Kruunukaluste onkin halpamyyntifirma!

Petetty

Jos jollakin muullakin on tähän asti ollut käsite, että Kruunukaluste olisi vähän korkeamman profiilin huonekalumyyjä, voi unohtaa tämän. Firma myy "tarjoushintaisena" Gustav-hyllystön. Henkselihinta 1900 €, nyt vain 995 €!! Houkutteleva tarjous, mutta ei se mikään tarjous olekaan! Asiakas ei saa tuota samaa 1900 €:n tuotetta vaan KASAN PALIKOITA!!! Tarjous onkin, että "rakenna itse huonekalusi!!!" Ystävällisesti vaativat vielä maksun etukäteen ja kädenojennuksena toimittavat kasan ovellesi. Mitä voit tehdä, kun siinä vaiheessa huomaan tulleesi huijatuksi???
Käsittämätöntä miten alas pitää Kruunukalusteenkin vajota saadakseen kauppaa.
Tässä menee samalla myös valmistajan, Niemen Kalusteen maine.

23

6631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varo tarjouksia!

      Et ole ainoa, jota on tällä tavalla petetty. Olen viemässä vastaavaa tapausta kuluttaja-asiamiehelle. Normaalia kusetuskauppaa, jota monet nimeltämainitsemattomat huonekaluliikkeet ovat jo pitkään harrastaneet, mutta näköjään Kruunukaluste vajoaa samalle tasolle...

      • Aksu3

        Kerrotko, mitä kuluttaja-asiamies vastaa?
        Tarkoitatko, että jos yritys myy erilaisia huonekaluja ja osa niistä tulee tehtaalta osina, niin se on kusetusta?

        Eikö asiakas osaa itse valita kauppaa tehdessään, ottaako kalusteen osina ja kasaa itse, vai maksaako hiemen enemmän valmiiksi kasatuista kalusteista.

        Itse ostin ystävättärelleni Ikeasta tv-tason ja kasasin sen.
        Homma toimi hyvin, enkä hauku Ikeaa.


    • Äly hoi älä jätä

      Tyhmä on se joka ei selvitä toimitustapaa. Onhan ihan selvää, ettei sellaista hyllykköä voi kokonaisena toimittaa.

      Sitten tyhmyyttä itketään täällä ja muilla palstoilla.

      • Etkö tienny?

        No kyllä Niemen Kalusteen hyllyt ym kalusteet toimitetaan yleensä kasattuina, mutta Kruunukaluste tekee nyt niistäkin bulkkikamaa. Saavat painettua hinnan köyhien tasolle kun toimittavat vain rakennussarjan eikä kasattua kalustetta.
        Köyhät ei tietty oo koskaan voinu uneksiakaan kasatuista kalusteista, siksi tieto puuttuu.


      • Hehe hihi hoho
        Etkö tienny? kirjoitti:

        No kyllä Niemen Kalusteen hyllyt ym kalusteet toimitetaan yleensä kasattuina, mutta Kruunukaluste tekee nyt niistäkin bulkkikamaa. Saavat painettua hinnan köyhien tasolle kun toimittavat vain rakennussarjan eikä kasattua kalustetta.
        Köyhät ei tietty oo koskaan voinu uneksiakaan kasatuista kalusteista, siksi tieto puuttuu.

        Tarkoitatko, että Kruunkaluste purkaa osiin Niemen kalusteen hyllystöt ????


      • safiiri1
        Etkö tienny? kirjoitti:

        No kyllä Niemen Kalusteen hyllyt ym kalusteet toimitetaan yleensä kasattuina, mutta Kruunukaluste tekee nyt niistäkin bulkkikamaa. Saavat painettua hinnan köyhien tasolle kun toimittavat vain rakennussarjan eikä kasattua kalustetta.
        Köyhät ei tietty oo koskaan voinu uneksiakaan kasatuista kalusteista, siksi tieto puuttuu.

        Kävin mielenkiinnosta tutustumassa kyseiseen hyllystöön.
        Tehdas valmistaa suurimman osan tuotteista kasattuna ja ainoastaan yksi korkea vitriini tulee osina. Ei liene jälleenmyyjäliikkeen valinta.

        Osina oleva vitriini vaikuttaa hinta-laatusuhteelta tosi houkuttelevalta, en ihmettele suosiota.
        Muut osat ovat rungot kasattuina ja tietenkin hinta ei ole yhtä edullinen. Mutta suomalaiseksi laatutuotteeksi sopiva.
        Kummallista, että noin hyvä hyllysarja aiheuttaa joillekin traumoja.
        Ellei sitten kateelliset kilpailijat kirjoittele kateuksissaan.
        Palvelusta en saanut muuten kokemuksia, ei ole tarvetta uudelle hyllylle, kun vanha kunnon Timantti lötköttää vielä nurkissa.


    • Tyytyväinen asiakas

      Ostin kyseisen hyllyn noin kuukausi sitten kruunukalusteesta. Vastaava hyllystö oli myös maskussa mutta sieltä en uskaltanut ostaa. Mainoksessa ja hintalapussa luki toimitus osina sekä myös kuitissa??? Normaali hinta näkyi olevan 1644€.
      Hyllystö on hyvin tehty eikä kasaamisen kanssa ollut ongelmia.
      Mutta jos ei osaa lukea voi tulla pettymyksiä?????

    • anki1

      Kruunukaluste on mennyt täysin ala-arvoiseksi asiakaspalvelussaan ja tuotteidensa myynnissä. Epäpätevät myyjät hoitavat liikettä ja heitä kiinnostaa vaan asiakkaiden viilaaminen linssiin. Asiakaslähtöisyys on hakusessa ja samalla myös firman maine. En suosittele!

      • Saku2

        Vantaan Petikon Kruunukalusteen toiminta on ylimielistä kuten edellinen anki1 komentoi. Toimitukset tulevat todella paljon myöhässä ja jos tulee niin niistä ei vaivauduta ilmoittamaan. Huh mikä klafka!


      • isko
        Saku2 kirjoitti:

        Vantaan Petikon Kruunukalusteen toiminta on ylimielistä kuten edellinen anki1 komentoi. Toimitukset tulevat todella paljon myöhässä ja jos tulee niin niistä ei vaivauduta ilmoittamaan. Huh mikä klafka!

        Kiertelin kehä 3 alueen huonekalufirmoja.
        Ikävä kyllä joillekin ketjun kirjoittajille, parhaasta päästä oli Kruunukalusteen palvelu. Tosin siellä oli niin paljon asiakkaita, että ymmärrän myyjien kiireet.

        Monessa muussa ketjussa näytti olevan maailman lopun meininki.
        Myyjät eivät tienneet, milloin tavaraa saisi tai saako ollenkaan.
        Ja suurin osa kalusteista oli kaukaa idästä kotoisin.
        Monen huonekaluketjun talousongelmat näyttivät painavan myyjien mieltä alaspäin.


      • kiertäjä1

        Allekirjoitan hyvän palvelun liikkeessä. Kruunukaluste on ainoita huonekaluliikkeitä pääkaupunkiseudulla mistä saa oikeasti laadukkaita tuotteita asiantuntevilta myyjiltä.


    • harkitseva ostaja

      Ostin tuollaisen tarjousvitriinin 995 eurolla Kruunukalusteen Lanternan liikkeestä.
      Ovh oli 1644 €, ei 1900 €.
      Kasattuna 120 x 220 cm kokoista hyllyä ei saa ollenkaan, olisi turhan iso kuljetallakin.
      Valmiiksi kasattuna saa 110 cm korkuisia osia, kahdesta päällekkäin saa 220 cm korkean hinnalla 1644 euroa.
      Tarjous 995 € vaikutti minusta oikealta tarjoukselta ja ostin sen. Noudin Varistosta varastosta, kuljetin omalla autolla, kun mahtui kyytiin ja kasasin itse.
      Jos olisin kerännyt valmiiksi kasatuista samankokoisen, olisin joutunut pulittamaan 600€ lisää ja maksamaan vielä kuljetusfirmalle, kun ei olisi mahtunut farkkuuni.

      Tietenkin maksoin kaapin etukäteen, mistään ei saa tavaraa ilman maksua tai pankin rahoituksella tehtyä maksusopimusta.

    • Golfkenttä

      Kruunukalusteesta ei kannata ostaa. Tilasin kalusteita n. 10.000,00 € edestä ja keittiön tuolit maksoivat 349,00 € kpl, sekä niiden toimitus kesti monien vaiheiden ja väärien, sekä sen jälkeen tilattujen tuolien( mitkä olivat sekundaa) kesti yhdeksän kuukautta toimittaa uudelleen tilatut tuolit.
      Eivätkä kestä kuin puoli vuotta. Kaksin istumme neljässä tuolissa ja yhdestä repeää päällinen reunasta, eikä Kruunukaluste ota mitään mitään vastuuta, sanoivat, että on niin pitkään istuttu( puoli vuotta ), ettei asialle voi mitään ?
      Se siitä huonekaluliikkeestä
      Viimeinen kerta kun asioin niiden putiikissa.

      • Tee2

        Ei vaihtaneet minullekaan koska olin kolhinut itse tuolin?????
        Kyllä pitäisi vaihtaa???


    • Silppu

      Mieti: mitä haluat, mitä olet valmis maksamaan, keneltä sen palvelun ostat ja millä sopimuksilla...ostaja on toinen, toivottavasti lukutaitoinen osapuoli kaupoissa, myyjä toinen, toivottavasti vastuuntuntoinen osapuoli... Ostaja saa kysellä, hölmöjäkin kysymyksiä....myyjän velvollisuus on vastata myös kysymyksiin, joita ei ole osattu tai kehattu kysyä! p.s. samaa tuotetta saatta myydä toinenkin jälleenmyyjä...kannattaa perehtyä asiaan!!!!

    • Viimetikki

      Ostimme kaksi kristallivalaisinta Kruunukalusteesta. Aikataulu meillä oli korkeintaan kolme viikkoa, silloin haluaisimme isoihin perhe juhliin.
      Niinpä valaisimet saapuivat alle kolmessa viikossa, mutta miten olakaan, olivat ne väärät valaisimet.
      Siitä sitten myyjälle noottia, joka lupasi, että nyt on luvattu tehtaalta Saksasta toimittaa alkuviikosta. Nyt kun olimme torstaissa.
      Tiistaina aloimme kysellä uudelleen, ja myyjä lupasi selvittää aamulla.
      No niin aamulla keskiviikkona selvisi, että niitä ei edes ole lähetetty eteenpäin. Siis emme saisi pikana toimitettuja valaisimia edes viikossa.
      Olemme aikoinaan ostaneet paljonkin Kruunukalusteesta, mutta ei enää ikinä.
      Myyjä kehtasi vielä mussuttaa, että tämä tulee firmalle kalliiksi. Kyllä tulee kalliimmaksi menettää asiakkaat ja ennenkaikkea maine.
      Pysykää vaan hyvät ihmiset Kruunukalusteesta kaukana.

      • Borgaman

        Itse olen odottanut kaksi kuukautta italiasta tilattua sohvaa. Tuntui pitkältä ajalta, mutta jälkikäteen ajateltuna mitä väliä vaikka ei saanut viikossa kahdessa.

        Ei kai kukaan tahallaan mitään viivytä?


    • pettynytasiakas

      Koitin vaihtaa siellä valaisinta minkä olivat luvanneet viikossa toimittaa mutta eivät saanneet toimittaa. Soitin petikon liikkeeseen ja siellä vastattiin että kaupan peruminen maksaa 100 euroa. ELi yli 30%valaisimen hinnasta. Ja myyjille olisi muutenkin voinut järjestää koulutusta kuinka keskustella asiakkaiden kaa

      • Hämmäss

        Itse ajattelen noista toimitusajoista että ovat arvioita. No, voihan niitä lupauksinakin pitää. Jos se siitä venyy niin mitä sitten. Voihan se harmittaa, mutta en minä sitä toimitusaikaa pidä prioriteettina. Tuotteen minkä ostan, haluan. En halua perua sitä jos arvioitu toimitusaika ei pidä. Ihmiset aika epävarmoja tilaustuotteistaan jos viivästys aiheuttaa kaupanperumisia?!?


      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä. Eivät osaa asiakaspalvelua ollenkaan!! Erittäin huono palvelu Kruunukalusteessa.


    • Pettyneet

      Huonoja kokemuksia, ostimme Inez- ruokapöydän. Liikkeessä näytillä oleva pöytä oli sen värinen ja näköinen kuin halusimme, mutta se, minkä saimme oli jotain muuta. Pöydän pinta oli vahattu harmaaksi (liikkeessä vaha oli väritön) ja jalat "vintage-hiottu" aiva hullun näköisiksi. Pöytä on viikon sisällä haljennut kahdesta kohtaa ja myyjän kommentti oli, että hän oli kertonut asiasta kaupantekohetkellä. Saatuaan maksun, hän tuuppasi paperin kouraan - "tässä on hoito-ohjeet". Siinä toki kerrottiin että puu on elävä materiaali! Päätimme siirtyä verkkokauppa-asiakkaiksi, siinä saa sentään palauttaa tuotteen jos se on muuta kuin mitä annettu ymmärtää.

    • Anonyymi

      Luulin ostavani laadukasta, mutta Ikeaa oli! En osta kruunukalusteesta koskaan enää mitään. Enkä suosittele muillekaan.

    • Anonyymi

      Naapuri (vanha nainen) osti taannoin Oulun Kruunukalusteesta jonkun sellaisen vanhanajan kirjoituspöydän. Kalliin! Tuli aikanaan hyvin pakattuna mutta kolhittuna. Reklamoi. Tuli toinen, mikälie törkeä harjoituskappale, kaikki viimeistely puuttui kokonaan. Taas reklamaatio. Sai viimein sellaisen, minkä oli tilannut.
      Minä olen tehnyt itse kaiken, minkä olen voinut. Sängyt, kirjahyllyt, osan pöydistä. Ja hyviä on tullut paitsi ne, mitkä mainoksiin nyrjähtäneenä maalasin vesiväreillä ja pilallehan ne meni. Oikeaa venelakkaa sen pitää olla, ei vesiväriä joka turvottaa puun syyt koholle ja jää pehmeäksi ja tahmeaksi.
      Mihinkään ei saa luottaa, kaikki kauppiaat huijaa. Niin kotmaiset kuin ulkomaalaiset! Siksi se kauppa kannattaakin niin mahtavasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe