Kallislahden Teboil

ohittaja

Unohtu Apsilta ostaa bensa, niin piti pysähtyä matkan varrella Rantasalamele Kallislahdessa ostamassa lissee menonestettä.
Hiljaselta tuo huoltoasema näytti. Siellä baarin puolella sentään näytti istuvan äijä-kööri kaljottelemassa. Yhen ihan tunnistin, oli se Savonlinnan pääsiäisnäytelmän manager - julkkiksena tutuks tullu naama Terho Huvi.

Tuli vaan mieleen, että kannattaako tuollasta ylläpittee. Riittääkö nuo kaljottelijat ja menoveen ostajat pitämään lafkan pystyssä? Ei tuo kovin houkuttelevalta paikalta näytä. Hinnat näytti ruokien ja kaljan osalta oltu osattu hinata pilviin, mikä nyt ei ainakaan lissee sitä intoa pysähtyä jatkossa.

74

7523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ABCkissakävelee.

      Pitkälleppä uskalsit lähteä kaupungista, sillä vuosimallin 1997 Ziguli Samarallasi. Olisit vaan kääntynyt jo Rantakoivikon kohdalla takaisin.
      Olitkin jo melkein suuren ulkomaailman rajalla, kun tuolla asti kävit.

    • paikallinen

      Komppaan tuota aloittajaa Kallislahden Teboilin hintojen kohdalla täysin! Omistaja Asikainen on hilannut hinnat bensaa lukuun ottamatta niin ylös, että jos enemmän kun maitopurkin meinaa ostaa, niin mielummin ajelee Kellartoriin tai sinne ABC:lle.
      Kyllä pienyrittäjää jo myötätunnosta kannattaisin, mutta en nykyisillä hinnoilla.

    • Huom!

      No mutta...
      Eikö kyse ole juuri Kallislahdesta, joten yrittäjä on ymmärtänyt asian aivan oikein ja pitää hinnat korkealla koska nimi velvoittaa!

    • perävako

      Reps.. :D :D :D TERHO HUVI...huoh.. eiks se oo se nimi Tero Huvi, mikä sen pääsiäisnäytelmän budjetin ryssi sillon ???
      Ja Kallislahen Tebskalla voi käydä istumassa vaikka siinä terassilla iltaa ja jutustelemassa ostamatta mittää ni ei tuu ainakaa kalliiks. :)

      • korvaamatonTeroHuvi

        onko sa Tero Huvi joka sai vastikään tuomin Laukaassa ja nyt on Paltamossa työttömiesn joku kehittämispäällikkö. Miksi tuollaista varasta paijataan, tuskin on niin ihme mies etteikö tilalle löytyisi ihan kunnollinen työntekijä.


    • A.T.

      Halvemmalla sait sieltä bensan kuin ABC:ltä.Ainakin viisi senttiä litralta säästit.

    • Luboil

      Lukoil (Suomessa kulkee nimellä Teboil) vetää tonne idän suuntaan.
      Se on jo valinta, kun siel asioit.

    • anteeksi anto

      Edellinen kirjoittaja jo tiesi aivan oikein, että Teboil on Lukoilin omistuksessa. Syytä onkin tuoda esille, että raha siirtyy Venäjälle.
      Ottaisin esille vielä, että olemmeko me Savolaiset niin kateellista väkeä että emme osaa unohtaa toisten virheitä? Viittaan tällä Huvia koskevaan naljailevaan kommentointiin jo vanhasta asiasta.

    • tuvihero

      Hyvä on, jos Kallislahden Teboil saadaan pysymään elossa jatkossakin, ja meillä on tuolla tienpätkällä ABC-liikkeiden välissä joku pienikin huoltamo. Vaikka menisivät bensatulot suurelta osin venäläisten taskuun, muut toiminnasta saatavat tulot kuitenkin jäävät paikalliselle yrittäjälle Suomeen, Savonlinnaan.
      Yrittäjän kannattaisi vaan nyt kohtuullisesti laskea tavaran hintaa, niin tavara liikkuisi hyllyistä nopeammin. Myös pienen paikan palvelualttius olisi hyvää mainosta. Joku nuori vaikka kesällä pesemään tankkaajien tuulilaseja kaupan päälle, niin asiakkaat eivät kehtais olla ostamatta muutakin kun bensaa.

      Ja mitä Huviin tulee, niin useammassa rahasotkussa on mies ollut mukana, kuin tuossa Seurakunnan rahojen hävikissä. Sitä ei voi edes mies itse kieltää.
      Kyllä savolaiset taitavat olla sen rahan suhteen vähän turhankin anteeksiantavaisia.

      • On aivan sama..

        ..minkä kotimaisen merkin alta hankkii polttoaineensa, sillä samaan paikkaan ne rahat kuitenkin loppujen lopuksi kasaantuu.

        =

        ABC ja St1 hankkivat kaikki polttonesteensä S-ryhmän ja St1:n yhteiseltä hankintayhtiöltä nimeltä North European Oil Trade (NEOT). Tämä puolestaan ostaa polttoaineet Nesteeltä. Venäläisen Lukoilin omistama Teboil hankkii polttoaineensa pääosin Nesteeltä, mutta pieni osa tulee myös jalostamoista Ruotsista ja Norjasta. Shell on jo useamman vuoden ajan ostanut Suomessa myytävän bensiininsä Nesteeltä.

        Nesteeltä taas kerrotaan, että se valmistaa bensiininsä pääasiassa Venäjän suurimmilta öljy-yhtiöiltä ostetusta raakaöljystä. Vuonna 2008 Nesteen tuomasta raakaöljystä 83 prosenttia oli peräisin Venäjältä, kymmenen prosenttia tuli Norjasta ja viisi prosenttia tuontiöljystä ostettiin EU-maista, pääasiassa Britanniasta.

        http://www.kepa.fi/uutiset/7919


      • Ilmankos nykybensa
        On aivan sama.. kirjoitti:

        ..minkä kotimaisen merkin alta hankkii polttoaineensa, sillä samaan paikkaan ne rahat kuitenkin loppujen lopuksi kasaantuu.

        =

        ABC ja St1 hankkivat kaikki polttonesteensä S-ryhmän ja St1:n yhteiseltä hankintayhtiöltä nimeltä North European Oil Trade (NEOT). Tämä puolestaan ostaa polttoaineet Nesteeltä. Venäläisen Lukoilin omistama Teboil hankkii polttoaineensa pääosin Nesteeltä, mutta pieni osa tulee myös jalostamoista Ruotsista ja Norjasta. Shell on jo useamman vuoden ajan ostanut Suomessa myytävän bensiininsä Nesteeltä.

        Nesteeltä taas kerrotaan, että se valmistaa bensiininsä pääasiassa Venäjän suurimmilta öljy-yhtiöiltä ostetusta raakaöljystä. Vuonna 2008 Nesteen tuomasta raakaöljystä 83 prosenttia oli peräisin Venäjältä, kymmenen prosenttia tuli Norjasta ja viisi prosenttia tuontiöljystä ostettiin EU-maista, pääasiassa Britanniasta.

        http://www.kepa.fi/uutiset/7919

        on täyttä kuraa joka ei muutaman kuukauden säilytyksen jälkeen enää pala kunnolla ainakaan pienemmissä moottoreissa. Ennenvanhaan oli tämäkin asia paremmin.


    • Anteeks voipi saaha

      Kun sie HuvinTeron vaan maksasit joskus miulle velat, niin en pahhaa sannaa ennään sanos, enkä välittäs vaikka juoruut niiku ämmä ja muista rumasti sanot.

    • U.T

      eipä tuolla tepoililla näytä elin tarvike puolella ainakaa paljon ostamista olevan.sama kun ajaa ohi isompiin kauppoihin.

    • Sisälukutaitoo

      No johan se on paikan nimessä jo kerrottu reilusti !

    • Didididi

      Yrittäjä saa laittaa sellaiset hinnat, jotka haluaa. Asiakkaat saavat päättää, ostavatko niillä hinnoilla. Tässä ei mitään epäselvää.

      Tero Huvin nimellä solvaaminen huoltoaseman hintoja koskevassa keskustelussa (sillä perusteella, että Huvi on nähty istumassa huoltoasemalla) on ehkä suomi24.fi:n säälittävimpiä tapauksia. Ja uskovainenkin vielä, voi ihmettä sentään. :)

      • Terve Pia

        Tunnistin sinut heti.


    • irma päivikki

      sielä istuu kyllä söpöjä karjuja,semmosia mehtämiehiä pihlajalaheltakkii,
      kyllä passoo munkki kahvetta juua ja joskus oluen silipasta herrasmiehiä ihaillessa!

    • ohitse

      paska paikka ja ihan sika kalliit "tuotteet" ei kannata poiketa.

    • näin me toimimme

      Olen samaa mieltä kalleudesta.
      Ennemmin kannattaa ajaa vaikka Kerimäelle ostamaan kahvipakettia kuin ostaa se Kallislahdesta. Tai mennä Punkaharjulle juomaan ne iltakaljat. Eihän linjurimaksu ole kallis ja taksi takaisin ei maksa silloin iltayöstä juuri mitään.
      Näin toimiessamme ajattelemme kyläyhteisön kaikkia jäseniä. Jonkun aikaa täten toimiessamme Teboilin omistajaperhekin voi siirtyä työttömien joukkoomme ja voimme vaikka ottaa yhteisbussin sinne Punkaharjun iltakaljoille.
      Ennen pitkään saamme aikaan Suomen hiljaisimman kylän, jonne on sitten mahdoton turistiryntäys tätä ihmettä katsomaan ja joku kehäkolmosen sisällä oleva mainos/matkailuyrittäjä lyö rahoiksi. Jee.

    • standardenfuhrer

      no no enpä oo aikasemmin huomannu tälläsiä tarinoita kyseisestä paikasta. joo ohi tulee ajettua ei hintojen vaan palvelun takia . harvassa paikassa noin huonoa palvelua

    • Keepitlocal

      Minä olen kyllä saanut aina hyvää palvelua Kallislahden Teboililla. Tuotevalikoima juurikin sellanen mitä mökkiläinen tarvitsee ja jos jono tahi näläkä yllättää saa Teboililta siihenkin apua.
      Toivotaan vaan, että yrittäjäperhe jaksaa ja että he saavat toiminnasta leivän.

    • sellanenpaikkahase

      Hyvä paikka pari kertaa käyny ja yrittäjä joka kerta juorunnu kaikkien kyläläisten asiat muistaakohan asianosaisille kertoa

    • yhen_litran_tähen

      No, jo on tebsukalla vaativia asiakkaita....

    • gggg123

      Sinne ei persaukisia haluta narisiat ja maksukyvyttömät olkaa ulkopuolella ja ostakaa sitä halvinta bensaa mieluimmin kortilla, niin ette kanna kuraa jaloissanne sisätiloihin.

    • JPJP70

      Onpa huonoa palvelu tänään pysähdyin tankille kahville ei ennen ole noin palveltu no onhan paikka kyllä muutenkin hiljentynyt liekkö hyvän palvelun syytä

      • Mammona

        Olisit menny sisälle asti etkä tankille jääny omia kahvias juomaan ( paitsi jos kuraa kengissä ), tytöt aina iloisia ja palvelu pelaa...


    • Kptkprst

      Erikoisia kirjoituksia, en ymmärrä, miksi pitää laukoa kommentteja, joilla ei ole totuuden kanssa juurikaan mitään tekemistä?
      Henkilökunta on on palvelevaa, hyväntuulista ja mukavaa. Hinnat tavanomaisia, ruoka paikalla tehtyä, hyvää ja paikka aina siisti.

    • DonTrum

      Köyhästä se voi tuntua kalliilta :)

    • eiikinäenää

      Juu Hieno paikka pari kolme kaljaa juot ja talon puolesta poliisit saat perään täyden palvelun talo

    • VeijoEsso_

      Tuoolla ketjun keskellä oli puuta heinää. Nykyään on saletti, että St1 ja Shell ostavat ja myyvät tasan saman jalostamon tuotteita. Ovat nääs yksi ja sama firma

      • Lähpm

        Hienoa perhe Asikainen että pärjäätte ja jaksatte, olen todella iloinen puolestanne ja vakituinen asiakkaanne. Älkää välittäkö paskan kirjoittajista..


    • Ajelenohitse

      Todella huonoa palvelua sain vaikka facebookissakin puolustivat ettäturhaan on mustamaalattu asiakas palvelua ei ole

    • eläke-ukko

      Voi olla että näet asian kannaltasi noin. On yrittäjän asia määritellä kannattaako hänen pitää ravintola toimintaa. Yksityinen henkilö sentään yrittää pitää kyläyhteisössä paikkaa jossa paikallisilla on mahdollisuus vaikka käydä kaljoilla ja parantaa siltä osin omaa oloaan.
      Yrittäjällä on muu,muuassa oma pitopalvelu toiminta, jota hän pitää siinä samalla. Viimekesänä hän kävi hoitamassa meillä yhdet perhejuhlat ja tänä kesänä hoitaa toiset. Annan hänelle täyden kympin .Suosittelen myös häntä muillekkin.
      Älä siis murehdi suotta toisten asioista. Nostele vaan kelan korvauksia ja ajele sillä ruosteisella mustalla autolla.

    • Ohiajanmyös

      Ei ole ruosteinen auto eikä velka auto ohiajelen lähinnä palvelun laadun vuoksi

    • Nestemyösmyy

      Joo ei voi palvelun laatua kehua kassalla suoranaisesti vittuiltiin enpä tankkaile enää teboileilta

      • Hamehaisie

        Juurikin näin👍sama täällä, tänään tuli uusia asioita ilmi miksi boikotin ko. asemaa😡


    • Akomu

      Kallslahti sen jo nimi kertoo.
      Nimeksi pitäisi vaihtaa halpalahti
      Rupeisi hinnat halpumaan

    • Huvittaa

      Kallislahden kaljakööri jossa tiedetään asiat paremmin kuinnomat ja omistaja jihtaa orkesteria

    • vanhat_ukot

      Oikea kööri kokoontuu savonlinnassa shellillä....

    • Useinkäynyt

      Vai semmoinen on meiniki, olen harkinnut lähteä seksilomalle ja pakkasia pakoon kallislahteen.

    • itukka

      Kallislahden Teboililla on oikein mukava ja ystävällinen kassa, eikä nuo hinnat ole sen korkeampia kuin muuallakaan, persaukisten ulinoita!

      • Persaukinen

        No nyt kyllä oma kehu kassalta pöllähtää 🙌😂


    • FreeKrim
      • Avot_Aivot
        Arabikumi kirjoitti:

        http://kukkahattu.com/2017/07/20/yksi-torkeimmista-isis-videoista-ikina/ Ajattelemisen paikka....

        Arabialainen kivimurskaamo.... päätä kivelle... HEHE


    • Asiskaspalvelua

      Omistaja polttaaa kaikki ketkä jonkun kaljan juo nimimerkki , poliisit oli koti ovella

    • siäminkiläine

      Jos Kallislahden Teboilin omistaja polttaa jokaisen , joka jonkun kaljan juo ja lähtee autolla ajamaan, minä muuten tankkaan aina ja iankaikkisesti vain ja ainoastaan Kallislahden Teboililla enkä muille bensa-asemille vilkaise. Se jos mikä on asiakaspalvelua. Säästää loppupeleissä monen ihmisen hengen, kun kyläläiset eivät uskalla kaljoissaan ajella ja tappaa kännipäissään kanssaihmisiä.

      • Johanonkylä

        Siinähän tankkailet vaan kyllä sielä näköjään toiset ajelee kovassakin kaasussa muttei kukaan puutu


      • gere

        Moijilla on vielä villimpi meno. Kylällä ovat harvassa katsastetut, vakuutetut, verovelattomat ja normaalissa liikennekäytössä olevat ajoneuvot, joita kuljettaa selväpäinen tai humalaton henkilö.


      • Anonyymi
        gere kirjoitti:

        Moijilla on vielä villimpi meno. Kylällä ovat harvassa katsastetut, vakuutetut, verovelattomat ja normaalissa liikennekäytössä olevat ajoneuvot, joita kuljettaa selväpäinen tai humalaton henkilö.

        Jeeee...juuri näin!


    • Torppaaja

      On melko kateellisten paskaa nuo kirjootukset, menkää töihin ja antakaa yrittäjien
      Olla rauhassa. Hävetkää saatana moittijat..

      • aapeli23

        Totta, luusis et kannustettas et joku ees viel viittii yrittää!


    • Vaintäänkerran

      Menkää ressukat yrittäjille itelleen kertomaan jos on palvelussa vikaa vai eikö pysty pärstää näyttämään...Niin toimii rehti peli eikä täällä vitun nettvalitteluissa. Kumma kun osaatte ees kirjottaa..

    • Anonyymi

      Aina ostetaan bensat ohikulkiessa ja kahvit juodaan!Ja hyvä palvelu!

    • Anonyymi

      Omistaja Rouva on niin ihana että haluaisin hänet itselleni, olisin rakastava ja kiihkeä mies hänelle!

    • Anonyymi

      Tais tulla päävetövän käteen pulju vaihtaa kuulema omistajaa

      • Anonyymi

        Nimeksi tulee
        TEBOIL HALPA LAHTI


      • Anonyymi

        Rikaastui niin pirukseen että ostivat Leviltä pari huvilaa ja sitä vuokraa. Kiittäen kaikille kävijöille hyvää jatkoa ja valittajille jatkakaa paskassa tallaamista.. T. Pärjääjät


    • Anonyymi

      Savonlinnan paras palvelu kallislahden teboililla ja kahvi

    • Anonyymi

      Kuuluu loppuvan se paras palvelu maliskuun alussa 🤔 mikähän lie varmaa mulkkuja asiakkaita

    • Anonyymi

      Täysin surkea "huolto-asema", bensaa ei saa mittareilta kun eivät toimi, hinnat 5sent korkeammat verrattuna ABC:n hintoihin. Paikalliset volvoilla autoilevat retardit ei osaa edes pysäköidä autojaan, kun blokataan ruutuihin pysäköidyt autot ajamalla poikittan taakse parkkiin ja kun pyydät siirtämään, että pääsisi pois nii alkaa urputus js pään aukominen "mitäs tulit tänne" ja "olisit jättänyt muualle". Liittymät 14-tielle surkeat ja näkyvyys huono, ei kannata pysähtyä. oikeastaan minkään takia, kahvikin piti heittää seuraavan risteyksen jälkeen pois kun oli niin pahaa.

      • Anonyymi

        Täysin totta, monesti ohi ajaessa katsonut, kun autot jätetty parkkiin miten sattuu. Mulkeroitten paikka on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin totta, monesti ohi ajaessa katsonut, kun autot jätetty parkkiin miten sattuu. Mulkeroitten paikka on.

        Hei,
        Viimeiset 20 vuotta olen tässä putiikissa käynyt. Omistajat ovat vaihtuneet välillä, mutta silti -aina kahvikupposen ja bensatankin arvoinen paikka ohi ajaessa.
        Oikein hyvä paikka, sen kummosempia muutkaan asemat - Savonlinnassa kannattaisi olla tyytyväinen, jos joku paikka kannattaa, eikä napista selän takana.

        Ja ei kiitos mitään hömppöpuheita tähän jatkoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei,
        Viimeiset 20 vuotta olen tässä putiikissa käynyt. Omistajat ovat vaihtuneet välillä, mutta silti -aina kahvikupposen ja bensatankin arvoinen paikka ohi ajaessa.
        Oikein hyvä paikka, sen kummosempia muutkaan asemat - Savonlinnassa kannattaisi olla tyytyväinen, jos joku paikka kannattaa, eikä napista selän takana.

        Ja ei kiitos mitään hömppöpuheita tähän jatkoksi.

        Joo, ei hömppäpuheita siellä puhuta, kun ohi ajetaan vauhdilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei,
        Viimeiset 20 vuotta olen tässä putiikissa käynyt. Omistajat ovat vaihtuneet välillä, mutta silti -aina kahvikupposen ja bensatankin arvoinen paikka ohi ajaessa.
        Oikein hyvä paikka, sen kummosempia muutkaan asemat - Savonlinnassa kannattaisi olla tyytyväinen, jos joku paikka kannattaa, eikä napista selän takana.

        Ja ei kiitos mitään hömppöpuheita tähän jatkoksi.

        Savonlinnassa ei ole mitään mistä olla tyytyväinen!
        Ihmiset kusipäitä, itsekeskeisiä ja todella ylimielisiä valehtelevia omaa etuaan tavoittelevia rottia, palvelut häviää ja ne vähätkin mitä on, kuuluvat ”pekkoslandian” hallintaan.
        Mihinkään ei voi eikä kannata luottaa, johan sen näki ettei savonlinnaan kannata investoida kun OKL lähti.
        Amiksessa kävi paikalliset yritykset mainostamassa et töitä on ja palkataan jos töitä haet, vitut ollu mitään. Valehtelivat ihan kirkkain silmin, töitä meni hakemaan mistä vaan nii sanottiin ettei tuommosta ole koskaan sanottu.


    • Anonyymi

      Sln halvin bensa!
      Oli 1,64 kun muualla oli yli 1,70
      Ostin 2 10L kannua plus tankin täyteen.
      Kiva säästää pikkasen ajamalla sivuun keskustasta.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä.
        Todella hyvä, kun jokin putiikki Savonlinnaa vielä piristää aukiolollaan.
        Annetaan kaikkien kukkien kukkia -eikös niin.
        Käyn mielelläni Kallislahden Teboililla, aukeaa jo sopivasti seiskalta. Luotettava paikka.
        Hyvät on olleet sapuskat ja muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä.
        Todella hyvä, kun jokin putiikki Savonlinnaa vielä piristää aukiolollaan.
        Annetaan kaikkien kukkien kukkia -eikös niin.
        Käyn mielelläni Kallislahden Teboililla, aukeaa jo sopivasti seiskalta. Luotettava paikka.
        Hyvät on olleet sapuskat ja muut.

        Ohi ajan varmasti, tänäänkin menin Abc tankkaa ja syömään !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohi ajan varmasti, tänäänkin menin Abc tankkaa ja syömään !

        Ihmeellinen tämä Savonlinnan keskustelun taso. Voitteko hyvät immeiset puhua asiallisesti, tai olla kommentoimatta ollenkaan, jos oikein kivistää -minut on ainakin opetettu aikanaan puhumaan asiallisesti asiasta.
        Kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmeellinen tämä Savonlinnan keskustelun taso. Voitteko hyvät immeiset puhua asiallisesti, tai olla kommentoimatta ollenkaan, jos oikein kivistää -minut on ainakin opetettu aikanaan puhumaan asiallisesti asiasta.
        Kiitos.

        Eikös tuossa Teboilista ohi ajavassa viestissä ollut aivan asiallista asiaa ? Siis ohi ja Abc : lle !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohi ajan varmasti, tänäänkin menin Abc tankkaa ja syömään !

        Ja mie oon käynyt noilla vitun apsiasemilla viimeksi vuosi sitten. Tankata niistä ei kannata, mutta Juvalla on, tai ainakin oli ihan ok. lounaspöytä.

        Kallislahden Teboilin bensaostot jättäisin väliin, mutta ravintolan pitäjillä ei ole mitään yhteyttä Putiniin, eikä edes Venäjään.


    • Anonyymi

      Jos ostaa bensaa miltä asemalta hyvänsä se tulee 75% varmuudella Venäjältä;

      "Jos bensiini tulee Nesteeltä, se tulee yhtiön Porvoon tai Naantalin jalostamolta. Ne käyttävät polttoaineidensa valmistukseen pääosin fossiilista venäläistä öljyä. Venäläisten raakaöljyjen osuus Neste Oilin vuotuisesta raakaöljyhankinnasta on 75 prosentin luokkaa."

      • Anonyymi

        Vanhaa tietoa.
        Ei tule enää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe