Se päivä kun maailma romahti...

Pilvilinnoista alas

Tavallinen parisuhde, kaikki sujui hyvin. Molemmat käy töissä, elettiin normiarkea ja oltiin onnellisia. On kaksi lasta, autot ja talo, mitään ei puutu. Ei mustasukkasuutta, luotto 100% puolin ja toisin.

Noh kun luottoa löytyi niin mies kävi omalla ulkomaanreissullaan thaimaassa. skypetettiin päivittäin ja kun kotiutui niin oli ollu niiin ikävissään. Ei tullu mieleenkään epäillä yhtään mitään, ei kerrassaan. eipä ole koskaan tullu, eikä ole ollu tarvetta.

Taustaa sen verran vielä, että sen verran elämme itsenäistä elämää, ettei ihan kaikkea jaeta, esimerkiksi facebookissa emme ole kavereita. Viimeviikolla mieheni laittama profiilikuva pompsahti minulle seinälle kun sitä yksi sukulainen kävi kommentoimassa. Hiemna ihmettelin kun samaista kuvaa oli kommentoinut myös eräs thaikkunainen kommentilla nice :)

Minä tästä läpällä heitin miehelleni, että jaaha, vai että jalkavaimo käyny kommentoimassa profiilikuvaa. Heitettiin siinä läppää ja naurettiin sille. Illalla profiilikuva oli kadonnu... Siitä hieman ihmeissäni menin katsomaan mieheni profiilia ja samalla siinä klikkasin kaveripalkin auki. Yllätys oli melkoinen kun silmien eteen lävähti kourallinen thaikkunaisia, jotka olivat kavereina.

Noh, nainen kun olen, niin en voinut olla klikkailematta näiden naikkosten profiileita auki, ihan vaan mielenkiinnosta. Masokistista, myönnetään. Niitä siinä selatessani, kaikilla oli avoimet profiilit, huomasin, että mieheni oli kommentoinut tyyliin jokaiseen kuvaan mitä profiileihin oli laitettu tyylii; nice, very nice, good looking jne. Voitte varmasti kuvitella reaktion, mikä mulle tuli! Fyysisesti sydän tykytti, kaikki voimat kaikkosi hetkessä ja kylmä hiki nousi otsalle.....

Tästäpä sitten avauduin ko mieheni tuli kotiin. Tuumasi kylmän rauhallisesti, että se on vain samanlaista yhteydenpittoa kuin keneen muuhun tahansa. Vaimona olin ja olen hieman eri mieltä. Mies ei koe tehneensä mitään väärin, eikä varmaan tarvitse erikseen kertoa, että kyseiset naiset on tavattu baarissa ja vietetty siellä useammin iltaa heidän kanssaan?!? Kuulemma ei ole pettäny, ei ole antanu roikkua ihossa kiinni. Mutta niin lämmintä on ollut, että fb kavereiksi ovat päässeet. Ilmoitin, että mielestäni tuo kaveruus jo menee hyvän maun rajan yli!

Tästä toivuttuani lisää paskaa niskaan! sain nimittäin tietooni samaisella viikolla, että mieheni on murtautunut fb tiliini useamman kerran ja lähetellyt yksityisvietejä eräälle miehelle minun nimissäni. Viesteissä oli vaihdettu alapäänkuvia puolin ja toisin, sairasta!! Mieheni oli jopa chatissa pyytänyt tätä toista miestä käymään sekstailun merkeissä. siis kaikki tämä minun fb tilillä minua esittäen tehtynä!!! Tätä siis jatkunut jo kuukausia, viestittelyjä ollut 5-10 kp, enkä ole ollut asiasta yhtään tietoinen, kaikki viestit oli poistettu profiilistani heti kirjottelun jälkeen.

MIehen reaktio kiinnijäätyään oli että hän kuuli kyliltä, että mies on semmonen joka ehottelee kaikille petihommia. Ja häntä oli joku varoittanu pitämään silmällä, ettei niin vaan kävis omalle vaimolle... Ei tullu mieleen kysyä vaimolta, että yrittääkö joku fbssä vokotella, pisti oikein miehisesti kaikki likoon! Ainoa kysymys on: MIKSI?? Vastaus siihen on, että mustasukkaisuus.

Siis niin sairasta, ettei tätä halua edes käsittää, 14 vuotta yhdessä ja nyt tämä kaikki ko pommi kirkkaalta taivaalta. Mitään aihetta mustasukkaisuuteen ei ollut, enkä ole antanut. Ei pysty käsittään, ei.

Miten tästä eteenpäin, kuinka elämän saa kasaan. Päässä miljoonat kysymykset, joihin ei saa vastausta. Olo on tyhjä, tyhjä.

25

2169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin8

      On siksi mustasukkainen, koska on itse pettänyt sinua näitten naistensa kanssa.

    • Hei haloo!

      Mitä edes mietit?? Jätä se! Ei oo sun arvonen!

    • ällöttävää

      Siis hyi hitto! Mä en kestäis edes kattoo enää tollasta! Voiko luottamusta saada ikinä takas tommosen jälkeen? Ole rohkee ja ala elämään omaa elämääs!

    • Tap tap tap

      Sehän hyvä on että kelpaa toisillekkin.

    • Juude

      Ai ettäkö on taas tuo neljäs kommentti niin asiallinen! Toivottavasti kirjoittaja puhkuu tyytyväisyyttään! alkuperäinen ei tuskin tuollaista halua lukea, eikä varmastikkaan auta häntä tuossa tilanteessa.

      Vaikeahan tuosta on eteenpäin mennä, siis minun mielestäni, mutta itsehän päätökset teet. Auttaisiko ammattilaisille puhuminen?

      Voimia sulle pilvilinnoista alas :)

    • sssna

      Pitää kummankin heittää tuommoiset turhat feisbuukit vittuun! Tuon täysin turhan "palvelun" takia olette riidoissa. Nyt feisbuukki tilit kiinni ja kumpikaan ette sinne enää kirjaudu. kavereita voi nähdä kasvotustenkin ja soitella jos asiaa. Mitään feispuukkeja ei mihinkään tarvita! Voi vittusaatananperkele tätä turhaa "nykypäivää".

    • ´´´´´´´´´´´´

      Oletkohan sinä vähän tyhmä, hyväuskoinen ja sokea.
      Mies lähtee ilman sua thaikkuihin, hei haloo, eikö kellot soi yhtään...

      Mitä facebookiin tulee, niin enpä ole kuullutkaan tuollaisesta ilmiöstä aiemmin. Ei se facebook ketään automaattisesti ***raksi (tarkoitan tässä nyt pettänyttä osapuolta tietysti...) tee, vaan jokainen aivan itse päättää kuinka siellä toimii...
      Ketä pyytää kavereiksi ja mitä siellä keskustelee jne...

      Oletteko te ihmiset oikeasti noin tyhmiä....

      t: Kyllästynyt tyhmiin ihmisiin (joo ja kenties narsistikin...)

    • Aikuinennainen3

      Olet todella fiksu nainen, oikeasti. Sinua ei vain noin hönäytetä. Mitä nyt elämääsi kuuluu? :-)

    • Aikuinennainen3

      Ja vielä lisäyksenä, miehesi taitaa olla bi seksuaali jota varmasti itsekin jo epäilet-epäillyt.

    • Hoh-hoijaa

      Oliko tämä olevinaan joku ihme?

    • UusiParempi

      Aloittajan pesä oli väljä ja ukkosi kaipasi tiukempaa...hmmm....ei välttämättä huono idea ollenkaan...

    • pop09

      Sekopää hull ukko sinulla, miksi et ottanut sitä kilttiä naaputin insinööriplanttua kun oli tilaisuu valita?.
      Ei pettäisi ja sekoilisi koko ajan.

      • kusipäitä

        ne vasta sekoileekin, insinöörit ja mitö diplomimpi, sitä pahempi.


    • Rikolline

      No huh! Hullu ukko se.

    • yksinlomalla

      Ensin kysymys miten se pääsi tiliisi? Siis olit näyttänyt hänelle tunnuksesi? Minulla on FB ilmoitus jos joku kirjautuu tililleni muualta kuin se minulta on auki kuten puhelimessa. Silloin sinun pitäisi tietää miehesi tunnus. Ettet ole edes kavereita siellä mutta sukulaiset ovat. Jotenkin työtä kirjoitus kyllä. Toki toisen tilille voi mennä jos tietää salasanan mutta silloin tuo toinen sen myös tietää. Toinen asia miksi yksikseen lomailee taikuissa? Eikö lomat parisuhteessa pidetä yhdessä? Kai nyt tajuat mitä se loma sisältää? Hyi että on hirveitä miehiä joka varattuna tälläistä harrastavat. Yöks!

    • pitalisti

      Facebook tuonut meidänkin suhteeseemme paljon ongelmia tänä kesänä. Mieheni haalii naisia ympäri maailmaa kavereiksi, ei katso taustoja. 20- 60v. kaikki ulkolaisia. Joka päivä uusi nainen listoilla. 6 vuotta " kavereerannut" facessa, Nyt on aikaa vielä enemmän kun jäi eläkkeelle. Minua alkaa pikkuhiljaa inhottaa koko juttu. Riippuvuus vai tahallinen ärsyttäminen? Pitkä liitto takana, 35v. yhdessä.

    • Anonyymi

      Ap:lle voimia. Toivottavasti olet päässyt eteenpäin. Minusta miehen käytös on vähintään ilmaistuna outoa. Jotain sairastakin vivahdetta mukana...

      Riippuvuus seksistä voi johtaa tuohon. Ja sinä edellä miehesi fb kavereista kommentoinut: hän täyttää sitä tyhjiötä, joka jäi hänen elämään työelämästä irtaantuessa.

    • Anonyymi

      Mihellä on jotain pahasti vinksahtanut korvien välissä.
      En tiedä kuinka tai mikä tuohon voisi auttaa. Hänen moraalitasonsa on katuojan loassa. Ja hän ilmeisesti jatkkaa siellä vellomista.

      Haluatko sinä jatkaa tuon tason ihmisen kanssa, on vakava ja varteenotettava päätos.
      Päätoksestäsi johtuvat seuraukset kantavat hyvin kauas. Miten tahaansa päätvtkin jatkaa elmääsi lastesi kanssa.

    • Anonyymi

      Hirvee sikamies ! Toivottavasti talo on omissakin nimissäsi ettet jää erossa ihan tyhjän päälle. Jos mahdollista ja lapset on jo teinejä, sinnittele lapset itsenäisimmiksi ja sitten omaisuus jakoon !
      Taikut kyllä imee rahojen lisäksi muutakin joten ukollesi tulee vielä kova ikävä ihan suomalaista itsellistä naista ja lastensa äitiä. Etenkin taikuista mulla on todella huono kokemus. Kun ukko menee alapäänsä mukaan, peli on pitkäksi aikaa pelattu.

    • Anonyymi

      Mustasukkainen pettää itse helposti vaikka epäilee toista. Ei ehkä heti suhteen alussa, mutta pidemmässä suhteessa. Oma epävarmuus ajaa mustasukkaisia pettämään tilaisuuden tullen.

      - entinen mustasukkainen

      • Anonyymi

        Heikkoja ihmisiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heikkoja ihmisiä

        Juuri niin. Mustasukkaisilla on heikko itsetunto. Pettämällä voi saada hetkellistä itsevarmuutta.


    • Anonyymi

      Kavahdan kun näen jonkun tuottavan näin paljon tekstiä

      • Anonyymi

        Näitä ätmin vuosien takaisia arkistokirjoituksia on kavahtanut moni muukin. Niitä lapsina kirjoitettuja ehkä eniten.


    • Anonyymi

      En usko tähän tarinaan, jokaisen puhelimeen tulee ilmoitus jos joltain uudelta laitteelta kirjautuu faceen, ja ne menee viestit kilahtelee kaikkiin laitteisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe