Restakoti

pekkaperusjätkä

Onko kellään kokomuksia mainitusta firmasta?
Kävivät kyselemässä ovellani halukkuutta tehdä taloni tiilikatolle puhdistus tai pinnoitus. Kiinnostuin pinnoituksesta ja antoivat hinnaksi melkein 4000€!!
Kuulostaa aika kovalta hinnalta, vai mitä mieltä olette ihmiset?

339

36308

    Vastaukset

    • riippuumonesta

      Riippuu tietenkin siitä paljonko Sulla on katossa neliöitä ja mitä heidän ns:tiilikaton pinnoitus tarkoittaa? Suoja-ainetta vai maalia?

      • Aneleen

        Meille tarjosivat kattoremonttia, vaan ei halunnut tehdä konesaumakattoa,kuulemma hidas tehdä...Ei se hitaus haittaa mitään kun saa tiiviin katon missä ulkopuolella ei käytetä ruuveja, ei taida ammattitaitokaan riittää kyseisellä firmalla


      • Peltiseppä87

        Ei riitä taidot ei. Ite hetken siellä työskentelin ja palasin takasin tekemään oikeita kattoja. Myyvät kuitenkin ns.konesauma kattona sitä classikkia vanhemmille ihmisille.


      • Älyhoit
        Aneleen kirjoitti:

        Meille tarjosivat kattoremonttia, vaan ei halunnut tehdä konesaumakattoa,kuulemma hidas tehdä...Ei se hitaus haittaa mitään kun saa tiiviin katon missä ulkopuolella ei käytetä ruuveja, ei taida ammattitaitokaan riittää kyseisellä firmalla

        Restakodit ei tee kattoremonttia.Ainoastaan pinnoituksia.


      • StenS

        Ainakin meillä uusivat tiilikaton kevät 2016, ja hyvin tekivät. 2 osavaa ja ahkeraa suom. miestä Kouvolan seudulta.


      • entinenas

        Nyt tänä keväänä 2018.

        Päijät-Hämeen KO tuomitsi Restakodin korvauksiin epäonnistuneesta katon pinnoituksesta. Talossa oli myös uusittu rännit. Koko urakan hinta oli melkein 11 000 e.

        Ei ole ainut tapaus. Lisäksi pihalta on vaikea havaita huonosti tehtyä pinnoitusta/maalausta siinä tapauksessa, että ei ole irtoilevia aluieta.

        Kannattaako tällaiselta firmalta ottaa mitään. Tekee huonosti ja kalliilla ja sitten ei ongelmien esiintyessä tunnusta vastuutaan.


      • Anonyymi
        Aneleen kirjoitti:

        Meille tarjosivat kattoremonttia, vaan ei halunnut tehdä konesaumakattoa,kuulemma hidas tehdä...Ei se hitaus haittaa mitään kun saa tiiviin katon missä ulkopuolella ei käytetä ruuveja, ei taida ammattitaitokaan riittää kyseisellä firmalla

        Salaojakymppien takana samat hemmot kuin Restakodin. Restakoti meni just konkkaan.

        Samojen tyyppien Elementtikatto meni nurin kesällä 2019. Samalla ovat menneet nurin Lumenia ja Nokimestarit. Kaikki nuoria yritelmiä


    • MJL

      Ovella kävivät meilläkin, ja katolla myös. Noin 11 vuotta vanha tiilikatto saisi kuulemma pitkästi lisää käyttöikää Hydroblock-käsittelyllä. Pari sataa neliötä on pinta-alaa ja hinta oli vähän alle 3000 euroa, kotitalousvähennettynä vähän päälle 2000 euroa. Tarjoukseen kuuluu pesu ja kaksi hydroblock-käsittelyä.

      Olisi mukava kuulla kokemuksia sekä tuosta yrityksestä että tuon käsittelyn hyödyllisyydestä.

    • riistohinta

      Karmeita hintoja tuo Restakoti pyytää kun samalla tuotteella tehtynä pääkaupunkilaisilta yrittäjiltä saa saman työn 2000€ sis alv 24%
      Taitaa maksaa tuo Maakunnasta tuleminen ja hotellit sen 1000€ ?
      Tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa !

      • Shangrilaa

        Ja pääkaupinkilainen yrittäjä puhuu paremmin viroa kun suomea😂ja takuu on niin kauan kun auton takavalot näkyy😂😂


      • Mummonkusettajat

        Eiköhän ne ihan riittävät takuut myönnä siellä pääkaupunkiseudullakin ja tuskin yhtään sen huonommat kuin vanhoollislestadiolaisetkaan, työn jälki vaan on ammattimiehen tekemänä priimaa, oli se tekijä sitten miltä puolen planeettaa hyvänsä ja ammattimieheksi ei synnytä suviseuroissa, vaan opiskelemalla ja sen jälkeen työssä oppimalla ja silloinkin vasta sitten, kun sitä työkokemusta alalta on sen kymmenisen vuotta kertynyt.

        Normaaleilla yrityksillä vaan ei ole tapana, eikä tarvetta erehdyttää tilaajia millä lie imurikauppiailla ja laitossiivojilla, lähettämällä niitä ovelta ovelle kerjäämään ja esiintymään ammattitaitoisina kuntotarkastajina, jotka nyt vaan väen väkisin ois tulossa tekemään ilmaista kuntotarkastusta, sen hölynpöly tarkastajan nauttiessa provisiopalkkaa.

        Siellä Pohjanmaalla lahkopiireissä se ei ilmeisesti ole niin justiinsa.

        Ilmaisesta kun sadanprosentinkin provisio on sen 0€, niin lienee selvä ettei sillä ole mitään merkitystä vaik ei todellista remontin tarvetta olisikaan, niin puoli väkisin semmoista kumminkin myydään ja silloin kun tullaan ilmaiseksi tarkastamaan, niin tarkastetaa, mennään pois ja lähetetään se ilmainen kunto raportti ilman mitään remontti tarjouksia ja annetaan sen asukkaan sitten rauhassa puntaroida, millaisen remontin teettää ja mistä sen remontin tekijän itselleen tilaa, vai tekeekö jopa itse.


    • positiivari1

      "Onko kellään kokomuksia mainitusta firmasta?" ---> Olimme pitkään miettineet tiilikattomme pesua ja jonkinlaista sammaleen poistoa. Kesäkuun alkupuolella myyjä tuli ovellemme ja esitteli asian, jolloin kiinnostuimme aiheesta. Firma vaikutti rehdiltä jo myyntivaiheessa, hinta oli näin jälkikäteen tutkittuna täysin linjassaan ja työ tehtiin hyvin. Suojaukset tehtiin tarkasti ja jälki katolla on moitteetonta. Työ eteni vielä sovitussa aikataulussa. Pystyn suosittelemaan omalta osaltani.

    • kuisnoin?

      Mites ihmeessä hinta voi olla linjassaan kun edellinen kirjoittaja sanoi että työn saa 1000€ halvemmalla kun Restakodin hinta? Sama työ ja samat aineet -1000€ Restakodin hinnasta! Joko olen tyhmä tai sitten joku hullu haluaa maksaa samasta työstä 1000€ liikaa markkinahintaan nähden! ööööööööö vöt?

    • Mineriittikatto 29v

      Itse voin antaa kyllä suosittelut kyseisestä yrityksestä. Me kilpailutimme Uudellamaalla meidän paritalon autotallin kattohuollon kahdella eri vaihtoehdolla. Kokonaan uusi katto tai vanhan kunnostus. Tämä yritys teki mielestämme selkeimmän ja luotettavimman arvion katon tämän hetkisestä tilasta ja antoi myös tarjoukset molemmista vaihtoehdoista. Eri tarjoajien perustelut huomioon ottaen sekä omien pohdintojemme jälkeen, päädyimme vanhan katon kunnostamiseen, eli tähän pinnoitukseen. Arviot sekä tarjoukset otimme kaikkiaan 6 eri yrityksestä. (Osasta yrityksistä ei vaivauduttu edes paikalle) Hinnallisesti valintamme oli tarjouksien keskiluokassa, ehkä hieman alle. Valitsimme siis tämän Restakoti Oy:n kokonais vertailuissamme voittajaksi. Tämän jälkeen edustaja kävi vielä meillä paikanpäällä ja tehtiin kirjallinen sopimus, minkä mukaisesti työt etenevät. Näin jälkikäteen voin vain sanoa, että kokonais palvelusta ehdottomasti täydet 10 pistettä, heidän asennusväki oli myös hyvin kohteliasta ja hyvä käytöksistä, sekä ahkeria ja ammattitaitoisia joka teki vaikutuksen meihin. Enkä voi moittia myyntiedustajankaan ammattitaitoa millään saralla. Työ tehtiin tästä päivästä noin 5 viikkoa sitten ja kattomme voi nyt oikein hyvin. Työn lopputulokseen olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Saimme uuden haluamamme värinkin. :)
      Hyvää palautetta täytyy myös kertoa silloin kun siihen on aihetta!

    • edessä täälläkin.

      Mitäs maksoi teidän mineriittikaton kunnostus ja millä maalilla tekivät?
      Sama homma olis edessä meilläkin!

      • jutu2

        Mineriitti on syvältä purkakaa pois


    • edessä täälläkin.

      Eipä tainnut olla Restakodin hinta kovin edullinen kun ei hintaa uskaltanut kertoa?
      Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa sanoisin!

      • urponperse

        Onkohan nimimerkki "edessä täälläkin" jotenki urpo? Kai säkin voit kilpailuttaa eikä tivata toisilta hintaa... Liekö itekään kertoisit julkisesti hintojasi jos oisit ostanu ferrarin tai vaikka persettä HALOO!!!


    • edessä täälläkin.

      No tässä hintahaitari jonka sain kysymällä 5-toimijalta noin 250m2 mineriittikatolle pääkaupunkiseudulla, katto joka jyrkkyys on alle 1/3 ja harjakatto. 19-28€/m2 sis alv:24% Kaikki toimijat tekivät todenäköisesti Rubber merkkisellä maalilla koska kysyin sillä tehtynä kaikki tarjoukset. Yllätys yllätys tuo edellämainittu yritys kuului kalliimpiin toimijoihin! Elämä on ja DNA on halpa?

      • Aivottomat

        Muistakaa että mineriittikaton pelkkä pesu maksaa 7eurostaa n.12 euroon neliö ja pesuvettä ei saa päästää maahan eikä sadeviemäreihin vaan kaikki vesi on kerättävä talteen eli jos joku tekee sen 19 euroa neliö niin ei taida oikein olla luotettavaa toimintaa😂


      • Hormi

        Naapurin emännälle, juuri leskeksi jääneelle, soitti nainen. Kertoi, että he tulevat tekemään ilmaisen hormien kuntokartoituksen. Tulivat, kuvasivat savupanosten kanssa ja näyttelivät kamerasta kuvia hormien sisältä. Ilmoittivat, ettei tulisijoja saa käyttää; nokipalo syttyy kipinästä.
        Tekivät korjaustarjouksen, ilman valokuvia, (tarjouspaperissa luki VÄLIKATON korjaus)n 3000 euroa ja selittivät, että se tulee halvaksi kotitalousvähennyksen kanssa.
        Emäntä soitti nuohoojan paikalle(käy kuulemma vuosittain syksyisin) Tämä teki myös savupanosten kanssa kuvaukset. Nuohooja ilmoitti, että tulisijoja voi huoletta käyttää, vaikka hormien pinnoitus kannattaa tehdä.
        Emäntä pyysi toisen tarjouksen paikalliselta, luotettavalta taholta. Hormien korjaus ALV:n kanssa noin 1300. Siihen sitten tulee pieni kotitalousvähennyskin lisäksi.


    • pesupaavo

      täällä paikalliset pesupaavot itkee elämän kovuutta pinnottakaa ite jos ei oo rahaa maksaa laadukkaasta työstä,

      • piha pinnoitteessa

        Kaikki firmat ei siivoa itse jälkiään se ainakin näkyy hinnoissa. Halvalla ei hyvää saa


    • Ryöstöhintaiset.

      Pitääkös siitä jälkien / pihan siivoomisesta maksaa lähes 30% hintaa lisää vai? pikkasen hepposella perusteella perustelet ryöstöhintoja jos jälkien / pihan siivous on ainut peruste maksaa 5-9€m2 ylimääräistä hintaa laadukkaaksi urakoitsijaksi tiedetyn hintoihin verrattuna. Sitäpaitsi 200m2 talon pihan siivoomisessa menee yleensä noin 2h työaikaa. Tällä laskukaavalla kun hinta on 5€/m2 kalliimpi kun tuolla toisella laadukkaalla yrittäjällä joka kyllä siivoo jälkensä mutta teidän mielestä ei tulee teidän 5€/m2 kalliimpi hinta maksamaan asiakkaalle 5€ x 200m2 = 1000€ jälkien / pihansiivous! Edelleenkin vain hullu maksaa liikaa! Toisaalta eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

      • pihasekasim

        Mikä yritys varmasti joku kellä Viron pojat hommissa?


    • juupajuu.

      Ihan on Suomalaisia töissä koska kukas nyt Virolaisia haluis nurkkiinsa pyörimään ?

      • haiskahtaa

        minkä yrityksen myyjä olet ?


      • Laaturemontit
        haiskahtaa kirjoitti:

        minkä yrityksen myyjä olet ?

        hei

        puupäät aina löytyy joku ketä on toista halvempi.
        pitää osata tinkiä ja reilulla tavalla kilpailuttaa.


        meillä halvimmat hinnat ja parhaat tuoteet


    • kupari4

      Halvimmalla pääset kun kokeilet seuraavaa sammaleen poistoa. Asenna katon harjalle avonainen kuparikaapeli tai kupariputki koko harjan pituudelta. Siitä erittyy sateella oksidia, joka poistaa sen sammaleen ja pitää katon puhtaana. Et tarvitse muita aineita.

    • ovelta ovelle

      Ei siinä paljoo vanha pappa kerkee kilpailuttaa kun kaverit pamahtaa oven taakse ja vakuuttavasti esittävät että katto on pestävä heti tai katto on pilalla! Ei kukaan itseään kunnioittava yrittäjä mene myymään työtään ovelta ovelle vaan antaa ihmisen päättää ihan rauhassa tarvitseekos palvelua vai ei! Noille kojjareille se on ihan välttämätöntä puuhaa koska asioitten selvittämisellä jokainen vanhuskin tajuais ettei tuollaisia riistohintoja maksa enään kukaan! Valitettavasti noilla hujjatuksi tulleilla vanhuksilla ei ole siihen mahdollisuutta koska kaverit esittävät asiansa niin vakuuttavasti ettei vanhus edes tajua tulleeksi hujjatuksi! Eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa! rehellisessä kaupankäynnissä ihmiselle annetaan aikaa tutustua asiaan ja jos on vakuuttunut työn ja hinnan ja laatuun tilaa sitten sieltä mistä hyvältä tuntuu!

      Tuo kuparilanka viritelmä on niin niin monta kertaa nähty / koettu pelkäksi huuhaaksi että oikein ihmetyttää mitenkä jotkut pöhköt sitä vielä kehtaavatkin ehdottaa ratkaisuksi sammaleen tappamiseen ! SE EI OIKEESTI TOIMI.

      • kuluttajasuoja

        14pv peruutus aika..


    • Omaishoitaja

      Tämän firman puhelinmyyjä on tunkemassa "ilmaista korjausarviointia" vanhalle 82 vuotiaalle isälle eikä ilmeisesti isän "ei kiitos" kelvannut, tiedä sitten mistä saivat numeron ja osoitteen. Isän mukaan ei halunnut näiden tulevan paikalle ja hän pelkää nyt turvallisuutensa puolesta. Onneksi kerkeän paikalle häätämään näitä pois kun tulevat, mutta tästä firmasta kannattaa tehdä valitus viranomaisille jos teille muille lukijoille sattuu vastaavanlaista, kuullostaa aika kyseenalaiselta vanhuksiin kohdistuvalta markkinoinnilta.

      • Janari

        Mitä lääkkeitä sä oot syöny???


    • Tieto on valtaa.

      Vanhuksia on helppo vedättää kun eivät osaa kysellä hintoja muilta!
      Päätökset yritetään saada heti etteivät kerkeisi kyselemään muilta.
      Remontissa kun remontissa kannattaa aina ottaa tarjous vähintään neljältä.
      Kirjalliset sopimukset ja sopimus pitää kattaa kaikki työt / materiaalit.
      lisätöille ei kannata jättää mahdollisuutta koska silloin rokotetaan ja kunnolla.
      Tarjousten kanssa kannattaa olla siis tarkkana jottei joudu maksamaan ylimääräisistä töistä karmeita summia jotka kuuluikin toisen tarjoukseen.
      Firman taustoista kannattaa myös ottaa selvää ettei tule verot sitten maksettavaksi uudestaan kun firma onkin ne jättänyt maksamatta. Rehellinen veronsa maksava yrittäjä maksaa yleensä hiukan enemmän kun ne kojjarit jotka hujjaavat halvoilla hinnoilla tietämättömiä. Tavalliselle kuluttajalle hyvä paikka selvitellä yrityksen taustoja on esimerkiksi www.tilaajavastuu.fi sieltä tavallinenkin ihminen voi katsoa ilmaiseksi onko firman tiedot kunnossa.

    • epätietoinenko

      Eikös ne saakkaan palkkaansa vasta taivaassa ? ööööööööö ?

    • tiilikatto uusix

      Meillä on nyt käsissämme kahdelta kattoremonttiyritykseltä tarjous, joista toinen on restakoti. Onko kokemuksia pk-seudulta, että minkälainen työporukka on? Tuleeko valmista?

    • kaik on nähty

      Minkäs ihmeen takia tiilikattosi uusiksi pitää laitaa ?
      Oikein hoidettuna tiilikatto kestää 50-100-vuotta.
      Tiilikaton huolto maksaa uuden katon hinnasta 1/5:osa ja vanhat tiilit
      ovat useimmiten huomattavasti kestävämpiä kun nämä nykyajan hauraat tiilit.

      Se mikä taas tulee tuohon Sinun kysymykseesi niin riippuu ihan siitä minkä maalaisia
      työntekijöita saat katollesi ja onko ne heidän omia työntekijöitä vai joitakin sen firman käyttämiä alihankkijoita. Suosittelen lämpimästi kysymään onko työntekijät heidän omia ja puhuvatko Suomea vai joitakin alihankkija porukoita, onko verot maksettu ja vakuutukset kunnossa. Mikäli käyttävät alihankkijoita ? on mahdolliset takuu asiat huomattavasti hankalempia koska syyttelevät sitten toinen toisiaan jos syntyy ongelmia. Niin tai näin niin taitaapi hommat olla herran hallussa sillä firmalla.

    • Rahat omaan kaupunkiin..

      Kokemusta kyseisestä ovelta ovelle kiertävästä tuputtajasta löytyy,on ainakin tällä suunnalla saaneet äkkilähtöjä useammasta paikasta. Muistakaa kaikki että ei ne ihan ilmaiseksi tule satojen kilometrien päästä tekemään.Kannattaa kyllä kilpailuttaa tuollaiset kiertävät kauppiaat paikallisella yrittäjällä jos sellainen vain löytyy ennenkuin nimen paperiin laittaa.Näin teimme me ja hintaero 250m2 katossa 1100€ paikallisen hyväksi. Lisäksi aine jolla tekevät on kaukana pinnoitteesta,luokitellaan maaliksi!

      • Raimo

        Minämä Restakodin kaverit tekivät meillä ensiluokkaista jälkeä alusta asti. Talossani v.1982 alkuperäinen tiilikatto jonka oli päässyt eräs vävypoikakokelas painepesurilla muutama vuosi takaperin pilaamaan. Olisi vaan pitänyt pesun jälkeen ymmärtää pinnoittaa kate mutta sitä ei tehty silloin ja vuosi pesusta tulos oli oikeastaan pahempi kuin alkuperäine. Viime kesänä tuli ovellamme käymään kyseisen ytityksen kaveri ja ei todellakaan ollut mitään pakkomyyntiä, täysin ilmainen oli tuo kuntokartoitus kohtelias ja asiantunteva oli myyjäkin. Laski tarjouksen katon pinnoituksesta ja ei se mikään maali ole mitä heidän asentajansa sinne ruiskuttivat vaan rubber pinnoite oli sen aineen nimi ja minä kyllä selvitin sen vartavasten, koska olen kuullut että kaikenlaista litkua ihmisten katoille on laiteltu. Nyt on uudenveroinen kate ja takuu, kiitos!


    • et semmottiin

      Raimo Raimo! Rubberi on takoitettu varsinaisesti mineriittikatoille ja saman tehtaan sisartuote Isonit taas tiilikatoille! On se hyvä että olet niin kovin tyytyväinen Restakodin toimintaan kun katollasi on ihan väärä tuotekkin! Toki Rubberillakin voi tiilikattoja maalata mutta kumimaisuutensa takia tarkoitettu varsinaisesti mineriittikatolle ja huomattavasti huonompi lopputulos tiilikatolle kun Isoniitilla. No niin tai näin niin pääasia että sinua ei hujjattu ja ammattilaiset laittoivat väärää maalia katollesi. Voi käydä katsomassa vaikka Isopaintin sivuilta mikä olisi ollut se oikea tuote tiilikatolle. Voimia valitsemallesi tielle ja olkoon voima kanssasi Raimo.

      • isonit käyttäjä

        urpo käyppä itse lukemassa ne isonitin sivut ihan oikea aine siellä on jos tiili on todella huonossa kunnossa suosittelevat rubberia käytettäväksi


      • Anonyymi

        Ota selvää ennen kuin tulet esittämään asiantuntijaa.


    • gojjareita kaik

      Jonkunhan pitää maksaa myös niiden ovelta ovelle kiertävien kojjareittenkin palkat.
      Useimmiten ovelta ovelle kiertävät firmat ovat 20-30% kalliimpia kun ne jotka eivät tule väkisin työtä tarjoomaan. Homma perustuu siihen että vanhemmat ihmiset eivät tajua / kerkiä kysyä tarjousta muualta kun yrittävät saada nimen paperiin vaikka puoliväkisellä. Suosittelen lämpimästi kysymään vähintään kolmelta muulta ja vasta sitten tilaamaan heiltä jos edelleenkin näyttää hyvältä !

    • tyytymätön

      Älkää ottako tältä firmalta mitään! työnlaatu on mitä sattuu koska asentajille annetaan tiukka tunti määrä jolloin katto pitää olla valmis, ja jos ei kerkeä niin asentajat jää tappiolle...

    • rubber4

      Rubber: 100% akrylaattipohjainen huopa-, tiili- ja mineriittikattopinnoite.

    • Kattokossunen

      Restakodin arviointikäynti oli meilläkin tänä kesänä ja jo viikon päästä olis pitänyt aloittaa jotta sopivasti ehtii. Myöhemmin hinta olisi sitten jotain muuta. Mitäs muita firmoja voisivat palstalaiset suositella?

      • Olkaa varovaisia

        Markkinointitapa oli vähemmän asiakasystävällistä. Heti olisi pitänyt hyväksyä. Näin isoissa urakoissa pitää olla aikaa vertaileviin tarjouksiin. Onneksi tätä osattiin vaatia ja löydettin edullisemmat sekä luotettavammat ratkaisut.


      • LeeviLepakko.
        Olkaa varovaisia kirjoitti:

        Markkinointitapa oli vähemmän asiakasystävällistä. Heti olisi pitänyt hyväksyä. Näin isoissa urakoissa pitää olla aikaa vertaileviin tarjouksiin. Onneksi tätä osattiin vaatia ja löydettin edullisemmat sekä luotettavammat ratkaisut.

        Meillä kävi Restakodin Herra kanssa kilkuttelemassa ovikelloa ja kaveri ei edes tiennyt tiilikaton maalauksen ja suoja-aineen eroa. Kovaan ääneen vakuutteli ettei kattoa kannata maalata ja suoja-aineella pääsis halvemmalla / riittäisi ihan hyvin meidän kattoon. Tarjoukseen oli kummiskin laittanut hinnan maalauksella ja hintakin oli ihan pilvitieteellinen muihin vastaaviin yrittäjiin verrattuna. Kysykää Herra paratkoon muiltakin hintoja tai tulette hujjatuksi ja ihan koko rahan edestä !

        ps: suosittelen ihan lämpimästi kouluttamaan hiukan paremmin niitä pöyimurikauppiaan poikia jotka ei TODELLAKAAN näytä tajuavan yhtään mitä ovat asiakkailleen tyrkyttämässä ja väkisin.


      • Salon poika

        suomen lämpö-pro


      • salonpoika2
        Salon poika kirjoitti:

        suomen lämpö-pro

        ettet vaan lobbais omaa firmaas? kannattaa googlettaa kyseistä putiikkia. kaverit ja toimintatavat tuntien, en suosittele kenellekkään.


    • kirsikka3

      Tietääkö kukaan muita firmoja pääkaupunkiseudulta tai lähettyviltä kuin tämä RestaKoti? Luotettavia ja edullisiempia?

      • katto78

        onko kokemusta firmoista Rakennusliike Metso ja toinen mistä olen nähnyt mainoksia ILME saneeraus ?


    • tilaaja

      Restakoti on Jyväskylästä eikä pääkaupunkiseudulta !
      Kirjoita googleen tiilikaton pesu ja suoja-aine niin eiköhän ensimmäisiltä 2-3- sivulta löydy ihan OiKEESTI pääkaupunkilaisia Yrittäjiä jotka ei ryöstä pääkaupunkilaisia ryöstöhinnoilla! Ne MAKSULLISET linkit kannattaa jättää suosiolla väliin koska niillä hinnat on korkeita ja useimmat eivät tee edes itse vaan teettävät alihankinnalla / virolaisilla.

      • googlemaps

        Espoossa restakodin toinen toimisto. Eikö se ole pääkaupunkiseudulla ?


    • hallituksen pj

      Niinhän nuo mainostivat tuossa lehdessäkin että tiilikaton pesu ja maalaus maksaisi heillä 30€/m2 ! Täällä pääkaupunkiseudulla hinnat ovat pikemminkin max 20€/m2.
      Kannattas IHAN oikeesti kysellä hintoja muiltakin koska vain TYHMÄ maksaa samasta työstä samoilla aineilla vähintään tuo 33% liikaa!

    • emme suosittele

      Emme voi suositella firmaa kenellekään. Meidän kokemuksemme mukaan firmasta puuttuu rakentamisen ammattitaito, asiakaspalvelutaito sekä ennen kaikkea johtamisen taito aina pääpomoon ja omistajiin asti. Kuten sanotaan; sellainen firma kuin on johtajat. Tähän ylläolevatkin viestit ovat viitanneet.

      Kalleus ei taannut osaamista. Omat virheensä firma maksattaisi asiakkailla. Osaavat työntekijät kaikkoavat muihin hommiin. Kukapa ammattiosaaja ei hyvää johtajuutta tänä päivänä arvostaisi, etenkin kun on mahdollisuus valita!

    • sekundaa_pukkasi

      Kyllä on. Tekivät kaikki mahdolliset virheet ja pomot väistivät vastuuta. Kaikki ei ollut sitä, mitä sovittiin. Ajattelimme, että hinnalla sais laatua, mutta toisin kävi. Työmiehet on palkattu, mutta vastaavat itse urakoista, joten kiire seuraavalle työmaalle saa aikaan sutta. Toiseksi työnjohto ei ole kiinnostunut laadun seuraamisesta ja yritysjohto asiakkaista - ainoastaan heidän rahoistaan. Vuorovaikutusongelmat heijastuvat asiakassuhteisiin. Yritysjohto ja työnjohto meni mistä aita on matalin.

      Muuten, tänään oli Hesarissa isot ilmoitukset - liekö töitä vähän, kun pitää noin näkyvästi ilmoitella. Kokemukseni mukaan puskaradio on paras mainos ja firmoilla, joilla on hyvä maine, töitä riittää ilman monen sivun mainostamista yhdessä lehdessä.

      • MauriAntero1234

        Samaa mieltä. Kaikki meni pieleen remontissa mikä voi vaan mennä. Johtajia ei kiinnosta selvitellä edellisiä sotkuja kun uudet rahakkaat työmaat odottaa jo...


    • kallein

      Laskeskelin tuossa että poikien tuntihinnat pyörii pitkälle yli sadan euron. Kyllä noilla hinnoilla kärsii pari kohdetta perseilemäänkin. Toinen ammattikunta kellä on tuntiveloitus tuota luokkaa on lakimiehet.

      • tapaninen1

        On siinä eroa. Lakimiehen veloitus 3 min puhelusta 200 euroa. Toki jäi yritykseksi ihme kyllä.


    • Jaakkosss

      Tämä on kyllä ihan käsittämätön keskusteluketju. Kuulostaa siltä, että Restakodin katkerat kilpailijat oikein urakalla tilittävät täällä. Meille Restakoti teki tiilikaton pinnoituksen viime kesänä ja homma sujui todella mallikkaasti ja lopputulos on erinomainen. Myyjä oli todella osaava ja asiallinen mies, mitään pakkoa ostaa ei todellakaan ollut. Asentajatkin olivat todella asiallisia miehiä. Mutta oli muitakin syitä miksi päädyin valitsemaan heidät:

      1. Kaverini otti edellisenä vuonna katon pinnoituksen kilpailevalta paikalliselta yritykseltä, joka tyri homman ihan täysin. Katto on tällä hetkellä siinä kunnossa ja sen näköinen, että itselläkin hävettää heidän puolesstaan, eikä ole tietoa millä siitä saisi edes siedettävän. Pinnoite lähtee irti katosta! Urakan toimittanutta Yritystä ei enää ole ja pinnoitusta valmistava firma ei ota mitään vastuuta.

      2. Kaverin taloon urakan tehneet työntekijät eivät puhuneet sanaakaan suomen kieltä, työnjohtajaa ei saatu kiinni kertaakaan työn aikana.

      3. Kaverin urakka alkoi pari kuukautta sovittua myöhemmin kuin mitä oli luvattu ja silloinkin vasta monien soittojen jälkeen ihan viime tingassa syksyllä, eli urakka meinasi jäädä tekemättä. Kaveri oli maksanut laskusta ymmärtääkseni puolet jo etukäteen, mutta miehiä ei kuulunut ennen kuin toimitusjohtajaa uhattiin yhteydenotolla kuluttajaviranomaisiin.

      4. Takuut. Sain hyvän takuun ja luotan siihen. Paikalliset lupaavat kyllä kuluttajasuojan mukaisen 2 vuotta, mutta pikkufirmat eivät tunnu olevan pystyssä edes seuraavaan vuodenvaihteeseen.

      5. Kokonaisuudessaan palvelu oli asiallista ja luotettavaa, paikat olivat tosi siistinä urakan jälkeen, ei mitään moitteen sijaa missään ja työn lopputulos on erinomainen. Uusittu katto toi uutta ilmettä taloon ja jos jotain palveluita vielä tarvitsen, niin tiedän mihin firmaan ottaa yhteyttä. Ulkoverhouksen maalaus taitaa pian olla edessä.

      Ihan oikeasti, herätkää pahvit! Kaikenlaisia sählääjiä on markkinoilla, mutta firma joka on vakaa ja jolla on osaavat tekijät, siitä kannattaa jo muutama satanen maksaa enemmän. Ja verorahat takuulla jäävät Suomeen! Tosin minulle jäi mielikuva, etten edes maksanut yhtään enempää per neliö kuin kaverikaan ja olen erittäin tyytyväinen!

      • Perkeles

        Sieltä taas joku RestaLesta huutelee "asiakkaana", hävetkää saatanat.


    • kohtuus_kaikessa

      Edellinen vuodatus oli ihan hyvä mainos firman työntekijältä, alkaa ilmeisesti maa polttaa jalkojen alla ja hommat vähenee kun pitää alkaa jo itseensä kehumaan. Eihän se ole todellakaan tyhmä joka pyytää liikaa, vaan se joka maksaa liikaa samasta työstä. Minä en ainakaan maksaisi samasta mersusta penniäkään ylimääräistä vaikka kuinka luvattaisi ihanaa taivaspaikkaa pyhällä maalla!

      • Ujgfhkl

        Ja sinä taas toisen firman edustaja😂


    • MJK-

      Restakoti on varsinainen pölyimurikauppias. Meillä kävi heidän myyjä, tilaus olisi pitänyt tehdä heti. 165 m2 peltikaton vaihto olisi maksanut lähes 23000,- (Ruukilta 16000,-), kun en luvannut tilata hinta putosi 19500,- ja kotitalousvähennystä käytettiin myös myynti kikkana. Kilpailevaa tarjousta ei olisi voinut kysyä, koska tarjous oli voimassa vain niin kauan kuin myyjä on paikalla.
      Naapurin kattotyötä käytettiin myös referenssinä, se ei ollut mielestäni ainakaan positiivinen referenssi.
      Aluskate vedetiin kireälle vanhan aluskatteen päälle, vaikka kattoremontin syy oli homeinen aluskate. Vanhaa ei ainakaan jälkikäteen saa helposti pois, koska silloin joutuu konttaamaan villojen päällä. Minulle myyjä väitti, että vanha aluskate poistettiin, vaikka itse näin, että uusi kate vedettiin vanhan päälle.
      Katon oikaisu tehtiin vain kattopinnalle, pääty räystäät jätettiin vinoiksi, koska ne oli alunperikin tehty vinoon. Ei olisi ollut suuri työ lyhentää päädyn kannakkeita, jotta siitä olisi tullut suora, kun räystäslaudat kumminkin uusittiin. Rakennusvirhe peitettiin päätyräystään kulmapellillä, nyt virhe näkyy, kun pelti on vinossa tiilikuvioon verrattuna.

      • MJK_

        Nyt kattoni on vaihdettu tiilikattoon. Hinta Laaturemontin tekemänä 18.000,-. Myyjän toiminta oli asiallista ja luottamusta herättävää, valitettavasti. Kaikki mitä myyjän kanssa sovittiin jäi myyjän vihkoon.
        Talon katon tuuletus piti parantua, mutta se huononi, koska suurin osa vanhasta aluskatteesta jätettiin paikoilleen hengittävän aluskatteen alle. Uusi aluskate ei voi toimia, koska se on asennettu muovin päälle, ja harjalla on vain 3 tuuletusputkea muuten harja on ummessa. Rakennusmääräykset ja RT-kortit eivät kuulemma koske remonnteja.


    • orjatyökoti

      Restakoti maksaa 14e/h "tunti urakka palkkaa" ja vaatii että 1,5 kattoa viikossa jolloin joutuu tehdä yli 12h päivää jolloin tuntipalkka tippuu noin 10e ja jälki sen mukaista ! joten ostakaa vaan kyseisen firman katto joka on teetetty halpatyövoimalla ! ps. tikkailla ei saa tehdä töitä vinkki työsuojeluvalvojalle !

    • Pettynyttoope

      Meillä kävi tekemässä " katon kunnostuksen" . Työn jälki kamalaa, hutaisemalla tehty

    • Todellapettynyt

      Sopimuksessa luvataan kuuta taivaalta, mutta käytännössä sain paskaa saavissa, kallista paskaa! Työntekijät olivat osaamattomia, he eivät tienneet mitä sopimuksessa oli meille luvattu, aikataulut eivät pitäneet työn jälki sotkuista jne. ELKÄÄ SORTUKO TÄHÄN FIRMAAN!

    • Onneksienkerinnyt

      Onnekseni kai löysin tämän viestiketjun, meinasin jo sortua ottamaan tämän firman ehkä tehokkaan mainonnan takia huoltamaan meidän katon. Nyt pitäisi löytää joku muu.

    • Oiniitäaikoja

      Näiden keskustelupalstojen kommenttien lukeminen on kyllä hauskaa hommaa, :D oli aiheena mikä kattofirma tahansa,niin samanlaista tekstiä jokaisessa. Näyttää firmojen myyjillä, ja työntekijöillä olla enemmän aikaa istua näillä palstoilla kyttäilemässä, sekä kehumassa omaa työpaikkaa, ja haukkumassa kilpailijoita läpi, kuin tehdä niitä töitä, ja keskittyä niihin omiin asioihin. Luuletteko että noilla älyttömillä kommenteilla saa firmoja nurin,tai aiheutettua jotain suurtakin harmia, koska ihan samanlailla haukutaan jokaista yritystä tasapuolisesti. Itse asensin, ja myin "vanhaan hyvään aikaan Rannilan kattoja". Sai muuten toimia silloin kaikessa rauhassa alalla, kaikki asiakkaat oli tyytyväisiä, jälki viimeisen päälle, palkat, ja katteet kohillaan, eikä paljon kuullut paskanjauhamista,sekä arvostelua seläntakana muilta, miten työmme teimme. Sitten tosiaan tapahtui jotain, suomeen, ja jokaiseen pikku pitäjään syntyi pienenajan sisällä niinmaan perhanaasti "avaimet käteen,taskuun, ja ties minne ei aurinko paista olevia "rautaisen ammattitason" omaavia kattoyrityksiä. Tuumailin jo ennen tätä hitti buumia, että ei kyllä varmasti kauaa mene kun kattoala räjähtää käsiin, hinnat,palkat, ja laatu tippuu kun lehmän häntä suuren kilpailun takia, koska mennään kuin harakat parvessa konsanaan tappelemaan saaliista, josta ei kaikille riitä. Ja kuinka kävikään! Ei muuten kaduta yhtään että silloin tajusin mitä tuleman pitää, ja vaihdoin alaa. :) Ei muuta kun jatkakaahan samaan malliin, hyvin se ahneus, ja omahyväisyys on tähänkin asti maailmassa auttanut joitakin ;) Ei mulla muuta...:D

    • katto111

      Tekivät kesällä konesaumakaton. Jälki ok, työmiehet Suomalaisia ja asiallisia.

    • AnselmiABC

      Meille laittoivat tiilikaton mineriitin tilalle. Kaikki sujui, kuten oli sovittu.

    • Varovaisia

      Olkaa VAROVAISIA kyseisen firman kanssa!

    • hyvinkkäällä

      pakko kirjoitaa tähän että tekivät kattoremontin minulle ja kaikki meni juurikin niin kuin piti ja oli sovittu kiitos!!suosittelen!

      • höpöhöpöhöpö

        jumalan siunausta


    • Erimies8764

      On tämä vaan niin hauskaa luettavaa.. Heti näkee että osa on kilpailevan firman miehiä jotka on tullut haukkumaan vain..

    • Yritin

      Valitettavasti vain negatiivista sanottavaa tästä yrityksestä; työn jäljestä ja ennen kaikkea asioiden hoidosta. Alkuinformaatio ja tehtävän työn ja materiaalien esittely täysin puutteellista. Kaikki pitänyt itse selvittää. Tekivät kahden naapurustalon kattopinnoitukset kesällä 2015 Jalkarannassa Lahdessa täysin ammattitaidottomasti. Kattojen pinnat kupruiluvat jo nyt ja työn jäljiltä on itse jouduttu korjaushommiin mm. maalaamaan katon tikapuut työntekijöiden sotkemisen vuoksi. Odotamme edelleen luvattua katon korjausta mutta eivät edes vastaa puhelimeen tai sähköposteihin. Ainoa mikä toimii ajallaan (=ennen aikojaan) on ylihintainen laskutus.

      • tapa

        Tänään sain tarjouksen. Miksi maksat työn ennen hyväksyntääsi? Ainakaan minulta ei vaadita.


      • Juzanee

        Ymmärtääkseni ko firmalla on periaatteena ensin työn hyväksyntä asiakkaalta nimikirjoituksella tarkastuspaperiin ja vasta sen jälkeen alkaa laskutus ?

        Alkaa menemään tässä pikkuhiljaa yli hilseen kuinka paljon paskaa puhutaan tästä yrityksestä. Taitavat olla suurin osa kilpailevien firmojen myyjiä ja yrittää vain mollata firmaa alas.

        Restakoti on myös tietääkseni lopettanut kattoremontit, koska eivät pysty kilpailemaan Hämeen Laaturemontin kanssa ja tekevät tällä hetkellä vain kattopinnoituksia ja hormisaneerauksia/pinnoituksia.
        Edullisinhan ei firma ole, mutta sovitut asiat tehdään hyvin.

        Ja vissiin Ormaxin tiilikattopinnoitteeseen yksinoikeus suomessa? Ja hormeissa käytetään keraamista saneerausmassaa.


      • Ormkgkhk

        Joo näin on tein sopimuksen kattopinnoituksesta ja lasku tulee sitten kun olen hyväksynyt työn ja firma on ormaxin valtuuttama yritys ainoana suomessa ja yksin oikeus markkinoiden ylivoimaisesti parhaimpaan tiilipinnoitteeseen mitä itse sain selvitettyä.


      • tarjoustaskussa
        Ormkgkhk kirjoitti:

        Joo näin on tein sopimuksen kattopinnoituksesta ja lasku tulee sitten kun olen hyväksynyt työn ja firma on ormaxin valtuuttama yritys ainoana suomessa ja yksin oikeus markkinoiden ylivoimaisesti parhaimpaan tiilipinnoitteeseen mitä itse sain selvitettyä.

        mitä tuleen tuoteen yksinoikutta käytää ,,,,,pohjonlan pintamestarit ja turun kattoremontti käyttää samaa ainetta että se siitä käytöstä.........


      • Tsekkaafaktasgooglesta
        tarjoustaskussa kirjoitti:

        mitä tuleen tuoteen yksinoikutta käytää ,,,,,pohjonlan pintamestarit ja turun kattoremontti käyttää samaa ainetta että se siitä käytöstä.........

        Paitsi että Pohjolanpintamestarit käyttävät iso paint nordicin isonit pinnoitetta ja turun kattoremontti nimensä mukaan kattoremppoja..


    • Rak_ins_poika

      Näin he toimivat:
      1) Jakavat postilaatikkoihin esitteen, jossa ilmaista kuntoarviota.
      2) iäkäs äitini kiinnostui, kun ilman sai
      3) pyysi käymään ja kuntoarvion tuloksena, että 50 vuotta vanha EHJÄ konesauma katto pitää vaihtaa
      4) Onneksi iäkäs äitini laittoi pojan soittamaan minulle, itse alalla työskentelevänä kuuntelin mielenkiinnosta koko tarjous tarinan....vain väri oli vielä epäselvä ja minun hyväksyntä. Aikataulukin oli, että viikolla 44/45 tullaan kattoa vaihtamaan. Kysyin ensin neliöt 260 m2...Kysyin, että mitäs tämä leikki maksaa...pokalla poika kertoi "Kauppahinta on 27750 €" !!!!!....Ei helvetti...mä pyysit sitä jätkää heti lähteen helv...... mun kotoa, eikä ikinä saa jalallakaan enää sinne astua.

      TARKOITUKSENA ON VAIN KÄYTTÄÄ IKKÄITÄ IHMISIÄ HYVÄKSEEN, PAIHIMMALLAA OLISI ALLE 100 TONNIN KÄMPPÄÄN OLISI LAITETTU LÄHES 30 TONNIN KATTO, VAIKKA KATTO ON EHJÄ JA ELINKAARTA JÄLJELLÄ KYMMENIÄ VUOSIA PIENELLÄ MAALAUS HUOLLOLLA HOIDETTUNA.!!!!! Ja tuo hinta, oli vähintää kolmin-nelinkertainen oikeaan hintaan nähden!!!!

      OSAISIVAT EDES HÄVETÄ !!!!!!!!!!!!!

      • Kysynpähän

        Kannattaa sinunkin nostaa hintaa, ni jää vähän enemmän palkkaa. Ei siis ole tarkoitus ryöstää ketään, mutta pakkoko se on aina vinguttaa sitä hintaa niin alas, että ku homman saa, ja sen toteuttaa ei palkkaa jää itselle mitään?


    • kattomies

      Hei tyypit! Olen myös kilpailuttamassa 250 m2 mineriittikaton pinnoitusta ja Restakodeilta aattelin tarjousta pyytää. Aika rankkaa tekstiä täällä ollut ko. firmasta, pahus kun ei vaan tiedä mitä uskoa.

      Mitä muita firmoja voisi olla? Nopeella googletuksella Kattotutka, Suomen Pinnoituskeskus, LA-Kattohuolto, Kattomestarit, Polar Pinta, Kattopatrol... Eli näyttää näitä löytyvän. Kattotutkaa oon joskus duunissa käyttänyt.

      Tän keskustelun perusteella 4750-7000 € (sis. alv) maksaa. Katotaan miten menee.

      • Yhfgk7h

        Pelkkä mineriittikaton pesu maksaa jo 7-9€ neliö ja kaikki vesi pitää kerätä talteen joten mieti keltä tilaat äläkä siltä kuka halvimmalla tekee piittamatta säännöistä


    • mineriittikatonmaalaus

      Mikäli yli 4500€ verolla maksat maksat liikaa.
      Tosin eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

    • Ari63

      Kattojen maalaus ja pinnoitustyöt kannaattaa teettää maalausfirmoilla

    • Kaitsupojunkatto

      KATTEETTOMIA LUPAUKSIA ja HUONOA TYÖTÄ niistä on tämä firma tehty.

    • jokke900

      On se kumma että ihmiset täällä haukkuu firmaa, on tää nykymaailma menny ihmeelliseks ku nettipalstoille tullaan avautuun ja puhuun mitä sattuu, tosin varmaan muiden firmojen myyntimiehet täällä avautuu. Pitäskö vaikka vaan keskittyä omiin asioihinsa ja jättää toi negatiivisten asioiden puhuminen johki muualle. Restakoti hoitaa hommansa, ei jätä mitään puolitiehen ja asiat hoidetaan ammattimaisesti, niin miten ne on asiakkaan kanssa sovittukin, työmiehet kaikki suomalaisia ja puhtaasti tulee kotimaasta kaikki puutavara ja pellit/tiilet. Niin ja tietysti palatakseni hintaan niin Restakodilla on hinta/laatusuhde kohdallaan, jos haluaa että laatu on parasta mitä saa niin siitä myös joutuu vähän enemmän maksamaan, halvalla kun ei hyvää saa.. tietysti jos asiakkaalle ei laatu merkkaa mitään niin asia on sitten eri. Ei mulla muuta. Keskitytään posiitiivisiin asioihin!

      • Perkeles

        "Yhyy älkää haukkuko meidän firmaa"


    • Tyytyväisetasiakkaat

      Kyllä meidän mielestä hinta-laatusuhde oli kohdillaan kun tehtiin isompi remontti. Varmaan virolaisilta olisi saanut halvemmalla, mutta laatu ja hinta suhteutettuna siihem ratkaisi.

    • Paras_tehdä_itse

      Naapurista katsottuna ei kovin asiallista työtä, aluskate vedettiin kireälle, jiirit tehtiin metrin pelti pätkistä ja roskat haettiin vasta reilun kuukauden kuluttua.

    • EnSuosittele

      Katsokaa Kuningaskuluttajaohjelma 12.11.2015.

      Minun erittäin iäkkäille vanhemmilleni kävi aivan samanlainen huijaus.Tekivät sopimuksen tunnissa siitä kun ajoivat autolla pihaan. Kauppasumma kymmeniätuhansia euroja.Katto oli täysin kunnossa ja Restakoti halusi uusia koko katon.

      Kun lukee yrityksen sopimusehdot, niin ne ovat aivan täysin puppua.Yrittävät mm.kumota kuluttajasuojalakia sopimusehdoissaan.

      En voi mitenkään suositella kyseistä firmaa. Toimivat Hyvin epäeettisesti.

    • Myyjälle_5000_kertalaaki

      Restakoti ei tee kuitenkaan edes konesaumakattoja. Tuossa on kattoremontinkin hinnassa Restakoti lisää noin 12000€. Huijareita ja ryöstäjiä!

    • hämmästynyt

      Kattelinpa kuningaskuluttajan ohjelman jossa tuli tästä firmasta juttua. Juttuhan oli siiis suurinpiirtein mennyt näin:
      Iäkkäälle henkilölle oli tarjottu ilmaista kuntotarkastusta, ja asiakas ITSE oli kertonut, että on aikaisemmin miettinyt josko koko katon voisi uusia. Myyntiedustaja oli sitten tästä tehnyt asiakkaalle tarjouksen. Kuinka ollakaan asiakkaan poika oli kuitenkin sanonut ettei kannata koko kattoa uusia, vaan huoltaa mieluummin vanha. Ohjelmaa katsoessani ymmärsin että asia oli jäänyt tähän. Aika jännää, että tälläisestä piti tehdä vähän niinkun mollaamismielessä ohjelma, varsinkin kun jopa poikakin lopussa myönsi, että hänen äitinsä puheista oli voinut saada sen kuvan, että mielessä olisi koko katon uusiminen. Jotenkin ei omaan mieleen mahdu, että jos pyytää hintaa/tarjousta jostain firmasta ja ne sen sinulle antavat niin miten hel****vetissä siitä voi loukkaantua, varsinkaan jos tarjous ei sido mihinkään!!!!

    • Kokemusta_on

      Kyllä se tarjous sitoo myyjän tuoliin, ilman tilausta on tosi vaikea päästä myyjästä eroon. Sama koskee lähes kaikkien firmojen ns. ilmaisia kattotarkastuksia.

      • Lattialankku

        Kyllähän se tarjous sitoo! Varsinkin jos olet allekirjoittanut tarjouksen ja jopa rahoitus-sopimuksen. Siinä tarjouksessa on se sitovuus ja rasti ruudussa "Tarjous hyväksytään" Kotimyyntiasiakirjasta puuttuivat peruuttamisoikeudesta lain edellyttämät tiedot. Meitä vanhuksia vedätetään.


    • Ukkoontunut

      Rahaa ku roskaa kun oli tämän päivän Hesarin kansi tällä firmalla. Onko kokemusta savupiipun saneerauksesta kenelläkään? Pysyykö piipussa pinnoitus?

      • vink-vink

        Älä ota kattofirmaa tekemään piippua.Ota asiantuntija hoitamaan piippuasia, koska se on tärkeää paloturvallisuus syistä.
        Kyllähän restakoti yrittää olla kaiken asiantuntija, mutta tekisivät nyt ensin kattoremontinsa huolellisesti loppuun asti. On nimittäin lähipiirissä kokemuksia huonoista tapauksista.


      • hakerake

        Käyttävät saksalaista hormisaneerausmassaa. Kääntyisin savupiipun korjaajan puoleen joka käyttää suomalaista massaa. koska kysymys kuuluu, onko saksalainen massa kehitetty SUOMEN olosuhteisiin?? toisekseen ovat toimineet vasta keväästä lähtien tuolla puolella, joten mikä on todellinen osaaminen mainospuheiden takana? Hinta on ainakin kova tarjouksen perusteella, yli 250e/m.
        ihan sama mikä remontti kyseessä, itse käännyn AINA sen firman puoleen joka A) on toiminut alalla jo pitkään (kokemus, yms) B) siitä ei löydy satoja huonoja arvioita netistä(aina löytyy jotain, mutta useammat haukut epäilyttävät) C) ei ole halvin (epäilyttävää, takuut, verot???) eikä myöskään kallein eikä varsinkaan sellainen joka tulee hinnassa satoja/tuhansia euroja vastaan kun tinkii, kertoo vaan kiskonnasta.
        Liian ruusuiset kuvat epäilyttävät, mikä on todellisuus?


      • Restahouse
        vink-vink kirjoitti:

        Älä ota kattofirmaa tekemään piippua.Ota asiantuntija hoitamaan piippuasia, koska se on tärkeää paloturvallisuus syistä.
        Kyllähän restakoti yrittää olla kaiken asiantuntija, mutta tekisivät nyt ensin kattoremontinsa huolellisesti loppuun asti. On nimittäin lähipiirissä kokemuksia huonoista tapauksista.

        Niinpä, muurarit ja hormisaneeraajat ovat erimiehiä. Muurari katsoo samalla tulisijat ym jos on tulisijamuurari jne... Ainakin me käännytettiin Restakoti ympäri ja peruutettiin tilaus, kerran palkkaamansa henkilö oli oikea muurari ja teki myös hormisaneerauksia. Hän myös oikaisi Restakodin myyntipuheet ja luotto meni firmaan, rehellinen työmies potkaistiin Restakodista samana päivänä pihalle rehellisyyden vuoksi, kun oli aloittanut uuden työnsä. Ei mies ehtinyt olla kun 3 tuntia töissä saadakseen potkut, tilaamme tämäh potkitun mirhrn tekemään pinnoituksen ja korjaamaan kaiken muunkin tulisijoja myöten.

        Olin soittanut tälle samalle miehelle n vuotta aikaisemmin pönttöuunin korjaamisesta, emme tienneet slloin että tekee myös hormipinnoitukset.
        Tänään meille selvisi tämäkin asia ja muurari oli tosi rehti ja suoraselkäinen ja asiantunteva mitä näihin restakodin poikiin vertasin. Muurari katsoi uunin nieluun peilillä ja sanoi että tulipesän slammailun jälkeen ei yhä olisi viisasta käyttää uunia, sillä vanhan pönttöuunin yläosan joku poistoilma ja savuhormi oli mennyt yhteen rapautuneisuuden ja irronneiden kivien takia ja tulipaloriski on iso, tämmöisen miehen restakoti potki ulos jolla on todellista ammattitaitoa. Muurari sanoi myös että slammailut ei tulipesässä kauan kestäisi.


    • Vink-vink-vink

      Restakoti on aloittanut hormisaneeraukset vasta syksyllä! Ei keväällä!

      • vinkvinkvinkvink

        Juuri näin.


      • Piippumuurari

        Hormisaneeraus on ammattimiehen työtä,Pinnoitus on aivan turhaa jos rikkiä hormin pinnasta ja tiilien saumoista ei poisteta ,Rikki on saumoissa noin 2-3 cm syvyydeltä ja jos se jää pinnoitten alle niin se tulee läpi samantien ,Ainoa järkevä tapa on purkaa piippu vesikaton alapuolelle ja muurata se uudelleen.Kokemusta on yli 40 vuoden ajalta teollisuuden savupiippujen korjaustöistä.


      • korjaus

        Tarkoitat varmaan pikeä? Omakotitalojen piipuissa harvemmin rikkiä on, lähinnä nokea ja pikeä mitkä aiheuttavat ongelmia.
        Siinä mielessä pinnoitus on turhaa, jos hormi on mitoitettu tulisijalle väärin tai poltetaan kitsaasti huonoa puuta, koska se pikeentyy sata varmasti uudelleen. Muuten pinnoituksesta ei kyllä ole kuin hyötyä. Muutamalta kuullut että pinnoitus saattant jopa estää / estänyt talon palamisen, kun se on kestänyt hormissa syttyneen nokipalon täysin eikä tuli ole päässyt leviämään. Huono kuntoinen piippu ei kestä.
        terv. toinen (eläkeläis) ammattilainen (enkä ole restakodin tai minkään muunkaan myynti kodin edustaja.)


    • Haanpää

      Lähelläni nuo tekevät juuri paritaloon tasakatosta harjakattoa. Kyllä on hidasta ja onnetonta puuhaa. Kestänyt yli 6 viikkoa ja alle puolet tehty. Ukot tulee ja menee työmaalle milloin sattuu, kaatosateessa pressuja virittelivät ym. En suosittele näkemäni perusteella.

    • Pitääkö_tehdä_itse

      Mistähän löytyisi hyvä ja nopea katontekijä. Naapurustossani Restakoti vaihtoi kattopeltejä toistaviikkoa ja Hämeen Laaturemontti teki suunnilleen saman työn 2 päivässä ja vei samalla roskat pois, kun roiskien kuljetus Restakodilla kesti toista kuukautta. Kumpikin firma asensi aluskatteen huolimattomasti ja jätti vanhaa aluskatetta poistamatta.

    • Hekara

      Aikataulut pettää järjestään. Ja aivan törkeä hinnoittelu. Heillä on monta työmaata samma aika ja siksi ei toimi!

    • jaggev6

      Meilläkin kävivät tekemässä kattoremontin. Ala-arvoista työtä. Asennusohjeita ei noudatettu (onko ne sulla, kysyi kaveri ovella) vaan tekivät miten osasivat eli eivät! Otsalaudat sahattiin tikapuilla keikkuen moottoriahalla ja korjailtiin sitten pätkistä kun ei ekana kertana onnistunu. Osalaudat liian korkealla ja tukirima väärässä kohtaa, tästä johtuen alin tiilirivi eri kaltevuudella kuin muut tiilet (on varmaan muissakin restan tekemissä tiilikatoissa). Tiilet ei "istuneet" jiireissä vaan irvistivät ja rikkoutuivat korkeuserosta viereiseen tiileen. Kattoluukku oli vaan "heitetty" paikoilleen ilman asennuskehystä ja vesikourua (jotka asentajan olisi ITSE pitänyt ne sinne tehdä). Oli vaan neliön reikä puhkastu aluskatteeseen josta vesi olisi lorottanut sisään. Mainitessani puutteesta, asennustyön johtaja sanoi että kattoluukkuun ei kuulu asennuskehikkoa eikä vesikourua, pitääköhän ne tilata jostakin?
      Vikojen korjauksilla ei pidetty kiirettä vaan kestivät pari kuukautta ! Kävipä jopa yksi asentaja ottamassa valokuvia katosta ja vei ne asennuspäällikölle joka totesi
      " Mielestäni katto on asennettu siististi ja on täysin toimiva.Jos olette erimieltä siitä että alin tiilirivi on tehty ihan väärin ja se pitää kokonaan tehdä uusiksi niin voisitteko tarkemmin kertoa miten se on väärin tehty ja miten se vaikuttaa katon toimivuuteen. "
      Ammattimiehiä nämä eivät ole millääntasolla! Alennusta tiedustellessani totesi asennustyöjohtaja että katto valmistui ajallaan, nää on vaan reklamaatiota eikä vaikuta hintaan alentavasti.
      Nyt purkamisien ja otsalautojen nyrhimisen jälkeen katto "NÄYTTÄÄ" jo vähän katolta. Että tällänen tapaus.
      KIERTÄKÄÄ KAUKAA!!!

      • liikaaluvattu

        Samaa mieltä. Meillä laitettiin uusi peltikatto ja pojat vähän veteli moottorisahalla tuuletusrakoja (1 - 5 cm) päätyihin (tarpeettomasti) kattotuolien päitäkin vahingoittaen ja lappeelta napattiin yksi lauta pois joten rako olikin sitten jo 10 cm. Suositus materiaalin valmistajalta n.1-3 cm. Rännit liian ylhäällä ja kaato väärään suuntaan. Maalit terassin lattialla kun mitään sovittua suojausta ei ollut käytetty ja piha todella siivottomassa kunnossa. Nauloja varmaan keräillään pihalta vielä pitkään... Homma oli heidän mielestään valmis ja lasku tuli samana päivänä kun viimeiset miehet lähti pihasta torstaina ja eräpäiväivä seuraavan viikon keskiviikkona. Työssä käyviä kun olemme emme päässeet tarkastelemaan työn jälkeä kunnolla ennen kuin viikonloppuna ja sitten meni yöunet. Soitin heti maanantaina kuluttaja-asiamiehelle ja laitoin sähköpostiviestiä Restakodille ettemme todellakaan aio maksaa laskua ennen lopputarkastusta ja virheiden korjausta. Työnjohto kävi tarkastamassa tekemiset ja totesi etteihän jälki ole aivan sitä mitä oli luvattu ja sanoi että pojat tulee korjaamaan. Olimme ihmeissämme, että nämä samat pojatko tulee korjaamaan kun heillä ei selvästikkään ole ammattitaitoa tähän hommaan? Pojat kävivät" korjaamassa" jälkiään kolme kertaa kunnes kyllästyimme ja ilmoitimme, että heillä ei ole enää mitään asiaa meidän pihalle. Saimme sovittua jonkin moisen alennuksen" laadukkaasta ja ammattitaidolla" suoritetusta työstä sovitusta kovasta hinnasta, mutta se ei korvaa sitä, että joudumme vielä itse kiikkumaan ja siistimään jäljet kun ajatuksena oli, että otamme laadukkaan firman tekemään homman alusta loppuun ja me vain maksamme. Jännityksellä odotamme mitä tuleman pitää sillä pellin allehan ei enää pystynyt asennuksen jälkeen näkemään ja kun näkyvien osien työn laatu oli sitä mitä oli niin... En voi suositella!


      • MJK_

        Meillä ei tehnyt restakoti, mutta virheitä kyllä löytyi ja varsinkin aluskatteen alta, jota ei pääse näkemään valmiista katosta. Työt tehty joulukuussa, mutta korjaukset vieläkin tekemättä ja lasku maksamatta.


      • islam-asentaja

        omia työmaita taidat pässi esitellä.


    • defghj

      Meillä ei kattoremonttia tehnyt Restakoti, mutta virheet ovat samoja, lisäksi vanhat aluskatteet jätettiin paikoilleen, joten katon tuuletus ei toimi niinkään hyvin kuin ennen remonttia. Onneksi en ehtinyt maksaa laskua, joten reklamaatio hoidetaan varmaankin nopeasti.

    • Hätäilijät

      Olemme Restakodin Hesarin mainoksen uhreja 2016 ja eilen saimme huomata olevamme iloisia siitä, että saimme maksaa työntekijät pois tontiltamme ja jatkaa urakkaa oikeiden ammattilaisten kanssa ensi kesänä. Otamme myös ulkopuolisen arvioimaan työn laadun takuuajan sisällä. Yrityksen suurin vahvuus meidän kokemuksen perusteella on puhumisen ja tuotteistamisen taito ja suurin heikkous itse tekemisen taito. Prosessi etenee kyseenalaisesti vedättäen. Aika nopeasti slammausprojektimme alussa jouduimme toteamaan, että housuissa on, etkä mitään muuta voi, kun todeta, että kiirehtimällä ei näihin hommiin kannata ryhtyä. Remonttiurakoita meillä on useita takana, pieniä ja isoja, vanhassa rintamamiestalossamme ja ehkä hyvien kokemusten jälkeen olikin jo aika törmätä huonoihin.

      Tässä joitakin osia tarinastamme. Joulukuun 2015 Hesarin mainoksen perusteella pyydettiin hormien tarkistus, jonka jälkeen tietenkin saimme myös tarjouksen upean myyntipuheen kera. Heikkona hetkenä kiireessä teimme kaikki ostajan virheet – allekirjoitimme heti, emme kilpailuttaneet, emmekä tarkistaneet myyjän puheiden todenperäisyyttä. Myyjän vedätys olisi paljastunut lyhyellä nettisurfauksella ja tätä emme ostohuumassa tehneet. Olihan hän todella mukava ja vakuutti suomalaisen työn laadukkuuden puolesta mukavasti murtaen. Esimerkiksi kysymykseemme milloin aloititte nämä slammaushommat, vastauksena saatiin ”firma on perustettu 2009”. Myöhemmin, kun tivasin tätä uudestaan, kun harmitti huomattuani tulleeni vedätetyksi, myyjä vastasi ”nyt en ihan tarkalleen muista, joskus viime vuonna”. Myös yrityksen vedätys on hyvin suunniteltu (myynti ja prosessi). Toiminta vaikuttaa nojaavan työntekijöiden miellyttävyyteen ja puhelahjoihin – heillä on selitys ja asiantuntijan mielipide ihan joka asiaan, joka sitten prosessin aikana vaihtuu aina itselle edullisimman vaihtoehdon mukaan. Tekoja on suhteessa puhumiseen hyvin vähän.

      Esimerkkejä epäkohdista projektissamme:
      - Myytiin 2-3 päivän urakkkana, samaa mainostavat Hesarissakin. Työntekijä vietti meillä vajaan yhden päivän (7.30-14.30). Myyjän mukaan tämä oli teoriassa mahdollista, jos kaikki osatekijät natsaavat, mutta hyvin, hyvin harvinaista. Slammauspäivä oli Etelä-Suomen pahin lumimyräkkä-päivä ja talomme on 50-luvulla rakennettu hormeihin sen jälkeen koskematta. Myyjän mukaan myös vain todelliset ammattilaiset pystyvät tekemään homman tuossa ajassa. Tekijä pystyi kuitenkin jo aamulla ennen töiden aloittamista kertomaan meille, että on valmis kolmen aikoihin. Miksi siis myyty 2-3 päivän varaus? Hinta oli ok, suhteessa tähän jälkimmäiseen aikaan.
      - Olimme kyseenalaistaneet heidän rehellisyytensä ennen lopputarkastusta ja puhuneet ulkopuolisesta tarkastajasta, jonka jälkeen työnjohtaja lopputarkastuksessa otti esille, että kaikkia hormeja ei oltu vedetty alas asti, kuten sopimuksessa oli sovittu, koska ilmanvaihtohormin räppänä tuotti heille vaikeuksia, eivätkä halunneet sitä ohittaa. Ensimmäinen työn jälkeinen puhelu oli, että kaikki on valmista ja mennyt hyvin ja olemme valmiit lopputarkastukseen. Lopputarkastuksessa työnjohto vakuutteli meille, että vetäminen alas asti ei kannata ja tarkoittaisi aivan toisen kokoluokan projektia. Ehkä juuri sitä 2-3 päivää, joka oli myyty ja tullaan laskuttamaan. Myyjän kanssa kaikki hormit oli läpikäyty räppäniä myöten ja silloin ne olivat vielä ihan perusjuttuja..Saimme tästä hyvityksen, vaikka olisimme voineet vaatia sitä työtä, joka oli luvattu. Työn jatkaminen heidän kanssaan tässä vaiheessa ei tuntunut enää järkevältä ja olimme tyytyväisiä kun saimme maksettua heidät ulos ennakoitua halvemmalla.
      - Alkutarkastuksessa tehtiin savukoe, joka kuvattiin videolle. Työn jälkeen sanottiin, että vastaava koe on tehty, mutta tästä ei ollut videota. Ainoa, mikä asiakkaalle tai työnjohdolle näkyi työstä, on hormin yläosasta otettu kuva tai näkymä. Siinä näkyvää metrimäärää on vaikea arvioida. Meidän yhden hormin mitta oli vähän yli 6 metriä.

    • Vantaaa

      Valitettavasti tuo yhtiö on niitä jotka haalii monta työmaata samaa aikaa liian vähällä porukalla.Sitten on paskat housussa kun sakoille mennään. Ei tule olemaan toimimaan tuolla tyylillä pitkään.Faktaa.

    • Jormakorvanen

      Huuhaa firma ottaa töihin ketävaan alaspoljetulla palkalla työt suoritetaan katolta roikkuen tai tikkailla lainvastaisesti aikataulu on liian kiireinen joten laatu sen mukasta. Työn johto ei ole ite montaa kattoa tehnyt joten tietotaito on sitä. Kyseinen firma on perustettu helpon rahan toivossa mm tekivät kylpyhuoneremontteja jotka ajoivat firman melkeen konkkaan johtuen reklamaatioiden määrästä. Paikallinen timpuri tekee varmasti paremmin ja halvemmalla kuin nämä kusettajat. T:Jore kattomies.

    • Putkimiws

      Restakoti on limanen firma joka matkii ja matkii sieltä ja täältä. Joka asioissa eri rakennusyrityksiltä. Kunhan vaan liikevaihtoa kertyy keinolla millä hyvänsä niin hyvä on. Työntekijöitä vaikia mennä moittimaan. Kait tekevät työnsä kuten muukkin.

    • Make900

      Aivan paska firma ! Ei oo ku huonoo sanottavaa, toivottavasti menee konkkaan koko pulju!!!

      • PenaHyvinkää

        ???


    • sepi2345

      En suosittele..

    • Tosi_pettynyt

      Katselin, kun Restakoti teki naapuriin katon ja en ollut ollenkaan tyytyväinen työnlaatuu, enkä myyjän toimintaan. Tilasin oman katon Hämeen Laaturemontilta, myyjä vaikutti ammattitaitoiselta ja siksi tilasin heiltä. Kaikki mitä myyjän kanssa sovittiin jätettiin tekemättä, kun tieto ei ollut siirtynyt rakennusporukalle. Työn laatu ei poikennut Restakodista ainakaan parempaan suuntaan. Pahinta virhettä, katon tuuletusta ei voi edes korjata, purkamatta koko kattoa.

      • prima

        ota primalta


      • Vitsikö
        prima kirjoitti:

        ota primalta

        Vitsin murjasit :'D Sieltä se vimoseksi kannattaa ottaa.


      • Uniikkikatot

        Olisit ottanu Eliittikaton meille piti tilata kolmet pellit.Dimitrin porukka kävi vähän asentamassa täysin tunpeloita koko porukka myyjä asentajat ja myyntipäällikkö!


    • pitäisköhän

      Tässä juuri harkitsen katon uusimista restalla..

      • Make_57

        Jokainenhan saa tehdä rahoillaan mitä haluaa, vaikka lahjoittaa ne kattoremonttiin.
        Yleensä ihmiset haluavat ostaa sen parhaan, ei kaleimman, mihin rahat riittävät. Minun katossa jopa konesaumakattotarjous oli halvempi kuin Restakoti.


      • Wagner5

        Tee. Ainakin oma kokemuksemme on, että virheisiin suhtaudutaan vakavasti ja korjataan asiallisesti


    • Silmätkö

      Ootko yhtään lukenu tosta ylempää !?

    • Enluota

      Massauksesta ei pitkää kokemusta varmastikkaan ole. Myyjä kierteli ja kaarteli kun kysyi paljonko näitä olette tehneet?!

      • wagner6

        Päällystysaineen valmistajan nettisivuilla kokemusta on yli 20v Euroopasta


    • Villepuu

      Meillä Restakoti kävi tarkastamassa vanhan huvilan hormit ja tulisijat. Sen mukaan hormeihin ja tulisijoihin pitäisi tehdä pinnoitus, slammausta, paikkausta ym. hinta 3500 €. Pyynnöstä huolimatta emme saaneet mitään perusteluja, kuvia yms. miksi korjaus pitäisi tehdä. Sitten muurit tarkasti pitkän linjan muurari, joka totesi, ettei hormeissa ole mitään vikaa. Samaa oli sanonut nuohoojakin aikaisemmin.

    • Hukkaraha

      Katon maalaus kupruilee ja irtoilee. Takuukorjaus yhtä tyhjän kanssa. Restakodin työ ammattitaidotonta. Hukkaan heidettyä rahaa.

    • Öpönen

      Saimme Restakodilta yhden hormin (6m) massauksesta tarjouksen 3000E. Toinen tarjous tuli hormistokeskukselta 1200 E. Työn teki paikallinen muurari hintaan 1000 E.
      Samainen Restakodin myyjä antoi 180 neliön peltikaton tekemisestä tarjouksen 14000E (Ruukki Classic). Paikallinen ismpi peltisepänkiile antoi saman katon tekemisestä (konesaumattu) tarjouksen 11000E. Pienempi peltisepänlike antoi tarjouksen 7000E. Tarjousten sisällöy samat (materiaali ja työt(pohja,pellitys,räystäslaudat)).

      • islam-asentaja

        puhut paskaa.6m hormi ei maksa missään 3000e. luuletko että joku uskoo tuollaiseen paskan jauhantaan,,,


      • vuj

        Viitasaarella hinta 4000 € Restakodilta, eikä oo paskaa, vanhaa äitiäni yritetetään, mutta viimeisen kerran.


    • spaceface

      Onko kokemusta Oulun alueelta.Kävivät vanhemmilleni yrittämässä hormipinnoituksen väkinsinmyynnin,perusteella,"kun on melkein 50 vuotta vanha piippu/talo" hinta olisi pikkasen vajaa 3000 euroa.

      • Piippuu

        Ei ole kokemusta oulun alueelta mutta uskoisin että vuotoa tuon ikäisessä hormissa jo on joten kannattaa olla tarkkana ettei talo pala.


    • gth

      Mainitseeko nuohooja piipun kunnosta,kun käy nyohoamassa,näkeekö hän piipun kunnon?

      • ply

        Nuohoojakaan ei pysty varmaksi sanomaan onko hormisto tiivis ilman että hän tekee savupanoskokeen.


    • Vanhassatalossa

      Hei.
      Restakoti mainostaa 5 vuoden takuuta, mutta sopimusta tarkastellessa lukee että takuu koskee rakennustöitä, mutta ei slämmäystyötä.
      Eli piipunpinnoitus ei ole takuunalainentyö.
      Puhelinmyyjä soitti ja tarjosi horminpinnoitusta kun kysyttiin takuusta myyjä tuumasi et kato sieltä nettisivulta, mä vaan buukkaan näitä hommia.

      • Rape77

        Tää ei voi olla tosi?


      • kkekekek

        Slammaus ja liukuvalu eivät ole sama asia... slammaus monesti tarkoittaa vesikatolla olevan piipunpään ulkopuolista slammausta, tai sitten itse tulipesän slammausta jolle ei taida kukaan alalla toimiva antaa takuuta koska ei voida tietää sen lopullista kestoa kun asiaan vaikuttaa esim. tulipesässä olevan tulen lämpötila. Toki asia varmastikkin selviää soittamalla yritykseen eikä itsenäisesti ihmettelemällä.


    • Täällää

      etelä-pohjanmaalla pyytävät törkeitä hintoja katon pesusta ja maalauksesta.

    • köyhäoon

      Restakodin yrittäjä kävi meillä, hinnaksi annettiin pesulle ja pinnotukselle 6600€, neliöitä reilu 220, uudet tiilet saa kaupasta 3000€ muahahahahha, pidä pesus ja pinnotteees!!!

      • Säästöliekkikannattaa

        Itse asiassa pinnoitteet saat vielä halvemmalla. Juju on siinä ettei ne tiiletkään tai pinnoitteet itse liiku sieltä kaupasta katolle :D

        Sama kun auton korjaajalle alat mussuttamaan tonnin kytkinremontista että uus kytkin maksaa 150€, joten teen itse!

        Jos uusit tiilet, niin:
        -Hanki vakuutus työlle (ei-ammattilaiselle n 500€)
        -Hanki telineet ja valjaat (300-600€ työmaan ajaksi)
        -Hanki jätelava (500€ ainakin jätemaksuineen)
        -Hanki nosturi nostamaan tiilet katolle tai nosta itse 2 viikkoa nippu kerrallaan niin säästät (500-1000€ riippuen katolla olevien tiilen vastaanottajien nopeudesta, tee yksin niin säästät talkooruuat)
        -Hanki uudet läpivientiputket (á 200€ kpl)
        -Hanki seppä pellittämään piiput uudelleen (600-1000€ per piippu)
        -Hanki reunapellit tai -tiilet ja harjatiilet (10€ /harjatiili ja 6€/reunatiili tai 20€/m reunapelti yht noin 600-800€)
        -Hanki uudet kattoturvatuotteet sillä uusien tiilien takuu ei ole voimassa jos laitat vanhat takaisin
        (500-2000€. Pelkät osat: Lumieste 28€/m
        Lapetikas 30€/m
        Seinätikas 200€/kpl
        Kulkusilta 36€/m)
        -Hanki rahti kaikille tavaroille (150€-500€)
        -TEE TYÖ ILOLLA JA SÄÄSTÄ :D

        Varmaan tuossa 6600€ hinnassakin on ollut kotitalousvähennystä 1500€ tms joten 5100€ loppukustannukseen verrattuna et sinä ihan säästölinjalla ole :D Sanoisin minimissään 7000€ kustannuksiin asettuvat tuon tiilet vaihdon tarvikkeet jos otat halvimmat mahdolliset ja laadukkaat niin noin 8500€.


      • Tiiliasentaja

        se että uudet tiilet tuskin asettuu vanhoihin ruoteisiin joten pitää vaihtaa vielä ruoteet uusiin


    • Elämäontoisinaankallista

      Normi hinta 220m2 katolle olisi ollut noin 3960€ sis alv 24% jotenkas aika kovaa hintaa pojjaat pyytävät! Tosin eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

    • Keijo542

      Eipä juuri ole, mutta katsokaapa hämäävää mainontaa, oikein johtajan ja tyytyväisen asiakkan haastattelut. Pikkupräntillä on sentään kerrottu, että kysymys on ilmoituksesta.

      • JuuJuuJaJuu

        Ihan normaalia markkinointia toi on nykypäivänä. Millainen paukapää tekee ostopäätöksiä Suoli24 juttujen perusteella :-D...kunnon idiootteja!


    • Katon_pinnoitus_turhaa

      Oli mikä firma tahansa kyseessä niin faktahan on se, että netistä löytää pelkkiä negatiivisia kokemuksia. Jos vaikka ravintolaan menee ja saa ripulin niin tottahan siitä tullaan nettiin kirjoittamaan. Mutta harva vaivautuu kirjoittamaan jos kaikki meni OK ja ruoka oli hyvää.

      Oli firma mikä hyvänsä niin kyseenalaistan koko tiilikaton pinnoittamisen tarpeellisuuden. Roskien siivous katolta riittää keväällä ja syksyllä, kattomateriaalin valmistajan ohjeiden mukaisesti.

      Pinnoitusta perustellaan sillä, että sammal on haitallista tiilelle, menee tiileen sisään ja rikkoo tiilen. No mitä sitten jos yksi tai kaksi tiiltä katolla halkeaa kerran vuodessa? Alla on aluskate, joka estää veden vuodon taloon sisälle. Ja ne pari tiiltä maksaa pari euroa ja ne voi itse vaihtaa katon kevät-/syksytarkastuksen yhteydessä.

      Katosta saa kyllä kauniin näköisen pinnoittamalla (maalaamalla) mutta kannattaako siitä maksaa tuhansia euroja? 6000 euroa? Kun menet kaverillesi kylään, niin tuijotatko heidän kattoaan? Muistatko eri ystäviesi katot ulkoa että kenellä oli upea ja kenellä OK?

      Pelkkä tiilikaton pesu ja maalaushan on - jos ei mitään muuta korjattavaa tai asiantuntemusta vaativaa ilmaannu - erittäin yksinkertaista työtä. Tähän markkinarakoon nämä yritykset yrittää tulla.

    • Ex_Restakodin_myyjä

      Tähän ketjuun olis kyllä vaikka kuinka monta tarinaa kerrottavana.. Oon meinaa ollu Restakodilla muutaman kuukauden töissä ja se oli virhe. Kyllä on niin paska firma kun täällä moni kertoo.

      Olin myyjänä. Luvattiin hienosti että kauppoja tulee muuta ku käy vaan hakemassa, käytäntö olikin oksettavaa tyrkyttämistä ja painostamista: "tarjous on voimassa vaan just nyt ja raukeaa kun kävelen ovesta pihalle". Takuupalkka oli paskapuhetta, kilometrit vähennettiin ensin päivärahoista jne.

      Myyjien koulutukseen panostettiin enemmän kuin asentajien. Tosin meille myyjille annettiin ymmärtää että kaikki asentajat on viimesen päälle ammattilaisia ja omaavat monen vuoden kokemuksen. Kerran menin morjestaan asentajia kattoremppakohteeseen ja sanoivat että pitäis tästä seuraavaks mennä tekeen tiilikattoo josta kummallakaan ei ole mitään kokemusta.. Eli siis myös meitä myyjiä kusetettiin, ei pelkästään asiakkaita.

      Käskettiin antamaan tarjous reilusti yli listahinnan josta sitten annettiin reilu "erikoistarjous" jos heti laitto nimen paperiin.. todellisuudessa tässä "tarjoushinnassa" oli vielä ilmaa todella reilusti.

      Jos joku haluaa vielä tietää lisää niin kerron kyllä mielelläni. Jäi niin paska maku kyseistä paikasta, palkkakusetuksista jne.

      • Shhhh

        Ihan itsesi kannalta en ihan hirveästi täällä huutelisi sopimuksenne välisiä asioita.. Näistäkin vuodatuksista suurin osa on luottamuksellisia asioita ja tänä päivänä ei ole kovin vaikea selvittää kuka on postauksen tänne tehnyt. Tuskin nyt tämän yhden perusteella, mutta jos alat enemmänkin avautumaan on tämä riski olemassa.

        Kaiken lisäksi jokaisella itsensä tosissaan ottavalla yrityksellä on automaattipalvelu netissä, joka laittaa linkin kaikkeen omasta yrityksestään kirjoitettuun aina twitteristä tällaisille keskustelupalstoille.

        Ja ei, en ole Restakodilla töissä...


      • Kyllästynyt99

        Moro ex-myyjä. Olisiko mahdollista keskustella näistä epäkohdista kanssasi enemmänkin. Itse olen kyllästynyt tämän kyseisen firman toimintaan ja saada tähän lopullisen pisteen. Vaikka s.postin muodossa aluksi?


      • Kylläm
        Shhhh kirjoitti:

        Ihan itsesi kannalta en ihan hirveästi täällä huutelisi sopimuksenne välisiä asioita.. Näistäkin vuodatuksista suurin osa on luottamuksellisia asioita ja tänä päivänä ei ole kovin vaikea selvittää kuka on postauksen tänne tehnyt. Tuskin nyt tämän yhden perusteella, mutta jos alat enemmänkin avautumaan on tämä riski olemassa.

        Kaiken lisäksi jokaisella itsensä tosissaan ottavalla yrityksellä on automaattipalvelu netissä, joka laittaa linkin kaikkeen omasta yrityksestään kirjoitettuun aina twitteristä tällaisille keskustelupalstoille.

        Ja ei, en ole Restakodilla töissä...

        Eiköhän toi ns.ex.restakodinmyyjä ole kilpailevan firman myyntimies😀😀😀tai joku 30 äo:n omistava yksilö.


    • järkyttynyt

      Restakodin jäljiltä iäkkäät vanhempani suurissa talousvaikeuksissa. Myyjät olivat hankkineet lähes 20 000 euron lainapaperit valmiiksi vanhempieni allekirjoitettavaksi. Laina myönnetty asuntolainana ja korko 7.2 %.

      • Tahtootietää

        Kerrohan vähän lisää?


    • Kuidaslähep

      Niin paska firma ku olla ja voi! Tein pitkään kattoja ja menin restakodille asentajaksi ja asensin 13kuukautta ja katsoin sitä paskaa mitä niskaan tuli kokoajan! Aluksi oli tuntipalkka sitten kuukauden jälkeen vaihtui tuntiurakkaan ja sitten taas kuukauden jälkeen neliöurakkaan! Neliöurakka asentajalle oli alkuun että pohjat valmiiksi ja pelti/tiilipäälle ja loput hoitaa sitten viimeistelijät. No hiljaa työnsivät urakkaan asentajille päätypeltien ja harjapeltien asennukset no sitten vähän ajan päästä tuli kattoturvatuotteet ja vanhojen kourujen takaisin laitto(jos siis asiakas ei halunnut uusia kouruja syöksyjä yms.) ja mistään en saanu lisää palkkaa.. Työpäivät venyi 12 tunnista 15-16 tuntii ja puhelimeen soittaa kusipäinen pikku poika joka on asennusjohtaja ja ei ole itse ammattilainen asentamaan kattoa.. No lopputilin otettua, oli minulta peritty lomarahat pois jota en ollu pitänyt ainuttakaan lomapäivää! No kaiken kruunasi että nää upeat herrasmiehet peri takautuvasti vuodelta minun päivärahat jotka olin tienannut ja sanoivat että heidän pitää maksaa yhtäkkiä verottajalle ne! No mua ei paljoo jaksanu kiinnostaa ja annoin olla! Köyhiä kusettajia. Älkää menkö töihin. myyjät ei tienny mitään mitä ne myi. Monta kertaa nauraa sai työmaalle mennessä että mitäkö nää sankarit on tällä kertaa myyneet. Kattopinnoittajat kesätyöläisiä opiskelijoita muummoassa hammaslääkäriopiskelijoita jotka ei tiedä mikä on painepesurin ja maaliruiskun ero! Kattojen hinnat aivan käsittämättömiä. 95% vuoden töistä asiakkaat oli yli 65 vuotiaita ja aika montakattoa tuli tehtyä. Ja tää kattohormi homma! Kattohormi asennusjohtajan toimii entinen kattoasentaja minun ajoilta jolla ei oo kyllä kauheasti tietoa hormipinnoituksista. Ottakaa niihin ihan omat tekijät eikä kattoasentajia:)

      • Tietoinen2

        Asia on just noin!


    • ule

      oulussa 10 kiitos

    • Suominousuun

      Kateus on kaiken pahan alku ja täsmälleen siitä on nyt kyse. Säälittäviä reppanoita näyttää riittävän tässä maassa. Restakodilla menee hyvin, iloitkaa siitä ja tuulettakaa suomalaisen työvoiman puolesta!

      • Tyhmäkö

        Voi vttu Timppa tyhmä kommentti


    • FuckTheSystem666

      Heipa Hei vaan kaikki niin vastaan- kuin puolestapuhujat (ennenkaikkea vastaan)!!!

      V*tutuspäissäni en viitsi viestiketjua loppuun lukea, mutta minulla henkilökohtaisesti ei ole hyvää sanottavaa kyseisestä firmasta.

      Eräs tuttavani on työskennellyt ko. firmalle ja heillä on tapana kusettaa palkanmakasussa, päivärahoissa yms. missä vaan keksivät. Ymmärrän että provisio maksetaan vasta remontin jälkeen, mutta että palkkakuitit ja maksuun tulevat remonttiprovisiot laitetaan käsinkirjoitetulla paperilla kertoo mielestäni kaiken.
      Lisäksi kun tuttavani vihdoin sai suoraan heidän järjestelmästään tulostetun paperin oli paperista viivattu kuulakärkikynällä jotain remontteja yli, mitkä kuulemma olivat pakkeina tullut takaisin. Luulisi että näinkin isolla yrityksellä on järjestelmässä erikseen peruutukset yms.

      Työntekijöitä on turha sormella osoittaa koska palkkaavat hyväuskoisia nuoria ihmisiä, joita on helppo manipuloida ja ohjailla. Koulutus työntekijöille ei ole tarpeeksi kattava, enkä mene takuuseen että ylemmänportaan tekijätkään tietävät aina mitä tekevät. Ja mitä tulee yleisesti ottaa huomioon ovelta ovelle kiertäjiin, niin koettakaa muistaa että hekin koettavat vain tienata elantonsa. Älkää siis kohdistako vihaanne ja ärsyyntymistänne heihin, vaan sinne ylemmälle portaalle.

      Kyseinen Firma on myös tehnyt useammalle tutulle piipunpinnoituksen, ja ne ovat menneet päin H*lvettiä. Asentajat ovat olleet ammattitaidottomia ja kouluttamattomia, ja tämän seurauksena eräs piippu muurattiin vinoon niin että se erottui selvästi.

      Toiselle tuttavalleni tehtiin öljyhormiin valu. Ensin unohtivat tehdä läpiviennin piipunhattuun, joka tehdään siksi ettei sinne kondensoidu vettä (käsittääkseni). Nyt selvisi että ko. piippuun olisi myös pitänyt tehdä erillinen putkitus, ja tällä hetkellä sinne kondensoituu vettä joka tapauksessa. Tämä asia ei ollut myyjän tiedossa myyntihetkellä.

      Asentajat myös käyttäytyivät erittäin epäkunnioittavasti ja käyttivät sopimatonta kieltä työtä tekiessään.

      Ja ei. En haluaisi yleistää tätä ammattitaidottomuutta ja rahannaimista erääseen uskontokuntaan, mutta myös eräs ko. uskontokunnan ikkunafirma toimii lähes samoilla perusperiaatteilla.

      Toivottavasti jokainen jolla on jotain hampaankolossa ko. yritystä kohtaan, ottavat yhteyttä johtoportaaseen ja vaativat oikeutta.


      Tästäkin V*tutuksenkyllästämästä tekstistä huolimatta toivotan kaikille (myös Restakodin johtoportaalle) oikein raha... ei kun Rauhallista joulua ja TODENMUKAISEMPAA uuttavuotta 2017!!

    • Omalla-rahalla-oppii

      Siitäpä lafkasta juuri onkin kyse. Sama lafka joka uhkailemalla yrittää saada vanhukset suostumaan. Jos olet kyseisen paskalafkan myyntitykki, niin nyt löytys kuvat siitä "huonokuntoisesta" palomuurista jossa oleva hormi olisi ehdottomasti korjattava!
      EI REIKÄÄ ,EIKÄ YHTÄÄN HALKEAMAA MUURISSA!

      Ymmärtäkää nyt ihmiset ihmeessä että teitä kustaan silmään!
      Piipussa olevat hormit ovat KAIKKI POISTO HORMEJA, RIIPPUMATTA SIITÄ ONKO SAVU VAI ILMA HORMI.

      Jos piippu on ehjä ulkoapäin niin mikä helvetti ne rakenteet sytyttää?
      Ja nokipalo on sitten terminä perseestä! Nokipalo palaa JOKAISESSA UUNISSA LÄHES JOKAISELLA LÄMMITYSKERRALLA, noin minuutista kahteen. Eikä sillä ole MITÄÄN MERKITYSTÄ!
      Se millä on merkitystä on PIKEYTYNEEN HORMIN PALAMINEN, siinä riittää energiaa tuhoamaan koko piippu, nokipalossa ei riitä edes lämmittämään tiiltä polttavaksi!

      Kyseisen lafkan videosta voi todeta "kaveri rapsuttaa sormella "laastin tiilien välistä.
      Kuvat ovat öljykattilan hormista"piipun lenssi"näkyy kyynerpään alla.
      Eli kyseessä kaksi ylintä tiilikerrosta.Kuvassa näkyy myöskin sammalta joka ei TODELLAKAAN KASVA KÄYTÖSSÄ OLEVAN ÖLJYKATTILAN HORMISSA!

      Palolaitista lainaten "ihminen saa käyttää omistamansa rahat miten haluaa" eikä se meille kuulu.

      • Hetkinensanoiputkinen

        Ei meillä ainakaan ollut edes vaihtoehtona käteismaksua kun restakoti työt sai tehtyä.


      • Pätevätpätevät

        Meinaatko että kaveri pystyisi rapsuttamaan pidemmältä? Jokaisella ei löydy kolme metriä pitkää kättä. Kyllä se öljypoltin kuluttaa laastit muualtakin kuin siitä ylhäältä


    • Hydgmnjgdcgv

      Öljypoltin on kiinni kattilassa, se ei kuluta mitään muuta kui öljyä.

      Piippu rapautuu kastepisteestä ylöspäin. Videolla oleva hormi on rapautunut yläpäästään. Miksi sen on pinnoitettava ? Yläpään korjaus ei ihmeitä maksa.
      Videon katsonut jotain asiasta ymmärtävä tajuaa heti kyseessä olevan rahastus.

    • Täällä kun näkyy olevan ex- työntekiöitä lukemassa ja seuraamassa palstaa niin. olisin kiitollinen jos ottaisitte yhteyttä etyenkin jos on jotain jäänyt hampaankoloon. Ette ole yksin olen itsekkin uhri ja en ainut. Olemme päättäneet nostaa kissan pöydälle ja saattaa asian päätökseen niin ettei muiden tarvitsisi joutua nöyryytetyksi tämän firman työntekiöinä. [email protected]

    • Kuluttajansuojaa
    • HerraNakeeMikaOikein

      Sama firma mainostaa lehdessä hormisaneerauksia. Väittävät mainoksessa että yli 1000 rakennuspaloa vuodessa tulee hormeista ja tulisijoista.

      Pelastuslaitoksen mukaan vuonna 2015 näitä paloja oli 593 eli kaukanà yli tuhannesta. Mutta tärkee huomio tähän; tulisijasta aiheutuneita on suurin osa näistä paloista eli ei mitään tekemistä hormisaneerauksen kannalta.

      Miettikää arvoisat asiakkaat, voitteko luottaa tälläiseen yritykseen?

      Rehellisyyttä mainostavat omilla nettisivuillaan, mutta jos mainoksessa päästellään tämmöisiä sammakoita suusta, on vain kaksi vaihtoehtoa.

    • Julkkiksia
      • onkomuka

        Vanha kikka ku homma kusee ni ostetaa pari puolest puhujaa


    • Restakoti.Huijausta

      Kävivät ilmaisella hormien tarkastus käynnillä, ja sanoivat että on kaikki kolme hormia niin huonosa kunnossa että tarvitaan pinnoitus ennenku menee kipinä halkeemaan ja koko talo palaa.
      Kohteena oli iäkäs äitini, ja työn hinnaksi sanoivat 5000€. Rahoitus löytyi samantien ja sopimus oli tehtävä heti. Hormin koko pituus on vain n. 7metriä
      Kyseisessä talossa ei ole koskaan ollut kolmea hormia käytössä, ja vuosiin ei ole ollut kuin 1 käytössä.
      Nuohooja oli käynyt pari kuukautta sitten, eikä ollut maininnut mitään että olisi huonossa kunnossa.
      Restakodilla on tosiaan ammattilaisia, tai ainakin ammattilais huijareita. Älkää ottako mitään töitä kyseiseltä firmalta.

    • Asentaja101

      Itse olin reilu pari vuotta kyseisellä firmalla töissä asentajana ja olen ollut tyytyväinen työolosuhteisiini. Ei voi mitään jos välillä tulee paskoja kohteita ja joutuu kattoturva tuotteita asentamaan silti hommat on hoidettava. Itse tein katot kuin olisin sen itelleni tehnyt enkä näistä ole ikinä reklamaatioita saanut. Myyjissä sen puoleen on ollut paljon näitä ns. Dna myyjiä jotka ei mittaa osaa käyttää toki kaikki ei tälläisiä ole ollut. Jos entiset myyjät täällä vinkuu provisioistaan niin ei niitä tappiokaupoista jotka on myyny perseelleen pysty maksamaankaan. Johtoportaasta samaa mieltä etteivät välttämättä kaikkea osaakkaan tehdä,mutta osaatko itse?

    • Rasse1

      Hei kaikki asiantuntijat,

      Kyllä on mielenkiintoisaa luettavaa palstalla.Koittakaa kaikki ymmärtää,että tänne voi Kuka vain kirjoitella mitä sattuu.Paras tapa pyytää referenssikohteita ja voi itse suoraan soittaa asiakkaille kenelle tehty kyseisen firman toimesta työ.Halvalla ei hyvää ja kotimaista työtä saa,jos merkkaa työnlaatu sekä kilpailukykyinen hinnasto niin suosittelen kyseistä yritystä.

    • naurupidentääikää

      imatralla osaamattomat restakodin pojanklopit pinnoittivat yhden talon hormin umpeen.nyt etsivät piiiiiitkäääää poranterää jolla hormi voidaan porata auki.ei voi kun nauraa moiselle touhulle.varokaa näitä kulkukauppias-yrityksiä

      • koiek

        No onneksi vaan imatralla..ei tullu vahinkoa :D Myidään imatra Putinille :)


    • Jani58

      nyt tämä restakoti tekee salaojaremontteja ainakin keski-suomessa salaojakympit oy nimellä. varokaa te jotka suunnitelette salaojaremonttia! tämä restakoti tekee remontteja laidasta laitaan ja äidilleni myivät väkisin ja tekivät kattopinnoituksen viime kesänä ja talven aikana pinnoitus irtosi paikka paikkoin. eivät vastaa puhelimeen! sutta tekevät sanon minä!

      • muurari12

        Restakoti. Tuo korjausrakentamisen ihmefirma. Osta heiltä hormien korjaus, kuolet paloon tai häkään. Osta vesikatttoremontti, talo kastuu ja homehtuu. Nyt ne tekee salaojiakin, talo jää oman tulvan alle.

        Kannattaisi katsoa omistajat. Vahvasti Pohjois-Pohjanmaalta. Vääräuskoisilta ottavat rahat pois ja pilkkaavat päälle huonolla työllä.


      • jukiuiui

        :) oletko muurari ammatiltasi?


      • Hyttinen

        Kattopinnoituksella on myös valmistajan takuu eli olet varmaan soittanut valmistajalle fiksuna miehenä jos pinnoitus irtoaa vai etkö muuta keksinyt😁jani 58


    • Iinesihmettelijä

      Mitä uskoa? Restakodin tarjous tai pakkomyynti (tarjousta ei sanan oikeassa merkityksessä meinannut saada) on kolme kertaa kalliimpi kuin pienen yrityksen. Massa on parasta ja kallista. Työmenetelmä on parasta ja kaikki muukin. Mistä löytää puolueetonta tietoa?

      • tmqq771

        Tee itse, säästät paljon.

        Alla alvillisia hintoja massoille.

        -Schädler Plus, 62 e säkki (20 kg)
        http://www.taloon.com/schadler-plus-saneerausmassa-20-kg-sk/SCH-950000283/dp
        -Mordax Plus, 45 e säkki (25 kg)
        Käyttövalmiin Mordax Plus -horminkorjausmassan hinta on nyt 1,80 € / kg (ennen 2,20 € / kg).
        Tarjoamme teille alennusta - 20 %, jolloin hinnaksi jää vain 1,44 € / kg.
        Massa toimitetaan 25 kg säkeissä.

        -Rudomal 1100 ,44 e säkki (25 kg).

        Yllä olevat hinnat oli kotitaloudelle annetut hinnat. Yritykset saavat varmasti halvemmalla ja voivat lisäksi vähentää alvin. Yritykset ottavat todella paljon voittoa. Vaikka kotitaloutena joutuukin maksamaan massasta enemmän, tulee hormin massaus omin voimin halvemmaksi.
        Kannattaa kysellä hintoja.


      • tuMylly6

        Massasin uunin hormin yli kymmenen vuotta sitten Mordaxilla ja silloin se maksoi yli 70 e säkiltä. Nyt ajattelin kiukaan hormin massata nuohoojan käynnin jälkeen, suositteli. Alettava kaivamaan vanhoja vermeitä esille. Iloinen yllätys oli, että uunin hormi on vieläkin hyvä. Olin jo varautunut siihenkin lisäämään massaa, ei tarvitse onneksi. Homma on työlästä, useampana päivänä joutuu tekemään.


    • okfjif

      Puolueeton tieto on että resta kodit tekee ainakin kaikki laadukkailla tuotteilla ja on kitenkin luotettava firma ja kyllä taas järkikin kertoo että jos joku tekee jonkun työn huomattavasti halvemmalla kun muut niin onkohan puhtaat jauhot pussis kyseesellä firmalla,vai haetaanko tuotteet venäjä/viro akselilta ja minkä vuoden maaleja esim.kattoon käytetään jne...

      • uivelo1234

        Vai johtuiskohan siitä että Restalla on viimeisen tilinpäätöksen mukaan ihan muutama miljoona velkaa....? Että olis niinku pakko tehä kalliilla että saa omistajat omaankin taskuun! Restan hinnoilla ei ole mitään tekemistä oikean elämän ja oikeiden kustannusten kanssa. Kaverit rahottaa vielä kattoremontti ja salaojafirmoja restan rahoilla niin pakkohan sieltä on poskettomia yrittää vetää asiakkailta! Ja Restan käyttämä hormimassa ei ole edes kalleinta massaa.. Eikä parasta...


      • entinenMyyjä

        Homiturvamies ihan samalainen. Kiertävät ovelta ovelle. Myyjillä ei oikeaa osaamista. Kallis verrattuna muihin. Kallis verrattuna työn laatuun.


      • jussi9691233

        Jos nyt erehdyt laskemaan ovelta ovelle myyjän sisälle, älä lupaa mitään ja älä allekirjoita mitään. Tutkimisraportti tai muuksi naamioitu paperi saattaa olla tilausvahvistus.

        Jos haluat tutkituttaa hormit, käytä nuohoojaa tai luotetuksi ja osaavaksi tunnettua tekijää.

        Jos korjaustarvetta ilmenee, pyydä tarjous useammalta.

        Tee työstä kirjallinen sopimus.

        Maksa työstä osa laskun mukaan ja loput sitten, kun puolueeton taho (itsekin) on korjauksen hyväksynyt. Tämä kannattaa laittaa sopimukseen.


      • tuMylly66

        Nyt tuli kiukaan hormi massattua pääsiäisen aikana. Loppupeleissä ihan mukavaa touhua.
        Tein täsmälleen samoin kuin viimeksi, koska lopputulos oli todistetusti hyvä. Aikoinaan hankituille tavaroille tuli lisää kuolletusta ja toinenkin iloinen yllätys uunin hormin massauksen kestävyyden lisäksi oli halventunut massan hinta. Nyt sitä sai 40 eurolla säkiltä.

        Nuohouksen jälkeen ruiskauttelin piipun päältä hormin sivuille vettä. Veden tarkoitus oli huuhtaista vielä jäljelle jäänyt irtonainen noki saumoista. Toinen tarkoitus on kostuttaa hormin seinämiä. Toki vanhan savupiipun hormin tiilet ovat rutikuivia ja imasevat laastista vettä liikaa. Sopivasti tiilien pitääkin imeä märkää laastia eili ei liian märäksi pidä kasteleman.
        Sitten vaan tein isossa sangossa massaa vispilällä ja kannoin sitä piipun päälle vähän pienemmillä sangoilla.

        Ennenkuin heitin noin parin maitopurkillisen verran kuraa hormiin, olin vinssannut harjan tiiviiksi hormin alkuosaan. Homma eteni piipun päähän asti vähän kerrallaan vinssillä harjaa ylöspäin hilaten ja välillä topaten ja heittämällä kuraa harjan päälle. Noin 30 cm nostin kerrallaan harjaa ennen heitin lisää massaa. Toistin saman päivän aikana operaation toiseen kertaan. Hormi näytti jo hyvältä.

        Annoin Mordaxin kuivua yön yli ja aamulla kokeiltuani sormenpäällä hormin pintaa oli se kova. Ideana uuden kierroksen tekemisessä kovettuneen massan päälle on siinä, että mahdolliset vähälle massalle jääneet kohdat saavat lisää massaa ja mahdolliset kuivumisen aikana syntyneet ohuen ohuet halkeamat peittyvät uuden laastikerroksen alle. Viimeinen vinssillä vedon tein melkein heti edellisen perään, mutta nyt ilman massaa ja harjan päälle olin laittanut vaahtomuovipalasen, joka silotti sitten viimesen päälle hormin seinämät.

        Työn iloa kaikille!


      • makej1974

        Paljonko muuten meni massaa yhteensä, minkä kokoinen hormi?


      • Hyttinen
        uivelo1234 kirjoitti:

        Vai johtuiskohan siitä että Restalla on viimeisen tilinpäätöksen mukaan ihan muutama miljoona velkaa....? Että olis niinku pakko tehä kalliilla että saa omistajat omaankin taskuun! Restan hinnoilla ei ole mitään tekemistä oikean elämän ja oikeiden kustannusten kanssa. Kaverit rahottaa vielä kattoremontti ja salaojafirmoja restan rahoilla niin pakkohan sieltä on poskettomia yrittää vetää asiakkailta! Ja Restan käyttämä hormimassa ei ole edes kalleinta massaa.. Eikä parasta...

        Ok.katsoin vain tota bezzan massaa että oli saanut arvosanaksi 4.8tähteä viidestä kestää rikki ja happo päästöjäkin.ja sitten katsoin että resta on ainut ormaxin valtuuttama tiilikatto pinnoituksen tekijä (ormax pro)pinnoite ja sitte oli vielä joku podadur maali jolla restalla on yksinoikeus suomessa että pakko siellä on jotain ammattilaisia olla töissä😊ormax monieer on kuiteskin pitkälti yli miljardin liikevaihtoa tekevä konserni.


      • harjaaja
        tuMylly66 kirjoitti:

        Nyt tuli kiukaan hormi massattua pääsiäisen aikana. Loppupeleissä ihan mukavaa touhua.
        Tein täsmälleen samoin kuin viimeksi, koska lopputulos oli todistetusti hyvä. Aikoinaan hankituille tavaroille tuli lisää kuolletusta ja toinenkin iloinen yllätys uunin hormin massauksen kestävyyden lisäksi oli halventunut massan hinta. Nyt sitä sai 40 eurolla säkiltä.

        Nuohouksen jälkeen ruiskauttelin piipun päältä hormin sivuille vettä. Veden tarkoitus oli huuhtaista vielä jäljelle jäänyt irtonainen noki saumoista. Toinen tarkoitus on kostuttaa hormin seinämiä. Toki vanhan savupiipun hormin tiilet ovat rutikuivia ja imasevat laastista vettä liikaa. Sopivasti tiilien pitääkin imeä märkää laastia eili ei liian märäksi pidä kasteleman.
        Sitten vaan tein isossa sangossa massaa vispilällä ja kannoin sitä piipun päälle vähän pienemmillä sangoilla.

        Ennenkuin heitin noin parin maitopurkillisen verran kuraa hormiin, olin vinssannut harjan tiiviiksi hormin alkuosaan. Homma eteni piipun päähän asti vähän kerrallaan vinssillä harjaa ylöspäin hilaten ja välillä topaten ja heittämällä kuraa harjan päälle. Noin 30 cm nostin kerrallaan harjaa ennen heitin lisää massaa. Toistin saman päivän aikana operaation toiseen kertaan. Hormi näytti jo hyvältä.

        Annoin Mordaxin kuivua yön yli ja aamulla kokeiltuani sormenpäällä hormin pintaa oli se kova. Ideana uuden kierroksen tekemisessä kovettuneen massan päälle on siinä, että mahdolliset vähälle massalle jääneet kohdat saavat lisää massaa ja mahdolliset kuivumisen aikana syntyneet ohuen ohuet halkeamat peittyvät uuden laastikerroksen alle. Viimeinen vinssillä vedon tein melkein heti edellisen perään, mutta nyt ilman massaa ja harjan päälle olin laittanut vaahtomuovipalasen, joka silotti sitten viimesen päälle hormin seinämät.

        Työn iloa kaikille!

        Hienoa,varmistit juuri todennäköisen nokipalon piippuusi,harjatekniikalla piipun sisäpinta jää niin karheaksi,että todella vaikea pitää puhtaana noesta ellet nuohoa 3kk välein savuhormeja(on tullut vastaan lukemattomia tapauksia jossa nokipalot syttynyt jos on tehty kyseisellä menetelmällä)


    • tuMylly66

      n.100 kg, 7 metrin korkuinen ja sivuiltaan 14*16 cm.

    • Hyttinen

      Täältä ei kannata kysyä neuvoa koska täälä kilpailevat firmat haukkuvat toisiaan eli aivan sama vaikka kysyt mistä vaan firmasta niin sama juttu.soita pariin paikkaan ja pyydä tarjous ja kuuntele takuut ym..kaikista paras🖒

    • Mitro

      Älkää hyvät ihmiset erehtykö vahingossakaan kysymään missään keskustelu palstoilla tositarkoituksella neuvoa mikä on oikein tai mikä väärin tai keneltä kannattaa mitäkin ostaa😁😁

    • Todellatyytyväinen

      Turussa kattopinnoitus 10

    • Ilona222

      Vähän toimitus viivästyi säiden takia, mutta olen todella tyytyväinen katon pinnoitukseen! Katto näyttää ihan uudelta!!

      • kissMyAss111

        Mistä tiedätte, miltä näyttää vuoden päästä saati kymmenen. Ammattilaisten työ on sitten vähän eri juttu. Korjaan, aika paljonkin eri juttu.


      • Yjku
        kissMyAss111 kirjoitti:

        Mistä tiedätte, miltä näyttää vuoden päästä saati kymmenen. Ammattilaisten työ on sitten vähän eri juttu. Korjaan, aika paljonkin eri juttu.

        Onhan noita refe kohteita..


      • Suuuurihuijaus
        Yjku kirjoitti:

        Onhan noita refe kohteita..

        Niin on viime kesältä kun otitte tuon käyttöön XD

        Ei mitään testejä ole ulkopuoliselta testaajalta tuolle aineelle!


    • Ainola69

      Restakoti osti Lujahormin kun oma nimi on niin turmeltunut ylihinnoitteluista tuotteista. Restakodin myyjät ovat erittäin härsekejä ja häikäilemättömiä myymään pinnoituksia katoille ja hormeille massauksia. Jos asiakas haluaa maksaa samasta tytstä 2-6 kertaisen hinnan niin sitten kannattaa ottaa yhteyttä restakotiin tai lujahormiin.

      • Leivonen112

        Hei,Restakoti ja Lujahormi toimii omilla nimillä molemmat


    • restadiolaiset

      restakoti on hävinnyt maan alle kun pilasi ihmisten taloja riittävän paljon.

    • Maallemuuttanut

      Restakodin pojat kävi tänään tarkastamassa v,-52 muuratun piipun ja totesivat sen kunnossa olevaksi. Kylläpä helpotti.

      • huuhhuhuh

        En luottaisi tippaakaan niiden suhareiden ammattitaitoon koska kaikki otetaan siellä myyjäksi jotka haluavat!! Kysy muiltakin yrityksiltä ja vaadi kunnon kuvaaminen hormikameralla ja vielä nuohoojalta kysy myös mielipide yrityksistä ja omasta piipusta


      • varokaaRestakotia666

        Joo, mullakin kävi Restakodin myyjät sinisellä Volvolla. Hormeja savuttivat ja pahasti oli hormit viallisia. Hinta pyöreät 4000 e!!! Ei tullut oikein selviä vastauksia kysymyksiin ja kiirrekin heillä oli. Paperiin nimi olisi kuitenkin pitänyt laittaa. En laittanut ja en laita ainakaan heidän paperiin.


    • MaalleMuuttanut

      Restakoti käytää tyyppihyväksyttyjä tuotteita pinnoituksissa.

      • Landestadiolainen

        Mitkä tuotteet on tyyppihyväksyttyjä niillä ja millä lailla hyväksytty?


      • jotain_tolkkua_kiitos

        MaalleMuuttaneelle kommentti. Ei pidä uskoa kaikkea. Kaikilla rakennustuoteilla ei ole harmonisoituja tuotestandardeja ja näin ollen kyseiset tuotteet eivät voi saada CE-merkintää. Katso pakkauksia. Ei niistä löydy CE-merkintää. Esim.hormien pinnoittamiseen käytettävä tuote Beza Ceramic ei ole tyyppihyväksytty. Tyyppihyväksynnän puuttuminen ei tarkoita sitä, että olisi kelvoton tuote.

        Restakodin käyttämä Beza Ceramic sisältää yli 70 % portland sementtiä ja yli 20 % kvartsihiekkaa valmistajan Landy Ventzin mukaan. Suht halpoja aineksia. Sama se on muillakin. Paljon sementtiä ja hienojakoista ainetta sisältävä aine tarttuu metalliinkin, turha noista massoista on revitellä ihmeellisyyksiä.

        Hormialalla on yllättävän paljon valheita ja vedätyksiä ostoskanavien tyyliin. Kyseessä on kuitenkin tärkeä ala, koska ollaan tekemisissä paloturvallisuuden kansssa.


    • uuuuuuuuuuu

      vtt-todistus weppi sivulta (fi-domain) voi tarkistaa tuotesertit. Tuotesertifikaatio ei ole tosin tyyppihyväksyntä. Vapaaehtoinen. Näyttää siltä, että hormilaasteista Schiedel Light:lla on serti. Yhtään tyyppihyväksyntää ei ole.

      • paskaaaataas

        Schiedel Light on ILMAHORMIMASSA, joka ropisee savuhormeista alas nuohousharjalla XD


      • uuuuuuuuuuuuuuuu

        Light on valmistajan mukaan savu- ja ilmahormimassa. On huonosti tehty slammaus, jos ei pysy. Sertifikaatit eivät tarkoita sitä, että voi tehdä huonosti ja silti toimii.


      • nuohariari

        Se ei saksalaisten mukaan ole sopivaa kuin ainoastaan ilmahormeihin! Valmistajan edustaja messuilla kertoi että se on tarkoituksella ihan pehmeää eikä haittaa vaikka se halkeilee hormissa.... Käsittämätöntä! Olen nähnyt kymmeniä piippuja jotka on lightilla massattu ja ne on surkeita ollut järjestäen niin restan kuin muidenkin sitä käyttävien jäljiltä!


    • tiilikattopinta

      Tarkkailkaa teijän ormax prolla pinnoitettuja kattoja hyvin tarkasti!! Minun katolle oli tullut viime talven jälkeen isoja rakkuloita joissa on vettä sisällä...... Ja hilseilee pois se aine.... Eikun uusia tiiliä vaihtamaan

    • Stiggelberg

      Pohjois-Savossa olivat eräällä pikkupaikkakunnalla kiertämässä RestaKoti edustajat marraskuun alussa 2017. Tekivät savupanoksella testi kolmeen eri tulisijaan (60 luvun alussa tehty omakotitalo, hormia reilut 6m). Suosittelivat korjausta. Kallein sopparihinta, joka oli voimassa vuoden, hintana 8012.5 eur. Heti tehdyn sopparin vakiohinta olisi ollut 7010 eur. Sama hinta tingittynä 6750 eur. Harkinta-aikaa ei ollut. Eipä tullut allekirjoitusta sopimukseen.... Pitää saman piipun kunto arvioittaa myös nuohoojalla, saa myös muun mielipiteen...

    • KORSTEN

      VAROKAA! RESTAKOTI VAUHDISSA AINAKIN VAASAN SEUDULLA. HINNOITTELULU AIVAN MAHDOTONTA! Piipun sisä pinnoitus 4800 E. Kaikki firman tekemät mokat asiakkaan piikkiin.HUH HUH. Lukekaa sopimukset tarkkaan. Lähi seudulta löytyi firma joka tekee kyseisiä töitä laadukkaammin korjaten vielä piipun pään,itselläni 1700 e ja ottaa yrittäjä vastuun. Kuseteus aivan huipussaan varsinkin vanhemmille ihmisisille.Ottakaa ainakin tarjoikset muualta,mutta Resta on kyllä kusetuksen huippu!!!!!!!

      • gtu

        Jahas täälä taas kilpailija firmat haukkuu toisiaan.Olipas yllätys kukahan oikeesti on niin idiootti että uskoo näitä puheita mitä täälä kirjotellaan jokaisesta työstä tehdään aina sopimus haloo älykääpiöt :DMut joikainen menköön tyylillään...Ps.Jos turku on suomen persereikä niin vaasahan on se joka sielä valuu sitä suolta pitkin sinne reikää kohti...


    • Jokke111111

      On kyllä kyseenalaista,jos myyjät tekevät työtä pelkällä provisiolla,heidän intressit on tällöin väärät,koska on kannattavaa myydä hormien korjaus jokaiseen piippuu,kunnossa oleviin myös.En usko ,että saa puolueetonta mielepidettä.

    • muurari1

      "Kattopinnoittajana vastaat tiili-, mineriitti- ja peltikattojen pinnoituksesta, pesusta sekä torjunta-aine käsittelystä. Työ on urakkaluontoista ja toteutetaan aina yhdessä asennusparin kanssa. Takaamme asentajillemme kattavasti urakoita ja pitkän työsuhteen useaksi kesäksi. Halukkailla on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen hormipinnoituksen parissa."


      Restakoti ja muutkin ottavat savupiippu hommiin tekijät ns.pystymetsästä. Esim.piippuja ja tulisijoja muurannut tietää syvällisemmin rakenteet ja tietää, mitä tehdä. Paloturvallisuudella ei ole leikkimistä.

    • kalleiisakki

      Nämä takuut arveluttavat. Luvataan 10 vuoden takuita ja välttämättä koko firmaa ei ole olemassakaan. Restakodikin omavaraisuusaste on 5 % . Ja kun tiedetään Restan huono jälki, niin ...

      Sitten on nämä yhtiöt, jotka myyvät ja harhauttavat kotitalousvähennyksellä, vaikka sitä ei saa. Hormpartio oy eräänä esimerkkinä ei ole ennakkoperintärekisterissä.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15139838/hormipartio

      Hormipartiokin hehkuttaa takuita, vaikka velkaa on niin, että konkurssi tulee ja asiakas ei saa kotitalousvähennystä.

    • saimaanPentti

      Eivät kauan soittele. Menevät konkkaan. Lujahormi meni jo. Restakodilla on tosi härski myyntitapa. Painostavat vanhoja ihmisiä. Käyttävät mitä lie ovelta ovelle kiertäviä jengejä.

    • Juuritiivistys61

      VEROVELKAREKISTERI
      Verovelkatiedot ja ilmoitusten laiminlyönnit
      Tiedot päivitetty: 9.4.2018

      Asiakas
      Y-tunnus 2784396-4
      Toiminimi Suomen Elementtikatto Oy
      Aputoiminimi
      Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.

      Elementtikatto on Restakotia. Kupsahtaa kohta koko Resta.

      • höpöhöpöä

        Restalla on tilinpäätöstietojen mukaan liikevaihtoa 2017 noin 22 milliä ja tulos 1,6 milliä. Ei sellainen kaadu.


      • Anonyymi
        höpöhöpöä kirjoitti:

        Restalla on tilinpäätöstietojen mukaan liikevaihtoa 2017 noin 22 milliä ja tulos 1,6 milliä. Ei sellainen kaadu.

        Eipä niin hahahha


    • restaloti

      Joo sama hepput tekee nyt ns ilmaisia salaoja kartotuksia mutta yllätys , yllätys 3min perusteella talos salaoja on ihan paskat pitää uussi ja todella edullinen hinta kuulema vaan 350eur/m eli normi n 100m2 torppa rapita 16000 kysypä paikalliselta jolla kaivinkoneet tekeen varmaa 4000 saman hommaan . eli en suosittele . koittivan myydä meille sen käsin lähtee livohkaan !

    • Juuritiivistys6

      Restakodin ideana on laittaa kova hinta, jotta kuviteltaisiin kyseessä olevan laatua. Vanha kikka kaupppatoreilta. Sitten imelä myynti. Myös Restan alihankkijoina, provikkapalkkaisina ovelta ovelle kiertelevissä on ollut kaikenlaista törkeää.

      Jättiyritys Nokiakin sai taloustietonsa viime vuodelta esiin, mutta Restakoti ei ole vieläkään sitä tehnyt. Tuleekohan sieltä vääristelty tilinpäätös. PRH voi uhkasakolla painostaa yritystä antamaan tilinpäätöksen.

    • ArttuJussi

      Älkää uskoko heti puhelinmyyntifirmojen hintoihin vaan pyytäkää tarjoukset 3-4 muultakin firmalta. Mielellään paikalliselta firmalta.

    • Hele

      Päijät-Hämeen KO tuomitsi Restakodin korvauksiin epäonnistuneesta katon pinnoituksesta. Talossa oli myös uusittu rännit. Koko urakan hinta oli melkein 11 000 e.

      Ei ole ainut tapaus. Lisäksi pihalta on vaikea havaita huonosti tehtyä pinnoitusta/maalausta siinä tapauksessa, että ei ole irtoilevia aluieta.

      Kannattaako tällaiselta firmalta ottaa mitään. Tekee huonosti ja kalliilla ja sitten ei ongelmien esiintyessä tunnusta vastuutaan.

    • KKV-tutkii

      Kuluttajaviranomainen varoittaa: Tyrkyttävistä remonttimyyjistä sataa valituksia, kohteina erityisesti ikäihmiset - Nämä 6 firmaa suurennuslasin alla

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201805292200977356_u0.shtml

      Näitä yrityksiä KKV tutkii

      Kilpailu- ja kuluttajaviraston tarkastelussa on tällä hetkellä seuraavat kuusi yritystä, joiden remonttien kotimyynnistä on tullut valituksia:

      - KotiSun Oy

      - Restakoti Oy

      - Suomen Lämpöikkuna Oy

      - Ideko Suomi Oy

      - Pohjolan Energia Oy

      - Indone Tähtiremontit Oy

      Nyt tarkastelussa olevista yrityksistä Restakoti Oy ja Indone Tähtiremontit Oy ovat olleet kuluttaja-asiamiehen syynin kohteena aiemminkin ja saaneet huomautuksia painostavasta myynnistä, epäselvästä hintojen kertomisesta sekä muun muassa asiakkaille annetuista vajavaisista tiedoista. Kuluttaja-asiamies on antanut yrityksille päätöksensä vuonna 2016.

    • Härskiä_huijaamista

      https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/remonttifirman-edustaja-pelotteli-hannelea-tulipalolla-ja-kauppasi-kallista-horminkorjausta-nuohoojan-mielesta-valehteli-piipun-kunnosta/6928738

      Mäkinen jäi yhdessä miehensä kanssa vielä miettimään asiaa. Hänen miehensä selvitti hintoja ja totesi Restakoti-nimisen yrityksen antaman tarjouksen huomattavan kalliiksi.

      Mäkinen ihmetteli, miksei heillä vuosittain käyvä nuohooja ole huomannut samoja ongelmia. Restakodin myyntimiehen mukaan nuohooja ei tällaisia asioita huomaa tai edes ymmärrä katsoa.

      Mäkinen päätti kuitenkin miehensä kanssa vielä pyytää nuohoojan paikalle. Tuttu nuohooja tuli parin päivän kuluttua käymään ja katsoi piipun kuntoa. Analyysi oli täysin päinvastainen kuin Restakodin edustajan. Tiilet ja saumausaineet olivat paikallaan.

    • kusetusta

      Pari vuotta tms sitten sain isältä viestin, jonka sisältö oli n. että täällä on "kattokauppiaita jotka ei suostu lähtemään". No minähän lähdin sitten käymään vanhemmilla, ja löysin sieltä kaksi Restakodin myyntitykkiä. Väsytystaistelua reilun 20.000 euron kattorempasta oli käyty jo hyvän aikaa. Minähän istuin sitten myös pöytään ja aloin kysellä, että mikä siellä katolla on vikana kun pitää koko katto laittaa heti uusiksi. Jannut eivät osanneet vastata yhteenkään kysymykseen, mumisivat vain "sen ikäisen katon vakavista viosta", eivät selvästi ymmärtäneet aiheesta yhtään mitään. Mutta sopparit, rahoitukset ja muut oli valmiina pöydällä. Kun aloin olla hankala, kaverit alkoivat vihjailla iäkkäille vanhemmilleni että mihin tätä poikaa tässä tarvitaan, että hehän tässä päättävät. Siinä vaiheessa kerroin olevani kiinteistön omistaja, ja kehoitin jannuja poistumaan. Lopulta uhkasin poliisilla, että sain kaverit pihalle. Olisi varmaan ollut provikalle tarvetta... Onneksi vanhemmat järkyttyivät tästä tapauksesta sen verran, että kenenkään kiertävän helppoheikkikauppiaspellen on ihan turha pyrkiä antamaan ilmaisia tarjouksia tai muuten kaupustelemaan remppoja.

    • juupa0

      https://www.hs.fi/talous/art-2000005726920.html

      Hesarissa oli kesäkuun 20.päivä vuonna 2018 juttu näistä huijaavista huonoa laatua tekevistä härskin kalliista firmoista ja yksi on Restakoti. Tuskin mikään muuttuu. Parempi kun menee konkurssiin, niin kuin Lujahormikin meni.

    • voipojatmitä

      Asiakas
      Y-tunnus 2784396-4
      Toiminimi Suomen Elementtikatto Oy
      Aputoiminimi
      Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.
      Ilmoitusten laiminlyönnit Ei rekisteriin merkittyjä puutteita oma-aloitteisten verojen veroilmoituksen antamisessa.


      Restakoti siirsi kattoasennukset uuteen yhtiöön nimeltään Suomen Elementtikatto, joka on jo joutunut vaikeuksiin. Hyvin varmaan takuut toimii, kun menee konkkaan. Laatu nyt muutenkin on sitä sun tätä.

    • toksu11
    • JarnoP

      Meille Restakoti teki tiilikaton puhdistuksen ja pinnoituksen 2018 keväällä. Homma meni sovitusti, työntekijät olivat kohteliaita sekä työnsä osaavia. Kyseessä ei varmaankaan ollut halvin mahdollinen yritys mutta en minä autoakaan osta pelkästään hinnan perusteella. Voin suositella lämpimästi kyseistä firmaa. Pienenä mukavana extrana pinnoittivat myös roskakatoksen katonkin vaikka se ei tarjoukseen kuulunut.

      • UudetTiilet

        Yritykselle tiilet maksavat uutena noin 5€/m^2, 200 loivan tiilikaton tiilet 3 miestä vaihtaa päivässä (vanhat purettuna ja uudet asennettuna) 50€/h alv 24%*3miestä*8h=1200€ tiilet 5€/m^2*200kattoneliöt = yht 2200€... tämän voidaan sitten vaikka vielä kertoa kahdella, jotta saadaan vähän kynänpyörittäjän ja myyjän palkkaa sisään ja jätekuluakin. Lopputulos 4400€ ja katolla UUDET tiilet. Hinta pinnoitukselle?


      • temu3

        Ääliö. Restakodin yksi hämäys ja huijaus on se, että laitetaan kova hinta, että asiakas kuvittelee olevan kyseessä laatua. Itse asiassa Restakodin pinnotukset voivat olla mitä tahansa.

        Pitää vertailla, mitä kaikkea kuuluu urakkaan. Restakodin päivässä suharoinnit olkoon ne kattoja tai hormeja eivät vastaa ko.alojen laatuvaatimuksia.


    • toksu11

      Tämän päivän 2.1.2019 IS:n paperiversiossa oli jutta näistä remppafirmoista, jotka hujaavat taloissaan asuvia vanhuksia. Omaisten kannattaa olla valppaina. Restakodin myyjien tapana on väsyttää vanhus, antaa vääriä tietoja ja lopulta tehdä vähän sinne päin. Hinnat ovat jopa 4-5 kertaaa kovemmat kuin kunnollista työtä tekevillä.

    • restainpiis

      Jos nettipalstoja on uskominen, niin mitään remonttia ei kannata ottaa yhtään mistään firmasta :D

      Mitäs arvon raadilla on sanottavana restakodin alaisena olevasta Nokimestarit nuohouspalvelusta? Osaamattomia nuohoojia? Kuten kaikilla muillakin firmoilla?

      Parempi olla remppaamatta, nuohoamatta, korjaamatta ja uusimatta mitään. Kaikki on ihan paskoja.

      • talpe3

        Ei kaikki ole paskoja. Restakoti on ainakin paska. Nokimestareista ei vielä sanoa mitään, kun toiminta on vasta lähtemässä liikkeelle. Nokimestareilla ei hirveän iso kynnys ole työn laadun suhteen, koska pääosin nuohoojien toiminta on ollut vähän sitä sun tätä.


      • jeepo

    • toksu11
    • ma6ee
    • Vesalahormi

      Kaikennäköistä tekstiä tässäkin joten kirjoitamme oman kokemuksen tästä hormipinnoituksesta.

      Myyjä tuli sisään ja kartoitti kaiken asiallisesti, kertoi ongelmien piilevän tiiveydessä eikä meillä ole vielä mitään vaara nokipalolle tai muulle vakavalle ns. "paloturvallisuusriskille". Katseltiin että hormit vuotavat rajusti vaikka tiilet eivät heilu niin tehdään kuitenkin pinnoitus kun se on kuitenkin tulossa jossain kohtaan eteen niin samantien pois alta että ei tule isompaa laskua purku/muurauksesta.

      Hintaa oli 2529,52€ kun tilattiin heti ja saatiin asennus kahden viikon päähän.
      Asentajat olivat mukavia näyttivät kaikki olelliset mitä tekivät, auttoivat ilomielin, sekä teki meille lopputarkastupöytäkirjan jonka piti allekirjoittaa, myyjä oli vielä painostanut laadun varmistukseksi että tarkastetaan jopa kaikki sormen jäljet mitä jää koska jos siivousta ei ole tehty niin meidän ei tarvitse paperia allekirjoittaa kunnes ollaan tyytyväisiä työhön. Ei löytynyt mitään moitittavaa.

      Tehtiin kotitalousvähennys joka oli 1011€ nyt odotellaan että verottaja maksaan sen palautuksissa, Omakustanne siis jäi 1517.71€.

      Muurarina tiedän purku ja muuraus hinnat ja ne ovat kymmenkertaiset tuohon nähden ja vaikka luettiin nämä kaikki Suomi24 kirjoitukset ennen sitä paljastuu näidenkin olevan vain kilpailijat sekä skeptiset foliohatut kirjoittaneet. Ollaan hyvin tyytyväisiä työhön ja tästä jäi plussaa pelkästään firmalle.

      • toksu11

        Noissa kirjoituksissa ei ole itse asiaa arvosteltu, vaan Restakotia, joka on huijariyritys.


    • MuurarMuurari

      Ai että muurari ostaisi ylihintaisen lestadiolaiskusetuksen? Älä valehtele, vielä useampi päivä anteeksipyyntöön, pitkä aika tunnontuskissa....

      Eli yksi hormi muurattuna 25000€?-Onko paljonkin omia töitä?

    • sh1954

      NUOHOUSALALLE pyrkii hormiremontteja tarjoavista yrityksistä ainakin Restakoti, jonka aputoiminimi on NOKIMESTARI.

      Hormiremontteja tyrkyttävistä yrityksistä juuri Restakodista on valitettu kuluttajaviranomaisille niin paljon, että kuluttaja-asiamies puuttui sen lainvastaiseksi katsomaansa toimintaan viime vuonna. Kuluttaja-asiamiehen ratkaisun voit lukea täältä.

      Restakodista kuluttaja­viranomaiselle tehtyjen ilmoitusten mukaan hormi­remontteja on myyty pelottelemalla tulipalon tai häkä­myrkytyksen vaaralla. Joissain tapauksissa paikalle pyydetty nuohooja ei kuitenkaan ole havainnut mitään vikaa hormeissa, joiden myynti­miehet ovat väittäneet vaativan kiireellistä korjausta tuhansien eurojen hintaan.

      Osa vanhuksista on kuluttajaviranomaisten saamien yhteydenottojen mukaan luullut Restakodin hormitarkastuksissa olevan kyse lakisääteisistä tarkastuksista. Ilmoituksia on tullut myös myyntimiesten määräämistä ”käyttökielloista”, joilla asiakkaita on painostettu remontin tilaamiseen.

      Lähde HS 20.3.2019 Kuka kiipeää katollesi

    • ressulessu

      voihan vittu sentäs.

    • hormimies

      Hormin pinnoitus liukuvalu menetelmällä maksaa 2500-3000 euroa.

    • Anonyymi

      Älkää ihmeessä erehtykö Restakodilta ostamaan mitään remonttia! Työ täyttä soopaa ja hirveän ylihintaista. Kukaan kunnollinen tekijä lähde heille tekemään. Käyttävät osaamattomia, nuoria vessukoita.

      Restakoti on pahin vanhusten huijaaja Kotisun:n ohella.

    • Anonyymi

      Vingadium Flessuplessus essus lessus leviousa. Karkotase!

    • Anonyymi

      Protesti: Suomen Elementtikatto Oy, Jyväskylä
      Y-tunnus 2784396-4
      Talousalue Keski-Suomen talousalue
      Osoite Jarru
      40320, Jyväskylä
      Häiriöpäivämäärä 7.5.2019
      Lisätty 20.5.2019
      Velkoja Visma Ppg Oy
      Saatavan määrä 1 175 €
      EHDOTA MUUTOKSIA


      Restakodin kattofirma on saanut protestin. Samaa paskaa ja huijausta kuin emokin.

    • Anonyymi

      Little orcs, Burrarrrumgh!!!

    • Anonyymi

      Vesisaateella ja kosteassa ei saa maalata, mutta näytetään sitä vaan maalattavan. Miten tyhmä pitää tilaajan olla, kun ei aja tekijöitä katolta pois.

      • Anonyymi

        Ai sun mielestä pitäisi odottaa kuivia kelejä???Entä jos sataa 3-4 päivää putkeen? Kalliit miehet ja kalusto seisoo tyhjän panttina. Urakat kusee, ei voi laskuttaa asiakasta jne.
        Sulla ei taida olla mitään käsitystä liiketoiminnasta.


      • Anonyymi

        Protesti: Suomen Elementtikatto Oy, Jyväskylä
        Y-tunnus 2784396-4
        Talousalue Keski-Suomen talousalue
        Osoite Jarru
        40320, Jyväskylä
        Häiriöpäivämäärä 7.5.2019
        Lisätty 20.5.2019
        Velkoja Visma Ppg Oy
        Saatavan määrä 1 175 €

        Ei ainakaan Restakodilta kannata mitään ostaa. Huijareita .


    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/koti/art-2000006042480.html

      Restakodista on viime vuosina mediassa ollut paljon negatiivista. Pitää olla hölmö, jos niiltä ostaa mitään remontteja. Tekeävät ainakin kattomaalauksia, savupiippujen massakorjauksia ja nyt ovat alkaneet myös nuohousta tarjota.

      Restakodin liikevaihto tippui vuoden 2017 22 miljoonasta 10 miljoonaan viime vuonna. Toivottavasti menee koko pulju konkkaan, niin kuin meni uskonveljien Lujahormikin. Lujahormin omistaja-tj meni Restakodille töihin. Ovat samaa porukkaa.

      Poliisille soittaminen on lisääntynyt kotimyyjien tapauksessa. Poliisi tulee erittäin mielellään paikalle poistamaan ahdistelevat myyjät.

    • Anonyymi

      Missä suviseurat tänävuonna? Kannattaako lähteä festareille telttailemaan vai vuokrata asuntoauto?

    • Anonyymi

      VAROKAA RESTAKOTIA! Hirveä lafka. Älkää laskeko heidän myyjiään sisälle. Niistä ei pääse eroon kuin uhkaamalla soittamalla poliisit.

    • Anonyymi

      Henkilökohtaiset kokemukset rajoittuvat "asuntokaupat sokkona".ohjelmaan.
      Upeita remontteja, huippuammattilaisten tekeminä. 10
      Jos tarvetta omalle remontille tulee, niin otan ko. työntekijät meille duuniin ja menen kuukaudeksi mökille.

    • Anonyymi

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/remonttien-kotimyynnista-viime-vuonna-yli-tuhat-yhteydenottoa-kuluttajavirastolle-remonttien-tyrkyttaminen-vanhuksille-puhuttaa-naista-merkeista-tunnistat-epailyttavan-remonttimyyjan/7455810#gs.kfpl19


      Savolaisen mukaan esimerkistä käy ikäihminen, jolle kaupataan kallis savupiippuremontti. Virallisen nuohoojan tullessa paikalle ilmenee, ettei remonttia olisi tarvittu tai sen olisi pitänyt olla huomattavasti halvempi.


      Heinäkuun alusta piirinuohousjärjestelmä loppuu. Restakodin huijarinuohoojat suosittelevat korjauksia.

    • Anonyymi

      Restakodin kattopuoli eli Elementtikatto meni nyt sitten nurin. Ei tule ikävä. Hirvittävän huonoa laatua tärkeässä asiassa. Samanlaista roskaa kaikki heidän työnsä, katoissa sen vaan helpommin huomaa kuin muissa remonteissa pois lukien sisäremontit.

      Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
      Toiminimi Suomen Elementtikatto Oy konkurssipesä
      20.07.2019
      Verohallinto
      Yritysmuoto Konkurssipesä 20.07.2019 Verohallinto
      Kotipaikka JYVÄSKYLÄ 20.07.2019 Verohallinto
      Yrityksen kieli Suomi 24.07.2019 Verohallinto
      Päätoimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen (41200) 20.07.2019 Verohallinto
      Postiosoite 00000 OSOITE TUNTEMATON
      22.07.2019 Yhteinen
      Voimassaolevat rekisteröinnit
      Rekisteri Tila Alkupvm
      Verohallinnon perustiedot Rekisterissä 24.07.2019
      Verovelkarekisteri
      Näytä tiedot
      Y-tunnushistoria
      Pvm Tapahtuma Selite
      22.07.2019 Tunnus annettu
      20.07.2019 Konkurssisuhde Yrityksellä 2784396-4 konkurssisuhde yritykseen 3014118-9.

    • Anonyymi

      Restakoti meni sitten konkurssiin. Turun Uunisepäthän teki Restakodin kanssa yhteistyösopimussen, joten onko Uunisepät seuraava?

    • Anonyymi

      Restan Elementtikatto on konkassa. Ei ainakaan vielä näy julkisesti, että Restakoti Oy olisi mennyt nurin, mutta kaukana se ei ole.

      Restaan erehtyneet maksavat pitkään kalliita osamaksueriä mitälie remonteista ja pinnotuksista vielä sen jälkeen, kun yhtiö on kadonnut.

    • Anonyymi

      Myyjillä on nollapohja ja mitätön provisio. Siksi ovat lehtien palstoilla pakkomyynnin vuoksi. Toimitusjohtajaksi ottivat tyypin joka on ihan kokematon tyhjänpuhuja. Kohta sammuu valot myös restalla.

    • Anonyymi

      Sama henkilö on kirjoittanut kolme viimeistä kommenttia? Taitaa olla jotain hampaankolossa Restakotia kohtaan.
      Restakoti on listautumassa pörssiin, eli hyvin niillä menee. Tämä on sisäpiirin tietoa, eli ei huudella vielä kylillä.

      • Anonyymi

        Ei ennätä Resta pörssin kautta huijata rahaa omistajilleen. Kaatuu ennen sitä ja tuskin kukaan sijoittaisi Restaan, kun sen maine huonona yrityksenä tiedetään ja liikevaihto on laskenut parin vuoden takaisesta 22 miljoonasta 10 miljoonaan ja tänä tuskin ylittää 5 miljoonaa.

        Sijoittajille ikävänä referenssinä käy myös Restan Elementtikaton konkka heinäkuussa 2019.


    • Anonyymi

      Huijaavat nuoria töihin lupaamalla maat ja taivaat. Totuus paljastuu kuitenkin nopeasti. Kiertäkää kaukaa nämä konkurssikypsät huijarit

    • Anonyymi

      Käykääpäs kurkistamassa Patentti- ja Rekisterihallituksen sivuille:
      https://virre.prh.fi/novus/companySearch?execution=e10s1
      Melkoisen paljon muutosilmoituksia Restakodilla, mikä kertoo omaa kieltään...
      17.05.2019 tilinpäätös
      04.06.2019 tilinpäätös uudestaan
      05.06.2019 muutosilmoitus
      16.07.2019 muutosilmoitus (korjauskehotus)
      29.07.2019 muutosilmoitus
      29.07.2019 muutosilmoitus (toisen kerran samana päivänä)

    • Anonyymi

      Restakoti on varmaan kuluttanut kassansa. Viimeisin tilikausi ei ollut kaksinen ja varsinaisen iso negatiivinen kohu HS:ssa ja muissa isoissa medioissa tuli tilikauden jälkeen.

      Kassa on varmaan tyhjentynyt ja leasing-autojen ja kiinteistöjen vuokria pitäisi maksella kaikkien muittenkin menojen ohella. Palkoissa kusettavat.

      • Anonyymi

        Eikä pelkästään palkoissa...


    • Anonyymi

      Restakoti EI ole maksanut verojaan! ks.alla.

      VEROVELKAREKISTERI
      Verovelkatiedot ja ilmoitusten laiminlyönnit
      Tiedot päivitetty: 30.7.2019
      Tulosta
      Asiakas
      Y-tunnus 2334240-9
      Toiminimi RestaKoti Oy
      Aputoiminimi Suomen Pinnoituskeskus
      NokiMestarit
      Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.
      Ilmoitusten laiminlyönnit Ei rekisteriin merkittyjä puutteita oma-aloitteisten verojen veroilmoituksen antamisessa.

    • Anonyymi

      Nuoret lahkon kautta edenneet pomot etsivät kohta uusia töitä

      • Anonyymi

        Restakodin Elementtikatto Oy ajettiin konkurssiin 7/2019.

        Eri rekistereistä voi katsella, ketkä milloinkin ovat olleet hallituksissa ja toimarina yllä mainituissa ja Salaojakympeissä. Aika lailla samat nimet.

        VEROVELKAREKISTERI
        Verovelkatiedot ja ilmoitusten laiminlyönnit
        Tiedot päivitetty: 30.7.2019
        Tulosta
        Asiakas
        Y-tunnus 2334240-9
        Toiminimi RestaKoti Oy
        Aputoiminimi Suomen Pinnoituskeskus
        NokiMestarit
        Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.


    • Anonyymi

      Elementtikatto Oy, Restakoti Oy, Mittatilat Oy, Salaojakympit Oy ja Resta Capital Oy asustelevat samassa osoitteessa Jarru 1:ssä.

      Kaikissa niissä pyörii samat nimet taustalla. Asiakastiedoista voi tarkistaa. Syvemmät kaivelut vaativat maksullisten kaupparekisterimuutosten ostamista.

      ELementtikatto on ajettu konkurssiin 7/2019. Restakoti Oy on jättänyt verovelkansa maksamatta.

    • Anonyymi

      Riistokoti on hakeutunut 9.8.2019 Yrityssaneeraukseen velkojen uudelleen järjestelyjen vuoksi

    • Anonyymi

      Myyjä kävi meillä. Olemus oli todella epäsiisti ja haisi hieltä. Oli kuin Uuno turhapuro. Hampaatkin ihan mustat. Yök.

    • Anonyymi

      Jumalan nimissä saa huijata ketä vain, sunnuntaina pyydetään sitten anteeksi...

    • Anonyymi

      Noi Riistokodin eli Lumenian paneelit on ihan paskaa!

      • Anonyymi

        kyseisethän paneelit ovat naps solarin eikä restakodin omat😂

        kaukana paskasta vaikka en yritystä puolusta


    • Anonyymi

      Ytj:n mukaan Restakodilla on verovelkaa. Restakoti kuitenkin tuottaa voittoa. Mihin vanhuksilta huijatut rahat menevät? Verottajalle vinkkiä!


      VEROVELKAREKISTERI
      Verovelkatiedot ja ilmoitusten laiminlyönnit
      Tiedot päivitetty: 29.8.2019
      Tulosta
      Asiakas
      Y-tunnus 2334240-9
      Toiminimi RestaKoti Oy
      Aputoiminimi Suomen Pinnoituskeskus
      NokiMestarit
      Lumenia
      Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.
      Ilmoitusten laiminlyönnit Ei rekisteriin merkittyjä puutteita oma-aloitteisten verojen veroilmoituksen antamisessa.

    • Anonyymi

      Jarru 1 osoitteessa pitää majaansa yritykset Mittatilat Oy, Suomen Elementtikatto Oy, Salaojakympit Oy, Resta Capital Oy ja Restakoti. Kaikissa on samat ja/tai samoja perustajia ja omistajia, jotka laittavat sitten jonkun marionetin toikkariks ja hallituksiin, kun alkaa menemään huonosti.

      Elementtikatto Oy meni tai pistettiin konkurssiin 7/2019. Restakoti ei ole maksanut verojansa ja on verottajalle velkaa.

      Kaikki mainitut yritykset ovat aika nuoria. Huonosti menevillä on pitempi historia. Tyypit ovat kuin heinäsirkkalauma.

    • Anonyymi

      Palkanmaksu tökkii. Kirstunpohja häämöttää

    • Anonyymi

      Restakodin Elementtikatto Oy meni nurin pari kuukautta sitten. Konkurssin jälkeen enemmän konkan syyksi ajateltiin nimeä Elementtikatto kuin muita syitä. Sana elementti kai tökki johtajien mielestä. Totuus kuitenkin se, että ei tullut heille mieleenkään ajatella asiakkaan näkökulmaa ja asiakkaalle tarjottavaa laatua.

      Tehtiin sutta ja sekundaa, kun ensin oli saatu kauppa aikaan härskillä myyntityylillä. Kiertävät myyjät painostivat, antoivat väärää tietoa jne.

      Huvittavaa onkin, että tällaisessa ala-arvoisessa toiminnassa asiakkaitten suuntaan ei nähty syytä konkurssiin, vaan jossain markkinointikikkailun epäonnistuminessa.

      Restakodin, Salaojakymppinen ja muittenkin tähän samaan yritysryppääseen kuuluvien yritysten tyyli on edelleen sama kuin tuolla Elementtikatto Oy:llä.

    • Anonyymi

      Eikös Turun Uunisepät tehnyt aikoinaan Restakodin kanssa yhteistyösopimuksen. Eihän sekin mene samassa rytäkässä?

    • Anonyymi

      Restakoti on saneerausmenettelyssä 16.9.2019. Kävivät maalaamassa mun peltikaton vuoden päästä siitä kun oli sovittu (oli kuulemma työkiireitä). Kahden talven jälkeen maalit alkoi irtoamaan mutta vetoavat kahden vuoden työtakuuseen. Eli jos haluat yli 2 vuoden siistin katon niin tätä firmaa ei voi suositella. Samat kaverit perustavat aina uusia firmoja eli kannattaa selvittää taustat.

    • Anonyymi

      Alla on lainaus ytj:n sivulta. Restakoti on hakenut velkasaneerausta niin kuin edellä eräs kommentoija on aikaisemmin kertonutkin. Lisäksi on jättänyt pitemmältä ajalta veronsa maksamatta.

      Lesta-taustaisilla yrityksillä on monesti laitettu kotipaikaksi muu kuin perustajien/omistajien kotiseudut. Restakodillakin omistajia löytyy Kalajoelta.

      Tämä Restakodin velkasaneeraus vaikuttaa samantyyliseltä kuin Restoihin kuuluneen Elementtikatonkin tapaus. Elementtikattokin pääsi ensin velkasaneeraukseen ja myöhemmin ajautui/pantiin konkurssiin. Tarkoituksena on ilmeisesti venyttää eloa mahdollisimman pitkään ja imeä rahaa pois.

      Restakodin tapauksessa on ihmeellistä, että yhtiö on velkasaneerauksessa, kun on tehnyt viime vuosina hyvää voittoa! Toisaalta olisi hyvä, että tuollainen mätäpaise yritys lähtisi pois markkinoilta. Aivan poskettoman törkeän huonoa laatua.

      Restokodin perustajien/omistajien muita lähivuosina perustamia yrityksiä ovat ainakin Salaojakympit Oy, Mittatilat Oy ja Resta Capital Oy. Eräs lähde, mistä voi hakea tietoa yritysasioista on asiakastieto.

      "
      Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
      Saneeraus Saneerauksessa 13.09.2019 Patentti- ja rekisterihallitus
      Toiminimi RestaKoti Oy
      12.06.2013
      Patentti- ja rekisterihallitus
      Aputoiminimi Suomen Pinnoituskeskus
      NokiMestarit
      Lumenia
      27.03.2014
      06.11.2018
      20.08.2019
      Patentti- ja rekisterihallitus
      Yritysmuoto Osakeyhtiö 12.06.2013 Patentti- ja rekisterihallitus
      Kotipaikka JYVÄSKYLÄ 12.06.2013 Patentti- ja rekisterihallitus

    • Anonyymi

      Neljä viikkoa sitten otettu käyttöön Lumenia-aputoiminimi. Sillä sitten jumalan armosta seuraavaksi:).

    • Anonyymi

      Kannattaa seurata myös Virre-fi -sivua. Hae ensin yritystä nimellä, valitset sieltä 'yrityksen ilmoitukset' ja saat sieltä kaikki yrityksen ilmoitukset. Minulla on palvelu käytössäni, mutta eivät nuo yksittäinkään maksa kuin 0,67€/kpl. Viimeisen kolmen kuukauden aikana Restakodilla 6 muutosilmoitusta ja 2 tiedonantoa eivät lupaa hyvää.

    • Anonyymi

      "Neljä viikkoa sitten otettu käyttöön Lumenia-aputoiminimi. Sillä sitten jumalan armosta seuraavaksi:)."

      En antas Restakodin laitella katolle paneeleita, enkä mitään muutakaan. Restakodin Elementtikatto teki enemmän vahinkoa kattoremontissa. Paneelien asennuksessa varmasti sähläävät reikien teossakin.

      • Anonyymi

        Elementtikatto on yritysten taivaassa, ei enää luojan kiitos tee mitään


    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/80f7da96-7e50-410a-a7e4-9b4a2da0c735

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/remonttien-kotimyynnista-viime-vuonna-yli-tuhat-yhteydenottoa-kuluttajavirastolle-remonttien-tyrkyttaminen-vanhuksille-puhuttaa-naista-merkeista-tunnistat-epailyttavan-remonttimyyjan/7455810#gs.kfpl19

      https://www.hs.fi/koti/art-2000005977255.html


      Tilanne nyt syyskuussa 2019! Ei vaikuta siltä, että Restakoti olisi muuttanut tapansa!
      Onneksi Restakoti on menossa nurin ja Restakoti Elementtikatto meni jo nurin.

      Huolestuttavaa on, että Restakoti on Nokimestarit nimellä alkanut nuohouksen.

      • Anonyymi

        Nokimestarit meni konkurssiin


    • Anonyymi

      Konkurssiin menee ja pojista ei jää jäljelle kuin paha haju

    • Anonyymi

      Tarkistakaa taustat: https://www.hs.fi/koti/art-2000006281308.html

      Restakodin viimeisin Ilmoitettu liikevaihto vuodelta 2018 sisältää 18kk tilikauden eli yritetty saada näyttämään paremmalta kuin oikeasti on.

      Suunta tuskin on muuttunut joten jokainen voi vetää johtopäätöksen kannattaako tilata heiltä vai muualta.

    • Anonyymi

      Tänään on jätetty konkurssihakemus!!!

    • Anonyymi

      Tänään on jätetty konkurssihakemus!!!!

    • Anonyymi

      Maalasivat meidän peltikaton. Maalit lähti hilseilemään heti takuuajan (2v???) jälkeen. Eivät korvanneet mitään.

      • Anonyymi

        Samaa paskaa tarjoo talokuntoon.fi!


    Ketjusta on poistettu 69 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe