koirankakkaa kadulla !

anja,.

tänään aamulla oli kauppalankadulla koirankakkaa . onko se koiranomistajilla niin vaikeeta kerätä koiriensa jätökset.

19

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anja löysi kakan

      Käy Anja toki kiertämässä kaikki Hyvinkään kadut ja raportoi tänne - niin tuore, omaperäinen ja kiinnostava aloitus, että me kaikki jäämme tänne jännityksellä odottamaan mistä kaikkialta sitä kakkaa löydätkään!?

      Olet tosin hieman aikaasi edellä, yleensä tämä jännittävä raportointi alkaa vasta keväällä kun lumet sulavat...

    • tarkkana siellä anja

      Jospa se koiran omistaja jätti sen tarkoituksella, juurikin tällaisen keskustelun toivossa.

    • *****

      Kuka hemmetin hemmo oli taas oksentanu Uudenmaankadulle?! Pizza paloja oli myös pudoteltu kadulle.Ei kannata syödä niin pahaa ruokaa, joka ei sisällä pysy.
      Olisi voinut siivota myös jätöksensä.Eikä muuten ole eka kerta!!!

    • Divine neuvoo

      Anja hei. Muistatko/tiedätkö 80-luvun alun disco drag kunngattaren Divinen? Tais pop listoillakin tämä yltää aika korkeelle jne. Laitappa Youtubeen haku: Divine eat dog shit. Saat aitoa video kuvamateriaalia, 70-luvun alusta, kun Divine ratkaisee sen aikaisen koirankakka ongelman kadulla. Filmi, tilanne ja kakka kaikki reality- aitoa tavaraa. Katso filmi ja ota Divinestä mallia.

    • 9+1

      Vieläkään en ymmärä, miten jotkut jaksaa puolustella sitä kaduille ja pyöräteille paskantamista.
      Mitäs, jos siellä olis ihmisen paskaa, jonka tietenkin tunnistaisi pyyhintäpapereista siinä läjän vierellä.
      Siinäkään ei vissiin näiden puolustelijoiden mielestä olisi muuta ikävää ja inhottavaa, kuin ne likaiset paperit siinä maassa, mutta toisaalta ne paperitkin kyllä maatuu...

    • kympin anja

      anja vaihtoi nimimerkkiä kesken keskustelun.

      • 9+1

        9 1 ei valitettavasti ole "anja", mutta olen samaa mieltä hänen kanssaan.
        Luin tässä lähipäivinä jutun, jonka mukaan Suomessa lemmikkikoirien määrä on maailman kärkipäässä asukaslukuun nähden. Ei siis mistään pienestä kakkavuoresta ole kyse.
        Varsinkin kaupunkialueella ja yleisillä teillä ja pyöräteillä pitäisi ne jätökset kerätä (vai inhottaako ottaa pussilla lämmintä tavaraa maasta).
        Omalla tontillaan voi antaa koiran vaikka kakata rappusten eteen, kun se kerran on hajoava luonnontuote eikä siitä myöskään leviä mitään tauteja eikä loisia eikä missään nimessä voi edes kulkeutua kengänpohjissa sisälle. On se niin mainio aine.


      • Anja löysi kakan
        9+1 kirjoitti:

        9 1 ei valitettavasti ole "anja", mutta olen samaa mieltä hänen kanssaan.
        Luin tässä lähipäivinä jutun, jonka mukaan Suomessa lemmikkikoirien määrä on maailman kärkipäässä asukaslukuun nähden. Ei siis mistään pienestä kakkavuoresta ole kyse.
        Varsinkin kaupunkialueella ja yleisillä teillä ja pyöräteillä pitäisi ne jätökset kerätä (vai inhottaako ottaa pussilla lämmintä tavaraa maasta).
        Omalla tontillaan voi antaa koiran vaikka kakata rappusten eteen, kun se kerran on hajoava luonnontuote eikä siitä myöskään leviä mitään tauteja eikä loisia eikä missään nimessä voi edes kulkeutua kengänpohjissa sisälle. On se niin mainio aine.

        Unohdit Anja mainita ladut, koulujen- ja lastentarhojen pihat ja leikkipuistot - kuuluvat olennaisesti tähän niin mielenkiintoiseen aihepiiriin. Selaile noita vanhoja keskusteluja aiheesta niin saat lisää pontta vaahtoamiselle - se kun edelleenkin kiinnostaa meitä kaikkia niin paljon.

        Kuulin myös huhun, että kalat kakkivat veteen - kävisitkö tarkistamassa Vantaanjoen ja raportoisit tilanteen meille?


    • 11+6

      Anja voi laittaa pökäleen taskuunsa ja kuljettaa parempaan paikkaan jos haluaa.

    • Birgit.

      Lähdinpä aamulla lenkille ja ahdenkallionkadun kupeessa kirjaimellisesti astuin sontaan. Epäilen vahvasti jätöksen olleen ihmisen tuotosta koska oli niin iso! Häpeä sottailija.

    • 13+10

      Riippumatta siitä että omistaako kissan tai koiran niin viihtyisän asuinympäristön luominen on varsin helppoia kun ottaa muut ihmiset huomioon ja noudattaa Suomen lainsäädäntöä. Ei se sen vaikeampaa ole.

      • 1-1

        Juuri näin. Käytännössä tarkoittaa sitä että kissoja ei saa pitää vapaana ja koirien paskakasat pitää kerätä pois. Muulla tavalla en halua puuttua kissojen ja koirien omistajien puuhailuun vaan saavat tehdä lemmikkinsä kanssa ihan mitä haluavat


    • Hirvenmetsästäjä

      On aika jatkaa kakka ja pissa keskustelua.

    • leroy768

      Aamulla oli rappukäytävässä aikamoinen läjä paskaa.

    • TulenKakkaKaapistaUlos

      En voinut vastustaa kiusausta viime keväänä, kun kuljin kadulla ja koirankakka kasaan törmäsin.

      Kakka kasa oli hyvin tuore torttu ja koleassa huhtikuun kevätauringossa se höyrysi lämpöään ja tuoksui huumaavalle vahvalle kunnon tuoreelle pa*kalle.

      Jokin siinä vaan kiehtoi minua ja nenääni, aromi oli vastustamaton, vahva ja härski suorastaan päällekäyvä. Haistelin sitä hetken aikaa ja sitten kipaisin lähelle kotiani ja hain lusikan.

      Palasin kakka kasan luo lusikan kanssa ja tuore torttu oli vietellyt minut jo täysin. Enää ei riittänyt pelkkä viettelevien aromien haistelu, vaan työnsin rohkeasti lusikan höyryävään vielä suht tuoreeseen kakka kasaan.

      Maistoin kakkaa lusikallisen,,, sitten meni toinen lusikallinen suuhun,,,, ja kolmas lusikallinen jne.. Maku ja siihen yhdistetty aromi oli kerrassaan upea, täydellinen maku,haju elämys ja huomasin nauttivani tilanteesta niin paljon, että tunsin alkavan erektion housuissani.

      Tuosta on aromi ja makuelämystä paha laittaa paremmaksi.

      PS. Kuljen ihan täysillä.

    • koirankakkakuiskaaja

      Se alkoi ihan vitsistä, mutta näin 4 vuotta myöhemmin olen aika harjaantunut koirankakan tietäjä. Kaverin kanssa funailtiin taannoin voiko koiranläjästä ihan ulkoisen visuaalisuuden perusteella päätellä koiranrodun ja kyllä pystyy. En ole ihan erehtymätön sanoisin, että noin 60% osuu oikeaan arvauksestani ja pystyn erottamaan hyvinkin Bullmastiffin ja Kultaisennoutajan jätöksen perusteella kummalle läjä kuuluu.

    • Harrastuksetkullakin

      Tuossakin löytämässäsi koirankakan tietäjä harrastuksessa voi vielä erikoistua eri tyylilajeihin. Esim. koiran kasasta voi päätellä, onko kyseistä koiraa vedetty hanuriin, todennäköisesti vetelijä on yleensä koiran isäntä.

      Itse harjaannuin tähän koirankasa harrastukseen ja erikoistuin juuri tähän kyseiseen osa-alueeseen, kun takavuosina aloin tarkkailemaan erästä isohkon koiran omistavaa koiran ulkoiluttajaa Hyvinkään Mustassamännistössä, kipinän sain juuri kyseiseen hemmoon, kun olin kuullut huhuja, että kaverin kirjahyllystä löytyy eläinpokea.

      No yllätin hänet sitten salaa Mustanmännistön metsiköstä itse teosta koiransa kanssa. Tämän jälkeen aloin tutkimaan tämän tyypin koiran kakka kasoja.

    • JunttiOnJuntti

      Suomalaiset ovat juntteja, siksi koirien annetaan sontia pitkin katuja ja portinpieliä. Jopa kaupungissa asuva suomalainen elää vielä henkisesti jossain Impivaaran läpitunkemattomissa korpimaissa, eikä junttiaivot ole vielä sopeutuneet kaupunkilaiselämään. Samasta syystä suomalainen räkii ja kusee ympäriinsä tajuamatta, että ympärillä on muita ihmisiä. Sielunsa sopukoissa hän näet on yhä siellä korvessa, jossa ei ole ketään muita 1000 km säteellä.

    • Tämäonnykyaikaa

      On myös toinen tie onneen koirankasoja tutkivat. Antaa sen koiran hoitaa hommat isännälle ja emännälle ja tutkia omaa kasaa sitten vessassa ja ottaa siitä shit-belfieitä. Sitten kuvat vaan nettiin jakoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe