon liitossa.

        Keskeytyikö heidänkin häänsä?


    • takkari
    • ChasjaCarl

      perinteinen kaava jatkui
      http://www.youtube.com/watch?v=Cd1AgY46Yrk

    • Lisää tulossa näitä

      Myös Charityn ja Miken häät menivät pipariksi.Muistaakseni myös Jo ja Andy yritti avioitua ja pieleen meni.Vakio.Aina hosutaan alttarille asti ja sitten, se vasta tapahtuu.
      Ei yhtään aikaisemmin.

      • takkari

      • Anonyymi

    • takkari
    • Annaimli

      Ei ollu kaukana Kerryn ja Danin häissäkään...
      Mistä se Kerryn "mies" hoksas tulla pubiin just hääjuhliin?

      • Hämeenlikka

        Kerryn mies oli nähnyt Dannyn kosinnan, joten paikkakunta oli tiedossa. Englannissa kannattaa ilman muuta mennä paikalliseen pubiin hakemaan lisätietoa. Hääjuhla oli samaan aikaan ihan draaman lisäämiseksi.


      • Hembba

        Emmerdalen väki tulee ostoksilta ensimmäisenä pubiin, eikä vie ensin ostoksia kotiin.


      • Yhdessäjuontiaeiyksin

        Pubit on kuin yhteisiä olohuoneita juodaan,syödään ja vietetään aikaa.Sarjassa tarvitaan muutekin yhteistä paikkaa missä keskustellan ja tapahtuu kaikenlaista.


    • riitta23

      Eikö Englannissa vaadita avioliittoon esteettömyystodistusta, nythän Kerrylle sai syytteen kaksinnaimisesta?

      • Postilakko

        Jospa se vihkitodistus ei ollut kulkeutunut Vegasista Yorkshireen...


      • Astor

        Aika jännää, en ollut tiennytkään, että Las Vegasissa jonkun elviksen suorittama vihkiminen olisi lainvoimainen Briteissä! (Kun eihän se Yhdysvalloissakaan päde kaikissa osavaltioissa.) Ja olin muutenkin kuvitellut, että kun Englannissa ei tietääkseni ole valtionkirkkoa (?), niin virallinen vihkiminen tapahtuu maistraatissa, ja kirkkohäät saa sitten järjestää miten kukin itse haluaa, tai olla järjestämättä. - Kyllä tietääkseni kaikkialla Euroopassa vaaditaan esteettömyystodistus, mutta kun draamaa tehdään, niin tällaiset pikkuseikat tietysti sivuutetaan!


      • Voisollatoisin

        "kun draamaa tehdään, niin tällaiset pikkuseikat tietysti sivuutetaan!"

        Astor, totta kirjoitat. Eihän sarjoja ja saippuaoopperoita voitaisi tehdäkään, jos kaikki asiat tapahtuisivat aikuisen oikeasti ja reaaliajassa. Me katsojat tarvitsemme tapahtumia, liikettä ja uudistumista.

        Olisi tylsää seurata esimerkiksi jonkun perheen keittiöelämää 15 vuotta, kunnes teini-ikäinen yhtäkkiä panee ranttaliksi ja kaataa puhelinkioskin. Sitten yhdessä jaksossa poliisit kävivät, ja uutta äksöniä perheessä on luvassa televisiosta joskus vuoden 2030 paikkeilla.

        Se, mistä en nykyisessä Emmerdalessa pidä, on liika rikospainotteisuus. Tapahtumia (ja sarjaa jo yleensäkin) tehdään kylässä liian paljon rikollisuuden kautta, vaikka henkilöhahmot ja kylä jo sellaisinaan antaisivat mahdollisuuksia toisenlaisellekin draamalle.


      • Hämeenlikka

        Totta. Rikokset painottuvat liikaa, vaikka niiden kautta haetaankin draamaa. Iloja ja suruja pitäisi löytää muuta tietä.


      • UncleBen
        Hämeenlikka kirjoitti:

        Totta. Rikokset painottuvat liikaa, vaikka niiden kautta haetaankin draamaa. Iloja ja suruja pitäisi löytää muuta tietä.

        Kyllähän ne rikokset määrättyyn rajaan asti kuuluvat myös saippuasarjoihin mutta sitä vaan ihmettelen kun on tullut seurattua noita englantilaisia poliisisarjoakin, että mikseivät Emmedalen poliisit pysty selvittämään yhtä ainoaa rikosta.


    • Rahanperässäkö

      Eikö Charityn ja Tom Kingin häissäkin ollut jokin hässäkkä?

    • Intialaisethäätmelkein

      Historia toistaa itseään

    • Hämeenlikka

      Kyllä kyllästytti, kun Rakeshin ja Priyan avioliitto ei toteutunutkaan. Yhtä tylsältä tuntui, että Jimmyn spermasta siinnyt lapsi syntyi kotona juuri häiden aikaan.

      Tuntuu todella, että käsikirjoittajilta ovat eväät loppuneet. Olisi aika vaihtaa tuoreita ajatuksia, vaikka keskimäärin tykkäänkin sarjasta.

    • VoiVee

      Historia toistaa itseään liian usein. Nämä hääjaksot ovat alinta pohjasakkaa ja pudottavat reilusti Emmerdalen tasoa alaspäin. Ei näitä enää.

    • Perutaan_häät_taas

      Ja ihan naurettavan teennäinen oikku ja syy oli yhtäkkiä perua nämäkin häät.
      Sitten muhinoivat kuitenkin peruutuksen jälkeen. Eniten hämmästyttää tuo tyyli, kun annetaan toisten tehdä paljon turhaa työtä hääjärjestelyiden eteen ja tuhlataan niihin julmetusti rahaa. Tyhjänpäiväistä koohotusta ja häävalmisteluita.
      Sitten vasta muka hoohetkellä äkätään, että ei haluta mennä naimisiin.
      Tämä on sitä emmerdalemaista tylsää toistoa.
      Eikö jatkossa emmerdalen parit voisi tyytyä vaatimattomiin ns.maistraattihäihin?
      Käväistä vaan jossain virastossa arkikamppeissa, ilmoittamassa vihkijälle, että sori ei me halutakaa naimisisiin. Näyttäisi jotenkin luonnollisemmalta.

      • Häviäpriya

        Harmi, ettei koko Priyaa tulla ulostamaan sarjasta. Tätä kitinää ja kiukuttelua on saanut katsella jo ihan riittävän monta vuotta. Täysi turhake koko hahmo.


    • HyvääViihdettä

      Meinasin jo lopettaa koko ED:n katsomisen tuon viimeisen hääjupakan jälkeen. Onnekseni en lopettanut, sillä tänään keskiviikkona näytetyt jaksot olivat hyviä. Välillä käydään kuopassa, mutta onneksi sinne ei jäädä.

      • jjhgfd

        Ja kukaan ei ehdi synnytyslaitokselle synnyttämää .Lapset melkein aina syntyy missä sattuu.


    • Toistoatoistoa

      Lähes kaikilla tosiaankin on alkanut synnytys ennen aikojaan, mattoja on sotkettu ja kätilöiksi joutunut milloin kukakin. Nicola taisi synnyttää sairaalassa ja Debbie Jackin. Onko muita?

      • PuhElinCop

        Alkaa taas perinteisesti menemään varsinaisen aiheen ohi, mutta Amy synnytti puhelinkopissa


      • pahnanpohjimmainen

        Jostain luin että Bellakin on syntynyt jouluaattona navetassa vai oliko sikalassa


      • Hämeenlikka

        Kyllä, Belle syntyi sikojen aitauksessa. Liisa ei tiennyt olevansa raskaana.


    • Vahvista

      Zakin ja Joanien häissäkin pientä alkuhässäkkää...

    • Kyllähän tämä pari naimisiin asti pääsi. Mutta kaikenlaista hässäkkää piti tähänkin sotkea. Morsian alkaa vasta hääpäivänään vatvomaan, tekeekö oikein, kun vie Lisalta miehen jne.
      Ihmettelin Bellen morsiusneitouttakin. Tarkoittaako morsiusneitous emmerdalessa,
      sitä että morsiusneito vaan istuu kirkonpenkissä nyrpeän näköisenä?
      Eikä muutkaan morsiusneidot Amelia ja Kerry? Muuta tehneet, kuin seurasivat paikoillaan istuen vihkimistä, tekokukkakimppuineen, imelän punaisissa mekoissaan.

      Samin eläinten äänien matkimis-show kirkossa oli mauttomuuden huippu.
      Pitääkö häävieraita tosiaankin viihdyttää jotenkin, heidän odottaessaan tilaisuuden alkamista?
      Hurjaa meininkiä häihin haettiin Dinglen sukulaismiehillä, jotka saapuivat kylään, meluten humalassa, mustalaistyyliin, hevoskärryillä.
      Kiltiksi ja kunnolliseksi mieheksi paljastunut Jermainekin sai tuta, mitä olisi kuulua tähän sukuun. Miestä juotettiin polttareissa ja häissä oikein kunnolla.

      Vaikka aina on ongelmia emmerdalen häissä ja etenkin Dinglejen. Esim. Debbien häät.
      Onhan muutama Dingle ihan onnistuneestikin vihitty. Esim. Cain Moiran kanssa ja Marlon Trician ja Donnan kanssa. Samin häät Alicen kanssa meni myös ihan nätisti. Muistaako joku muita Dinglen suvun onnistuneita häitä?

      • Netsoniam

        "Hurjaa meininkiä häihin haettiin Dinglen sukulaismiehillä, jotka saapuivat kylään, meluten humalassa, mustalaistyyliin, hevoskärryillä"
        Kun tulevat paikalle kauempaa, niin ihmettelen hevoskärryillä tuloa. Muutenkin heidän osuus jäi oudoksi; tulo kylään vauhdikkaasti eikä roolia häissä.


      • Nediulevlap

        "Muistaako joku muita Dinglen suvun onnistuneita häitä? "
        Butch ja Emily menivät naimisiin Butchin kuolinvuoteella. Onnistunut seremonia, mutta surullinen loppu.


      • Häähumua
        Netsoniam kirjoitti:

        "Hurjaa meininkiä häihin haettiin Dinglen sukulaismiehillä, jotka saapuivat kylään, meluten humalassa, mustalaistyyliin, hevoskärryillä"
        Kun tulevat paikalle kauempaa, niin ihmettelen hevoskärryillä tuloa. Muutenkin heidän osuus jäi oudoksi; tulo kylään vauhdikkaasti eikä roolia häissä.

        Siihen teatraaliseen hevoskärryillä saapumiseen jäi näiden 3 miehen osat hääjaksossa. Heitä ei mainittu kuin ohimennen nimeltä. Tuskin he tulivat hevosella sieltä missä asuvat.
        Olivat lainanneet hevosen rattaineen häärekvisiitaksi. Niillä hevosrattailla olisi voinut myös kyyditä hääpariakin. Mutta eipä kyyditty millään. Kummallista ettei häihin tule koskaan esim.Marlonin, Charityn ja Cainin ja Chasin lähisukua, vaikka vanhempia siis.


      • illumin

        Charity ja Cris Tate menivät naimisiin, ei niitäkään keskeytetty vaikka ei isosti tykättykään.


      • Dingeleitäliikaa

        Charity on ollut naimisissa myös Jayn,en muista miten menivät ja Declanin kanssa. Declanhan vain katosi,lähti pois elävänä. Charity on nyt kesällä kyllä ihan hassu kun Cainia vonkaa,serkkuaan. Chasin ja Cainin äiti Fate tulee sarjaan v2017 alun jaksoissa. Debbie tulee kersoineen Ranskasta samoihin aikoihin. Moronin ja Charityn vanhemmat ovat jo kuollet jo .evvk. Zak inhottaa ja Lisan hörhöily Bellen kanssa.uhh.


      • Suuvinossapuhuessa
        Häähumua kirjoitti:

        Siihen teatraaliseen hevoskärryillä saapumiseen jäi näiden 3 miehen osat hääjaksossa. Heitä ei mainittu kuin ohimennen nimeltä. Tuskin he tulivat hevosella sieltä missä asuvat.
        Olivat lainanneet hevosen rattaineen häärekvisiitaksi. Niillä hevosrattailla olisi voinut myös kyyditä hääpariakin. Mutta eipä kyyditty millään. Kummallista ettei häihin tule koskaan esim.Marlonin, Charityn ja Cainin ja Chasin lähisukua, vaikka vanhempia siis.

        Zakin velipoika Ezra ei saapunut häihin!


    • Häiden muistelua.
      Chris Taten ja Charityn häitä varten pystytettiin tivoli kartanon maille. Sama tivoliteema taisi olla Samin ja Alicen häissäkin. Charityn ja Tom Kingin häitä piti viettää, muistaakseni suuressa juhlateltassa kartanon mailla. Mutta nämä hääthän meni pieleen. Papparaisen tajuttua viittävaille vihkimistä, millaisen pyydyksen oli naimassa.

      Yhdet Charityn häät keskeytyivät myös jossain muualla, vanhassa kirkossa. Koska Debbie keskeytti häät. Sillä tämä varakkaasta suvusta ollut sulho (Michael) oli hänenkin heilansa.
      Declanin ja Charityn häitä vietettiin, silloin remontissa olleella kartanolla. Morsiamella oli nutturakampaus ja hän oli pukeutunut valkoiseen jakkupukuun. Näissä häissään Charitylla tuli käsirysy sulhasen siskon kanssa. Myös Katien ja Declanin häissä Megania ärsytti veljen tuleva vaimo. Joten hän ajatteli Katien naamaan iskemänsä kermakakun, sopivan täydellisesti morsiamen häälookiin. Rakeshin ja Priyan häitä varten tohotettiin kartanolle valmiiksi puitteet intilaistyylin häille. Mutta turhaan.

      Debbien ja Peten häihin liitettiin suuronnettomuus ja myös joku tivolimainen teema, peilitaloineen. Jonka ex-tivolipelle Rodney oli jotenkin junaillut kylään. Morsiamelle suhlasen järjestämä yllärikopteri, sai aikaan suurta tuhoa. Onnettomuuden aiheutti Chrissie White Robertin autonpoltto ideallaan. Morsian joutui teholle ja muitakin laastaroitiin ja kylän seurantalokin tuhoutui.
      Näissä häissä päästiin myös lopullisesti eroon Valeriesta ja Rubysta.
      Eikä siinä kaikki. Pieleen meni häät siinäkin mielessä, että sulholle paljastui morsmaikun sutinat hänen veljensä kanssa.

      Emmerdalelaisten häissä on ollut näitä teemoja. Kuten Bobin ja Brendan häissä.
      Jokin hawaji, tai viidakkoteema. Cain ja Moira vihittiin countrytyyliin maatilalla ladossa. Nicolan ja Jimmyn häitä vietettiin hieman skottityyliin. Ainakin Jimmyllä oli kiltti yllään.
      Vivin ja Bobin ja Marlonin ja Donnan kimppahäät, oli sellaiset överit prinsessahäät.
      Sellaisia hörhöhäitä yritti viettää Kerrykin Daninsa kanssa. Kunnes Danin veli tuli sekoittamaan suunnitelmat. Tom Kingin ja Rose-Maryn häissä, taisi olla punavalkoinen jouluinen teema. Morsiankin näytti muistaakseni, lähes joulupukilta, punavalkoisessa turkislookissaan. Näissä häissä morsiamesta tuli samantien leski. Koska sulho lensi kaaressa kartanon ikkunasta ja kuoli siihen paikkaan.

    • Aisdxxkay

      Kun joku juhla on alkamassa niin joku tulee sisään myöhässä tai keskeyttää tilaisuuden esim. poliisi. Joskus häävieraat,hautajaiset ei ehdi tai pääse tilaisuuteen esim. Adamin ja Vicin vihkiäisissä oli usea estynyt: Aaron,Robert,Cainin takia.
      Seuraava perhetapahtuma taitaa olla Laurelin synnytys. Laurelin raskaus ollut melko huomaamaton,ei ole hiplannut tekomahaansa kuten Vanessa.

    • Praid

      Ei mennyt putkeen Davidin ja Tracyn häätkään. Viime hetkellä meinas peruuntua ja morsian myöhässä jne

    • Perinteisesti emmerdalehäitä mukaillen, taas odotutettiin häävieraita.
      Sulhanen odotti epätietoisena morsiantaan kirkossa. Toisen vihittävän ollessa huitelemassa muualla. Tracyn isän tempaus oli kuin, jokin tahallaan tehty neidonryöstö.
      Oli mitä oli, kummastuttaa vaan emmerdalessa tämä samojen juonikuvioiden toistaminen.
      Viimeksi Zak odotteli juuri samalla tavalla häävieraiden kanssa kirkossa, kuhnailevaa morsiantaan. Samaa temppua toistetaan emmerdalen häissä. Harvoin on olleet vihittävät yhtäaikaa ajoissa paikalla.

      • Sitäpaitsi, kun Tracy keskusteli metsässä isänsä kanssa ja koko sen toisen jakson loppu aikana, katosi emmerdelesta suomalainen tekstitys. Eikä ollut ensimmäinen kerta.
        Usein tekstitys katoaa juuri silloin, kun roolihahmot keskustelevat jostain tärkeästä.
        Mahtaa harmittaa kielitaidottomia.


      • lässytilässyti
        Huomioita_sohvalta kirjoitti:

        Sitäpaitsi, kun Tracy keskusteli metsässä isänsä kanssa ja koko sen toisen jakson loppu aikana, katosi emmerdelesta suomalainen tekstitys. Eikä ollut ensimmäinen kerta.
        Usein tekstitys katoaa juuri silloin, kun roolihahmot keskustelevat jostain tärkeästä.
        Mahtaa harmittaa kielitaidottomia.

        Kyllä on sen verran ala-arvoista soopaa, että ei menetä mitään, oli tekstiä tai ei, tuosta ymmärtää kielitaidotonkin tuon olemattoman juonikuvion.


      • Henkilöautoja

        "Oli mitä oli, kummastuttaa vaan emmerdalessa tämä samojen juonikuvioiden toistaminen."
        Tosiaan toistoa. Sen ymmärtäisi, jos tapahtuisi esimerkiksi kerran viidessä vuodessa, mutta näin lyhyin välein


    • EmmerdalenTapa

      Ja mites kävi Peten ja Leylan häissä?

    • dedwoodialiikaa

      Tänäänkin aikoo eräs kylän vanhempi pari pitää häät mutta tapahtuuko... mies kävi tutussa ja nainen tietää ja voi olla kosto hylätä ennen vihkimistä kirkossa. Niin epäkiinnostava pari että voisivat kumpikin poistua. Harmi kun sukua on paljon kylässä. Mutta katsella 10- 20 v samaa höpötystä kyllästyttää todella.

    • Toistostatoiseen

      Ei kauan odoteltu, kun nähdään Leylan ja Peten pilahäiden perään toiset samanmoiset.
      Sitten onkin varmaan jo taas naamiaisten vuoro.

      • kierrätysräjahössötystä

        Viime vuonna 2017 oli vain yhdet häät: Rhona ja Pierce, jonka liiton loppu tulos nähtiin meillä hiljattain
        Pete ja Leyla ei siis toteutunut. Sen jälkeen on ollut vain yhdet josta edellisessä txt mainittiin. Eikä tiedä miten lopulta käy kun juonet temppuilee ja mielet muuttuu päivässä kun pari rupesi heti katumaan.
        Kuinka monta kertaa Frank ja Megan ovat menossa naimisiin? Koko ajan ihme hössötystä.
        Frankin näen aika turhana ei kiinnostavana hahmona sarjassa.
        Leyla höpöttää koko ajan evvk. David ja Jaakob ei jaksa niitäkään.
        Tuottaja Ex Hollyoaks ei osaa tehdä oikeata draama saippuaa,liian huithapeli. Paidattomia miehiä ja pettämisiä ja toilet huumoria.yäk. Lisäksi samoja juonia toistetaan ja venytetään.
        Oatesin aikana käsikirjoitukset olivat parempia.
        ED tuottaja vaihtuu nyt kesällä 2v jälkeen onneksi.


      • pppppppppppppppppp
        kierrätysräjahössötystä kirjoitti:

        Viime vuonna 2017 oli vain yhdet häät: Rhona ja Pierce, jonka liiton loppu tulos nähtiin meillä hiljattain
        Pete ja Leyla ei siis toteutunut. Sen jälkeen on ollut vain yhdet josta edellisessä txt mainittiin. Eikä tiedä miten lopulta käy kun juonet temppuilee ja mielet muuttuu päivässä kun pari rupesi heti katumaan.
        Kuinka monta kertaa Frank ja Megan ovat menossa naimisiin? Koko ajan ihme hössötystä.
        Frankin näen aika turhana ei kiinnostavana hahmona sarjassa.
        Leyla höpöttää koko ajan evvk. David ja Jaakob ei jaksa niitäkään.
        Tuottaja Ex Hollyoaks ei osaa tehdä oikeata draama saippuaa,liian huithapeli. Paidattomia miehiä ja pettämisiä ja toilet huumoria.yäk. Lisäksi samoja juonia toistetaan ja venytetään.
        Oatesin aikana käsikirjoitukset olivat parempia.
        ED tuottaja vaihtuu nyt kesällä 2v jälkeen onneksi.

        Vain yhdet häät?

        Mitähän sarjaa tämän palstan 'kirjoittajat' oikein ovat katsoneet, kun vuosikymmenen tärkeimmät häät ovat unohtuneet? Aaron ja Robert menivät naimisiin aivan samalla tavalla kuin Bob ja Brendakin aikanaan.


      • Robertillepoika
        pppppppppppppppppp kirjoitti:

        Vain yhdet häät?

        Mitähän sarjaa tämän palstan 'kirjoittajat' oikein ovat katsoneet, kun vuosikymmenen tärkeimmät häät ovat unohtuneet? Aaron ja Robert menivät naimisiin aivan samalla tavalla kuin Bob ja Brendakin aikanaan.

        Tuotanto käytti häät sanaa virheellisesti. Aaronin ja Robertin juhla oli ns. sitoutumis juhla ei virallinen eikä laillinen tapahtuma. Tuottaja piti medialle Press tilaisuuden mainostaen häitä.
        Kolmen viikon kuluttua oli Robertin ja Rebeccan juttu, joka oli kuvattu jo ennen pressiä.
        Jotkut nuoret ja höpsöt Robron fanit suuttuivat tästä ja se näkyi vahvasti somessa lapsellisena kiukutteluna ja Rebeccaa mollattiin ja näyttelijääkin. Eniten ihmetytti joidenkin lapsivastaisuus ja vinksahtaneisuus mikä, ilmeni ilkeilynä palstoilla.


      • OmaVaiYleinenMP
        pppppppppppppppppp kirjoitti:

        Vain yhdet häät?

        Mitähän sarjaa tämän palstan 'kirjoittajat' oikein ovat katsoneet, kun vuosikymmenen tärkeimmät häät ovat unohtuneet? Aaron ja Robert menivät naimisiin aivan samalla tavalla kuin Bob ja Brendakin aikanaan.

        "kun vuosikymmenen tärkeimmät häät ovat unohtuneet? Aaron ja Robert menivät naimisiin aivan samalla tavalla kuin Bob ja Brendakin aikanaan. "
        Ei ne ollu mun mielestä tärkeimpiä häitä...


      • jotkutluuleeliikoja

        Tuottaja MacLeod lupasi Robronille oikeita avioliitto häitä tälle kesälle,syksylle. Toivottavasti jätti asian uusien tuottajien päätettäväksi miten tapahtuu. Liikaa hössötystä häistä. Tavallinen katsoja ei koe asiaa niin henkilökohtaisen merkitykselliseksi ja jatkuva meteli medioissa,somessa vain ärsyttää.


      • Anonyymi
        pppppppppppppppppp kirjoitti:

        Vain yhdet häät?

        Mitähän sarjaa tämän palstan 'kirjoittajat' oikein ovat katsoneet, kun vuosikymmenen tärkeimmät häät ovat unohtuneet? Aaron ja Robert menivät naimisiin aivan samalla tavalla kuin Bob ja Brendakin aikanaan.

        keskeytyikö heidän häät? Nimittäin aiheena...


    • Anonyymi

      Sassin ja Patin häät?

    • Anonyymi

      Ja taas yksi tapaus lisää, Debbien ja Joen häät.
      Yhdet häät sentään päätyi finaaliin saakka, Aaronin ja Robertin.

      • Anonyymi

        Aaronin ja Robertin häät olivat todella harvinaisuus, sillä pääsivät loppuun asti. Heillä tosin oli jo tosiaan aiemmin keskeytyneet häät takana, joten pitää lopulta saada jotain saatettua loppuunkin asti.

        Vaikka häät ovat aina välillä nouseva teema sarjassa, nykyisin sentään itse häät ja naimisiin meno on harvinaisempaa kuin aiemmin. Vielä muutama vuosi sitten oli useammat häät vuodessa, ja nopeita eroja. Nykyisin on pitkä matka parisuhteesta häihin. Olivathan Aaron ja Robertkin yhdessä on-off jo vuosia.


    • Anonyymi

      Arvatkaas mitä? :D!*Naurunrähäkkäää* Hupsista vaan Charityn ja Vanessan lesbohäätkin meni pieleen! Niiden piti olla yllätys. Häiden epäonnistuminen ei ainakaan ollut yllätys. Koska kysehän on toistoistaan tutusta draamasarjasta, nimeltä Emmerdale.

      • Anonyymi

        Taidan arvata kommentoijan.


    • Anonyymi

      Välillä onnistuneetkin häät, Lydian ja Samin.
      Mutta olihan katastrofin ainekset olemassa, Lydian yöllisen katoamisen vuoksi...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe