Kahvihuoneen kovin jätkä

Paulig on mokkaa

Juostako, maraton, ultra vai Teräsmieskisa? Riittäkö maraton enää mihinkään. Saako osakseen ihailua kahvihuoneessa. Vai onko pyörittävä Masokisti, 24h tai peräti Teräsmieskisa ollakseen kahvihuoneen kuningas.

Kuka on kahvihuoneen kuningas?

32

555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ufjdjxxbx

      Maraton 2.30-2.40 niin olet kunkku kahvihuoneessa!!!

      • kasvihuoneen kingi

        Juoksetko sinä ollaksesi kahvihuoneen kunkku. Minä juoksen sen takia, että siitä tulee hyvä fiilis. Et kai vain ole baldini.


    • Bobbi Orr

      Maraton alle 2.10 niin kahvihuoneessa käännetään urheilusivut ohi.

    • On se härkä!

      Tästä oli juttua Juoksijassa. Olikse joku lääkäri, joka päivitteli nykymenoa. Kaiken karvaiset kuntoilijat menee nykyään teräsmieskisoihin tai ultriin juuri sen takia, kun maratonin juokseminen ei enää riitä kahvihuoneen kuninkuuteen.

      Aihe on arka senkin vuoksi, että monien kuntopohja ja taustat on täysin riittämättömät kovempaan rääkkiin. Silti vaan mennään oxroudeihin sun muihin teräsmieskisoihin. Aiheesta pitäisi herättää vakava keskustelu ja kuunnella eri osapuolia. Minua ainakin kiinnostaa se, mikä on motiivina, kun tavis lähtee tähän oravanpyörään. Onko se pohjimmiltaan kahvihuoneen kuninkuus tai jonkun harrastefoorumin huomio.

      • jampestern

        Huomiota ja äidin rakkautta vaille jääneitä lapsia. Ainoastaan suorituksia on arvostettu eikä lasta sellaisena kuin hän on. Tulee tarve aikuisiällä näyttää että minäkin olen olemassa ja pystyn mihin haluan. Jokainen kahvihuoneen jäsen tietää mikä on kova aika satasella, eikä 13 sekunnin alituksella saa kehuja. Kestävyysmatkoilla ajoista ei ole käsitystä. Täytyy pidentää matkaa jos haluaa erottua eikä ole osaamista tai lahjoja, koska suurin piirtein jokainen sivistynyt suomalainen on joskus hölkännyt vitosen tai kympin.


    • M 75 Oulu

      Tuurilla töihin päässeet virnistelijät kilvoittelee keskenään "kahvihuoneen kuninkaan" tittelistä, kun taas kovat kaveri juoksee sen minkä pääsee eikä kilpaile kuin ittensä kanssa. Niin se menee.

    • Kiukun kaukun

      Toi virnistelijä sana on osuva. nilviäisten nälviäiset on käynnissä monessa kahvihuoneessa. aina tämmösten bostonien hcm ja tukholmien jälkeen.
      nimimerkillä olen kokenut sen omakohtaisesti. Ite en moisen alennu. niitä loukkaa enemmän se kun tietävät, että minä lyön niiden ajat vaikka takaperin.

    • Syyrakki

      Harmittaako, kun hölkkääjä on innoissaan juoksuistaan? Onko kovilla kundeilla ja ladyilla todella niin huono itsetunto, että juoksukin on kuin nokkimisjärjestyskilpailu. Vain kovat tyypit saa kehua tuloksillaan ja huonompien pitää olla häpeissään ja ihailla vain heitä. Jos hölkkääjä on onnellinen suorituksestaan, kovat tyypit vetää herneen nenään ja henkilökohtaisesti kokevat itsensä loukatuksi. Kehtaahan höllkkääjä ollla tyytyväinen tuloksestaan. Senhän pitäisi olla nöyrä ja hiljainen ja vain ihailla ja läähättää kun kova tyyppi kävelee ohi.
      Nöyryys kunniaan ja kuntoilijat siihen, mikä on heidän tehtävänsä. Olemaan hiljaa ja ihailemaan ja palvomaan kovaa tyyppiä. Kahvihuoneessa ei hölkkääjät hillu, kun kova tyyppi sattuu tulemaan paikalle. Mielellään menevät vielä kontilleen ja nuolevat lattian puhtaaksi ja ymmärtävät hävetä huonoa tulostaan ja hitauttaan.

    • M 75 Oulu

      En vain oikein käsitä miksi vain harvat puhuvat enää muiden matkojen kuin maratonin ja puolikkaan juoksemisesta. Itsekin aikoinaan aloitin suoraan puolikkailla juoksuharrastuksen ihan aikuisiällä, ja tasoni oli tosi vaatimaton eli 1.16. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi kannattanut hankkia ensin alimatkoilta vauhtia, niin en olisi juuttunut sille 1.08-1.09:n tasolle. Vuosien kokemuksella voin sanoa että ilman ylivauhtisia alimatkan kisoja ei takuulla kulje pitemmät matkat koskaan, vaan taso jää joskus jopa rajusti omasta maksimitasosta.

      Kunnioitettavaa on se että uskaltaa ensin juosta lyhyempiä matkoja pohjaksi maratonille, vaikka useita vuosia jos pitkäjänteisyyttä riittää sellaiseen. Sitten takuulla nauttii paljon enemmän pitkistä matkoista.

      Joka tapauksessa kukin tehköön omalla tavallaan, ja juoksu on ylivoimaisesti maailman vaativin ja kiehtovin urheilulaji sen monimuotoisuuden takia.

    • Syyrakki

      Ajatella, ihmiset tekevät ihan toisin, kuin kova hemmot ja kovat leidit. Kyllä nyt täytyy heti aloittaa suomi 24 -palstalle ketju, missä nillitetään siitä, että kuntoilijat ei ymmärrä pysyä lyhkäisissä kisoissa, vaan menevät heti maratoneille. Kyllä nyt ottaa sydämestä ja kova hemmo mielensä pahoittaa. Ihanhan nuo kuntoilihat numerolappuja raiskaavat ja vievät Suomen juoksumaineen turmioon.
      Pakko on illalla käydä vetämässä ahdistukseen kovat vedot ja kerätä voimia, että jaksaa taas pohtia kuntoilijan motiivia juoksulapun raiskaukseen.
      Pitäisi se kuntoilijan edes vähän hävetä, ettei kova hemmo ja kova leidi ihan loukkaannu. Ovat ihan astuneet kovien tyyppien reviireille ja tekevät ihan toisella tavalla, kuin he ovat tehneet.
      Mihin maailma on menossa. Kyllä nyt mielensä juoksija niin pahoitti. Ennen oli miehet rautaa ja juoksi kaikki alle 3 tuntia maratonin. Nyt ne kuntoilijat menee ja ihan nauravat ja hymyilevät siellä kisassa. Eihän sellaista tule hyväksyä. Juoksu on vakava laji, missä vedetään hampaat irvessä ja kilpaillaan kaikin keinoin toisia vastaan ja haukutaan kilpakavereita. Ei se ole oikea homma, että ne tuolla vain hölkkää ja osallistuu tapahtumiin ja niillä on hauskaa.

      • puoliterämies

        Puolikas on tarpeen pitkä matka kuntoilialle testata kuntoaan onko tullu lenkikkä käytyä. Maratoni on monelle liian vaativa suoritus - ultrasta ja terämiehestä nyt puhumattakaan. Käyvät terveyden päälle. Tuollaiseen 1.45 suoritukseen voi olla kahvihuoneessa ihan tyydyväinen. Ei tarvi yrittää profiloitua kovemmaksi jätkäksi kuin onkaan - profiloitujalta vaaditaan myös näyttöjä. Puolikas 1.45 menee kunhan jonnin verran liikkuu ulkona ja käy lenkillä silloin tällöin.


      • Coachinohjeilla

        Ei mene jos ei ole valmentajaa


      • kenenopein

        Fiiliksen mukaan ulkoilemalla pitäis mennä 1.45. Bulkkiryhmävalmennuksella tai itse opiskelluin metodein 1.30 on ok. Osaavan gurun valmennukseen sitoutuen 1.15 hyväksytty suoritus.


      • Tawo
        Coachinohjeilla kirjoitti:

        Ei mene jos ei ole valmentajaa

        Ja jos puuttuu tavo.


    • Siiraappi

      Koeta nyt rauhoittua hyvä ihminen!

    • minäminäminäminä

      Jokainen on oman elämänsä kovin jätkä. Kannattaa kuitenkin muistaa kannustaa muitakin ja kysellä kuulumisia. Sellaisia omien juttujen höpöttäjiä on ihan liikaa elämässä ja voorumeilla ja myönnän syyllistyneeni itekin siihen

      • aikavetäänaamat

        Puhetta nettiin mahtuu. Moni esittänyt kaunisteltuja totuuksia tekemisistään ja siviilissä kuitenkin ruikuttavat surkeuttaan. Liekkö ymmärtäneet itsekään raportointiharhaa vai onko mieli yhtä jakautunut? Kun lopulta saadaan maaniteltua viivalle aika on jotain 2h.


      • raportointiharha

        Stalin ei tahtonut saada totuudenmukaista tietoa rintamalta, koska alaiset halusivat kertoa hyviä uutisia. Valkut on aika aseettomia jos nylkyt kertoo aina vaan hyvää ja helppoa fiilistä paitsi kisassa menee katki.


    • enolisuskonut

      Jotkut näistä kuntoilijoista douppaa. Katsokaapa kunnon kehityksiä keskiikäisillä äijillä. suunillen samoilla reenimäärillä valtavia eroja kehityksessä.

      • Etanakpk247

        Riippuu reenivauheista kehittyykö.


      • leipäkuuri

        Monella kolmekymppisten jälkipuolisko treenillisesti alamäkeä ja ryhtiliike tulee siinä 40-45v. Lääkärin ohjeistus ei myönnä korvaushoitoa kolmekymppisille. Kovat on tietenkin kovia ja kuurittavat ilman työterveyslääkäreitäkin.


    • Kuntonousuun

      Mikä lääke leideille?

    • Marsumi
    • tuskientaival

      Maratonilla hyvän tuloksen tekeminen vaatii kovaa treeniä, eikä 42.195km asfaltin hakkaaminen hitaammallakaan vauhdilla suuri nautinto ole. Kerran sen voi tehdä tai jos tuntuu, että aika olisi vielä parannettavissa. Mutta paljon mukavempaa pakata makkarapaketit reppuun ja lähteä kävelemään luonto-ultraa. Lopulta nautinto voittaa masoksimin. 80km vaellus on kahvihuoneessakin kovempi juttu kuin tuskamaraton.

      • Helpotusheikki

        Eikö vuoriultraajat olekaan kovimpia, kuten foorumilla annetaan ymmärtää? Karhunkierros 160 km nyt ainakin?


    • Yesmänn

      Toihan on maailman ympäri. 42195 kilsaa, joten ei ihme, jos tuntuupi pahalta.

    • JTGkovinjätkä

      Kyllä se tästä porukasta kovin on JTG. Miettikää nyt jätkät. Äijä vetää kasin vielä reilusti päälle nelikymmpisenä alle 2min ja nelkkukin tärähtää koviin lukemiin. Lisäksi äijällä on joka kylässä naisii jota nussii. Kyllä ollaan kateellisia ja pitäis olla kaikkien siellä kahvihuoneessakin!!!!

      • 60sKävelyhölkkä

        Koskela kateellinen. 2.20 ei taho alittua vaikka 60 sekan kävelyhölkkää päivittäin


      • Eiootodellita

        Kyllä on nyt joku äijä hukassa ja pahasti. Otan osaa.


    • kimpassa.sontimaan

      Tule mukaan sontimaan. Jallintallinallinpallin.

    • Keskimatkaaja

      Aloittajan avaus on asiaa. Mikä ajaa hyvin keskinkertaisella kunnolla varustetun keski-ikäisen osallistumaan maratonin, ultraan tai puolimatkan triathloniin? Sekö, että saa kovan jätkän statuksen?
      Jos taas juoksee tarkan maantiekympin tuonne 35 minuuttiin, niin olet näille yli neljän tunnin maratoonareille aloittelija...Vaikka kukaan heistä ei ikinä pääse kymppiä samalle kymmenluvulle.
      Huvittavimpia ovat todellakin ne ei-juoksijat, jotka pitävät 4.30-luokan maratonia tai kahden tunnin puolikasta kovana juttuna, mutta joille 8 kilsan maantiekisa alle 28 minuuttiin on mukamas tosi helppo juttu.

      • Lounajukola

        Jukola ja karhunkierros, niissä vasta hiljaa mennäänkin. Jukolassa suurin osa juovuksissa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe