Harvoin tulee kiitettyä palstan olemassaolosta

Tänään istuessani tuolla , ajattelin, miten 5 vuotta sitten jäätyäni yksin löysin tämän keskustelukanavan.
Minut täyttää ilolla vieläkin muistaessani nuo alkuajat, miten nousin aamulla innoissani lukemaan vastauksia ja uusia avauksia.
Niin paljon uutta ajateltavaa sain, kun saman kokeneet tulivat vastaan niin kauniisti. Hyvin kasvattavaa on olleet nämä vuodet,...koskaan ei niin monenlaista ihmistyyppiä ole tullut eteeni elämän varrella.

Eniten olen arvostanut heitä, jotka omana itsenään on avautuneet kertomaan elämästään ja näkökannoistaan. Tuttuuskin on tullut lämmittämään , ei tunnu kuin vieraiden parissa kulkisi.
Vakaa ja mukava Kahvipirttikin kirjoittajineen, on aina olemassa vastaanottamaan kävijän sellaisena kun hän on sillä hetkellä.
Skillan kuuluu kodikkaana jokaiseen aamuuni, juuri sellaisena kansanaisena, kun hänet olen kokenut!

Myös Pirtin miehet edustavat minulle jotakin pysyvää rehtiyttä, mukava on ajatella heidänkin viihtyneen kirjoittelussaan.

Nämä tutut vakikirjoittajat tällä puolella, on jo tulleet ihan rakkaiksi minulle.
Hyviä yhteisiä vuosia toivon jatkuvan edelleen, tuntea saavansa kuulua yhteisöön, missä kaipaamme kuulla kuinka muilla menee.

JK.
Hyvin minulla menee, sydän on ollut kilttinä, lapset lomailevat, ja minä vaan viihdyn yksinkin ajatuksineni. Palsasta tosin kiitän.

21

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palsaa en ole tarvinnut sentään helteellä:D

      Palstaa tarvinnut tietenkin.

      • Kiitos tervehdyksestäsi ja ajatuksistasi koskien palstaa.

        Olet itse niitä palstan peruskirjoittajia, joiden päämääränä on muiden kirjoittajien viihtyminen ja olet mielestäni myös siinä onnistunut.


    • Olihan ilo nähdä Ruuneperinkin nimimerkki pitkästä aikaa! Kiitos kun tulit noin lämpimästi vastaan.
      Se mikä sai minut kirjoittamaan oli tunne, etten ole unohtanut, miten paljon olen saanut kanssaihmisiltä tälläkin areenalla.

      Ei se ole vaatinut suuria sanoja, joskus vaan mukanaolo, ja omistakin arkipäivän asioista kirjoittaminen on antanut yhteydentunnetta ihmisten välillä.
      Toivoisi tuon hajupojankin joskus osallistuvan ihan normaalisti keskusteluihin, eikä vain itsekseen käsittelevän lähes kaikkia palsta-avauksia.

      Ehkä se olisi hänellekin hyvää tekevä aluevaltaus....heippa

    • 7-11

      Onnea sinulle elämässä.

    • Voi, kiitos samoin,... voiko kauniimmin toiselle toivottaa :)
      Nyt on vaan niin uni jo silmäluomissa, että toivottelen hyvää yötä kaikille!

      Nukkukaa hyvin, pienistä hetkistä onnellisina!

      • 37317

        Kun nyt on nostettu entisiä aloitteita, sopii tämä ajatuksiini hyvin. Kiitos monet rakkaat ihmiset, hyvistä vuosista kanssanne.

        sini-sirkku nimimerkin olen nyt suomi 24 rekisteristä poistanut, minulle se on silti rakas muisto omasta ilosta ja osallistumisesta.
        Minulla ei ole enään varaa surra enempää, ei menetettyä kirjoituspaikkaa, ja etten ole osanut tajuta mitä minusta ajatellaan.

        PS. Jos palstalla käytetään nimimerkkiäni tai pelkkää ss, minä en ole se käyttäjä.

        Tämän sanon sen vuoksi, ettei tule lisäharmeja kenellekään. heippa


      • noinhan_voi_päätellä

        "Tämän sanon sen vuoksi, ettei tule lisäharmeja kenellekään. heippa"

        Marttyyrin sädekehä tuntuu kuitenkin jääneen jäljelle.


      • 0825uj87
        37317 kirjoitti:

        Kun nyt on nostettu entisiä aloitteita, sopii tämä ajatuksiini hyvin. Kiitos monet rakkaat ihmiset, hyvistä vuosista kanssanne.

        sini-sirkku nimimerkin olen nyt suomi 24 rekisteristä poistanut, minulle se on silti rakas muisto omasta ilosta ja osallistumisesta.
        Minulla ei ole enään varaa surra enempää, ei menetettyä kirjoituspaikkaa, ja etten ole osanut tajuta mitä minusta ajatellaan.

        PS. Jos palstalla käytetään nimimerkkiäni tai pelkkää ss, minä en ole se käyttäjä.

        Tämän sanon sen vuoksi, ettei tule lisäharmeja kenellekään. heippa

        "Tämän sanon sen vuoksi, ettei tule lisäharmeja kenellekään."

        Kiitos käynnistä hyvä kun lähdet.


    • aonensimmäinen

      Esillä ollaan ilman vakinikkiä se on minun juttu, vuosia olen roikkunut silloin tällöin kirjoitellen, tämä siis ei ole minun juttu, kunhan muutaman sanan skrivaan käydessäni.
      Ei täällä ole usein mitään lukemisen arvoista.

      • ettäonpatuhatnikki

        Vakionikkejä on ollut palstalla ainakin kaksi. Nykyään tulee tämän kirjoittajalta tänne tekstiä noin kymmenen nikin voimin. Osa on rakennettaviksi tarkoitettuja aloituksia , mutta ne eivät herätä juuri lainkaan keskustelua. Usein tulee tuolloin tosin itse vastatuksi itselleen ja pidetyksi siten "keskustelua" yllä, minkä ansiosta ketju pitenee. Saa hyvän aloittajan maineen ja sitten ilmestyy lukijoita ja kirjoittajia.

        Parhaiten täällä saa nopeasti lukijoita ja kannanottajia, kun rupeaa hattuilemaan, mieluummin vielä määrätyille nikeille.

        Luultavasti joku muu on samanlaisessa tilanteessa.


    • jjoutava

      Harvoin tulee kiitettyä tosiaan, kun nyt avasin facebookin ja siellä arvuutettiin nimeni merkitystä. Osallistuin ja tuli 'Ritari'.! niin muistelen että 70 palstalla minut on peräti ritariksi lyöty. Nyt minun on kiitettävä myös facee suuresta asiantuntemuksesta.

      Molemmat kirjoittelukanavat ovat minulle tärkeitä ja Sini-sirkku on myös tärkeä kaikkien toisien tärkeiden ohella. Kiitoksia.

      • sini-sirkulle, jos luet tämän.

        "sini-sirkku nimimerkin olen nyt suomi 24 rekisteristä poistanut, minulle se on silti rakas muisto omasta ilosta ja osallistumisesta.
        Minulla ei ole enään varaa surra enempää, ei menetettyä kirjoituspaikkaa, ja etten ole osanut tajuta mitä minusta ajatellaan. "

        Miksi poistit ihanan vaki`nikkisi, koska eihän sillä kukaan olisi päässyt kirjoittamaan, vaan nyt lisäämällä jonkun pisteen tai pilkun, niin voi taas sekoittaa pakkaa. Itse olisit kuitenkin voinut jatkaa valitsemalla vain; "käytä muuta nikkiä"!

        Olet mielestäni ollut ihana kirjoittaja ja todella ihmettelen, että nuo solvaavat olisi kovinkaan moni, vaan voisin verrata yhtä ja samaa, joka politiikasta paasaa.

        Tietenkään sinä et lue kaikkea, mutta minulla on ollut aikaa lukea, koska herään aikaisin ja katson "yön sadon", jota ennen kuitenkin luen päivän lehdet, koska minulle ei tule mitään lehtiä.

        Koska (oletettavasti) et ole jaksanut lukea kaikkia kirjoituksia, niin et tiedä, että yksi, tai kaksi häärää matuista ja tietenkin persuista ja todella ihmettelen, että onko tämä porukka kaikki PerusSuomalaista porukkaa?

        Toinen vakioaihe on eläkkeiden pienuus ja kuinka nykyinen Hallitus leikkaa kaikesta ja kuitenkin uhotaan Kekkosen aikaan, että kaikilla oli töitä? Mitä he tekivät silloin? Minulla on riittävä eläke ja tulen sillä toimeen (en ansiotyöhön), olipa taas sana, kuten elanto ja Elanto?

        ps. tuosta voisikin laittaa uuden kisailun ja entisiä ei saa kurkkia, siis kuinka moni suomenkielen sana voi merkitä aivan muuta? Kirjaa lukiessani niitä tuli useita, joten onko nyt pakko lukea kirjaa takaperin, että löydän ne?


      • 77-77

        Hei!
        Älä ihmeessä lukemista aloita väärinpäin, ettet mene ihan sekaisin! Tulihan tähän istahdettua lukemaan palstakuulumisia

        En voi palata puhumaan entisestä nimimerkistäni, se tallattiin tahallaan lokaan,...joten pelastin pois sen täältä muistoihini.

        Kiitos yhteydenotostasi Kristiina23 , ja ritari jjoutava, muistan hyvin , jolloin ritarillisuutesi ilmeni! Hyvää jatkoa sillä tiellä.
        Mukavasti päivä on kotitöiden parissa kulunut,..viimeinen pyykkinikin on kohta kuivaa parvekkeella., jos ei nostan yöksi sisään.

        Älä Kristiina uskokaan, että silitän paljoakaan, jonkin pellava kaitaliinan joudun tosin , muut froteet ja lakanat viikkaan somasti pinoon.

        Terveiset kaikille!


    • Ramoona_

      Ei osallistuminen nikistä kiinni ole, Sini-sirkku vaan sopii niin hyvin juuri Sinulle. Jos siihen haluat vielä palata, voihan sitä hiukan modifioida pisteillä, isoilla kirjaimilla, viivoilla jne. Varmaankin tiedät ja tunnet, että herätät paljon myönteisiä ajatuksia , juuri tuollaisena kuin olet. Elämästään avoimesti kertominen on tietysti riski, mutta eipä kaikilla noin rikasta elämää ole ollutkaan. Mahtaako nyt joku taas takertua taksiin ja turkisviittaan, mutta eihän sekään rikos eikä synti ole, jos on materiaalistakin vaurautta ja pientä ylellisyyttä ja vaikka kaunista turhuutta.

      Minäkin täällä palstalla mukana vaan kuljen, vaikka vähäiselläkin panostuksella. Politiikasta harvoin sanon mielipiteitäni, mahtavatko ketään kiinnostaakaan. Teen omaa pientä maailmanparannustani ruohonjuuritasolla, saan itsekin niistä kohtaamisista ja panostuksista iloa ja voimaa. Ihmiselle tekee hyvää tuntea olevansa tarpeellinen.

      Olen koettanut viettää nyt kansainvälistä muovitonta heinäkuuta, sydäntä särkee nähdä rakas Suomenlahti muovien roskaamana , kalojen ja merilintujen sisuksiin muoviroina myös kulkeutuu, valokuvissa näkee linnuilla kokonaisia muoviesineitä vatsassa. Kalojen nielemät mikromuovisirut palaavat kalaruuan mukana meidän sisuksiimme, siinäpä tosiaan kierrätystä ! Luin myös, että teiden varsille heitetyt alumiinitölkit jotuvat niityillä rehukoneen teriin ja terävinä kappaleina lehmien mahaan, niihin voi kuolla ja kärsimys on suuri. Ommella surauttelin vanhasta valoverhosta hedelmäpusseja, joihin voi kaupassa vaikka porkkanoita punnita, ja kyllä kaalinpäähän , paprikaan ja vesimeloniin voi hintalapun kylkeen suoraan lätkäistä ! Muovikasseja en ole vuosiin ottanut enkä ostanut. Onneksi tänne on ilmaantunut jätepisteeseen muovinkeräyslaatikko, saa pyykinpesuaine-, shampoo- ym. pakkaukset sinne viedä. Kaikkein puhdasoppisimmat tekevät hammastahnansa ja kosteusvoiteensa itse, ottavat kauppaan mukaan omat rasiat ja pussit. Mies puhuu muoviin tapetusta leivästä, ja tukehduttaahan se. Olikohan entisajan guttaperkka jalompaa , ainakin rakastin enemmän pehmeänaamaista mollaani kuin guttaperkkaista kovaa kaunotarta.

      • Voi Sinua miten kauniisti ja lohdullisesti tunnet, tiedänhän minä itseni ja ajatukseni,..siksihän se kauhistuttaakin, miksi niin paljon pahuutta pannaan kontolleni, enää on vaikea uskoa erehdystäkään että huutelisin nimettömänä ilkeyksiä!

        Järkihän sanoo, että samoin kun väitettiin minun olevan joka rekisteröitymätön ruotsittaja, aina kielen puolustajan jälkeen sain likasangon niskaani 😊 Uskomatonta miksi sekoillaan, tai tahallaan kunhan jonkun vihassaan saa kurmutettua!

        Tuo maailmalaajuinen muoviroskaaminen on ravintoketjussa ongelma, eihän ne ilman vaikutusta voi liueta luontoon, mutta toivoisi joko Taivaan valtiaan, tai Tolkien Sormusten Herran ja Galandrielin taikasauvan selvittävän probleeman!

        Enemmän hälyä asiasta vaan ja isoja otsikoita tiedemiehiltä, kun eihän se iso asia ole henkilötasolla elää siististi. Luulisi jo luonnossa roskaaminen häiritsisi silmää, jos ei osaa globaalisti ajatella.

        On niin paljon piittaamattomuutta ihmisissä, käyttäytymisessä toisiaankin kohtaan, vaikka onneksi en koskaan live-elämässä ole tavannut mediapetoja, mutta jääköön liemeensä.

        Nimimerkkini oli pahaa-aavistamaton osa minua, en aseta enää samaa luottavaa sini-sirkkua alttiiksi täällä, mutta tuon uuden rekatun , koska en halua olla pimennossa.

        Tervehtien!
        Noela


      • WilhoTell

        Olet liian kiltti ja suosittu Tuhatnikin mielestä. Siksi olet nyt hänen tähtäimessä. Tuhatnikki haluaa riitelyä ja politiikkaa palstalle.


      • Willh

        Tuhatnikki haluaisi politiikkaa ja riitelyä enemmän, siksi kiltein pittää karkoittaa palstalta.


      • Tell.on.satua
        WilhoTell kirjoitti:

        Olet liian kiltti ja suosittu Tuhatnikin mielestä. Siksi olet nyt hänen tähtäimessä. Tuhatnikki haluaa riitelyä ja politiikkaa palstalle.

        Politiikasta ei ole kyse vaan erään naisen pahasta olosta , sairaudesta . Kyllä vakituinen kirjoittajaporukka tämän on kauan sitten huomannut.


      • Ei viitsi jatkaa ajojahtia taas toiseen suuntaan, tuo Allsång på Scansen oli niin kevyttä ja kesäistä,
        Anttilakin ampaisi ylös vuoteeltaan,..ja,...
        Det börjar verka kärlek banne mig,...☺️🔊🐇 öitä!


    • hölynpölyt

      On täällä näitä kohtaloita seurattu ennenkin, jatkuu mutta jatkukoon!
      Onhan jotain aihetta ketjuissa kun jotain pitää lukeakin.

    • ei.itkupilli

      Kun kaikki ovat outoja.
      Vuoden olen ollut mukana minäkin, vaihtelevalla menestyksellä, sillä kaikki eivät tykkää kaikista.

      Luettelematta ketään nimeltä voin omasta puolestani kiittää jokaista palstalaista. Kaikilta olen jotain saanut!
      Jokainen merkitsee minulle ystävää sanojen takana, vaikka sanoja ei suoraan minulle osoitettaisikaan, sillä eihän täällä kirjoiteta vain yhtä lukijaa varten, vaan jokainen sana menee yleiseen jakeluun. Joskus viestissä on tarkennettu sanoma jollekulle, ja se on ihan ymmärrettävää, silloin haluaa juuri hänen huomioivan viestin, tai on tärkeää sanomista muun viestittelyn ohessa.

      Henkilökohtaisesti en ole tavannut yhtäkään palstalaisista, vaan toivon tapaavani, sillä täälläkin muodostuu ystävyyssuhteita, sekin on luonnollista.

      Koskaan ei ole liikaa ihmisiä joille voi sanoa; Kiva kun olet olemassa!
      Sanon sen nyt Sinulle, joka tätä luet, koska olet tärkeä omalla paikallasi.
      _______________________________________________________

      Tuo yllä oleva teksti on minun kiitokseni palstalle, mutta enpä laita nikkiäni tähän, vaikka aikoinaan ihan rekatulla nikilläni kiitoksen palstalle esitin jo vuosia sitten.
      Kaiken minkä kirjoitin, kirjoitin Wordille ja siitä palstalle, joten tallessa ovat kopioimatta.

      Kiitos vielä kerran mukanaeläjille, mukana iloitsijoille ja mukana surreille.

      Elämä ei aina naurata, mutta kaiken aikaa jos itkee, saa itkupillin nimen.

      Kiva kun olette olemassa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe