Uusi kebab vammalaan

Kebab on hyvää

Koskakohan aukeaa uusi kebab paikka?
Nimi oli turkinpippuri ja kyltit jo laitettu paikoilleen.
Paikka vaan on vähän huono, siinä kirjaston jälkeen maitolaituripaikan kohdalla.

94

5098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kebabbos

      Paikka on niin huono että vaikka toosaa jaettaes ilmaseksi niin asiakkaita ei ole eikä tule. On siinä sen verran monta yrittäjää nähty kahvilasta lounasravinteleiden kautta karvakäsimättöön.

      Pohjoispuoli on persaukisten slummialuetta ja siellä asuu ihmiset, jotka ei osta mitään vaan kitisee ettei oo palveluita ja kun niitä joku tarjoaa niin silti ei käytetä.

      Sen aikaa saa taas kioskista hevosenlihaa kun starttirahat pyörii valtiolta eli vajaan vuoden.

      • antirasisti

        Pärjää jo nyt!! Kyllä muille karvakäsimättö kelpaa todella hyvin.
        Pohjoispuolen persaukiset syö hyvää kebsua.
        Sitä starttirahaa saa myös kantasuomalaiset, joilla ei ole mitään bisnesideaa.


    • Lisää Allahia Vammalaan

      Täällä pitäisi olla 20-kertainen määrä muslimeja nykytilanteeseen verrattuna, että kebabia myymällä oisi pysyä käntyn syrjässä kiinni.

      Minun valkolaisen suuhuni kebab ei ole maistunut koskaan. Paljon parempaa possunlihaa ja muuta grillilihaa saan kun itse grillaan pihalla. Kaupungilla jos jotakin purtavaa ostan niin pitsa on nr 1 ja joku hamburgeri kakkosena. Kebabiin ei ole minkäänlaisia mielitekoja.

      • Pala väärää kurkkuun

        Kebab-paikoissa saa Sharian lain mukaan myydä vain Halal-teurastettua lihaa. Siis lehmiltä ja lampailta vedetään kurkku auki, ja annetaan niiden hitaasti menehtyä verenvuotoon.

        Tämä sonnien kidutus on hinta siitä puhtaasti tapetusta Kebab-eläinlihasta.


      • antirasisti

        Miksi pitäis olla muslimeja? Kyllä ihan kantasuomalaiset pitää näitä paikkoja pystyssä. Sun valkoinen suu voi syödä kalapuikkoja kotona.
        Tuskin itse osaat ruokaa edes tehdä.
        Sun ei ole pakko syödä kebabia.


      • antirasisti
        Pala väärää kurkkuun kirjoitti:

        Kebab-paikoissa saa Sharian lain mukaan myydä vain Halal-teurastettua lihaa. Siis lehmiltä ja lampailta vedetään kurkku auki, ja annetaan niiden hitaasti menehtyä verenvuotoon.

        Tämä sonnien kidutus on hinta siitä puhtaasti tapetusta Kebab-eläinlihasta.

        Mitä eroa on siinä, että eläintä ammutaan päähän tai annetaan sähköisku? Kaikilla tavoilla lähtee henki.

        Itse syöt kotona kananpoikia, jotka ovat nokkineet toisiaan hengiltä, koska niitä on pienessä aitauksessa tuhansia!


      • TimoVäistö

        2015 Miten voi olla noin alkulimaisia ihmisiä, me ollaan kaikki samasta dna:ta veistetty. Uskonto, jee me kaikki joudutaan helvettiin. Muutamaa kristinuskon, ja islaminuskon herraa lukuun ottamatta??? Miettikää, vähän..


    • miki-66

      Pitäkööt karvakädet kebabinsa. En syö!

      • antirasisti

        Ei ole pakko syödä. Sä voit ottaa miniannokset Marenkista tai rilliltä.
        Karvakädet tekee sentään töitä toisin kuin sinä.


    • Ahmed-ibn-cyrpa

      Eiköhän noita ns. karvaranne-paikkoja jo ole ihan tarpeeksi Tyrwäällä? Vähempikin riittäisi, tuskin noihin kaikkiin edes riittää tarpeeksi maksavia asiakkaita?? Saimmehan jo Hesburgerin ja Subwayn.

      Ja tosiaankin, toi paikka on mahdollisimman huono. Siinä on vähän niinkuin huonon karman makua ja tuntua, mikään business ei ole menestynyt k.o. paikassa. Vaikka mitä tekis.

      Toisaalta, ei tarvitse Työteekissä käydä "töitä" tekemässä ja "kuntoutumassa" työelämän tarpeisiin, kun pyörittää starttirahan turvin (lue veronmaksajien varoilla kustannettu) omaa firmaa.

      Mutta, mitäs sen jälkeen kun/ja jos starttirahat on finito, ja business-idea k.o. paikalla ei ollutkaan ihan niin kannattavaa? Ja konkurssi häämöttää??

      No, me veronmaksajathan sen sponsoroimme, mitäs siitä. Kyllä rahaa aina löytyy etnisten ravintoloiden tukemiseen. Mitä hullumpi idea ja mitä enemmän eksoottista väriä ja värinää katukuvaan, niin mikäs sen parempi??

      Kyllä valde maksaa...........

      • yrittäjä kylältä

        Asiaa.


      • antirasisti

        Kebab paikkoja on 4.
        Karhuntassu ei pysynyt pystyssä, miksi että käyneet siinä?
        Paikka ei ole paras, mutta kummasti väki on sinne löytänyt. Vammala on niin valtavan iso paikka, että ei sinne löydä kuin naapurissa asuvat.
        Hese ja Subbari on tytöille!!

        Starttirahaa voi kuka vaan hakea, jos haluaa yrittäjäksi. Kebabyrittäjät tietävät sen, toisin kuin kateellinen työtön suomalainen.

        Sinä sponsoroit myös minun vaimoani joka saa starttirahaa, kiitos!
        Vietkö rasismin muualle?


      • Nakke3

        Karhuntassun pizzojen laatu laski vuosien myötä kuin lehmän häntä, aktiiviaikojen jälkeen kerran vuodessa kävin kokeilemassa aina oli pahempaa kuraa kuin edellisellä kerralla. Hyvä vaan, että saatiin vähän karvaranneosaamista tilalle. Ei tule ikävä.


    • Sohvallako makailet?

      >>Mutta, mitäs sen jälkeen kun/ja jos starttirahat on finito, ja business-idea k.o. paikalla ei ollutkaan ihan niin kannattavaa? Ja konkurssi häämöttää??
      No, me veronmaksajathan sen sponsoroimme, mitäs siitä.>>

      Puhut aika lailla puhdasta bullshittiä. Samalla näkee että etpä itse ole uskaltautunut päivänkään ajaksi itse toimimaan yrittäjänä.

      Starttirahaajhan voi saada ensimmäisen 6 kk aikana noin 700 €/kk.

      Mikäli jatkotukiaikaa myönnetään, niin seuraavat 6 kk aikana maksu putoaa noin 40%:lla, eli 420 €/kk. Jos saa vielä yhden pidennyksen, niin kolmannen 6 kk jakson aikana tukisumma putoaa edelleen, jonnekin 300 €/kk paikkeille. Sitten starttirahaa ei enää saa lisää.
      http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/yrittajalle/aloittavan_yrittajan_palvelut/starttiraha/index.html

      Kaikkiaan starttirahaa voi 18 kk aikana maksimissaan saada 4.200 € 2.520 € 1.800€ = 8.500€, mikäli onnistuu saamaan 6 kk jatkokausillekin rahaa.

      Työttömän peruspäiväraha on niin ikään noin 700 €/kk. Vastaavana 18 kk aikana sitä saisi 12.600€ verran. Sohvalla maaten tienaisi enemmän kuin kebab-kioskiyrittäjänä.

      • antirasisti

        Valittajat eivät tiedä yrittämisestä mitään. Ei ole mitään timanttikaivoksia.
        Ei voi tietää, jos ei kokeile.


    • Kababbila

      Uutta teranssia ne naputteli siihen kun ajoin ohi.

      • antirasisti

        Niiltä hoituu myös nikkarointi!!


    • Tyrvääläinen

      Ehdottomasti joka suhteessa Sastamalan paras Kebab ja annos oli kooltaan taatusti Suomen suurin.
      Tälle toivoisi menestystä vaikka paikka varsin vaativa onkin.

      • kebab maistuu

        Onko aukioloajoista tietoa?


      • antirasisti

        Isot annokset. Laatu ei ole paras, mutta todella hyvää kilpailua Egelle!!


    • Hyvä paikka

      Hyvää oli ja annokset on isoja, isoja.
      En ole ikkuna nähnyt niin isoa rullakebabia.

      • Ison aseen etu

        Tekovaiheessa arabin kepakon ympärille se pyöritellään. Sillä keinolla saa aikaiseksi ison hylsyreijän, ja koko rullakebabi näyttää valtavalta.


      • antirasisti
        Ison aseen etu kirjoitti:

        Tekovaiheessa arabin kepakon ympärille se pyöritellään. Sillä keinolla saa aikaiseksi ison hylsyreijän, ja koko rullakebabi näyttää valtavalta.

        Kateudesta puhut. Vie nakkis ja barbaras muualle.


    • qqqqqqqqqqqqlqlql

      Ihan helvetin hyvä paikka. Tietää mistä haen tulevat pitsat ja kebut =d

    • kalle.moilanen3

      kebabbos taitaa olla etelä puolen kermaperse joka valittaa kans joka asiasta.pizza iha syötävää ja kebab ranslaisilla sellane annos että kyllä 2 syö iha helposti.oli kuminauhalla kiinni ku ei pysyny kansi kiinni.kyllähä se kahvila tossa pitkän aikaa oli.muistan kun käytiin aina uimassa siinä vierässä ja sitte käytiin herkkuja hakeen kioskilta.Paikkahan juu ei mikään paras oo mutta parempi tossa ku keskustassa.hyvä että pohjoispuollakin on muitakin ruokamestoja ku nälkälän traktoriperunat.

      • wwse

        Millaisia on traktoriperunat?


      • aina nälkä
        wwse kirjoitti:

        Millaisia on traktoriperunat?

        Heh, oliskos traktoriperunat sellaisia traktorin perässä olevalla perunannostokoneella maasta nostettuja perunoita? Monimuotoisia ja kokoisia, suolavedessä kuorineen keitettyjä, tarjoiluvalmiiksi! Ihan mielenkiintoista! Vaikka onhan se nälkälän grilli semmonen kansanruokala vaan, toimii ihan hyvin oman asiakaskuntansa parhaaksi! Otaksuisin.


      • Kebab
        aina nälkä kirjoitti:

        Heh, oliskos traktoriperunat sellaisia traktorin perässä olevalla perunannostokoneella maasta nostettuja perunoita? Monimuotoisia ja kokoisia, suolavedessä kuorineen keitettyjä, tarjoiluvalmiiksi! Ihan mielenkiintoista! Vaikka onhan se nälkälän grilli semmonen kansanruokala vaan, toimii ihan hyvin oman asiakaskuntansa parhaaksi! Otaksuisin.

        Siis missä päin vammalaa tämä uus kebab on?


      • antirasisti

        Kebabbos on tyrvääläinen rasisti ja negatiivari. Työtön retku.


    • pizzamasu

      voisko joku tarjota kotiinkuljetusta - INHIMILLISEEN HINTAAN?!?!

      h3mmetin nälkäläkin ottaa ihan järkyttäviä summia kuljetuksesta.

      Olis kysyntää kotiinkuljetuspizzalle.

      • antirasisti

        Älkää nyt. Liian helppoa elämää.


      • pekk1

        Heti kebabillä on kotiinkuljetusta ja veloitus on alle 20e ostoksista 3e Yli 20e ostoksista 1e.


    • sasasasas

      Hetikebabissa on myös kotiinkuljetus nyt. Tietääkö joku hintoja?

      • test1

        On myös paha kebab.


    • varilan_kundi

      kävin ensimmäisen kerran tänään Turkin pippurista hakeen ruuat ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt!

      Luulin että täällä jauhetaan vaan lämpimikseen annosten koosta mutta kyllä oli tajuttoman iso kebab annos! =) Puheet suomen suurimmasta kuvaa hyvin annoskokoa.
      Mukaan sain vielä ilmaiseks ylimääräisen salaattiannoksen! Aivan mahtavaa palvelua.

      jatkossa haen tuolta kebabit ja pizzat, se on varma. Vielä kun sais kotiinkuljetuksella nii antaisin 10pistettä, nyt 9½
      Sijainti vois olla kyllä parempi, vähän jää syrjään :(

      • Tykkään naismyyjistä

        Onko siellä yhtään naismyyjiä? Minun mielestäni ravintolassa ruoka on paremmam ja puhtaamman makuista, jos sen tuo pöytään siistin oloinen naishenkilö.

        Rähjäisissä, pas-kaisissa lököfarkuissa kun partasuinen äijä tuo ruokaa, niin menee maku ihan saman tien. Tietenkin kebab-paikoissa on yleensä vaan niitä karvaiset kädet omaavia turkkilaisia mamuja. Mutta voi nekin elintarvikehygieenisesti olla siistejä taikka sitten ei ole.

        Näillä helteillä pöpö elää kaikenlaisessa maitopohkaisessa salaattikastikkeessa niinkuin hullu.


      • antirasisti
        Tykkään naismyyjistä kirjoitti:

        Onko siellä yhtään naismyyjiä? Minun mielestäni ravintolassa ruoka on paremmam ja puhtaamman makuista, jos sen tuo pöytään siistin oloinen naishenkilö.

        Rähjäisissä, pas-kaisissa lököfarkuissa kun partasuinen äijä tuo ruokaa, niin menee maku ihan saman tien. Tietenkin kebab-paikoissa on yleensä vaan niitä karvaiset kädet omaavia turkkilaisia mamuja. Mutta voi nekin elintarvikehygieenisesti olla siistejä taikka sitten ei ole.

        Näillä helteillä pöpö elää kaikenlaisessa maitopohkaisessa salaattikastikkeessa niinkuin hullu.

        Miksi naisia? Miksi ruuan maku muuttuu, jos nainen sen tekee? Maailman parhaat kokit on MIEHIÄ!

        Kebabpaikat on eviran hyväksymiä. Älä valita!

        Se partasuu tekee töitä ja antaa sulle ruokaa, jota itse et osaa tehdä ja halvalla.


    • hetikebabbiitänne

      Hetikebab kotiinkuljetus 3e alle 20e ostoksille ja 1e yli 20e ostoksille. Ei paha. Max. 10km.

      • työ

        Verovapaa ja verollinen työ on eri hintaista.


      • Hyvät aloitustuet
        työ kirjoitti:

        Verovapaa ja verollinen työ on eri hintaista.

        Mamujen perustamat firmathan saa tosiaan jotakin erikoistukiaisia. Oliko se niin että 2 v. saavat myydä ALV-verovapaana, ja sitten vasta sen perästä tulisi mamuillekin ALV-pakko.

        Toivottavasti tuo pyykinpesupaikan tienhaaraan kebab-paikkansa laittanut nyt saisi toimintansa kannattamaan. Muutama kioskinpitäjä, VaPS:ia myöten siinä on aikoinaan koettanut, mutta ei ole päässyt plussille.


      • antirasisti
        Hyvät aloitustuet kirjoitti:

        Mamujen perustamat firmathan saa tosiaan jotakin erikoistukiaisia. Oliko se niin että 2 v. saavat myydä ALV-verovapaana, ja sitten vasta sen perästä tulisi mamuillekin ALV-pakko.

        Toivottavasti tuo pyykinpesupaikan tienhaaraan kebab-paikkansa laittanut nyt saisi toimintansa kannattamaan. Muutama kioskinpitäjä, VaPS:ia myöten siinä on aikoinaan koettanut, mutta ei ole päässyt plussille.

        Ootko edes käynyt paikassa? Kaverit tekee laiskoille suomalaisille pizzaa ja kebabia minkä ehtii.


    • Annosten koko on sastamalan suurin, eikä sapuskan maussa ole valittamista.
      Isot pitzat on yli 70 cm halkaisin levyisiä. On siitä syömistä.
      Voisi muutkin paikat alkaa parantaa tasoaan.
      Kiinankaalin salaattiin laitto on nyt vaan niin halpaa ja mautonta, vinkki muille siis.
      Ehdoton paikka jatkossa.
      EGE:llä on siis taso laskenut.

      • antirasisti

        hyvää ruokaa!!


    • toisinaan nälkä

      Hm. usein näkee kirjoitettavan ja oltavan sitä mieltä, että mm. se pizzan koko on se määrävä tekijä koko asiaan? Entä laatu? Jo iäkkäämpänä pizzan ystävänä, en mieluusti ahmi napaa täyteen pizzaa, tai mitään muutakaan, vain täyttääkseni vatsani? Tai aivoissahan se määrittely tapahtunee siitä, onko nälkä vai ei ja onko vatsa ns. jo täysi vai ei? Useasti syömme liikaa, me ihmiset nimittäin. Eli tason parantaminen ei ole pizzerian tarjoaman pizzan koosta, vaan ennemminkin laadusta! Itse maksan mielelläni 8 e pienemmästäkin pizzasta, jos se on laadukas kuin 8,50 e helevetin suuresta tekeleestä, jos se nyt vain maistuu perunajauhopohjaiselta mömmöltä? Jos etsii kulinaarisia nautintoja ruokailuissaan, niitä varmasti onnistuu löytämään, kunhan vain vähän malttaa etsiskellä paikkaa jossa sellaisia on tarjolla! Sitäpaitsi, pizza ei nykypäivän Suomessa ole mikään ruoka tai lounasruoka ensinkään, sehän on pelkkä hurvittuleruoka, sellainen, jota mennään syömään iltasella ravinteliin ja samalla seurustelemaan ystävien kanssa illanratoksi.

      • lihavapoika

        Ja tästä mielipiteestäsi pitäisi vetää jokin johtopäätös, vai oliko tämä muuten vaan avautuminen. Ei mitään, samaa mieltä olen; pienempikin pitsa kuin 2-6 kg riittää mutta on täällä myös maustakin keskusteltu. Jos ostat pienemmän pitsan kalliimmalla, miten se laatu on sen parempi? Miten sitä laatua pääsee kuluttaja tarkkailemaan? Ainoa oma kokemukseni laadun tarkkailuun on se, mistä vatsan vetää vikkelälle, miltä paikka ja sen paskahuusi näyttävät. Samoin, mitä työntekijöiden asut ja yleisilme viestivät. Kaikesta huolimatta homma on kokemuksiin perustuvaa.
        Ja edelleen, maksan myös laadukkaasta, maukkaasta pitsasta mieluusti enemmän kuin huonosta ja isosta. Turkinpippurissa on ainakin tähän mennessä maku, hinta ja vatsan kesto olleet ok. Toki henkilökunnan olemus (vaatteet ja niiden puhtaus) ja itse paikan siisteys voisi olla parempaakin. Täällä valintamahdollisuudet on kuitenkin rajaliset.


      • antirasisti
        lihavapoika kirjoitti:

        Ja tästä mielipiteestäsi pitäisi vetää jokin johtopäätös, vai oliko tämä muuten vaan avautuminen. Ei mitään, samaa mieltä olen; pienempikin pitsa kuin 2-6 kg riittää mutta on täällä myös maustakin keskusteltu. Jos ostat pienemmän pitsan kalliimmalla, miten se laatu on sen parempi? Miten sitä laatua pääsee kuluttaja tarkkailemaan? Ainoa oma kokemukseni laadun tarkkailuun on se, mistä vatsan vetää vikkelälle, miltä paikka ja sen paskahuusi näyttävät. Samoin, mitä työntekijöiden asut ja yleisilme viestivät. Kaikesta huolimatta homma on kokemuksiin perustuvaa.
        Ja edelleen, maksan myös laadukkaasta, maukkaasta pitsasta mieluusti enemmän kuin huonosta ja isosta. Turkinpippurissa on ainakin tähän mennessä maku, hinta ja vatsan kesto olleet ok. Toki henkilökunnan olemus (vaatteet ja niiden puhtaus) ja itse paikan siisteys voisi olla parempaakin. Täällä valintamahdollisuudet on kuitenkin rajaliset.

        "Toki henkilökunnan olemus (vaatteet ja niiden puhtaus) ja itse paikan siisteys voisi olla parempaakin. "

        Mikä tää ongelma on? Kyllä evira pitää huolen, että paikan hygieenisyys on ok.

        Ulkomailla erottaa suomalaisen turistin 70-luvun vaatteista, vyölaukusta ja viinanhajusta!


      • antirasisti

        Pieni pizza ei takaa laatua.
        Italiassa on tullut syötyä pizzaa, hyvää ja pahaa.

        Kulinaristit voi mennä kotiin syömään.
        Onko kukaan väittänyt, että kebab paikka sais joskus Michelin-tähtiä tai Hans Välimäen pisteitä?

        Älä nyt viitsi!


      • hykieenikko
        antirasisti kirjoitti:

        "Toki henkilökunnan olemus (vaatteet ja niiden puhtaus) ja itse paikan siisteys voisi olla parempaakin. "

        Mikä tää ongelma on? Kyllä evira pitää huolen, että paikan hygieenisyys on ok.

        Ulkomailla erottaa suomalaisen turistin 70-luvun vaatteista, vyölaukusta ja viinanhajusta!

        Evira pitää huolen. Oho ;) Voi jestas sentään kun jollain on käsillä seisonnan jälkeen jäänyt perse ja pää väärille paikoilleen.

        Eihän se mikään ongelma ole, ei tietenkään. Miten se nyt voisi olla. Puntit 30 cm liian pitkät, vaatteet paskaiset ja käsiä huuhdotaan silloin tällöin (ehkä). Ei siis mitään robleemaa. Homma hanskassa...

        Aikuisella, suomalaisella miehellä on aina oltava hiukan kakkaa housussa. Kait tää sitten on globaali ilmiö ja hyväksyttäväkin ammatista riippumatta.


      • Antirasisti
        hykieenikko kirjoitti:

        Evira pitää huolen. Oho ;) Voi jestas sentään kun jollain on käsillä seisonnan jälkeen jäänyt perse ja pää väärille paikoilleen.

        Eihän se mikään ongelma ole, ei tietenkään. Miten se nyt voisi olla. Puntit 30 cm liian pitkät, vaatteet paskaiset ja käsiä huuhdotaan silloin tällöin (ehkä). Ei siis mitään robleemaa. Homma hanskassa...

        Aikuisella, suomalaisella miehellä on aina oltava hiukan kakkaa housussa. Kait tää sitten on globaali ilmiö ja hyväksyttäväkin ammatista riippumatta.

        Onko joku saanut jotain todistetusti paskataudin kebabpaikasta? Kyllä ne laittaa paikan syyniin, jos tapauksia tulee.

        Jossain maissa maksetaan erikseen käsinpesusta. Suomessa pitäis olla automaatio (hygienia), mutta ei ole edes kantasuomalaisella!!

        Syö ruokas sairaalassa, jos hygienia ei miellytä.


    • Hyvä kun tulivat

      >> "Toki henkilökunnan olemus (vaatteet ja niiden puhtaus) ja itse paikan siisteys voisi olla parempaakin. "
      Mikä tää ongelma on? Kyllä evira pitää huolen, että paikan hygieenisyys on ok.>>

      Toi on kyllä aivan totta, kyllä ne terveysvirastolta sitten ottaa hälestä päin yhteyttä, jos jotakin juttuja on niiden testeissä löytynyt.

      Tällaisessa Vammalan tyyppisessä paikassa ei ole asiakkaan varaa liikoja nirsoilla syömistensä kanssa. Kenenkään farkkuja ei tartte eikä kannata haistella. Hyvä että ylipäätään ovat Lähi-Idästä saakka viitsineet tulla tänne meillekin saakka, ja alkaa pyörittää meille halal-teurastettua islamilaista Kebab-lihaa pystyvartaassa.

      Onhan sekin jo yhden luokan maailmanihme näillä kulmilla. Se vaan vielä, että toivottavasti ne omistajat nyt ei ala uskontonsa ääri-ihmisiksi, ja että alkais rähinöimäään täällä meillä.

      • Naisia töihin

        Kannattais melkein ottaa joku nuori, kivannäköinen tyttö sinne tiskin taakse ojentelemaan niitä kebab-paketteja. Tuollaisen saa työllistämistuella tai harjoittelijana käytännössä melkein ilman kuluja ainakin 6 kk ...12 kk ajaksi itselleen töihin. Työkkäri maksaa palkkakulut.

        Kivan naismyyjän takia ajaa vaikka sillan takaaksin hakemaan itselleen lihaisaa purtavaa.


      • antirasisti

        "Se vaan vielä, että toivottavasti ne omistajat nyt ei ala uskontonsa ääri-ihmisiksi, ja että alkais rähinöimäään täällä meillä. "

        Ei ole pelkoa, vaikka niitä kavereita on kyllä sinne Lähi-itään palanneet sotimaan. Ääri-islamistin tulkinta koraanista menee aivan ohi vrt ääri-kristityt, jotka maanaavat piruja pois ihmisistä ja ovat jumalan oikeita käsiä maan päällä.


    • Seppo3

      muahahahahahaaa TOISINAAN NÄLKÄ. päivän parhaat naurut,,,

      • ASIAKAS 10

        HETI KEBAB ON PARAS! RUOKA MAISTUVAA, ANNOKSET ISOJA PALVELU YSTÄVÄLLISTÄ JA HYVÄÄ. TAI EHKÄ PARASTA TÄSSÄ KYLÄSSÄ!!!!!


    • hermo menee hlevetti

      voi vittu mutta ihmiset voi olla tyhmiä!
      menkää nyt saatana hoitoon vitun vikisijät. tartte joka asiasta tulla napiseen joka saatanan voorumeille!
      jos ei oo järkevää sanottavaa niin voi jättää sanomatta.

    • raasputinko

      Saako sieltä sitten Putin kebabbia??

      • Tää menee kaupaks

        Putin pystyvartaaseen pyörimään!? Vähäkalorista puhdasta ruokaa lähnaapurista.


    • nimetön

      Tietääkä kukaan mihin asti se on auki arkisin?

    • volvomies89

      eikös se oo 21-22 asti auki?

      tullut muutaman kerran käytyä, ja jatkossakin tuun käymään.

    • ilkka

      Turkinpippurissa on kuulemma omistaja vaihtunut. Kävin tutustumassa, ja juttelemassa uuden omistajan kanssa. Sitten hän selitti olevansa äärimuslimi joten hän ei aijo myydä mitään sianlihaa.
      Että HOH HOH !!! EN AIJO ENÄÄN KÄYDÄ TÄÄLÄ JIHADISTIEN PAIKASSA.. !

    • SiperianBear

      Kävin eilen ekaa kertaa turkinpippurissa ja yllätyin positiivisesti. Ostin pesueelle 3 pizzaa ja kebabin kuten yleensäkin Karaliassa käydessäni teen. Kotona sitten syötiin ja normaalista poiketen jäi 1 pizza kokonaan yli kun ei porukka vaan jaksanut syödä. Oli niin sairaan isot pizzat, ettei mitään järkeä. En tiennyt, että kebablaatikkoon saa niin jumalattomasti kepsulihaa mitä siinä meidän annoksessa oli. Lisäksi ruokia odotellessa sai erikoiskahvia hörppiä automaatista. Loistavaa, käyn kyllä tuolla jatkossakin.

      • jdggjgjgjgjgjdg

        Otin pita kebabin joku päivä niin vaaka näytti 1.1kg.. Kunnollisia annoksia ja hyviä ennen kaikkea.


      • yrittajaFi

        Suomen valtio ei saa tuosta enään mitään on aivan sairasta hommaa tää ja kansa tykkää


      • föäixcv

        Niin ja terveyspalvelut, päivähoidot, kolut ym. näille kyllä kelpaa vaikkeivat veroja maksakaan. Meiltä muilta se pois lopulta.


    • kännykkäpaskassa

      Käytiin turkinpippurissa perheen kanssa. Syötiin yksi pitza ja kaksi kebabia. Olemme nyt olleet kolmatta viikkoa ripulissa koko perhe. Talossa vain kaksi vessaa ja kun yksi nousee, niin toinen jo istuu!

      • sääliäsulle

        Hienoa paskapuhetta, ruokamyrkytys kun ei kestä kun muutaman päivän. Olet vain tukehtua omaan paskaasi.


    • jamppa666saaatana

      pitsal vittu

    • hulpoii

      turkinpippurissa laatu vaihtelee aikas paljon

    • Soinin_Timppa

      Jytky.

    • kännypaskassa

      Ripuli jatkunut toista kuukautta! Ajoimme ambulanssin kyydissä sastamalan ohitse ja tuli täyslastillinen sairaala housuihin. Ilmeisesti kebab tuoksahti sen verta, että tuli heti reaktio!!

    • Ainanälkäjakokoajanvilu

      Itse käyn pitzalla tai kebabilla joka viikko, eikä mitään oiretta. Älä syö tai mene lääkäriin , saattaa olla oire jostain pahemmasta. Et kai syönyt pahvi rasiaa, saattaa aiheuttaa kyseisiä oireita. Siirry vaikka kaupan eineksiin, ei ainakaan liha sitten aiheuta ongelmia.
      Työpaikalla on tykätty mausta ja erityisesti koosta, rahalle vastinetta.
      Jättipitzat on kylän suurimmat ja maukkaimmat, onneksi. Ei juuri tarvitse miettiä mistä haetaan.

    • eiähläm

      Jos mausta puhutaan niin Mamin pitakebab on kyllä paras! Koko saisi isoon nälkään olla hieman suurempi...

      • eixookkinmakua

        ei ole sun makus kummonen, kun tommosta pienä mautonta kasaa kehut.
        Käyppä koittamas Egen, Turkin pippurin, Karalian tai Heti kebabin annosta, saatat yllättyä koosta ja mausta.


    • pitsalle

      Mikä mahtaa olla paikan puhelinnumero? Mistään en löytänyt.

    • Halem

      ma joka paeva toeta teen joka aainoa ilta seetsemaksi meen!

    • niinhyvää

      Viime viikolla ekan kerran haettiin ruuat tuolta ja kyllä oli pakko sanoo että mistään muualta en lähe enään hakeen vaikka oman kodin läheisyydessäkin olisi paikka mutta annoskoko/laatu/maku ei vaan pärjää uudelle paikalle. Oli se sitten kuinka karvasten ulkomaalaisten ymsyms tekemää! Yhdenkään valkosen en ole yhtä hyvää kebabbia/pitsaa nähnyt tekevän.

    • Ac3

      Onko kelläään faktatietoa aukioloajoista kun missään ei lue ( tai en osaa sit vain etsiä). Ja kävin tuossa lafkassa muutama viikko si syömässä ekaa kertaa ohikulkumatkalla ja tykästyin valtavasti.

      • Vaihtelee__

        Tietääkseni aukioloajat on satunnaisia. Silloin avataan kun muistetaan herätä aamulla ja mennä pitsakonttorille töihin.


    • stefavuotaa

      Miten bisnes sujuu? Lounasaikaan 11- 11.30 lisäkseni 2 asiakasta. Puhelin ei soinut kertaakaan. Ruuan maku ainakin hyvä ja palvelu myös. Niinkuin ennenkin.

    • mikäetteipizaa

      Kilpailija Heti Kebab oli juuri myynnissä, luultavasti Turkin Pippurilla hyvin menee kun kunnostavat paikkoja. Remontti jälki on just sitä tasoo kun paikkakin, mutta sapuska kyllä maittaa ja annokset on edelleen todella suuria, oikeestaan hitusen yli suuria, tosi nälkäisen kokoisia. On se tähän kylään suuri määrä näitä pitzerioita, luulisi kilpailun jotakin pudottavan, ei siis tunnu missään. Kaikilla on kannattajansa, hyvä niin.
      Hmm.. monestako paikasta siis pitzaa saa tästä kylästä, onko 10 paikkaa riittävä, vai pitäiskö jonkun erikoistua jo keittolounaaseen.

    • EiEnäänIkinä

      Tuli muuten ryppyreikä kipeäksi kebabin jälkeen! Jotain noroviirusta karvahanduista tullut??!

    • Fisksri

      Älkääs ny väsähtäkö.Viihdyttävää luettavaa täällä.Kipeetä sakkii.

    • asiankarvaastikokenut

      Uusi pizzayrittäjä tulee säännöllisin väliajoin (= starttiraha loppuu), jokainen yrittäjä tekee remontin, yleensä sama remonttimies tulee rähjäisellä pakettiautolla joka remppaan ja tekee sen. Itse tehdään omat lvi-vedot ja sähkötyöt, liiketilan omistajalta ei pyydetä lupia. Kun tulee vuotoja tai paloja, vakuutusyhtiö ei korvaa. Tuli yli 5000 euron lasku liiketilan vuokraajalle yrittäjän omien putkivetojen vuoksi. Yrittäjä ehti jo häippästä, ennen kuin vuodot huomattiin ja liiketilan omistaja maksoi viulut. Maksavat tosin kunnon vuokria, että päästään liiketilaan kiinni ja sen jälkeen samaan tilaan on jo valmiina uusi yrittäjä kun vanha lähtee kiireesti.

      Henkilökunta vaihtuu kolmen kuukauden välein, kaikilla etninen tausta. Yleensä yritys on yksityinen elinkeinonharjoittaja, työntekijöitä 2-4 omistajan lisäksi työajoista riippuen. Yritys ei kuulu työntantajarekisteriin, joten palkat maksetaan pimeinä. Yleensä työntekijät saavat työmarkkinatukea tai toimeentulotukea ja pientä pimeää palkkaa tai asunnon takahuoneessa. Työntekijät työskentelevät 7 päivänä viikossa lähes vuorokaudet ympäri. Mitään työaikalakia ei noudateta. Mahtava kilpailuetu.

      Uusien maahanmuuttajien myötä kohta tulee halvat parturit, jotka varmasti tulevat toimimaan samalla periaatteella.
      Näin helposti verotulot jäävät maksamatta yrittäjiltä ja työntekijöiltä ja sitä myötä hyvinvointivaltio lakkaa.

      Jos saat kuitin, kuitissa näkyy ly-tunnus, jonka perusteella saat paljon tietoa yrityksestä netistä aivan ilmaiseksi. (Fonecta Finder ja Ytj-haku). Näet kuka omistaa, onko työnantajarekisterissä yms., onko edes yrittäjä missään rekisterissä.
      Terveystarkastajan raportin näet www.oivahymy.fi, sieltä saat yrityksen nimellä tiedot ja kun painat hymynaamasta, saat seikkaperäisen selvityksen yrityksen puhtaustasosta yms.

    • suosittelenkin

      Hyvä palvelu ja maukasta purtavaa!
      Suosittelen.

    • turkinpippuria

      Turkinpippuri on todella suosittu ja edullinen, perhepizza on valtavan iso ja kebabista riittää kahdellekin, aina ovat hyvin ystävällisiä ja palvelualttiita, sieltä ostaa.

    • Jarppi1971

      Ehkä surkein paikka ikinä missä syönyt..2 aikuista ja 3 lasta meni nälkäisinä ja lähti vihaisina.Annoksista 2 oli vääriä eikä hoono soomi karvakädet edes myöntäneet virhettä.Saati hinnan alennusta.Ei ikinä Turkinpippuriin!!!!

      • Kaunis-pitseria

        Minusta se Turkinpippurin paikka on oikein nätti ja luonnonkaunis paikka. Rautavedelle ei ole kuin 50 m matkaa. Vieressä on Kaupungin pouutarhurien tekemä kaunis kukka-asetelma, joka muodostaa Sastamalan logon.

        Hyvin kaunis paikka on. Varmaan ne pitsatkin on kauniita ja hyvänmakuisia, jos joskus meen sinne sisälle saakka.


      • Ruokin-muualla

        Siis ottiko pitsapaikan omistaja nyt ihan itte minuun päin yhteyttä?


      • Tutunidiootti

        Jaahas, mihinkäs asiaan tuossa edellisessä oikein sitten viitataan? Siihenkö, että kyllä idiootti idiootin tuntee?


    • Anonyymi

      Kebab on hyvää

    • Anonyymi

      Melkoinen kebab sonni xD

    • Anonyymi

      Omistajat vaan vaihtuu, kebua saa silti.

    • Anonyymi

      >Vieressä on Kaupungin pouutarhurien tekemä kaunis
      > kukka-asetelma, joka muodostaa Sastamalan logon.

      Rahat on loppu tältäkin osin. Mitään kukkalogoo ei ole ollut vuosikausiin. Siankärsämöt ja voikukka on keväällä kauniita tuossa paikassa.

      • Anonyymi

        Siinä on pörriäsille paikka mistä voi ihailla kansallismaisemaa. Kovin muodikasta nykyään suosia tällaisia. Ollaan ihan trendin aallon harjalla.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe